süper sonuç tebrik ederim
Last edited by Romeo3405 : 23.Eylül.2008 at 01:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
valla iyi dağıtmış ama neyse şanslısın turu geçmişsin yarı finalde rakip kim merak ettim
Çeyrek finalde rakip Chelsea
TÜRKCELL SÜPER LİG 30.HAFTA
FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ
İki maçtır kötü oynuyoruz penaltılarla geçtik gençlerbirliğini bir an önce form kazanmamız lazım
TÜRKCELL SÜPER LİG 31.HAFTA
Bu maçta iyiydik chelsea maçı öncesi büyük moral kazandık
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1.MAÇ
İyi oynadık ve avantajlı bir skor aldık inşallah kendi sahamızdada işler yolunda gider ve adımızı finale yazdırırız
lig ve kupayı almışsın tebrikler şampiyonlar ligindedefinaldesin valenciayı yener ve kupayı alırsın
chelsea yı elemişsin ve finaldesin tebrikler...
Valencia tehlike yaratabilir ama kazanacağını düşünüyorum.![]()
Final maçı öncesi şansızlılar takımı bırakmıyor. Hakan Balta cezalı idi. En iyi orta saha adamım Rafael Cezalı idi. Arshavini şampiyonlar liginde oynatamıyordum ve Tevfik Kösede sakatlandı. Kötü oldu ama elimizden geleni yapacağız
kötü bir şans olmuş ama iyi bir kadron var başarırsın sen
tebrikler...
valencia nn o hücum hattı karşısında gol yememeyi nasıl başardın merak ettim doğrusu![]()
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Çok iyi bir sezon daha geçirdik 4 kupa kazanarak yine adımızı en yukarlara kazıttık. Yeni sezon öncesi takım hakkındaki bilgileri kamu oyuna duyuruyoruz.
Kaptanımız Ümit Karan futbolu bıraktığını artık hayatına başkan olarak devam edeceğini belirtti. Kendisine başarılar diler verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz.
Kalecilerimizden Ufuk Ceylan sözleşme teklifimizi kabul etmeyip Kocaelispor takımı ile sözleşme imzalamıştır. Kendisine yeni takımında başarılar dileriz.
Lincoln artık forma şansı bulamıyordu. Hem yabancı kontenjanını açmak hemde takımı gençleştirme operasyonu kapsamında eski klübü Schalkeye 250 bin euro karşılığında satmış bulunuyoruz. Kendisine başarılar dileriz
Beni çok üzen bir kayıp oldu. Oğuz Sabankay tüm tekliflerimizi reddederek klüpten ayrıldı ve Bursaspor takımı ile anlaştı.Kendisine iyi bir gelecek diliyoruz.
Mehmet Canlı genç oyuncumuzu bu sene A takıma aldık kendisi geleceğimizin önemli bir oyuncusu olacak yavaş yavaş takıma kazandırıyoruz
Zafer Demir ümit karanın öğrencisi. Karan futbolu bırakınca kendisini Ümit yerine takıma aldık.
Eric Cerdan kendisi Fransada geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Onuda A takıma aldık büyük işler yapacak takımımızda
Yine süper bitirdin sezonu tebrik ederim. Ama abi ne yaptın sen oğuzu keşke kaçırmasaydın neyse yerini doldurursun sen takıma aldığın gençleri beğendim
HAZIRLIK MAÇLARI
Gençleri oynattık ve as takıma alacağımız gençleri belirledik
TÜRKİYE SÜPER KUPA FİNALİ
Sezona yine kupa ile başladık. Her kupada iddaalıyız.Oyun iyi skor iyi
TÜRKCELL SÜPER LİG 1.HAFTA
Ligin ilk haftası rakip yine beşiktaş. Çok güzel bir futbol ve net bir skor lige 3 puan ile başladık
TÜRKCELL SÜPER LİG 2.HAFTA
Malatya önünde gençlerimizide oynattık ve güzel futbolları ile kazanmayı bildik
TÜRKCELL SÜPER LİG 3.HAFTA
Dolu dizgin gidişimiz devam ediyor. Futbol resitali veriyoruz
UEFA SÜPER KUPA FİNALİ
Evet bir kupa daha alarak boy gösteriyoruz
TÜRKCELL SÜPER LİG 4.HAFTA
Marin show kaldığı yerden devam ediyor
Last edited by Romeo3405 : 23.Eylül.2008 at 05:11
TÜRKCELL SÜPER LİG 5.HAFTA
Bu takım bence şuan en iyisi
ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİM
Galatasaray
Espanyol
Feyenoord
D.Kiev
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 1.MAÇ
Maçtan önce Orkun ve Fevzi sakattı maça genç kalecim Dilaver ile başladık. 90.dakikada hayat veren gol bir başka gencim Zaferden geldi
DİLAVER YUNUS PROFİL
Altyapıdan çıkan Türk oyuncular süper olmuş, ŞL için de tebrik ederim....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ss'ler bende gözükmüyor ama yazıları okudum tebrikler muhteşemsin..
valla bi avrupa süper kupasını alman gerekir demiştim gcen sezonun üstüne koydun bu sene yine 4 kupa bekliyoruz![]()
TariboWest
teşekkür ederim iyi regenler çıktı valla
teşekkür ederim ss ler gözüküyor bir sorun yok sende neden görünmüyor anlamadım başka göremeyen varmı
inşallah her sene üstüne koymayı istiyoruz performansın![]()
ne köseymiş be arkadaş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Umarım Tevkis Köse'nin ciddi bir sakatlığı yoktur yalnız Dilaver'in mental ve fizik çok kötü gibime geldi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.