tur atladin basarilar devamini bekliyoruz
tur atladin basarilar devamini bekliyoruz
zor mac ama kazanacagını umuyorum
supersin artik bomba transfer zamani atilla
Evet bomba trnasferimizi yaptık...Görüşmeler sürüyor..En son 14 milyon dolarda kara kıldık transfer an meselesi![]()
bravo atılla harıkasın artık avrupanın kalburustu takımı oldun yıldız transferı yap bıtane yerınde olsam Kakayı alırım![]()
Arkadaşlar bu sezon transfer yapmayabilirim..kasada 75 milyon dolar var fakat kime teklif götürdüysem reddettiler..Jo**uine 56 istediler fakat çok fazla onun için hem önümüzdeki sene bütçe artacak hemde beleşe aldığım oyuncuları satarak yıldız trnasferi yapacağım..14 milyon dolara anlaşmak üzere olduğum oyuncu Jeremy Menez fakat transferden vazgeçtim..Kadroda yeterince oyuncu var biraz sonra kadronun SSsini atarım..
Dünya yıldızı al 3 kere kazandın kupayı 1 oyuncunu sat süperr bir yıldız al bence
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
Kameni ve Farfanı sattım..Ama sonraki satıştan pay koymuşum sattıüımın parası bana gelmedi..Aynı şey Morais ve Martinsde de oldu şimdi 100 milyon $ varken 75 milyon $ oldu sonraki satış yüzünden ama Mascheranoyu Chelsea izliyor eğer 50 milyon dolara satarsam yıldız alırım....75 milyon doları harcarsam kulüp batar onun için önümüzdeki seneye kadar kulübün balanceı iyice düzelene kadar tnrassfer yapmayacağım..
oooooooooooo 1 sene daha bekliycez desene
ya sen bırak kulup balance ını yap transferını kulup bı caresını buluyo onun sen menajersın yonetıcı degıl![]()
atilla su maclardaki hizi transferdede gosterse kesin dunyaya yayilir namida menajer ozelliklerinin sssini koyabilirsin
zuhaa baya karızmatıkmıssın![]()
Gerçek resmim o desem inanırmısınızprofili yarın koyarım yusuf can şimdi bri kariyer açmıştım önceden ona takılıyorum..
Dünya yıldızı olmasada dünya yıldızı adayı bir genci kadromuza kattık..
Sebep Herkes Senden Dunya Yildizi Bekliyi
tebrik ederim iyi bi oyuncu yanlız o resim babanınmıkendi resmini koysaydın biloruz yakışıklı olduğunu
saklama
Süper başarılar... Devamını bekliyoruz....
Hadi bakalım Atilla, senden Werder'e yakışır bir transfer istiyoruz..
transfer sezonunu kapatti atilla hadi ligi bekliyoruz
BREMEN A.Ş GURURLA SUNAR:
PHİLİPP LAHM
HIZ DESEN HIZ, ORTA MI ONDA VAR,YILDIZ MI DEMEMEK AYIP OLUR,KARŞINIZDA DÜNYA KUPASINDA YILDIZI PARLAYAN CHELSEANIN VE ONCA KULÜBÜN PEŞİNDE KOŞTUĞU YILDIZ O BREMENİ TERCİH ETTİ İYİKİ GELDİN!!
süper transfer
la bu kadro muthis sen bu kadro ile bir mac bile takilirsan buyuk elestiri toplarsin super transfer
böyle giderse aynı kupa 4. kez yine aynı takıma gidecek![]()
kaça aldığını yazmamışsın bazen bedavaya gelio lahm benim arkadaşım almıştı sende mi beleşe aldın
Transfer bedeli 33,500,00 dolardır. hem nerde görülmüş Lahmın beleşe geldiği? Aslında Ramosu alacaktım serbest kalma maddesi 34,500,00 dolardı fakat Lahmı tercih ettim..Hayırlı uğurlu olsun..
Atilla az takılım kariyere yaw![]()
artık ligde başarılar bekliyoruz senden bea müthiş bi kadro müthiş transferler bi o kadar müthiş teknik adam aynı zamanda da yakışıklı yine şampiyon ol yine cl yi al kim tutar seni not:lahm iyi menez iyi torres kalitesi belli ama bi tavsiyem var müthiş oyuncu hemde genç lee cattermole diye kesin al bide lee yaoung pyo yu al bide yasin kibrit var ya fenerin transferi onu da al müthiş kadro olur bea
başarılar kariyerinde güzel olmuş kadron
Senin takım iyice yalama oldu. Bir yıldız gidiyor, bir yıldız geliyor. Okurken başım ağrıdı yavHadi devam et 1 gündür yazmamışsın.
hadi atilla bekliyik forumcak![]()