Gerçekten kendini her gün geliştiriyor.Önümüzdeki sene gerçek bir avrupa yeteneği olur.Beşiktaşa gelerek doğru iş yaptı..
Gerçekten kendini her gün geliştiriyor.Önümüzdeki sene gerçek bir avrupa yeteneği olur.Beşiktaşa gelerek doğru iş yaptı..
Last edited by petrol_fb12 : 05.Kasım.2012 at 15:23
Güç değerinin benzer yaştaki Türk oyunculara göre yüksek olduğunu düşünüyorum.
Özel Yetenek değerinin ise düşük olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak henüz bir şey söylemek yersiz olur. Daha kaç maça çıktı ki ?
Sentugo.
Profili şu haliyle gayet güzel. Jumping özelliğinin artırılmasını tavsiye ediyorum
1 maç iyi oynadı ya şimdi hemen o artsın bu artsın
Aslında sene başında yazacaktım ama henüz erken olduğunu düşünüyordum. Bugünkü maçtan sonra artık bir şeyler demenin vakti geldi. Bu adam bence bırak Beşiktaş'ı Türkiye'nin geleceği. Araştırmacılar görüyorlardır o yüzden profilini irdelemeyeceğim ama bu yaşta Fernandes'ten sonra Beşiktaş'ın 2. maestrosu. Altyapısı çok iyi.
Zihinsel olarak kesinlikle beş para etmez bir futbolcu, tekniği çok iyi olabilir ama malesef Türkiye'nin geleceği olması zor.
Potansiyeli, takım oyunu, tekniği ve çalışkanlığı yükseltilmeli 19 yaşına olmasına karşın dün gece sahanın en teknik isimlerinden biriydi.
Arkadaşın nickindeki 1907 ibaresine bakarsanız Oğuzhan'ın neden zihinsel olarak kötü olduğunu anlarsınız. Herkes geleceği olduğunu savunurken böyle bir yorum bu yüzden olmalı diye düşünüyorum
Objektif olarak bakmak lazım her şeye.Bence Oğuzhan gayet iyi performans gösterdi geride kalan maçlarda.Her oyuncu gibi Oğuzhan'ın da eksiklikleri var bunları geliştirebilirse çok iyi bir oyuncu olacağı kanaatindeyim.
Ben oguzhanı canlı olarak izlemiş biri olarak söyleyebileceklerim şunlar; Bir kere çok soğukkanlı, top ona gelince oyunu iyi okuyabilen ve heyecan yapmadan ne yapacagını önceden kestirebilen zeki biri.Pasları gayet iyi ve gerçekten altyapısını tekniğini Arsenal'den aldığını belli ediyor.Takım oyunu oynayan fazla bireysel haraketler sergilemeyen tam bir takım oyuncusu sık sık topla al ver yapmayı seven biri ve saha içerisinde oldukça kosan çalışkan bir oyuncu olsada defansıf yonu çok zayıf ama o kadar koşması bile büyük artıdır, sonuç olarak Türkiye potansiyelli bir oyuncuyu kazanmış oldu diyorum.Umarım bu istiktarını devam ettirir.
Açıkcası Oğuzhan'ın yeni profilini merak ediyorum. Umarım beklediğimiz şey olur profil anlamında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
-9 olabilir.
-9 bence çok çok fazla 170lere kadar gidebiliyor diye biliyorum -9'u. -8 kalması uygun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sürekliliğinden süphe ediyordum sezon başındaki ilk iyi performansın sonra fakat artık sürekliliği olan bir oyuncu olduğunu gösterdi bambaşka bir profil bekliyorum kendisinden bekleyip göreliim