Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

7 50.00%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Trabzonspor kazanır

4 28.57%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: [3. Hafta] Samsunspor - Trabzonspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [3. Hafta] Samsunspor - Trabzonspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu maçtan sonra karşılıklı tarafta götürme yasağı gelirse şaşırmam.TS'yi galibiyete yakın görüyorum..Ama Samsun kazansın isterim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor kendi evinde taraftarlarindan baski yiyorlar benim gorusum bu trabzonun patlama maci olcaktir senol gunes bugun tribundeydi arenada samsunu iyi analiz etmistir. 0-2 trabzon galibiyeti bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben ikinizin aksine Samsunspor galibiyeti bekliyorum...İBB gibi oynarlarsa alabilirler Bance GS maçında yalnız kalınca etkili olamadı ama TS çok açık verebilir ve Bance yalnız kalmazsa atabilir gollerini...1-0 Samsun kazanır diyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzon kazanamaz,Samsunspor kaybetmez Gerçekten böyle düşünüyorum bu maçla ilgili... Ayrıca Bance'den gol bekliyorum. Kesinlikle tribünde olay çıkacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben bu maçı alacağımızı ve lige konsantrasyonumuzun geri geleceğini düşünüyorum. artık lig ciddiyetini almamız lazım yoksa tren kaçacak gibi gözüküyor. umarım hem bedenen, hem kafaca dinlenmiş olarak çıkarız bu maça, uyum sorunu da atlatırsa iyi yola çıkacağız tekrardan.

böyle bir 11 olacağını düşünüyorum;

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senol Gunes o sistemi unuttu bence. Orta sahayi mecburi 3luyor.

4-3-1-2 gibi bisey oynatiyor.

Tolga
    Celustka Giray Glowacki Cech
    Volkan Zokora Colman
    Adrian
    Burak Halil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Samsunspor bu sene iç sahada çok puan toplar gibi geliyor bana.Trabzonspor son maçında pozisyon yakaladı ama çok temposuzdu,Burak bu maçta biraz daha hareketlilik kazandırır takımına ama yeterli olacak mı göreceğiz. Samsunspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum.Trabzon forvet sıkıntısı yüzünden çok yara alacak bu sezon gibi duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok uyumsuz ve yorgun durumda görüyorum takımı.Bu maç temposuna alışmak zor olacak.

Artık kazanmalıyız.Deplasmanlarda iyi olduğumuzu düşünürsek kazacağımızı düşünüyorum.

Önümüzde maç programıda şöyle.Çok yakın tarihlerde zorlu maçlar oynayacağız.

21 Eylül 2011 | Samsunspor - Trabzonspor | 21:15
    24 Eylül 2011 | Trabzonspor - K.D.Ç.Karabükspor | 20:00
    27 Eylül 2011 | Trabzonspor - Lille OSC | 21:45

TG maçta tiründe olacakmış.İmkanım yok bende burdan gidecektim arkadaşlarla ama nasip değilmiş.

Last edited by Trabzonspor : 19.Eylül.2011 at 13:01

Trabzonspor'un formsuz grafiği sürüyor.Son İBB maçında da çok kötü bir performansları vardı.Samsunspor'u 2 haftada çok beğendiğimi söyleyebilirim.Bu maçta Trabzonspor'u oldukça zorlayacaklardır.Bence bu maç berabere biter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak'ın gelmesi ile hücum hattında işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum.

Dikkatimi çeken bir başka durum ise Burak'ın oynadığı maçlarda Henrique'nin üstün performansı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kan çıkar bu maçta
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şenol Hoca Henrique'yi kadroya almamış. Bence de akıllıca bir davranış oldu. Biraz formayı özlesin, kıymetini de anlasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezon başında da bol bol gol atacağım diyordu. Ben de o lafa uyuz oluyorum, bol bol su iç, yürüyüş yap der gibi. Bol bol gol atacağım nedir yaa? Henrique, Teofilo'dan bile daha kötü çıktı şu ana kadar ki performansıyla ve böyle devam ederse Brozek'in bile arkasına düşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Tolga
    Celustka Giray Glowacki Cech
    Volkan Zokora Colman
    Adrian

Burak Halil

Henrique'yi oynatmiyacakti Senol Gunes onceden bildim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Henrique kararı yanlış bi karar.

2 maçta adama kestin sanki faturayı. Alıp oynatmazsın ona kimse bişe diyemez ama kadroya almamak saçmalıktan başka bişe değil. Klasik Şenoş Güneş hareketleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şenol hocaya ilk defa eleştiri görüyorum Türkiye'de M.Denizli ve Fatih hoca ile beraber en başarılı hocadır kendisi...Henrique'yi kesmesini doğru buluyorum muhtemelen dersini alması için yapmıştır diğer hafta toparlanırsa idmanlarda oynatır diye düşünüyorum...Avrupa eleme maçlarına göre çok yavaş görünüyor son maçlarda...Ama bu hali bile Halil'den iyi valla...Gol atarsa TS,Burak ile atar...

zenke yi bance ın yanına koyarsa bişeler yapabiliriz gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nedir klasik Senol Gunes haraketleri ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by akansamet55war View Post
    zenke yi bance ın yanına koyarsa bişeler yapabiliriz gibime geliyor
    Galatasaray maçının ikinci yarısında öyle oynamıştı Samsun golü de rahat buldu,katılıyorum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Çok yanlış şeyler oluyor. Çok.. Inşallah polis ve özel güvenlik maraton bileti alan deplasman seyircisini maratona sokma gafletinde bulunmaz. Yoksa bu maç sahada bitse tribünde bitmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Deplasman değil de iç saha seyircisini almasın daha mantıklı olay çıkaran onların kendisi zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zor maç olacak.

Samsunspor'da Bance hariç çekindiğim bir oyuncu yok ama onu da Zokora halleder onun için rahatım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olay felan cikmaz stadda heyecan yapmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stadda cikmiyor ama disarda 3 Trabzon taraftarini bicaklamislar bile. 1 kardesimizin durumu agirmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lusage View Post
    Çok yanlış şeyler oluyor. Çok.. Inşallah polis ve özel güvenlik maraton bileti alan deplasman seyircisini maratona sokma gafletinde bulunmaz. Yoksa bu maç sahada bitse tribünde bitmez...
    Maraton tribününde oturma hakkı kimindir? Yani trabzonspor'luların orada oturma hakkı varsa girecekler neden girmesinler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Samsun'da 3 Trabzonspor taraftarı bıçaklandı..Bıçaklanan taraftarların bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mynet.

Hiç böyle şeylere gerek yok. Varsa bir rekabet çıkarsın sahada aslanlar gibi mücadele etmeye çalışır rakibini yenmeye çalışırsın. 5 sene sonra süper lige çıkmışsın daha 3.haftadan ceza almanın hiç bir anlamı yok yani. O durumu ağır olan adam hayatını kaybetse pisi pisine gitmiş olacak. Ayıptır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Samsun Taraftarı böylelikle kendi adını kirletiyor. Herkesin sempatisini kazanmışken birden antipatik bir takım haline gelecekler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Maraton tribününde oturma hakkı kimindir? Yani trabzonspor'luların orada oturma hakkı varsa girecekler neden girmesinler.
    Maraton'un tamamı ev sahibi takıma ait.

Bıçaklanma yok. Asparagas haber. Emniyetin elinde böyle bir bilgi yokmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hiç böyle şeylere gerek yok. Varsa bir rekabet çıkarsın sahada aslanlar gibi mücadele etmeye çalışır rakibini yenmeye çalışırsın. 5 sene sonra süper lige çıkmışsın daha 3.haftadan ceza almanın hiç bir anlamı yok yani. O durumu ağır olan adam hayatını kaybetse pisi pisine gitmiş olacak. Ayıptır.
    Bende onu diyordum ama adamlar holiganlık yapmak için bileniyorlar.Buna Turgut'da dahil.İsterse 5 yiyelim ama dövelim yeterki Trabzonspor taraftarını diyor.Bu mantıkla ordan olan sayısız holigan'ın rahat durma ihtimali sıfır.Küfür'ün kavganın hatsafada olduğu bir maç olacak.

Umarım birdaha çıkmamamk üzere düşerlerde ne kaybettiklerini anlarlar.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri