hocam konuyla alakası yok ama şampiyonlar ligi düzeyinde bir ofansif sağ bek tavsiye edebilir misiniz acaba?
Şanslı bi kaç kura gelse alırız , ligde zaten Ş.L bileti alsan bu sene yeterli![]()
A.Madrid'de çok transferden takımın kimyası bozuldu sanki sonuçlar iyi değil .
sevilla gene dolu dizgin geliyor şampiyonluk gizli hedef![]()
Şampiyonluğa giden yolda sadece bir basamaksın Oğuz, hedef değil![]()
madrid yavaştan kopmuş sanki valencia ve sevilla tam gaz devam ediyor iki takımıda çok severim transfersiz ve yıldız futblocusunu elinden çıkaran sevilla daha yukarda bitirirse efsanevi bir kariyer olur![]()
madrid avrupa ligini alıcak bence bu sezon valencia kötü kurra çekmiş sağlık olsun yapcak bişey yok
not:kırmızı kartlar olmasa valencia bir sürpriz yapabilirmiş aslında 9 kişiyle 1-0 iyi direnmişler
Madrid'e para pek yaramamışValencia Navas transferiyle kendi için büyük bir transfer yapmış görünse de Sevilla'nın tablodaki yeri ortada ....Hala Sevilla böyle az para harcayıp başarıyı yakalayan takımların hastasıyız..- Kahrolsun endüstriyel futbol
![]()
Barcelona"dan nefret ediyorum,balderesispor7 8 Atardık da iki oyuncum yoktu malesef
Barcelona,Real Madrid,Valencia,A.Madrid bu takımlar 3 kulvarda yarışıyordu,bu Sevilla için avantajdı.Zaten on numara takımı var.Sevilla"nın iyi olduğundan değil,Real ve Barça"nın kötü olduğundan böyle![]()
Sanırım hala oynuyosunuz. Yeni başladım sizi takip etmeye. Valla çok zevkli bi oyun oluyor. Sevilla yı destekliyorum. Navas ı satmasaydın keşke
. Madrid de AL yi rahat alır. Valencia da çok şanssız
![]()