View Full Version : TBL Sohbet Alanı
Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:50
Yine geliyolar yapmayın etmeyin. :D
attirson
08.Haziran.2014, 22:55
Bence iki takımda sahasında fire vermeyecek ve seriyi 4-3 kazanarak sampiyon olacagız.
byariff
08.Haziran.2014, 22:56
obradovic bide kurali bilmiyordum demis saka yapiyor galiba... nese ipekcide tiyatro olmayacak kana kan dise dis bir mucadele olacak.
dedigim gibi oldu tiyatro olmadi kana kan dise dis... tebrikler aslanlar.
E.Cartman
08.Haziran.2014, 22:56
Ahahaha Ergin Ataman çıldırdı taraftarı gazlıyor :n::n:
Fearless Coward
08.Haziran.2014, 22:57
Tebrikler Aslanlar'a. İkinci maç daha rahat olur sanıyorum biraz stres yaşadık ama sonlarda iyi kopardık.
uAburak89
08.Haziran.2014, 22:57
Takım o kadar iyi değildi ama taraftar çok iyiydi, salı günü de kazanırız umarım.
byariff
08.Haziran.2014, 22:59
takimda taraftarda iyi degildi bence , arroyo etkisizdi... bonsu obur maclara gore fena degildi bu mac.
uAburak89
08.Haziran.2014, 23:01
Ahahaha Ergin Ataman çıldırdı taraftarı gazlıyor :n::n:
http://inciswf.com/atamanhocam.swf
Fena bilenmiş Ergin Ataman, bir önceki maçın sonunda da fena gaza gelmişti zaten. :D
eng1n
08.Haziran.2014, 23:14
çok top kaybı yaptık pek iyi oynamadık bi de hakemler de belki baskı altında olduklarından dolayıdır gs yanlısı olunca kaybettik.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Haziran.2014, 00:24
top kaybi bir kenari, asiri faul problemi yasadik. ikinci yarida bu yuzden dusus yasadik bence. savunma sertligi azaldi bu yuzden. gs cok iyi oynamasa da cenkin ekstra 3lukleri ile rahat bir galibiyet almis oldu mac sonu itibariyle. marko da iyi katki verdi ikinci yari. sali gunu daha farkli bir mac yasanacaktir. ben 3-1 olmasini bekliyorum.
SAİT71
09.Haziran.2014, 01:53
http://i.imgur.com/AACcZRk.jpg
:D
E.Cartman
09.Haziran.2014, 01:55
Kesin bilgi mi ? :zuhaha
Fearless Coward
09.Haziran.2014, 01:55
Bu maç baştan kopacakken basit hatalarımız FBÜ'nün işine yaradı Cenk olmasa belki maçı kaybedecektik bi ara hiç kaçırmadı FBÜ. O yüzden ben 2. maç daha rahat bir maç bekliyorum umarım yanılmam.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Haziran.2014, 16:42
Obra varken rakip real barca falan değilse baştan kopmaz zaten hocam. Gs dirençli olduğu sürece bu seri hep son çeyrek maçları olur.
Temposuz maçlar fenere yaramıyor. Yarın tempoyu arttirmamiz şart. Basit faullerden de kaçınmak gerek. 3 sayı savunmasını iyi yapıp arroyoyu da kitlersek kazanmamak için bir sebep göremiyorum.
Ergin ataman takımının favori olmadığını bildiği için akıl oyunlarına başladı. Cenk sayesinde son ceyrekte kazandıkları bir maçtan sonra yaptığı açıklama absurd olmuş biraz :) dün de dahil bence gs formundan çok uzak.
uAburak89
09.Haziran.2014, 17:32
Ergin Ataman'ın yıldızı taraftar ile hiçbir zaman tam olarak barışmadı. Taraftarı karşısına çok aldı çünkü, kimi zaman haklı olsa da bizim taraftar da tepki verdi buna. Şu anda taraftara çok ihtiyaç duyuyor, etkisini de dün gördü bence. Hakemleri çok fazla baskı altına aldık çünkü. Bunun da kaymağını yemek istiyor, yumruk şovu da açıklamaları da bunun bir parçası. Ama bunlar yetmez şampiyonluk için, ev sahibi avantajı bizde değil çünkü.
doomsdoor
09.Haziran.2014, 20:09
Obra varken rakip real barca falan değilse baştan kopmaz zaten hocam. Gs dirençli olduğu sürece bu seri hep son çeyrek maçları olur.
Temposuz maçlar fenere yaramıyor. Yarın tempoyu arttirmamiz şart. Basit faullerden de kaçınmak gerek. 3 sayı savunmasını iyi yapıp arroyoyu da kitlersek kazanmamak için bir sebep göremiyorum.
Ergin ataman takımının favori olmadığını bildiği için akıl oyunlarına başladı. Cenk sayesinde son ceyrekte kazandıkları bir maçtan sonra yaptığı açıklama absurd olmuş biraz :) dün de dahil bence gs formundan çok uzak.
bjelica nın uzaydan attığı üçlüklere rağmen 64 sayıda kalmışken galibiyeti cenke nasıl bağlamışsın anlamadım ? gs 9/23 serbest atış (kaçırma rekoru ??), markosvilli 1/7 üçlük attı (çoğu boştu) arroyo 5 sayıda kaldı. e bırakalım da bi cenk çıkmış olsun ekstradan.
ergin ataman rakibi çok iyi analiz ediyor. ilk maçtan sonra işi çözdü, 2 maçtır fb hücumlarını kitledi. obradovicin çok yerinde aldığı ve müthiş hücumlar çizdiği mola dönüşleri hariç fb hiçbir şey üretemedi. sıfır. ama malesef biz hücumda çok formsusuz, özellikle arroyonun verimsizliğinden dolayı.
serinin gerisi için ben o atmosferde gs ın maç vericeğini düşünmüyorum. 7.maça kalırsa da tahminim çift haneli fb galibiyeti olur. yani 5.maç şampiyonluk maçı olur gibime geliyor ve gs ın kazanması süpriz olur. aslında 2. maçtı bizim için süpriz hedef maçı ama markosvilinin koluna vurulup da görülmeyen eller utansın.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Haziran.2014, 20:23
ikimiz de ayni seyi soylemisiz ama farkli dusundugunu belirtmissin :D
cenkin 3lukleri olmasaydi dun kazanabilir miydi gs, bunu cevapla yeter. kendin de demissin takimin butun olarak vasat oynadigini. marko 1/7 3luk yuzdesi olmasaydi zaten ben de cenki onplana cikarmazdim, di mi :D bence gs cok vasat, fb ise aksine cok formda. formda oldugu icin bjelica falan mesafe tanimaksizin 3luk sokuyor. ergin ataman da bugunku finallerden cok milli takimi dusunuyor gibi bir hava var. mac konsantrasyonu yetersiz gibi. taraftar sayesinde kazanilmis bir macti bence.
doomsdoor
09.Haziran.2014, 23:31
ikimiz de ayni seyi soylemisiz ama farkli dusundugunu belirtmissin :D
cenkin 3lukleri olmasaydi dun kazanabilir miydi gs, bunu cevapla yeter. kendin de demissin takimin butun olarak vasat oynadigini. marko 1/7 3luk yuzdesi olmasaydi zaten ben de cenki onplana cikarmazdim, di mi :D bence gs cok vasat, fb ise aksine cok formda. formda oldugu icin bjelica falan mesafe tanimaksizin 3luk sokuyor. ergin ataman da bugunku finallerden cok milli takimi dusunuyor gibi bir hava var. mac konsantrasyonu yetersiz gibi. taraftar sayesinde kazanilmis bir macti bence.
aynı şeyleri söylemiyoruz :) cenkin üçlükleri olmasaydı diyorsun ki bu normalde cenk böyle üçlük atamaz demek ben böyle anlıyorum, ben de diyorum ki normalde markoş da böyle kötü atmaz. cenk atamasaydı, marko atsaydı, etseydi olsaydılara girersek çıkamayız. gs çok vasat demişsin, fb nin attığı sayı 64 ki açıkladım bunun neden olduğunu kendimce. takıma bütün olarak vasat demedim, arroyo kaynaklı iyi hücum etmiyoruz dedim. senin dediğin "çok formda" takım ise hücumda opsiyon üretemiyor 2 maçtır ? ergin ataman konusuna hiç katılmıyorum tamamen şampiyonluğa konsantre bence. bu maç taraftarla kazanılmış bir maç değildi, ama 2 maç daha var o salonda ve bunların içinde taraftarla kazanılmış bir maç olucağını düşünüyorum, bu yüzden bu atmosferde gs maç vermez dedim. ben 5.maçın şampiyonluk maçı olucağını ve fenerin favori olduğunu söylüyorum sense rahat bir 4-1 görüyorsun. hiçbir konuda aynı şeyi söylemiyoruz yani.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Haziran.2014, 23:51
aksine ben rahat bir 4-1 beklemiyorum. daha once de yazdim, 2-2 doneriz diye. ama dunku maci gordukten sonra bekledigim surpriz deplasman galibiyetini yarin alabiliriz diye dusunuyorum. maci son ceyrege tasimistik ki uzunlarin tamami faul problemindeydi. ve bir anda bencten gelen cenk imzasini atip maci kopardi. macin cercevesi budur benim icin. yarin da basabas bir mac olur ve ne olacagi kestirilemez bence. su form durumlariyla deplasmanda galibiyet almak imkansiz gorunmuyor acikcasi. tabi arroyo varken de hersey mumkun gs acisindan.
taraftar konusu da onemli bence. abdi ipekci gercekten de zor bir deplasman. cok iyi bir seyirci toplulugu var. dun de bunu gosterdiler. takimi atesleyen en onemli faktordu. galibiyetteki buyuk pay seyircinindi bence.
attirson
10.Haziran.2014, 22:13
Berbat ötesi basladık maça.3 dakika da 2 top kaybı.Ayrıca organizasyon sıfır takımda sanki sokak basketbolu gibi herkes kafasına göre takılıyor.Tabi daha cok erken ama 3 dakikalık olay buydu.
5 dakika da 3 top kaybı ve faul hakkımız doldu.Rezalet bir baslangıc oldu bizim icin.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 22:19
Dediğim gibi rahat oluyor bu sefer. Ama yine de temkinli olmak lazım takım çok iyi başladı nazara gelmeyiz inşAllah.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 22:27
28-16 önde kapadık ilk çeyreği. Harikayız.
uAburak89
10.Haziran.2014, 22:28
Teknik faul neden verildi çözebilen oldu mu? Bizim yardımcı hocalardan biri 4 diye gösteriyordu, 4 yabancı mı vardı acaba faul atılırken?
Edit: Dediğim gibiymiş şimdi gösterdiler.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 22:33
Akıyoruz valla nazar değmesin. Ergin Ataman'ın yumrukları önemliymiş. :zuhaha
uAburak89
10.Haziran.2014, 22:45
Değdi bile, gerçi böyle olacağı belliydi sayı atamaz olmuştuk. Hoca çok geç kaldı mola almak konusunda.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 22:51
Zaten bize hep nazar değiyor. :D Şimdi bi üçlük yeriz hatta 40-39 biter. :D
uAburak89
10.Haziran.2014, 22:53
Farkı 16 sayıya kadar çıkar, 2 kez teknik faul kullan ama devreye 2 farkla gir..
mwaru
10.Haziran.2014, 22:54
Son saniyede spiker sigara mı yaktı :d çakmak sesi geldi galiba.
attirson
10.Haziran.2014, 22:56
Son saniyede spiker sigara mı yaktı :d çakmak sesi geldi galiba.
Aynen bende onu düsünüyordum. :n:
himone
10.Haziran.2014, 22:57
Maça felaket başladık ama sonrası iyi oldu. Dışarıdan hiç şut sokamıyoruz, bomboş şutlar kaçtı sonra strese girdik. Ama farkın oluşmasındaki en büyük etken Melih'ti ve o çıkınca adam akıllı oynamaya başladık. Obradovic fazla bile dayandı Melih'e umarım 2. yarıya Melihle başlamak gibi bir hata yapmaz.
nerazzuri
10.Haziran.2014, 23:00
16 sayı farkı tek çeyrekte 2 sayıya düşürdük. berbat bir fenerbahçe ülker var sahada buna rağmen.
ama ben bu maçı alabileceğimize ihtimal vermiyorum, galatasaray liv hospital iyi bilenmiş maça. seyircisiyle,teknik ekibi,oyuncularıyla bütünler.
şunu da itiraf etmeden geçemeyeceğim, abdi ipekçi'deki taraftar beni gerçekten etkiliyor.
SAİT71
10.Haziran.2014, 23:03
Bu maçı şu halde FB'nin alması çok zor. Seri 2-2 olur bana göre. Hatta Galatasaray o gazla 3-2 bile yapabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 23:04
fener bugun kazanirsa saglam sopa yer gibi duruyor abdi ipekcide :n:
ruzgari bi yakalayabilsek bu seyirciyi de safdisi edicez. ama bir turlu o firsati yakalayamadik.
berbat bir baslangic yapmisiz. benim izledigim bolumde dengeyi kurduk neyse ki. birbirinin tersi iki ceyrek olmus.
attirson
10.Haziran.2014, 23:10
Bo üçlük atmasın arkadas. :(
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 23:11
Taraftara diyecek söz yok hakikaten. Onlar alır bu maçı en kötü. :D
uAburak89
10.Haziran.2014, 23:21
Taraftara diyecek söz yok hakikaten. Onlar alır bu maçı en kötü. :D
Onlar da yetecek gibi değil fena tıkanıyoruz.
attirson
10.Haziran.2014, 23:28
Yahu oyun devam ederken ne diye hakeme itiraz ediyorsun.Hakeme odaklandı savunmayı unuttu Kleiza ve basketi yememize neden oldu.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 23:33
Marko paşa coştu ve 3. çeyreği 61-49 önde kapattık çok dengesiz takımız valla şimdi son çeyrek gider 10-12 sayı atarız. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 23:35
cok fazla etki altinda kaliyor bizimkiler, baskiyi kaldiramadilar. bakalim donus yapabilecekler mi? bjelica ve kleizanin sogukkanli atislarina ihtiyac var. oyun kurucu ihtiyaci basbas bagriyor yalniz. set hucumunu sezon basindan beri yapamiyoruz.
uAburak89
10.Haziran.2014, 23:35
Lafı ağzıma tıktılar gibi oldu ama yetmez, kesinlikle tıkmaları lazım. :D
Bo'yu durdurmamız lazım içeri çok fena dalıyor.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 23:39
Bo maçın adamı valla bu ligin Tony Parker'ı. :D Cenk reis üçlüklere başladı 2-3 tane daha sokarsa tamamdır. :D
attirson
10.Haziran.2014, 23:40
Yuh artık Bo'nun pozisyonuna nasıl faul vermedi yahu.Adam bildigin tokadı atıyor koluna.Obradovic teknigi yedi ama haklı cıldırmamak elde degil.
Unsal123
10.Haziran.2014, 23:41
2. maçta Marko'ya yapılan unutulur demi hemen neyse..
uAburak89
10.Haziran.2014, 23:44
Sahaya yabancı madde atan Galatasaray'lı değil, olamaz.
Obradovic de bugün abarttı her pozisyona itiraz ediyor, sonuncusunda haklı tamam da 32-20'ydi skor hakem son kez uyarıyorum dedi, adam umursamadı bile.
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 23:44
Bizim hakemlerimiz berbat valla çok baskı altında kalıyorlar ev sahiplerini kollamada üstlerine yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 23:47
obra nedense dokunulmaz bir koc. sanirim duyulan saygidan. euroligde de kolay kolay teknik calinmiyor ona. adam kontrolden cikiyor kaybettigi zamanlarda, cok hirsli.
mac bitse de biz de isimize baksak, cok uzadi.
obra hakemlerle ozel gorusuyor icerde :n:
attirson
10.Haziran.2014, 23:52
obra nedense dokunulmaz bir koc. sanirim duyulan saygidan. euroligde de kolay kolay teknik calinmiyor ona. adam kontrolden cikiyor kaybettigi zamanlarda, cok hirsli.
mac bitse de biz de isimize baksak, cok uzadi.
Cünkü dogru bir karara itiraz ediyorsa kendi oyuncusunu durdurmaya calısmasıyla filan o saygıyı kazandı hakemlerin gözünde.Ama daha sakin olması lazım.İc saha maçı olsa teknik faul seyirciyi takımı atesleyebilir ama deplasmanda tamamen aleyhine birşey.Mesela ''hadi bana da teknik ver'' hareketi yaptı ilk yarıda cok gereksizdi.
uAburak89
10.Haziran.2014, 23:52
Ne güzel öndeydik, ritm bulmuştuk ya. Çok gereksiz yere durdu, bırak hakemi falan takımı destekle işte.
Obradoviç niye diskalifiye oldu? Ne biçim yayın bu arkadaş hiç bir şey anlaşılmıyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 23:54
obra atildi deniyor, oyleyse eger mac bitti zaten.
4 tane de serbest atis :n:
Fearless Coward
10.Haziran.2014, 23:55
Obra atılmış. Serbest atış attı 2 takım da.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 23:59
bo vs arroyo macina dondu, bo 20-21 arroyo :D
Fearless Coward
11.Haziran.2014, 00:02
Yalnız bo sırf pota altından attı hiç şutla atmışlığı yoktur. :zuhaha
attirson
11.Haziran.2014, 00:07
Cuma günü kazanan sampiyon olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 00:14
ah be obra, sunu yapmasan simdi mac kafakafayaydi. ofke kendine zarar, cocuk gibi azarliyor hakemleri :D
@fearless
aynen oyle, sayi liderleri diye oyle dedim. yoksa arroyo sut duellosunda her turlu kazanir :n:
uAburak89
Bir kere bile geriye düşmediğimize göre çok net hak ettik diyebiliriz herhalde. Bir sonraki maç çok kritik, oradan bir sürpriz galibiyet çıkarmak şart çünkü son maça kalırsa şampiyonluk imkansız gibi bir şey olur.
Fearless Coward
Tebrikler Aslanlar'a. Şimdi kritik bir maç var önümüzde. Bence kader maçı. Alırsak şampiyon oluruz alamazsak FB şampiyon olur diyorum çünkü 7. maçı kazanmamızı çok zor görüyorum.
himone
11.Haziran.2014, 00:17
GS hakketti ve kazandı bugün çok kötüydük, özellikle savunma taktiğini değiştirmenin mantığını çözemedim ben. Hakemler çok taraflıydı, 2. maçı kazandıktan sonra bir şey dememiştim ama orada da bizim aleyhimize çok saçma kararlar vermişlerdi. Ama maç sonunda GS aleyhine çıkınca olay olmuştu. Bu maçta da bizim her hücumumuzda topsuz alanda oyuncularımız dayak yedi, üstüne çalınmayan 2-3 tane basket faul var. Ergin Ataman istediğini aldı, hakemleri de arkana aldın mı Abdi İpekçi'de yenilmezsin tabi. Obradovic sonuna kadar haklıydı, maç zaten gitmişti ve artık çıldırdı, o pozisyon artık iplerin koptuğu pozisyondu.
SAİT71
11.Haziran.2014, 00:26
Şu 2 maçtan birini kazanmalıydık olmadı, Galatasaray'ı tebrik ediyorum 2-2'ye getirdiler ve önleri açık bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 00:30
evsahibi olmanin avantajini cok iyi kullaniyor gs. fb de direnc gosterdi ama kazanabilecek noktaya hic cikamadi. evindeki maclari kazan sampiyon ol, sifre bu kadar basit. evinde kaybetme luksun yok. 3-2 yapabilirsek 6. mac cok gergin gecer.
bu arada kenan sipahiyi bile arar olduk. oyun kurucusuz oynuyoruz, buna ragmen sampiyonlugun en buyuk favorisi fb. bi de adam gibi bi oyun kurucusu olsaymis ne olurdu kimbilir :D
uAburak89
11.Haziran.2014, 00:33
Obradovic bir sonraki maçta yok deniyor bu doğru mu yoksa twitter goygoyu mu?
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 00:34
TFF yonetimi devraldiysa dogrudur. ben basketbolda oyle bir kural duymadim :D
Facx
11.Haziran.2014, 00:34
evsahibi olmanin avantajini cok iyi kullaniyor gs. fb de direnc gosterdi ama kazanabilecek noktaya hic cikamadi. evindeki maclari kazan sampiyon ol, sifre bu kadar basit. evinde kaybetme luksun yok. 3-2 yapabilirsek 6. mac cok gergin gecer.
bu arada kenan sipahiyi bile arar olduk. oyun kurucusuz oynuyoruz, buna ragmen sampiyonlugun en buyuk favorisi fb. bi de adam gibi bi oyun kurucusu olsaymis ne olurdu kimbilir :D
biz gordon , jawai sakat olmasa diyomuyuz :icon_cool: (ikisinin yerine oynayan oyuncuda çeyrekleri kadar bile katkı veremiyo özellikle hairston)
SPORX.COM @sporx 7 dk.
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak serinin 5 .maçında benchte yer alamayacak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 00:37
fbde de vidmar sakat, oyun kurucu zaten hic olmadi. ama benim yakindigim nokta eksiklerin coklugu azligi degil. zaten olmayan bir pozisyon. kor topal gidiyoruz bu sezon. oyun kurucusuz takim mi olur :n:
obra 2 teknik faul verildigi icin diskalifiye edildi diye biliyorum ama bundan dolayi mac cezasi alindigini hic duymadim. bakmak lazim kurallar ne diyor diye. sporx haberlerine guvenmem sahsen.
uAburak89
11.Haziran.2014, 00:38
TFF yonetimi devraldiysa dogrudur. ben basketbolda oyle bir kural duymadim :D
Abi varmış galiba böyle bir kural. Ben de ilk defa duydum bugün.
Facx
11.Haziran.2014, 00:39
fbde de vidmar sakat, oyun kurucu zaten hic olmadi. ama benim yakindigim nokta eksiklerin coklugu azligi degil. zaten olmayan bir pozisyon. kor topal gidiyoruz bu sezon. oyun kurucusuz takim mi olur :n:
Berk var , benle yaşıt :D
bu arada denildiği gibi obradovic 5. maçta yoksa şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun derim :D
uAburak89
11.Haziran.2014, 00:46
GS hakketti ve kazandı bugün çok kötüydük, özellikle savunma taktiğini değiştirmenin mantığını çözemedim ben. Hakemler çok taraflıydı, 2. maçı kazandıktan sonra bir şey dememiştim ama orada da bizim aleyhimize çok saçma kararlar vermişlerdi. Ama maç sonunda GS aleyhine çıkınca olay olmuştu. Bu maçta da bizim her hücumumuzda topsuz alanda oyuncularımız dayak yedi, üstüne çalınmayan 2-3 tane basket faul var. Ergin Ataman istediğini aldı, hakemleri de arkana aldın mı Abdi İpekçi'de yenilmezsin tabi. Obradovic sonuna kadar haklıydı, maç zaten gitmişti ve artık çıldırdı, o pozisyon artık iplerin koptuğu pozisyondu.
Her maçın içinde hatalı karar oluyor, 2. maçta direk skoru ve maçın kaderini etkiledi bu, o yüzden tepki verildi.
Senin bahsettiklerin doğru, baskı altına alınma olayı da kısmen doğru da bugün maç başladı Obradovic neredeyse hava atışına itiraz edecek gibiydi. Hiçbir karardan memnun olmadı. Ergin Ataman hakemleri arkasına almak istiyorsa Obradovic de tribünleri tahrik edip seyircisiz oynatmaya çalışıyor demektir. Hakemler 2. Çeyrekte uyardı, "no more" dedi yakın çekimde görüldü, bence çok geç bile kaldılar. Zaten kendisi de bana teknik versenize diyordu, istediğini almış oldu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 01:06
konuyla ilgili kismi buldum ama iki teknik faulle disari cikarilan sporcu icin sonraki maca bir ceza verilmiyor. antrenorler icin de benzer seyler yazmis ancak belirtilen 3B ya da 2C maddelerini bulamadim. bunlar neyi iceriyor bilemiyorum. 2 teknik faulden oturu atildigi icin sonraki mac cezali olmayabilir obra.
27.3.Diskalifiye edilen sporcu, antrenör, antrenör yardımcısı, yönetici veya herhangi bir takım üyesi bir sonraki karşılaşmada otomatik olarak görev alamaz.
İstisna:
( 1 )Önceden ilan edilen karşılaşma programına göre bir sonraki maç her hangi bir nedenle tehir edilmiş ise bu kişi tehir edilen karşılaşmada yer alma hakkını kaybeder ve eğer kendisine bir ceza verilmemişse tehir edilen maçtan sonraki maçta yer
alabilir.
( 2 )Eğer bu kişi ceza vermeye yetkili kurul tarafından birden fazla karşılaşmadan men cezası almış ise tehir edilen
karşılaşmada cezasını tamamlayacağı maçlardan sayılır. Bu kişi tehir edilen maçın oynanacağı tarih ne olursa olsun bu
karşılaşmada yer alamaz.
( 3 )İki sportmenlik dışı faul alması nedeniyle kurallar gereği diskalifiye olan sporcular bir sonraki karşılaşmada yer alabilirler.
27.4.Antrenörler, kurallar gereği;
a."3B" ile saha dışına çıkarılmışlarsa bir sonraki karşılaşmada görev yapabilirler,
b.“2C” veya “1C+2B” ile saha dışına çıkarılmışsa bir sonraki karşılaşmada görev yapamaz. Bu şekilde cezalı duruma düşmüş bir antrenör, tekrar görev yapma hakkına kavuşana kadar kendi takımında veya başka bir takımda antrenör, antrenör yardımcılığı, yönetici ve sporculuk da dahil olmak üzere başka bir konumda görev yapamaz.
uAburak89
11.Haziran.2014, 01:42
Kaynak olarak bu resim veriliyor, LigTV'de de olmayacak dendi, ntvspor'da haber girilmiş onda da yok deniyor.
https://pbs.twimg.com/media/BpytJwyIMAALPuF.jpg:large
Bu arada Fenerbahçe basın toplantısı düzenliyormuş, 2-0'ken sorun yoktu. Yıllardır aynı taktik, insan biraz geliştirir kendini valla ayıp.
byariff
11.Haziran.2014, 03:16
bu arada gs yonetimi butceyi 15-20m dolar arasi belirlemis basketbolda...
ReaList
11.Haziran.2014, 10:50
bu arada gs yonetimi butceyi 15-20m dolar arasi belirlemis basketbolda...
Galatasaray'ın basketbola ayıracak o kadar parası var mıydı? diye soracaktım ki neyse. Helali hoş olsun parayı kullanmak gerek.
uAburak89
11.Haziran.2014, 13:30
Galatasaray'ın basketbola ayıracak o kadar parası var mıydı? diye soracaktım ki neyse. Helali hoş olsun parayı kullanmak gerek.
Hepsini kulüp karşılamıyor, sponsor diye bir şey var. Sormaktan son anda vazgeçtiğinin sorunun cevabı da Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda mevcut, bilançolara bakmak yeterli.
attirson
11.Haziran.2014, 14:13
Bize bu sene para kıyıp adam akıllı bir oyun kurucu almaları lazım.Preldzic oyun kurucu görevini üstleniyor yahu rezalet valla.Adam tam bir bomba her an sacma sapan bir pas atacak diye strese giriyorum.
europeanconquer
11.Haziran.2014, 14:25
Aziz Yıldırım ve yönetimi kadar bize dokunmayan yılan bin yaşasıncı bir yönetim görmedim.Azalarak tükenirler inşallah.Yarın TBF ve final serisinde yaşananlarla ilgili toplantı yapacakmış paşalarımız.
byariff
11.Haziran.2014, 15:21
muge anli emir predzici aramaya gitmis. :D
https://vine.co/v/Mj1gq0rL5VW
uAburak89
11.Haziran.2014, 17:57
Federasyonu tanımıyorlarmış.. Yiyorsa Obradovic'i benchte oturtsunlar cezasına rağmen.
Hakemlere talimat verirken, hakemler her şey yolunda diye bunu onaylarken (bknz. Şike tapeleri) bir şey yoktu, şimdi Federasyonu kötü oldu, taraflı oldu. :)
6. Maçın biletleri satışa çıktı ve 2 saatte tükendi ama bizim seyircisiz oynama cezası alma ihtimalimiz var, kulüp acele etti sanki.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2014, 18:00
Bunu tanimiyoruz sunu tanimiyoruz onuda tanimiyoruz ....
attirson
11.Haziran.2014, 18:16
3 anons , soyunma odasına gitme ve maç sonu skorborda verilen görüntüye saha kapatma cezası verilmezse daha neye verilecek acaba.
davidvilla
11.Haziran.2014, 19:01
Valla biz de tanimiyoruz aslinda
europeanconquer
11.Haziran.2014, 19:56
Ahahahaha :zuhaha :n:
Boşuna demiyoruz bazı şeyleri,Fenerbahçe'nin açıklaması değil sanki 12 Numara tweet atıyor :zuhaha
byariff
11.Haziran.2014, 20:09
O aciklama ne abi sahsen ben utandim o capslar ne oyle el isaretini hangi tribun yapmiyorki?
Facx
11.Haziran.2014, 20:30
trollüyolar mı anlamadım ben
uAburak89
11.Haziran.2014, 20:31
Yine mi merdivenler? :)
mwaru
11.Haziran.2014, 20:38
Abi bu uslup nedir. Kafayi yedirtcekler. Tamam haklisin icerik olarak fakat o uslup yozdilin uslubundan beter. Keske sonuna da anlayana ;))))) yazsalarmis.
attirson
11.Haziran.2014, 20:39
Hey Allahım ya. :D Bu kadar ciddi bir olay ancak bu kadar saçma sapan anlatılabilirdi. Baloncuk koysalarmıs bari kafaların üstüne filan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ReaList
11.Haziran.2014, 21:14
Utandım... Vallahi utandım. Bırakın resmi siteyi, 3-5 kişinin takıldığı taraftar sitesi bu açıklamayı yapsa yine utanırdım.
Banega
11.Haziran.2014, 21:59
Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda takımlar 12 kişilik kadrolarında 6 yabancı bulundurabilecek.
byariff
11.Haziran.2014, 22:00
resmi siteyide 12numara yonetiyor diyorlar belki onlar yapmistir
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 22:12
su 6 yabanci gibi 12 kisilik kadroya 2 tane de kendi altyapisindan yetismis oyuncu sarti koysalar keske.
obra bi hic ugruna takimini yalniz birakti. bizim sahada da bazi kararlar tartismaliydi ama ergin ataman hic kendini kaybetmedi. ozellikle 2. macta one gecmemizi saglayan tartismali kaptigimiz topta obra olsa delirirdi herhalde. ergin atamansa sadece gulumsedi. mac sonu tepkisini koydu. simdi olasi bir seyircisiz oynama firsati da gelmisken sahamizdaki maci tehlikeye soktuk.
yonetimin feryadiysa yersiz, 2-2 ye gelen skorun panik yaratmasina sebep oluyor sadece. takimina guven yeter, zaten avantaj sende. ne diye velveleye veriyorsun ortami.
davidvilla
12.Haziran.2014, 11:51
gerçekten capsler çok komik olmuş :)
bunları biz olay diye sunmayız bunlar olağan şeyler. ceza verdireceğiz diye de bu kadar düşmeye gerek yok.
en iyisi komple seyircisiz oynansın fb-gs eşleşmeleri. valla bak en güzel o olur heralde.
uAburak89
12.Haziran.2014, 14:52
2 maç ceza geldi, kına yaksın o çakmağı atan, küfür edip duranlar şimdi. Gelme arkadaş tahriğe, takımın zaten yeniyor.
Yarınki maç çok kritik, Obradovic'in olmayacak olması avantaj, kazanmayı başarırsak son maçta kadın ve çocukların yaratacağı atmosferin yetersiz olacak olmasına rağmen işi bitirme ihtimalimiz var bence. Fenerbahçe camia olarak son maçlarda "loser" bir karaktere sahip genel olarak, bizse tam tersi finallerin takımıyız.
Oyunculara ve Ergin Ataman'a güvenmekten başka çare yok. Hayırlısı olsun.
byariff
12.Haziran.2014, 15:20
fener aciklama yaptiya burak obradovic sahada olcak diye kural vs tanimiyoruz dediler
uAburak89
12.Haziran.2014, 15:26
Yaptıklarının amacı belli, taraftarı gazlamak. Salonları tiyatro salonundan hallice. Atmosfer yaratmaya çalışıyorlar, hatta o koydukları resimler bile bu planın amacı.
Obradovic için TBF karar vermediği sürece benche alamazlar, yemez. Çünkü cezası hükmen olur. Tanımıyoruz demek ile olmaz o iş, bunu onlar da çok iyi biliyor.
Bu arada bu ceza doğru ve biz bunu hak ettik. 10 sayı öndeyken çakmak atan taraftar müsveddesi sağ olsun. Obradovic'in atılması ne kadar doğruysa bu da aynı şekilde doğru. Yanlış olan 2. maçta olanlardı, şampiyonluk giderse o maç yüzünden gitmiş olacak muhtemelen.
Aslında şimdi şartlar eşit, bizim kadın ve çocuk taraftarlar Ülker Arena'dakine yakın bir atmosfer oluşturur zaten. Sadece avantajı kaybetmiş olduk.
davidvilla
12.Haziran.2014, 15:31
ceza cok normal. olması gereken bu.
fakat sorun bu cezaların herkese eşit uygulanmaması. umarım o da olacak bir gün.
uAburak89
12.Haziran.2014, 15:40
ceza cok normal. olması gereken bu.
fakat sorun bu cezaların herkese eşit uygulanmaması. umarım o da olacak bir gün.
Bunun yolu belli, yarın bizim oyuncular da el kol yapacak tribünlere, tahrik edecek. Nasıl olsa oyuncunun yanına kalıyor. Yöneticiler de bunları çekecek, biz de ceza aldıracağız. Sesi çok çıkan haklı oluyorsa, sen de bir fazla bağıracaksın. Düzeni değiştiremiyorsan, düzene ayak uyduracaksın.
sui generis
12.Haziran.2014, 15:57
Sürekli Arenadaki atmosfere çamur atıyorsunuz da gittiğim bütün maçlarda atmosfer gayet iyiydi. 2.maçı da taraftar aldı zaten. Bu salona sahip olamamanın getirdiği yersiz eleştiriler bunlar.
uAburak89
12.Haziran.2014, 16:01
2. maçı hakemler verdi.
Valla bence salon gereksiz bize, zaten her maç dolmuyor. Sadece önemli maçlarda. Bir de yapılsa stat civarına yapılır, gidiş geliş de dert. Abdi İpekçi'ye alıştık artık, şu aşamada lazım değil.
Ayrıca sahip oluyorsunuz da ne oluyor, hakkını verecek taraftar olmadıktan sonra neye yarar. Biraz GFB etkiliydi, onları da uzaklaştırdılar. Bilet fiyatları biraz düşürülse belki daha iyi olabilir.
sui generis
12.Haziran.2014, 16:04
2.maçı taraftar aldı. Bunu tartışmayacağım burada.
Hakkını verip vermediğimiz bizi ilgilendiriyor, kendine bu kadar dert edinmene gerek yok.
uAburak89
12.Haziran.2014, 16:07
Hakemler verdi, görebilen herkes de gördü. Tek fark vardı, bizim koç çocuk gibi yaygara çıkarmadı.
Gerçekleri söylemek ile dert edinmek arasında fark var. Üstelik dert edinecek bir durum yok, böyle devam edin.
SAİT71
12.Haziran.2014, 16:23
en guzel cevabı fenerbaçe salonunda vermemiz lazım, diğer turlusu yanlış. Basketide futbola benzetmeye başladık
europeanconquer
12.Haziran.2014, 16:26
Gerçek basketbol bu değil beyler.Futbola göre daha nazik insanların,daha düzgün taraftarların olduğu bir spor.
Sosyal mesajımı da verdim şimdi rakip takıma küfretmeye gidebilirim :zuhaha
uAburak89
12.Haziran.2014, 16:41
Bizim için X'e de koy tezahüratı küfürmüş beyler, kesin bilgi yayalım.
europeanconquer
12.Haziran.2014, 16:42
Geleneksel Galatasaraylıları güldürme toplantısı başlamış :zuhaha
Dakika bir gol bir ;
''Bizim için Fener'i de yen''(yazmayayım şimdi normalini belki Aziz Yıldırım gibi bizim forumda bipler :zuhaha) tezahüratını bipliyorlar :n: aşlkjdkalsjdklasjdasl
uAburak89
12.Haziran.2014, 16:46
Rusya'da Galatasaray taraftarına ananızı ... diyenlerden ders verme çabaları. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Haziran.2014, 16:47
efespilsen ulker tofas, ne guzeldi eskiden. futbol klupleri devreye girince tozuttu basketbol ligi. gs taraftarina kizamam, cunku fener taraftari da ayni. futbol seyircisi basket macina gelirse olacagi bu. hele de derbi varsa isin ucunda olaylar kacinilmaz. seyicimizi salonu cehenneme cevirme ozelligiyle ovuyoruz. futbol sahasindaki gibi. ikisi de yanlis aslinda. sporda hersey kazanmak degildir. nereye daldim boyle yahu, uzar gider bu konu neyse :D
bir ara NBA eurolig birlesecek geyigi vardi. bizden bir takim dahil edilirse neler olur merak ediyorum. lebrona falan cakmak mi atariz su sisesi mi atariz artik. biz bu seyirci ile heryerden kovuluruz :D
europeanconquer
12.Haziran.2014, 16:58
Rusya'da Galatasaray taraftarına ananızı ... diyenlerden ders verme çabaları. :)
+
Elinde mikrofon varken ''paralı köpekler'' diye bağıranlardan,kendi şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürenlerden ders verme çabaları.
Basketbol maçında TBF yetkililerini terbiyesiz bir üslupla eleştirenlerden ders verme çabaları.
Aynı maçta Galatasaray kadın basketbol benchine ''malumun çocukları'' diye bağıranlardan ders verme çabaları.
uAburak89
12.Haziran.2014, 16:59
Daha fazla izleyemeyeceğim yahu, fazla komik. En son 8-0 falan dedi. Antalya sıcak yer, terledim gülmekten. :)
europeanconquer
12.Haziran.2014, 17:00
Kontrolünü tamamen yitirmiş zat...
di canio
12.Haziran.2014, 17:04
Onu yapandan bu dersi şunu yapandan bu dersi diye eleştiriler mantıksız. Yakın zamanda bugüne kadar kulüp yönetimlerinin yaptığı basın toplantılarında ne gördünüz de bundan sonra güzel bir şey için bekliyorsunuz. Şu an yapan Fenerbahçe yönetimi olduğu için sizler böyle tepki gösterip, bazen alaya alıyorsunuz da sizin yönetimlerinizin yaptıklarının bunlardan farkı ne temel olarak? Daha geçtiğimiz aylarda ilkokul çocukları seviyesinde günde 2-3 basın açıklaması yayınlamıyorlar mıydı? Aysal sizleri kültürlü, ahlaklı, elit taraftarımız gibi tanımlamış olabilir ama onun gördüğü ile ortada olan çok farklı. Kimse biz iyiyiz, bunlar kötü yaygarası yapmasın. Biz lacivertiysek siz de kırmızısısınız aynı haltın.
davidvilla
12.Haziran.2014, 17:17
mantıklı düşünebilen fenerbahceli arkadaşlar olması sevindirdi beni.
aynen @di canio 'nun dediği gibi ;
"Biz lacivertiysek siz de kırmızısısınız aynı haltın"
doğruya doğru. basketbolu da mahfettik el birliği ile.
attirson
12.Haziran.2014, 17:19
Aziz Yıldırım: "4 yabancı içerideyken koc'a teknik faul verilir doğru ama saat çalısmamışsa verilmez..Bunu da ÖĞRENİN!"
Aziz Yıldırım'ın bu dedigi dogruysa çok önemli bir nokta.Obra aramızda olabilirdi bu teknik faul verilmese.
Suicider
12.Haziran.2014, 17:26
Valla bütün takımlar aynı hiç üste çıkmaya çalışmaya gerek yok.Bıktık artık kavga,dövüş yeter ya. Tek merak ettiğim şikeden ceza almış bir başkanın insan içine çıkarken bile çekinmesi gerekirken 'bize küfür ediyolar' diye nasıl rahat yakındığı. Başka yöneticiler yapsaydı toplantıyı onlar söleseydi keşke.
uAburak89
12.Haziran.2014, 17:27
Valla bütün takımlar aynı hiç üste çıkmaya çalışmaya gerek yok.Bıktık artık kavga,dövüş yeter ya. Tek merak ettiğim şikeden ceza almış bir başkanın insan içine çıkarken bile çekinmesi gerekirken 'bize küfür ediyolar' diye nasıl rahat yakındığı. Başka yöneticiler yapsaydı toplantıyı onlar söleseydi keşke.
Tanımıyorum dediği savcıları göreve çağırdı ya, ibretlik resmen.
Partenopei
12.Haziran.2014, 18:06
Basın açıklaması gerçekten hoş olmadı gerek yok bu tarz şeylere.Neyse genel olarak şu var ki iki takım taraftarının da birbirinden aşağı kalır yanı yok kimin iyi ya da kötü olduğunu tartışmak hiç bir şey kazandırmayacaktır bizlere.Son olarak üstteki mesajların birinde galatasarayın kadın ve çocuklarla oluşturacağı atmosferin Ülker Arena atmosferinden daha iyi olacağını söylemiş bir arkadaş hadi canım o kadar da değil diyorum :icon_cool:
attirson
12.Haziran.2014, 18:07
Siz Aziz Yıldırım'a habire yükleniyorsunuz yok sporda siddeti kini yaratıyor vesaire diye ancak sizin istediginiz de bu.Yöneticilerin böyle cocuk gibi atısmaları laf sokmaları bana cok sacma geliyor.Hatta bunla gaza gelen taraftarlar daha sacma geliyor ancak 2 saattir Aziz Yıldırım'a laf sokmaya calısmanız bunu istediginizi desteklediginizi gösteriyor.Aziz Yıldırım'ın 15 senelik hali bu her konusmasında cocuk gibi satasacak illaha.Eger siz sporda siddeti kini konusmak istemiyorsanız Aziz Yıldırım'ın spor dısı dedikleriyle ilgilenmeyin.Hakem hatalarına sporla ilgili dedigi şeyler hakkında tartısın burda.Ben sahsen basketbol kurallarının ayrıntılarını bilmiyorum dedikleri dogruysa serinin kaderini etkileyecek büyük hatalar var.Bunları tartısmamız lazım burada dogru veya yanlıs olarak.Ancak masallah konusmadaki asıl olaylar dısında Aziz Yıldırım'ın dedigi herşey konusuluyor.Hem sporda gerginlige laf atıyorsunuz hemde uzattıkca uzatıyorsunuz.
europeanconquer
12.Haziran.2014, 18:13
Siz Aziz Yıldırım'a habire yükleniyorsunuz yok sporda siddeti kini yaratıyor vesaire diye ancak sizin istediginiz de bu.Yöneticilerin böyle cocuk gibi atısmaları laf sokmaları bana cok sacma geliyor.Hatta bunla gaza gelen taraftarlar daha sacma geliyor ancak 2 saattir Aziz Yıldırım'a laf sokmaya calısmanız bunu istediginizi desteklediginizi gösteriyor.Aziz Yıldırım'ın 15 senelik hali bu her konusmasında cocuk gibi satasacak illaha.Eger siz sporda siddeti kini konusmak istemiyorsanız Aziz Yıldırım'ın spor dısı dedikleriyle ilgilenmeyin.Hakem hatalarına sporla ilgili dedigi şeyler hakkında tartısın burda.Ben sahsen basketbol kurallarının ayrıntılarını bilmiyorum dedikleri dogruysa serinin kaderini etkileyecek büyük hatalar var.Bunları tartısmamız lazım burda dogru veya yanlıs olarak.Ancak masallah konusmadaki asıl olaylar dısında Aziz Yıldırım'ın dedigi herşey konusuluyor.Hem sporda gerginlige laf atıyorsunuz hemde uzattıkca uzatıyorsunuz.
Hakemlerden bizde şikayetçiyiz,düzgünce söylediği zaman kimse Aziz Yıldırım'a bir şey demez.Ama maşallah hakem hataları hariç her şeyden konuştu.2 saattir bir şey deyip duruyor.Buna benzer saçma bir toplantı geçen yılda yapıldı,yok bağırsaklarından ameliyat olmuş,yok meyve falan yemeliymiş senaryolu bir şey yapmıştı kulüp,sonra rezalet ortaya çıkmıştı.Burada da ne bir belge var,ne bir kanıt boş beleşe sallayıp duruyor.
Dediklerinde haklısın,belki bu yaptığı açıklamalara tepki vermesek azalarak kendiliğinden bitecek ama asıl onun istediği bu açıklamalara cevap verilsin ki kaos ortamı oluşsun.Kaos ortamından yararlanmayı çok iyi biliyor kendisi.
uAburak89
12.Haziran.2014, 18:14
Ciddi tartışma olması için seri hakemler ile 2-2'ye geldi derken, hakemler kötü derken, 2. maçta olan top kopma pozisyonun da gösterilmesi lazım. Amaç belli olunca, tartışmak pek mantıklı olmuyor. Aziz Yıldırım her sene minimum 2-3 defa milyonları geriyor, burada bir avuç insan gerilse ne olur, sükunet ile tartışsa ne olur?
Bir de ekleme yapayım, Obradovic yok yere atıldı deniyorsa bu aynı zamanda kural hatası olmaz mı zaten? Yaparsın başvuruyu o zaman. Ben o kısımda ne demek istediğini tam anlamadım açıkçası, genel olarak vasat bir sunumdu. Video başladı aynı anda Aziz Yıldırım konuştu falan, karışıktı yani.
davidvilla
12.Haziran.2014, 18:23
gerginlik mi? durun daha aboo kardeşim gelmedi :D
bunun realisti var orcun'u var himone'u var :D
şimdiden söyleyeyim hiç boşa birbirimizi kırmayalım :)
uAburak89
12.Haziran.2014, 18:43
"8.Maç için 5.000 adet bedelsiz bilete izin verilecektir." diye buyurmuş TFB.
http://www.tbf.org.tr/detay/2014/06/12/bbl-final-serisi-altinci-maci-uygulama-esaslari
Kadın ve çocuklara ücretsiz değil miydi maçlar? Karşıyaka maçında tribünlerde 5000'den fazla kişi vardı bu nasıl iş bilen var mı?
Fearless Coward
12.Haziran.2014, 18:55
Valla her türlü şampiyon yarın belli olacaktı pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ben yarın yenersek taraftarsızda alırız biz ipekçide.
William Rookwood
12.Haziran.2014, 19:15
Beyler bu tartışma devam ederse konu amacından sapacak, karşılıklı hakaretlere yol açacaktır. O yüzden tartışmaya yol açmaya meyilli mesajları ve alıntıları sildim. Biraz daha dikkatli olalım ve mümkün olduğunca konuyla ilgili yorumlarda bulunalım.
ReaList
12.Haziran.2014, 19:39
@davidvilla
Ben mi gerginlik çıkarıyor muşum (: Dikkat edersen bu başlıkta pek bulunmam çünkü basketten pek anlamam. Burada 700 küsür mesaj var ama sadece 2 defa yazdım. Çünkü hakim olmadığım bir konu üstünden takım kim olursa olsun yorum yapamam. Mütevazılık yapmak da istemem, Keşke bu ülkede herkes benim gibi olsa; Keşke hiç kimse ehli olmadığı konuda ahkam kesmese.
He hakim olduğum ve ilgi alanım olduğu konularda sabaha kadar tartışabilirim o ayrı (:
davidvilla
12.Haziran.2014, 19:47
@realist
Oncelikle, bunu genel tavirlar uzerine soyledim bu konu ozelinde degil yoksa bu konunun adamlari himone ve aboo :)
Ikinci olarak asla gerginlik cikarmakla itham etmiyorum o gsli arkadaslarin yazdiklarina ayni uslupla cevap verecek potansiyelleri oldugunu belirtmek istedim
Zaten gerginlik genelde karşılıklı atisma ile cikiyor.
Son olarak da bilmedigimiz konularda fazla ahkam kesmemek konusunda sana katılıyorum sadece sporda degil her konuda.
uAburak89
12.Haziran.2014, 21:28
Uzun ama güzel analiz;
http://erenlogoglu.blogspot.com.tr/2014/06/ne-dediler-ne-demek-istediler.html
mpaker66
13.Haziran.2014, 20:15
Genşler bu maçları izlemek için sadece digitürk yeterli mi yoksa paket alınıyo mu?
byariff
13.Haziran.2014, 22:48
Son Dakika : Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Galatasaray yönetimine verilen loca iptal edildi.
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:01
Ben yeni açabildim yayını ama, yazılanlara göre Ergin Ataman'a küfür, benche ses bombası ve doğal olarak maç başlamadan ilk anons yapılmış deniyor. Var mı maç öncesini izleyen?
byariff
13.Haziran.2014, 23:02
ee hani bunlar kaliteli taraftardi kufur olmazdi salonlarinda. :D :D
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:04
ee hani bunlar kaliteli taraftardi kufur olmazdi salonlarinda. :D :D
Söylediklerine kendileri inanmıyorlar ki.
İlk anons yapılmış harbiden, Murat Murathanoğlu doğruladı şimdi. Bizimkiler de biraz tahrik etsin de biz de kapattıralım.
byariff
13.Haziran.2014, 23:10
pota arkasini goruyursunuz taa cizgiye kadar adam doldurmuslar
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2014, 23:11
fenerin pota arkasinin hali nedir oyle yaw, nerdeyse sahaya girecek adamlar. ekstradan yer acilmis oraya. :D
byariff
13.Haziran.2014, 23:17
14-7 fenerbahce iyi basladi , tv molasi
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:20
Çok kötüyüz yahu, öyle böyle değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2014, 23:22
eurolig maclari dahil gordugum en atesli taraftar bu aksamki. inanilmaz bir destek var.
Fearless Coward
13.Haziran.2014, 23:24
Maçı 21'e verenlere de helal olsun valla İspanya maçını da kaçıracağız sayelerinde ama izlenmez bu maç ya FB fark attı bile. :D
europeanconquer
13.Haziran.2014, 23:26
Bu maçı kazanacağız aha da buraya yazıyorum.
Ve yazıp,kaçıyorum :zuhaha
Totemler totemler...
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:28
Maçı 21'e verenlere de helal olsun valla İspanya maçını da kaçıracağız sayelerinde ama izlenmez bu maç ya FB fark attı bile. :D
Valla şu andaki görüntü ilk maçın kopyası olacak gibi, fark kapanmazsa Sneijder'i izlemek daha mantıklı olur sanki. :D
Fearless Coward
13.Haziran.2014, 23:32
Hairston Allah belanı versin senin başka bir şey demiyorum ben bi insan bu kadar mı gereksiz olur be.
SAİT71
13.Haziran.2014, 23:36
Bir DK maçı bu maça değişilemez. Hangi takımlı olursan ol. DK bir daha 4 yıl sonra gelecek ona göre :n:
attirson
13.Haziran.2014, 23:38
Maçı izlemiyorum ancak görünüyorki bizimkiler baya bilenmis helal olsun.
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:40
Bu maç dönmez, imkansız. Takımın en önemli adamları sanki maça gelmemiş gibiler.
Facx
13.Haziran.2014, 23:40
maçı açtım fark vardı , fark git gide açıldı izlemeye gerek yok 6. maça uzadı artık dünya kupasına :D
uAburak89
13.Haziran.2014, 23:48
Bir DK maçı bu maça değişilemez. Hangi takımlı olursan ol. DK bir daha 4 yıl sonra gelecek ona göre :n:
Maç çekişmeli olsa benim tercihim bu maç olurdu valla, isterse DK final maçı olsun hatta Türk milli takımı oynasın yine tereddüt etmezdim. :)
Son günlerde bu final serisi ve Nba final serisi ile basketbol futboldan daha zevkli gelmeye başlamıştı ama bu maçın sonucu belli.
attirson
13.Haziran.2014, 23:50
Bu maç asıl önemli olan ceza yiyecek hareketlerden sakınmak.Zaten maçı ilk yarıdan almısız küfüre filan gerek yok TBF Gs'ye cezayı verdi simdi ödestirmek icin yer kolluyordur dikkatli olmak lazım.
uAburak89
14.Haziran.2014, 00:35
Maça bir bakayım dedim, 60-50'ydi skor. Teknik faul çaldılar Ergin Ataman'a tekrar açıldı fark.
Artık süre de yetmez zaten. Bu maçı kazanan şampiyon olacaktı bana göre, o yüzden şimdiden tebrikler.
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 00:40
Bu maçı alan şampiyondu 7. maça kalmaz belki belli mi olur şimdiden tebrikler FBÜ'ye.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 00:48
ender arslan neden oynamiyor bugun?
76-63 mac sonucu
uAburak89
14.Haziran.2014, 00:53
ender arslan neden oynamiyor bugun?
76-63 mac sonucu
Sakattı abi. Diğer maçlarda da sakatmış zaten, ona rağmen oynamış.
Bu arada forum ahalisi kişisel sebeplerden ötürü gergindim son bir kaç gündür, bu konuda yansıtmış olabilirim. Kusura bakmayın.
himone
14.Haziran.2014, 00:56
Allah'tan hakemlerle ilgili bir durum olmadı(olduysa da dikkat etmedim). Bizim seyirci de maç başlamadan anons yaptırmayı başardı, tebrik etmek lazım. Takımı desteklemekle anarşi arasındaki farkı bile anlayamayacak bir topluma sahibiz maalesef. Sürekli yöneticiler diyoruz ama sonuçta yönetilen toplum da ortada, o yöneticiler de bu tarz seyirciden besleniyor.
Maçın böyle geçmesi aşırı sürpriz oldu, galibiyet bekliyodum ama böyle değil. 2 takım için de aynı şekilde geçiyor maçlar, dışardan şutlar girmeyince deplasman galibiyeti hayal oluyor.
uAburak89
14.Haziran.2014, 00:59
http://www.3puan.com/content?id=3207
Bu haber doğru değildir umarım, zaten bence seyircisiz maça seyirci almanın cezası ikiye katlamak kadar basit olamaz, hakemler o maçı başlatmaz muhtemelen ama böyle bir şey yapılmaya çalışılırsa bile büyük hata olur.
himone
14.Haziran.2014, 01:04
http://www.3puan.com/content?id=3207
Bu haber doğru değildir umarım, zaten bence seyircisiz maça seyirci almanın cezası ikiye katlamak kadar basit olamaz, hakemler o maçı başlatmaz muhtemelen ama böyle bir şey yapılmaya çalışılırsa bile büyük hata olur.
Haber yalandır, bizimkilerin federasyonu tanımıyoruz muhabbetine benziyor.
eng1n
14.Haziran.2014, 01:49
Sakattı abi. Diğer maçlarda da sakatmış zaten, ona rağmen oynamış.
Bu arada forum ahalisi kişisel sebeplerden ötürü gergindim son bir kaç gündür, bu konuda yansıtmış olabilirim. Kusura bakmayın.
Ender'in 6.maçta oynama şansı var mı ? yoksa eğer bizim için gerçekten önemli bir avantaj, bu seride oynarken genellikle arroyodan yararlı olduğunu düşünüyorum.
uAburak89
14.Haziran.2014, 01:55
Ergin Ataman'ın basın toplantısını izleyen oldu mu? (Efsane maç varken saçma bir soru biliyorum ama)
Ergin Ataman basın toplantısında Mahmut Uslu pantolonunu indirip seni s.....m dedi şeklinde bir iddiada bulunmuş, bunları söylerken yanında Ahmet Özokur ve Abdullah Kığılı da vardı diye eklemiş.
Doğruysa yuh artık, oha diyorum sadece.
Ayrıca maç sonunda da polis koruması ile çıkabilmiş ancak.
http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-bitti-saha-karisti-2
Ender'in 6.maçta oynama şansı var mı ? yoksa eğer bizim için gerçekten önemli bir avantaj, bu seride oynarken genellikle arroyodan yararlı olduğunu düşünüyorum.
Yetiştirilmeye çalışılıyor diye açıklama yapıldı resmi siteden. Net bir şey yok şu anda.
mwaru
14.Haziran.2014, 02:01
@uAburak89
İnşallah söylemiştir de kurtuluruz şu heriften belki yüzü kızarır istifa eder. Taraftar tepki göstersin diyecem de burdaki bi kaç kişi dışındakilerin hoşuna bile gitmiştir. Rezillik harbiden rezillik.
SAİT71
14.Haziran.2014, 02:08
Mahmut Uslu gibi bir rezil yöneticimiz olduğu için utanıyorum. Bu adamlar yakışmıyor Fenerbahçe ismine.
uAburak89
14.Haziran.2014, 02:10
Ataman, şöyle konuştu: "Holigan fanatik taraftarların bunu yapmasına engel olamıyorsunuz. Beni en çok üzen şey de geçmişte milli takımda beraber çalıştığım Mahmut Uslu'nun pantolunu indirip 'seni s.....demesi' oldu. Gerekli şeyleri hukiki yoldan başlattık. Beni daha çok üzen bir nokta da yanında Ülker ailesinden Ahmet Özokurve Abdullah Kiğılı'nın da olması. Ülker müessesesi için gururla 3 yıl çalıştım. Ülker'de kupalar kazandım. Ülker müessesesinin başında çocukların sporu sevmesi, çocukların basketbola yönelmesi için çalışan Murat Ülker'e sesleniyorum. Buna nasıl müsaade ediyorsunuz? Böyle bir ortamda spor yapılmasına o insanların bunları yapmasına nasıl müsaade ediyorsunuz?"
http://www.cihan.com.tr/news/Ergin-Ataman-Seriyi-3-3-yapip-sampiyon-olacagiz_7610-CHMTQ2NzYxMC8y
Videosunu bulursam onu da eklerim, hocanın gözleri doldu deniyor bu kısımda açıklama yaparken.
byariff
14.Haziran.2014, 02:57
Daha dunel ne diyordu bugun ne yapmis adam ahlaktan etikten bahsediyorlar bide ayip vallahi ayip...tebrikler fenerbahce
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 05:14
Fenerlilerin çok hoşuna gitmiş bu laf twitter'dan anladığımız kadarıyla. :D Şaşırmadım. :D Mahmut Uslu'ya plaket bile verirler o lafı için o kadar yani sonuçta burası Türkiye. :D
Facx
14.Haziran.2014, 05:48
http://www.cihan.com.tr/news/Ergin-Ataman-Seriyi-3-3-yapip-sampiyon-olacagiz_7610-CHMTQ2NzYxMC8y
Videosunu bulursam onu da eklerim, hocanın gözleri doldu deniyor bu kısımda açıklama yaparken.
http://www.3puan.com/video?id=661
Cengo
14.Haziran.2014, 07:41
Küfürü hiç bir zaman tasvip etmedim, hiç bir koşulda da etmem; zaten biliyorsunuz. Yapan kişi de ahlâksızdır, barındırılamaz; yapılmış ise muhattabından da özür dilenmelidir hatta. Yalnız maç bitiminde Mirsad Türkcan'ın elini sıkmayan Ergin Ataman, fair-playden bahsederken yalan da söyleyebilir. Böyle iddialarda kanıt gerekir. Aksi taktirde herkes algı kirliliği yaratmak için yalan yanlış farklı iddialarda bulunabilir. Ortalık bilgi kirliliğinden geçilmez. Ergin Ataman da sütten çıkmış ak kaşık değil. Ayrıca Murat Ülker'e sesleniyorum demesi bir kere tuhaf. Muhattabın hiç bir koşulda Murat Ülker değil. Algı kirliliği ile Ülker'i sponsorluğundan vazgeçirme sevdasına kadar düşmüş ise gerçekten manasız kalıyor, boşa çaba ve basit oyunlar bunlar. Bu seviyeye inmiş olabileceğine inanmak istemiyorum açıkçası.
https://pbs.twimg.com/media/BqCOVccIcAEzHs0.jpg:large
byariff
14.Haziran.2014, 07:59
elini Sikmamak ile bunu ayni seviyede tutuyorsan hic tartismaya gerek yok ; Ergin Ataman: "Beni en çok üzen geçmişte birlikte çalıştığım (Milli takımda yardımcı antrenörken) Mahmut Uslu'nun pantalonunu gösterip, pantolonunu gösterip, seni ***cem demesi oldu".
Cengo
14.Haziran.2014, 08:06
elini Sikmamak ile bunu ayni seviyede tutuyorsan hic tartismaya gerek yok ; Ergin Ataman: "Beni en çok üzen geçmişte birlikte çalıştığım (Milli takımda yardımcı antrenörken) Mahmut Uslu'nun pantalonunu gösterip, pantolonunu gösterip, seni ***cem demesi oldu".
Mola alsana, mola alsana, Ergin Ataman mola alsana tezahüratına hakemden anons isteyen tutarsız bir antrenörden bahsediyoruz. Ergin Ataman her dönemde ortamı gerginleştirmeye yönelik tartışmalı hareketleri ile bu gerginlikten kriz yaratarak motivasyon sağlamaya çalışan biriydi. Büyük antrenörler böyle çabalar içine girmez, girmemeli. Çok mu normal sizce yaptıkları? Ergin Ataman'ın iddiaları her zaman soru işareti olacaktır.
Küfürü tasvip etmediğimi de yazdım. Kanıtlanmamış iddialar hakkında kesin hüküm vermek hoş değil.
Oğuz Savaş ile ilgili bir şey eklemek istiyorum. Annesinin vefatından saatler sonra cenaze töreni yaparak aynı gün Balıkesir'den tekrar İstanbul'a dönüp maça çıkması takdir edilmeli. Asla böyle bir maç dahi olsa çıkıp oynayamazdım. Odamda hüngür hüngür ağlıyor olurdum. Ne kadar profesyonel olduğunu gösterir. Zaten uzun sakatlık sürecinde çalışarak verdiği kilolar da örnek gösterilecek bir olay.
uAburak89
14.Haziran.2014, 12:31
Elini sıkmama iddianı gösterecek video var mı? Maç sonu olaylarında Mirsad, hocayı korumaya çalışıyordu, tribünlere atmayın derken bir yandan da hocaya gel abi diyordu. Elini sıkmamasına rağmen bunu yaptıysa helal olsun diyeceğim o yüzden soruyorum.
Ayrıca sponsorluktan vazgeçecek olsalar olaylı Efes - Fb serisinde vazgeçerlerdi zaten. Hocanın öyle bir düşünce ile açıklama yaptığını sanmıyorum.
davidvilla
14.Haziran.2014, 12:34
Fenerlilerin çok hoşuna gitmiş bu laf twitter'dan anladığımız kadarıyla. :D Şaşırmadım. :D Mahmut Uslu'ya plaket bile verirler o lafı için o kadar yani sonuçta burası Türkiye. :D
Gs taraftarı çok kincidir. Mahmut Bey'in sonunu pek iyi görmüyorum. Artık o fair playdi falandı filandi bitmiş bulunmakta fenerbahce ile her alanda. sulu ya da o kavgalı derbiden çok daha büyük bir facia ufuktadır.
sonra gelip herkes burada ahkam kesecek neden böyle olduk bilmem ne diye. Nedeni belli bunun gibi tipler ve bunun gibi tiplere alkış tutan herkes. hangi yönetim hangi klüp olduğunun önemi yok.
Namzet
14.Haziran.2014, 12:48
Mahmut Uslu eğer o denileni yapmışsa direk istifa edip gitmelidir,bu ve bunun gibi davranış sergileyen tüm yöneticiler gibi fikrim budur ancak E.Ataman'ın da neler yaptığını çok iyi görüyorum onunda kendine çeki düzen vermesi gerek..Herkes şapkasını çıkarıp önüne koymalı
SAİT71
14.Haziran.2014, 13:51
Gs taraftarı çok kincidir. Mahmut Bey'in sonunu pek iyi görmüyorum. Artık o fair playdi falandı filandi bitmiş bulunmakta fenerbahce ile her alanda. sulu ya da o kavgalı derbiden çok daha büyük bir facia ufuktadır.
sonra gelip herkes burada ahkam kesecek neden böyle olduk bilmem ne diye. Nedeni belli bunun gibi tipler ve bunun gibi tiplere alkış tutan herkes. hangi yönetim hangi klüp olduğunun önemi yok.
Eğer o hareketleri yaptıysa bunu savunabilecek kadar düşük seviyeli Fenerbahçe taraftarı yoktur. Zaten normalde de hazetmediğim bir adam. Kulüpten uzaklaştırılmalı. Sürekli rakiplere sataşarak ikili ilişkilere zarar veriyor. Sırf iktidar için başka kulüplere salıyor. Bu tip yöneticiler taraftarları germekten başka bir işe yaramaz.
uAburak89
14.Haziran.2014, 15:37
Maç öncesi, maç esnasında ve sonuyla ilgili yazılanlar fena. Düşünün bir de Fenerbahçe baştan sona üstündü. Dün maçı kazansak Efes'e zamanında yapılanlar yapılabilirdi. TBF ceza vermezse iş 7. maça kalmasın ki bir rezillik daha yaşanmasın. Gerek yok. Şampiyonluk Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun olsun. Zaten bizde kadın ve çocuklar olacak, olay da çıkmaz. Tertemiz kapanır gider.
Aziz Yıldırım'ı kenara koyuyorum zira kendisi kök saldı artık, yeni nesil neredeyse Fenerbahçe'nin kurucusu sanacak, hiç değişmedi ve değişeceği de yok. Ancak Mahmut Uslu ki -bir dönem almamıştı yönetime ne hikmetse yeniden alındı- ve İlhan Ekşioğlu tarzı yöneticiler olmamalı artık. En fanatik, holigan taraftardan farkları yok. Üslup önemli. Kimseden Özhan Canaydın tavrı beklenildiği yok ama bu kadarı harbiden fazla. Mahmut Uslu sürekli Galatasaray Lisesi ve Avrupa kültürü üzerinden laf çakıyor ama hiç aynaya dönüp bakıyor mu acaba çok merak ediyorum. Ali Koç ve Abdullah Kığılı gibi isimlerin çoğalması lazım. Herkes taraf ve herkes kendi takımı iyi olsun istiyor elbette de bunu ifade ediş şekli çok şeyi değiştirebilir.
byariff
14.Haziran.2014, 15:53
bence bizim yonetim aciklama yapcak tffyi tanimiyoruz diye taraftarlar alinabilir gibi sanki.
europeanconquer
14.Haziran.2014, 15:58
bence bizim yonetim aciklama yapcak tffyi tanimiyoruz diye taraftarlar alinabilir gibi sanki.
TBF'yi tanımasalar olmaz mı abi ? :zuhaha
uAburak89
14.Haziran.2014, 16:09
Öyle bir dünya yok Arif. Polis taraftarı almaz, hakem de maçı başlatmaz. Hükmen olur. Zaten taraftarı kısıtladılar, 12000 kişilik salona 5000 kişi alabilirsiniz dediler ve bunun örneği yok. Otopark kullanamazsınız dediler, maç 22.00'de bitiyor. Saçmalık.
Bizim yönetim de uyumasın, çok geç kalıyorlar. Bu bize özel kurallar çıktığı gün tepki koyacaktın, şimdi değil. Aziz Yıldırım toplantıda hakem isimleri verdi, dikkat etsinler dedi. Hiç Engin Kennerman demedi, o Engin Kennerman fark 10'a düşünce tekniği yapıştırdı. Bizim UEFA Kupası gibi bunlar da tesadüf herhalde. :)
Fenerbahçe yönetimi çok güçlü, istediğini alıyor, yapıyor, yaptırıyor. Kendine imtiyaz yaratıyor. Bizimkiler de aksine pasif ve güçsüz. Tweet atıyorlar veya kınıyorlar.
Oyun sahada oynanıyor ancak sen maç başlamadan anons yapılacak ortamı oluşturursan, Bench arkasındaki koltukları ani kararla değiştirirsen, pota altlarına adam yığarsan, (ilk iki maçta böyle görüntü yoktu) maça önde başlıyorsun zaten. Yaptıkları basın toplantısının amacı buydu, bizim taraftar küfür etmez derken (ediyor, küfür olmayan tribün yok) acaba neden, keşke etseler bile demek istemiş olabilirler. Herkes diyor ki dün müthiş ortam vardı, o ortam hazırlandı zaten, bilendi taraftar. Kimse gazlamadan o ortam oluşmadığı için burada eleştiriyorduk. Maç başladı 3 dakika coştular, skor 7-7 olunca bir kısım oturdu, fark açıldıkça, top kapmalar, smaçlar arttıkça da coşuldu haliyle, normal, olması gereken.
Pislik yapmanın sonu yok, pazartesi de biz yaparız, döner gelir 7. maçta onlar daha fenasını yapar. Amaç buysa gittiği yere kadar gider yani. Bence gitmesin ama, Fenerbahçe zaten avantajlı, olsun şampiyon, bitsin gitsin. Seneye de umarım bu iki takım final oynamaz, birileri ölecek böyle giderse yine hiç uğruna, gerek yok.
sui generis
14.Haziran.2014, 16:12
Mahmut Uslu'nun o kadar ileri gittiğine inanmıyorım. Ataman iddiasını ispatlasın. Zaten dediğine göre görenler varmış. Onlar da çıkıp yalan söylemezler. Uslu böyle bir şey yaptıysa taraftar tepkisini koyar zaten. Ya Ataman yalan söylüyorsa ne olacak ? Hiçbir şey.
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 16:14
Uslu ve kankaları niye itiraf etsin ki bunu. :D Saçma. :D Bana kalırsa 2 tarafta olayı ispatlayamaz Ataman boşuna ortaya bir iddia attı gibi geliyor doğruysa bile yani nasıl ispatlayacakki. :D
uAburak89
14.Haziran.2014, 16:14
Mahkemeye vereceğim dedi zaten, sonunda doğru mu yalan mı çıkar ortaya. Şu dönemde hiç bir şahit çıkıp da konuşmaz, doğru veya yanlış diyemez.
Ayrıca Mahmut Uslu geçmişi çok kabarık bir isim, bir dünya vukuatı var.
sui generis
14.Haziran.2014, 16:18
Çıkıp böyle çirkin bir şeyle suçluyorsan bir şeylerin olması lazım elinde. Yoksa suçlu kendin olursun. Mahkemede de Uslu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Ataman suçlu bulunur. Çünkü mahkemede de Ataman'dan iddiasının ispatlanması istenir, ispatlayamıyorsan o adama hakaret etmiş olursun.
Uslu'yu Türk sporunun bu saçma sapan halinde yönetimde olsun istedim ama bu bahsedilen şeyi yaptıysa defolsun gitsin. Ama işte sizinde aynı şeyi Ataman için söyleyebiliyor olmanız gerek.
MeMo
14.Haziran.2014, 16:22
O nasıl olacak
uAburak89
14.Haziran.2014, 16:24
İftira atıyorsa o da gitsin, böyle yalan mı olur. Az bir şey değil söylediği. Milli takımı da bırakması gerekir ayrıca.
Biz cezalı olmasak ve Mahmut Uslu maça gelse çok net söylüyorum kralı gelse koruyamaz onu, çok feci bir nefret var. Kim vurduya giderdi. Bunun oluşmasında dünkü iddianın da payı büyük. Sanmıyorum Ergin Ataman bu topa yok yere girsin. Zaman gösterecek.
Ayrıca bu adam holiganizm karşıtlığı yüzünden bizim taraftar ile papaz oldu, geçen sene şampiyonluk geldi de büyümedi yoksa çok Galatasaray taraftarı var Ergin Ataman'ı sevmeyen, gitsin isteyen. Kendi taraftarını karşısına alan adam bu şekilde iftira atarak ortalığı karıştırmaz diye ümit ediyorum. Sonuçta şampiyonluk gitse bile kimse başarısız demeyecek. Euroleague gerçeği var, ona odaklanıp boşladık ligi. Herkes farkında.
MeMo
14.Haziran.2014, 16:34
İftira atıyorsa o da gitsin, böyle yalan mı olur. Az bir şey değil söylediği. Milli takımı da bırakması gerekir ayrıca.
Biz cezalı olmasak ve Mahmut Uslu maça gelse çok net söylüyorum kralı gelse koruyamaz onu, çok feci bir nefret var. Kim vurduya giderdi. Bunun oluşmasında dünkü iddianın da payı büyük. Sanmıyorum Ergin Ataman bu topa yok yere girsin. Zaman gösterecek.
Ayrıca bu adam holiganizm karşıtlığı yüzünden bizim taraftar ile papaz oldu, geçen sene şampiyonluk geldi de büyümedi yoksa çok Galatasaray taraftarı var Ergin Ataman'ı sevmeyen, gitsin isteyen. Kendi taraftarını karşısına alan adam bu şekilde iftira atarak ortalığı karıştırmaz diye ümit ediyorum.
Ben de sanmıyorum böyle bir şey uyduracağını. Ama bana esas garip gelen Galatasaraylıların bu maça Fenerbahçe'lilerin özel olarak hazırlanmasına şaşırması. Açıkçası son iki maç bu maçı hazırladı. Ben kendi adıma söyleyeyim o iki maçtan sonra yine tiyatro havasında geçseydi çok sinirlenirdim.
uAburak89
14.Haziran.2014, 16:40
Ben de sanmıyorum böyle bir şey uyduracağını. Ama bana esas garip gelen Galatasaraylıların bu maça Fenerbahçe'lilerin özel olarak hazırlanmasına şaşırması. Açıkçası son iki maç bu maçı hazırladı. Ben kendi adıma söyleyeyim o iki maçtan sonra yine tiyatro havasında geçseydi çok sinirlenirdim.
Şahsen ben taraftarın hazırlanmasına şaşırmıyorum. Seri ortaya gelmiş tekrar, taraftar herhalde farklı olacak. Koç cezalı, maçın önemi hayati.
Bizim salonda olanlara arada fark var, o da şu. Biz de ne yaptıysa taraftar yaptı. Yönetim veya koç gazlamadı ki, aksine Ergin Ataman atmayın, küfür etmeyin diye kızdı taraftara 2. maçta. O maçlarda olanlar bizim fanatiklerin hatası, ayıbı. Zaten cezasını da çekeceğiz.
Şaşırtıcı olan Nba standardı var denilen salonda yapılan oynamalar, yönetim tarafından yapılan özel hazırlık. Yani aslında bu da şaşırtıcı değil, Aziz Yıldırım hep böyleydi ama yine de garip geliyor.
Aziz Yıldırım dedi ki, biz istiyoruz ki her salon bizimkisi gibi olsun, ilk iki maçı kastetti yani. Kazanmak, kaybetmek önemli değil dedi. Ama dün gördük ki o da aslında Abdi İpekçi atmosferi istiyor, belki de daha fazlasını.
Şimdi esas soru bize özel kural çıkaran TBF, size ceza verecek mi, en çok bunu merak ediyorum ben.
Cengo
14.Haziran.2014, 16:45
Elini sıkmama iddianı gösterecek video var mı? Maç sonu olaylarında Mirsad, hocayı korumaya çalışıyordu, tribünlere atmayın derken bir yandan da hocaya gel abi diyordu. Elini sıkmamasına rağmen bunu yaptıysa helal olsun diyeceğim o yüzden soruyorum.
Ayrıca sponsorluktan vazgeçecek olsalar olaylı Efes - Fb serisinde vazgeçerlerdi zaten. Hocanın öyle bir düşünce ile açıklama yaptığını sanmıyorum.
FB TV dakika başı gösteriyor maçtan özetin sonunda tekrar tekrar. Bugün 3 kere izledim.
Şahsen ben taraftarın hazırlanmasına şaşırmıyorum. Seri ortaya gelmiş tekrar, taraftar herhalde farklı olacak. Koç cezalı, maçın önemi hayati.
Bizim salonda olanlara arada fark var, o da şu. Biz de ne yaptıysa taraftar yaptı. Yönetim veya koç gazlamadı ki, aksine Ergin Ataman atmayın, küfür etmeyin diye kızdı taraftara 2. maçta. O maçlarda olanlar bizim fanatiklerin hatası, ayıbı. Zaten cezasını da çekeceğiz.
Şaşırtıcı olan Nba standardı var denilen salonda yapılan oynamalar, yönetim tarafından yapılan özel hazırlık. Yani aslında bu da şaşırtıcı değil, Aziz Yıldırım hep böyleydi ama yine de garip geliyor.
Aziz Yıldırım dedi ki, biz istiyoruz ki her salon bizimkisi gibi olsun, ilk iki maçı kastetti yani. Kazanmak, kaybetmek önemli değil dedi. Ama dün gördük ki o da aslında Abdi İpekçi atmosferi istiyor, belki de daha fazlasını.
Şimdi esas soru bize özel kural çıkaran TBF, size ceza verecek mi, en çok bunu merak ediyorum ben.
Bu seride 2 anons ile para cezası almıştı Galatasaray. Fenerbahçe'ye 2 anonstan saha kapama cezası ağır olur karşılaştırdığında.
uAburak89
14.Haziran.2014, 16:46
FB TV dakika başı gösteriyor maçtan özetin sonunda tekrar tekrar. Bugün 3 kere izledim.
Mirsad Türkcan'dan haz etmem ama helal olsun, büyüklük yapmış.
MeMo
14.Haziran.2014, 16:47
Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.
Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.
uAburak89
14.Haziran.2014, 17:03
Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.
Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.
uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.
Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.
Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.
byariff
14.Haziran.2014, 18:00
Kultur farkliligi bu olsa gerek ne hakemi etki altina alacak aciklama ne takimin hocasina nede kisilere hakaret edecek aciklama yok sadece adalet tesekurler galatasaray..
Cengo
14.Haziran.2014, 18:12
uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.
Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.
Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.
Obradovic hiç bir hareketini tahrik amaçlı yapmadı. Tahrik olunacak bir konu da yok. Kendi oyuncusunu eleştirirken bile bağırarak mosmor olan bir antrenörden bahsediyoruz. Obradovic dünyadaki en karakterli, en beyefendi antrenörlerden biridir. Kazandığı maçtan sonra şampiyon olmuş gibi anlamsız tavırlara girdiğini ya da kaybettiği maçtan sonra dahi kimseyi tebrik etmediği görmedik.
Ergin Ataman, "Mola Alsana, Mola Alsana, Ergin Ataman, Mola Alsana" tezahüratına hakemden anons bekliyor. Üzerine mola alıyor. Bu kadar taraftarla muhattap olan, etkilenen başka bir antrenör görmedim.
uAburak89
14.Haziran.2014, 18:24
Az daha abartılırsa bu iş yakında Obradovic öncesi ülkede basketbol yoktu kıvamına gelecek.
Fenerbahçe taraftarının çoğunda Ergin Ataman antipatisi var, sebebi de çok açık zaten. Bu yüzden objektif bakılmasını beklemiyorum. Bu pireyi deve yapma tavrı şaşırtmıyor beni.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 18:32
ergin ataman aydin orsten sonra gelmis en iyi turk antrenor bence tbl de. ama aciklamalari cok antipatik maalesef. zaten elestriler de bu yonde. yoksa antrenor kimligine kimsenin birsey dedigi yok. bu ezeli rekabetin yarasini en cok kasiyan kisilerden biri kendisi. avans verdik turu aciklamalarin nereye varacagini tahmin edemiyor mu, soylediklerinin sonuclarini kestiremiyor maalesef. zaten saha icinde kazanabilecek niteliklere sahip bir koc, bu tip aciklamalarin hic geregi yok. kufur mevzusu da hic yakisik almamis. yaptiysa yapanin, yapmadiysa itham edenin en agir cezayi hakettigi asikar.
mactaki teknik fauldeyse ne oldugu aciklanmali. ergin ataman net bir sekilde hakeme birseyler soyluyor. belki kufur olmayabilir ama baska turlu bir asagilama ya da hakaret soz konusu olabilir. sebepsiz yere teknik calinacagini sanmiyorum. hakem hic tereddutsuz caldi cunku, agir bir sebebi olmali.
mwaru
14.Haziran.2014, 19:21
Galatasaray da video yapmış sıra bizimkilerde bakalım bizimkiler işi ileri boyuta taşıyıp beste falan yaparabilir.
europeanconquer
14.Haziran.2014, 19:23
En nefret ettiğim şey şu tarz basın toplantılarıydı,bizimkiler de yaptı,aferin.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 19:25
video dedin de aklima geldi. su sahne cok iyiydi. goksenin oyle yapisti ki bo'ya ikinci yarida bakin sonrasinda ne oldu :n:
BO
SAİT71
14.Haziran.2014, 20:26
Bugün basketbolda kulübümüze karşı yapılan haksızlara tepkimizi koymak için İstanbul Opera ve Bale salonunda gösterimiz vardır :n:
Sekopej
15.Haziran.2014, 14:42
İfade çok güzeldi, "lacivertin kırmızısı". Olaya böyle bakabilirsek aslında sıkıntı kalmaz ama sürekli sizde şöyleydi, sizde şöyleydi yahu aynı şeyler, dönüp dönüp yapılıyor. Kısır döngü sürüp gidiyor. İş taraftarda bitiyor, taraftarı da bu maçlardan mahrum edersen, hizaya gelirler. Olay mı oldu, 2 maç kapatma kardeşim, 2 sene kapat. 2 sezon boyunca Fenerbahçe Galatasaray derbisine seyirci alma, her branşta bunu uygula, dünya derbisi seyircisiz oynansın 2 sezon gör bak ilk seyircili maçta o taraftar nasıl muma dönüyor. (Dönmez de bir umut işte)
Mahmut Uslu ne güzel yoktu ortalarda yahu, yönetime ne diye girdi ki tekrar.
Yarın şampiyonluk maçı olur, Obradovic oradan kupayla gelir. Yunanistan'dan pek aşağı kalır yanı olmadığını görmüştür ligimizin, içeride zaten final oynamaması genelde sürpriz olur Fenerbahçe'nin, şampiyon olup, avrupada zirve için takımı oluşturmalı. Bu seride bile gençlere verdiği sürelerle de, bunu yapacağını gösterdi. Yarın son maç olsun, uzamasın bu iş.
byariff
15.Haziran.2014, 16:19
Mahmut Uslu: Ergin Ataman çok meraklısı ise pantolonumuzu gösteririz
http://www.3puan.com/video?id=674
Walter Sakana
15.Haziran.2014, 22:20
Vatan Mahmut Uslu-Ergin Ataman olayıyla ilgili şu fotoğrafı paylaşmış:
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/150620140841318212568_4.jpg
uAburak89
16.Haziran.2014, 22:25
İlk çeyreği 24-13 önde kapattık.
byariff
16.Haziran.2014, 22:35
iyi basladik umarim sonuda oyle biter
uAburak89
16.Haziran.2014, 22:44
Bo Mccalebb akıyor yine, durduramıyoruz.
40-38 bitti devre. 2. çeyrekteki gibi leş savunma yaparsak, maçın kopması çok uzun sürmez.
Fearless Coward
16.Haziran.2014, 22:45
40-38 bitti ilk yarı. Rezalet bir 2. çeyrek geçirdik. İkinci yarı sağlam savunma yapmak lazım.
himone
16.Haziran.2014, 22:52
Maç çok güzel geçiyor bence. Takımlar geri adım atmıyorlar eğer ikinci yarı hızlı hücuma devam edersek maçı alabiliriz. Bomboş şutları kaçırıyoruz, ilk yarıyı önde bitirebilecek fırsatları elde ettik ama değerlendiremedik. GS'da da el üstünden atmayanı dövüyorlar galiba, ne şutlar giriyor şampiyonluğu bırakmaya niyetleri yok. Ben açıkçası GS'ın pota altının dahaiyi olduğunu düşünüyordum ama ribauntlar dışında pek bir şey yokmuş.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 23:00
gs evinde pes etmiyor, fener evinde ezerek kazaniyor. serinin basindan beri ayni durum. fakat bu macta savunmalar biraz fazla gevsek. ikinci yari savunmalar sertlesir bence.
uAburak89
16.Haziran.2014, 23:20
58-60. Emir yanıyor resmen. Bo da dinlendi. Bize mucize lazım.
attirson
16.Haziran.2014, 23:21
Maçı daha yeni actım bir baktım Preldzic 19 sayı atmıs. :D Kariyer rekoruna gidiyor heralde. :D
uAburak89
16.Haziran.2014, 23:22
Maçı daha yeni actım bir baktım Preldzic 19 sayı atmıs. :D Kariyer rekoruna gidiyor heralde. :D
Her türlü atıyor valla, çok fena inanmış da çıkmış parkeye bugün.
byariff
16.Haziran.2014, 23:29
inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 23:30
obradan suphe etmeye basladim ciddi ciddi. onceki macta ispanyol daha iyi yonetti valla. bu nasil bi baslangictir. 50 kere sahadaki 5i degistirdi. benim basim dondu burada. bo'yu da fazla gec aldi. ne gerek var ki o kadar dinlenmesine.
uAburak89
16.Haziran.2014, 23:32
inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen
Arif orada karar doğruymuş, ribaund mücadelesi olunca geri pas olmuyormuş.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 23:40
obraya inanamiyorum, adamlar ne zaman zona gecseler cozum uretemiyoruz. elinde 50 tane sutor var hala iceriyi zorlatiyor. 1-2 atisin girse onlar da acilacak, her mac ayni sey.
2 dakka kalmis, atislara basladi bizimkiler. gec kaldiniz artik.
Fearless Coward
16.Haziran.2014, 23:44
Fark olan maçta üst üste üçlüklerle fark 6'ya kadar indi rahat maç haram bize. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 00:56
galatasarayi tebrik etmek lazim, bu kadroyla seyircisiz bir mac olsa dahi kazanmasini bildiler. fenerbahcenin bu sartlarda kazanmasi gereken bir macti. obra hayal kirikligi yaratti. galatsarayin istedigi gibi oynadi ve kaybettik.
uAburak89
17.Haziran.2014, 00:56
Beklediğim mucize gerçekleşti resmen, biz çok iyi başladık son çeyreğe, Fenerbahçe de arka arkaya atışları kaçırdı.
Federasyonun adeta bir tarafından element uydurur gibi bize özel yarattığı kurallara rağmen kazanmak güzel oldu.
Bugünü bekleyip Fenerbahçe'ye verilecek cezayı açıklamayan TBF bakalım şimdi ne yapacak? Muhtemelen ceza vermezler çünkü bizim yönetim basiretsiz, aciz kalıyor. Rahatlıkla para cezası ile geçiştirebilirler tepki gelmeyeceği için.
Son 13 senede TBL final serisinde Abdi İpekçi'de maç kazanmadan şampiyon olan takım yokmuş. (2000-01 sezonu finali hariç, o seride maçlar başka salonlarda oynanmış.) Bakalım bu istatistik tutacak mı yine?
Sonuçta final, ceza gelse de gelmese de ev sahibi avantajıyla Fenerbahçe favori. Şampiyonluk benim için play-off başından beri sürprizdi zaten, olursak çok şaşırırım. Umarım güzel bir final olur.
Bu arada yanlış görmediysem Ali Koç maçtaydı. Yönetici değil, kadın değil, çocuk değil. Hangi sıfatla maçı izleyebiliyor? Aklı başında denilen adamlar bile kural tanımayacaksa bu iş yaş.
5. maç ile ilgili resimler vardı zaten de, video geldi şimdi de.
http://www.youtube.com/watch?v=7p6hQbjBZZA&feature=youtu.be
Yorumu siz yapın.
SAİT71
17.Haziran.2014, 00:58
Bence Obra bu takımın hocası değil. Bu şampiyonluğu bu şartlarda aldırması lazımdı. Eğer olurda kaybederse mutlaka göndermeliyiz. 3 maç oynandı 3ünüde kaybetti.
Fearless Coward
17.Haziran.2014, 02:01
Çocuklar inandı kazandık. Şampiyonluğu büyük ihtimal veririz ama tek istediğim şu maç ilk çeyrekten kopmasın artık yeter arkadaş. Sonuna kadar mücadele ettiğinizi görelim yenilirsek bile canınız sağolsun tek istediğim bu son topa kadar savaşırız umarım son maçta.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 03:13
fener ceza almaz bence, para cezasiyla gecistirilir. zaten saha kapama cezasi icin 3 anons lazim sanirim. fener seyircisi bilincli, 2. anonstan sonra kestiler :D fakat bu macta seyirci tribunde kalir mi bilmiyorum. rezillik cikabilir. serinin de son maci. hersey maca bagli tabi, kaybedilirse falan neler olur dusunemiyorum.
E.Cartman
17.Haziran.2014, 03:28
Final serisinden yaptığım en büyük çıkarım şu Hairston isimli arkadaş yerine başka biri olsaydı çok farklı şeyler konuşuyor olurduk, eminim. Hele bir de Gordon olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyorduk.
uAburak89
17.Haziran.2014, 03:36
fener ceza almaz bence, para cezasiyla gecistirilir. zaten saha kapama cezasi icin 3 anons lazim sanirim. fener seyircisi bilincli, 2. anonstan sonra kestiler :D fakat bu macta seyirci tribunde kalir mi bilmiyorum. rezillik cikabilir. serinin de son maci. hersey maca bagli tabi, kaybedilirse falan neler olur dusunemiyorum.
2 anons sonrası kurulun kararına kalıyor olması lazım. 3 anons olursa kesin ceza geliyor. Maçta 2. anons için maçın sonunu bekledi hakemler zaten. Bilinçten ziyade zaman kalmadı. :) Ceza beklenmesinin sebebi, maç sonrasında olanlar.
Biz şampiyon olursak;
http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI
Bunun olması muhtemel bence.
Bu arada ceza gelmezse maça gitmeyi düşünüyorum. Maça bilet alırken Fb taraftar kartı lazım mı bilen var mı? İstanbul'da olacağım maç günü, salonu merak ediyorum da.
SAİT71
17.Haziran.2014, 04:05
Ortamı oldukça gerdi her iki tarafta, olası bir mağlubiyet ve şampiyonluğun gitmesi durumunda olaylar çıkabilir bence de....
ReaList
17.Haziran.2014, 09:37
Herkes kendi sahasında kazanmış şuana kadar, her horoz kendi çöplüğünde öter derler ya. Aslında 2 takımında eşit sayıda taraftara, tarafsız bir sahada son maça çıkması ne güzel olurdu. Ama yanlış hayal, yanlış zaman, yanlış mekan.
europeanconquer
17.Haziran.2014, 10:44
Berabere kalsak olmuyor mu ? :zuhaha
europeanconquer
17.Haziran.2014, 13:29
Pek alakalı değil ama Hawkins davasını kazanmışız,450 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuş.Alacağı 280 bin doları olduğundan 170 bin dolar ödeyecek kulübe.
byariff
17.Haziran.2014, 14:28
Senaryo yine hazir fenerbahce arenada yine recep ankarali ve ekibi verilmis turkiyede baska hakem yokmuda bu sike davasinda ismi gecilen hakemler veriliyor.gsnin tek yapacagi sey o sahaya cikmamqk
di canio
17.Haziran.2014, 14:45
Yahu burada bazı arkadaşlar serinin başından beri yok hakemdi, yok federasyondu, yok senaryoydu diye yazıyorlar. Her iki takım lehine de hakem hataları oluyor. Senaryo falan diyorsunuz ama seri 3-3. İma ettiğiniz ya da yazdıklarınızdan benim anladığım ayarlamalar yapılacak ve seri 3-3'e gelecek. Saçma gelmiyor mu size de? Amacınız ne anlamıyorum. İnsanları tahrik etmek mi? Ortamı germek mi? Algı yaratmak mı?
sui generis
17.Haziran.2014, 15:05
Fenerbahçe hakemlere baskı falan yapıyor diyorsunuz Galatasaray'ın attığı twitleri görüyoruz. Hiç öyle mağdur edebiyatı yapacak bir durum yok.
attirson
17.Haziran.2014, 15:11
Senaryo yine hazir fenerbahce arenada yine recep ankarali ve ekibi verilmis turkiyede baska hakem yokmuda bu sike davasinda ismi gecilen hakemler veriliyor.gsnin tek yapacagi sey o sahaya cikmamqk
Bırakın artık bu işleri.Hatalar iki takıma da yapılıyor.Serinin basından beri yer yapıyorsunuz şampiyonlugun kaçması durumunda bahanelerin arkasına sıgınmak icin.Recep Ankaralı verilmeyecekte kim verilecek bu maça ? Türkiye'nin en kariyerli hakemi final four'da düdük çalmıs bir hakem tabii ki bu adam verilecek final maçına.
uAburak89
17.Haziran.2014, 15:27
Recep Ankaralı'yla "her şey yolunda"...
Şampiyon masa başında değil, parkede belli olur umarım perşembe günü.
davidvilla
17.Haziran.2014, 15:29
bunları söyleyenler derbide cuneyt cakır gelince isyan edenler.
azıcık tutarlı olsanız keşke.
onun dışında en doğru yorum realist'ten gelmiş hakkını verelim. bu iki takım da (klüp değil takım) güzel basketbol oynayan güzel takımlar keşke bıraksak da rahatça oynayabilseler.
LaigLeNoiR
17.Haziran.2014, 15:39
Arkadaşlar lütfen birazcık sakin olalım, rakip takım taraftarlarını tahrik edici sözler kullanmayalım.
SAİT71
17.Haziran.2014, 16:01
Herkese herşeye rağmen parkeye çıkıp bu maçı eze eze almamız lazım artık, 3-3'e gelmiş seri burada hala hakem muhabbetleri, her spor dalında futbolda iddia edilen birşeyi gundeme getirip ortamı germek samimi gelmiyor artık, serinin başından bu yana hakemler hakemler...
europeanconquer
17.Haziran.2014, 16:07
5. maçta ki rezaletten sonra 7. maç seyircili oynanacak.
En büyük sıkıntı hakemler değil bence.
uAburak89
17.Haziran.2014, 16:18
Dün Fenerbahçe şampiyon olsa bugün kapatma cezası verirlerdi rahatça.
attirson
17.Haziran.2014, 16:20
Herkes kendi sahasında kazanmış şuana kadar, her horoz kendi çöplüğünde öter derler ya. Aslında 2 takımında eşit sayıda taraftara, tarafsız bir sahada son maça çıkması ne güzel olurdu. Ama yanlış hayal, yanlış zaman, yanlış mekan.
O zaman normal sezonun bir önemi kalmazdı yalnız.Boşuna mı Gs'nin önünde bitirdik sezonu. :D
byariff
17.Haziran.2014, 16:25
5. maçta ki rezaletten sonra 7. maç seyircili oynanacak.
En büyük sıkıntı hakemler değil bence.
O konuya hic girme onu herkes biliyor..galatasarayin tek yapcagi sey o maca cikmamak kupalar gelip gecicidir yeterki dik dursunlar tarih bunlarida yazar.
europeanconquer
17.Haziran.2014, 16:28
Bence de maça falan çıkmayalım,şampiyonluk falan umurumda değil.Burası taraftar forumu olmadığı için daha fazla şeyler yazmayacağım.
uAburak89
17.Haziran.2014, 16:30
Can güvenliğim yok diyen Ergin Ataman'ın, tükürük yağmuruna tutulan sporcularının arkasında durabilecek bir Galatasaray yönetimi yok. Onlar ancak tweet atar, takipçisi olur ve kamuoyunun takdirine bırakır.
Ergin Ataman gibi iddialı bir koçun bile psikolojik olarak ne kadar yıprandığı dün çok net görüldü maç sonu açıklamasında. Umarım Efes'i çalıştırırken başına gelen rezillikler tekrar etmez.
Bu hakem triosu 9 derbi yönetmiş, hepsini de Fenerbahçe kazanmış. Tesadüfün böylesi. :)
MeMo
17.Haziran.2014, 16:53
Garip bir biz memnun olalım da kurallar uygulanmasın şımarıklığı var.
Ben neden Fenerbahçe ceza almadı açıklayayım, Galatasaray, 3. maçta neden almadıysa o sebepten.
Banega
17.Haziran.2014, 17:34
http://www.ntvspor.net/haber/basketbol-t/108938/eksioglundan-olay-tweet
semih99999
17.Haziran.2014, 18:06
o saha o olaylara ragmen kapanmıyosa artık söz bitmiş demektir eger bi ortada hak adalet varsa normal şartlar altında tabi o maçı alması lazım artık bizimkilerin
mwaru
17.Haziran.2014, 19:20
Lan bi de hakem hatasıyla kazanıp şampiyon oluyormuşuz. İşte o zaman curcuna başlar. Demeç savaşları basın toplantıları piii olaylar olaylar.
Suicider
17.Haziran.2014, 19:32
Maça çıkmasın diyosunuz da bu takımın 1 senelik emeğinin boşa gitmesi demek maça çıkmamak.Çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar yenilirsekte yeniliriz,ama ya kazanırsak? Bence ozaman maça çıkmamaktan daha da büyük bir etki yaratır bu olay.
europeanconquer
17.Haziran.2014, 19:56
Galatasaray SK @GalatasaraySK 20 sn.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal az sonra GSTV'de tarihi bir açıklamada bulunacak.
https://twitter.com/GalatasaraySK/status/478912460741935105
uAburak89
17.Haziran.2014, 20:12
Maça çıkmasın diyosunuz da bu takımın 1 senelik emeğinin boşa gitmesi demek maça çıkmamak.Çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar yenilirsekte yeniliriz,ama ya kazanırsak? Bence ozaman maça çıkmamaktan daha da büyük bir etki yaratır bu olay.
Haklısın da insan hayatı da her şeyden önemli. İlk iki maç ile 5. Maç arasında fark var. İlk iki maç gibi olacağını bilsek çıkalım zaten şimdi sıkıntı büyük. Ergin Ataman'a ahlaksız dediler açık açık basın toplantısında, taraftarlarını gazladılar. Şampiyon olursak olacakları tahmin etmek zor değil, basketbolda da futbolda da sabıkalı bir taraftar grubu var karşımızda. Üstelik onlara göre herşeyin sebebi hep Galatasaray. Çıkmama düşüncesini yadırgamıyorum bu sebeple.
attirson
17.Haziran.2014, 20:15
İşin komik kısmı Ergin Ataman can güvenligim yok diyor ama kendi taraftarı seyircisiz maçın cıkısında bekleyip dönerken bizim takım otobüsünün camlarını indiriyorlar.Hemde bunu kazandıkları halde yapıyorlar.
Fearless Coward
17.Haziran.2014, 20:22
2 takıma da kupanın sapından versinler kapansın bu olay. :D Baskette bu kadar rezil bir seviyeye gelindiğini hatırlamıyorum basketbolun da içine ettiler.
SAİT71
17.Haziran.2014, 20:31
2 takıma da kupanın sapından versinler kapansın bu olay. :D Baskette bu kadar rezil bir seviyeye gelindiğini hatırlamıyorum basketbolun da içine ettiler.
Aynen yahu ne kupaymış arkadaş, keşke ikiside alamasa yasa çıksa da :)
byariff
17.Haziran.2014, 20:35
Yonetim artik patladi cok dogru bir karar verdiler...
eng1n
17.Haziran.2014, 20:36
Böyle bir karar alındıysa da o kararın arkasında durulamayacağı bence kesin o maça çıkacak gs
Suicider
17.Haziran.2014, 20:45
Bence yanlış bir karar verildi.
Ralph
17.Haziran.2014, 20:48
Nedir bu kin, nedir bu nefret? Neyin derdinde iki takım, iki taraftar? Sporun bu kadar mı dışına çıkıldı yani. İnanılır gibi değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
efes pilsenli, ulkerli, tofasli seneleri ozlettirdiler vallahi. su futbol klupleri ceksinler ellerini basketboldan. kabak tadi verdi artik bu olanlar. derbilerden gina geldi yeminle.
europeanconquer
Olması gereken oldu,tebrik ediyorum yönetimi.
E.Cartman
20.Haziran.2014, 16:18
Sezonu 5. sırada bitiren ve Eurocup'a gitmeye hak kazanan Beşiktaş Integral Forex, ULEB'in aldığı kararla adeta şok oldu.
Bugüne kadar 48 olan katılımcı sayısını %25 kısarak 36'ya düşüren ULEB, Türkiye'deki katılımı ise %50 kısarak 4 olan Eurocup kontenjanını 2'ye indirdi.
Yapılan bu değişikliğe göre önümüzdeki sezon Eurocup'a Banvit ve Karşıyaka katılacak.
Ancak işin ilginç kısmı Basketbol Federasyonu'nun bu değişikliğe itiraz bile etmemiş olması.
Beşiktaş cephesi duruma son derece tepkili ve Wildcard alabilmek için çalışmaları şimdiden başlattılar.
http://www.3puan.com/content?id=3371
himone
27.Haziran.2014, 22:39
Şimdi bu yabancı kuralını tam olarak açıklayabilecek birisi var mı? Toplamda 6 yabancı ile sözleşme imzalanabilecek ve 5 tanesi maç kadrosunda olacak. 6 yabancıya devşirmeler de dahil mi? Dahilse bütün takımlar sıkıntı çekecek demektir, çünkü her takımda vardı 1 tane.
Leonadias
27.Haziran.2014, 22:45
Türk basketbolunda devşirme kuralı olarak uygulanan ve Preldzic,Simmons,Ersin Dağlı gibi yabacı oyuncular Türk statüsünde oynayarak yabancı olarak sayılmıyodu .Ancak statünün değişmesiyle beraber yerli yabancı ayrımı diye bir şey olmayacak. Artık Türkiye’de yetişmiş ve yetişmemiş olarak değişecek olan kurala göre devşirme oyuncular da artık Türkiye’de yetişmemiş olarak sayıldıkları için 5 kişilik kontenjanın içinde yer alıcaklar.
Bu arada yabancı kuralı 5+0
SAİT71
27.Haziran.2014, 23:36
Basketbolunda içine edecekler anlaşılan.
sananes
28.Haziran.2014, 11:21
Türk milli takımında oynayan oyuncular nasıl yabancı sayılabilir akıl tutulması mı yaşıyor bu insanlar.
byKpln
28.Haziran.2014, 12:22
Türk milli takımında oynayan oyuncular nasıl yabancı sayılabilir akıl tutulması mı yaşıyor bu insanlar.
Şu insanlar nasıl Türk Sporunu yönetir, aklım almıyor:mad:
SAİT71
28.Haziran.2014, 15:42
o halde turk sayılmayanlar milli takıma yollanmamalı...
himone
09.Temmuz.2014, 18:27
O kadar uğraştılar çalıştı çabaladılar ve önceki seneyle aynı kararı aldılar, emeği geçen herkese teşekkürler!
Neyse en azında koçlar maç sırasında matematik derdinde olmaz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Leonadias
14.Temmuz.2014, 20:37
Beko, basketbola veda etti.
Arçelik AŞ, Beko'nun TBL'nin sponsorluğunun 30 Haziran tarihi itibarıyla sona erdiğini açıkladı.
Arçelik AŞ'den yapılan açıklamada, "Türkiye'de ve dünyada spora verdiği destekle gençlerin gelişiminde önemli bir rol oynayan Beko'nun, 2006 yılında başlayan Türkiye Basketbol Ligi isim sponsorluğu, mevcut sözleşme gereği 30 Haziran tarihinde sona ermiştir. Sözleşmenin feshi söz konusu değildir" denildi.
Basketbol yatırımlarının yanı sıra futbola da destek veren Beko'nun, Beşiktaş'a yeniden sponsor olduğu ve 2014-2015 sezonundan başlamak üzere üç sezonluk, "Beşiktaş Profesyonel Futbol A Takımı Forma Sırt Sponsorluğu" anlaşması imzalandığı hatırlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu sene ayrıca futbol alanında çok büyük bir adım atarak dünyanın efsane takımlarından FC Barcelona ile de sponsorluk anlaşmasına imza atmıştır. Arçelik AŞ'nin 130 ülkede tüketicilerle buluşan global markası Beko, uluslararası arenada hızla büyürken, hem Türkiye'de hem de dünyada spor aracılığıyla toplumsal gelişimi desteklemektedir.
Global stratejileri doğrultusunda sporun çeşitli dallarında yatırımlarını sürdüren Beko, basketbol branşında çeşitli ülkelerde basketbol liglerinin isim sponsorluğunu üstlenmiştir. 2013 yılında Slovenya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın presenting sponsoru olan Beko, bu yıl İspanya'da düzenlenecek 2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası'nın 'presenting partner'ı ve Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2014 Kadınlar Dünya Şampiyonası'nın da 'global partner'ıdır."
Beko'nun Türkiye Basketbol Ligi'ne sponsor olduğu süreçte, Türkiye'de basketbol alanında, aralarında dünya ikinciliğinin de bulunduğu çok önemli başarılar elde edildiği vurgulanan açıklamada ayrıca, "Bu başarılarda büyük emeği geçen Türkiye Basketbol Federasyonu'na işbirliği ve sponsorluğumuz süresince gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Beko, hedefleri doğrultusunda Türkiye'de ve dünyada spora yatırım yapmaya ve sponsorluklarına yenilerini eklemeye devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.
Leonadias
22.Temmuz.2014, 15:38
Potaya yeni sponsor
Türkiye Besketbol Ligi'nde anlaşmasını yenilemeyerek çekilme kararı alan Beko'nun yerini Türk Hava Yolları (THY) alıyor.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/22/fft104mm3045044.jpg?v=2014-07-22
7 yıldan bu yana isim sponsoru olduğu Türkiye Besketbol Ligi’nde anlaşmasını yenilemeyerek çekilme kararı alan Beko’nun yerini Türk Hava Yolları (THY) alıyor. Yeni sponsorluk anlaşması THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in katılımıyla bugün duyurulacak. Anlaşmanın süresi ve sponsorluk bedelinin detayları da bugünkü toplantıda açıklanacak. Beko’nun Türkiye Basketbol Ligi’nden çekilmesinin ardından adı öne çıkan THY, basketbolda en büyük organizasyonlardan biri olan Avrupa Ligi’ne verdiği sponsorluk desteğini 2020 yılına kadar uzatmıştı.
Beko bu sezon anlaşmayı yenilemedi
Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında haziranda oynanan Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonu’nu belirleyecek play-off maçları serisinde meydana gelen olayların ardından Beko’nun çekilme kararı aldığı öne sürülmüş, şirket ise sözleşme süresinin bittiğini açıklamıştı.
Leonadias
03.Ağustos.2014, 21:28
Birkan Batuk’tan Üzücü Haber
http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/07/cesme-birkan-batuk-1_16072014_02.jpg
Milli takımımız ilk hazırlık maçında Belçika’ya 74-70 mağlup olurken, Birkan Batuk’tan gelen üzücü sakatlık haberiyle sarsıldı.
Genç sporcunun aşil tendonunun koptuğu belirtildi.
Leonadias
06.Ağustos.2014, 00:15
Cenk Akyol ve Ender Arslan, Galatasaray LH'den ayrıldı.
Leonadias
12.Ağustos.2014, 13:07
Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Ömer Onan basketbolu bıraktı.
Leonadias
18.Ağustos.2014, 16:51
Anadolu Efes, yeni sezonda sponsor olarak AND1 ile anlaştı. Takım gelecek sezon AND1 ürünleri kullanacak ve giyecek.
http://1.bp.blogspot.com/-vuG_-XGcVI8/T0dcqNGX5EI/AAAAAAAAAE8/zQJ9eEKUDKA/s1600/6hugacjw.jpg
Leonadias
19.Ağustos.2014, 13:06
Türkiye Basketbol Ligi (TBL) fikstürü yarın saat 13.00′te, TBL Federasyon Kupası kura çekimi de saat 13.45′te yapılacak.
Leonadias
01.Eylül.2014, 19:06
Arroyo sakatlandı
Porto Riko'nun Senegal'e 82-75 yenilerek ikinci mağlubiyetini aldığı maçta Galatasaray'ın yıldız oyun kurucusu Carlos Arroyo sakatlık yaşadı.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/09/01/fft104mm3118862.jpg
11 dakika sahada kalan ve 11 sayı üreten (1/1 ikilik, 3/5 üçlük) Arroyo’nun ayağı 2.çeyrekteki bir pozisyonda rakibinin altında kaldı. Acıyla kenara gelen Arroyo’nun sakatlığı nedeniyle şampiyonaya veda ettiği belirtildi.
attirson
22.Eylül.2014, 00:16
Takımımız Alba Berlin , Galatasaray LH , Darüşşafaka Doğuş , Cedevita Zagreb ve KK Zadar'la mücadele ettigi Zadar Cup'ı çıktıgı 3 maçı da kazanarak birinci sırada tamamladı.Şimdi sırada bunun daha zoru olan Gloria Cup var bakalım orda ne yapacagız.
davidvilla
15.Ekim.2014, 22:19
Benim calistigim firma Haksa Tekstil usak sportif in forma sponsoru olmuş :)
Universal
20.Ekim.2014, 17:12
Bu gün Fenerbahçe kupasını alarak evindeki ilk maçına çıkıyor. Telekom galibiyeti ile lige iyi başladık. Devamı Antep önünde gelir.
Dün Banvit son nefesde Galatasaray'ı yendi ve şampiyonluk için bir adayım dedi. Banvit yatırımlarını iyi alan bir takım güzel bir kadroları var.
Efes ise galibiyet alarak ilk zaferine ulaştı. Yakın zaman iyi form yakalayacaklarına eminim.
byariff
21.Ekim.2014, 02:09
nolan smith ile sozlesmeyi fesh ediyormusuz jamont gordon geri donuyormus..
Viola26
21.Ekim.2014, 14:21
nolan smith ile sozlesmeyi fesh ediyormusuz jamont gordon geri donuyormus..
Ergin Ataman'a yaptığından sonra gönderilmesi çok doğru bir karar.
E.Cartman
21.Ekim.2014, 15:53
İsabetli bi karar olmuş. Zaten Gordon'ı hiç bırakmayacaktık, hatayı en başta yaptık.
daha önce aralarında maaş farkı olduğu için nolan smith alınmıştı diye okumuştum. Gs Nolan Smith'in maaşını ödeyemezken hem onu fesh edip hem de yeni bir transfer yapması mantıklı gelmedi bana.