Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 2. HAFTA

Cevap: Emenike. Dağıttı resmen. Lige de çok kötü bir başlangıç yaptık, moralim bozuldu...

MAÇIN ADAMI: Emmanuel Emenike (9.10)
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Okan Salmaz'la Barcelona ilgileniyor
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

MARIO KIENZL ADANASPOR'DA!

Avusturyalı oyuncuyu serbest transfer olarak renklerimize bağladık.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Karabük maçı kötü olmuş Kienzl güzel transfer
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Karabük maçı kötü olmuş Kienzl güzel transfer
    Teşekkürler ben de beğendim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 3. HAFTA

Seyirci desteğini de arkamıza alarak güzel bir sonuç elde ettik Darragi penaltıyı kaçırmasa galip bile gelebilirdik.

MAÇIN ADAMI: Fausto Pinto (7.70)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray maçı güzel olmuş başa baş oynamışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Galatasaray a bi garezi mi var FM nin ne.
    Ben başında olmadığım zaman tüm oyunlarda adamlar şampiyon dahi olamıyor.
    Aşırı zayıf yapmışlar.
    İlk sene için sonuçlar beklenildiği gibi.Zaten ilk sezondan başarı gelse güzel olmaz bna göre.

Önümüzdeki senelerde daha da iyi olacaksın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray maçı güzel olmuş başa baş oynamışsın
    Penaltı bile kaçırdık

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Galatasaray a bi garezi mi var FM nin ne.
    Ben başında olmadığım zaman tüm oyunlarda adamlar şampiyon dahi olamıyor.
    Aşırı zayıf yapmışlar.
    İlk sene için sonuçlar beklenildiği gibi.Zaten ilk sezondan başarı gelse güzel olmaz bna göre.

Önümüzdeki senelerde daha da iyi olacaksın.
    Adamlar işini doğru yapmış Yarkın, sonuçta Galatasaray bu sene 8. oldu

Evet sonuçlar kötü Tecrübe kazanmamız lazım.

Teşekkürler yorumun için

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA

Taktiği bir türlü oturtamadım.

MAÇIN ADAMI: Volkan Şen (7.70)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ülkeye alışamadıkları için Fode Mansare, Lex Immers ve Xavier Chen'e 1 ay izin verilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Neyseki yerlerine monte edebileceğin adamlar var.mansare nin yerine aydın veya okan.chen in yerine de izzet durumu kurtarırlar.Tek kötü yanı oyuncuların takıma alışma süresinin uzayacak olması.Zaten iyi top oynamamıza rağmen sonuca gidemiyoruz.Birde bu uyum sorunu kötü oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Neyseki yerlerine monte edebileceğin adamlar var.mansare nin yerine aydın veya okan.chen in yerine de izzet durumu kurtarırlar.Tek kötü yanı oyuncuların takıma alışma süresinin uzayacak olması.Zaten iyi top oynamamıza rağmen sonuca gidemiyoruz.Birde bu uyum sorunu kötü oldu.
    Kardeş sen Hamachi'den girip oyunu mu takip ediyorsun ya Valla ne düşünsem aynısını söylüyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA

Sonunda arkadaşlar, sonunda! Sonunda iyi oyunumuzun karşılığını aldık ve kazandık! Oyuncularımı tebrik ediyorum, müthiş iş çıkardılar. Darragi, Kienzl, Skender, Deniz Baykara, hepsi mükemmeldi. Artık bu galibiyetin üzerine katıp, seri yakalamak istiyoruz. En azından bir yenilmeme serisi.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.00)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gençleribirliği galibiyeti harika olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gençleribirliği galibiyeti harika olmuş
    Teşekkürler kardeşim takibin için

