Alternatife gerek yok diye düşünüyorum, rapidshare hesabı premium, oradan indirilebiliyor olması lazım.
Alternatife gerek yok diye düşünüyorum, rapidshare hesabı premium, oradan indirilebiliyor olması lazım.
"YÜCE ATATÜRK"
Birazcık Reklam Yapalım..
Grupta çok güzel bir performans sergilememize rağmen yönetimin mutsuz olması çok şaşırtıcıydı ve biran için bırakıp gidecektim..Dünya kupası grubunu görünce kaldım..
Hamit soldaki MC'de oynattım uzaktan goller mi dersin arapaslar mı dersin neler yapmadık ki üstüne turnuva da en iyi oyuncu seçildi, gol krallığında da 2. oldu.Kornerlerde özel olarak uzun defansla oynadığım zaman daha çok yüklendik ve çok faydasını gördük.Sonuç World Cup şampiyonu olduk, Yönetimde mutlu oldu nesine sevindilerse..
Can somebody give me the work link please!
artık dünya'ya açılıyorsun abi..
Şöyle ingilizce anlatım mı yapsam acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
İngilizler Wimbledon kariyerinden sonra sana hayran kaldılar herhalde abi
Zaten googleda AFC Wimbledon diye aratınca senin kariyer 6.sırada çıkıyor abi
Bir çevirmen bulayım, bu kariyeri İngiliz sitelerinde de bire bir yayınlamayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
şimdi bunu AFC Wimbledon yöneticileri falan görürse sana managerlik teklif edebilirler abi
Orta saha'da iki yönlü oyuncular oldu mu hele birde uzaktan topa vurabiliyorsa taktik tadından yenmiyor..
Dönünce parasıyla tutar bşr tercüman hallederim. Anlaşılır şekilde çeviri yapar herhalde.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi aslında facede wimbeldon fan sayfalarına CL ssini koy .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Taktiğin TFF 2.Ligde yol açtığı sonuç .;
Senenin en iyi taktiklerinden birisi ben dedim çok fazla taktik denedim liderlik bu taktikte ardında Hissiz Taktik Paketi ve ardından Matrakan geliyor.Bu taktiğe isim bulalım yahu..
Seko TSI Pej Taktik Paketi
bir sezondur bu taktigi kullanıyorum kadroma uygun olacak ufak tekef degisikliklerle ama maclarda tamamlanan pas ortalamam dusuk oluyor genelde neden olabilir acaba??? :S
Ben susuyorum ss konuşuyor .
Öncelikle çok teşekkürler bu taktik için. Takıma taktik oturtmakta baya zorlanıyordum. Dışarıdan yardım almanın zamanı geldi dediğimde bu taktik çarptı gözüme. Neyse lafı uzatmayayım, oynadığım maçlara geçeyim.
1.MAÇ
Taktiği denediğim ilk maç olmasına karşın, çok iyi bir performans gösterdik. Rakipte gelmiş gibi gözükse de genelde uzaktan şutlara başvurdular. Bizde güzel oyunumuza rağmen golleri kornerlerden bulduk. Keşke forvetler atsaydı golleri ama yine de oynanan oyun gelecek için iyi sinyaller veriyordu.
2.MAÇ
Yine çok iyi bir oyun gösterdik ama gol atmada zorlandık; benim beceriksiz forvetlerim yüzünden... Golü yine kornerden bulduk.
3.MAÇ
Oyun önceki iki maçta olduğu gibi çok iyiydi. Oynatmak istediğim gibi oynamaya başlamıştı takım.
4.MAÇ
Zorlu bir maç olacağını düşünüyordum. Skora bakınca da öyle olduğunun kanısına varabilirsiniz ama acaip rahattı. 90+4' te dahi olsa gol atacağımızı biliyordum. Takım o güveni çok rahat veriyordu.
5.MAÇ
Ortada geçti bu maç, rakibe pozisyon anlamında üstünlük sağladığımızı söyleyemem. Yine de farklı galip geldik.
6.MAÇ
Yedeklerimle çıktığım maçta galip gelmesini bildik.
7.MAÇ
En rahat maçlarımdan birini oynadım. Her bakımdan üstündük. Forvetlerim kendilerini buldu sonunda.
8.MAÇ
Sanırım taktik tam anlamıyla oturmaya başladı bu maçla birlikte. Çok rahattık gerçekten. Beşiktaş' ı taraftarlarının önünde rezil ettik.
Sonuç olarak, çok iyi bir taktik gerçekten. Takımıma aradığım taktiği buldum diyebilirim. Çok teşekkür ediyorum bu güzel taktik için.
Genel İstatistikler
Çekilen Şut Sayısı : 124
Maç Başına Çekilen Şut Sayısı : 15,5
Atılan Gol : 16
Yenilen Gol : 2
Maç Başına Atılan Gol : 2
Maç Başına Yenilen Gol : 0,25
Topla Oynama Oranı : % 50,25
Pas Tamamlama Oranı : % 66
Herkese öneririm...
Denemek üzere kaydettim umarım güzel maçlar izleyecegim
Alt liglerde çok başarılı olamamıştım ama sen iyi gidiyorsun.
Teşekkürler Oğuzcum.
İsim hiç düşünmediğimden bu başlığı açmıştım, bir isim buluruz bakalım.
Oyuncuların özellikleriyle de alakalı olabilir, hızlı tempoda oynandığından pas hataları yüksek olabilir.
Yeter da yenme daha fazla maç artık.
Teşekkür ederim, zamanla takıma oturmuş taktik, takım konuşmalarını da çok doğru yapıyorsan başarılı sonuçlar devam edecektir. Yine de taktiğin çözülmemesi için zaman zaman ufak oynamalar yapmak da fayda var.
Umarım, tüm maçların güzel olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Teşekkürler. Galatasaray kariyerimde denediğim ilk maçta manc cityi ezerek deplasmanda yendik ( ilk maçta ki skora güvenerek.). Denemeye devam edeceğim güzel taktik.
Taktigi 7 maç deneme imkanı buldum.Atak yönünden çok güzel bir taktik görüldüğü üzere.Yendiğimiz zaman da yenildigimiz zaman da oynayan takım biz oluyoruz.Fakat defans yönünden hiç beğenmedim taktigi.Rakip az gelse bile atıp atıp gitti.Ne olursa olsun emek var işin içinde.Emeğinize sağlık,teşekkürler.
Defansında hızlı oyuncular yoksa, önde kurulu defans olduğundan bu sonuçların çıkması normal. Ayrıca sanırım uzaktan şutlarla da goller yiyorsun.
Genişiliği azaltıp, defans çizgisini geri çekip, oyuncuların anlayışlarını 1'er kademe azaltabilirsin. Hücum yönünden sıkıntı yaşamıyorsan, savunma açısından ufak değişiklikler yaparak devam etmeni öneririm.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok fazla test etme şansım olmadı ama savunma yönünü kuvvetlendirdiğim versiyonunu aşağıdan indirebilirsiniz. Diğerine göre savunmaya daha çok ağırlık verdim.
http://rapidshare.com/files/26682320...4-2_Klasik.rar
"YÜCE ATATÜRK"
Denemek lazım.
Kadro iyi, sol kanada saha çok kanat özelliği olan birini koyarsan daha faydalı olacaktır. Dos Santos düzelince o olabilir. Orta sahalar da iyi.
"YÜCE ATATÜRK"