Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 266 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben bu kadar rezalet bir kadro görmedim.

Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.

Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.
    Yusuf'u da eklemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben bu kadar rezalet bir kadro görmedim.

Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.

Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.
    Terim sonunu hazırlıyor gitgide..

Son kullanma tarihleri geçiyor bu oyuncuların. Yeni gençler milli takıma adapte etmek ve tecrübe kazandırmak yerine yaşlı oyuncularımızı kazanmaya çalışıyoruz.

Rüştü Reçber - Yusuf Şimşek - Ceyhun Eriş bence bu isimler kadroda olmamalıydı. Ya Yusuf'u kadroya alırsın ya da Ceyhun'u artı olarak Rüştü'yü oynatarak Türk Milli takımı ne kazanabilir ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allahtan kalede volkan varda gol yememizi engelliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştü ve Yusuf gereksiz. Ceyhun bu sezon iyi oynuyor hakkını vermek lazım. Rüştü de zaten yedek oturacak hadi o da tamam ama Yusuf tercihini anlamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Rüştü, Ceyhun, Yusuf çok gereksiz olmuş.Rüştü yerine Hakan Arıkan, Ceyhun ve Yusuf yerinede Selçuk İnan ve Mehmet Topuz çağırılabilirdi.

M.Topuz kesinlikle bu kadroda olmalıydı diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rüştü ve Yusuf çok gereksiz olmuş.Kaleci olarak Hakan Arıkan çağırılabilirdi Rüştü yerine.

Nesil
    2006

Elenmiştik şimdi Belçika'nında altına düşüp bir sonra ki Dünya Kupası elemelerinde dördüncü torba ülkesi olacağız.

Rüştü, Milli Takımını bıraktığını açıkladı ama; kadroya çağrılıyor. CSKA maçında ki performansı alınmaması için yeterli. Manchester maçında iyi performans gösteren Hakan çağrılması gerekirdi.

Stoper bölümünde hala sıkıntı çekiyoruz. Şu kadroda hangi oyuncuyu stopere koyarsanız koyun hiçbirimizin için rahat etmeyecek. Ülke olarak bu bölgede büyük eksiklik yaşıyoruz. Nedenide Avrupa'da sürekli mücadele eden ekiplerimizin yabancı stoperler kullanması. Galatasaray'ı bu yüzden tebrik etmek gerek. Yıllardır Türkler ile mücadele ediyorlar. Diğer takımlarda bu oyuncuları oynatsalar hiç olmassa alternatif olabilir.

Ortasaha da Ayhan, Ceyhun ve Yusuf'dan vazgeçilmesi gerekiyor. Nuri Şahin gibi bir ismi eğer kadroya alıyorsak mutlaka oynatmamız gerek. Yedek kulübesinde oturdukça içim cız ediyor. Bosna Hersek eğer bugün bu sırada ise kadroda ki oyuncuların kaliteli liglerde oynaması. Biz ise oynayan oyuncularımızın olmasına rağmen kullanmıyoruz.

Forvet için güzel seçimler ama; ortasaha ve savunmamız doğru düzgün iş yaparlarsa belki Forvetlerde gol atabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ceyhun geçen 3 tane asist yapmıştı onun için çağırıldı herhalde.Rüştü desen yahu hala nasıl çağırabiliyor Terim milli takıma ben anlamıyorum ya.Elendik zaten de.Benim hiç umudum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rüştüyü yedeğin yedeği yapıyor terim.Ondan birşey olmaz sadece fazlalık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayhan şu anda milli takım için önemli bir isim. Orta sahada çok önemli bir isim. Hele ki Aurelio'nun yokluğunda Mustafa Sarp ve Mehmet Topal da çağrılmadıysa Ayhan banko oynamak zorunda...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Baştan savma bir kadro her şekilde kendini belirtiyor yorumsuz ..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Rüştü,Nihat,Ceyhun,Ayhan çok anlamsız olmuş.Yine baştan savma olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Terim i milli takımda gördükçe ürperiyorum o nasıl secımler öyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü,Kaş,Ceyhun,Yusuf,Halil ve Nihat bence bu formayı şu anda haketmiyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Herkesin soyledigi gibi Rustu,Yusuf ve Ceyhun anlamsiz olmus bencede, bunlarin uzerinede onder turaciyi cok begenmiyorum ben.

Yalniz Ismail Koybasi Turkyede Hakan Baltadan sonra alinabilecek tek sol bektir . Ayrica Nihatta her zaman Nihattir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Klasik Fatih Terim kadrosu işte.Neyine şaşırıyorsunuz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anlamis degilim halen, ayni bayatlamis isimler

Biraz yenilik lazim degilmi, ben bu sefer Volkan Senin cagrilcani dusunuyordum ama sagolsun Fatih hoca yine bizi yanıltıyor
    Last edited by DisCo : 03.Ekim.2009 at 14:37 Reason: Yaniltio - Yanıltıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yusuf, Ceyhun, Rüştü, Nihat, Halil vs vs. bu milli takımda oynayacak seviyede değiller.

Her neyse biz sonuca bakarız. Boş verin arkadaşlar. Zaten alıştık.

Şimdi derki Ceyhun çok formda aldım. Fatih tekke deriz o zaman yine bir kısır döngü başlar. O nedenle birşey demeyip saygı duyuyorum.

Yalnız Sinan Bolat artık kaleyi devralabilecek seviyeye geldi. Son Cl maçında müthiş oynadı. Süper bir kalecimiz var arkadaşlar maşşallah. Volkan yavaş yavaş eldivenleri asarsa yerine bir kalecimiz var. Bu takımda Özer gibi Topuz gibi oyuncularda oynamalı. Daha şuan aklıma gelmeyen yeni kanlar oynamalı. Takımın biraz daha güce ihtiyacı var. Yaşlı oyuncularla tıkandık işte. Yusuf ne yapacak demiyorum çünkü eleştirmeyeceğim artık kadroyu. İstersek grupta sıfır çekelim benim için kadro eleştirmeliği bitmiştir. Sadece oyuncuların formlarına bakarım. Şu şöyle bu böyle diye.

Hani Terim şuan formda olmayan ve takımında oynamasada banko milli takıma alan, Nihat gibi bir oyuncuyu yani Özer i almalıydı. Bunu eleştiri olarak değil sadece bir fikir olarak söylüyorum. Ben olsam Kazım ı almam Özer i çağırırım. Yada Topuz u alırım. Neyse bakalım bu kadro Belçika'da neler yapacak. Ben sonuca bakıyorum artık.

Beşiktaştan alabileceği Ekrem Dağ (bilemiyorum hala oynayabilir mi), Hakan Arıkan, Serdar Özkan ve İbrahim Toraman varken gidip de Yusuf, Kaş ve Rüştüyü alması (Hadi Nihat formsuz da olsa Nihattır diyelim) gerçekten komedi. Bu takım şampiyon olurken, zirve kovalarken lütfen 1-2 oyuncu çağırıp şimdiki kaos ortamında 5 oyuncu birden çağırması daha büyük komedi. Kazım, Önder, Sabri ve Ceyhun Eriş de lüzumsuz tercihler. Mehmet Topuz da her zamanki gibi sebepsiz yere çağrılmamış.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri