Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Daha ne olsun kupaları sildin, topladın
    ŞL bizde, Lig mağlubiyetsiz bizde
    Şimdi dünya kulüpler şampiyonasına geldi
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Valla helal olsun Ağlamak istiyorum sayın seyirciler
    Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Tebrikler hocam
    Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Tebrikler Hocam . Çok Sezon geçmeden kupayı kazanmışsın.

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım gerçek hayatta da ömrümüz yeter de bir Türk takımını bu derece başarılı görürüz

Tebriker güzel bir sezon geçirmişsin.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Tebrik ederim hocam bu arada buralarda yeniyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebriker güzel bir sezon geçirmişsin.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Ahmtztrk View Post
    Tebrik ederim hocam bu arada buralarda yeniyim
    Teşekkürler. Hoşgeldin o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

BAŞLIYOR

3 Oyuncumuzla Sözleşme Yeniledik

Spoiler: Sözleşme Yenileme 

4.KEZ ÜST ÜSTE SÜPER KUPA GALATASARAY'IN !

Rahat bir oyunla rakibimizi mağlup ettik ve kupayı müzemize götürdük. Sivasspor geçen sezonun flaş ekibi oldu. Ligi 2.bitirdiler ve ŞL'de mücadele etmeye hak kazandılar(Ön Eleme Turunda).

Sezona tekrar moralle başlamak güzel olmuş.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Lige zorlu bir maçla başlayacağız Süper Kupa da harika olmuş artık 34'de 34 yapmanı bekliyorum senden ayrıca altyapıdan iyi bir regen yok mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kupayla başlaman güzel olmuş yalnız nede forma satışı yurt dışında az. Arada bir asya abd yapsan iyi olur
    Nirde selçuk iyi sattırmış

Alıcan tabi artık süper kupayı söylüyor bide marifetmiş gibi Ligde favori senden başkası değil tabi ki bakalım avrupada neler olacak, başarılar hoca

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sezona tekrar moralle başlamak güzel olmuş.
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Lige zorlu bir maçla başlayacağız Süper Kupa da harika olmuş artık 34'de 34 yapmanı bekliyorum senden ayrıca altyapıdan iyi bir regen yok mu?
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Kupayla başlaman güzel olmuş yalnız nede forma satışı yurt dışında az. Arada bir asya abd yapsan iyi olur
    Nirde selçuk iyi sattırmış
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Alıcan tabi artık süper kupayı söylüyor bide marifetmiş gibi Ligde favori senden başkası değil tabi ki bakalım avrupada neler olacak, başarılar hoca

Yorumlar ve başarı dilekleriniz için sağolun beyler.

Bu sezon ligde derbiler haricinde maçları yardımcım Tassotti'ye devrettim. ŞL ligi maçlarını oynayacağım sadece.

@ibo1919, altyapı tesislerini geliştirmemize rağmen ortada ne regen var ne de göze çarpan bir gelişme anlamadık vallahi neden böyle oluyor. İkinci kez tesislerin geliştirilmesi için başkanla görüştük ve anlaştık.

@pusathan01, bu sezon hazırlık kampında Asya'daydık. İlerleyen zamanlarda lisanslı ürün satışında artış olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Eray'ı kapıdan içeri alma dostum bea

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- HAZIRLIK DÖNEMİ VE TRANSFERLER -

Sezon öncesi hazırlık kampı çalışmalarını Asya'da gerçekleştirdik. Transferler, taktik ve teknik ayarları yaparak takımı Tassotti'nin emrine bırakarak tatile çıktım. Bu kadar başarıya bir tatili hakketim elbet

Tatilden döndüğümde Tassotti ile kamp değerlendirmesinde bulunduk. Göze çarpan performansları ve hayal kırıklığı olan performansları gözden geçirdik.

Yeni sezonda taktiksel anlamda değişikliğe gideceğiz. Orta alandaki 3'lünün pas organizasyonları üzerine ek bir varyasyon eklemek istedik. Normalde topu ayağında fazla tutmadan kanatlardan kısa ve seri paslarla(duvarpası-verkaç vsvs.) topu 3.bölgeye olabildiğince çabuk getirip, set oyunuyla gol arıyordu takım. Fakat yeni sistemimizde, orta alandaki pasör oyuncularımızın daha dikine oynamasını ve göbekten oyunu sürklase edip topu gol noktasında forvetlerimize taşımasını istiyoruz.

TRANSFERLER

ALEX TELLES GERİ DÖNDÜ

Geçen sezon Liverpool'a 35m€ karşılığında sattığımız Brezilyalı starımızı takıma geri kazandırdık. İngiliz ekibinde mutsuz olan ve kendi isteği ile transfer listesine konan Telles'i kiralık olarak geri aldık. İlk gözlemlerimize göre Telles, defansını geliştirmiş ve oyunun iki yönünü de iyi oynar hale gelmiş. Bonservis bedeli ise 23m€'ya fırlamış.

ÇEKLERİN YENİ STARI GALATASARAY'I TERCİH ETTİ

Geçen sezon Monaco'ya katılan genç yıldız adayı, forma şansı bulamadığı için transfer listesine kendi isteğiyle konulmuş. Biz de ondaki yeteneği ve potansiyeli açığa çıkartmak adına kendisiyle ve kulübüyle makul bir miktarda anlaşmaya vardık. Monaco'ya bu transfer için 4m€ ödedik. Oyuncu ile Schalke 04 de ilgileniyordu fakat Çek oyuncu bizi tercih etti.

ONUR KIVRAK SONUNDA "ASLAN" OLDU

Trabzonspor'un küme düşmesiyle serbest kalan tecrübeli file bekçisini bedelsiz olarak kadromuza kattık. Kaleci rotasyonunu Türkleştirmek istiyorduk ve bu çok iyi oldu.

ROBİN YALÇIN DA GERİ DÖNDÜ

İlk sezon kadromuzda kiralık olarak bulunan ve sözleşmesi sona erince Almanya Bundesliga'ya geri dönen genç oyuncunun bu sefer tapusunu almış bulunmaktayız. Fizik ve teknik olarak sağlam bir ortasahaya sahiptik ve bu transferle daha da iyi bir hale geldik. Bu transfer bu sezon için en pahalı girişimimiz oldu. Stuttgart'a 10.25m€ ödedik.

KORAY ALTINAY,GALATASARAY'DA

Bayern Münih altyapısından yetişmiş ; STSL'de Rizespor ve Kayserispor formasını giyen başarılı sağ bek oyuncusuyla anlaşmaya vardık. Kayserispor'a bu transfer için 7m€ bonservis bedeli ödedik.

TRANSFER GEÇMİŞİ - GELENLER

TRANSFER GEÇMİŞİ - GİDENLER

Sezon öncesi genel bir performans değerlendirmesi yaptık ve performanslarını yetersiz bulduğumuz isimlerle yollarımızı ayırdık. İyi de kar attık diyebiliriz.

Alman kaleci Marc-André ter Stegen'i geçen sezon bedelsiz almıştık. Barcelona'dan gelen 19m€'luk teklifi hiç düşünmeden kabul ettik. Muslera'dan sonra gerçekten vasat bir performans sergiledi Alman kaleci. Onur Kıvrak'ın da takıma katılmasıyla, gönül rahatlığıyla transferine izin verdik. Bu transferden de yaklaşık 20m€ kar elde etmiş olduk.

Lewis Holtby belki de en beklenmedik ayrılık oldu. Geldiği sezon müthiş bir performans grafiği tutturmuştu ve takımın başarılarında öncü rol oynamıştı. Fakat Arda Turan'ın takıma katılması, Selçuk İnan'ın harika performansı ve de yabancı statüsünde olması onun ipini çeken nokta oldu. Milan'dan gelen cazip teklifi kabul etmek bizim için zor olmadı. 8m€'ya aldığımız oyuncuyu 14m€'ya sattık.

Luis Pedro Cavanda takımdan ayrılan 3.yabancı oldu. Rotasyon amaçlı kadromuzda bulunuyordu ve iyi de oynadı geçtiğimiz sezon. Fakat satabilme imkanımız varken satmamız lazımdı. Valencia'dan gelen 7m€ peşin parayı kasamıza koyduk.

Takımdan ayrılan son yabancı ise Omar Abdulrahman oldu. Genç oyuncuyu kiralık olarak La Liga ekibi Granada'ya verdik. İspanya futbolunda kendisini geliştirme imkanının daha fazla olmasından dolayı iki taraf için de olumlu bir transfer oldu. Bruma'nın alternatifi olarak kadromuzdaydı. Gelecek sezon gelişirse kanatlarımız uçacaktır.

Olcan Adın, Cenk Gönen, Salih Dursun, Yekta Kurtuluş isimleri de ilerleyen yaşları ve düşüşe geçen profilleri nedeniyle takımdan ayrılan isimler oldu. Onlardan da hatrı sayılır miktarda gelir elde ettik.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Eray'ı kapıdan içeri alma dostum bea
    Eray gerçekte kova olabilir ama oyunda çok iyi gelişti. İlk sezon Muslera, sonraki sezonda da ter Stegen'den özel eğitim aldı. Takımın 2.kalecisi şuan. Transfer döneminde de 5m€'ya Getafe'ye transferi son anda iptal oldu.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

İyi ki Bruma'yı takımda tutmuşsun transferleri beğendim özellikle Telles'i.

Liverpool kazıklanmış

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İyi ki Bruma'yı takımda tutmuşsun transferleri beğendim özellikle Telles'i.
    Bruma'yı seneye tutamayız bu takımda. Chelsea, Dortmund, İnter ve Liverpool peşinde.

Telles, hem takımı tanıyor hem de oyunun en iyi 5 sol bekinden biri şuanda

" ŞANLIURFA'DA KUPA HEYECANI "

OYUNCU PROFİLLERİ

REYİZ ; 3 sezon boyunca 79 maç oynadı ; 59 gol 21 asist 7.5 maç puanı ortalaması tutturdu. YAŞAYAN EFSANE GİLARDİNO REYİZ !

BRUMA ; 3 sezonda profil olarak gayet iyi gelişti. Mental olarak olgunlaşırsa tutulamaz bir oyuncu olacak.

TELLES ;

ARDA ; kaptan hala formunu koruyor.

SEMİH ; 3 sezonda çok yol katetti. Şuanda en iyi Türk stoper durumunda.

KORAY ; takımda en iyi gelişen isimlerden birisi. Semih ile birlikte Türkiye'nin en iyi stoperi.

SÜLE ; geçen sezon aldığımız Alman panzeri, gayet iyi durumda ve gol yollarında çok etkili.

KREJCİ ; profili gayet iyi. Performansını merakla bekliyoruz.

ENES ; takımın 2.forveti. Reyiz ile birlikte Burak Yılmaz'ı yedek kulübesine hapsettiler.

BURAK ; Reyiz ve Enes'in formundan ötürü yedek kulübesine mahkum oldu. Ama hala en önemli oyuncularımızın başında geliyor kendisi.

KORAY ALTINAY ;

ONUR ; en iyi Türk kaleci. Umarız performansı da özellikleri gibi iyi olur.

ERAY ; kendini iyi geliştirdi. Fiziksel olarak zaten iyi. Mental olarak eksikleri var.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Liverpool kazıklanmış
    Ben aslında Telles'e kızdım. Luis Enrique'yi kesememiş. Ya da Del Bosque milliyetçilik yapmış da olabilir

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şanlıurfa mı nasıl oldu bu?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şanlıurfa mı nasıl oldu bu?
    Forumda bir arkadaşın daha başına geldiğine tanık olmuştum. Bana da aynısı oldu. UEFA yönetimi ayık kafayla çalışmıyor anlaşılan

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Forumda bir arkadaşın daha başına geldiğine tanık olmuştum. Bana da aynısı oldu. UEFA yönetimi ayık kafayla çalışmıyor anlaşılan
    Benim oyunda TFF Süper Kupa'yı Şanlıurfa'da yapmıyor görünce acaba Türkiye'deki Süper Kupa mı dedim neyse seni destekleyen çok olur doğuda çok Galatasaraylı var.

Urfa'da Galatasaray'a başarılar, hoca gelirken 1 2 kilo isot getirsene valide istiyor

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bende Adana'dan çıkıp Süper Kupa maçını izlemeye gidim gelince görüşürüz

Urfa'da o kupa kalksın hocam.
    ADANA DEMİRSPOR

Ahahahaha Urfa. Al gel onu hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ŞL yi almışız tebrik ederim.Başarılarının devamı dilerim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Benim oyunda TFF Süper Kupa'yı Şanlıurfa'da yapmıyor görünce acaba Türkiye'deki Süper Kupa mı dedim neyse seni destekleyen çok olur doğuda çok Galatasaraylı var.
    Aynen öyle oldu. Taraftarımızla birlikte kupaya uzandık

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Urfa'da Galatasaray'a başarılar, hoca gelirken 1 2 kilo isot getirsene valide istiyor
    Sipariş alındı ! Teşekkürler

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Bende Adana'dan çıkıp Süper Kupa maçını izlemeye gidim gelince görüşürüz

Urfa'da o kupa kalksın hocam.
    Gel gel, loca kiraladım misafirlere

Ahahahaha Urfa. Al gel onu hocam.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    ŞL yi almışız tebrik ederim.Başarılarının devamı dilerim
    Teşekkürler beyler yorumlarınız ve desteğiniz için

" TARİHE TANIKLIK EDİN.."

AVRUPA'NIN SÜPER TAKIMI ; GALATASARAY !

Maçın Şanlıurfa'da olmasıyla, Türk taraftarının yoğun desteğini de arkamıza alarak bu sezon UEFA Süper Kupa şampiyonu olduk. Herkes maç uzatmalara gidecek derken, Selçuk-Bruma işbirliği ile gelen gol bizi 2000 yılına geri götürdü. Böylelikle Avrupa'nın Süper Takımı olduk

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Karşılaşma güzeldi hocam loca da fena değildi

Tebrikler
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nasıl oynayacağını bilmek gerçekten önemli adam biliyor gerçekleştiriyor yav helal olsun
    Reyizz'in yanına Leo'nun Reyizz yazaydın

Tebrikler hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler hocam artık geriye kaldı dünya klüpler kupasını almak. Onuda isterik.

Ontivero ya alıcımı çıkmadıda bedelsiz gönderdin hocam.

Eray benim Galatasaray kariyerimde iyi iş çıkarıyordu. O yüzden Muslerayı satmaya bile çalışmıştım.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri