ben yazxdığınız toplam 2 sayfa çıkıyor dün denedim vay be ne nickim varmış ayrıca bütün çıkan sayfalarda bağıntım vardır
ben yazxdığınız toplam 2 sayfa çıkıyor dün denedim vay be ne nickim varmış ayrıca bütün çıkan sayfalarda bağıntım vardır
hurmet yazınca 2. sıradayım![]()
bana bu site bağımlılık yaptı saat fark etmıyorr.![]()
hayırlı olsun daha nicelerıne![]()
Dostum buraya gece mesaj atılır, lütfen başka mesaj atmayın..!!
-
selam millet nasılsınız...
iidir nekop sen nasılsın?
gözün aydın cihanOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
iii aksamlar..
Arkadaşlar selam yeni nickim ve avatarım nasıl?
Avatarımı kendim yaptım efektleri falan siyahla yazan yerde nickim yazıyor..
abi ne anlama geliyor...
iyi geceler kuslar ne yapıyorsunuz...
Ben Fenerbahçe - Atletic Bilbao maçlarını izliyorum çok heyecanlı geçiyor![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
orasını boşvernasıl olmuş avatar ve nick?
kac yıl öncenin macı o ben a.bilbao ile fenerin karsılastıgını hic hatırlamıyorum
güzel olmus benim avatarda kendi yapımım ama istedigim sonuc yok cünkü nickin anlamı yok![]()
Selam kuşlar, yine ben =)
-
valla senin avatarda güzel bir karışım olmuşş nee nin gerisi gelmemiş
beğenmiyosan nickini değiştir...
3. fm turnuvası şampiyonlar ligi B grubu mücadelesiOriginally Posted by nekop
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
herkese selam yeni nickim ve avatarım nasıl?
neenin sonunda 3 tane nokta var onlarda kop olucak insallah artık zamanla hersey![]()
eee dedim a.bilbao ile fener karsılasmadı diyeOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
nickin ne anlama geliyor ?Originally Posted by Aegnor Míriel
hadi kuslar ben yatıyorum kendinize iyi bakın...![]()
günaydın beyler
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
gunaydin uleyyyn..![]()
E daha daha nasılsınız![]()
iyiyiz ya siz nasılsınız bu gece portekiz-fransa sabırsızlıkla bekliyorum...
herkes fransa dio ama ben portekiz diom..
kimmis o herkes bu macın galibi portekiz olacak...![]()