Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

Quote Originally Posted by emre1905
    ben ikitellide çalışıyom ordan stada geçcem hemen ben sizi nerden bulcam hee bide dönüş önemli ben hiç tek başıma gelemdim otogar esenelr bayrampaşa tarafına gelecekelr varmı beraber döneriz
    ben şirinevlere gelicem dönüşte beraber döneriz ..
    beyler metro olcak mı o saatte heralde olmaz otobüsler de bazı belli noktalara gidiyolar yine taksiye binicez heralde bu dönüş işi hem pahalıya patlıycak hem de zor durumda kalıcaz ..
    en iyisi hepimizi evlere bırakan bi servis tutalım

ben ikitellide çalışıyom ordan stada geçcem hemen ben sizi nerden bulcam hee bide dönüş önemli ben hiç tek başıma gelemdim otogar esenelr bayrampaşa tarafına gelecekelr varmı beraber döneriz
    stadın önünde Yücel (comandate) bize yer ayarlayacak.. herkesde birbirinin telefonu olacak haberleşecez.

gidiş kolay, dönüş zor.. hayırlısı

Ben,Hurmet,Görkem esenler e gidicez...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

metrolar 12,30 kadar var valla dönüşte bişeyler ayarlamak lazım yanlız kalmayalım

metrolar 12,30 kadar var valla dönüşte bişeyler ayarlamak lazım yanlız kalmayalım
    haklısın.. dönüş işi çok sakat.. ahh ah yönetim ne hale soktun bizi..!! metro veya taksiyle ortak buluşma noktasına gitmeliyiz.. taksime gitsek bile raızyım

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

alisamiyinde olmuş olsa çok rahat olurdu

taksimden bayrampaşa çok zor olur

en iyisi hep beraber biryerde çadır kuralım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben gaziosmanpaşada oturuyorum...dönüşü anlatıyım size içiniz rahat etsin...stadın hemen ordan otobüslere binicez yenibosna metro veya şirinevler metroda inicez metroyla esenlere burakla iboyu bırakırız bende kartaltepe durağında inicem sanırım veya bayrampaşa maltepe durağında emre1905 sen nerde oturuyosun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

erayda şirinevlerden topkapı vapar minübüsle..ordan m.köy..m.köyden sona yürüsüende etilere varırsın

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    stadın hemen ordan otobüslere binicez yenibosna metro veya şirinevler metroda inicez
    benim bi sorunum kalmadı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

eray şişliyede otobüs var öylede gidebilirsin dönüşte rahat olur merak etmeyin yani zaten hızlı geliyo otobüsler metroyada yetişiriz...

edit... emesajı siler misiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turksportal ailesiiiiii

Quote Originally Posted by DeDe
    Turksportal ailesiiiiii
    tamam aileyiz bişey demedik te biz bu ailenin aslanlarıyız abii

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

arkadaşlar "Turksportallı Aslanlar" ın Turksportallı kısmı birleşik yazılır kesme işareti kullanılmaz.

Quote Originally Posted by iori
    arkadaşlar "Turksportallı Aslanlar" ın Turksportallı kısmı birleşik yazılır kesme işareti kullanılmaz.
    ok bilgi iin saol

Quote Originally Posted by comandante
    iyi tespit=)diğer gruplardaki takımlara tıldı o goller=)mahoo nerde oturuyorsun sen?
    ben mi bağlarbaşı üsküdar...bulusulup gidilcekse hertarafa gelebilrm

ben m.köye veya şişliye dönebilirsem kesin olarak benim bir sorunum yok. gidiş zaten halledilir ama dönüşten şüpheliyim..

ya dönüşte otobüs olacak adamlar bizi stadta bırakmayacak herhalde tıklım tıkış olcak ama kesinlikle olcak

Burak dediğin inşallah doğrudur.. Çünkü hani yakın bir yer olsa anlarım.. Gece saat 1'de orada bizim güvenliğimizi kim sağlayacak.. Milletten duyuyorum 2 sene öncesine kadar otobüs gidiyormuş ama geri dönmüyormuş millet sabah eve dönüyomuş otostopla fln..

Bilmiyorum bugun saat 3'de Özhan başkanın açıklamaları var onu dinleyeceğim umarım dönüş olur ve bir sorun çıkmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Ben ve Sefa Aksaraydan otobüse binecez.Sefa sen işten erken gelme ihtimalin varmı? Ben patrondan izin istiyecem ama adam fenerli

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

adnan polat açıklama yaptı az önce ntvde kapalı şampiyonlar ligi maçlarında 30 ytl miş...

Evet Görkemin dediği gibi 30 YTL kapalı tribün.. Otobüs seferlerinden hiç bahsetmediler.. Ama bu sene ŞL'den acayip para kazanacağımıza inanıyorum.. Sonunda yönetim doğru yöntemi buldu.. Neyse otboüs konusunda bir şey demediler ilginç.. Biletler yarın satışa çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

kombineler 30-120 milyon muş 3 maç için yerine göre

Beyler pankart olayını konuştum.. İlk sayfada gösterdiğim gibi yapılırsa 75 USD yani 110 YTL civarına geliyor.. Fiyat çok uygun! Evet arkadaşlar.. Ne diyorsunuz?

zaten bizde 20-35 arası olarka tahmin ediyorduk. 30 YTL oldu.

Beyler ulaşımı hallettim..

Yarından itibaren herkes biletixden veya samiyenin önünde KAPALI ALT ksımına bilet alıyor.. Fiyatlar 30 YTL

Bilgilerinize..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

ben 3 maça kombine alıyorum.

Beyler bilet alanlar fotoğraf çekip gönderirse sevinirim en azından belli olur kim geliyor diye

Quote Originally Posted by ermoon
    Beyler bilet alanlar fotoğraf çekip gönderirse sevinirim en azından belli olur kim geliyor diye
    garanti olsun iş diyosun yani bennim bileti izmirden Burak(hurmet) alacak o çeker ikmmizin bilet fotosunu

ya şu dönüş olayında bi otobüs bulur geliriz ya mutlaka kalkar ordan kalkmaz ise birbirine yakın yere gidecek 4 kişi taksiyle gider ben ekibimi kuruyorum... hzlıoğlu-emre1905-görkemyılmazkarasu ve ben biz 4lü olraka taksiye atlar esenlere gideriz ama tahminimce otobüs olacak... pankart olayına katılıma bağlı derim 115ytl herkes para verirse olur yoksa çok pahalı daha mustafa ve tolga dan ses yok

Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri