Arkadaşlar Giresunspor la yeni bir kariyere başlıyorum..
Arkadaşlar Giresunspor la yeni bir kariyere başlıyorum..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bolton Kariyerinçok güzeldi.Neden bıraktın onu yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi gördüm Kovulmuşsun meğer
Haberin yokmu kardeş murat kardeş kovuldu boltondan Murat hayırlı olsun yeni kariyerin umarım bu kez iyi olur...
Bunda başarılı olursun umarım .. Sonu öbürüne benzemesin ..
muhauhauhauhauahuah
Sağolun arkadaşlar takip ettiğiniz için
Bolton'da bi hüsran yaşadık evet ama ondan sonra oyuna devam ettim bakalım bidaha ki sene nolcak die Bolton yine 17.oldu ligde yani kılpayı kurtuldu
Her neyse konumuz Giresunspor....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hadi Bakalım neler yapacajsın görelim
Murat Özdemir Bolton'da kötü günler geçirdikten sonra Türkiye'ye geri dönmeye karar verdi.İlk durağı memleketi olan Giresun'du.
Giresun'a vardığı sırada, yerel ve ulusal basın onun adını çoktan Giresunspor'la anmaya başlamıştı bile.
Bir yerel gazetede çıkan habere göre;
Murat Özdemir "Giresun'u bir üst lige yani T.Telekom Lig A 'ya çıkarmak için Giresun'a gelmişti."
Yine aynı haber Ulusal basında da geniş yankı uyandırmıştı.
Orada da Bolton'da kariyerine başlamış ünlü Türk Menejer Murat Özdemir Giresunspor'u şampiyon yapmak ve LİG A 'ya çıkarmak için gelmişti.Ve bu gelişmeler kısa zamanda netlik kazanmıştı.
Murat Özdemir Giresunspor'un başına gelmişti...
amanın hadi hayırlısı çekirdekleri hazırladık bekliyoruz hocam
Antrenmanlara başlanmıştı.Teknik taktik çalışmalar başlamıştı.Hemen 2.gün hazırlık maçı vardı.
Rakip TSL temsilcisi Ankaraspor'du.
Bu arada Giresunspor'un kadrosuda oldukça zayıf ve kişi bakımından eksikti.Bunun için belirli bölgelere transferler yapmak gerekiyordu.Özellikle defansın sol tarafı eksik bölgeydi.
Bu bölgeye oyuncu arayışlarına başlamıştım.
Ferhat Oztorun
Erkan Ferin
Mahmut Hanefi yi oneririm defansin soluna....
haydi hayırlısı işin zor ama umarım burada kaza yaşamazsın
Oyuncu arayışları devam ederken 2.Hazırlık maçıda gelmişti.
Hazırlık maçları için pek fazla yorum yapmayacağım...
Murat sana bu kariyerde başarılar diliyorum. İnşallah bunun da sonu Bolton gibi olmaz.
Hazırlık maçları bitmişti.Genel olarak yenilmiştim maçlarda.Fakat ben takımımdan umutluydum.Oyunu fena sayılmazdı.Tek kötü yanı toplam 18 oyuncu var ve 2-3 tanesi şimdiden sakatlandı tek korkum bu...
Transfer yapmak oldukça zor.Özellikle T2B4 'de bir takıma oyuncular çok zor geliyor.Bunun için hala bir transfer yapamadık...Lig yaklaşıyor.Zaman daralıyor...
Transfer listesinki oyuncularin hemen hemen hepsi geliyor
.
Lig başlamıştı ve daha 1 tane transfer yoktu.Sakatlar'da can sıkmaya başlamıştı.İlk maçta Marmaris'de deplasmandayız.Maç çok kötü başlamıştı hemen maçın başlarında Kırmızı Kart gördük ve oyun adeta kopmuştu.Gelen sürpriz gol umutlandırmıştı bizi ancak dakikasında topu tekrar ağlarımızda gördük.ve dramatik bi şekilde 87.dakikada yediğimiz golle Marmaris deplasmanından eli boş dönüyorduk.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giresunspor yoğun sürdürdüğü transfer çalışmaları sonucu 3 tane sol kanat oyuncusuyla sözleşme imzaladı.
Özellikle yeni transfer Mehmet taraftarlarıda heyecenlandırıyordu...Onun için şimdiden Tezahüratlar şovlar hazırlanıyordu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde nedense bir türlü istediğim sonuçları alamıyordum
Bu sefer rakip kendi evimizde Ünyespor'du.Maçtan önce 2 teknik adam arasında soğuk rüzgarlar esiyordu ve ikiside galibiyet istiyordu ama ikisininde istediği olmadı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip güçlü Kahramanmaraş'dı ve maç deplasmandaydı.
Otoriteler Giresun'un kazanmasını mucize olarak görüyorlardı.Fakat yeni transfer Mehmet'i hesaba katmıyorlardı.
vaLla burda da durumun hiç de iç acıcı deiL
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
işin zor valla kadro yetersiz ve mağlubiyetler kolay gelsin
Hemşerim inşallah Giresunspor'da başarılı olursun ben ne yaptıysam Giresuna yaranamadım bi ara 5.sezonda falan süper lige çıkardım ve o sene 16.olarak düştüm ve kovdular inşallah sen yaranabilirsin...
Başarılı olman Dileğiyle..
Kadron yetersiz Ama Yinede İdare Edebilirsin.
Serkan Gedik'e bir bak istersen.. Ben her gittiğim B kategaorisi takımına alıyordum.. Bir e Sercan var aynı takımda..
Bende bugün yeniden bir Giresunspor kariyerine başladım 7.0.2 de ilk kez Giresunumun başına geçicem bakalım ne yapabilicem
İlk sezonda bişey yapamadım ama.
Şimdi yeni sezona geçtim ve süperlig de sözleşmesi biten oyunculardan 8-9 tane oyuncu aldım.Kadrom baya genişledi.Ama aldığım oyunculara değdi.6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile grubumda şu anda liderim...
Arkadaşlar özür dilerim maçları buraya yansıtamıyorum.Bir problemden dolayı...
başarılar giresunu avrupada da görmek isteriz neden olmasın
İlk sene gerçektende hiç birşey yapamıyorsun.Klübün beklentisi bile ilginç.Küme düşmeye kesin gözüyle bakıyorlar.Ama 2.sezon ilk 16 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik aldım ve artık her deplasmanında dahi favori ben çıkıyorum maça vede yönetim ve taraftarların beklentisi nedense bir anda değişti ve Şampiyonluk bekliyorlar.Zaten bitime 4-5 hafta kala garantiledim liderliği ve Play-OFF grubuna yükselmeye hak kazandım...
Hadi nekop sende yap bi başarı çifte zafer yapalım
Bu arada dediğim gibi 2.sezon Süper Lig'de baya bi oyuncunun kontratı sona eriyor."İmza Attır" butonu açılıyor.Ben hepsine teklif etmiştim vallaO şekilde oyuncu alabilirsin.
Bende aynı şeyi yapmaya çalışıyorum bende bir başlık açıcam oraya yazarım bu arada serdar gündüzle yakup pamukcuya bi bak ikiside harika kaleci özellikle yakup bende baya gelişti
Yeni kariyerinde başarılar murat..