View Full Version : [3. Hafta] Samsunspor - Trabzonspor
di canio
19.Eylül.2011, 00:03
http://www.yukleresim.com/di-RG5H.jpg
Bu maçtan sonra karşılıklı tarafta götürme yasağı gelirse şaşırmam.TS'yi galibiyete yakın görüyorum..Ama Samsun kazansın isterim :n:
byariff
19.Eylül.2011, 00:50
Trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor kendi evinde taraftarlarindan baski yiyorlar benim gorusum bu trabzonun patlama maci olcaktir senol gunes bugun tribundeydi arenada samsunu iyi analiz etmistir. :) 0-2 trabzon galibiyeti bekliyorum
Fearless Coward
19.Eylül.2011, 00:51
Ben ikinizin aksine Samsunspor galibiyeti bekliyorum...İBB gibi oynarlarsa alabilirler Bance GS maçında yalnız kalınca etkili olamadı ama TS çok açık verebilir ve Bance yalnız kalmazsa atabilir gollerini...1-0 Samsun kazanır diyorum...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Eylül.2011, 00:51
Trabzon kazanamaz,Samsunspor kaybetmez :p Gerçekten böyle düşünüyorum bu maçla ilgili... Ayrıca Bance'den gol bekliyorum. Kesinlikle tribünde olay çıkacaktır.
Chinatown
19.Eylül.2011, 01:03
ben bu maçı alacağımızı ve lige konsantrasyonumuzun geri geleceğini düşünüyorum. artık lig ciddiyetini almamız lazım yoksa tren kaçacak gibi gözüküyor. umarım hem bedenen, hem kafaca dinlenmiş olarak çıkarız bu maça, uyum sorunu da atlatırsa iyi yola çıkacağız tekrardan.
böyle bir 11 olacağını düşünüyorum;
http://this11.com/boards/abBfyGjaoF.jpg (http://this11.com)
Bordo61Mavi
19.Eylül.2011, 05:39
Senol Gunes o sistemi unuttu bence. Orta sahayi mecburi 3luyor.
4-3-1-2 gibi bisey oynatiyor.
Tolga
Celustka Giray Glowacki Cech
Volkan Zokora Colman
Adrian
Burak Halil
sananes
19.Eylül.2011, 06:25
Samsunspor bu sene iç sahada çok puan toplar gibi geliyor bana.Trabzonspor son maçında pozisyon yakaladı ama çok temposuzdu,Burak bu maçta biraz daha hareketlilik kazandırır takımına ama yeterli olacak mı göreceğiz. Samsunspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum.Trabzon forvet sıkıntısı yüzünden çok yara alacak bu sezon gibi duruyor.
Trabzonspor
19.Eylül.2011, 12:44
Çok uyumsuz ve yorgun durumda görüyorum takımı.Bu maç temposuna alışmak zor olacak.
Artık kazanmalıyız.Deplasmanlarda iyi olduğumuzu düşünürsek kazacağımızı düşünüyorum.
Önümüzde maç programıda şöyle.Çok yakın tarihlerde zorlu maçlar oynayacağız.
21 Eylül 2011 | Samsunspor - Trabzonspor | 21:15
24 Eylül 2011 | Trabzonspor - K.D.Ç.Karabükspor | 20:00
27 Eylül 2011 | Trabzonspor - Lille OSC | 21:45
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/296014_279930752018336_156813097663436_1178715_784 88619_n.jpg
TG maçta tiründe olacakmış.İmkanım yok bende burdan gidecektim arkadaşlarla ama nasip değilmiş.
Varonil
19.Eylül.2011, 15:49
Trabzonspor'un formsuz grafiği sürüyor.Son İBB maçında da çok kötü bir performansları vardı.Samsunspor'u 2 haftada çok beğendiğimi söyleyebilirim.Bu maçta Trabzonspor'u oldukça zorlayacaklardır.Bence bu maç berabere biter.
COLMAN20
20.Eylül.2011, 11:34
Burak'ın gelmesi ile hücum hattında işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum.
Dikkatimi çeken bir başka durum ise Burak'ın oynadığı maçlarda Henrique'nin üstün performansı..;)
Nedvedmania
20.Eylül.2011, 12:43
Kan çıkar bu maçta :)
Chinatown
20.Eylül.2011, 17:14
Şenol Hoca Henrique'yi kadroya almamış. Bence de akıllıca bir davranış oldu. Biraz formayı özlesin, kıymetini de anlasın.
footballer33
20.Eylül.2011, 17:21
Sezon başında da bol bol gol atacağım diyordu. Ben de o lafa uyuz oluyorum, bol bol su iç, yürüyüş yap der gibi. Bol bol gol atacağım nedir yaa? Henrique, Teofilo'dan bile daha kötü çıktı şu ana kadar ki performansıyla ve böyle devam ederse Brozek'in bile arkasına düşecek.
Bordo61Mavi
20.Eylül.2011, 18:48
Tolga
Celustka Giray Glowacki Cech
Volkan Zokora Colman
Adrian
Burak Halil
Henrique'yi oynatmiyacakti Senol Gunes onceden bildim :)
COLMAN20
20.Eylül.2011, 20:49
Henrique kararı yanlış bi karar.
2 maçta adama kestin sanki faturayı. Alıp oynatmazsın ona kimse bişe diyemez ama kadroya almamak saçmalıktan başka bişe değil. Klasik Şenoş Güneş hareketleri.
Fearless Coward
20.Eylül.2011, 20:52
Şenol hocaya ilk defa eleştiri görüyorum Türkiye'de M.Denizli ve Fatih hoca ile beraber en başarılı hocadır kendisi...Henrique'yi kesmesini doğru buluyorum muhtemelen dersini alması için yapmıştır diğer hafta toparlanırsa idmanlarda oynatır diye düşünüyorum...Avrupa eleme maçlarına göre çok yavaş görünüyor son maçlarda...Ama bu hali bile Halil'den iyi valla...Gol atarsa TS,Burak ile atar...
akansamet55war
21.Eylül.2011, 12:38
zenke yi bance ın yanına koyarsa bişeler yapabiliriz gibime geliyor :)
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 13:42
Nedir klasik Senol Gunes haraketleri ?
ReaList
21.Eylül.2011, 14:01
zenke yi bance ın yanına koyarsa bişeler yapabiliriz gibime geliyor :)
Galatasaray maçının ikinci yarısında öyle oynamıştı Samsun golü de rahat buldu,katılıyorum
Lusage
21.Eylül.2011, 14:45
Çok yanlış şeyler oluyor. Çok.. Inşallah polis ve özel güvenlik maraton bileti alan deplasman seyircisini maratona sokma gafletinde bulunmaz. Yoksa bu maç sahada bitse tribünde bitmez...
Trabzonspor
21.Eylül.2011, 14:59
Deplasman değil de iç saha seyircisini almasın daha mantıklı olay çıkaran onların kendisi zaten.
COLMAN20
21.Eylül.2011, 16:25
Zor maç olacak.
Samsunspor'da Bance hariç çekindiğim bir oyuncu yok ama onu da Zokora halleder onun için rahatım. :)
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 16:35
Olay felan cikmaz stadda :) heyecan yapmaya gerek yok
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 17:00
Stadda cikmiyor ama disarda 3 Trabzon taraftarini bicaklamislar bile. 1 kardesimizin durumu agirmis
sananes
21.Eylül.2011, 17:09
Çok yanlış şeyler oluyor. Çok.. Inşallah polis ve özel güvenlik maraton bileti alan deplasman seyircisini maratona sokma gafletinde bulunmaz. Yoksa bu maç sahada bitse tribünde bitmez...
Maraton tribününde oturma hakkı kimindir? Yani trabzonspor'luların orada oturma hakkı varsa girecekler neden girmesinler.
BaFraLı
21.Eylül.2011, 18:32
Samsun'da 3 Trabzonspor taraftarı bıçaklandı..Bıçaklanan taraftarların bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Mynet.
Hiç böyle şeylere gerek yok. Varsa bir rekabet çıkarsın sahada aslanlar gibi mücadele etmeye çalışır rakibini yenmeye çalışırsın. 5 sene sonra süper lige çıkmışsın daha 3.haftadan ceza almanın hiç bir anlamı yok yani. O durumu ağır olan adam hayatını kaybetse pisi pisine gitmiş olacak. Ayıptır.
Nedvedmania
21.Eylül.2011, 18:37
Samsun Taraftarı böylelikle kendi adını kirletiyor. Herkesin sempatisini kazanmışken birden antipatik bir takım haline gelecekler.
Lusage
21.Eylül.2011, 18:41
Maraton tribününde oturma hakkı kimindir? Yani trabzonspor'luların orada oturma hakkı varsa girecekler neden girmesinler.
Maraton'un tamamı ev sahibi takıma ait.
Bıçaklanma yok. Asparagas haber. Emniyetin elinde böyle bir bilgi yokmuş.
Trabzonspor
21.Eylül.2011, 19:51
Hiç böyle şeylere gerek yok. Varsa bir rekabet çıkarsın sahada aslanlar gibi mücadele etmeye çalışır rakibini yenmeye çalışırsın. 5 sene sonra süper lige çıkmışsın daha 3.haftadan ceza almanın hiç bir anlamı yok yani. O durumu ağır olan adam hayatını kaybetse pisi pisine gitmiş olacak. Ayıptır.
Bende onu diyordum ama adamlar holiganlık yapmak için bileniyorlar.Buna Turgut'da dahil.İsterse 5 yiyelim ama dövelim yeterki Trabzonspor taraftarını diyor.Bu mantıkla ordan olan sayısız holigan'ın rahat durma ihtimali sıfır.Küfür'ün kavganın hatsafada olduğu bir maç olacak.
Umarım birdaha çıkmamamk üzere düşerlerde ne kaybettiklerini anlarlar.
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 21:11
Samsunda Samsun dover, Trabzonda Trabzon :) mantigi olmayan bi isin pesinde bu insanlar. Biri oldugundemi tatmin olunacak
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 22:08
Pankart guzel olmus :D
Nedvedmania
21.Eylül.2011, 22:46
İnanılmaz bir gol kaçtı! Zenke'nin sol taraftan pozisyonunda top direkten döndü. Ayağının içiyle çıkarttığı plasede top direğe takıldı.
Az önce dışarıdan gelen bağırma sesleri bu pozisyonaydı sanırım :D
Edit : Yine bi bağırma sesi geldi. Gol mü oldu yoksa :D
Edit2 : Aha valla gol olmuş :D Burak atmış.
Edit3 : Trabzon öndeymiş. Sporx Samsun 1-0 önde olarak gösteriyordu yanılttı beni :)
Halil Altıntop'un pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Yılmaz, Samsunspor savunmasının arasında topu iyi sakladı. Topu sol tarafa çekip kaleye güzel bir vuruş yapınca Trabzonspor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Chinatown
21.Eylül.2011, 23:08
ilk yarı fena oynamadık, kalemizde çok tehlikeli pozisyon vermedik 1-2 atak dışında. Halil 2 denemeden birinde atsaydı çok güzel bitecekti ilk yarı. İkinci yarıda 2. golü aramalıyız. Ama manisa maçındaki gibi hata yapmamalıyız.
tribün olaylarına gelirsek bu amaçsızlığı anlamak mümkün değil. Trabzonspor-Samsunspor maçlarını geren 3 maçı da hakem katletmiş, çığrından çıkarmıştı. Hakemler emekli oldu. Ama kinleri unutulmadı. Napalım, olmuyor.
LaigLeNoiR
21.Eylül.2011, 23:15
Çok zayıf bir ilk yarı oldu. İkinci yarı maç daha da zevklenecektir ve karşılıklı en az 1'er gol olacağını düşünüyorum.
Bordo61Mavi
21.Eylül.2011, 23:38
Sigmiyoruz :) bizimkilerde pankart acti
Nedvedmania
21.Eylül.2011, 23:49
Şu açılan pankartların fotoğrafları yok mu :)
Nedvedmania
21.Eylül.2011, 23:59
1-1 oldu sanırım. Dışarıdan yine sesler geliyor :n:
Ergün Teber 85'
furkan58
22.Eylül.2011, 00:02
Gool Ergün Tebeer. Üst sıraları zorlicak takımların hepsi bu hafta puan kaybetti kaybediyoda :D Hatta bu maç böyle biterse 3 ' üde 1-1 bitmiş olucak :D
byariff
22.Eylül.2011, 00:04
trabzonda valla sans yok son dakikalar golu ile puan kaybediyor
Nedvedmania
22.Eylül.2011, 00:07
Pal Lazar, düdükten sonra topa vurduğu için ikinci sarı kartı görüp oyundan atıldı.
1-1 bitti.
Addolorato
22.Eylül.2011, 00:09
Ergün Teber'de hayatının golünü atmıştır heralde :D.
Chinatown
22.Eylül.2011, 00:13
valla bu kadar defansa gömülürsen, iki top yapamazsan inter deplasmanındaymışsın gibi gerim gerim gerilir golü de yersin. bu kadar kötü oynadığımız maç Şenol Hoca zamanında ilk kez oluyor. bir değişiklik şart. hücumda asla ve asla bir organizasyonumuz yok, rastgele oynuyoruz.
birde 3 dakika uzatma. iki sarı kart, bir kırmızı kart. kırmızı kart gören oyuncunun acıklı klip çekimi.. ve 3 dakikaya eklenen süre 4 saniye.
yapacak birşey yok. Karabük karşısında güzel bir oyunlar moral verici bir galibiyet alamazsak korkarım ki lige erken havlu atacağız.
sui generis
22.Eylül.2011, 00:17
birde 3 dakika uzatma. iki sarı kart, bir kırmızı kart. kırmızı kart gören oyuncunun acıklı klip çekimi.. ve 3 dakikaya eklenen süre 4 saniye.
bu kısım benim de hep şikayet ettiğim nokta. rakip takım ne kadar zaman geçirirse bizim hakemler genellikle ek süre koymuyor.
Bu da gol ;
http://www.facebook.com/photo.php?v=238306352886643
Deus Dominus
22.Eylül.2011, 00:25
İlk 3 hafta çok ilginç başladı, takımlar arasındaki güç farkı da oyun farkı da gün geçtikçe kapanıyor, artık hiç kimse sahaya kesin kazanırız, ya da kesin kaybederiz diyerek çıkmıyor, en sevindirici tarafı bu. Maçın kırılma anı kesinlikle Colman'ın karşı karşıya direğe nişanladığı toptu. O pozisyon sonrası 'atamayana atarlar' teorisi kanunlaştı resmen :) Ergün 100 deneme yapsın öyle gol atamaz :D
Maçın ilk yarısını izlememiştim, kim nasıl oynadı bilmiyorum ama ikinci devrede Adrian'ın Kemal karşısında bir pozisyonu vardı, Kemal sert girdi ama Adrian'a dokunamadı. Bunu fırsat bilen Adrian ölmüş gibi yerlerde kıvrandı, hakem farkında rol yaptığının. Ardından oyundan çıktı...Burak'ın Trabzonspor'a geldiği ilk zamanlar geldi aklıma onu görünce, çok çirkin bir davranıştı, şanslıymış hakem sarı kart göstermedi. Onun yerine cezasını Şenol Güneş verdi sahadan alarak.
Kemal'e de değinmeden geçemicem, genç daha geliştirmesi gereken yönleri var tabiiki ama zamanlama ve kademeye girişleri çok iyi. Tam yerinde müdahalelerde bulunup birçok olası atağı engelledi. Ben çok beğendim.
SaLviO
22.Eylül.2011, 00:53
Kariyerinin golünü atmış ergün bu soruşturma ts ye yaramadı.
Bordo61Mavi
22.Eylül.2011, 02:02
Kariyerinin golünü atmış ergün bu soruşturma ts ye yaramadı.
Gecen hafta alma mazlumun ahini simdi sorusturma :D
Senol hoca futbolu begenmis ama 50ci dakkadan sonra sahada olmiyan bi Trabzonspor vardi. Samsun hakketigi bi puan aldi, tebrikler
LaigLeNoiR
22.Eylül.2011, 12:30
Samsunspor'da yerli oyuncu sıkıntısı var bence. Hücum hattının çoğu yabancı ben eminim ki Bance ve Zenke yerine türk forvetler olsaydı (kim olduğu önemli değil ligimizin klasik anadolu takımı forvetleri) maç çok daha farklı olurdu.
Samsunspor'dan galibiyet bekliyordum açıkcası ama çok da iyi oynamadılar. Trabzonspor da keza öyle. Maça iyi başladılar, uygun posizyonları değerlendiremediler ve maç döndü sonrasında.
Maçın sonucunda her iki takım da 3 puanı alabilirdi ama bence maçın hakkı da beraberlikti.
Trabzonspor
22.Eylül.2011, 12:45
Uyum sorunu dedik ama bu kadar da olmaz.
Bu uyumsuzluk yetmiyor gibi her maçın son dakikalarında gol yer olduk buda fizik olarak maçın sounu getiremediğimiz anlamına gelir ki buda normal geliyor bana.Bugün maç yaptık Cumartesi yine yapacağız ardından hemen Salı bir maç daha sonra kesin Cuma'ya maç verirler.Bu ligin ertelenmesi zaten konsantrasyon bozukluğu yaratmışken sıkışık fikstür de hertürlü sonuca gebe maçlar oluyor.
Maç yapmaya alışsınlar diyoruz ama bir anda bu kadar sıkışma da kötü.
Rakip takım resmen karete yaptı maçta sürekli dayak yedik.
SAİT71
22.Eylül.2011, 12:52
Maçta sevindiğim tek nokta, mental olarak eksik bir kalecinin formasını, alttan gelen genç bir kaleciye kaptırması oldu. Bence bundan sonra Ertuğrul daha çok şans bulur. Colman'ın şutunda ki müdahalesiyle maçın 2-0 olmasını engelledi ve ardından gol geldi. Milli takım kalesi için bir çok iyi kaleci adayı arasına girdi. Umarım Volkan'dan sonra Mert ile birlikte kalemizi sağlam bir şekilde koruyacak düzeye gelir.