Şaka maka city'i yenmişik harbiden , hala Kayseri
Kayseriyle Ş.Ligini almamız için en az 3-4 sezon lazım , diğer takımlarla daha erken gelebilir gibi ama Kayseriyle alırsak efsane olur![]()
Şaka maka city'i yenmişik harbiden , hala Kayseri
Kayseriyle Ş.Ligini almamız için en az 3-4 sezon lazım , diğer takımlarla daha erken gelebilir gibi ama Kayseriyle alırsak efsane olur![]()
Aynen şöyle takıma vites atlatacak kaliteli oyuncular alırsak iyi olur . Bu sene Ligi de alırsak seneye direk gruplara kalırız daha da iyi olur hatta .
Halil hoca bir kariyer yapıyorsa nedense imkansız diye bişey yok adamda![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Biz kupalar kazanmak için bekliyoruz burada , menajer hala uyuyor![]()
Almanya 11, İngiltere 10 olmuş![]()
Çok iyi ama bence İtalya'ya gitme![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
hedefler daha büyük udineseyi napcanbeşiktaşı da alt lige gönderceksin gibi
![]()
Şuan Planlarımda Kayseri ile Avrupa Kupası var artık ŞL'mi olur AL mi bilmiyom sonrasına sonra bakarız![]()
Beşkitaş'ın kadro da çok iyi ama niye bu kadar kötü çözemedim , Udinese'ye gitmem de gelen ilk teklif di belirteyim dedim
Spoiler: İlk11'ler
Spoiler: Maç İstatistikleri
Spoiler: Sakatlık
Spoiler: Sakatlık
Sakatlıklar iyi bari kısa süreli , ligde de Fenerbahçe'yle kafa kafaya gidiyoruz .
Paredes çok iyi bir oyuncu tabi ki ama çift forvete dönersek bence daha çok pozisyona girip , daha skorer bir oyun oynarız gibi geliyor . Sene sonu da Parades'i iyi bir fiyata okutursak , 2 tane kaliteli forvet alarak daha da güç kazanırız bence .
Ama bu taktikle devam edeceksek bile kesinlikle Nobre'nin yerine kaliteli birini almamız lazım .
Şimdi aklıma geldi , senin Vagner Love'u alsak yine dağıtır ortalığı .
Aslında o taktiğe Gs maçından sonra geçtik Parades olmayınca onun yerine Blanco'yu çektim , Stoch'un yerine de Mayuka , sakatlıklar gelince şu şekilde yaptım Parades gene aynı yerinde Blanco Sağ kanat destek , Stoch İKE , Mayuka FG , Nobre ise yedek zaten hep o şekilde oynuyor sadece sakatlıklardan dolayı ilk 11'e girmişti ama devre arası için bir oyuncu ile ilgileniyoruz çok etkili bir forvet hatta mükkemel bir KF
vay karabüke bak behocam her zamanki gibi süper gidiyosun
Maçlar iyi AL'de iyi bir gidişatımız var.KF de gelirse tadından yenmez.
karabüğe bak be bragayı altına almış![]()
Benim için fark etmez ama daha iyi oyuncularla oynayıp , daha kaliteli bir kadro kurmak istiyorsan bence gidebilirsin Schalke'ye .
Şampiyonlar Liginden de çıkmış aslında 2. olarak kadro şu şekilde devre arası'da geldi takviye falan da yapılır, ama en büyük handikapı Almanya için yeteri kadar taslağım yok , o büyük sıkıntı olacak, valla çok kararsız kaldım
Neyse burada kalmak en iyisiLigde Lideriz AL'de devam ediyoz maceraya gerek yok şimdilik
Takımda iyi durumdaymış Şampiyonlar Ligi falan![]()
Teklifleri düşünmeden reddet hocam , öncelikli hedefin Kayserispor olsun , bu takıma kupa kazandırmadan bir yere gidemezsin..
Maçlar da iyi gidiyor , forvete yıldız bekliyoruz![]()
Erdoğan naptın bea![]()