View Full Version : [2.Hafta] Gaziantepspor - Fenerbahçe
Homer J.S
14.Eylül.2011, 12:04
http://oi53.tinypic.com/o86nnr.jpg
Varonil
14.Eylül.2011, 12:25
Sakatların yetişmesi zor gibi gözüküyor,iyi ihtimalle Emre ve Özer yetişir belki.
Son 2 sezonda birbirinin kopyası 2 maçla yenilmiştik Gaziantepspor'a deplasmanda.İlk hafta oynadığımız Ordu maçına nazaran daha zor bir maç olacak..Zorlanacağımızı ama kazanacağımızı düşünüyorum,skor tahminim 2-1 (Alex x2)
Fearless Coward
14.Eylül.2011, 12:27
Zor maç olacak Antep evinde kaybetmez bence...1-0 Yenerler golü Cenk atar...
byariff
14.Eylül.2011, 12:29
Cok zor bir mac olucak fenerbahcede sakatlar var ama antep yener diye dusunuyorum zorda olsa.
1-0 antep yener
Sirius Black
14.Eylül.2011, 12:39
Fenerbahçe'de eksik bayağı var. Orduspor maçındaki futbol hiç umut vaat etmedi. Eğer Gaziantepspor geçen seneki gibiyse Fenerbahçe'nin serisi sona erer, Antep alır.
sananes
14.Eylül.2011, 13:35
Bir tek Emre gelsin bize bir şey olmaz :) Emre gelirse kazanırız,yok emre yetişemez de cristian selçuk ikilisiyle çıkarsak yine işler karışır.
SAİT71
14.Eylül.2011, 13:43
Eğer Emre olursa maçda daha derli toplu oynarız. 1-0 2-1 gibi skorla alabiliriz. Gelmezse işimiz çok zor. Antep takımının gücü belli zaten. İlk haftada Antalyaspor'a yenildikleri için bu maça mutlaka 3 puan için çıkacaklar. Dahada zor olacak... Bana göre buradan bu şartlarda bir beraberlik iyi sonuç olur.
attirson
14.Eylül.2011, 13:48
Çok zor bir maç olucak eğer gerçek oyununu oynarsa G.Antep bence puan alır ama Antalya'daki gibi oynarsa rahat kazanırız.
eng1n
14.Eylül.2011, 14:00
Emre yine olmazsa Stoch - Selçuk - Mehmet - Dia orta sahasıyla çıksak daha iyi olacak gibi.
sananes
14.Eylül.2011, 14:06
Emre olmazsa Cristian-Sezer ya da Selçuk-Sezer yapmalı hoca orta ikiliyi.Orduspor maçından sonra kendisi de söylemiş zaten, aynı tarz oyuncularla oynamanın zorluk olduğunu.O zaman Selçuk-Cristian ikilisinde ısrar etmemeli.
SAİT71
14.Eylül.2011, 14:08
Cristian Selçuğa göre daha iyi bence. Sezer'i tercih edip Cristian'ı orta sahaya koymalı. Stoch'u ise 60,70 gibi Dia yada oyunun gidişatına göre Alex'in yerine alabilir...
BleedingMoon
14.Eylül.2011, 14:12
cristian en azından futbolu biliyor ya. selçuk ne? emre ve gg olsun da. gerisi onların etrafına dizilir.
Zor maç olacak.Emre'nin oynaması çok şey değiştirir.Selçuk-Cristian ikilisi oynadığı zaman orta sahayı rakibe teslim ediyoruz.Gökhan Gönül'ün oynaması da çok önemli, Ordu maçında Bekir çok kötüydü.Eksik oyuncularımız geri dönerlerse kazanırız diye düşünüyorum.
Night_Mare17
14.Eylül.2011, 15:00
Sakatlar oynarsa Fener alır . Oynamazsa berabere biter .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2011, 15:05
Gaziantepspor evinde çok daha dirençli oynuyor ve büyüklerin belalısı bir takım Kamil Ocak'ta. Fenerbahçe'de de önemli eksiklerin olması nedeniyle Antep kazanır diyorum.
RaSenGan
14.Eylül.2011, 20:09
İyi bir oyun sergilerse Antep'in kazanma ihtimali oldukça yüksek.En az 1 puan alır Antep.
sui generis
14.Eylül.2011, 21:34
zor bir rakip ama tabii ki onlardan daha iyiyiz. maç çok çetin geçecektir. ama 3-1 alırız diye düşünüyorum. cristian ve alex gol atacaklardır.
Deus Dominus
15.Eylül.2011, 01:21
Ortasahada iki ön libero ile oynamak yakışmıyor Fenerbahçe'ye. Selçuk'ta, Cristian'da yetenekleri kısıtlı oyuncular, Emre olmazsa işi yine kolay olmaz sarı lacivertlilerin. Ben anlamıyorum Mehmet Topuz neden ortada denenmiyor. Kanatta oynatmak istendiğinde de zaten hep içe katederek oynuyor, çizgiyi hiç kullanmıyor neredeyse. Gaziantepspor'da sezona iyi başlayamadı, ön eleme karşılaşmalarından beri hücum konusuna netlik getirememişler, daha doğrusu gol sorununa. Sıkı bir mücadele olacağı kesin, iki takımdan hangisinin hücum hattı gününde olursa maçı kazanacak takımda o olur.
TR.CaPTaiN
15.Eylül.2011, 03:18
Gaziantep deplasmanı bana hep ligin en zor deplasmanı olarak gelmiştir. Önemli oyuncularımızın sakat olması büyük dezavantaj. Bunun yanı sıra açıklanan maç programında ortalama olarak ligin en kısa dinlenme süresine sahip takımı da yine biziz. Bu da ayrı bir dezavantaj. Umarım 3 puanla ayrılırız.
EndoplazmiK RetikuluM
15.Eylül.2011, 03:24
Emre dönmezse işimiz zor. Dönerse derli toplu bir oyunla kazanbiliriz. Gelmezse zaten GG de yüksek ihtimalle yok, o durumda en iyi sonuç beraberlik olur.
GodfatheR
15.Eylül.2011, 04:37
Mağlubiyet bekliyorum. Sakatlar dönmeden geçen sene ki F.Bahçe'yi izlememiz zor.
Varonil
15.Eylül.2011, 08:34
Selçuk ve Cristian bir arada oynadığı zaman ortasaha ve hücum arasındaki bağlantıda aksaklıklar olduğu görüldü ve bütün iş kanatlarda Dia ve Mehmet Topuz'un üstüne bindi.Aykut Kocaman da muhakkak görmüştür bunu bence.Böyle bir ilk 11 çıkabilir aslında bu maçta ;
Volkan
Bekir-Bilica-Yobo-Ziegler
Dia-Cristian-Mehmet-Uğur Boral
Alex-Semih
nannar
15.Eylül.2011, 08:46
G.Antep geçen yıl bıraktığımız gibiyse 3 puanı alır. Fenerbahçe Ordu maçında baya zorlandı. Sakatları da var. Eğer Fenerbahçe 3 puan almak istiyorsa herkesin çok iyi oynaması lazım
Suicider
15.Eylül.2011, 10:38
Fener bir şekilde kazanmayı beceriyor.Bence ne kadar eksiği olursa olsun kazanacaktır.En kötü ihtimal beraberlik.
Varonil
15.Eylül.2011, 18:47
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında, 16 Eylül Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizde, 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer aldı:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Uğur Boral, Issiar Dia, Gökay Iravul, Alex de Souza, Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.
Kafilemiz, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Gaziantep’e hareket edecek.
sarianet
15.Eylül.2011, 20:55
emre yok sanırım yine uykulu bi futbol oynayacağız uyutup uyutup bi gol atıp tek farkla kazanırız diye düşünüyorum ne kadar eksiğimiz olsada sonuçta fenerbahçe forması yeter :)
sananes
15.Eylül.2011, 21:00
Selçuk ve Cristian bir arada oynadığı zaman ortasaha ve hücum arasındaki bağlantıda aksaklıklar olduğu görüldü ve bütün iş kanatlarda Dia ve Mehmet Topuz'un üstüne bindi.Aykut Kocaman da muhakkak görmüştür bunu bence.Böyle bir ilk 11 çıkabilir aslında bu maçta ;
Volkan
Bekir-Bilica-Yobo-Ziegler
Dia-Cristian-Mehmet-Uğur Boral
Alex-Semih
Bence çok bekleriz bu 11'i bana kalırsa geçen maçın 11'inde sadece Dia-Caner değişikliği yapacak hoca öyle çıkacak maça.Biz de zevksiz etkisiz bir mücade izleyeceğiz.Muhtemelen de G.Antep üstün oynayacak.
goosfraba
15.Eylül.2011, 21:04
şampiyon antep'te.
zorlu deplasmandan 3 puan çıkarırsak şahane olur.
kilit isimler alex ve oynarlarsa stoch ve dia olabilir.
Varonil
16.Eylül.2011, 15:24
Kaptanımız Alex de Souza bugün Fenerbahçe formasıyla 300.cü resmi maçına çıkarak 3.cü kez dalya diyecek. :)
ForsakeN
16.Eylül.2011, 15:32
Takım hep Antep deplasmanında tutuk oynamıştır. İnşallah bu hafta puan kaybı yaşamayız. Volkan,Alex ve Semih'e büyük iş düşecek.
titates1
16.Eylül.2011, 17:55
Orhan Şam'ın sakatlığı geçti mi acaba ?
Varonil
16.Eylül.2011, 17:59
Orhan Şam'ın sakatlığı geçti mi acaba ?
en az 10 gün filan daha sürecek sanırım Orhan'ın sahalara dönmesi.
titates1
16.Eylül.2011, 18:11
Neyse bekir kötü oynuyor orda ama idare ediyor , ortasahada umarım mehmet topuz veya gökaydan birini kullanır hoca
TR.CaPTaiN
16.Eylül.2011, 19:58
Orduspor maçında Dia Ziegler'i çok fazla yalnız bıraktı. Dia'nın geriye gelmemesi defansın dengesini bozdu. Bilica Ziegler'e yardım etmek için sola kaydıkça göbekte boşluklar oluştu. Neyse ki Yobo'nun kalitesi, tecrübesi sayesinde kalemizde gol görmedik. Sanıyorum Aykut hoca Dia'nın Ordu maçında geriye yardım etmemesinden dolayı bu maçta Caner'i deneyecek. Fenerbahçe muhabirlerinin verdiği bilgi o yönde.
sananes
16.Eylül.2011, 20:11
O zaman Aykut Hoca Mehmet'le Bekir sağda hücum yapamadı.Orta sahadaki iki harika yeteneğimiz yan yana dikilip durdular diye düşünsün, en anlamsız hatayı düşüneceğine.Caner'i sola alıyosa Mehmet'i göbeğe kaydırıp Dia'yı sağda oynatsın.
Tamam seviyorum seni Aykut Hocam, kimsenin sevemeyeceği kadar çok belki de ama.Göz göre göre hata yapma artık.Caner-Cristian-Selcuk-Mehmet orta sahası bu ligin en kalitesiz takımına karşı bile mahkum oynar.Ezilir,zor hücuma çıkar.Selçuk-Cristian birlikte yetiyo zaten her hafta görüyoruz yan yana oynadıkları.İlla Dia'yı solda oynatmayacaksa Caner'i ya da Uğur'u(bence Uğur'u) oraya çek, sıfır hücum yeteneğine sahip olan Bekir'in önüne Dia'yı al.Ortanın ortasını da Cristian-Mehmet yap.
Son olarak Caner'in bile arkasında kalıyosa satsaydınız Stoch'u,kariyerine yazık adamın!
BleedingMoon
16.Eylül.2011, 20:13
emre'nin yerine sezer'i denese keşke.
Karcemarskas, Emre Güngör, Ivan, Dany Nounkeu, Serdar Kurtuluş, Wagner, Gilles Binya, Olcan, Orhan Gülle, Popov, Cenk
Volkan, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Alex, Semih
sananes
16.Eylül.2011, 20:17
Anadolu takımı mıyız yahu biz? Kazanıyoruz diye ses çıkarmıyoruz tamamda Caner ne yahu Caner ne? İsterse çıksın 3 gol atsın ama Caner orada 4. alternatiftir ancak.Selçuk-Cristian ikilisiyle maça başlamak nedir? Hangi devirdeyiz yahu, hücumsal yeteneği olmayan orta saha mı kaldı dünyada? hem de aynı anda 2 tane birden.Sezer'i emre yokken bile oynatmayacaksak neden aldık? Alex'e alternatife gerek yoktu zaten neredeyse her maç sorunsuz oynuyo. Bekir sağ bek oynayacaksa önüne hücum yapabilen bir adam koymak zorundasın,Bekir zaten stoper hücum gücü yok,alsana Dia'yı önüne.
Korkmadan kadro yapıyo hoca diyorduk ama eskidendi o işler, son zamanlarda Daum'dan bile korkak.Vazgeçemedi Bekir'den vazgeçemiyo 1-0 olsun bizim olsunculuktan.
SAİT71
16.Eylül.2011, 20:20
Bu maçta Sezer'in şans bulması lazım. O kadar sıkıntıdayken adamı oynatmayacak mıyız? Ne zaman forma bulacak bu adam. Sakatlar dönünce mi?
