Log in

View Full Version : TBL Sohbet Alanı

Pages : 1 [2] 3

Homer J.S
09.Aralık.2013, 23:56
Belli olmaz bence.

Ki azaliyor fark.

IcedEarth
Son çeyrekte Bonsu'yu hatırladık. Boyalı alanı domine ediyor Bonsu.

fmhastasi
fenerbahce ülker kazanır

Fearless Coward
09.Aralık.2013, 23:59
Fark 6'ya kadar indi.

CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 00:00
Bogdanovic 2 tane 3 attı ve fark 6 ya kadar düşü.

Bu arada iki takıma da yakışmayacak kadar rezil bir maç oluyor.

Homer J.S
10.Aralık.2013, 00:03
10a kadar cikti neyse ki

attirson
Fark azaldı ama ben hala maçı cevirecek bir hava göremiyorum sadece Bogdanovic üst üste 2 tane kendi yetenegiyle üçlük attı o kadar.

Fearless Coward
Tekrar 10'a çıktı fark buradan vermeyiz heralde. :)

IcedEarth
10.Aralık.2013, 00:05
Yalnız Avrupa basketbolunu neden sevmediğimi bir kez daha anladım. İçeri doğru düzgün penetre eden yok. Basketbolun bana göre oynanması en kolay olan oyunu pick&roll adına neredeyse hiçbir şey yok. Oyun kurucular oyun kurmaktan başka herşeyi yapıyor. Fadeaway atış bile yok doğru düzgün. Dümdüz, odun gibi şut var sadece.

Maça dönersek, son 2 dakikaya kadar beklediğimden çok daha rahat bir maç oldu. Son 2 dakikada olağanüstü bir durum olmazsa çok rahat bir galibiyet olacak.

Fearless Coward
10.Aralık.2013, 00:10
Tebrikler Aslan parçalarına.Arroyo & Ender A.Ş. maçı getirdiler koçlar.

uAburak89
10.Aralık.2013, 00:11
Maçın sonucunu 3. çeyrek belirledi, o çeyreğin ve haliyle maçın adamı Ender Arslan'dır bana göre. Son çeyrekte Kenan Sipahi dışında direnen çıkmadı Fenerbahçe'de.

Suicider
10.Aralık.2013, 00:13
Helal olsun kağıt üstünde daha kaliteli bir takımı yendik hem de derbi maçı kazandık.Artık bir istikrar yakalama zamanı.

Cengo
10.Aralık.2013, 00:13
İlk periyotta belliydi kaybedeceğimiz. Çok kötü oynadık, yorgunluk da gözüküyor. Bu sezon oynadığımız en kötü maçtan 2-3 katı kötü oynadık. Normal sezon maçı, telafisi var. İş kazası diyelim geçelim. Bizim çok çok çok kötü oynadığımız günde Galatasaray çok iyi oynayarak haketti. Tebrikler.

Fearless Coward
10.Aralık.2013, 00:14
Bu kadar dar kadroyla 10 fark atmak büyük başarı.Aslanlar'ı bir kez daha kutluyorum bu galibiyetle artık seriye bağlarız umarım.

zeck17
10.Aralık.2013, 00:20
Dar rotasyona,yorgunluğa ve üstüne kötü oyuna rağmen kazandık tebrikler yavaş yavaş ısınıyoruz

IcedEarth
10.Aralık.2013, 00:28
Galatasaray bence çok da iyi oynamadı. Özellikle hücumda son çeyreğe kadar boyalı alandan hücum etmeyi akıl eden olmadı. Buradaki inanılmaz boşlukları sadece son çeyrekte kullandık. Maç boyunca çok sayıda basit top kaybı yaptık. Savunmada da özellikle 2. çeyrekte inanılmaz boş şut şansı verdik. Zaten farkın kapandığı çeyrek de 2. çeyrek. İçeriyi çok iyi savunduk, ribaundlarda üstünlük kurduk ve boş şutları Fenerbahçe'den daha yüzdeli soktuk. Onun dışında biz de öyle pek iyi oynamadık bana göre.

Night_Mare17
10.Aralık.2013, 00:29
Ergin Ataman ... Bu adamın karşısında durabilecek bir koç yok

CeNTeR_TR
22.Aralık.2013, 18:17
Fearless Coward ; Sende ne gittin adamın üstüne =))))

Cengiz bu konuda çok fanatikçe düşünüyor.İşin içinde olan kişi olarak konuşursam daha mantıklı açıklayabilirim durumu konudaki herkese.

Hiçbir takım öyle 30 da 30 40 da 40 namağlup Şampiyonluk işlerini yapamaz ne Lig'de ne Avrupa'da.Avrupadan kastım bizim takımlarımızın Avrupa mücadelesi.

Bayanlardan örnek vereyim daha açık olsun.2 Sene bayanlar 1.liginde antrenör olarak çalıştım orayı çok çok daha iyi biliyorum.Erkek basketbolunu da pek takip etmiyorum malum işim gereği.Bayanlar liginin açık ara son 8-9 senedir tek favorisi Fenerbahçe'dir bunu herkes bilir.Fenerbahçeyi yenmek olabilir ama Fenerbahçe'den Şampiyonluğu almak olmaz değil olamaz :) Sebebine gelecek olursam sezon içerisindeki maçları oyuncular pek kaale almaz eğer büyük takım ise.Çünkü 1. bitirip 8.ile oynasan da 8. bitirip 1.ile oynasanda değişen birşey olmaz büyk takımlar için.O yüzden sezon içerisindeki mağlubiyetler oldukça normal.Ama play - off başladığı zaman bahsettiğimiz büyük takımlar olaya çok farklı yaklaşırlar ve yaklaşmak zorundadırlar.Mesela Fenerbahçe bayan takımı oldukça lay lay lom bir sezon geçirir herkes acaba diye düşünür ama play - off da vura vura Şampiyon olur her sene.

Şimdi bu örneği alın erkeklere uygulayın.Ben Fenerbahçe şampiyon olur demiyorum ama normal sezon ile play off çok farklı mücadelelere sahne olur.

Cengiz'in yorumlarına da pek takılma sebebiniz Fenerbahçe - Galatasaray çekişmesi doğal olarak o yüzden ne kadar sallasanız yeridir :) Yukarı da da dediğim gibi öyle 30 da 30 namağlup Şampiyonluk falan olmaz , olamaz.Play - Off sistemi kapatılsa bi ihtimal.Ama play - off varken imkansız :)

CeNTeR_TR
22.Aralık.2013, 21:52
Obradovic ve diğerleri denilmesinin sebebi bence şu açıklamalarda koyuya aldığım yerlerde saklı.

Kırmızıya aldığım kısımda ise baştan sona haklı.Biçok a klasman ve b klasman hakem arkadaşım ve abim var onlardan biliyorum bunu :) Ama bu sadece Obradovic için değil genel olarak ağır basan coach lar için geçerli.

Pınar Karşıyaka’ya 76-66 yenilen Fenerbahçe Ülker’in başantrenörü Zeljko Obradovic, mücadeleye başından sonuna kadar konsantre olamadıklarını belirterek, “Bugünkü oynayış şeklimiz kesinlikle kabul edilemez” dedi.

Ülker Sports Arena’daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, soyunma odasında oyunculara, (Sizlere fazla güveniyorum, artık bunu değiştireceğim) dediğini belirterek, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

“Başından sonuna kadar hiç konsantre olmadan oynadık. Maça çok kötü şekilde başladık. İlk başta hemen 14 sayı yedik ve hiç faul yapamadık. İlk baştan belli oldu maçın çok zor geçeceği. Bazı şeyler hakkında çok daha açık bir resim gördüm. Oyunculara soyunma odasında ‘Sizlere fazla güveniyorum ve artık bunu değiştireceğim’ dedim. Herkes için de daha iyi olacak bu şekilde. Çok büyük taraftarı olan bir kulüpte çalışıyoruz. Bugünkü oynayış şeklimiz kesinlikle kabul edilmez.”

“Belki ünlü olurlar sayemde”

Karşılaşmanın 37. dakikasında Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca’nın yanına kadar giderek tepki gösterdiği pozisyonun ardından teknik faul alan Obradovic, yaşadığı gerilimi doğuran nedenin sorulması üzerine, Sarıca’ya sitem etti ve hakemlere sözleriyle yüklendi.

Hakemlerin diğer antrenörlere davrandıkları gibi kendisine davranmadığı için çok üzgün olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Obradovic, maçın ilk yarısında Pınar Karşıyaka bencinden hakemlere çok sayıda itiraz olmasına rağmen bir şey yapılmadığını savunarak, şu ifadeleri kullandı:

“Tabii ki benim görevim değil hakemleri eleştirmek. İlk kez çizgiyi geçtim evet doğru, itiraz ettim. Sarıca hemen hakemlere işaret etti ve bana teknik faul çalınmasını istedi. Bu etik değil bence. Biz aynı amaç için çalışıyoruz. Benim herkese saygım var. Özellikle bütün antrenörlere. Hayatım boyunca başka bir antrenörü gösterip, ‘teknik faul çalın’ demedim. Bunu neden yaptığını ona sormak lazım. Şu ana kadar çok düzgün bir ilişkim oldu kendisiyle. Düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum. Neden böyle bir şey yaptığını inanın bilmiyorum. Hala aklımda kalan bir şey var. Maalesef diğer antrenörlerle aynı muameleyi göremiyorum. Bunu göz göre göre yaşıyorum. Ben cezalandırılıyorum ama rakip antrenörlere bir şey yapılmıyor.
‘Obradovic ismi olan birisi’ diye ‘ona teknik faul çalalım’ diye bir durum varsa çalın, o zaman yapacak bir şey yok. Belki ünlü olurlar sayemde. Gazetelere çıkarlar belki. Ne kadar iyi olursanız o kadar cezalandırılıyorsunuz. Bütün söylediklerimi çok net bir şekilde izleyebilirsiniz kayıtlardan. Bunun kesinlikle sonuçla ilgisi yok. Karşıyaka muhteşem oynadı ve hak etti. En önemlisi herkese eşit davranılması gerekiyor, oyunculara da antrenörlere de.”

IcedEarth
23.Aralık.2013, 00:14
Anadolu Efes Oktay Hoca ile karşılıklı anlaşmış ve yollar ayrılmış.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Aralık.2013, 00:15
ivkovicin yardimcisi ile anlasmislar diye haber vardi gecen gun efes icin. sene sonunda da ivkovic gelecekmis basa. ivme yakalayabilirler bence bundan sonraki donemde. cok yerinde bir degisiklik olmus.

Fearless Coward
23.Aralık.2013, 00:18
Helal olsun Efes'e Mahmuti Vujacic'le yaşadığı sorundan sonra bu sezon direk yollanmalıydı yarım sezon bitirmeleri bile hata.Bu sezon Eurolig'i unutsunlar zaten ilk 4 imkansız ligde iyi işler yaparlar ama gelecek sezon da İvkovic'le eski Efes ruhu geri dönebilir.

CeNTeR_TR
23.Aralık.2013, 00:19
Efes'den hiçbir şekilde bu sezon ne yol olur ne kasaba.

Bu kadar kötü Türk rotasyonu bu kadar kötü yabancı vurdumduymazlığı ile çok zor işleri.

Ivkovic'in eski asistanı Vangelis Aggelou

E.Cartman
23.Aralık.2013, 00:21
Ivkovic emekli olmadı mı ? Ben geleceğini zannetmiyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Aralık.2013, 00:26
emekli olmadi, sezon arasinda takim almam yonunde konusmus. sezon sonu icin anlastiklari soyleniyor efes ve ivkovicin. yardimcisinin basa gecmesi bu iddiayi biraz kuvvetlendiriyor.

eng1n
23.Aralık.2013, 21:53
Beyler eski yardımcısı halihazırda bi takım çalıştırıyordu galiba Paok oradan geldi. sözleşme 2.5 yıllık sezon sonu ivkovicin gelmesi pek muhtemel değil bence

footballer33
24.Aralık.2013, 03:02
Anadolu Efes Basketbol Takımı'nda, Oktay Mahmuti'den boşalan başantrenörlük görevi Yunan Vaggelis Aggelou'ya verildi.

http://www.sporx.com/basketbol/tbl/-ve-mahmuti-donemi-sona-erdi-SXHBQ360198SXQ

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Aralık.2013, 03:28
zelijko obradovic - Türkiye’deki yabancı oyuncu kuralınin Türk oyuncular için kötü olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu durumun Türk Milli Takımı için kötü olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türk oyuncular, yabancı oyuncu kısıtlaması olduğu için kendilerini çok da baskı altında hissetmiyorlar. Yabancı sınırlaması olmasa daha kaliteli Türk oyuncuların da ortaya çıkacağını düşünüyorum.

bu aciklama bizim sportotosuperlig ve dolayisiyla Turk futbolu icin de yol gostericidir bence.

Cengo
31.Aralık.2013, 05:52
Futbol ile basketbol ayrı.

Futbolda altyapıya ve oyuncu yetiştirmeye dair hiç bir şey doğru değil. Basketbolda ise her şey olması gerekene yakın yapılıyor. Basketbolda da sınırsız olmamalı ama 9 yabancıya izin verilebilir bence. Tabi takımların kullandığı sayı arttıkça karşılığında oyuncu başına TBF'ye altyapı harcı ödemeliler. Böylece bütçesi zayıf takımlar vasat oyunculara para saçmazlar. Belirli bir limitin altındakiler de bu harçtan para alırlar.

byariff
10.Nisan.2014, 20:40
obra , emiri suresiz kadro disi birakmis çokelim hemen :D

sebebi ise bole diyorlar..

Emir Preldzic ile yollar ayrılıyor,sürekli antremanlara geç kalması Obradovic'i çileden çıkartmış + Obradovic,bundan sonra benim olduğum yerde Emir olamaz demiş,bugün maçtada kadroda değil,hatta salondan bugün eşyalarını toplamayada geldi

Cengo
10.Nisan.2014, 22:22
obra , emiri suresiz kadro disi birakmis çokelim hemen :D

sebebi ise bole diyorlar..

Emir Preldzic ile yollar ayrılıyor,sürekli antremanlara geç kalması Obradovic'i çileden çıkartmış + Obradovic,bundan sonra benim olduğum yerde Emir olamaz demiş,bugün maçtada kadroda değil,hatta salondan bugün eşyalarını toplamayada geldi

Emir sözleşmesi yeni uzatıldı. Nasıl çökeceksiniz acaba merak ettim? Seneye devşirmeler yabancı sayılacak. Euroleague kadroları için anlamsızlaşıyor bu durumda Emir. Mevcut kurallar dahilinde bile Ersin Dağlı'yı göndermeden Galatasaray Emir'i yerli statüsünde oynatamaz zaten.

sananes
11.Nisan.2014, 23:40
Basketbol konusunda iddialı değilim ama kendimce seneye nasıl bir planlama içerisinde olmamız gerektiğini özetleyeceğim.

Öncelikle 1 numarada artık delici siyahi oyuncular olmasın lütfen, gerekirse ağır,kibar kibar oynayan attığından çok asist yapan bir avrupalımız olsun. Skor konusunda boş sutlarda keskin bir adam olması yeterlidir.

2 numara için ise atletik güçlü bir amerikalı bulursak iyi olur 3'lük konusunda güven vermesin ama orta mesafe şutu ve deliciliği olsun.

3 numara eli titremeyen bir şutör olmalı. Böyle oyuncu çok avrupa'da. Bizim rakiplerimiz nasıl buluyorsa bizde bulabiliriz. Fenerbahçe'yi üçlük yağmuruna tutuyor bir çok takım bu tarz oyuncularla.

Pota altlarına gelecek olursak. Ben artık 3'lük falan atabilen nispeten yumuşak pota altı görmekten bıktım bu takımda. Minimum 1 tanesi tank gibi olsun artık,diğeri ise çıkıp 3'lük atmasın pozisyonunda kalsın ama görev yerinden güzel şut atsın. Sadece turnike ya da smaç yapmasın yani, geriye çekilip,sağa sola dönüp bırakıyorlar ya oyuncular o tarz bir adam olsun.

Rotasyon için zaten elde oyuncu çok,takım oyununu bozmayacak adamlarla o konuda devam edilebilir. Eğer Hidayet gelirse sezon sonu,bana gelecek gibi geliyor. O zaman bench'te çok iyi şutu olan bir adam bulundurmamız gerekir. Maç sıkıştığında falan girip cezayı kesip oturmalık.

footballer33
30.Nisan.2014, 00:30
Türk Telekom'u deplasmanda 84-67 mağlup etmişiz. Son maçımız içeride, liderliğini garantileyen Banvitle. Kazanırsak muhtemelen ilk 4 içerisinde bitireceğiz normal sezonu. Bu da playoff için avantajlı bir durum; ama kura şansımız kötü olduğu için pek umudum yok benim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 00:47
4 ile 5 eslesmiyor mu, kura nerden cikti. bjk ya 4. ya da 5. olacak. galatasaray da ayni durumda. yani her turlu galatasaray ile oynayacak gibiler. fakat ilk 4te bitiren ev sahibi avantajini aliyor muydu onu tam bilmiyorum. ev sahibi avantaji da onemli cunku.

footballer33
30.Nisan.2014, 00:52
4 ile 5 eslesmiyor mu, kura nerden cikti. bjk ya 4. ya da 5. olacak. galatasaray da ayni durumda. yani her turlu galatasaray ile oynayacak gibiler. fakat ilk 4te bitiren ev sahibi avantajini aliyor muydu onu tam bilmiyorum. ev sahibi avantaji da onemli cunku.
Ben de onu kast etmiştim aslında; ama ifade etmemde sorun olmuş. :) G.Saray ile eşleşeceğiz ve bunun tek iyi tarafı ev sahibi avantajına sahip olmamız.

Cengo
30.Nisan.2014, 02:05
(1-8) - (4-5) vs (2-7) - (3-6)

Beklentim (temenni değil):
1. Banvit
2. Fenerbahçe
3. Efes
4. Galalatasaray
5. Karşıyaka
6. Beşiktaş
7. Uşak
8. Tofaş

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 02:17
8. royal hali gaziantep olabilir. yarinki maci kazanirsa tofasla deplasmandaki macina bakar. o maci da kazanma ihtimalini yuksek goruyorum. tofasi gecebilirler. bjk de banviti yenebilir. sezon sonu, banvit zorlamayabilir. bjk de cok formda. bjk-gs eslesmesi bekliyorum ben.

Cengo
07.Mayıs.2014, 22:36
İki maçta da iki takım da saldı maçı son çeyrek başında. Beşiktaş maçına biraz baktım arada. Mehmet Yağmur yürüye yürüye turnike atıyordu. Sakatlık olmasın diye maça asılmadılar herhalde. Karşıyaka da aynısını yaptı sanıyorum. 23-7 şu an son çeyrekte TED Kolejliler, TED Kolejliler lehine devam ediyor maç. Karşıyaka da bıraktı maçı belli ki.

(1-8) - (4-5) vs (2-7) - (3-6)

1. Banvit
2. Fenerbahçe
3. Efes
4. Galalatasaray
5. Beşiktaş
6. Karşıyaka
7. Uşak
8. Tofaş

Playoff:
(Banvit - Tofaş) - (Galatasaray - Beşiktaş) vs. (Fenerbahçe - Uşak) - (Efes - Karşıyaka)

attirson
07.Mayıs.2014, 22:50
Ksk ile eşleşmedik guzel oldu.Efes eler umarım onlarla oynarız tam belalımız su Ksk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

uAburak89
07.Mayıs.2014, 23:07
Banvit - KSK/FB finali olur gibi bu sene.

Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 23:18
Banvit - GS / KSK - FB

Banvit - KSK sürpriz bir final bekliyorum. Banvit bu sefer alır şampiyonluğu.

Cengo
07.Mayıs.2014, 23:53
Kristaps Valters 9/10 3lük atmış. İnanılmaz.

footballer33
08.Mayıs.2014, 00:51
Banvit-GS ve FB-Efes yarı finaline kesin gözüyle bakıyorum; ama playofflarda sonuçlar, özellikle yarı finalde ve finalde, belli olmuyor pek. O yüzden finali ve kupayı alacak takımı şimdiden kestiremiyorum ben.

byariff
08.Mayıs.2014, 02:18
Galatasaray - banvit finali olur

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Mayıs.2014, 02:23
yari finalde bize efes ciksin, ksk bizi eler :D

banvit - gs yarifinali gorunuyor diger tarafta, bjk surpriz yaparsa da sasirmam.

bu banvit nasil bir takimdir, hic izlemedim. ligi domine etti fakat sampiyonluk sansi var midir? playofflarda hic bilmedigim 2 takim, biri banvit digeri tofas. birbiriyle eslesmis :D

attirson
08.Mayıs.2014, 06:27
Galatasaray - banvit finali olur

Boyle bir durum imkansız Bjk'yi elerse Gs , Banvit-Tofaş galibi ile eslesecek.

uAburak89
12.Mayıs.2014, 23:37
Maçlar başladı, iki maçı da izledim. Efes kazandı, 2. maç çekişmeli olacak gibi duruyor.

Fb ise çok rahat kazandı, 2. maçı da rahat kazanırlar gibi. Uşak iyi mücadele etti ama nefesleri yetmedi, Fb ile kıyasla rotasyon konusunda ezildiler.

Cengo
12.Mayıs.2014, 23:43
İlk turun 3 maç üzerinden oynanması pek doğru gibi gelmiyor. İlk maçı kazananın turu geçmesi olası hale geliyor. İlk maçı kazananın her şekilde evinde 1 maçı olacak ve ve seyirci baskısı her şeyi değiştirebilir. Bana göre 5 maç da doğru değil, 7 maç üzerinden olmalı bütün turlar.

Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 16:27
3 maç ne yahu. Çok kötü olmuş yeni kural. İlk tur en azından 5 maç üzerinden olmalıydı geçen sene öyleydi diye hatırlıyorum. Bu yeni kural ilk 4'te bitirenlere büyük avantaj sağlıyor bence. Kural acilen değiştirilmeli kesinlikle bana kalırsa tüm turlar 7 maç üzerinden oynanmalı NBA gibi.

uAburak89
13.Mayıs.2014, 21:19
Banvit - Tofaş maçı beklenilenden çok daha çekişmeli geçti, Banvit zorlanmasına rağmen kazandı.

Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 22:01
Tofaş çok iyiydi bence evinde yenerler Banvit'i ama Bandırma'da geçer turu Banvit. Bizim maçta çekişmeli başladı alalım da saha avantajını kaptırmayalım.

byariff
13.Mayıs.2014, 22:15
muthis basladik biz bu arada ercag cenk falan cok iyiler... arroyadan ise beklenilen katki daha gelemedi

uAburak89
13.Mayıs.2014, 22:23
45-33 bitti ilk yarı, maçı kazanmakta zorlanmayız gibi gözüküyor. Muratcan Güler çok iyi savunuyor Arroyo'yu, o da katkı verse daha fazla skor üretebilirdik. Bizim takımı beğendim, Hairston dışında tabii ki. Adam tam bir gereksiz.

Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 22:52
Maç yine kafa kafaya gelmiş yahu rahat maç haram bize. :(

uAburak89
13.Mayıs.2014, 22:59
3. çeyrek sanki Mahmuti'nin ruhu bizimleydi, çok kötü oynadık.

kumbara
13.Mayıs.2014, 23:00
Şuan sadecedış atışlarla ayakta duruyor gs. 3.ceyrek zaten sahada yoklardı.

Muratcan olmadan çok daha iyiyiz, fakat ne zaman oyuna girse 1 kişi eksiğiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2014, 23:09
bjk galibiyet koparirsa burdan akatlarda bitirir yalniz isi, son ceyrekte is ciddiye bindi.

uAburak89
13.Mayıs.2014, 23:23
Lofton ne yaptı öyle yahu, 3'lük manyağı yaptı bizi. Ergin Ataman da Arroyu'yu unuttu resmen. Sonuç olarak, hak eden Bjk kazandı maçı.

2. maç da böyle çekişmeli geçecek gibi gözüküyor, iyi olan yoluna devam etsin.

footballer33
13.Mayıs.2014, 23:24
Harika bir geri dönüşle 72-70 kazandık maçı. Tebrikler Kartallar. :k: Lofton ve Ruzic'in harika oyununa Bajramovic'in de katkılarıyla avantajı lehimize çevirdik. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2014, 23:26
lofton inanilmaz oynadi gercekten. fakat galatasaray da uyudu gibi geldi bana, hicbir reaksiyon gosteremedi macin sonunda. onlar da lofton buyusune kapildilar bizim gibi galiba :)

kumbara
13.Mayıs.2014, 23:29
Çok güzel maç oldu, son anlar unutulmazdı gerçekten. Lofton ipten aldı bizi keza ruzic.

Cengo
13.Mayıs.2014, 23:29
Lofton istedi ve aldı. Müthiş.

attirson
13.Mayıs.2014, 23:30
Vay bee Bjk kazanmış helal olsun.Kendi sahasında yenilmez bence Bjk.

Fearless Coward
14.Mayıs.2014, 00:08
Akatlar'da bitirirler işi. Fark olur bu sefer. Eurolig için ligde de kasmıyorlar dedik ama hiçte öyle değilmiş valla zaten burayı geçsek Banvit eler bizi.

attirson
16.Mayıs.2014, 23:10
Sabah Uşak'ı çok rahat bir sekilde eledik ve yarı finale cıktık.Simdi rakibimiz belli oluyor Ksk-Efes maçı oynanıyor.Son 1.30 dakika 62-60 Efes önde.

Edit:Ksk kazandı.Efes İstanbul'da bitirir işi.(umarım)

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 00:19
KSK eler Efes'i. Biz de yarın eleniriz heralde.

attirson
17.Mayıs.2014, 00:28
Ksk , Efes'i elerse şampiyon olur diyorum.

mpaker66
17.Mayıs.2014, 15:34
Akatlarda şuan küfür ediyolar. Ben çok üzüldüm açıkcası. Böyle bi günde.

uAburak89
17.Mayıs.2014, 15:44
31-30 bitti ilk yarı.

İki takımda kötü, Bjk bize göre biraz daha iyi 3'lük atıp, daha iyi savunma yapıyor. Bizi serbest atış ve hücum ribaundları oyunda tuttu.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 16:23
Kafa kafaya gidiyor gene maç.

uAburak89
17.Mayıs.2014, 16:40
Sonuç belli olmadan peşinen yazayım, sonra bahane denmesin. Son çeyrek hakemler çok kritik kararlar veriyor aleyhimize, direk etki ediyorlar skora.

anil luque
17.Mayıs.2014, 16:41
O kadar çok serbest atış kaçırdık ki maçı şu anda koparmış olabilirdik.

manager725
17.Mayıs.2014, 16:45
Maçı GS TV'den mi izliyoruz Lig TV'den mi belli değil.

attirson
17.Mayıs.2014, 16:48
Gs maçı 62-65 yaptıgı üçlükte müthiş bir hücum yaptı.

anil luque
17.Mayıs.2014, 16:51
Broekhoff yapılmayacak olanı yaptı valla.

anil luque
17.Mayıs.2014, 16:51
Gs maçı 62-65 yaptıgı üçlükte müthiş bir hücum yaptı.

O hücumdan önce Mehmet Yağmur'a yapılan net faul verilmedi. Yazık oldu.

uAburak89
17.Mayıs.2014, 16:52
64-66 kazandık, son anları heyecanlı geçti maçın. 3. maç herşey olabilir, yine çekişmeli olur muhtemelen. Yalnız 2 takımda kötü, yolları çok uzun olmaz bu oyunla.

Fearless Coward
17.Mayıs.2014, 16:54
Bi an yine üçlük gelecek diye tırsmadım değil. :D Neyse ki yendik evimizde bu sefer kazanırız diye tahmin ediyorum.

kumbara
17.Mayıs.2014, 16:54
Elimizdeki maçı verdik. Ayrıca bonsu burak yılmaz gibi attı kendini, sağolsun murat ve ismet badem sesszi kaldılar, hatta yere takıldı ayağı gibi saçma bir şey söyledi ismet. Artık şu yanlı yayınlarından bıktım lig tv'nin her maçta aynı şeyler.

uAburak89
17.Mayıs.2014, 16:59
2 defa kaçan Bjk şutu sonrası "hadi bee" dedi İsmet Badem kendini tutamayıp. Ayrıca kendisinin Bjk'li olması lazım, Murat Murathanoğlu da Fb'li diye biliyorum.

anil luque
17.Mayıs.2014, 17:57
2 defa kaçan Bjk şutu sonrası "hadi bee" dedi İsmet Badem kendini tutamayıp. Ayrıca kendisinin Bjk'li olması lazım, Murat Murathanoğlu da Fb'li diye biliyorum.

Broekhoff 'un (yanlış hatırlamıyorsam oydu) perdeleme yaptığı bir pozisyonda da "e ama bu faul artık yani" dedi. Olabiliyor böyle şeyler :)

attirson
17.Mayıs.2014, 18:35
İsmet Badem çok diyor o tür lafları sevdigi oyuncular var.Mesela bizim Kenan'ı çok seviyor her kaçan atısında kahroluyor. :D

footballer33
17.Mayıs.2014, 19:23
Elimize geçen fırsatı sunduk rakibe, buyurun siz ilerleyin dedik resmen. Bu defa kazanamayız dışarıda ve eleniriz. Yazık oldu.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 21:31
Bu sene büyük ihtimal Banvit - KSK finali olacak gibi. Tahmin ettiğim de bu şekildeydi çıkacak gibi 10 fark yaptı KSK son 5 dakika.

attirson
19.Mayıs.2014, 21:37
Bende Banvit-Ksk finali bekliyorum ve Ksk sampiyon olur diyorum.Eger Ksk'yı elersek biz sampiyon oluruz ama hiç sanmıyorum eleyecegimizi.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 21:43
KSK ters bir takım valla büyüklere karşı oynuyor olmadık maçlarda yeniliyor. :D Yarı final serisi 3 maçtan oynanırsa Fener'in şansı var bence ama 5 maç olursa zor.

uAburak89
19.Mayıs.2014, 21:44
Bence Banvit - FB finali olacak, şampiyon da FB olur.

furkan58
19.Mayıs.2014, 21:46
KSK ters bir takım valla büyüklere karşı oynuyor olmadık maçlarda yeniliyor. :D Yarı final serisi 3 maçtan oynanırsa Fener'in şansı var bence ama 5 maç olursa zor.

5 maçtan oynanıyorda. 5 maç olması bizim lehimize 3 maç üzerinden oynanması çok kötü o gün kötü şut attığına denk gelir, önemli oyuncun formsuz olur gider tur ama 5 maçlıkta telafi şansın daha çok.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 22:17
Deplasmanda 2 maçtan 1 tanesini alsa evinde büyük avantaj olur kastettiğim buydu 3 maçlıkta 2 deplasmanda da yenemeyebilirler sonuçta karşılarında Efes yok.

himone
20.Mayıs.2014, 00:15
Ben Efes'i tercih ederdim, Karşıyaka çok ters takım. Karşıyaka'da 3 tane kritik adam var, 1 tanesini tutarsanız ve diğerleri efsane olmazsa kazanma ihtimaliniz yüksek ama o adamlar tutmak da öyle kolay değil, özellikle büyük maçlarda çok iyi oynuyorlar.

Cengo
20.Mayıs.2014, 21:42
Beşiktaş bu seviyede gördüğüm en kötü savunmayı yapıyor bugün. Berbat ötesi. 2. yarı toparlanmazlarsa 3. periyotta maç biter.

uAburak89
20.Mayıs.2014, 21:43
43-30 önde kapattık ilk yarıyı, şu ana kadar rahat ve üstün bir şekilde oynuyoruz.

footballer33
20.Mayıs.2014, 21:45
Biz treni bir önceki maçı kaybederek kaçırmıştık zaten. Akatlar'da alacaktık o maçı. Sanmıyorum turu geçeceğimizi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 21:49
Biz treni bir önceki maçı kaybederek kaçırmıştık zaten. Akatlar'da alacaktık o maçı. Sanmıyorum turu geçeceğimizi.

dogru tespit, bugun fark olacagi bile asikardi. firsati geri tepti bjk, gerci banvit varken ilerisi pek aydinlik degildi :)

footballer33
20.Mayıs.2014, 21:52
dogru tespit, bugun fark olacagi bile asikardi. firsati geri tepti bjk, gerci banvit varken ilerisi pek aydinlik degildi :)
Banvit'in ligde iki yenilgisi vardı, birisi bize karşı. Playofflarda belli olmaz o iş. Finale çıkabilirdik aslında.

Cengo
20.Mayıs.2014, 22:12
İki takım da çok kötü oynuyor ama Beşiktaş tamamen tanınmaz halde.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 22:22
loftonu alsak ya biz, nasil bir skorerdir bu adam. ip gibi atiyor sutlari :n:

Cengo
20.Mayıs.2014, 22:36
3'e 1 fastbreakte blok yedi Beşiktaş. Daha nasıl açıklayayım bu kötü oyunu?

Fearless Coward
20.Mayıs.2014, 22:43
Beşiktaş geçen maç kaybetti hakkını sahamızda 2 maç üst üste kaybedecek değiliz ya. :) Rahat bir maç oluyor bitmek üzere maç. Bizim için asıl maçlar şimdi başlıyor. Banvit deplasmanından gelecek galibiyet bizi finale taşıyabilir ama çok zor finale çıkarsak büyük sürpriz olur. Banvit-KSK finali bekliyorum bakalım.

uAburak89
20.Mayıs.2014, 22:49
Çok rahat kazandık, bu kadarını beklemiyordum.

kumbara
20.Mayıs.2014, 22:53
Umarım banvit-ksk finali olur, sıkıldım artık finalde aynı takımları görmekten. Ayrıca iyi ki elendik, en azından arroyo-bonsu ikili oyunlarını görücez. Bizim muratcan 3'e 1'de turnike kaçırıyor, bu takım play,off bile hak etmiyor ya neyse.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 23:01
niye asagiliyorsunuz takiminizi ki, bu sartlarda play off oynamasi hatta seriyi 2-1 e getirmesi basaridir bjk icin bence. nerdeyse yari finale kalacakti takim. bence bu yergiyi haketmiyor.

benim de final icin tahminim banvit-ksk finali. izmirdeki maca gidebilirim belki. bu yari final kac mac olacak, bilen var mi?

Fearless Coward
20.Mayıs.2014, 23:03
5 maç sanırım 3-5-7 şeklinde yapmışlar işte. :) BJK bence de iyi işler çıkarttı Akatlar'da kendi elleriyle verdiler maçı onu alabilirlerdi ama şans bizden yanaydı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 23:07
iyi o zaman, istanbuldan 1-1 le gelirlerse izmirde 2 mac olur. bol bol mac izleriz :) eger oyle olursa da zaten ksk finali gorur buyuk ihtimal :D

attirson
22.Mayıs.2014, 22:37
Ksk karsısında her zamanki gibi gerideyiz. :D Saka maka son 5 maçtır yeniliyoruz bu adamlara artık kazanmamız lazım.

uAburak89
22.Mayıs.2014, 22:40
Çok güzel maç oluyor.

himone
22.Mayıs.2014, 22:43
Maç güzel oluyor gerçekten. Ama Obradovic rotasyonu artık abartmamalı, basketbolun Mancini'si oldu resmen.

uAburak89
22.Mayıs.2014, 22:46
Devre arasında yapılan organizasyonunda adam orta sahadan atıp İspanya tatili kazandı. :D

himone
22.Mayıs.2014, 23:40
Birdenbire fark oldu maçta, Karşıyaka çok yorgundu ve 2. yarı karşılık veremedi. Bizimkilerde istediklerinde savunma yapabildiklerini gösterdiler, aynı şekilde Ömer Onan da hala bu takım için ne kadar önemli olduğunu.

Cengo
22.Mayıs.2014, 23:42
Harika bir savunma ile ezip geçtik Karşıyaka'yı. Devam da gelir inşAllah.

uAburak89
22.Mayıs.2014, 23:45
4. çeyreğin başında bir anda koptu maç, Karşıyaka'nın karşılık verecek mecali kalmamıştı, zaten Fenerbahçe de acımadı, sağlı sollu girişti resmen. Son maçların intikamı alınmış oldu. Bence Fenerbahçe zorlanmadan çıkar finale.

Fearless Coward
22.Mayıs.2014, 23:45
KSK son çeyrek ne yapmış yahu kuponu da yaktılar 2/2 demiştim. :( Fener şanssızlığı güzel kırdı bakalım 2. maçta aynı şey olacak mı ? Bizde yarın Banvit karşısında bir sürpriz yapsak iyi olur ama zor gibi.

attirson
23.Mayıs.2014, 00:32
Ksk'nın sahasındaki maç seyircisiz diye biliyorum eger öyleyse 3-0 yapabiliriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 01:03
belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.

iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.

farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.

himone
23.Mayıs.2014, 19:44
belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.

iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.

farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.

Kleiza'nın alınma sebebi ve aldığı paranın sebebi zaten bu, en zor anlarda en zor şutları sokabilmesi. Bu sene bu performansı 3-4 kere gördük, zaten sezona yaysaydı daha farklı bir takım olurduk.

Özgüven konusunda dediğin şeye kesinlikle katılıyorum, özellikle Preldzic, Bogdanovic ve Kleiza özgüven sorunu yaşadıkları için kötü durumdaydık ve Karşıyaka'nın da performansı aşırı özgüven sayesinde iyiydi. Bence Karşıyaka'nın özgüvenine ciddi bir darbe vurduk ve bundan sonraki maçlar kolay olmasa bile bizim istediğimiz şekilde biter. Üstelik Karşıyaka'nın ilk maçı da cezalı. Daha önce de dediğim gibi Karşıyaka 3 adamdan ibaret, 1 tanesini bile sindirseniz yeterli.

Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 21:13
Aslanlar yeniyor hemde 10 sayı farkla vay be. :) Nazar değmesin !

uAburak89
23.Mayıs.2014, 21:25
İlk iki çeyrek çok iyi savunma yaptık, 3. çeyrek biraz bocaladık ama yine farkı açmıştık hakem faciası ile bir anda ortaya geldi maç. Furkan'a faul çaldılar, daha doğrusu uydurdular. O da sinirlenip parkeye vurdu haklı olarak, tabii tekniği yedi. Furkan'ı ilk defa bu kadar sinirli gördüm.

49-54 öndeyiz, son çeyrek çok zor olacak.

Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 21:34
Bu maç çok önemli kazanırsak harika olur.

uAburak89
23.Mayıs.2014, 21:48
Ergin Ataman çok iyi hazırlamış takımı, Banvit'in iç saha yenilmezliğini bitirmiş olduk. 57-67 bitti maç.

Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 21:50
Tebrikler Aslanlar'a. Açıkcası Bandırma'da yeneceğimizi tahmin etmiyordum helal olsun valla bir kez daha. Burdan bırakmayız artık diye tahmin ediyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 22:02
galatasaray hucumda kotuyken iyi savunma yapip isi kotariyor. bu sekilde cok mac kazandilar. banvit hucumlarda cok aciz kaldi. maci cevirebilecek cok fazla firsatlari oldu ama cok kolay harcadilar. biraz da galatasaray savunmasi bunu sagladi. hakli bir galibiyet aldi diyebiliriz.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 20:27
İlk çeyreği 17-13 önde kapattık. 11-2'den sonra müthiş geri dönüş yaptık bu maçı da alacağız inşAllah çok iyiyiz çok iyi toparlandık.

attirson
25.Mayıs.2014, 20:28
Kimse dün yazmamıs ama Ksk'yı 93-84 maglup ettik.İzmir'de işi bitirip 3-0 yaparız insallah.

Şuan 2. çeyregi oynanan Banvit-Gs maçı da 19-13 Gs üstünlügü ile devam ediyor.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 20:32
Karşıyaka ilk yarıları iyi oynayıp 2. yarı dökülüyor hep. :D Ama İzmir'de 2 maçı da alırlar bence ilkini alıarlarsa öbürünü de alırlar zaten iş İstanbul'a kalabilir. Biz 24-18 öndeyiz bu sefer çeyreğe güzel başladık.

uAburak89
25.Mayıs.2014, 20:37
Dün FB başlarda zorlanmasına rağmen rahat yendi KSK'yı, büyük ihtimal 3-0 bitecek seri.

Maçları izlemek için digiplay'dan premium aldım, play-off'un neredeyse tüm maçlarını izliyorum. En zevkli maçlar FB - KSK arasında geçen maçlar oluyor, keşke uzasa seri ama görüntü pek öyle değil.

Biz bugün kazanırsak işi %90 bitirmiş oluruz, GS - FB finali zevkli olur, çekişmeli geçer muhtemelen maçlar. FB favori olur tabii.

Edit: İlk yarı 34-31 bitti.

Haiırston çok gereksiz oyuncu, ne zaman süre alsa takımın ritmini bozuyor maalesef.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 20:49
Bu sefer iyi başladık kötü bitiriyoruz. Başa baş bir mücadele olacak bu sefer umarım kazanan taraf oluruz.

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 20:52
Rahat ol abi ben izlediğimden dolayı öyle geri döndü Banvit,bıraktım izlemeyi,şimdi tekrar toparlarız.

Totemci tayfa toplanın :n:

byariff
25.Mayıs.2014, 20:52
Bonsu ve malik takimi batirdilar...

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 20:56
11-2'de açtım müthiş geri dönüş yaptık Oğuzhan sen kapa ben izlerim yeneriz. :zuhaha Ender çok şanssız mıdır nedir neler kaçırdı öyle önde kapatırdık rahat bu çeyreği şans bizden yana değildi 2. yarı böyle olmaz hep.

Edit : İyi toparladık 2. yarı da 42-40 öndeyiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2014, 21:19
ksk daha mac alamaz fenerden, 3-0 biter bence seri. zaten ilk mac seyircisiz oynancakmis eger tahkime ettikleri itiraz reddedilirse. savunmada bu kadar gayretli bir fener nadirdi bu sene. bu savunma hirsiyla takim bir seviye yukari atliyor. zaten skor yonunden cok sikinti yasamiyoruz. ozellikle bojan cok hirsli, atislarda da rahatlamis gorunuyor. emir de sezonbasi formuna yaklasirsa kolay kolay yenilmez bu takim.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 21:28
Oğuzhan maçı mı açtın naptın ne güzel gidiyorduk 55-50 bitti 3. çeyrek. :D Bu sefer alacaklar gibi valla ama yine de belli olmaz Arroyo reisin eline bakar. :D

uAburak89
25.Mayıs.2014, 21:29
Bu maç gider, Banvit maçın başından beri daha iyi.

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 21:30
Valla açmadım maçı :D

uAburak89
25.Mayıs.2014, 21:45
Bu arada bu forma seçiminde katkısı ve onayı olan herkese yazıklar olsun, gözüm zaten bozuk, 0.50 arttı valla 2 saatte. Bir taraf kırmızı bir taraf turuncu, saçmalık.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 21:50
Aynen onu diyecektim bende. Rezillik Banvit beyaz formayla niye çıkmadı hayırdır ?

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 22:00
68-67 yaptık helal sana Marko. :D Hahahaha Apaçi müziği çalıyor. :D

uAburak89
25.Mayıs.2014, 22:07
Son anlar çok heyecanlıydı. 69-67 skorla Banvit kazandı.

45-40 öndeydik, 10-0 seri yedik hoca o ara nedense mola almadı bu ilk kırılma anı oldu. 66-62 gerideyken Ersin Dağlı kendi çapında bir şeyler yapayım dedi, maçı kopardı sağolsun.

Sinan, Arroyo, Manuchar ne kadar iyiyse, Hairston, Bonsu, Ersin o kadar kötüydü.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 22:09
Banvit'i 2 maçta yenmek çok zor bir olaydı bunu başarmaya çok yakındık ancak olmadı mücadelemiz gayet iyiydi ancak herkes iyi değildi bu da yenilmemize sebep oldu. Canları sağolsun Bandırma'dan 1-1'le dönmekte bir başarı bizim için ben 2 maçı da yenilmemizi bekliyordum şahsen. İstanbul'da 2 maçı alıp işi bitiririz inşAllah.

Walter Sakana
26.Mayıs.2014, 00:13
Bizim tribünlerde olay çıkmış?

Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur mücadelesinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde olay çıktı.

Karşılaşma öncesinde de Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı.

Play-off mücadelesinde karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti.

Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının ardından devam etti.

Ataman'ın olayla ilgili yorumu:

"Maça geçmeden önce çok önemli bir hususun üzerine basmak istiyorum. Biz bir kere Galatasaray Basketbol Takımı olarak taraftarımızın sonuna kadar arkasındayız. Bunu herkes bilsin. Maçın başında taraftarımız bir hata yaptı, 100 kişilik bir grup. Birkaç patlayıcı madde attılar. Zaten o da bizim kafamıza geldi, herhangi bir problem yok. Fakat ondan sonra özellikle maçın ikinci devresinde ortada hiçbir şey yokken salon güvnelik görevlilerinin polisle birlikte taraftarın arasına girip orada arbede yaşatmaları, taraftarı coplarla dövmeleri hiç yakışmadı. Bu gibi durumlarda polisin daha sağduyulu olması lazım. Salon güvenlik görevlilerinin de burada, Bandırma'da değil Türk takımının olduğu yer gibi davranması lazım. O çocuklar da Türk çocuğu. Tabii ki aralarında fanatikler var ama o anda hiçbir şey olmuyordu. Ve inanın bu playoff maçı olmasaydı, zaten biz 1 dakika protesto edip sahaya da geç çıktık hakem çağırdığında, bu maçı biz oynamazdık. Yeter artık. Buna bir son vermemiz lazım. Herkes insan, herkese insan gibi davranmamız lazım. Bu kadar sert müdahale edecek herhangi bir olay yoktu. Bu açıdan çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

Walter Sakana
26.Mayıs.2014, 00:15
Bu arada bu forma seçiminde katkısı ve onayı olan herkese yazıklar olsun, gözüm zaten bozuk, 0.50 arttı valla 2 saatte. Bir taraf kırmızı bir taraf turuncu, saçmalık.

Hakikaten o ne öyle

http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/25520141924488269.jpg

attirson
27.Mayıs.2014, 22:11
Üffff basketbolda kadın ve cocuk cezası hiç cekilmiyor. :( Kapalı alan yankı yapıyor erkeklerden daha etkili valla. :D

İlk çeyregin bitimine 5.15 var 16-2 skor rezalet ötesi basladık.

attirson
27.Mayıs.2014, 22:21
Müthiş geri geldik 21-17

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 22:25
Karşıyaka berbat oynamaya başladı 21-21 oldu.

attirson
27.Mayıs.2014, 22:26
5-19 seri yaptık 21-21 bitti ilk çeyrek.

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 22:45
Harika maç oluyor 32-31 yaptı KSK

attirson
27.Mayıs.2014, 22:50
33-36 önde kapadık ilk yarıyı.

Fearless Coward
O son sayı neydi öyle yahu. :D 36-33 önde bitirdi FBÜ ilk yarıyı.

himone
İlk yarı 36-33 öndeyiz. Yalnız Oğuz ne zaman sahada olsa Karşıyaka bize karşı üstünlük sağladı. Ve hakemlerin bu seride sertliğe biraz göz yummaları çok iyi oluyor, maçlar çok çekişmeli gerçekten.

uAburak89
27.Mayıs.2014, 22:54
Fenerbahçe bu maçı da farklı alıp işi bitirecek muhtemelen, Karşıyaka hep iyi başlıyor ama nefesi yetmiyor.

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 22:56
Karşıyaka tempoyu buldu mu tam buluyor söndü mü tam sönüyor o yüzden maç yine kafa kafaya devam edecektir ama Karşıyaka tempo tutamazsa Fener alır başını gider.

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 23:57
Fenerbahçe finalde. Tebrikler bu kadar kolay biteceğini kimse tahmin etmiyordu herhalde. Biz de İstanbul'da ki 2 maçı kazanıp umarım rakipleri oluruz.

byariff
28.Mayıs.2014, 00:03
Final belli gibi...

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2014, 00:21
izzet bekledigim gibi cikmadi, geldigi icin sevinmistim ama fizik olarak guclenmedikce hic faydasi dokunmaz. 1 sezon tamamladi fenerde ama bir tik bile ilerleme olmamis.

seyirci cezasi bulunmaz bir nimetti fenerbahce icin, iyi degerlendirdik. kazanmak hic zor olmadi. ozellikle 3luklerde hic elleri titremedi oyuncularin. muthis bir isabet yuzdesi tutturduk. 14 tane 3luk atmistik son 2 dakka kala, %65 de yuzde ki 2lik yuzdesi bile bu kadar yuksek olmaz.

banvit-gs serisi ne kadar uzarsa o kadar avantajimiza olacak. 3-2 lik bir netice olursa memnun oluruz. ksk dar kadrosuyla cok zorlandi efesle oynadiklari 2-1 lik seriden sonra. benzer bir durum simdiki rakiplerimiz icin de gecerli olacak.

himone
28.Mayıs.2014, 00:25
Finale çıktık, seri başlamadan önce böyle olacağını tahmin etmiyordum ama ilk maç serinin rahat biteceğini gösterdi. Karşıyaka'yı da tebrik ederim, lige renk katan takımlardan umarım Ufuk Sarıca'yı kaybetmezler. Şimdi rakibi bekliyoruz, biz finale çıkmışken rakibimizin en az 2 maç daha oynayacak olması avantaj. Ömer Onan da umarım bir yere gitmez, bu takımın vazgeçilmez tek oyuncusu.

Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 22:47
38-37 önde kapattık ilk yarıyı. Banvit pes etmiyor güzel maç oluyor.

uAburak89
28.Mayıs.2014, 22:50
Boniface N'Dong sonrası Bonsu adeta bir ömür törpüsü.

byariff
28.Mayıs.2014, 22:53
Bonsu resmen takimi baltaliyor.... ndong olcakti ki ah ah...

Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 23:42
Marko yine başrolde 66-62 yaptık.

IcedEarth
28.Mayıs.2014, 23:49
Arroyo getirdi maçı son çeyrekte. Böylelikle 2-1 öne geçiyoruz seride.

uAburak89
28.Mayıs.2014, 23:51
Kazandık ama takım keyif vermiyor, Banvit de bizim gibi. Kim finale çıkarsa çıksın Fenerbahçe çok rahat şampiyon olur bu sene.

europeanconquer
28.Mayıs.2014, 23:51
Helal olsun Arroyo !

Tebrikler Galatasarayım !

Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 23:52
Arroyo ben buradayım sakin dedi. :D İşi bitiririz umarım sıradaki maç.

byariff
29.Mayıs.2014, 00:00
Totemci burak :)) arroyo bonsu ve sinandan istedigimiz katkiyi alamadik ama kazanmak iyiydi yine..

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 22:25
Berbat başladık valla. Ersin çok iyi bizde diğerleri de toparlar umarım.

Edit : 18-20 geride kapattık ilk çeyreği.

E.Cartman
30.Mayıs.2014, 22:49
Yalnız kaç maçtır rezalet oynuyoruz. Aynı şeyi tekrarlıyor gibi olucam ama Gordon'ı çok arıyoruz.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 22:52
2. Çeyrekte 4 sayıda kaldık rezillik ya. :(

Edit : 42-28 bitti ilk yarı rezillik yahu. Bandırma'ya kalır maç böyle giderse Banvit üçlüklerde affetmiyor.

uAburak89
30.Mayıs.2014, 23:03
Totemci burak :)) arroyo bonsu ve sinandan istedigimiz katkiyi alamadik ama kazanmak iyiydi yine..

Totem değildi, işim olmaz öyle şeylerle. Takım kötü, bugün de iyice belli oluyor. Zaten Ergin Ataman'ın mimiklerinden de belli memnun olmadığı. İş 5. maça kalacak muhtemelen ve yine söylüyorum biz ya da Banvit farketmez, kim çıkarsa çıksın finale Fenerbahçe en fazla 1 maç verir çünkü formdalar, istekliler ve bu iki takıma göre çok daha iyi savunma yapıyorlar istedikleri zaman.

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 23:06
Bu maçı kazanacağız aha da buraya yazıyorum.

Ve yazıp,kaçıyorum :zuhaha

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 23:30
İyi toparladık be 53-51 önde giriyor Banvit son çeyreğe. Marko reis finali getirecek hayırlısıyla. :D

E.Cartman
30.Mayıs.2014, 23:40
Arroyo uyuşturdu, Erceg fişi çekti. Bu maç dönmez artık kolay kolay.

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 23:41
Bu maçı kazanacağız aha da buraya yazıyorum.

Ve yazıp,kaçıyorum :zuhaha

:icon_cool:

Facx
30.Mayıs.2014, 23:43
66-55 4 dakika var bitti artık maç

edit: açtım şom ağzımı 40 saniyede 66 - 60 oldu :D

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 23:46
Erceg'i dövmediler mi orada ya ? Pek anlamam basketten ama en ufak temasta faul verilen bir sporda,o adam yerden yere vurmaları faul olmuyor mu ?

E.Cartman
30.Mayıs.2014, 23:53
Çok ilginç bir maç sonu. İki takımda acayip acayip işler yapıyorlar hele Rowland'ın 66-60'ken kaçırdığı bir sayı var ki ibretlik :D

uAburak89
30.Mayıs.2014, 23:54
Manuchar Markoishvili, başka diyecek bir şey yok.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 23:54
Helal olsun be size. Finaldeyiz !

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 23:55
Tebrikler Galatasarayım !

attirson
30.Mayıs.2014, 23:56
Guzel oldu Gs'nin cıkması finalde derbi olacak.Yalnız Banvit'ten böyle bir performansı hic beklemezdim.28/2 sezonu kapat sonra yarı finalde ezilerek elen.

Facx
30.Mayıs.2014, 23:57
en başta beklediğim gibi GS - FB finali oldu çokta güzel oldu seri kaç maç üzerinden oynanıcak ?

Homer J.S
31.Mayıs.2014, 00:03
Fenerbahce sampiyon olur gibi gozukuyor maalesef

byariff
31.Mayıs.2014, 00:14
Ergin ataman gercekleri net winner hoca... Arroydan once marko pasa maci aldi bence

Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 00:40
Seri 7 maç üzerinden oynanacak 4 yapan kazanıyor.

uAburak89
31.Mayıs.2014, 00:50
İlk maç salı günüymüş galiba, bu durumda sahamızdaki ilk maç hafta sonu olacak, küçükte olsa bir avantaj. Finalin ve derbinin motivasyonu ile daha iyi bir takım görebiliriz ama mevcut form durumlarına bakarsak Fenerbahçe şampiyonluğa çok daha yakın.

Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 01:25
Finallerin ve derbilerin favorisi olmaz bunu bir çok finallerde ve derbilerde gördük. O yüzden ben şansları %50 - %50 görüyorum. İlk 2 maç çok önemli deplasmanda kazanırsak şansları o zaman değiştirebiliriz.

Facx
31.Mayıs.2014, 02:19
ben 4-2 kazanacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam

E.Cartman
31.Mayıs.2014, 03:19
Bu seri ya son maça kalır ya da 4-0 4-1 gibi farklı biter. Kim kazanır o muamma ama tabii ki gönlüm Galatasaray'dan yana

Facx
31.Mayıs.2014, 03:47
Bu seri ya son maça kalır ya da 4-0 4-1 gibi farklı biter. Kim kazanır o muamma ama tabii ki gönlüm Galatasaray'dan yana

4-2 hariç tüm skorları söylemişsin zaten :D

Cengo
31.Mayıs.2014, 03:53

4-3 de var.

IcedEarth
31.Mayıs.2014, 11:11
4-3 de var.

Son maça kalır demek 4-3 biter demek zaten.

attirson
31.Mayıs.2014, 12:23

Harbiden he. :n:

Kısa yoldan ''bu seri 4-2 bitmez ! '' diyebilirmissin Özgür. :D

E.Cartman
31.Mayıs.2014, 13:20
4-2 bitmez dersem aynı etkiyi yaratmıyor. Böyle daha ikna edici :zuhaha Şakası bi yana ben başka seçenek kalmadığının farkına varmamıştım :D

himone
31.Mayıs.2014, 18:26
Bence seri 4-3 biter. Takımların kendi sahalarında maç kaybetme ihtimallerini çok düşük görüyorum. Maçların hafta içi olması handikap gibi görünebilir ama saatler çok erken olmadıktan sonra salonlar her türlü dolar. Umarım 2 yıl sonra tekrar şampiyon oluruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mayıs.2014, 19:08
butun kulvarlarda fb-gs cekismesi var, baydi artik :p
banvit-ksk finalini tercih ederdim sahsen.
yine kavga-gurultu-kiyamet bizi bekliyor. seyircisiz maclar yasanabilir seri icinde :)

Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 21:31
Erkeklerde pek alışık değiliz GS-FB finallerine. :D O açıdan iyi oldu ben de ksk-banvit finali bekliyordum ancak gs ve fb play-off'ta çok farklı oynadıklarını kanıtladılar ve finale çıktılar.

uAburak89
02.Haziran.2014, 21:55
Koç Ataman Ligde Son Altı Sezonda Beşinci Kez Finalde

Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü Ergin Ataman Beko Basketbol Ligi'nde son altı sezonun beşinda yönettiği takımları finale çıkarmayı başardı.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/20368.php

Fearless Coward
02.Haziran.2014, 22:02
Ataman'ın winner hoca olduğunu bir kez daha gördük sadece 1 kez kaybetti bu finallerde.

Leonadias
03.Haziran.2014, 03:13
Ataman belki winner koç olabilir ama karşısında da Avrupa'nın şu anda aktif olarak devam eden en kariyerli başarılı koçu var bence Fenerbahçe taktiksel anlamda seriyi daha rahat kazanacaktır diye düşünüyorum .
İlk maçlarda ev sahipleri kazanabilir ama 2.maçlara geçildiğinde deplasman takımları daha dirençli olacağını hissediyorum .

Yunanistan'da bunun örneğini yaşıyoruz bu sezon Olympiakos ve Panathinaikos karşı karşıya geldiği hiç bir maçta deplasman takım galibiyet yüzü görememişken play-off serisinde iki takımda deplasmanda birer galibiyet almasını bildi.

Bu seride Fenerbahçe evinde daha kolay galibiyetler alacağını deplasmanda da Galatasaray karşısında daha dirençli olacaklarını düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 03:46
ilk mac oynanmadan tahmin yurutemiyorum sahsen. ergin atamanin surprizleri vardir muhakkak. fenerbahceyse butun kozlariyla acik secik ortada. savunmalar sampiyonu belirler, bu durumda fbnin isi zor. ancak kleiza bir kere costu mu savunma falan dinlemez, o da ayri bir husus. kleiza dursa bojan var, bojan dursa bo, bo dursa omer, omer dursa emir, emir dursa nemanja var. kisacasi fbnin form durumuna cok bagli bence seri. o yuzden ilk karsilasma onemli, finalin seyrini de ortaya koyacaktir.

anil luque
03.Haziran.2014, 18:33
Beşiktaş'ta Basketbol Genel Direktörlüğü'ne Yiğiter Uluğ getirildi.

Çok güzel bir hamle daha.

Cengo
03.Haziran.2014, 19:56
Bugünkü TBF toplantısından sonra yabancı sınırı kararının açıklanacağı söyleniyordu.

himone
03.Haziran.2014, 20:37
Mevut yabancı sınırı bile büyük dertken bir de devşirmeler de yabancı olacak. Eğer sınır aynı kalırsa veya daha sıkı olursa takımlarımız ciddi şekilde etkilenir. Avrupa'da çok iyi yerlere gelebilecek yatırımlar yapılıyorken Federasyon resmen buna engel olabilir.

footballer33
03.Haziran.2014, 21:06
Beşiktaş'ta Basketbol Genel Direktörlüğü'ne Yiğiter Uluğ getirildi.

Çok güzel bir hamle daha.
Coach da Ahmet Kandemir yerine daha kariyerli ve rakiplerle baş edebilecek bir isim olsa daha da iyi olur.

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:05
Fenerbahçe çok iyi başladı.Skor 7-0

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 22:07
Furkan dışındakiler çok kötü toparlanmak lazım.

anil luque
03.Haziran.2014, 22:18
Bugünkü TBF toplantısından sonra yabancı sınırı kararının açıklanacağı söyleniyordu.

5+0 ' a karar verildi.

Coach da Ahmet Kandemir yerine daha kariyerli ve rakiplerle baş edebilecek bir isim olsa daha da iyi olur.

Aynen öyle Mehmet abi. Kandemir ile olmuyor maalesef.

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:18
Bugün düzenlenen TBF Yönetim Kurulu Toplantısı’nda BEKO Basketbol Ligi’nde yer alacak yabancı oyuncu sayısı ile ilgili kararlar değerlendirildi.
Değerlendirme sonucunda;
Yabancı oyuncu sayısındaki artışa yönelik uygulamanın, Türk Basketbolu ve milli takımlara olası etkisi gözönünde bulundurularak, 2014-2016 sezonu ile kısıtlı olmak üzere iki sezon için geçerli olmasına,
Mevcut dönemde halen 3+2 olarak uygulanan yabancı oyuncu sayısının 5+0 olarak uygulanmasına,
Avrupa kıtası uyruklu oyuncuların kadroda bulundurulma zorunluluğu uygulamasının kaldırılmasına,
Yabancı uyruklu oyuncu sayısındaki artışa paralel olarak kulüplerin basketbola yapacakları katkı ve şartların ortak olarak belirlenmesine prensipte karar verildi.
Karar, Lig Kurulu Toplantısı’nda görüşülerek basketbolun ve milli takımların gelişimi için kulüplerin yapacakları katkılarla birlikte değerlendirilecek ve kesinleştirilecektir.

uAburak89
03.Haziran.2014, 22:21
Savunma kötü, boş 3'lükler kaçıyor. Maçı kazanmamız imkansız gibi bir şey bugün.

Fearless Coward
Emir. :) :) :) Rahat kazanacak gibi duruyor Fenerbahçe.

attirson
Emir kendini fena affettirdi. :D

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:22
lk Çeyrek 26-15 bitti.Emir'in 3lüğü süper oldu :D

himone
03.Haziran.2014, 22:23
İlk çeyrekte iyiydik, umarım böyle devam ederiz. Bu arada yabancı kararı da açıklandı, 5 yabancının hepsi sahada olacak.

byariff
03.Haziran.2014, 22:23
cok ama cok kotuyuz 3luk yuzdesini duzeltmeliyiz acilen

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:25
Luka Zoric foul yapmadı gibi geldi bana :)

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 22:30
Biz iyi üçlük atmaya başladık. :D 8 Fark var şuan 34-26 skor. Farkı biraz daha aşağıya çekmemiz lazım.

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 22:41
Yok yok mümkünatı yok alamayız bu maçı. :D

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:42
Carlos Arroyo neden soyunma odasına gitti ??

Edit:Ağzının içinde kanama olduğu için gitmiş spiker söyledi :D

uAburak89
03.Haziran.2014, 22:46
Carlos Arroyo neden soyunma odasına gitti ??

Dirsek yedi, ağzında kanama varmış, o sebeple.

Bizim takım savunmayı unutmuş gibi, boyalı alan yalama oldu adeta. Emir de maşallah çeyrek sonlarında şov yapıyor bugün.

CocukMenajer
Ne yaptın sen Emir İlk Yarı Sonucu 52-35

himone
Emir yine yaptı :D. Arroyo Zoric'in müdahalesi sonrası dudağında kanama varmış onun için gitmiş ama asıl sebebi bence tepkiydi.

Fearless Coward
Tövbe tövbeee. :D Ulan Emir. :D

E.Cartman
03.Haziran.2014, 22:47
Bizimkilerin basireti bağlanmış. Saçma sapan hareketler yapıyorlar sürekli. Emir de son saniye üçlüğü çalışmış herhalde bu nedir arkadaş :D

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 22:49
Biz çok şanssız mıyız neyiz hiç sokamadık topları. :D Fenerbahçe'de maşAllah %100'le oynuyor resmen biraz da ondan bu fark zaten 6 sayı da son saniyeden kaptılar çok temiz ilk yarıdan bitti bu iş. :D İkinci maç daha dengeli olur diye tahmin ediyorum.

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 22:50
Galatasarayın tempoyu düşürmesi lazım yüksek tempo da Fenerbahçe iyi oynuyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 22:51
cok ama cok kotuyuz 3luk yuzdesini duzeltmeliyiz acilen

3luk yuzdesini birak boyali alan sayisi bile yok gs nin, maci izlemedim ama istatistikler herseyi anlatiyor. fener 3luk atmadan farki bu noktaya getirdiyse gs gercekten de cok cok kotu olmali.

himone
03.Haziran.2014, 22:52
Yalnız bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama iki takımın erkek takımları ve bayan takımları neredeyse aynı plan üzerine kurulu.

uAburak89
03.Haziran.2014, 22:53
Bu arada her zaman olduğu gibi Malik Hairston'ı saygı ve sevgiyle(!) selamlıyorum. Adam çizgisini hiç bozmuyor, hep kötü. :D

uAburak89
03.Haziran.2014, 22:57
3luk yuzdesini birak boyali alan sayisi bile yok gs nin, maci izlemedim ama istatistikler herseyi anlatiyor. fener 3luk atmadan farki bu noktaya getirdiyse gs gercekten de cok cok kotu olmali.

Abi maç bizim boyalı alanda oynanıyor resmen, bu fark az bile. Bazen dejavu olmuş gibi hissediyorum, tekrarmış gibi geliyor attığınız sayılar o derece.

byariff
03.Haziran.2014, 22:58
domdom ve macvani neden almaz anlamiyorum....

Cengo
03.Haziran.2014, 22:58
Play-off başında birebir oyundan tekrar ikili oyun sistemine geri dönünce oyuncular da ritim bulmuştu. Savunma da play-off boyunca sürekli yükselişteydi. Gerçekten formdayız. MaşAllah MaşAllah. Söz gerek yok.

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 23:01
Alex'e forma atan atana :D

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 23:04
Alex maça mı gelmiş. :D Aziz Yıldırım'da maçta hayret. :D

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 23:04
Galatasaray çok hızlı başladı bu seferde :D 6sayılık bir seri yakaladılar.

MoisHaLe
03.Haziran.2014, 23:16
İlk çeyrek iyi fark yemişiz. Maçtan haberim dahi yoktu ya son final yüzünden.. Kısmet diğer maçlara.. Belki uğurlu gelirim de döner maç :)

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 23:20
Üçüncü Çeyrek Sonucu | Fenerbahçe Ülker 66-51 Galatasaray LH.

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 23:24
Bu maç bizim yerliler yabancılardan daha iyi gerisini siz düşünün. :D Gordon reisi özlüyorum valla. :( İkinci maç daha zevkli bir derbi izleriz umarım farkı 5 sayıda bile göremedik yahu o derece bi maç oluyor. :D

uAburak89
03.Haziran.2014, 23:29
Bazı oyuncular formsuzlukta kendilerini aşmış durumda, bu seri çok uzun sürmez.

Fearless Coward
03.Haziran.2014, 23:33
Karalara bağlamaya gerek yok Oly-Pana serisi gibi görüyorum ben bu seriyi 2. maç daha dengeli olur sanıyorum olmazsa o zaman bağlarız karalara. :D Yerlilerin yabancılardan çok sayısı olduğu bir maç geçiriyoruz Marko sayı bile atamadı adam böyle olmaz hep. :)

attirson
03.Haziran.2014, 23:40
Ergin Ataman trip atıyor yine. :D

himone
03.Haziran.2014, 23:43
Gerçekten çok iyi oynadık, GS da formsuzdu ama savunmamız gerçekten iyiydi. İlk maçı 19 sayı farkla kazanmak harka oldu, umarım serinin kalanı da bu şekilde özgüvenli olur bizim için. Tahmin ettiğim gibi Bogdanovic topu getiren oyunculara tam saha basınca çok büyük avantaj oluyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 23:57
berk ugurlu da epey sure aldi. olumlu isler yapti bence.
nemanja ne attiysa girdi bir ara. hic eli titremiyor adamin.
tek tek hepsi cok iyi oynadilar, hakedilmis bir galibiyet oldu.
normal olani ilk 2 maci kazanmak, o yuzden 2. mac da cok onemli. bu donemi kayipsiz gecmemiz sart.

mac icinde dikkatimi cekti, set hucumunda birbirine yakin zamanda 4-5 kere ayni hucumu oynadik. buna ragmen tekinde bile savunma ile karsilasmadik. gs savunmasi faciaydi resmen bugun :D

Cengo
04.Haziran.2014, 00:41
5+0 ' a karar verildi.

Aynen öyle Mehmet abi. Kandemir ile olmuyor maalesef.

Maç kadrosu kararı olduğunu sanıyorum. 6 sözleşme hakkından 5'e indirirse TBF yerinde kalamaz. Kimse sordum ise cevap veremiyor. Şu anki statü 3+2 değil, 3+2+1 zaten.

sui generis
04.Haziran.2014, 01:25
Yönetimin GS yönetimine cevabı bu olmamalıydı

attirson
05.Haziran.2014, 23:39
Harika bir maç oluyor. 5 dk var ilk yarının bitimine 25-20 öndeyiz.

uAburak89
05.Haziran.2014, 23:56
3. çeyreğin ortasına kalmadan Fenerbahçe yine koparacak gibi. Çok fena savunma yapıyorlar, çok motive ve agresif.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 23:56
FB cok kolay atislari kacirdi, savunmadaysa gayet iyi sayilir. tek siritan melihin savunmasiydi. sut isabet yuzdesini arttirmasi lazim fenerin. yoksa kolay mac zora girecek. GS gercekten cok formsuz, arroyo kitlendigi durumlarda hucumlari cok kisirlasiyor.

ismet badem icin reklamlardaki gibi uyukladigini dusunuyorum. sanki uykudan uyanir gibi yorumlara giriyor :n:

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 00:03
Marko geçen maçta çok kötüydü bu maç sayı yükünü çekiyor takımın. Onun hep böyle olmayacağını söylemiştim bu maç kafa kafaya gideceği belliydi bakalım 2. yarıda neler olacak.

uAburak89
Jamont Gordon gibi bir adamı izledikten sonra Malik Hairston'u izlemek gerçekten işkence gibi. Adamın babası sanki Gepetto, tahta gibi duruyor. Potaya şut mu atıyor, küfür mü ediyor belli değil. Ne zaman oyuna girse çıldırıyorum.

himone
Çok basit şutları kaçırdık, ikinci yarı biraz daha düzelir umarım. Ama pota altında dikkatli olmalıyız, her an faul problemine girebiliriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2014, 00:06
Marko geçen maçta çok kötüydü bu maç sayı yükünü çekiyor takımın. Onun hep böyle olmayacağını söylemiştim bu maç kafa kafaya gideceği belliydi bakalım 2. yarıda neler olacak.

marko pasa iyi gidiyor ama her an dortleyebilir. 3. faulu yaptiktan sonra disari da almadi ergin ataman, sasirdim. hatta son hucumda emiri neden topu almadin diye fena hasladi obra. birebirde faul yaptirsa 4. faulu aldircakti.

attirson
06.Haziran.2014, 00:40
Berk'i neden hala ısrarla tutuyor Obra anlamadım.

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 00:51
Toteme devam hadi Aslanlar az kaldı. :D Ulan ya olacak iş değil fark kapandı. :(

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:03
Hakemlerin teknik faul çalmaya yüreği yetmedi. Eurolig maçı olsa çalınırdı ki yanlış hatırlamıyorsam Milano maçında çalmışlardı.

CocukMenajer
06.Haziran.2014, 01:04
Zoric dokunmamış saçmalık resmen

Edit: Dokunmuş dokunmuş :D :D

himone
06.Haziran.2014, 01:06
Ecel terleri döktük ama sonunda oldu, 2-0 büyük avantaj.

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 01:07
Bu nedir ya bu kadar şanssızlık olmaz alacağımız maçı verdik artık Abdi İpekçi'de 2 maç aldık aldık alamadık geçmiş olsun.

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:07
Güzel maç oldu, kazanan haklıdır, o yüzden tebrikler.

İlk maçtan ders çıkarmış Ergin Ataman ama yetmedi. Fenerbahçe kötü olduğu halde kazanamadık, sadece Marko'nun istemesi ile olacak iş değil, Fenerbahçe takım halinde çok daha istekli gözüküyor. Umarım kalan maçlarda güzel ve çekişmeli geçer.

Facx
06.Haziran.2014, 01:08
o son topun dışarı çıktığı pozisyonda nasıl teknik faul çalınmadı ya 15 kişi hakemin üstüne yürüdü

eng1n
06.Haziran.2014, 01:08
Güzel heyecanlı maç oldu hakem son 2 kararda hatalı o top Zoricten çıkmıyor son topun tekrarını izleyemedim ama galiba bizden çıkmış.

Sekopej
06.Haziran.2014, 01:09
Ne maç oldu be, Bo resmen aldı getirdi maçı, Obradoviç de çılgın, Berk'e o kadar bu maçta süre vermesine gerek yoktu, o dönemde savunma hiç yapamadı. Ama 96'lı olduğunu düşünürsek, Obradoviç ile geleceğe daha heyecanlı bakabiliyorum. Maça dönersek, seri 2-0 oldu, artık daha rahat olacak dışarıdaki maçlar, bu 2 maçtan birisini kazanacağımızı düşünüyorum, 5. maçta biter bu iş ve 4-1 alıp şampiyon oluruz.

attirson
06.Haziran.2014, 01:10
Ne maçtı be uzun zamandır böyle heyecanlı bir maç izlememistik.Helal olsun takıma ben son çeyregin baslarında umudu kesmistim ama azim ve hırsımızla kazanmayı bildik.Ben rahatladım bu maçtan sonra cünkü kendi sahamızda maç vermeyecegiz gibi.

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:10
o son topun dışarı çıktığı pozisyonda nasıl teknik faul çalınmadı ya 15 kişi hakemin üstüne yürüdü

Son top, ortalık yangın yeri. Hiç bir Türk hakeminin tekniği çalmaya yüreği yetmez. 2 dakika kalmış ve olsa aynı şeyler yaşansa anında yapıştırırlardı ama işte bizde branş farketmeksizin hakemler böyle.

Aynısı Abdi İpekçi'de olursa muhtemelen Ergin Ataman'a da çalamazlar.

attirson
06.Haziran.2014, 01:16
Yalnız Milano maçında da bu maçtada pozisyonlar teknik faulluk ancak hakemler ortalıgın böyle yangın yeri olmasını saglıyor.Obradovic hakemin yanına gitti ve pozisyonun tekrar izlenmesini istedi inat edip izlemediler.Maçın kader anı tartısmalı bir pozisyon git izle işte.Milano maçında mesela kazanabilecegimiz maçta yine aynısı oldu ve hakem %100 hatalıydı teknik faul yiyip oturduk.Gidip adam gibi izleyip karar verselerdi ne teknik faul yiyecektik ne de maçı kaybedecektik.

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:19
Bu arada Aziz Yıldırım kural tanımazlığa devam ediyor iki maçtır. Futboldan sonra basketbolda da aldığı hak mahrumiyetleri cezasını takmıyor. Suçu sabit ve hapse girmesi gereken haliyle spordan men edilmesi gereken bir adamın maçlara gelmesi ne kadar önemli tabii o da ayrı konu.

Edit: Basket cezası kadın basketbol yüzündenmiş galiba, etkilemiyor olabilir bu maçı yanlış yorum olmasın. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2014, 01:20
o onemde bir macta hicbir hakem cok bariz birsey yoksa keyfi teknik faul calamaz, abartmayin o kadar da. euroligde siradan bir macta calinabilir belki ama final fourda calsinlar da goreyim. oyle bir sey mumkun degil yani.

iki pozisyonda da top fenerden cikiyor cok net. tartismasiz bence, ki birinde hakemler dogru. oburunde de GSye de verilse 0.5 saniye kalmisken hicbirsey olmazdi.

FB acisindan hucumdaki formsuzluk maca mal olabilirdi. GS ise her zamanki gibi, 3luk yuzdeleri iyi oldugu surece maca tutunuyor. marko ilk yaridan 3lemesine ragmen oyle bitirdi ve GS kazanmis olsaydi macin adamiydi bence, cok isabetli oynadi. arroyo da ekmegini tastan cikaranlardan, imkansizi basariyor surekli adam.

Facx
06.Haziran.2014, 01:30
http://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU&feature=youtu.be

şu pozisyona nasıl faul çalınmadı peki ?

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:37
http://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU&feature=youtu.be

şu pozisyona nasıl faul çalınmadı peki ?

Ergin Ataman da bundan bahsediyor şimdi, yine kaybedebilirdik de böyle olması çok sinir bozucu.

attirson
06.Haziran.2014, 01:40
Teker teker pozisyonları irdelersek bize de verilmeyen çok şey vardı hakemler genel olarak kötüydü iki takım acısından.

Ergin Ataman: "Bu akşam bizim galibiyetimiz çalındı. Herkese Galatasaray'ın, Fenerbahçe'den üstün bir takım olduğunu gösterdik."

Bu arada Ergin Ataman gerçekten böyle birşey dediyse komik olmus.Fenerbahce Gs'den üstündür olayına filan girmiyorum ama önceki maçta 19 sayı farkı da ben yemedim.Bir maçla mı belli oluyormus bu işler.

uAburak89
06.Haziran.2014, 01:46
Gaza gelip dedi maalesef. :D

http://www.youtube.com/watch?v=ce0c6nosLNg&feature=youtu.be

Ergin Ataman sezon sonu gider herhalde, şimdiden başladı tepkiler madem galibiyet çalınıyor o zaman bırak Milli Takımı diye.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2014, 01:48
FB tarafi icin de bir o kadar keyifli oldu bu sekilde geriden gelerek mac kazanmak. onemli bir direnc gostererek kolay kolay mac vermeyecegini gostermis oldular bence. ben sahsen mactan umudumu kesmistim fark 8 iken. ordan maci cevirmek mucizevi bir basariydi.

footballer33
06.Haziran.2014, 01:52
F.Bahçe çok büyük avantaj yakaladı ve psikolojik üstünlüğü de eline geçirdi. G.Saray'ın işi zor bundan sonra. İki maç üst üste kazanmaları şart.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2014, 01:54
macin basabas gecmesi bence GS tarafini atesleyecektir onumuzdeki maclarda. kirilma noktasi deplasmanda bir galibiyetle gerceklesebilir ancak. ben pek olasi gormuyorum. seri 2-2 ile ulker arenaya doner gibi. fakat GS rotasyonu gercekten de cok dar, surpriz bir galibiyet neden olmasin. 3-1 cok buyuk avantaj olur.

uAburak89
06.Haziran.2014, 02:01
4-0 bile olabilir, 3-1 olursa da zaten bitti demektir tek fark şampiyonluğun kutlanacağı yer olur. Ergin Ataman'ın Fenerbahçe karşısında 3-0'dan geri gelmişliği var yanlışım yoksa ama bu sefer olmaz muhtemelen.

Bu arada Fenerbahçe taraftarının bu salonun hakkını verdiğini düşünüyor musunuz? Ben gitmedim ama herkes çok övüyor. Taraftar sadece maçın başı ve sonunda etkili bir atmosfer oluşturuyor, maçın genelinde çok yetersiz kalıyor bence.

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 02:06
Abdi İpekçi'de 2-2 yaparız ancak 3-1 yapmak varken 2-2'de kalacak olmamız çok kötü oldu. Eğer seriyi 2-2'ye getirebilirsek bu sefer şeytanın bacağını kırarız diye düşünüyorum ama önce 2-2 yapmak lazım. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2014, 02:12
@uaburak

euroligde aramizdaki farkin olusmasi dedigin seyden kaynakli biraz da. bizim ic saha maclarimiz sizinki kadar deplasman havasi yaratmiyor. macin genelinde kendini macin heyecanina kaptirmis bir taraftar profilimiz var. salonun konforundan kaynakli sanirim. abdi ipekci ise gercekten bir cehennem gibi oluyor her macta. bayanlar finalinde bile inanilmaz bir atmosfer vardi. sasirmistim acikcasi :D

Cengo
06.Haziran.2014, 02:32
Bu arada Aziz Yıldırım kural tanımazlığa devam ediyor iki maçtır. Futboldan sonra basketbolda da aldığı hak mahrumiyetleri cezasını takmıyor. Suçu sabit ve hapse girmesi gereken haliyle spordan men edilmesi gereken bir adamın maçlara gelmesi ne kadar önemli tabii o da ayrı konu.

Edit: Basket cezası kadın basketbol yüzündenmiş galiba, etkilemiyor olabilir bu maçı yanlış yorum olmasın. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur.

Hak mahrumiyeti, resmi sıfat ile organizasyona katılımı yasaklar. Dolayısı ile protokolde yer alamaz; protokol tribününde oturamaz.

Kuralları ihlal ettiği bir durum yok. Aksine locasında ya da tribünde biletli seyirci olarak izleyebilir.

Madde 11.3:
http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/disiplin-yonergesi.pdf?sfvrsn=8

Ayrıca infazı açıklanmayan hiç bir hukuki karar resmen geçerli değildir. Aziz Yıldırım'ın şu anda tutuklanması için herhangi hukuki bir yaptırım yok.

byariff
06.Haziran.2014, 03:17
obradovic bide kurali bilmiyordum demis saka yapiyor galiba... nese ipekcide tiyatro olmayacak kana kan dise dis bir mucadele olacak.

uAburak89
06.Haziran.2014, 04:07
@Abooo

Protokolde oturmuyor muydu zaten? Bir kaç defa orada gösterdiler.

Cengo
06.Haziran.2014, 04:49
@Abooo

Protokolde oturmuyor muydu zaten? Bir kaç defa orada gösterdiler.

Locayı gösterdiler. Dikkat ettiyseniz kapısı vardı arkada. Locaların ön kısmı tribün gibidir; koltuk olur.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 21:18
5-5 devam ediyor maç taraftar yine müthiş. Bu sefer 60'ı anca bulurlar gibi geliyor savunmalar konuşacak gibi.

attirson
08.Haziran.2014, 21:25
Sacma sapan bir basketbol oynuyoruz.Savunma ribaundlarını cok verdik hucumda hiç organize degiliz hedef sadece Zoric'e topu indirmekti Zoric'te cıktıktan sonra iyice sacmaladık.

Moladan sonra biraz toparlandık.İlk çeyrek 15-13 Gs üstünlügü ile bitti.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 21:30
Mola'dan sonra 15-13 yaptı FBÜ ve ilk çeyrek 15-13 bitti. Bence alırız gibi ama çok dengesiz maç oluyor 2. çeyrek farkı açmak lazım.

attirson
08.Haziran.2014, 21:41
Oguz berbat.2 faul aldı Zoric ama maçın kopmaması icin riskli olsa da Zoric oyuna girmeli.

attirson
08.Haziran.2014, 21:52
Zoric 4ledi cok kötü oldu bu.Oguz süre aldıgı süre boyunca oynadıgı gibi oynarsa mümkün degil kazanamayız bu maçı.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 21:55
36-34 önde kapadık ilk yarıyı. Serbest atışlarda çok kaçırdık yoksa daha farklı bitirebilirdik.

uAburak89
08.Haziran.2014, 21:58
3'lük ve serbest atış yüzdemiz çok kötü. Marko paşa 4 defa 3'lük deneyip birini bil sokamadı üstelik 3'ünde bomboştu.. Fenerbahçe de iyi değil bugün öyle olsa fark olurdu şimdiye kadar.

Bu arada Obradoviç mola alma konusunda Ergin Ataman'a kıyasla açık ara önde bence, zamanlaması hep doğru oluyor. Zaten maça konsantrasyonu da çok üst düzey, kızınca biraz korkutucu oluyor ama her türlü renkli bir karakter. :)

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:02
Obra molaları kritik yerlerde alıyor 15-7'den 15-13'e getirdiklerinde mola çok etkili olmuştur. Melih'i hiç tutmuyoruz bence adam laps laps ondan sokuyor. :D 3. Çeyrekte artık şu 2 farktan kurtulmamız şart Marko reis bugün iyi değil iyi olsa zaten fark olmuştu umarım 2. yarı toparlar.

Edit : İşte budur ya 45-35 yaptık.

attirson
08.Haziran.2014, 22:14
Maç bitti.Zaten kazanamayacagımız belliydi simdi garantilenmis oldu.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:20
Yine saçmaladık yine fark 2'ye indi. :(

Homer J.S
08.Haziran.2014, 22:23
3-0 yapar Fenerbahçe

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:24
Acayip saçmalıyoruz 10 farktan öne geçirdik adamları.

anil luque
08.Haziran.2014, 22:25
Müthiş git gelli bir maç oluyor. 55-53 Fenerbahçe önde şu an. Bogdanovic 3. çeyrek alev aldı.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:26
Adamlar her yerden sokuyor bizde Marko hep kaçırıyor. :D

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:28
Ender naptın sen öyle la. :D

attirson
08.Haziran.2014, 22:30
Helal olsun lafı agzıma tıktılar.Ama kişisel basarıyla oldu biraz yine adam akıllı hucum kurmuyoruz.Obra gecen maç Berk'i bu maç İzzet'i cok kritik yerlerde alıyor ve resmen gelin sayı atın diyoruz.İzzet oyuna girdi savunma dengemiz bozuldu resmen.Sezon icerisinde hiçbir şey verememis bir oyuncuyu şu dakikalarda oynatmak cok gereksiz.Berk'i de faul yapsın diye aldı yapamadı sayı yedik.Keske baska birini alsaydı.

anil luque
08.Haziran.2014, 22:30
Emir-Nemanja ikilisinden efsane bir Alley-oop geldi. Nba kalitesinde.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:39
7 sayı yaptık farkı bu sefer kapattırmayalım artık bi zahmet.

E.Cartman
08.Haziran.2014, 22:40
Malik Hairston bir gün işe yarar bir şey yapacak mı acaba ? Sabırla bekliyorum ilk olumlu etkisini.

SAİT71
08.Haziran.2014, 22:43
Fener kazanamaz bu maçı seri 2-2'ye hatta 3-2 Galatasaray lehine bile gelir.

Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:47
Cenk fişi çekti. :D

uAburak89
08.Haziran.2014, 22:48
Malik Hairston bir gün işe yarar bir şey yapacak mı acaba ? Sabırla bekliyorum ilk olumlu etkisini.

Cevap veriyorum, hayır.

Fark 10 sayı, yine moladan geri gelemezse Fenerbahçe tüm maç boyunca olduğunun aksine kazanırız artık herhalde.