Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ya arkadaslar oynadıkca gördügünüz eksikleri oyunun editöründen kendiniz degiştirin.Istediginiz hale getirin tüm ayarlamaları.bu tuhaf yamalar genelde sorun cıkarır.Oyunun editöründen düzeltme sansımız olmayan problemleri burda sorun.Mesela türkiye de tv gelirleri gercekte oldugundan cok düşük ayrıca normalde kulube ligi bitirdigi sıraya göre para ödenir.ama oyunda türkiye ligi hatalı "0" lira elde etti yazıor sampiyon bile olsa.bide yabancı hakkı degiştirilemıo sadece normalde türk olmak için gerekli olan 5 yıl yaşama şartını azaltabilioruz. bunlara deginin. önemli olan bunlara çare bulmak.ötekiler kolay..

arkadaşlar oyuna girmiyo yardımmm

microptaki hatanın aynısı bendede var lütfeeeen yardım modorötör abi yardım ltfen

Exclamation çok acil yardım ya

Quote Originally Posted by MiCrop
    Datalı v6,0,3 ü yükledim.

Daha önce 6,0,2 kullanıyordum.

Benim FM 2006 D:\Program Files\...... OLDUĞU İÇİN "D" sürücüsüne oyunun kurulu olduğu dizine yükledim yamayı. Yama sorunsuz yüklendi.

Ancak şimdi de "Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restard application" (c_r_a_c_kyaparken çıkan yazı çıkıyor.)

Ve fotball manager i açamıyorum. Simgenin üzerine geldiğimde v6,0,3 yazısı geliyor. Yani bu dosya fm6,0,3. Ama açılmıyor.

Ayrı bir c_r_a_c_k mi lazım? Yardim edin.
    aynı hatayı bendede 6.0.3ü yüklediğimde verdi oyunu açamadım silip baştan yükledim arkadaşlar bende editörde açılmıyo kişi veritabanı yükleniyor diyo dahada ilerlemiyo oyunu internetten indirmiştim acaba o yüzden mi editör açılmıyo lütfen yardım edin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sekopej
    Bir de C.rack isteyen arkadaşlar, düşündünüz mü bu kelime neden yazılamıyor diye? Kayıt olurken kurallarımızı okursanız bu konularda yardım edilmediğini bilirsiniz. Okumayanlar için kurallarımız;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358

Arkadaşlar soruyorsunuz ama mesajları bir okuyun bari. Orda arkadaş sormuş ben bu cevabı vermişim, bir okuyun sonra mesaj atın...

ya ama sekopej çok lazım bu sorunun cevabını verenden allah razı olsun nolacak ya hem bu *****a girmezki sadece oyunda verilen bir hata yı nasıl çözeceğimiz hakkında yardım alıyoz burası fm sitesi deilmi ya!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta o yazı C.rack olmadığı zaman çıkıyor ve sitemizde bu konu hakkında yardım istemek ve yardımda bulunmak yasak.

editöre gelince sen bekle eğer bilgisayarın iyi değilse uzun sürer o nedenle bekleyeceksin...

yoq bilgisayarda önceden açıyodum fm2006 cd versiyon bi ara ekran kartı yandı format falan attırdım ama yavaşlama olmadı bilgisayarla alakası yoqda belki oyunu internetten indirdim o yüzdendir bi de sen diyon C.rack olmadığı zaman o yazı çıkıyo ne alakası C.rack yardımı ile biz sadece versiyonun hatasının ne olduğunu örnek wererek anlattık lütfen neden v6,0,3 ün neden çalışmadığını söyle (biliyosan tabi) allahını sewersen hadi söyle

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşım oyunu internetten indirmişsin yani korsan. Biz de burda korsan hakkında yardım etmiyoruz. Ayrıca oyun orjinal olmadığı için sen güncelleme yaptığında C.rack istiyor, orjinal oyunda böyle bir sorun olmuyor...

ha tamam çok saol bidaha da yardım istemem

Nesil
    2005
    Yer
    Copenhagen

Arkadaslar, silmistim.. Bugun yeniden yükledim ve direk 6.0.3 ü attim..
    Simdi bakiyorum hala 3 dil var seceneklerde.. Danca yok mesela..

Bu dil'ler ilk versiyondamiydi acaba?

ya arkadaşlar yardımm!!!bunu indirdimn kurulumda şu hatayı veriyo A sharing violation occured while accessing c:/program files/sports Interactive/football manager 2006/fm.exe. diye bi uyarı veriyo ne yapmam lazım

Quote Originally Posted by mustio
    Arkadaslar, silmistim.. Bugun yeniden yükledim ve direk 6.0.3 ü attim..
    Simdi bakiyorum hala 3 dil var seceneklerde.. Danca yok mesela..

Bu dil'ler ilk versiyondamiydi acaba?
    ,
    kardeş sen internetten mi indirdin oyunu cd den mi yükledin

teşekkürler oSa

Quote Originally Posted by sekopej
    Arkadaşım oyunu internetten indirmişsin yani korsan. Biz de burda korsan hakkında yardım etmiyoruz. Ayrıca oyun orjinal olmadığı için sen güncelleme yaptığında C.rack istiyor, orjinal oyunda böyle bir sorun olmuyor...
    ya abi ben int versiyonunu sildim cdsini aldım oyunun yükledim v6,0,3 ü yükledim ve üstünede data update v3 ü yükledim oyunu açtım v6.0.3 yazıyo oyuna girdim sadece bi değişiklik var oda uğur yıldrım fenere gelecek tek değişiklik bu v3 ü yüklerken yazıyoki 1eylüle kadar olan transferler(delgado kezman...) baktım hiçbiri yoq gelecek trans.lere baktım oradada yoq napıym şimdi yardım edin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default fm2006 sorunları

arkadaşlar oralarda sesimi duyan birisi varsa lütfen yardım etsin. türkiye liginde g.saray ve adanademirspor u aldım ama g.sarayda yeni sezonda fikstür geliyo amn adanademirspor da fikstür gelmiyor neden acaba? adanademirspor u şampiyon yapıp lig a ya çıkardım ama sadece türkish cup fikstürü ve özel maç fikstürü geliyo oysa ligin başlaması gerekir lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım

yaa arkadaşlar bn daha sitede yeniyim ve datalı v6.3 ü indirdim amahata werio ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by sdsomer
    Ben FM v6.0.3 70 MB lık yamayı,türkçe v2yi ve 2006-2007 güncellemesini yükledim.Türkçe fm 2006 kısayoluna tıklıyorum sonra o programdan fm.exe yi seçtim ve oyunu açayım derken cd istedi.Please insert the correct cd rom dedi.Acaba ***** mı lazım?Bunları yüklemeden önce gayet rahat ***** çalışıyodu yaa bi yardım edin na***an ben oyuna giremiyorum...
    oyun orjinal olmadığı için böyle hata veriyor bunun çözümünü bu sitede bulamazsın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kardes yama ıcın cok saol ellerıne saglıkk...

kardes ben datalı olanı yukledım ama bı degısıklık goremedımmm..

Bunu yüklemek icin orjinal oyunun kurulmus olması mı gerekıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar bu sitede C.rack bulmak isteyenler imzama baksın...

Orada da yazıyor ama yardım istemek ve yardım etmek yasaktır. İlgili mesajlar silinmiştir....
    "YÜCE ATATÜRK"

teşekkürederiz

Default :9

ya ben bu yamayı yükleyemdim biri bana yardım etsin aslında yükledım ama oyunun versiyon degişmiyor

Default 6.00. ve 6.0.3

pekı kardes bende 6.0.3 kuruyorum suan datalı ama bende fm 6.0.0 var onu ne yapayım sıleyımı yoksa 603 u onun ustunemı kurayım

ya arkadaşlar ben bi sey soracam bu datalı ile datasızı nasıl kuracaz lütfen cevap yazarsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by alpertuncel25
    pekı kardes bende 6.0.3 kuruyorum suan datalı ama bende fm 6.0.0 var onu ne yapayım sıleyımı yoksa 603 u onun ustunemı kurayım

Zaten yamayı açtığında direk karşına update seçeneği çıkar ona basıp yükleyebilirsin. Bir de üstüne kuracaksın zaten 6.0.0 oyunun kendisi onu kaldırman demek oyunu silmen demektir..

Diğer arkadaşlar da kurulum gerçekten çok basit, yamayı çalıştırın ve update deyin o zaten kendisi kuracaktır. Eğer sorununuz olursa tekrar burada belirtiniz...
    "YÜCE ATATÜRK"

ya arkadaşlar ilk önce hangisini yükeleyecez datalı datasız hangisi ne yapaca bilmiyorum ikisinide yükledim olmadı yine aynı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gino
    ya arkadaşlar ilk önce hangisini yükeleyecez datalı datasız hangisi ne yapaca bilmiyorum ikisinide yükledim olmadı yine aynı
    olmayan ne? ister datalı(tavsiye edilen) ister datasızı nı indir yükle...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkisini de yüklemene gerek yok, datalı olanı yükle sadece yeterli. Eğer son transferleri falan istiyorsan onu göremezsin bu yama ile. Onun için yapılmış güncellemeri indirmen gerekir. Bu 6.0.3 resmi yama ve çıkalı çok oldu, son transferleri içermez....
    "YÜCE ATATÜRK"

Ya ArkadaŞlar Be Fm 2006 TÜrkcesİnİ Bulamiyorum Bana Yardimci Olurmusunz

Ya Fm 2006 TÜrkcesİnİ Bulamiuyom Bana Yardim Et

bilgiler için saolun ama benim bir sorunum var datasız olanı yükledim ve oyunu açmaya bastığımda please insert the correct CD-ROM , select OK and restart diyor. ne yapabilirim

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri