Yok mu grubu olan
Yok mu grubu olan
Romero ve milito kaldı arjantinden yok mu kimsede
Gençler takası nasıl yapıyoruz?![]()
I'm back...
beyler elinde İspanya'dan Alonso olan ile takas yapılır İspanya bitiyor![]()
10.takımı bitireceğim kısmetse%60 şu an.
%48 tamamladım şu ana kadar. italya - Honduras - Arjantin tamamlayabildiğim takımlar. Uruguay'da sadece Lugano eksik onuda bulursam 4 yapıp devam edicem.. Varsa elinde LUGANO olan Palacios vereyi takası bitirelim.
Fucile
Jung Soo
Papadopoulos
Charisteas
Yebda
Cesar
Rolfes
Özil
van Bronchorst
Van Der Vaart
Rommedahl
Grosso
Iaquinta
Santana
Petras
Eduardo
Lichtsteiner
Figueroa
Bravo
Carmona
Seçin istediğinizi takaslayalım : ) Her türlü takasa açığız
bugün şanssızım 3 pakettende neredeyse hepsi aynı çıktı sadece 4 tanesi yoktu![]()
bol kart var takas yapacaklar msn'ye gelsin bizim grup
![]()
Rolfes,Grosso veriyorsan yapalım takas İsmail![]()
Essien,Casillas,Barry,Romero,Fucile,Terry,Stankovi c,Stekelenburg,Van Bommel,Okazaki..
bunlar fazla..
Tamam bende ayarladım yalnız gelmeyebilir başkasıylada otomatik yapabiliyor![]()
Dostum 2 takasıda gevurlar kaptı![]()
aynı grupta olmadan zor oluyor 2'mizin takas yapması..
![]()
Danimarka, Uruguay, Kamerun, İtalya, ABD, Fildişi Sahilleri, İspanya, Avustralya, Sırbistan ve Honduras bitti Arjantin'den bi tek Samuel kaldı ama elimde kart kalmadı%64'üm şu anda
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Swap Area'da kendinizden 5 oyuncu ve 3 takım ekleyin, karşı taraftanda aynı şekilde sizde eksik olan 5 oyuncu ve 3 takım isteyin. Bu şekilde çok daha kesin ve çabuk takas yapabileceksiniz.
![]()
%91 olduk 20 küsür eksik kaldı toplamda, bugün olmazsa bile yarına biter kitap.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Takas her zaman 1e1 dir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Hepsi değişmeyecek, eşleşenler kadar değişecek. Misal benim önerdiğim Gaxa, Fransa takımında bende olmayan Ribery ile eşleşti o zaman bu ikisi takaslanacak. BU şekilde eşleşen kadar takas gerçekleşecek.
Ben kayıt oldum biraz topladım işte ilk sayfadaki kodlardan falan %17 grup varsa girerimde diğer grupların hepsi full.
Coca Cola kutularında mı var bu promosyon kodları? Ona göre alayım.![]()
I'm back...