1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Selçuk Şahin [13.0]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Selçuk Şahin [13.0]

Oyunda da sık sık pas hatası yapabilmeli bence Selçuk, gerçeği yansıtacak şekilde. Decisions 8 e çekilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Oyunda genelde Ball Win tarzındaki oyuncuların Pas özellikleri düşük olur, özellikle küçük ülkelerde oynayan oyuncular.Ben onların bir çoğunun Selçuk'dan daha iyi teknik özellikleri olduğuna eminim.Bu adam bildiğin 4 metre önündeki arkadaşına pas atamayan bir oyuncu.14 fazla olmuş bence.Max 10 olmalıydı Passing.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Oyunda genelde Ball Win tarzındaki oyuncuların Pas özellikleri düşük olur, özellikle küçük ülkelerde oynayan oyuncular.Ben onların bir çoğunun Selçuk'dan daha iyi teknik özellikleri olduğuna eminim.Bu adam bildiğin 4 metre önündeki arkadaşına pas atamayan bir oyuncu.14 fazla olmuş bence.Max 10 olmalıydı Passing.
    Bence selcuk'un eksikligi pas atma ozelligi degil, zaman zaman cok uzaga harika paslar cikarabiliyor fakat mental acidan cok zayif bir futbolcu, decisions ve composure ozelligi dusuk bence gercek hayatta. Baski altinda oldugunda cok pas hatasi yapiyor, sacmalayabiliyor. Konsantrasyonu da cok iyi degil 13 cok fazla.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

passing 14 mü? daha neler... bence flair'ı yüksek selçuk'un

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Selçuk için pressure ve composure 12 aşırı fazla.
    adamın baskı altında yaptığı hataları saymaya kalksak sabaha ancak biter.
    composure özelliğinin 6 7 civarında olması gerektiğini düşünüyorum.pressure de aynı şekilde.
    agility de aynı şekilde 11 bile fazla selcuk dönene kadar rakibi 3 kere dönüyor, 8 9 civarı iyi
    passing de 11 olur en fazla..
    nasıl bu kadar şişirilmiş anlamadım
    stamina 16 natural fitness 15 w.rate 16 olsa anlışalabilir bunlar dışında iyi özelliği yok denebilir selcuk un.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    agility de aynı şekilde 11 bile fazla selcuk dönene kadar rakibi 3 kere dönüyor, 8 9 civarı iyi
    Katılıyorum buna.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şu adamın Pas'ı 5 olsun laf edersem ne olayım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

niye yav geriye dogru cok klas paslar atabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    niye yav geriye dogru cok klas paslar atabiliyor
    Süpersin

selçuk bu canım dünyada kaç tane böyle adam var. ister kabul edin ister etmeyin bu adam cevherdir. 3 yönlü oynar hem de... sağa,sola,geriye

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by malpince View Post
    selçuk bu canım dünyada kaç tane böyle adam var. ister kabul edin ister etmeyin bu adam cevherdir. 3 yönlü oynar hem de... sağa,sola,geriye
    O zaman yaraticiligindan bahsediyoruz zaten, paslarindan degil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dribbling 6, Finishing 7 mi? Ben değil video konuşsun! http://www.youtube.com/watch?v=DrmSTLMqQ8M

( ehuehue )

Şaka maka, Selçuk'un bence passing'inin birden 4-5 değer düşmesi değil de, 1'er değer passing-composure-decisions düşse olabilir bence. Hele geçen seneki ve bu seneki hazırlık kamplarındaki dalga gibi pasları vardı. Bu sene içerisindeki resmi maçlarını izlemedim ancak duyduğum çok iyi değildi bu sene için de.

Ben yine de geçen seneye göre konuşayım, zorla oynatılıp sürekli yuhalanan bir adam oldu genelde Selçuk. Tamam defans duruşu falan yine fena değil ancak zor anlarda topu doğru oynayamıyor, pas hataları çok oluyor. Keza hücumda da aynı pas hatalarını yapabiliyor, çok top kaybına neden olabiliyor bunlar ve fenerbahçeye atak olarak dönüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Dribbling 6, Finishing 7 mi? Ben değil video konuşsun! http://www.youtube.com/watch?v=DrmSTLMqQ8M
    Videodaki yorum çok süpermiş:

Aykut Kocaman'ın her maç Selçuğu oynatma sebebi bu video. Hemen sil kardeş.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O zaman yaraticiligindan bahsediyoruz zaten, paslarindan degil.
    ironi falan yapmadım yanlış anlamadın değil mi? sadece selçukla duyduğum bir espriyi yazmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Selçuk akhisar maçında attığı golle bitiricliğini konuşturdu Bence 10 yapılması lazım

itiraz edilebilecek noktalar agility ve composure olabilir.

1 kademe aşağıya inebilir onlar.

onun dışınca olmuş bence.

pa ve cası cuk oturmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by brkdnz View Post
    itiraz edilebilecek noktalar agility ve composure olabilir.

1 kademe aşağıya inebilir onlar.

onun dışınca olmuş bence.

pa ve cası cuk oturmuş.
    Anlamadığınız şey CA'nın araştırmacı tarafından verilmediği, CA özelliklerin belli katsayılarla çarpılıp ulaşıldığı şey.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Anlamadığınız şey CA'nın araştırmacı tarafından verilmediği, CA özelliklerin belli katsayılarla çarpılıp ulaşıldığı şey.
    Yanlis.

CA'yi diger oyuncularla karsilastirarak veriyoruz.