BleedingMoon
16.Eylül.2011, 20:23
4 tane orta sahayla, 3 tane de stoperle çıkıyoruz maça. 2 ofansif oyuncu... of...
sananes
16.Eylül.2011, 20:25
Aykut Hoca işin amiyane tabirle papazlığını öğrenmiş.Kötü bir sonuç olduğunda eleştirilmemek için en garanti daha doğrusu olası görünen takımla çıkıyor maçlara,risk almıyor.Bu çok yanlış onun gibi birisi için.
ShevAnil
16.Eylül.2011, 20:25
Aykut hoca 0-0'a razı sanırım.
Düzeltme: Gaziantep, Wagner, Sosa, Popov, Cenk, Olcan gibi etkili ayaklarıyla maçı kazanmaya yakın taraf.
byariff
16.Eylül.2011, 20:28
Cristian ile selcugu toplasan 1 emre etmez, hoca niye hala israr ediyor anlamis degilim tas gibi sezer var oynat iste.
footballer33
16.Eylül.2011, 20:47
Selçuğu kesip Stoch'u, Caner'i kesip Sezer'i oynatabilirdi aslında. M.Topuz orta sahaya geçerdi, bu ikili de kanatlarda oynardı. Çok kötü bir kadroyla çıkıyor sahaya F.Bahçe, G.Antep'in kadrosu da bir o kadar tehlikeli. F.Bahçe'nin kazanamayacağını düşünüyorum.
sarianet
16.Eylül.2011, 20:56
arjantin formayla çıkıyoruz değişik formalar bize ters gelmiştir umarım iyi gelir bu sefer
http://img88.imageshack.us/img88/2273/adsz3cl.png
sarianet
16.Eylül.2011, 21:05
alex ön direk bugunu kullandı ama bilica atamadı
sananes
16.Eylül.2011, 21:18
Sol kanadımız 2 tane beceriksizden ibaret, orta sahamız 2 tane beceriksizden ibaret, sağ bekimiz nasıl stoper anlamıyorum defans bile yapamıyo,forvetimizin yürüyecek hali yok.Güzel 11 gerçekten:)
sananes
16.Eylül.2011, 21:23
Bu takımı böyle görmek zorunda mıyız yahu biz? Bu mu bizim kapasitemiz neden saçma sapan oyuncularla çıkıyoruz maçlara.
sarianet
16.Eylül.2011, 21:24
volkan güzel bi kurtarış yaptı
sananes
16.Eylül.2011, 21:25
Alex'in itiraz ettiği ve sarı kart gördüğü penaltı itirazını hala göstermedi digiturk atlamazlar herhalde.
sarianet
16.Eylül.2011, 21:25
zigler o nası pas
byariff
16.Eylül.2011, 21:26
wagner muthis vurdu volkan muthis cikartti
Ziya38
16.Eylül.2011, 21:26
Olcan 1-0 antep.
byariff
16.Eylül.2011, 21:27
Olcan harika vurdu 1-0
sananes
Güzel bir gol yedik iyi oldu bu.Böyle çıkarsan anadolu takımı gibi devam edersin lige.Anadolu takımları da deplasmanda diğer anadolu takımlarına yenilirler.
Fearless Coward
oyyyyyyyyyyyy ne attı ya :D
sarianet
olcan mükemmel bi gol attı
RaSenGan
Olcan ağları yırtıyordu muhteşem vurdu.
sananes
16.Eylül.2011, 21:29
Şu penaltıyı hala göstermedi digiturk hayret yahu saçma sapan şeylerin tekrarını verirler en kritik şeyleri göstermiyorlar.Önce biz sonra antep penaltı bekledik ikisini de es geçiyorlar.
Ralph
16.Eylül.2011, 21:30
Şu Olcan çok sağlam çocuk. Fenerbahçe onu elinden kaçırarark büyük bir hata yaptı.
byariff
2"side bana penalti gibi geldi antepinkide fenerbahceninkide + yoboya sari karti es gecti hakem
sananes
%100 penaltıyı yemiş hakem, şaşırmıyoruz artık!
ikincisi de penaltı gibi duruyor doğru ama önce fenerbahçe penaltıyı kullansa o topun dönüşünde anteP'in beklediği penaltı olayı da gerçekleşmeyecekti.
Fearless Coward
16.Eylül.2011, 21:31
Yalnız hakem çok korkak davranıyor berbat bir maç yönetiyor...
RaSenGan
16.Eylül.2011, 21:32
Uğur Boral girdi oyuna (:
sananes
Mehmet Topuz'un yerine Uğur Boral'ı aldık.Yabancı hakkımız olduğunu unuttu galiba.
Ralph
Topuz sakatlandımı?
byariff
topuz sakatlandi ugur boral girdide enteresan degisilik caner,ziegler,ugur, galiba yabanci SIKINTISINDAN dolayi
NikolaiBelinski
16.Eylül.2011, 21:33
Renktaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Doktor sahneye çıkmazsa burdan en fazla beraberlikle döneriz.
RaSenGan
Alex attı yine :)
sananes
Alex attı.Şu Uğur'a bayılıyorum ya vuramasa da asist oldu :)
alex attı antep ne biçim savunma yaptı öyle ya
Ziya38
1-1 Alex ,,,,
Ahahaha Reis çıktı sahneye
sananes
16.Eylül.2011, 21:34
İkinci yarı Dia ve Bienvenu'yu al oyuna Semih-Ziegler ikilisinin yerine biraz da biz oynayalım.
byariff
gool 1-1 alex atti ama yalniz ziegler sanki kaleye vurur gibi pas atti :D yerden yuvarlarasa top alexin onunde kalicakti ztn :D
sananes
Selçuk daha form tutamamış anlaşılan :)
sananes
16.Eylül.2011, 21:35
Uğur'un olduğu yerde ben Caner'e top toplatırım yahu. Girdi ters kanatta oynamasına rağmen takıma bi tempo geldi.
byariff
16.Eylül.2011, 21:39
Olcan sakatlandi galiba..
Olcan geri girdi
sananes
16.Eylül.2011, 21:42
Olcan'ın ciddi bir şeyi yoktur umarım ama bu maçın ikinci yarısında oynamazsa çok daha iyi olur:)
bu maçıda kazanırsak güzel olur iyi olur.
byariff
16.Eylül.2011, 21:47
Yobunun buyuk hatasi gol olucakti. volkan cikartti galiba sag ayakli bir adam olsa gol olma sansi daha yuksekti..-
sananes
16.Eylül.2011, 21:47
Yobo büyük bir hata yaptı ama Volkan kurtardı, rakipte vuramadı gerçi.Aykut Kocaman'ın şunu anlaması lazım fenerbahçe kontrollü oynamaz böyle maçlarda.Zaten bu kadroyla da kontrollü oynanmaz mahkum oynanır.İlk yarının da özeti budur Antep oynadı biz seyrettik.
C h A o S
16.Eylül.2011, 21:48
Zevksiz bir maç oluyor.Berabere biter diye düşünüyorum.
Universal
16.Eylül.2011, 21:49
Uğur Boral'ı ters kanatta oynattık ve gol geldi. Umarım ikinci yarı toparlanır ve bir gol buluruz, böyle bir mevsimde G.Antep deplasmanına gittik, avantajını çıkarmamız gerek. Rakiplerimizin gelecekte puan kaybedebileceği bir deplasman.
byariff
16.Eylül.2011, 21:49
Dannynin hemserisi ayni kendisi gibi Cok sakin sogukkanli mudaleleri iyi ilerde oda iyi paraya satar antep :)
Oghuse
16.Eylül.2011, 21:51
Uğur Boral'ın gelişine ayağa pası bence çok başarılıydı, olcan'ın golüne zaten diyecek söz yok. Umarım olcan 2. yarı sıkıntı yaşamadan oynar.
NikolaiBelinski
16.Eylül.2011, 21:52
Caner yerine Stoch mutlaka oyuna dahil olmalı, dakika 70'E dayandığı zaman Bienvenu dahil olmalı diye düşünüyorum.
sananes
16.Eylül.2011, 21:53
Rakip kapanmadan hücum ediyor.Bu maç Dia'nın maçı aslında.
sananes
16.Eylül.2011, 21:53
Ziegler-Semih çıkıp Dia-Bienvenu girmeli. ya da Sezer girsin Selçuk çıksın Semih oyunda kalsın ama Dia mutlaka olmalı.
eng1n
16.Eylül.2011, 21:54
Aykut hoca Caneri çıkarsa sola uğuru sağ da Dia'yı alsa müthiş olacak ama.
Universal
16.Eylül.2011, 21:55
Yanarım yanarım Olcan'ın bizden yetişip bu kadar iyi futbol oynamasına yanarım, büyük bir kayıp yaşadık diye düşünüyorum.
Dia kesinlikle forma giymesi gerekiyor, öyle bir ayağa öyle bir hıza ihtiyacımız var.
sananes
16.Eylül.2011, 21:58
Ziegler'i iki maçtır hiç beğenmedim ben.Santos'u izledikten sonra Ziegler "attan inip eşeğe binmek" gibi geliyor.
TR.CaPTaiN
Maça iyi başladık aslında ama devamını getiremedik. Gerek ayrılan oyuncuların gerekse sakat oyuncuların eksikliği fazlasıyla hissediliyor. Defansta Bilica ne kadar mücadele ederse etsin bariz bir altyapı eksikliği göze çarpıyor. Bir pozisyonda sağ kanattan kimse kaçmamasına rağmen oraya doğru koşup rakibin önünü açtı. Lugano - Yobo ikilisi duvar gibiydi. En azından Serdar'ın talihsiz sakatlığı olmasaydı da o ikili birbirine alışsaydı.
Ortasahada Emre'nin yokluğu nedeniyle hem defansif hem ofansif zaafiyet var. Hem Selçuk hem Cristian etkisiz. Ofansta katkıları sınırlı; anlarım ancak defansif anlamda bu 2 oyuncunun katkı sağlamamasını anlayamam.
Gaziantep'te Dany ve Emre gibi hızlı defans oyuncuları olduğundan Semih çok etkisiz. Çünkü rakibin dengesini bozamıyor. Oysa ki Niang en kötü ihtimalle baktı ki göbekte etkili olamıyor, kaçar kanatlara rakibin dengesini kendi topunu getirerek bozardı. Ama yine de tabi Semih'in ne yapacağı belli olmaz, Alex'le iyi uyumları olduğu herkesçe biliniyor.
Olcan'ın golü çok güzeldi. Volkan'ın köşeye giden topu kurtarışı muhteşemdi. Hakem berbat bir maç yönetiyor. Dany'nin eline çarpan top net penaltı. -Geçen hafta da 1 penaltı güme gitmişti- Gaziantep'te de yanılmıyorsam Wagner'di cezasahası içinde bir arbedede yerde kaldı; onun tekrarını fazla göstermedi ama o da penaltı olabilir. Bir de frikikten sonra Alex'in itirazdan sarı kart gördüğü pozisyon vardı ama sağolsun Ligtv tekrarını göstermedi.
furkan58
Semih çok etkisiz Bienvenuyu almalı . Caner bence gayet hırslı oynuyo ve iyi oynuyo . En azından koşuyo basıyo bişiler yapmaya calısıyo .. Bekir'den de sağ bek yapılmaz oraya M.Topuz'u koy ama Bekir'i koyma hoca lütfen ya ..
Ralph
NtvSpor'un sitesine göre 14.000 kişilik Kamil Ocak Stadı'nda 120.000 kişi var :icon_lol:
http://i56.tinypic.com/iw3l2e.jpg
byariff
16.Eylül.2011, 22:01
Alexin itirazi penaltiyaydi o yuzden sari kart gosterdi ve ligtv 1-2 kez gosterdi o pozisyonu
antep 2 oyuncu degistirdi hadi olcani anladimd wagneri niye cikartti anlamadim
sarianet
16.Eylül.2011, 22:07
o driplingi yapan bekirmiydi yoksa bekirin formasını giyen bi fake eleman mı:D
sananes
16.Eylül.2011, 22:09
Çıkart şu Semih'i ya yürüyemiyo bile adam.
sananes
16.Eylül.2011, 22:11
Kaleci ne kurtarmıştı be ilk kafayı,Bekir'in vuruşuydu sanırım. Peşinden kaptan golü yaptı. Bu adam gerçek efsane ya :)
sarianet
gggggggooooooooooooooooooooooollllaaaleexxxx
byariff
Karcemarkas guzel cikartti ama alex koseden iyi vurdu 1-2 oldu
sarianet
16.Eylül.2011, 22:13
henry giricek oyuna
sananes
16.Eylül.2011, 22:15
Alex'li 4-3-3'e döndük Henri ile birlikte.
sarianet
16.Eylül.2011, 22:18
baroni şut çekmek için yarım saat düşünüyo yok böyle bişi
sananes
16.Eylül.2011, 22:18
Selçuk çok yorulmuş gibi sürekli hatalı paslar veriyo, ayakları gitmiyor adamın.Yerine Sezer'i alsak saha içinde de daha iyi bir takım oluruz.
Yahu Caner'in yerine al o zaman Sezer'i sol kanat oyuncusunu orta saha oynatmaya ne gerek var.
sananes
16.Eylül.2011, 22:26
Bienvenu'yü ben beğendim hem de oldukça.Dani gibi bir oyuncunun yanında şu pozisyonda penaltıyı alması da başarıdır. Dani böyle pozisyonlarda yanında Niang dahil kim olursa olsun topu alabilen bir oyuncudur.
Alex penaltıyı kaçırdı.Fenerbahçe'deki ikinci kaçan penaltısı.Celta Vigo deplasmanında kaçırmıştı bir kez de.
sarianet
penaltı kırmızı neden yok
byariff
Penalti degildi ve haliylede alex atamadi
Ralph
16.Eylül.2011, 22:27
Biri diyorki kırmızı neden yok, biri diyorki penaltı değildi. Hangisi doğru :icon_biggrin: Lig tv yok izleyemiyorum
C h A o S
16.Eylül.2011, 22:27
Penaltı değildi pozisyon.Daha müdahale etmeden Dany,kendini bıraktı Bienvenu .İlk yarıdaki pozisyonun etkisinde kaldı sanırım.
Alex acaba kaç penaltı sonra kaçırdı?
sarianet
16.Eylül.2011, 22:32
caner neden basit düşünmüyorsun
sananes
16.Eylül.2011, 22:33
Dany İstanbul'da oynamayı hak eden bir stoper.
sarianet
16.Eylül.2011, 22:35
Dany İstanbul'da oynamayı hak eden bir stoper.
aklımdan o geçti biraz önce bilicanın yerine
sananes
16.Eylül.2011, 22:37
Bu Henri çok iş yapacak çok :D
byariff
Bienvenu 1-3 yapti ziegler guzel orta acti
sarianet
henry ilk golünü attı:D
eng1n
16.Eylül.2011, 22:39
Ziegler 2.goldede güzel orta açmıştı.
sananes
16.Eylül.2011, 22:41
Ziegler ikinci golde saçma bir orta yapmıştı bence Alex'e yerden verse gol çok daha rahat olacaktı.Bu golde güzel denilebilir bir orta yaptı,Bienvenu'nun biraz arkasına gitti top ama sertliği iyiydi bu sefer de,Henri'de zaten güzel bir vuruşla 3-1'e getirdi skoru.
C h A o S
16.Eylül.2011, 22:44
Fenerbahçe eksik kadrosuna rağmen 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptı.Stoch dikkatimi çekti mutsuz.Sahadaki 11'e bakıyorum Stoch ilk oynayacak adamlardan.
Antep çok kötü oynuyor.Sahasında alışık olduğumuz baskısını kuramıyor.Cenk çok formsuz.Yanlız kalıyor hücumda.
byariff
16.Eylül.2011, 22:45
Acikcasi supriz oldu diyebilirim benim icin antep gecensenki formundan cok uzak ve baska bir sohbet topiginde demistim cenkten bu yil birsey beklemeyin diye cok etkisizdi. tebrikler fenerbahce
sananes
16.Eylül.2011, 22:48
Bienvenu, Dani'nin belini kırdı resmen :)
radyodan dinliyodum bienvenu nasıl oynadı ?
C h A o S
16.Eylül.2011, 22:52
Bu arade Alex'in gol sevinci güzeldi.Ağların tozunu aldım demek istedi heralde :)
DaveJones
16.Eylül.2011, 22:53
Bienvenu ilk maçtakinin tam tersine gayet etkiliydi bence. Zieglerin numarasını da görmüş olduk. Çok iyi orta kesiyor gerçekten. Caner çok iyiydi, umarım böyle devam eder. Tek düşündüğüm nokta Aykut Kocaman Stoch u küstürüyor bence. Son 10 dk alsa nolurdu sanki. Ayrıca Selçuk - Cristian orta sahası olmuyor işte. Caneri oraya çekince bile çok büyük fark oldu.
Sirius Black
16.Eylül.2011, 22:54
Fenerbahçe son 2 maçtır büyük takım profili sergiliyor. Kötü oyuna rağmen kayıpsız devam ediyorlar.
BleedingMoon
16.Eylül.2011, 22:55
eksiklere rağmen güzel oldu bu. henri'yi de beğendim. genel anlamda iyi mücadele ettik.
Universal
16.Eylül.2011, 22:55
Güzel bir galibiyet daha, penaltı kaçmasa çok güzel olurdu, son dakikaları rahat bir şekilde getirdik, Henri'nin gol atması ve Zigler'in iki gol yaratması çok güzel oldu.
sui generis
16.Eylül.2011, 22:56
biraz işim vardı maçı izleyemedim. Alex penaltı kaçırmış diye duydum Aman Allah'ım dünya tersine mi dönüyor ! Bienvenu yu geçen hafta beğenmemiştim çok güçsüz duruyordu. ama bu hafta golünü atmış ve iyiymiş. sevindim buna. ziegler asist yapmış. bu da sevindirci :) zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel oldu. Ne kadar eksiğimiz olursa olsun kazanmayı biliyoruz. Büyük takım olmak böyle bir şey işte. Tebrikler Fenerbahçem..
titates1
16.Eylül.2011, 22:57
Yeni transferlerimiz gerçekten iyi oynuyorlar , güzel bir galibiyet aldık , Aykut Kocaman için vardır bir bildiği diyorum bende farklı kadroyla çıkardım ama bir bildiği var heralde galibiyet almaya devam ediyoruz.Tebrikler Fenerbahçem
TR.CaPTaiN
16.Eylül.2011, 23:03
İlk yarı ortada geçen ama ikinci yarıda bariz üstünlük sağladığımız bir maç oldu. Bunca eksiğe rağmen Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmek küçümsenmeyecek bir olay.
Kaptan bugün yine yapacağını yaptı ve takımı galibiyete taşıdı. Ancak Alex'in haricinde ben bugün Caner'i çok fazla beğendim. Zaten Caner sol bekte oynatılmadığı takdirde çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Temposuyla, çalışkanlığıyla takıma önemli güç kattı. Oyuna sonradan giren Uğur da ilerleyen dönemde fizik olarak güçlenirse faydalı olabileceğini gösterdi. Bienvenu oyuna girdikten sonra baya faydalıydı. Özellikle son dakikalarda Dany'nin başını döndürmesi çok iyidi. Ziegler geçen hafta biraz sallandı ama bu hafta iyidi. Alıştıkça daha da iyi olacaktır.
Lig tarihinin deplasman galibiyeti serisi rekorunu alan takımımıza tebrikler. Şimdi dört gözle sakatların düzelmesini bekliyoruz. Umarım Mehmet'in de ciddi bir sakatlığı yoktur.
FenoMachine
16.Eylül.2011, 23:08
Yalnız stoch a ve dia ya üzülüyorum alex neden türk vatandaşı olamıyor anlamıyorum
Stoch çok iyi oyuncuydu belki chiristian sezerle değişiklik yapsaydı uğur çıkıp stoch girebilirdi henriyi kanatta oynayıcaksan neden oyuna dia veya stochdan biri almadı anlamadım henri golü de kanattayken atmadı zaten onun dışında iyiydi fakat bazı yerlerde saçma işlerde yaptı yani adamı gerçek mevkisinde oynatabilirsiniz neden anlamıyorum genel anlamda tamam golleri attık fakat toplu bir defans yapıp hücüm yaparken belli bir sistemimiz olmadan yapıyor hani bişekilde kazanıyoruz ama bu sistem avrupada işlemez inş eksikler iyileşir ve gerçek oyunumuzu oynarızda yazık yani diaya stocha yazık...
BleedingMoon
16.Eylül.2011, 23:09
caner gerçekten özverili bir oyuncu. hırsını, futbolcu özelliklerini aklıyla birleştirirse daha faydalı olacaktır.
Universal
16.Eylül.2011, 23:10
Yalnız stoch a ve dia ya üzülüyorum alex neden türk vatandaşı olamıyor anlamıyorum
Brezilya hükümetinden dolayı Türk vatandaşı olamadığını okudum geçenlerde...
attirson
16.Eylül.2011, 23:11
Bu kadar eksikle puan kaybediceğimizi düşünüyordum hatta ilk gol gelince çok normal karşıladım.Takım bana kalırsa mükemmel canımı sıkan tek şey yedek kulübesindekilerin tutukluğu oldu.Dia ve Stoch gol olunca en küçük bir tepki bile vermedi çok mutsuz görünüyolardı.
Stan13
16.Eylül.2011, 23:13
Fenerbahçe bugün Antep rezalet olduğu için ve Alex gibi bir futbolcuya sahip olduğu için kazandı. Yine de tebrik etmek lazım.
Varonil
16.Eylül.2011, 23:17
3 puan çok güzel oldu bu kadar eksiğe rağmen,açıkcası puan kaybı bekliyordum ben bu maçta,oldukça mutluyum o yüzden :)
İlk yarıya oldukça tutuk başladık.Dengeli bir oyun olduğu söylenebilir yine de.Olcan jeneriklik bir gol atınca açıkcası tedirgin oldum biraz.Mehmet Topuz'un sakatlığı ciddi değildir umarım.Aykut Hoca Uğur Boral yerine Stoch'u tercih etseydi Gaziantepspor sağ tarafı koridora çevirirdi diye düşünüyorum.Bu açıdan Uğur Boral tercihi oldukça doğruydu bence.
Maçın genelinde iyi bir mücadele örneği ortaya koydu takım.
Maçın adamı Alex'e ayrı bir parantez açmak istiyorum.Kaptan ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu her geçen maç dosta düşmana gösteriyor.Penaltıyı kaçırdığına üzülmedim,penaltı değildi çünkü.
Bunun yanında Bienvenu oldukça etkiliydi,şık bir gol atmasına oldukça sevindim.Bundan sonraki maçlarda ayrıca motivasyon olacaktır.Caner'i de beğendim ayrıca.
attirson
16.Eylül.2011, 23:18
Fenerbahçe bugün Antep rezalet olduğu için ve Alex gibi bir futbolcuya sahip olduğu için kazandı. Yine de tebrik etmek lazım.
Senin gibilere göre yensekte kötüyüz yenilsekte kötüyüz sizin gözünüzde iyi olmamız imkansız.
sananes
16.Eylül.2011, 23:25
Stoch çok iyi oyuncuydu belki chiristian sezerle değişiklik yapsaydı uğur çıkıp stoch girebilirdi henriyi kanatta oynayıcaksan neden oyuna dia veya stochdan biri almadı anlamadım henri golü de kanattayken atmadı zaten onun dışında iyiydi fakat bazı yerlerde saçma işlerde yaptı yani adamı gerçek mevkisinde oynatabilirsiniz neden anlamıyorum genel anlamda tamam golleri attık fakat toplu bir defans yapıp hücüm yaparken belli bir sistemimiz olmadan yapıyor hani bişekilde kazanıyoruz ama bu sistem avrupada işlemez inş eksikler iyileşir ve gerçek oyunumuzu oynarızda yazık yani diaya stocha yazık...
Alex'li 4-3-3'te kanatlardan biri forvet olmak zorunda çünkü.
sananes
16.Eylül.2011, 23:27
Mehmet Topuz yere basabiliyormuş kesin sonuç yarın belli olacakmış ama şu an için önemli bir şey yok gibiymiş. Ntvspor'da Güntekin Onay'ın söylediğine göre.
Varonil
16.Eylül.2011, 23:29
Stoch ve Dia'nın küsmelerini gerektirecek bir durum yok.Futbolcu oynamadığı zaman tabiki üzülecektir.Söz konusu 2 futbolcumuz takımımızın en önemli parçalarından.
Aykut Kocaman geçen seneki maçtan dersleri çıkarmış.Gaziantepspor'un çok diri bir takım olması dolayısıyla Caner'in ilk 11'de başlaması ve Uğur Boral'ın sonradan oyuna girmesi oldukça doğru tercihlerdi.
Mehmet Topuz Manisaspor maçına yetişebilir umarım.
sananes
16.Eylül.2011, 23:35
Rakip takım taraftarlarının biraz düşünmesi gerek artık. Her maçtan önce buraya gelip bir çoğunuz "fenerbahçe yenilir", "en kötü berabere kalır." gibi yorumlar yapıyorsunuz, maç sonu ise "rakip çok kötüydü yaaa" "alex olmasa işte yenemezsiniz de o kurtarıyo" vs.
Arkadaşlar tamam şahsi görüşünüzdür de Gaziantep deplasmanında hangi takımın maçı güzel geçiyo son zamanlarda? Türkiye'nin en zor bir iki deplasmanından birini o kadar eksikle rahat yendi fenerbahçe.Böyle düşünün biraz.Alex olmasa yenemezsiniz ne demek var mı böyle mantık? Messi ile Xavi'yi oynatma yiyosa Barcelona demek gibi bir şey bu :)
sui generis
16.Eylül.2011, 23:53
zaten alex olmasa yenemezsiniz yorumuna diyecek bir şey bulamıyorum. sonuçta o Alex var değil mi:)
anil luque
17.Eylül.2011, 00:01
Alex olmasa yenemezsiniz biraz saçma bir yorum ama Alex olmadığında Fenerin zorlanacağı kesin. Her takımın olmazsa olmaz yıldızları var yani. Ama onlar olmadan kazanamazlar mı? Tabiiki kazanırlar.
Maça gelecek olursak Gaziantep'in kötü olduğuna ve Fenerin galibiyetinde bunun katkısı olduğuna katılıyorum. Ama sadece buna bağlamak yanlış olur. Gaziantep'in formsuzluğu Fenerin işini kolaylaştırdı dersek daha doğru olur. Ama papaz her zaman pilav yer mi o bilinmez. Tabi diğer yandan Fenerin eksikleri zamanla düzelecek ve papazın menüsüne gerek kalmayacak Fenerin kazanması için.
Bu zorlu dönemde eksiksiz ilerliyorlar ve tebriği hakediyorlar bence.
TR.CaPTaiN
17.Eylül.2011, 00:06
http://i53.tinypic.com/enb15.jpg
Bizim oyunular Antep'in hocasına baya sinirlenmişler.Twitter'dan sallıyorlar :)
anil luque
17.Eylül.2011, 00:11
Bizim oyunular Antep'in hocasına baya sinirlenmişler.Twitter'dan sallıyorlar :)
Sebebi belli mi Memo ?
Sebebi belli mi Memo ?
Geçen sene eski takım arkadaşlarıyla konuşmak isteyenBekir'i soyunma odasından kovmuştu hatırladığım kadarıyla.Bugün de elini sıkmamış.
sarianet
17.Eylül.2011, 00:19
_selcuksahin Selçuk Şahin
Seri katil en son antepte gorulmus, sali gunu kadikoy civarlarinda olacagi soyleniyor, herkesin dikkatine :)
espri yapma reyiz yav:D
anil luque
17.Eylül.2011, 00:25
Geçen sene eski takım arkadaşlarıyla konuşmak isteyenBekir'i soyunma odasından kovmuştu hatırladığım kadarıyla.Bugün de elini sıkmamış.
Pek de haksız sayılmazlar desene.
Zekirdek
17.Eylül.2011, 01:15
Ziegler'de de ne Crossing varmış arkadaş her golün içinden çıkıyor.
TR.CaPTaiN
17.Eylül.2011, 02:29
Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza'nın Aykut Kocaman'ın rekorunu yakalamasına 16 gol kaldı.
Süper Lig'de oynadığı 209 maçta 124 gole ulaşan Alex De Souza, 16 gol daha atarsa günümüzde teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman'ın rekoruna ortak olacak. Aykut Kocaman 211 maçta 140 gol atarken Fenerbahçe tarihinde lig'de en çok gol atan oyuncu ünvanını taşıyor. Maç başına 0,52 gol ortalaması olan Alex'in bu ortalama ile oynaması halinde 16 gol bulması için 32 maçta daha oynaması gerekir.
139 HAFTA SONRA PENALTI KAÇIRDI
Süper Lig’de forma giydiği 8 sezonda 28 kez penaltı atışı kullanan Alex bu vuruşların 25 tanesinde gol buldu. 2005-06 sezonunda 5-0 kazanılan Samsunspor maçında ve 2006-07 sezonunda 32.haftada 2-2 biten Trabzonspor maçlarında penaltı kaçıran Alex son 4 sezonda penaltıları kaçırmamıştı. Alex bu hafta Gaziantepspor deplasmanında penaltı atışını direğe vururken tam 139 hafta sonra Süper Lig'de penaltı kaçırmış oldu.
300 MAÇINDA 155. GOLÜ
2004-05 sezonu başında Fenerbahçe'ye gelen Alex De Souza, 300.resmi maçına Gaziantepspor karşısında çıktı. Süper Lig'de 209 maçta görev alan Alex, Z.Türkiye kupasında 32 maçta, Avrupa kupalarında 57 maçta ve TFF Süper Kupasında 2 maçta görev aldı. Toplam 300 resmi maç yapan Alex bu karşılaşmalarda 155 gole imza attı ve maç başına 0,52 gol ortalaması yakaladı. Alex geçen sezonun 12. haftasında Gaziantepspor deplasmanında kaydettiği golle ligde 100. golünü atarak 100'ler Kulübü'ne girmişti.
Sporx
----------------
Taraftarlar İstanbul'da takımı karşılıyorlar. Canlı olarak şurdan izleyebilirsiniz;
http://qik.com/video/44331395
http://i51.tinypic.com/2d29beo.jpg
http://i52.tinypic.com/23su2z5.jpg
Varonil
17.Eylül.2011, 09:34
Büyük kaptan Alex bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.Aykut Hocamızın rekorunu yakalayacaktır bence.
Dikkatini çekmek istediğim başka bir nokta var.Bu kadar eksik futbolcuya rağmen maça böyle tutunmak ve gösterdiğimiz bu mücadele açıkcası gururlandırıyor beni.Teknik heyetimiz ve futbolcularımız böyle özverili çalışmaya devam etsinler,bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
Universal
17.Eylül.2011, 10:11
En güzelide 10 yıldır hiçbir rakibimizin Alex gibi oyuncu bulamaması, her maçtan sonra aynı sözleri bulmak ne kadar büyük bir ismi transfer ettiğimizi ve rakiplerimizin böyle bir oyuncuyu hala bulamadığını gösteriyor, bu da ayrı bir gurur verici nokta.
SAİT71
17.Eylül.2011, 10:20
Şu şartların üzerine birde o kadar eksiğe ve M.Topuz'un felanda sakatlanıp oyunu bırakmasına rağmen bir hoca için kabusa dönüşebilecek tarzda bir maçı 3-1 kazandık. Beraberliğe razıydım buradan. 1-1 olduktan sonra öyle bitmesini istedim. Ama 2 gol fazla attık. Kesinlikle Baroni ve Selçuk gibi 1 + 0.5 kazma oyuncu ile ileri top taşıyamıyoruz. Kanatta M.Topuzda o tarzda birisi değil. Bir tek Caner tekniği ile ileri götürebildi topu. Kırılma noktası U.Boral'ın oyuna girmesiydi bence. O girince en azından Caner ile birlikte ileri katedebilen oyuncu sayımız arttı. Zaten Boral'da sağda oynatılmasına rağmen hiç yadırgamadı ve asist bile yaptı. Aykut hoca şu ısrarından Pazartesi günü muhtemelen vazgeçecektir çünkü Emre gelecek galiba. Bienvenu kumaşını gösterdi bu maçta. 90 dakika 3-5 maçta oynatılıp takıma uyum sağladığında çok can yakar gibi duruyor.
Maçın başlarında Danny'nin eliyle ceza sahası içinde kestiği bir top vardı. Hakem penaltıyı es geçti. Yine ilk yarıda Eskişehirspor adına verilmeyen bir penaltı vardı. Bienvenuye verilen penaltıda Danny'nin topa müdahalesi bile yok. Dolayısı ile penaltıydı. Ancak Alex'in kaçırması ise günün en büyük süprizi oldu.
İlahi adalet diyelim artık bu maçlarada...
Lim10
17.Eylül.2011, 12:40
Teknik bakımdan çok fazla birşey yazmak istemiyorum.Zaten çoğunuz yazmışsınız ne var ne yoksa.Yalnız artık değişmiyecek bir gerçek var ki oda büyük kaptanın Türkiye'nin gördüğü en iyi yabancı oyuncu olduğu.Adam kırmadık rekor bırakmadı.Böyle bir jenerasyona denk gelip onu gördüğümüz için gerçekten çok şanslıyız.Son söz:
http://www.tuzlayorum.com/admin/fckeditor/211095_190384694350138_475163_n.jpg
Since-1907
17.Eylül.2011, 13:06
Alex her sene daha da üstüne koyuyor sanki inanılmaz gerçekten.Rekor felan bırakmadı , hepsini kırdı.Attığı 2 gol ile yine takımını sırtladı.
Bugün takım olarak iyidik fakat Caner'i bende ön plana çıkartmak istiyorum.İnanılmaz oynadı çok koştu,çok olumlu işler yaptı.Zeigler'e sürekli yardım etti.Diğer oyuncularda elinden geleni yapınca 3 puan kaçınılmaz oldu.Oyuna sonradan giren Bienvenu'da iyi işler yaptı.Attığı gol tam bir forvet golüydü ayrıca Danny'in aklını alması da süperdi.
Aykut Kocaman'a da değinmek lazım.Bu zorlu süreçte takımı çok iyi korumuş.Herkes çalışıyor,çabalıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.Ve yine bir gerçek var ki henüz erken olmasına rağmen yine transfer konusunda doğru seçimler yaptığı gözüküyor.
Bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönen takımımıza tebrikler.
Sekopej
17.Eylül.2011, 13:36
Bu isteğiniz ve hırsınız sezon sonuna kadar böyle sürsün, böyle oynayın, biz yine şampiyon olalım, yine saymasınlar, sorun değil, daha çok destekleriz biz sizi.
Her maç kahroluyorum ama ileriyi düşündüğümde, bu sezon açılışında kurulan takımdan daha iyisini kuracağına da inancım tam Aykut Kocaman'ın.
Ziegler - Caner uyumunu beğendim, bu sıkıntıların üstüne Topuz'un da sakatlanmasıyla tedirgin olmadım değil ama Uğur'un oyuna girmesi skoru direk etkiledi.
Bu zorlu süreçte kayıpsız ilerlemek çok önemli. Lig tarihinde deplasmanda üst üste en çok maç kazanma rekorunu kırdık, inanıyorum ki mağlubiyetsiz en uzun seri rekorunu da kıracaktır bu takım, sakatların da dönmesiyle, bu istek ve hırsın yanında güzel futbol da izleriz, tebrik ediyorum birlik beraberlik ruhunu oluşturan tüm oyuncularımızı ve hocamızı.
A.FaruK
17.Eylül.2011, 13:36
Yolda olduğum için maçın ilk yarısını kaçırdım. Malum otobüsler sallana sallana seyehat ettikleri için bizide maçtan mahrum ediyordular. Neyseki hemen otobüsten inip valizlerimi bıraktım şükürler olsunki biraz aradıktan sonra maçıda izleyebileceiğim bi yer buldum.
Maçın son 35 dakikasını falan izledim. İzlediğim kadarıyla kötüde top oynamadık. Çok eksiğimiz var. Buna rağmen yine kazanma alışkanlığımız sürüyor. Önemli olan nokta şu ki kaybetmemeyi öğreniyoruz. Hani bu kadar eksiğe bu deplasmandan 1 puan alsakta üzülmezdim. Yedek kulübemiz baktığında kaliteli isimler var ama bizim belimizi büken alternatiflerimizn sakatlığı. Bugün sadece bi Emre bile olsa çok şey değişirdi daha rahat oynardık. Selçuk'a bişede diyemiyorum çünkü kapasitesi kadar elinden geleni yapıyor, olmuyor ama orasıda ayrı (: Sezer o bölgende denenebilir. Son dakikalarda pas alış verişleri ve nabız 90 oynayan bi topçu bide üstüne teknik bi topçu bunun artısı var. Baroni ise maşallahı var ataklarda bol bol yer alıyor. Böyle giderse iş yapar ben beğendim açıkcası. Bu seneki en büyük artısı bu insiyatif kullanıyor. Alex ve diğeğer topçularımızada helal olsun yürekten oynuyorlar. Her ne kadar eksiklerimizde olsa yürekten oynuyorlar bence. Bienvenu'yu çok beğendim bilekleri gerçekten çok iyi süratli vs. vs. çok iş yapacak Allahın izniyle. Ziglerde numarasını gösterdi oda zamanla oturacak inşAllah. Alex standart zaten her zaman standartların üstünde. Tek tek hepsine çok teşekkür ediyorum topçularımızın Bilicadan , Alex'ine hepsinin Allahına kurban helal olsun çocuklara.
İnşAllah kazanma alışkanlığımızı sürdürüp nice galibiyet serilerine koşacağız. Ben inanıyorum bu takım çok iyi şeyler yapıcak. Daha bu takıma Emreler , Serdarlar , Gökhanlar ve Orhanlar gelecek işte o zaman dahada güçlü olacağız. Allahın izniyle daha çok galibiyetler göreceğiz (:
Zekirdek
17.Eylül.2011, 14:10
Bu arada şunu belirtmek istiyorum. Oyuna biraz hızlı bir giriş yaptık fakat takımın 15-35 arasındaki oyunu hiç hoşuma gitmedi.
SAİT71
17.Eylül.2011, 14:24
Dün Bilica kusursuza yakın oynamasına karşın Yobo hatalar yaptı. Hele auta çıksın diye perdeleme yapıp kaptırdığı pozsiyonda Allah'tan tek kaldılarda atamadılar. Yobo'dan beklemezdim valla o hareketi...
Chinatown
17.Eylül.2011, 14:31
Fenerbahçe akılcı oynadı ve net bir galibiyet aldı. Öte yandan da geçen sene lige renk katan Gaziantep ve Kayserinin bu sene aynı rengi veremeyeceği de ortaya çıktı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2011, 15:30
Ziegler'i çok beğendim.
futureless
17.Eylül.2011, 17:33
Kazanma alışkanlığımızı sürdürdük.Çok iyi oynamadık ama hakikaten kazanmayı öğrendik takım olarak.Alex gemisini kurtardı yine :) Bu kadar eksikle böyle bir deplasmanda 3-1 kazanmak güzel.
berksus
17.Eylül.2011, 18:00
Stoch ve dia en azından 60'dan sonra oyuna girmeliler bence. Dün Stoch ağlamaklıydı, takıma küstürmeyelim güzelim oyuncu :icon_neutral:
ReaList
18.Eylül.2011, 13:32
Kazandık ama futboldan ve futbol anlayışımızdan hoşlanmıyorum.
Şu tarz bana Daum'u hatırlatıyor ve mide bulandırıyor ama geçiş dönemi diye hoş görmek gerek.
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 13:44
Ziegler fena ortalar açıyor yahu çok can yakar bu adam...
SAİT71
18.Eylül.2011, 14:07
Attığımız 3 golde de Ziegler'in ortaları ve bir asisti var. Helal olsun adama. 2 transferde bu maçta ne olacaklarının sinyallerini verdiler...