Transferi kapattık demiştik ama satılıkta olan bir Paraguaylı yıldız gördük, görüşüyoruz. Kaliteli bir isim.
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Transferi kapattık demiştik ama satılıkta olan bir Paraguaylı yıldız gördük, görüşüyoruz. Kaliteli bir isim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
O isim Roque Santa Cruz'du ama çok maaş istedi, vazgeçtik. Toivonen bu sene target man'lık görevini yerine getirir herhalde.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferlerin harika.Senden böyle adımlar bekliyodum.
başarılar.
Uefa Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 1. Maç
Santa Cruz'a teklif yaptığımızı öğrenen Toivonen coştu ve 3 gol, 2 asistle hayvani bir performans sergilediArtık rövanşta diğer oyuncularımızı deneyeceğiz
Gerek yok.Santa Cruz uz ne kadar istediğini biliyorum.Klübü böyle gereksiz birşeye sokmaman daha iyi olmuş.
Ve profilimizde financial control özelliğimiz de %100 oldu! Böylece bir hedefimiz daha gerçekleşti...
Domestic Player Bias bende de düşük. Acaba ne gibi özelliklerimiz kötü bizim?
Yerel oyuncu eğilimiYabancı oyuncu çok kullanırsan düşer.
Barclays Premier League 2. Hafta
BU İŞLER BÖYLE! Büyük takımları yenmenin en güzel yolu: Uzun oyuncularınla kornerden bir gol bulursun, kışkırtıcı oynayıp rakibi kızdırırsın ve 10 kişi kalmalarını sağlarsın, sonra da arkana yaslanıp futbol tanrısına gol yememek için dua edersin; ve biz bunların hepsini yaptık!Liverpool'da şu an acayip bir kadro var. Şampiyonluğun en büyük adayılar. Tek kelimeyle, ''mükemmel'' bir galibiyet.
Nottingham 2 haftada puan alamadı![]()
Sahamızda St. Johnstone maçının rövanşına çıkıyoruz. Kalecimiz Costil, stoperimiz Burdisso ve defansif ortasahamız Wernbloom dışında karoyu yedeklerden kurduk, aslar da yedeklerin sakatlığı yüzünden mecburen oynuyor.
Uefa Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 2. Maç
Yedeklerim güzel bir maç çıkarttı, Ridgewell'in sakatlanmasıyla oyuna giren Berezutskiy de yine kornerden golünü atarak galibiyeti getirdi. Gruplardayız!
Goulon 1.95, Toivonen ve Berezutskiy 1.90, Ridgewell 1.88, Burdisso ve Wernbloom 1.87... Duran toplarda aşırı etkili olacak bir takım kurduk.
İşte Uefa grubumuz:
Güzel bir gruba düştük diyebiliriz. Zenit'in kadrosuna baktım, baya kaliteli ama diğer iki ekipten üstünüz.
Toivonen VARSA ARKANA YASLAN AZ TAHRİK ET
Santa çok para alıyor onu boşver.Toivonen'i bende alacaktım ama vazgeçtim.Bu adam iyi oynuyor sanırım.
Barclays Premier League 3. Hafta
Gayet iyi gidiyorduk ama son dakikalarda şanssız bir gol yedik, olsun
Transferler mükemmel. Guillermo Burdisso çok iyi gelişiyor. 2-3 yıl içinde 20 m eurodan teklifler başlar. Sezona da iyi başlamışsın. Avrupa Ligi'nde de gruptan 2. olarak çıkacağını düşünüyorum. Başarılar.
TariboWest
Ortasahanın ortasında hem Rafa, hem de İngiliz oyuncumuz Edwards sakatlandığı için tehlike çanları çalmaya başladı; bunun üzerine Goulon ve Wernbloom'a çok yük binmesin diye bir oyuncu kiraladık: Daniel Kofi Agyei. Daniel defansif bir ortasaha olmasına rağmen yüksek pas özelliği ve tekniğiyle göze çarpıyor.
Oyuncunun maaşının tamamını biz ödeyeceğiz, ayrıca kulübüne kiralama bedeli olarak 375k€ ödeyeceğiz. Geçen sene aldığımız ancak Atila geldikten sonra pek şans bulamayan Bjornar Holmvik'i ise serbest bıraktık, böylece transferin son gününde 2 hamle yaparak kadromuzu daha da geliştirdik.
Transfeler gerçekten güzel.Uefadada güzel bir grup çekmişsin
Lıverpool maçı çok iyi olmuş tebrik ederim ilk önce gruplarda başarılar 2.ci olarak çıkabilirsin diye düşünüyorum . Başarılarının devamını dilerim![]()
Bodor 1 ay sakatlandı, Atila'ya görev düştüBakalım ne yapacak?
Barclays Premier League 4. Hafta
2 tane direkten dönen topumuz var, daha iyisi olabilirdi ama yine de iyi sonuç bence