Ardindan ozellikler bu CA degerine uygun bir sekilde veriliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

CA araştırmacılar tarafından verilir. sonra da ona göre özellikleri belirlemeye başlanır. bildiğim kadarıyla ilk CA belirleniyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Şaka bi yana, Selçuk zaman zaman topla birlikte hareket edebilen bir oyuncu. Bazen kaptırıyor sıkıntı oluyor bize ama bazende hücumda işe yarayabiliyor. Konsantrasyon özelliğinden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum,biraz yetenek var ama hata yapma eğilimi yüksek.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yanlis.

CA'yi diger oyuncularla karsilastirarak veriyoruz.

Ardindan ozellikler bu CA degerine uygun bir sekilde veriliyor.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    CA araştırmacılar tarafından verilir. sonra da ona göre özellikleri belirlemeye başlanır. bildiğim kadarıyla ilk CA belirleniyor.

Ben tam tersi olarak biliyordum, CA sonuçta kısa yoldan oyuncuları karşılaştırmaya yarayan bir özellik değil mi? Bence gerçekçilik açısından önce özellikler verilmeli.

Nesil
    2003

Ben tam tersi olarak biliyordum, CA sonuçta kısa yoldan oyuncuları karşılaştırmaya yarayan bir özellik değil mi? Bence gerçekçilik açısından önce özellikler verilmeli.
    CA, oyuncunun toplam kalitesini belirliyor ve benzer oyuncularla karsilastirmayi kolaylastiriyor.

CA degeri, oyuncuya verilebilecek ozelliklerin (agirlikli) toplamini da belirliyor. Oyuncuya ozellik degerleri verdikce, CA puani harciyorsunuz. Taa ki CA puanlari bitene kadar.

Oyuncunun mevkisine gore bazi ozellikler daha degerli, bazi ozellikler ise daha az degerli. Mesela bir forvet oyuncusunun hizinin 1 puan artmasinin CA maliyeti yaklasik 2 CA puani. Ama bitiricilik ozelliginin 1 puan artmasi yaklasik 1 CA puani. Veya top kapma ozelliginin 1 puan artmasinin CA maliyeti 1 puandan cok daha dusuk.

Ozellikler tabii onemli ama CA'nin amaci bir oyuncunun zaaflari ile kuvvetli yonlerini yansitmamizi saglamak. Oyuncunun 150 birimlik kalitesi varsa, her ozelligi 14 olamaz. Ama bazi ozelliklerinin 17-18 olmasi gerekiyorsa, bazi diger ozelliklerinin de 8-9 olmasi gerekir ki ozelliklerinin ortaya koydugu toplam kalite ile karsilastirma yaparak degerlendirdigimiz CA kalitesi birbirini tutsun.

Tabii bir oyuncunun bir cok mevkide oynayabilmesi veya iki ayagini da iyi kullanabilmesi de CA puanina mal olan ozellikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CA, oyuncunun toplam kalitesini belirliyor ve benzer oyuncularla karsilastirmayi kolaylastiriyor.

CA degeri, oyuncuya verilebilecek ozelliklerin (agirlikli) toplamini da belirliyor. Oyuncuya ozellik degerleri verdikce, CA puani harciyorsunuz. Taa ki CA puanlari bitene kadar.

Oyuncunun mevkisine gore bazi ozellikler daha degerli, bazi ozellikler ise daha az degerli. Mesela bir forvet oyuncusunun hizinin 1 puan artmasinin CA maliyeti yaklasik 2 CA puani. Ama bitiricilik ozelliginin 1 puan artmasi yaklasik 1 CA puani. Veya top kapma ozelliginin 1 puan artmasinin CA maliyeti 1 puandan cok daha dusuk.

Ozellikler tabii onemli ama CA'nin amaci bir oyuncunun zaaflari ile kuvvetli yonlerini yansitmamizi saglamak. Oyuncunun 150 birimlik kalitesi varsa, her ozelligi 14 olamaz. Ama bazi ozelliklerinin 17-18 olmasi gerekiyorsa, bazi diger ozelliklerinin de 8-9 olmasi gerekir ki ozelliklerinin ortaya koydugu toplam kalite ile karsilastirma yaparak degerlendirdigimiz CA kalitesi birbirini tutsun.

Tabii bir oyuncunun bir cok mevkide oynayabilmesi veya iki ayagini da iyi kullanabilmesi de CA puanina mal olan ozellikler.
    Tesekkurler ayrintili aciklamaniz icin.

anlamış oldunuz sanırım

şu özelliklere bakıyosun gayet oynatılabilir ilk 11 başlayabilir türk olması sebebiyle falan diyosun. ama gerçekte oyuna girdiğinde yüzün düşüyor. hatta hemen hemen herkesin yüzü düşüyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Creativity 10 ve Plays Short Simple Passes ve Stops Play PPM'i var.

Yan pas yapan, tamamen basit oynayan bir oyunu olması lazım. Sadece profili ile değil, oyunda da test etmenizi rica edeceğim sizden arkadaşlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Creativity 10 ve Plays Short Simple Passes ve Stops Play PPM'i var.

Yan pas yapan, tamamen basit oynayan bir oyunu olması lazım. Sadece profili ile değil, oyunda da test etmenizi rica edeceğim sizden arkadaşlar.
    aslında selçuk ara sıra defansın arkasına top atmayı seven bir adam. ne kadar başarılı o tartışılır ama atmıyor değil bence

Mesaj Yetkileri