bizi yanlız bırakma Kasım abi en azından bu takımı şampiyon ypmadan gitme!
bizi yanlız bırakma Kasım abi en azından bu takımı şampiyon ypmadan gitme!
Kusura bakmayın arkadaşlar gecikme için...bugün oyun içinde bayağı ilerlemiştim, iyi de gidiyordum ancak Yusuf arkadaşımız sağolsun(!) nazar mı değdirdi bilmem, oyunumun yanmasına vesile oldu... (bkz. Crash dumps)
neyse ki önceden sezon sonu kaydının yedeğini almıştım, tekrar aynı safhalardan geçmek sıkıcı olsada kariyeri paylaşmaya dewam ediyor olmak güzel.
dipnot : Yusuf'a saygılarımı sunuyorum...anlamışsındır umarım![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
canın sağolsun,
dediğin gibi biraz sıkıcı olur ama bekleyenlere hayalkırıklığı yaşatma
arkadaşlar sizler de kariyeri okurken kem gözle bakmayın,
çalışın sizin de olur![]()
bu seneyıde bıtırde artık gelecege bak kendini düşün bu sezon şampiyonlar liginde oynadıktan sonra sezon bıtımınde bence kariyerine başka takımda devam etmelisin.
Yine hareketli bir transfer dönemi geçirdik. Önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda mücadele edeceğiz. Hedefler daha büyük, dolayısıyla bunu kaldırabilecek oyunculara ihtiyacımız var, yetersiz olanlar iki tarafında çıkarkarı doğrultusunda takımdan ayrılmıştır. Yeni takımlarında başarılar dilerim ex-oyuncularıma.
Ve gelecek içinde önemli yatırımlarda bulunduk. Antreman ve genç tesislerinin geliştirilmesinin yanında yeni antrenörler de katıldı. Buda yetmedi, geleceği parlak genç oyuncularda dahil ettik hem 19A takımına, hem as takıma. Fazla laf kalabalığı yapmadan transferlere geçelim. Önce gidenler...
David Rochela : Geçen sezonda serbest kaldığı için takıma dahil ettiğim David Rochela, beklediğim gelişmeyi gösteremedi. Karşılıklı görüştük ve o da kulüpte forma şansı bulamayacağını anlayınca Siegen takımıyla anlaştı. 75bin ytl gibi sembolik bir rakam karşılığı takımdan ayrıldı.
--------------------------------------------------------------------------
Markus Karl : önceki sezonu kiralık olarak geçirmişti Karl, fakat oyununa birşeyler katamamış gördüğüm kadarıyla. Gladbach takımından teklif gelince tereddüt etmeden kabul ettik. Zira forma şansı bulması çok zordu. (1.2 milyon ytl)
Heikki Aho : Marvin Angulo'nun yedeği, takımdamutsuzdu yeterince forma şansı bulamadığı için. Samprodia 2.5 milyon ytl'lik teklifle kapımızı çaldığında kendisi de çok gitmek istediğini söyledi. Bizde engel olmadık.
Sebastian Schuppan / Sejad Salihovic : Schuppan'da mutsuz oyunculardan, takımda forma şansı bulamamaktan şikayetçi idi. Alman ve fransız kulüplerinden iyi teklifler geldi ama o Nice kulübünü tercih etti. transferinden 1.2 milyon ytl'yi kasamıza koyduk. Salihovic'in ayrılmasını aslında istemiyordum. Başkan sağolsun duruma el koydu iyi teklif dedi, kabul etti. Nice kulübünden 11.25 milyon ytl alacak kulübümüz önümüzdeki 24 ay içinde.
--------------------------------------------------------------------------Demba Ba : PSG kulübüne sattığımız oyuncu bu sezon fazla forma şansı bulamamış olsada, oynadığı maçlarda kendinden beklenenin fazlasını sahaya yansıttı. ligte 10 maçta attığı 6 gol ve milli takımdaki performansı, PSG nin dikkatini çekmiş olacakki iyi bir teklifle kaapımızı çaldılar. 10.25 milyon ytl karşılığı Demba PSG'de.
Alessandro Bastrini : Kendisini çok iyi geliştirdi bu oyuncu. hem defans ortasında, hemde sol bek olarak yeterince iyi duruma gelmişti. Sampdoria ve Napoli transfer için kapıştı sonuçta kazanan Sampdoria oldu. 7.5 milyon ytl iyi para. birde %10 pay alıcaz sonraki satışından.
Vedad Ibisevic : 6.5 milyon ytl'ye B.Jarusalem kulübüne transferi tamamlanmıştır. Yedek olmaktan kendiside memnun değildi zaten.
bunlara ek olarak Marcel Throm ve Alejandro Cichero kontratı sona erdiği için takımdan ayrıldı...
Gelen Oyuncular
Andreas Ottl, Guy Asulin ve Alexandre Bonnet zaten önceki sezonun ortasında anlaştığımız oyunculardı. Bonservis ücreti ödemeden takımımıza dahil ettik. Buna ek olarak;
Gladbach kulübünden Nilmar 2.6 milyon ytl'ye kulübümüze katıldı. Takımında mutsuz olan ve satılık listesinde bulunan oyuncuyu ucuza kaptığımız için mutluyuz.
Gözlemcilerimin raporları sonucunda 6 tane regen oyuncuyuda kadroya kattım. Alacağımız sonucu zaman gösterecek bakalım, bazen gelecek için bazı şeyleri feda etmek gerekir. Hatırı sayılır miktarda para harcadım bu yüzden, inşallah boş çıkmazlar...
Diego Möller => Danubio(serbest)
Sean Mogale => SuperSport Utd.(serbest)
Lominik Dipki => Dortmund(4bin ytl)
Ahmet Ferhat => Dortmund(350bin ytl)
Andreas Oriol => Getafe(3.3 milyon ytl)
Ludovic Henneuse =>Hertha BSC(6.5 milyon ytl)
Kariyere bugünlük burada noktayı koyuyorum. Bu gece nöbetçiyim. yarın sabah 9'dan itibaren sizlerle birlikte olacağım tekrar
Beni izlemeye dewam edin.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada buda kadromuzdan bir görüntüAlmanya kulübü olmamıza rağmen takımda yalnızca '2' yerli oyuncu olması garip değil mi
![]()
Kadron yeterli abi sana güvenimiz tam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
baştan sona kariyeri okudum müthiş takipçinim bu arada para kaldıysa iyi bir oyuncu daha al...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yaa abi oyundaki hatayla benim ne alakam varnese takipçinim hadi devam
Kadronu ve seni tebrik edrim izlediğin transfer politikası çok iyi.Yıldız oyunculara astronomik ücretler vermektensen gelecek vat eden isimlere yönelmen çok güzel birşey..
Başarılarının devamını dilerim..Bu arada artık UEFA kupasını senden bekliyoruz...
Abi gercekten guzel kariyer ... ben daha onceden Koln ve bursa ile ust lige cikmistim ama ilk sene kume dusmekten zor kurtulmustum sen ilk sene de avrupaya kalmissin tebrikler ...izlemeye devam edecegim
Hoffenheim'da aranan kan bulundu!
Önceki yıllarda en büyük sorunu defansında yaşayan Hoffenheim, bu sorunu Middlesbrough ve Alman milli takımının vazgeçilmez oyuncusu Robert Huth ile kapattı. Nilmar'dan sonra 2. transfer bombasını patlatan menajer Ner'ZhuLL, önlerinde zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ve şampiyonlar liginde mücadele edebilecek bir kadro oluşturmaya çalıştığını belirtirken, Robrt Huth'un takıma katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu yüzünden okunuyordu. M'boro kulübü bu transferden 12.75 milyon ytl'yi kasasına koymakla beraber iki kulübün anlaşması gereği Petr Lukas'ı da renklerine bağladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başka transfer yapmayı düşünmüyorum. yeterince geniş bir kadroya sahibiz. her mevkide alternatifi olan, genç, potansiyeli yüksek bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Hazırlık kampına girdik, ilk 3 hazırlık maçımızıda yaptık. takımın şu anki durumundan gayet memnunum, antremanlar neşeli geçiyor, yeni gelenler ile eskilerin çabuk kaynaşması sonrası uyum sorunuda yaşamıyoruz. işte ilk 3 hazırlık maçımız...
hazırlık maçları için yapılacak fazla yorum yok. adı üstünde hazırlanıyoruz lige ve kupa maçlarına. şimdilik oyuncularda herhangi bir konuda sorunumuz yok. Herşey fazla iyi gidiyor
korkuyorum biraz
Mükemmel ötesi başlamışsın resmen.Umarım tüm sezon böyle götürürsün.
Tebrikler abi iyi başlamışsın.
Bravo senin kadar sabırlı çok az adam var şu sitede
çok iyi başlamışsın...umarım devamı gelirr..
devamını beklemekteyiz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
bekliyoruzzz![]()
Çok güzel gidiyorsun Tebrikler
Yine süpersin abiBekliyoruz devamını...
Bekletme Bizi devamm![]()
hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. artık hızlanmanın zamanı geldihazırlık maçları bitti ve zorlu sezon başlıyor!
Gurur verici birşey...kısa sayılabilecek bir zamanda kendimizi ispatlayabildiğimiz anlamına geliyor bu bence. Artık herkes biliyor, eski çömez Hoffenheim yok karşılarında.
------------------------------------------------------------------------------
Liga-Pokal Qtr FinalEtkili, göze hoş gelen futbolu iki golle süsledik. zaman zaman zorlandığımız anlar oldu ama konsantrasyon üst seviyedeydi ve en az hatayla maçı bitirdik, yarı finale ismimizi yazdırdık. Gollerin yeni transferlerden gelmeside ayrı bir güzellik oldu. Sanki yıllardır Hoffenheim için mücadele ediyorlar, süper başlangıç yaptılar.
***Maçın adamı Robert Huth***
son dakika: Marvin Angulo antremanda yaşadığı talihsiz sakatlık yüzünden 2 ay sahalardan uzak kalacak! Son Hannover maçında sakatlanan Gargula'nın durmunun ciddi olmadığı ve 1 hafta içinde yeşil sahalara geri dönebileceği ulaşan haberler arasında.
Liga-Pokal Semi FinalMaçta topla oynama yüzdelerinde üstün görünmemize rağmen kontrol Bayern'de idi. Zaman zaman kontrataklarda etkili olsakta özellikle Zarate'nin son vuruşlarda etkisiz kalması istediğimiz golü atmamıza engel oldu. Kalecimiz Lehtovaara'nın iyi oyunu maçı penaltılara götürdü. Kaybettiğimiz için üzülmedim, memnunum ben oynanan oyundan.
***Maçın adamı Jukka Lehtovaara***
kupada diğer yarı final mücadelesinde gülen taraf, Stuttgart'ı 3-2 mağlup etmeyi başaran Schalke oldu.
Finalde karşı karşıya gelen Bayern ve Schalke maçın 90 dakikasında yenişemedi ve 1-1 lik skorla penaltılara gidildi. Penaltılarda 3-1 üstünlük sağlayan Schalke kupayı müzesine götürdü.
son dakikatakım arkadaşları ve menajeri ile arası iyi olmayan mutsuz Moises Munoz, ani bir kararla satıldı.
Pumas kulübünün 5 milyon ytl değerindeki teklifi kabul etmekte tereddüt emneyen menajer Ner'ZhuLL, kulüpte tatsızlık istemediğini ve huzursuzluk çıkaranların Munoz gibi hakettiğini alacağını söyledi.
Ayrıca kulağımıza gelen haberlere göre, Ner'ZhuLL Chelsea kulübünün gözden çıkardığı Salomon Kalou adlı oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalara başladı. Hoffenheim yönetimi 11 milyon ytl'lik bir teklifle Chelsea'nin kapısını çalacak. Chelsea takımı bu teklife sıcak bakıyor ancak takımdan ayrılmak istemeyen Kalou'yu ikna etmek kolay olmayacak gibi...
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kuraları çekildi.
Kuraya seribaşı takımlar arasında katılan Hoffenheim gruplara kalma mücadelesinde Romanya'nın Otelul Galati takımıyla eşleşti. Yöneticiler ve Ner'ZhuLL çekilen kuradan sonra son derece memnun gözüküyordu, ilk kez mücadele edecekleri turnuvada bir üst tura çıkma konusunda avantajlı durumdalar.
DFB-Pokal 1st Raund
Zaten beklenen bir sonuçtu rakip güçsüz Worms(solucanlar?!?!) olunca. Tevfik'in oyunu gerçekten gözle görülmeye değerdi. Rakip defansı tek başına dağıttı ve mükemmel oyununu hattrick yaparak noktaladı.
Munoz'un gitmesinden herkes memnun olmalı kki takımda şu an mutsuz oyuncuyu bırakın, morali iyi olan bile yok...yani hepsinin morali süper
son dakikaZarate ve İvan'ın son maçta sakatlanması genç teknik adamı düşündürmeye başladı. iki oyuncusununda 3 hafta oynayamayacağını öğrenen Ner'ZhuLL, Zarate'nin sakatlığından fazla endişe duymasa da, özellikle defansın sağında oynayan iki oyuncusunun da sakatlanması yüzünden sıkıntıya düştü. Bildiğiniz gibi daha önce de Marvin Angulo sakatlık geçirdi ve yaklaşık 1.5 ay daha takımdaki yerini alamayacak.
Bundesliga 1.Hafta
Tatsız tuzsuz bir maç oldu. iki tarafta ''bitsede gitsek!'' havasında oynadı. Bulunan ender pozisyonlarda da son vuruşlar kötü olunca beraberlik bozulmadı. evimizdeki ilk maçta taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı.
***maçın adamı Zlatan Alomerovic(Dortmund)***
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi Qual. 3rd Round 1st Leg
İlk yarıdaki etkili oyunu ikinci yarıda dewam ettirebilseydik çok daha rahat bir galibiyet alabilirdik ama olmadı. son iki maçımızda oynanan oyundan hiç memnun değilim.
***maçın adamı Nilmar***
----------------------------------------------------------------------------------------
Bundesliga 2.Hafta
Nürnberg'i özellikle de Vittek'i hiç sevmiyorum!!! Bu kadar belalı takım olur ancak. Bana her maç gol atma gibi bir zorunluluğu var sanırım. Nilmar sayesinde maçı kurtardık. Bu arada bu sezon oynadığımız 6. resmi maçta ilk kez gol yedik. Defansı sağlama aldığımızın kanıtı
***maçın adamı Nilmar***
Kalou yu inş alırsın kardeş ayrıca sakatlıklar kötü olmuş ama toparlanırsın diye düşünüyorum takım zaten süper bakalım hadi hayırlısı =)
B.Leverkuzen- B.Dortmot- gibi takımların önünde favori gösterilmen çok güzel bişi olsa gerek.
evet süper bir takım kurdun
Futbolcu Bilgileri
Kalou iyi transfer olabilir![]()
Çok Güzl Gidiyorsun Kalou yu Alman Lazım İşine Çok Yarayacaktır![]()
Gruplara kalırsın kanımca.Otelul senin ayarında bir takım değil.Rahat geçersin bence![]()
Kalou yu al bence de.
Kariyerinde başarılar.Forvet olarakda Jo yu tavsiye ederim.Brezilya'lı.Bana sorarsanda Kalou bende istenilen performansı vermiyordu.(Takım:Monaco)