2.haftadır iyi değildim bu hafta 1.lik güzel oldu liderden baya gerideyiz ama daha çok hafta var iyi performansı korumalıyım![]()
2.haftadır iyi değildim bu hafta 1.lik güzel oldu liderden baya gerideyiz ama daha çok hafta var iyi performansı korumalıyım![]()
Oyunda bir amacım yok bundan sonra paso süpriz oynamaya çalışıcam
Bu hafta tam bir kabustu.Emrah abi arayı 1 puan olsada açmış. Haftaya iyi bir tahminle liderliği ele geçirmeliyim
![]()
I'm back...
Liderligi vermem........
Haftanın lideriyim puan farkı 18'e indi
Yükselmişim![]()
3 sıra gerilemişiz.
Bu hafta felaketim![]()
Fark 19Hala o kaçırdığım haftaya yanıyorum
![]()
Offf 31. liğe yükselmişim.Topu topu 2 sıra![]()
13.olmusum,bu hafta iyi puan toplamisim.
3 puan almışım. Çok iyiyim![]()
Ooo batıyoruz.
Şu yarışma başladığından beri, Bursa maçını tutturamadım ona yanıyorum.![]()
zuhaaaaa
Rekor kırmışım yahu.
Topladığım puana baksanıza...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sonunculuktaki yerimi korumuşum, harika![]()
Hala 30.cuyum![]()
Vay be haftanın birincisi olduk.İnanamıyorum. Süper bişey bu....
En dipten zirveye çıkıyorum... Bekleyin...
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 46 kişiden 36 kişi tahminde bulundu.
Trabzonspor - Ankaraspor 1 30/36
G.Birliği Oftaş - Konyaspor 2 7/36
Fenerbahçe - Beşiktaş 1 16/36
Ç.Rizespor - Manisaspor 2 14/36
İstanbul BŞB - Kayserispor 0 17/36
Gençlerbirliği - Denizlispor 2 5/36
Bursaspor - Ankaragücü 1 21/36
Sivasspor - Kasımpaşa 1 28/36
Gaziantep - Galatasaray 0 14/36
En az doğru tahmin edilen maç, 5 doğru tahminle Gençlerbirliği - Denizlispor maçı oluyor. Bu maça 2 oynayanlar 4 puanı kazandılar.
En çok doğru tahmin edilen maç, 30 doğru tahminle Trabzonspor - Ankaraspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincileri 6 maçı doğru tahmin ederek 15 puan toplayan 20Alex20 ve 7 maçı doğru tahmin ederek 15 puan toplayan cekochan oluyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Bu hafta liderlik el değiştirdi ve GeNç KaRTaL liderliği kaptı. Kendisini tebrik ediyoruz.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta The Champion, CoşkuN ÖzdemiR, yunusgs, nekop, Toze ve PESkolik tahminlerini yapmazlarsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Istikrarsizlik var yahu bende.Bir hafta iyiyim,öbür hafta berbat...
Bu hafta biraz tırmanmışım.
Şemsi'yi tebrik ediyorum. İyi bir tırmanış yaptı ve lider oldu. Emrah abinin arkasında kaldıkça ben ilerleyemeyeceğim. Fark 1'e indi geçersem hedef'e emin adımlarda ilerleyeceğim.
I'm back...
Bu hafta cok iyimisim, 14 puan guzel guzel, Seytanin bacaginida kirdik Bursaspor'un galibiyeti ile hadi bakalim ilerleyen haftalara..
Tahmin yapmayı unutmuşuz.Kümeye gidiyorum![]()
Git gide zirveye tırmanıyorum. Bekleyin yakında oradayım. =)
Zirveye bir adım daha yaklaştım..hedef Şampiyonluk!!!![]()
İstikrarlı performansım ile sonunda liderliğe oturdum.Bundan sonra işim daha zor.
Bu arada hiç haftanın lideri olamadım ama genel lider oldum.İlginç.
So what?
Saike
Bu hafta sonunculuğu paylaşmışım. İlerki haftalarda da birer birer çıkacaz basamakları inşallah![]()
Haftanın 1.liğini paylaşmışım.İlk 10 a girsem başarıdır bence.
İşte bu geri dönüş diye buna derim ben 20 li puanlardaki fark 11'e kadar indi.İlk 5'teyim