Lige iyi giris yapmısız ama ilk yarida kaybedilen 2 mac berabere bitirilen 3-4 mac ikinci yari cok daha fazla performans gostermeni gerektirebilir ama diger tkimlarinda durumu onemli puan durumu fena olmazdi
Şampiyonluk istiyoruz hocam![]()
Sinan gümüş e bak ya her maç golü var bi profil paylaşabilir misin hocam
Sinan şov yapmış.![]()
16.Hafta
Oyun olarak çok iyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum.
17.Hafta
Güzel oyunumuz devam ediyor.
Puan Durumu
Oyuncu Detayı
İlk devreyi lider bitirdik.Puan farkını da 7 ye çıkarttık.İkinci devre daha rahat geçecektir.Transfer yapmayı düşünmüyorum.Kadroyu bozmamaya özen göstereceğim.
Gelelim Avrupa Maçlarına
Transfer Özeti
Hagi Hagi Hagi !!
İki oyuncuyu sattık ve tek bir oyunu aldık oda kiralık.Çok teklif geldi ama satmadık Powell ve rabiotu sene sonu satacağım dedim.Hagi yide rotasyon amaçlı kiraladım.Olasi bir taktik değişiminde ofansif orta saha olarak oynar onun dışındı kanatlarda kullanacağım.Bonservisini de alırsak takımı onun üstüne kurmayı planlıyorum.
Lazio gibi güçlü bir rakibe karşı yine de iyi bir sınav vermişiz.
34.Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Genel Bakış
Takım İstatistikleri
Transfer ve Maaş Bütçesi
ŞAMPİYON GÖZTEPE!!!!
Çok iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.Çok iyi maçlar çıkarttık.Ligde de Avrupa da da iyiydik.Transfer dönemi de başladı.Devre arası yine sözleşmesi bitecek olan oyunculara yöneldik.Ali ve Hagiyi tekrar kiraladık.Ve bir tane çok ama çok iyi bir oyuncuyla anlaşmaya çalışıyoruz.Bonservisi biraz pahalı.Oyuncularda gitmek istiyor.Gidenler olursa çok iyi bir oyuncu alacağız.Detaylar birazdan.