benle ortak kariyer yapıp sitede paylaşıcak kişi arıyorum.
Msn:[email protected]
benle ortak kariyer yapıp sitede paylaşıcak kişi arıyorum.
Msn:[email protected]
ben seninle ortak kariyer yaparım
ortak kariyer arıyorum benmle yapıcak ark 9.1.0 ?
Karşıma Fenerli birini arıyorum Ortak kariyer istiyorum
9.1.0 versiyonum
Ş.L misyonum,[email protected] ahanda sana vizyonum
ortak kariyer yapmak isteyen varsa ben yapabilirim.daha önce sehir dışında oldugum için mesaj atan arkadaslara yapamıycam demistim ama şu an fazlasıyla müsaitim.9.0.3 versiyonuyla oynuyorum ben ilgilenenler özel mesajla bana ulaşsınlar genelde sitede çevrim içiyimdir zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
arkadaşlar şöyle güzel bir kişi arıyorum ortak kariyer için lig farketmez versyon 903
ortak kariyer için adam arıyorum versiyon 9.0.1 msn [email protected]
Last edited by lappino : 03.Eylül.2009 at 07:35
ortak kariyer için adam arıyorum versiyon 9.0.3 msn [email protected] üstekine bakmayın
Bunun yeri burası mı bilmem cahilliğime verin ortak kariyer nasıl oluyor çaıklarsanız sevinirim :S
yapmak isteyen arkadaşlar varsa eklesinler [email protected]
Arkadaslar versiyon 9.0.3 ortak karıyer yapmak ısteyen fakat kendıne guvenen febeli ve bjk lı arkadaslara duyrulur.Slogan bı karıyer yapalım dıllere destan olsun. )
Msn adresım; [email protected]
bu arada 9.0.1 vers. da olur tek yapalımda arkıler
Başladınız mı bilmiyorum ama 4-5 kişilik ortak kariyer yaparsanız sizede uyarsa bende katılabilirim.
mrb arkadaşlar üye olalı baya zaman oldu siteye ama online hiç oynamadım artık bi deneme zamanı.2010da herhangi bi lig olabilir.cumartesi akşamları hariç(malum farklı şeyler peşinde oluyoruz o akşam ) genelde her akşam saat 8 den sonra oynuyorum.ilgilnenen arkadaşlara duyurulur
yaw yanlış yazmışım burası 2009 muş
ortak kariyer yapacak varsa 2009 da haberleşelim...
versiyon 9.1
ßende ortak olabilirim istersen k.g