Sayfa 99 / 480 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Herkes gaza gelmis resimler falan bi bekleyin kesinlessin imza atsin atmadan inanmiyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben Deco gelmeden inanmam

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gelirse ki %80 gelecek. Bence çok iyi transfer yaptı Beşiktaş. Hem ligimiz açısındanda iyi oldu Quaresma'nın gelmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Borsaya genelde transfer bittikten sonra açıklama yapılıyor bir kaç istisna haricinde.Umarım bu transfer de o bir kaç istisnadan birisi olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ntv sporda duyduğum habere göre kulubu ve oyncuyla görüşüldüğü borsa bildirilmiş daha bişay net değil gibi?

Ama bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma in, Delgado out!

Beşiktaş, Inter'de forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmelerin başladığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Serdal Adalı, "Bunun gerçekleşme şansı şu anda yüzde elli" dedi.

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında futbola başlayan, Portekiz futbolunda Christiano Ronaldo ile sık sık kıyaslanan 26 yaşındaki Querasma, 2001 - 2002 sezonunda A takıma alındı. 2003 yılında İspanya'nın Barcelona kulübüne 6 milyon Euro ve Brezilyalı Rochemback karşılığında transfer oldu.

Barcelona'da maçlara çoğunlukla yedek başladı.Oynadığı 26 maçta 1 gol kaydetti. 2004 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası sırasında sakatlandı. Daha sonra 2004 yılında Porto'ya 6 milyon ve Deco karşılığnda transfer oldu.
    Porto'da yıldızı iyice parladı. 112 maç oynayıp, 24 gol atarken, kulüp tarihi başarılarını kazandı. Chelsea'da kısa bir süre kiralık oynadı. Ardından da sezon başında İtalya'nın İnter takımına transfer oldu.

Ancak Querasma, İnter'de istediği ortamı bulamadı. Şu ana kadar sadece 11 maçta forma giyebildi. Ünlü futbolcu Portekiz Milli Takımı'nda ise 24 maçta oynadı.

Beşiktaş'ta bu gelişmeden sonra hangi yabancıların gönderileceği tekrar gündeme gelirken, Delgado'nun ayrılmak istediği öğrenildi. Delgado'nun teknik direktör Mustafa Denizli'nin kalmasını istemesine rağmen, sözleşmesinin askıya alınmasından ötürü kırgın olduğu, ayrıca Dubai'den de astronomik bir transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.

LigTv

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Quaresma in, Delgado out!

Beşiktaş, Inter'de forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmelerin başladığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Serdal Adalı, "Bunun gerçekleşme şansı şu anda yüzde elli" dedi.

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında futbola başlayan, Portekiz futbolunda Christiano Ronaldo ile sık sık kıyaslanan 26 yaşındaki Querasma, 2001 - 2002 sezonunda A takıma alındı. 2003 yılında İspanya'nın Barcelona kulübüne 6 milyon Euro ve Brezilyalı Rochemback karşılığında transfer oldu.

Barcelona'da maçlara çoğunlukla yedek başladı.Oynadığı 26 maçta 1 gol kaydetti. 2004 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası sırasında sakatlandı. Daha sonra 2004 yılında Porto'ya 6 milyon ve Deco karşılığnda transfer oldu.
    Porto'da yıldızı iyice parladı. 112 maç oynayıp, 24 gol atarken, kulüp tarihi başarılarını kazandı. Chelsea'da kısa bir süre kiralık oynadı. Ardından da sezon başında İtalya'nın İnter takımına transfer oldu.

Ancak Querasma, İnter'de istediği ortamı bulamadı. Şu ana kadar sadece 11 maçta forma giyebildi. Ünlü futbolcu Portekiz Milli Takımı'nda ise 24 maçta oynadı.

Beşiktaş'ta bu gelişmeden sonra hangi yabancıların gönderileceği tekrar gündeme gelirken, Delgado'nun ayrılmak istediği öğrenildi. Delgado'nun teknik direktör Mustafa Denizli'nin kalmasını istemesine rağmen, sözleşmesinin askıya alınmasından ötürü kırgın olduğu, ayrıca Dubai'den de astronomik bir transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.

LigTv
    Anlamadığım olay Delgadoyu tıpkı fmdeki gibi askıya falan almadan dondurduk. Hani geçerli bir sebep olmadan lisans çıkartmazsak bonservisini hala elde tutamazdık?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Borsaya genelde transfer bittikten sonra açıklama yapılıyor bir kaç istisna haricinde.Umarım bu transfer de o bir kaç istisnadan birisi olmaz.
    Beşiktaş yatırımcıları borsada, Fenerbahçe maçından sonra çok kaybetti. Onu telafi etmek ve taraftarı morallendirmek için bu açıklama yapılmıştır. Ama mutlaka teklif mektupları, tehminatlar Inter kulübüne gitmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İnşAllah gelir ama bence çok zor Çünkü Uefa seviyesinde bir takım yerine ŞampiyonLar Ligi düşünebiLir.Lige zevk katar.Ben gelirse en çok Porto'nun Beşiktaşı yendiği maçda Q7 İçin çok çok iyi oyuncu tek başına maç aldı diyordum acaba o arkadaşlar şimdi ne diyecek )
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Gelirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum...
    Bence Çok Büyük Transferdir...
    Çok Beğendiğim Bir Oyuncu.Ligimizde İzlemek Zevk Vericek...
    Zamanında Söylüyordum Hala Söylüyorum.Yetenek Olarak Çok Üst Düzey Bir Oyuncu.Ancak Hem Şanssızlık Hemde Mental Eksiklikler Yüzünden Hak Ettiği Noktaya Bir Türlü Gelemedi...
    Teknik Olarak Bence Cristiano Ronaldo'dan Daha İyi...
    Keşke Fenerbahçe'ye Gelseydi.Ancak Yinede Mutluyum Quaresma'yı Ligimizde İzleyeceğimiz İçin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu transferi butun ligimizdeki takimlar kiskanir, ligimizin kalitesinin artmasi bakimindan InsAllah gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık bu saatten sonra bu transferde inşallah bir aksilik çıkmaz.. Eğer takımımıza katılırsa Hagi'den sonra en büyük transfer olur görüşündeyim..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

araya başka takım girmezse, quaresma kesin gelir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben geleceğini düşünüyorum. Sebebi olarakta Türkiye'deki alınan verginin az olmasını görüyorum. Bence gelecektir. Sanırım Ömer şef demişti. Fabregas'ın cebine giren kazancı Mehmet Topuz'un cebine giren kazancından azdı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Beşiktaş yatırımcıları borsada, Fenerbahçe maçından sonra çok kaybetti. Onu telafi etmek ve taraftarı morallendirmek için bu açıklama yapılmıştır. Ama mutlaka teklif mektupları, tehminatlar Inter kulübüne gitmiştir.
    Bu tür haberler gizli tutulamadığı zaman borsaya bildirmesi gerekiyor Beşiktaş'ın.Aksi takdirde ceza alınıyormuş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelsin Quaresme ligimize böyle oyuncular lazım...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Hakan Arıkan Beşiktaş'ta kaldı

Galatasaray'a gideceği yönünde haberler çıkan Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan, siyah-beyazlı kulüple yeniden anlaşmaya vardı.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 15:29 TSİ 05 Mayıs. 2010 Çarşamba

Beşiktaş Kulübü, son günlerde Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan kalecisi Hakan Arıkan'da mutlu sona ulaştı ve 28 yaşındaki file bekçesiyle 3 yıllığına yeniden anlaştı.
    Siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi üyeleri Hakan ile yaptıkları görüşmede sonuca ulaştı ve Hakan'ın yuvada kalmasını sağladılar.
    Rüştü'nün yokluğunda zaman zaman başarılı maçlar çıkaran Hakan, yapılan görüşmeler sonunda 3 yıl daha siyah-beyazlı kulüpte kalacak.

2007-08 sezonunda Beşiktaş'a Ankaraspor'dan transfer olan Hakan, böylece 3 sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek.
    Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler sırasında adı Galatasaray ile anılan Hakan Arıkan, bu sezon 7 lig maçında forma giydi. Özellikle ligin ilk yarısındaki Trabzonspor karşılaşmasında başarılı bir oyun sergileyen tecrübeli kaleci, bu karşılaşmanın ardından şansız bir şekilde sakatlanınca uzun bir süre takımdan ayrı kaldı.
    Hakan, görev aldığı 7 maçta kalesinde 2 gol gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel haber .. Hayırlı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Beşiktaş'a mı geliyor?

Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Roberto Hilbert'in (26) Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi.
    Sportbild dergisinde yer alan haberde, bu sezon sonunda Stuttgart ile sözleşmesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş'a gideceği ifade edildi. Stuttgart'ta 2006'dan bu yana forma giyen orta saha oyuncusu Hilbert, bugüne kadar Bundesliga'da oynadığı 119 karşılaşmada 16 gol kaydetti.

05.05.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl'da avatarına Quaresma'yı koyuyorsa boş değildir. Hayırlı olsun diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hakan'ın kalması da iyi oldu...
    İyi hamleler yapıyor yönetim,transfer konusunda...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar Özkan'da büyük ihtimal gitmiş. O da güzel oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

INTER TAMAM SIRA Q7`DE

Beşiktaş, taraftarın merakla beklediği Quaresma transferinde önemli bir aşamayı geride bıraktı.

Uzun süredir İtalyan İnter kulübü ile pazarlık halinde olan siyah-beyazlı yönetim, nihayet sonuca ulaştı. İnter, Beşiktaş`ın bonservis bedeli için teklif ettiği rakamı kabul ederek Quaresma ile görüşmeye izin verdi.

Transferin zor kısmını tamamlayan Beşiktaş yönetimi Portekizli futbolcu ve menajeri ile masaya oturdu. İnter`den yıllık 4 milyon Euro alan Quaresma için Beşiktaş`ın daha düşük bir ücret önerdiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Quaresma 2008 Eylül ayında 18.6 milyon Euro ve Portekizli futbolcu Pele karşılığında Porto`dan İnter`e transfer olmuştu, yıldız futbolcunun Inter`e toplam maliyeti, 24.6 milyon Euro`ya ulaşmıştı.

-HABER1903-

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Hadi rastgele. Bu arada Hakan Arıkan'ın kalması gerçekten çok iyi oldu, çünkü onun ayarında 2. kaleci olabilecek yerli bir ismi bulmak gerçekten çok zordu. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakan'ın kalması iyi oldu.Roberto Hilbert ismi daha önce duymuştum.Açıkcas daha kaliteli oyuncular almalıyız.Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş.Fink gibi olabilir.Ancak ben takımımda Fink'ten,Holosko'dan daha kaliteli yabancı oyuncular görmek istiyorum.Quaresma mesela.Bekliyoruz gelişmeleri.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer doğruysa ki kaynak doğruluk payını artırıyor , büyük bir engeli aştık.. Bu saatten sonra Quaresma'ya iki sene önceki Porto maçını falan hatırlatsınlar , o taraftar seni destekleyecek sana tapacak falan akıl kullansınlar azcık =) Kendisinin de iknasıyla inşallah gerçekleşir bu transfer ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quaresma Türkiye'de iş yapar mı, soru işareti. Ancak parlarsa oyuncunun pazarı var, geldiği fiyattan çok daha pahalıya gidebilir.

Ben asıl bekler için bir çalışma yapılması gerektiği kanaatindeyim. İbrahim Üzülmez ile bir sezon daha gitmez. İsmail iyi ancak bir alternatif daha olması gerekir, çünkü İsmail sık sık sakatlanıyor.

Sağ bek için de sezon başından beri bir muamma var. Ekrem joker gibi olduğundan bir bek olarak kabul etmiyorum onu. Rıdvan alındı ancak bu sezon pek göremedik.

Bu iki pozisyona birer oyuncu alınmalı diye düşünyorum. Eskişehir'den Volkan ile bizden İsmail solbek pozisyonunu sırtlar, veya Çağlar Birinci ile İsmail işte. Sağ bek için de Sivas'tan gitmesi muhtemel Abdurrahman veya bir yabancı takviyesi yapılmalı.

Yönetim stoper eksik diye yıllardır stoperler alıp gönderiyordu, bu yıl stoper sorunu kalmadı. Ancak en büyük sorun beklerde bence.

Hücum hattında da temizliğe gidilmeli diye düşünüyorum. Tabata, Nobre ve hatta Delgado üçlüsünden ikisi gitmeli. Özellikle Nobre'nin gitmesi tarafarıyım.

Takımın Bobo gitmezse santrfor ihtiyacı olmadığı kanaatindeyim. Holosko, Nihat, Bobo ve Batuhan bu bölge için yeter de artar bile.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma için İnter'e 8 Mn € bonservis ücreti verildiğini duydum ancak ne kadar doğru bilinmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kendısı de gelırse bı 3 mılyon alır yıllık.. Hayırlısı ya Mübariz Mansimov yapar bişeler

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kartal'da '9' yolcu

Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan 11 yabancı futbolcunun tam 9'unu elden çıkarmaya karar verdi.
    Siyah-Beyazlıların sadece Ernst ve Ferrari'yi kadroda tutmayı planladığı, diğer oyuncular içinse uluslararası menajerlere yetki verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği yabancı futbolcuların listesi şöyle: Delgado, Tabata, Tello, Fink, Bobo, Holosko, Sivok, Zapotocny (Bursa'da kiralık), Schildenfeld (S. Graz'da kiralık)

Beşiktaş'ın bir süredir peşinden koştuğu ve görüşmelere başladığını resmen açıkladığı Ricardo Quresma transferine son noktayı koymak için harekete geçtiği de bildirildi.

Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun İtalya'ya gittikleri ifade edildi. Yöneticilerin, İnter kulübüyle bonservis pazarlığı yapacakları öğrenildi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo ve Sivok'a çok iyi teklif gelmezse onlar da kalsın.Diğerleri gidebilir.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri