Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 572 sonuç

Konu: Yeni Bir Takım Önerilerinizi Bekliyorum...

Hybrid View

arkadaşlar çek cumhuriyeti ligini oynayanlar oldu mu hiç bugüne kadar? tavsiye eder misiniz? oynadıysanız hangi takım önerirsiniz?

şimdiden sağolun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Pendik

arkadasim ben Barca'yi calistiriyorum ve tavsiye ederim.Ama yasli furbolculari satip yerine genc oyuncular alman yas ortalamasi 28 cunku

arkadaslar bana sole transfere para ayiran ve yabanci kisitlamasi olmayan liglerde ve basariya susamis 2.ligde olabilir. ve tabikide avrupa ligleri olsun yoksa amerikadan takimla cl katilamiyorsunuz

gerçek bi macera arıyosanız benim takımım ingiltere North Conference'da Moor Green dıye bı takım.neden onu aldım bende bilmiyorum,renkleri hoşuma gitti! gök mavisi Transfer bütçesi gibi garip şeyler yok,futbolcularda halı saha oyuncusu seviyesinde,ama gerçekten eğlenceli,hazırlık maçında 10 gol yedim ama bu takımı alıpda premiership'e çıkarmanın zevki hiçbi oyunda yoktur...

New castle da olabilir bi iki takviye yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ARSENAL tek kelimeyle mükemmel süper genç adamlar var örn fabregas,denilson,carlos vela,van persie sonra klüp sizden avrupa kupası hedefliyo ki henry adebayor gbi forvetlerle hiç de zor değil bi kalecide sorun yasarsınız lehmann yaslı ama 1kaleciyle süper oluyo takım hayatımda hiç bu kadar sezon canım sıkılmadan oynamamıstım 5 sezonda 1şl,2uefa,2süper kupa,1league cup,1fa cup,1community shield aldım ayrıca 1şl de de finalde elendim bütçe de ii kesinlikle deneyin

eger guclu istiosan:arsena

biraz disli istiosan:sevilla tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla en zevklisi açacaksın İngiltereden 5 lig. En sonn ligden alacaksın bir takım...OHHHH
    mis.

Ondan sonra menejerlik marifetleriniz ortaya çıksın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Valla en zevklisi açacaksın İngiltereden 5 lig. En sonn ligden alacaksın bir takım...OHHHH
    mis.

konferans liginden Dag&Red ile oynadım ben biraz zor oluo acıkcası
    fakat turkiye ikinci lig b kategorisinde siirtspor(jetpa)da 4 buyukler ayarında bi butce var zewkli olur sanırım... ing de ise blackburn'u oneririm..(mccarthy ) biraz zorlanılabilir ama ben 5. sezonda sampiyon oldum 2 ECC 2 de super kupa var eksiksiz dewam

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    mis.

ben fm 2006 da almıştm ingiltere conference southdan adıda cambridge city idi gerçekten alt liglerden başlmaka çok zevkli oluyo.fırsatınız varsa bence alt ligden başlayın

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

werder bremennn derim ben

12. Default

en eski cm ciler bilir....

ilk cm oyunuydu sanırım sene 1992 olabilir tam hatırlamıyorum ve oyuna direk Barnet takımı seçili başlıyordun ve Premier Ligten takım alamıyordun, sadece ingiltere ligi vardı. Eğer League Two dan başlayacaksanız Barnet takımını seçin ve cm ye olan sevginizi ve saygınızı gösterin

13. Default

Chelsea başka takım yok...

Valla ben hem club hemde ulke aldim dem bilgi seviyem yukseliyo hemde word cup alinca daha fazla puanin oluyo

Tottenham En Zevklisin İngiltere Ligi Zor Eğer Şampiyon Olabilirsinki Çok Zordur Baya Öğrenmiş Olursun Oyunu.

16. Default

juventus sadece 1 maglubiyetle serie A ya cikarrttim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Beylikdüzü

eğer küçük takım yönetmeyi seviyosanız fulham ı tavsiye ederim..........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

size bi tavsiye oyunuda brezilya aralık dan baslayın acın avrupa liglerine bakın zor durumda bi takım secin devam edin super zevkliii

italya 3 lig ternana super

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßen LiverpooL derim

Palermonun gerçekten kaliteli bi kadrosu var seçersen çok eğleneceğini garantı ederim hele bi de birkac ucuz ama kjaliteli gençle takviye ettinmi, tamamdır

katiliyorum sana dostum tottenham muhtesem atletico madridde ii sayilir

bence arsenalle oyna çünkü hucumda henry ve adebayor çok iyi anlaşıyolar ayrıca wallcotuda yedek kadrodan as takıma al süper oynuyorlar ben bu takımla şampiyonlar ligi şampiyonu oldum we süper kupayı aldım süper takım bence

leeds united

walla karabukspor lıgb den super lıge cıktım cok zevklı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by rammstein View Post
    walla karabukspor lıgb den super lıge cıktım cok zevklı
    Karabükspor hangi ligteydi ki

Default Önümüzdeki yıl düzeltilmesi dileğimle...

Öncelikle oyunun yapımında emeği geçenlerin emeklerine saygısızlık etmek istemem.Piyasadaki (bence) en gerçekçi Manager oyununu bizlere sundukları için teşekkür ederim.

Ama benim nacizane bir eleştirim olacak.

Hepimiz futbolu seven ve (tahminimce) takip eden insanlarız.
    Az çok Avrupa liglerini de izliyoruzdur.
    Dolayısıyla,oynanan futbolun tarzından,istatistiklerinden de haberdarızdır.

Yani dünyada futbolun daha defansif,daha kontrollü ve az pozisyonlu bir hale büründüğünü biliyoruzdur.

Çok zayıf takımlar hariç,liglerde her takım büyüklere kök söktürüyor.

Gelelim bunun oyuna olan yansımasına:

Örneğin; Çok iyi bir kadronuz var,oyuncular ideal mevkiilerinde oynuyor,ilk 11'inizde oynayan 7-8 tane milli oyuncunuz var,dengeli ve kontrollü futbolu benimseyen bir dizilişiniz var ama,ligin vasat takımları ile maç yaparken rakibin toplam şutu 23,kaleyi bulan şut 17 falan oluyor. Benim çektiğim şut 33 kaleyi bulan 24 gibi abartılı rakamlarla karşılaşıyoruz.

Sadece rakamlara takılmayalım.

Halbuki günümüz futbolunda çok çok zayıf rakipler hariç,hiçbir lig maçında bu tip istatistiklere rastlamayız. Hatta bazen Premier Ligi maçları bile sıkıcı olabiliyor.Bunu oyunda görmek isterdim açıkçası.

Adı sanı duylumadık takımların takır takır paslaşmaları beni oyundan soğutma noktasına getirdi.

Passing:9 olan bir adamın 70 metrelik milimetrik paslarını da görüyoruz.Kompany'nin yanından süzülüp gidiyor adam...

Nerde kaldı adamın özellikleri,tacklingi,anticipation'u?

Tabi ki rakibi ezdiğim maçlar da oluyor,veyahutta rakibin tek kale oynadığı maçlar.Ama çoğu zaman böyle 2 takımda da kabarık "shots on target" istatistikleri görüyorum.

Kısmen taktiklerimle ilgili olabilir,kabul ediyorum,ama bence tamamen taktik değil mesele.

...Sevgiler,Saygılar...

.

Tamamen haklısın sana katılıyorum.Sadece bunun için değil bazı şeyler içinde bayağı abartı yapılmış.

tamamen katıLıyorum arkadasım. Birde Mutesem bir noktaLama ve muhtesem bit Turkce kuLLanıyorsun bu yuzden de ayrı bir sekilde kutLuyorum seni..
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    tamamen katıLıyorum arkadasım. Birde Mutesem bir noktaLama ve muhtesem bit Turkce kuLLanıyorsun bu yuzden de ayrı bir sekilde kutLuyorum seni..
    Teşekkür ederim dostum.

Güzel bakan güzel görür, Güzel gören hayatından lezzet alır.

Sevgiler.

Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri