PDA

View Full Version : Ümitlerin, Liechtenstein ve İrlanda Cum. maçları aday kadrosu açıklandı

di canio
26.Ağustos.2011, 18:42
Ümit Milli Takımımızın, 2 Eylül'de Liechtenstein ve 6 Eylül'de İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.

Ümit Millilerimiz 27 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Riva'daki Legend Hotel'de toplanacak. TFF Riva Tesisleri'nde hazırlıklarını yapacak Millilerimiz, Liechtenstein maçı için 31 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'ndan Zürih'e gidecek. Zürih'ten Liechtenstein'a geçecek Millilerimiz, 31 Ağustos-03 Eylül 2011 tarihleri arası Schatzmann Hotel'de konaklayacak.

Millilerimiz, Liechtenstein ile 2 Eylül Cuma günü karşı karşıya gelecek. Vaduz şehrindeki Rheinpark Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.

Liechtenstein maçı sonrası 3 Eylül'de Zürih'ten İzmir'e geçecek Millilerimiz, buradan maçın oynanacağı Manisa'ya giderek Anemon Otel'de kampa girecek.

Ümit Milli Takımımız, İrlanda Cumhuriyeti ile 6 Eylül Salı günü karşı karşıya gelecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Burak KAPLAN (Beşiktaş A.Ş.)
Necip UYSAL (Beşiktaş A.Ş.)
Kamil Ahmet ÇÖREKÇİ (Bucaspor)
Serdar AZİZ (Bursaspor)
Alper POTUK (Eskişehirspor)
Gökay IRAVUL (Fenerbahçe A.Ş.)
Emre ÇOLAK (Galatasaray A.Ş.)
Muhammet Demir (Gaziantepspor)
Orhan GÜLLE (Gaziantepspor)
Özkan KARABULUT (Gençlerbirliği)
Sakıb AYTAÇ (Gençlerbirliği)
Barış BAŞDAŞ (Kasımpaşa)
Şahin AYGÜNEŞ (Kasımpaşa)
Cem SULTAN (Kayserispor)
Savaş YILMAZ (Kayserispor)
Sefa YILMAZ (Kayserispor)
Bayram OLGUN (MKE Ankaragücü)
Özgür ÇEK (MKE Ankaragücü)
Umut SÖZEN (MKE Ankaragücü)
Musa NİZAM (MP Antalyaspor)
Sezer ÖZMEN (Rizespor)
Mahmut BOZ (Sivasspor)
Alper ULUDAĞ (Alemannia Aachen)

anil luque
26.Ağustos.2011, 18:45
Tanju Kayhan Avusturya vatandaşı mı ?

di canio
26.Ağustos.2011, 18:47
Tanju Kayhan Avusturya vatandaşı mı ?

Avusturya Milli Takımı'nda oynuyor mu şu an bilmiyorum. Ancak Avusturya vatandaşı olduğunu biliyorum.

E.Cartman
26.Ağustos.2011, 18:49
3 büyüklerden sadece 3 futbolcu olması üzücü. O kadar imkana rağmen sonuçlar ortada, iyi yönetilmiyoruz.(BJK'den Burak'ı saymadım çünkü daha bu sezon transfer oldu, alt yapıdan yetişen bir oyuncu değil)

anil luque
26.Ağustos.2011, 18:54
3 büyüklerden sadece 3 futbolcu olması üzücü. O kadar imkana rağmen sonuçlar ortada, iyi yönetilmiyoruz.(BJK'den Burak'ı saymadım çünkü daha bu sezon transfer oldu, alt yapıdan yetişen bir oyuncu değil)
Orhan Gülle ve Sezer Özmen Beşiktaş'tan. Cem Sultan Galatasaray'dan , Özgür Çek Fenerbahçe'den.. Ben mi yanlış biliyorum bunları ?

Night_Mare17
26.Ağustos.2011, 18:57
Berkin olmalıydı .

RasAnt
27.Eylül.2011, 00:46
Bence kaliteli jenerasyona sahibiz ancak gurbetçi araştırması daha sıklaşmalı koskoca takımda 1 tane var sonra elimizden kayıp gidiyor bizi niye seçmiyorlar diyoruz değer vermiyoruz ki.Sivrilince aa oyuncu süpermiş alalım diyorsun ama iş işten geçiyor Almanyanın yıldızı oluyor.

kalemci
27.Eylül.2011, 02:26
Orhan Gülle ve Sezer Özmen Beşiktaş'tan. Cem Sultan Galatasaray'dan , Özgür Çek Fenerbahçe'den.. Ben mi yanlış biliyorum bunları ?

Doğru biliyorsun kardeşim bu altyapılardan çıkmalar ama ama Cem Sultan dışında hepsi çocuk yaşta geldiler diye biliyorum.

Bence kaliteli jenerasyona sahibiz ancak gurbetçi araştırması daha sıklaşmalı koskoca takımda 1 tane var sonra elimizden kayıp gidiyor bizi niye seçmiyorlar diyoruz değer vermiyoruz ki.Sivrilince aa oyuncu süpermiş alalım diyorsun ama iş işten geçiyor Almanyanın yıldızı oluyor.

Barış Başdaş, Şahin Aygüneş, Burak Kaplan, Sefa Yılmaz da gurbetçi oyuncular diye biliyorum.Artık gurbetçi araştırmalarını çoğunlukla takımlarımız yapıyor ve ellerinden geldiğince getirmeye çalışıyor. Zaten Nuri, Mesut, İlkay, Serdar Taşçı gibilerse kendilerini çok önceden belli ediyor gelmiyorlar.İş tamamen onların insiyatifine kalıyor.