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Geçen sezon fırtına gibi esen Soukouna bu sezon güçlü rakip savunmalar arasından sıyrılamıyor sanırım.Besleme yapan oyuncular gayet kaliteli.Yani ceza sahasına top iniyor ama Soukouna yetersiz kalıyor demekki.Galibiyet güzel ama zencinin düşük performansı beni biraz şüpheye düşürdü.Acaba devre arasında bir forvet takviyesi olabilir mi?Edim Demirinde pek fazla katkı koyabileceğini düşünmüyorum Süper ligde.Neyse bakalım önümüzdeki maçlar ne getirecek.Ona göre bir çözüm düşünürsün.Daha henüz erken.Belki Soukouna beni utandıracak ilerleyen haftalarda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen sezon fırtına gibi esen Soukouna bu sezon güçlü rakip savunmalar arasından sıyrılamıyor sanırım.Besleme yapan oyuncular gayet kaliteli.Yani ceza sahasına top iniyor ama Soukouna yetersiz kalıyor demekki.Galibiyet güzel ama zencinin düşük performansı beni biraz şüpheye düşürdü.Acaba devre arasında bir forvet takviyesi olabilir mi?Edim Demirinde pek fazla katkı koyabileceğini düşünmüyorum Süper ligde.Neyse bakalım önümüzdeki maçlar ne getirecek.Ona göre bir çözüm düşünürsün.Daha henüz erken.Belki Soukouna beni utandıracak ilerleyen haftalarda
    Çok doğru düşündün. Soukouna sanki çıktığımız ilk sezonda Süper Lig'in favorilerimizden biri olduğumuzu sandı, ve ilk maçta yenilmemizin ardından morali inanılmaz düştü. Boş kaleleri falan kaçırıyor. Çok kaliteli ve ucuz iki forvet buldum, ikisinden birini takıma dahil etmeye çalışacağım. Soukouna da, hazır değerini fazlasıyla artırmışken, sanıyorum satılır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oyun biraz yavaş ilerliyor gibi yeni maçları merakla bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Oyun biraz yavaş ilerliyor gibi yeni maçları merakla bekliyoruz.
    Yarın devam edeceğim. Bu yavaş ilerlemeyi engellemek için de artık maçları 5'er 5'er koymaya karar verdim.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

iyi başladık dengi takımları yandikmi problem yok

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben haftasonu için denize gidiyorum sabahtan.Sanırım geldiğimde bu sezonu bitirmiş olursun.Geldiğimde buradan itibaren konuyu okurum tümüyle.Kısa bir süreliğine hoşçakal.Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    iyi başladık dengi takımları yandikmi problem yok
    Aynen abi, bu sene ligde kalalım da; gelecek sene atraksiyona başlarız.

Ben haftasonu için denize gidiyorum sabahtan.Sanırım geldiğimde bu sezonu bitirmiş olursun.Geldiğimde buradan itibaren konuyu okurum tümüyle.Kısa bir süreliğine hoşçakal.Başarılar.
    Yeniden bekliyorum kardeşim, iyi eğlenceler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devam ediyoruz arkadaşlar. Bucaspor deplasmanındayız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bekliyoruz
    İşte:

SPOR TOTO SÜPER LİG 6. HAFTA

İyi defans yaparak 1 puan almayı başardık.

SPOR TOTO SÜPER LİG 7. HAFTA

Sahada Oussama Darragi şov vardı! Önce Soukouna'ya bir boş kale attıran Tunuslu oyuncu, sonra 35 yard'dan (evet yanlış duymadınız) fantastik bir frikik golü attı ve durumu 2-0'a getirdi. Maçın sonlarına doğru ise Soukouna'nın verdiği güzel pasta karşı karşıyayı kaçırmayan Darragi taraftarlara mükemmel bir galibiyet hediye etti.

SPOR TOTO SÜPER LİG 8. HAFTA

Tatilden dönen Fode Mansare'yi takıma monte etmeye çalıştım ama yine hücum organizasyonlarımızı batırdı. Birkaç maç da yedekten oyuna sokmayı deneyeceğim, yine beklentilerimi karşılayamazsa göndereceğim.

SPOR TOTO SÜPER LİG 9. HAFTA

ONUN ADI: OUSSAMA DARRAGİ! İlk yarının bitmesine 3 dakika kala yine harika bir 35 yard frikiği atan Darragi, 2. yarıda da kornerden yaptığı asistle Adanaspor'a inanılmaz bir galibiyet sundu ve tüm otoriteleri şaşırttı! Maça tam 21.281 taraftar gelmesi de bizi ayrıca mutlu etti.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF

Biz çok daha organize gelen taraftık fakat Soukouna'nın sakatlığından sonra oyuna giren Sami İzcican biri boş kale olmak üzere inanılmaz goller kaçırdı. Fakat hakettiğimiz galibiyeti penaltılarda da olsa kazanarak gruplara kalmayı başardık. Soukouna tam 2 ay sahalardan uzak kalacak, bu süre zarfında Edim Demir'e çok görev düşüyor. Bakalım Soukouna'dan daha iyi bir performans verebilecek mi? (Bu arada, çok yorulan oyuncularıma 1 gün izin verdim, dinlensin çocuklar )

İşte Spor Toto Süper Lig'de 9 hafta sonrası puan durumu:

Son haftalardaki iyi performansımız sayesinde düşme potasından uzaklaştık ve 13. sıraya yükseldik. 6.'yla aramızda sadece 3 puan olması iyi bir gelişme. Son haftalardaki oyuncular ve takım performansı hakkında ise şunu söyleyebilirim: Tunuslu yıldızımız Darragi bizi taşıyor. Duran toplardaki ustalığı ve teknik-soğukkanlılık karışımı oyunuyla şimdiden gol yollarındaki en önemli silahımız oldu. Onun haricinde, kalecimiz Skender, sol bekimiz Fabinho ve defansif ortasahamız Kienzl da güzel performanslarıyla ilk 11'deki yerlerini sağlamlaştırıyorlar. Buna ek olarak, son haftalarda kanatlardan da iyi verim alıyoruz. Sağda Deniz Baykara-solda Okan Salmaz şeklinde oynattığımız kanatlarımız ellerinden geleni yapıyor. Özellikle Okan Salmaz'ı Türk futboluna ve Adanaspor'a kazandırmaya çalışıyorum. Daha bu yaşında bile umut vadediyor, bu olumlu bir gelişme. Bu arada, mutsuz olan ve şu ana kadar yönetime ilettiği 3 transfer olma isteği de reddedilen Goulon'u da kazanmaya çalışıyorum. Defansif ortasaha rolünü Kienzl'a kaptıran Goulon'a son 2 haftada stoperde görev verdim ve bu son 2 haftada gol yemedik. Ersan'ın yanındaki partnerlerin zayıflığına iyi bir çözüm, ve defansif bölümdeki havasal zaafımıza iyi bir ilaç oldu. Antrenörlerimiz de stoper bölgesine daha çabuk ısınması için antremanlarına şimdiden başladı zaten. Uzun lafın kısası, işler yoluna girmeye başladı. Devre arasında takviye etmeyi düşündüğümüz 1-2 isimle, umuyoruz ki daha da iyi olur. Adanaspor taraftarlarına istedikleri takımı izletmek, ve yıllardır süregelen asansör takım olma handikapımızı bozmak şu noktada en büyük hedefimiz.

Kariyerini baştan sona okudum. Benim database'imde çıkmayan bazı oyuncular yüzünden sinirlerim bozuldu biraz ama olsun Gayet güzel bir sezonun ardından bir üst lige lig şampiyonu olarak dahil olman çok güzel.

Şu an ki gidişatın da çok iyi. Bütçe bu şekilde devam edecekse eğer mümkün olduğunca altta bitirmende bile yarar olabilir bir kaç sezon. Hem takım Süper Lige kazık çakar hem de yönetim bir sonraki sezon için abartı beklentileri hedeflemez gibi geliyor bana. Transferlerin gayet yerinde ve güzel. Hele de o bütçe ile bundan iyisi şamda kayısı olurdu heralde. Devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda gayet iyi gidiyorsun. Özellikle içerdeki maçlarda zor puan kaybedersen ligde tutunman kolaylaşacaktır. Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Steven Berguson View Post
    Kariyerini baştan sona okudum. Benim database'imde çıkmayan bazı oyuncular yüzünden sinirlerim bozuldu biraz ama olsun Gayet güzel bir sezonun ardından bir üst lige lig şampiyonu olarak dahil olman çok güzel.

Şu an ki gidişatın da çok iyi. Bütçe bu şekilde devam edecekse eğer mümkün olduğunca altta bitirmende bile yarar olabilir bir kaç sezon. Hem takım Süper Lige kazık çakar hem de yönetim bir sonraki sezon için abartı beklentileri hedeflemez gibi geliyor bana. Transferlerin gayet yerinde ve güzel. Hele de o bütçe ile bundan iyisi şamda kayısı olurdu heralde. Devamını bekliyoruz.
    Goulon'dan bahsediyorsun galiba Herold Goulon sadece Fransa Ligi'ni seçersen çıkıyor, ayrıca Wolves'e alsan morali de bozulmazdı ve çok iş yapardı; çünkü oyuncu, geçmişinde İngiliz kulüplerinde oynamış ve orada adaptasyon sorunu çıkarmıyor. Burnley kariyerimde henüz 2. sezondan kaptan yapmıştım, öyle etkilemişti yani beni.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda gayet iyi gidiyorsun. Özellikle içerdeki maçlarda zor puan kaybedersen ligde tutunman kolaylaşacaktır. Başarılar.
    Eyvallah Ümit, sağolasın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 10. HAFTA

Denizlispor'dan daha iyi oynadık ama gerçekten çok şanssız bir golle yenildik.

MAÇIN ADAMI: Souleymane Youla (7.50)

SPOR TOTO SÜPER LİG 11. HAFTA

Öne geçtik, iyi de direndik ama Antep kalitesiyle kazandı, 1 puanı kapamadık.

MAÇIN ADAMI: Ismael Sosa (7.70)

SPOR TOTO SÜPER LİG 12. HAFTA

Daha iyi oynayan taraf Kasımpaşa'ydı, biz de Darragi'nin kalitesiyle birkaç net pozisyon bulduk ama gole çeviremeyince sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldık.

MAÇIN ADAMI: Şahin Aygüneş (8.10)

SPOR TOTO SÜPER LİG 13. HAFTA

Maç, hakkıyla bitti.

MAÇIN ADAMI: Sezer Badur (8.00)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ

Beşiktaş karşısında iyi oynadık, kontrataktan bulduğumuz golle 1 puanı almayı da bildik.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (7.60)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 2. MAÇ

Galatasaray'ın 10 kişi kalmasını ve genç oyuncularını denemeye çalışmasını iyi değerlendirerek gruptan çıkma yolunda şansımızın da yardımıyla çok önemli bir galibiyet aldık.

MAÇIN ADAMI: Sinan Süngüoğlu (7.30)

İşte ligde ve kupada oynadığımız maçların ardından puan durumları:

Sonuçlar tabi ki bakıldığında kötü, ama inanılmaz zor şartlara karşı mücadele ediyoruz ve elimizden gelenin en iyisi bu. İsterseniz o şartları size sayayım: önce sezon başından başlayalım. Televizyon gelirlerinden 4m€ gibi bir para kazanmamıza rağmen yönetim bize 45k€ transfer ve 69k€ maaş bütçesi verdi, biz de mecburen serbest oyunculara yöneldik; çünkü adam gibi kiralık oyuncular bile bize gelmiyordu(ki gelse bile 45k€'ya oyuncuların kiralama bedelini dahi ödeyemezdik). Bu sartlar altında, alabileceğimiz en iyi serbest oyuncuları kadromuza kattık, ve bu nedenden dolayı takımda uluslararası bir hava oluştu. Aynı ülkeden olan yabancımız yok şu an takımda. Bu da uyum sürecini yavaşlatıyor. Maaşımız yetmediği için çoğu oyuncumuzla key player olarak sözleşme imzalamıştık, oynayamayınca birer birer mutsuz olmaya başladılar. Ülkelerine gönderiyoruz, uyum süreçleri daha da yavaşlıyor ve değerleri düşüyor. Bizimle görüşen physio ve fitness coach'lar yeteneksiz olduğu için sakatlıklarla boğuşuyoruz. Son haftalarda ofans üçlümüz sol açıkta Okan Salmaz, sağ açıkta Deniz Baykara ve santrforda Sinan Süngüoğlu şeklinde oluyor; oysa geçen sene ''solda Mansare, sağda Grajciar ve santrforda Soukouna olur, yıkar geçeriz'' diye düşünmüştüm. Grajciar'a para yetmedi, Mansare takıma bir türlü uyum sağlayamadı, Soukouna da 2 ay sakatlandı. Gerçekten 3. lig takımından hiçbir farkımız yok şu anda. Defans desen, Fabinho'nun mentali düşük, Chen profilini oynayamıyor, Goulon mutsuz, Ersan'ın havasal hakimiyeti yetersiz. Ortasaha desen, Yiğit İncedemir çok agresif ve oyunun içinde pek yok, Kienzl'ın kapasitesi belli, Darragi de tek başına ne yapsın.

Tüm olumsuzluklara rağmen ligde kalmaya çalışıyoruz ama, takım ışık vaadetmiyor. Buna bir çözüm bulmaya çalıştım, günlerce oyuncu araştırdım, maçlarca taktik araştırdım; olmadı. Fakat son günlerde şöyle bir çözüm buldum: serbest kalacak oyuncular. ''E bu çözümü zaten kullandın'' diyenlere ise cevabım şöyle: artık oyuncular tamamen serbest kalmadan sözleşme imzalamayacağım. Oyuncular serbest kalınca, hem benim gibi düşük reputation'lu bir kulüple bile görüşüyorlar, hem de daha az para istiyorlar. Adımlarımı bu yönde atmaya başladım, ve reserve takımda durup sadece maaş bütçesini emmekten başka bir işe yaramayan 5 futbolcuyla yollarımı ayırdım. Bunların ardından 83k€ olan verdiğimiz maaş miktarı 74k€'ya düştü. Ancak serbest kalan yüksek reputation'lu oyunculara istediğim parayı vermem için en kötü bu 74k€'yı bir 60k€'ya indirmem lazım. Bu hedef doğrultusunda 5 ismin daha biletini kestim, ayrıca bu oyuncular bize para da kazandırabilir. Kazandırmasa bile, hiç satılmazlarsa sözleşmelerini fesheder; yine onların yüksek maaşlarından kurtulurum. Bundan sonra astığım astık, kestiğim kestik; burada benim kurallarım geçecek. Tırnaklarımız kırılsa da, ellerimiz kopsa da, bu ligde kalacağız; ve ilerleyen yıllarda çok daha büyük işler yapacağız. Buna yürekten inanıyorum; ve adımlarımı bu doğrultuda atacağım.

Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri