Merhaba Hayırlı geceler.
2 3 Akşamdan beri dikkat ediyorum arkadaşlar Siteden çıkıyor ama hala Online gözüküyor bu Online olanların listesi kaç dakikada bir güncelleniyor acaba açıklarsanız sevinirim.
Merhaba Hayırlı geceler.
2 3 Akşamdan beri dikkat ediyorum arkadaşlar Siteden çıkıyor ama hala Online gözüküyor bu Online olanların listesi kaç dakikada bir güncelleniyor acaba açıklarsanız sevinirim.
Adminlerden birine özel mesaj atsaydın dostum bence.
Benim merak ettigim konulardan biri.Actigin iyi olmus serhat.Bende merak ediyorum
Sanırım güncellenme değilde bir kişi siteden çıktıktan 3-5 dakika sonra offline olarak gözüküyor diye biliyorum..
Acaba msn den ve siteden çıktıkdan sonra bu çıkan arkadaşlar beni hatırla butonunu kullanıp bilgisayarı açıkı bırakıyor diye düşündünüzmü ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Söylecek birisi yokmu ya
Söyledim ya serhat msn e gel bakayım sölerim
Beyler açıklama yapayım..
Site'ye girişte eğer beni hatırla diye giriyorsanız sizin bilgisayar'ı kapattıktan sonra burada online oluşunuz bitiyor ya da en fazla 10 dk sonra
Eğer Çıkış yaparak siteden ayrılıyorsanız direkman Offline gözüküyorsunuz.
Kolay gelsin.
Bunun neden "cikis yap" butonuna tiklayip cikmak yerine direk Tarayici kapatmaktir.
Benle istediğiniz gibi konuşun fark etmez sadece bana msn anlattığı için serhat dedi konuyu ben açtığım içim dedim bari öğrendim bilmeyenler için anlatayım ama siz hala benle zıt yönlerde gidiyorsunuz neyse sabrın sonu selamettir Selametle.
Siz anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunuz hala lafı çevirtiyorsunuz..
Anlaşılmıştır artık neden olduğu içinize oturmaz bundan sonra..
galiba 5 dk..
Arkadaşlar ben Serhata açıklama yaptım o da size açıklamış
Tamam daha yazmayın işte açıklama yaplıyor....
Eğer çıkış yap butonunundan çıkarsanız hemen offline olursunuz ama bilgisayarı kapatırsanız 5-10 dakika sonra kapanıyor
E, o zaman kilit artık...
"YÜCE ATATÜRK"