Log in

View Full Version : [4. Hafta] Galatasaray - Eskişehirspor

di canio
22.Eylül.2011, 15:38
http://www.yukleresim.com/di-QYKU9BTO.jpg

C h A o S
22.Eylül.2011, 17:30
Arena'daki atmosferden ve baskıdan dolayı sahamızda kolay kolay puan kaybediceğimizi düşünmüyorum.Bu maçtanda mutlaka 3 puan almalıyız.

Fearless Coward
22.Eylül.2011, 17:36
Zorlu bir maç olacak geçen sezon durumumuz o kadar kötü olsa bile Eskişehir'i 2 maçta da yenmiştik...Eskişehirspor,Gençlerbirliği karşısında rahat bir galibiyet alabilirdi ama alamadılar...Defansı ve kalesi sağlam bir ekibe karşı mücadele edeceğiz sahadan galip ayrılan taraf oluruz...

cimboom
22.Eylül.2011, 17:40
Eskisehirin ne yapacagi belli olmayan bir takim oldugunu dusunuyorum ben. Ondan zorlu bir mac olur diyemiyorum ama kolay bir mac olurda diyemiyorum. Ama 3 puan sart!

Deus Dominus
22.Eylül.2011, 17:58
Eskişehir'i biraz daha avantajlı görüyorum ben bu karşılaşmada. Çok akıllı oynuyorlar
son Gençlerbirliği maçında tek kale oynadılar neredeyse. Galatasaray o kadar kapalı savunma yapmaz, ev sahibi olarak daha açık, daha atak oynamayı deneyecektir. Muslera'da yok, savunma ve kalede sıkıntı yaşayabilir Galatasaray.

furkan58
22.Eylül.2011, 18:35
Eskişehir mutlaka puan alıcaktır çok iyi takım oldular

byariff
22.Eylül.2011, 18:37
saha avantaji ve seyirci destegi ile kazancagimizi dusunuyorum tamam eskisehir guzel top oynuyor ama artik puan kayiplarina tahummulumuz yok ve cikis maci olarak dusunuyorum cikis maci derken seriye baglama zamani geldi yani 2-0 veya 2-1 kazaniriz

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Eylül.2011, 18:38
Eskişehir puan çıkarır diye düşünüyorum... Deyim yerindeyse taş gibi takım olmuşlar,çok kaliteli bir kadroları var. Skibbe hücumu seven bir teknik direktör,Galatasaray'ın defansta sıkıntı var.

Sirius Black
22.Eylül.2011, 18:47
Bu maç almalıyız. 3 puan gerisi yalan.

urwrdskkn
23.Eylül.2011, 10:48
bu maçta inşallah ufuk hata yapmadan oynarda beni şaşırtır her neyse gelelim maça ben bu maçtan en az 1 puan alırız gibime geliyor çünkü karşı takımda chris boyd gibi tecrübeli silahı var o yüzden işimiz çok zor olacak savunmada karabük maçındaki gibi uyumadan oynarsak eskişehirspor a sıkıntı yaşatırız forvet hattı çok önemli olacak özellikle elmander in yanında kim oynayacak çok merak ediyorum ama sercanın oynamasından yanayım iyi koşuyor çalımda atıyor ancak bitiricilik konusunda çok bencilce davranıyor kadromuz tahmini şöyle olabilir

.................ufuk......................
hakan......ulfalushi.....gökhan(servet)......eboue
riera.........melo........selçuk............kazım kazım
...............elmander........baros(sercan)...... .....
11 i bekliyorum

Börk
23.Eylül.2011, 10:52
.................ufuk......................
hakan......ulfalushi.....gökhan(servet)......eboue
riera.........melo........selçuk............kazım kazım
...............elmander........baros(sercan)...... .....
11 i bekliyorum

ekrana kafanı ters çevirip mi baktın kardeşim :D

europeanconquer
23.Eylül.2011, 10:55

Süperdi :n:

Evimizde kaybedeceğimizi düşünmüyorum.1 veya 2 farklı skorla kazanırız.Baros ve Elmander umarım iyi işler yapar ileri uçta.

urwrdskkn
23.Eylül.2011, 11:07
aha aha aha :mad: çok komik ti kardeşim karnıma ağrı girdi sağı solla karıştırıyorsan benim için problem değil normal karşılarım

Börk
23.Eylül.2011, 11:42
aha aha aha :mad: çok komik ti kardeşim karnıma ağrı girdi sağı solla karıştırıyorsan benim için problem değil normal karşılarım

Daha devam ediyorsun ama olmaz ki :mad:

urwrdskkn
23.Eylül.2011, 13:00
Daha devam ediyorsun ama olmaz ki :mad:
pardon bu cümleden ne çıkardınız anlayamadım üstadım neyse :D :D :D :D :D şaka bir yana ben emektarımıza böyle ağır konuşmak bana yakışmaz kişiliğime hakaret sayarım kendime ancak ben böyle yazıyorum kusura bakmayın üstadım

sui generis
23.Eylül.2011, 13:02
galatasaray evinde favori ama eskişehir'den 1 puan bekliyorum. skor tahminim : 1-1

Börk
23.Eylül.2011, 13:21
pardon bu cümleden ne çıkardınız anlayamadım üstadım neyse :D :D :D :D :D şaka bir yana ben emektarımıza böyle ağır konuşmak bana yakışmaz kişiliğime hakaret sayarım kendime ancak ben böyle yazıyorum kusura bakmayın üstadım

kardeşim sen zaten yanlış anladın beni bi espri yapayım dedim,yoksa sana bir şey demedim neyse.şimdi sen en aşağıya ufuk'u koysaydın dediğin olurdu ama yanlış yapmışsın :) sende kusura bakma,sorun değil :)

Matteo Ferrari
23.Eylül.2011, 13:22
maç neden pazar günü değilde pazartesi akşamı oynanıyor? art niyet ararım ben bu işte. geçen haftada pazardan pazara oynamıştınız.

ShevAnil
23.Eylül.2011, 14:13
maç neden pazar günü değilde pazartesi akşamı oynanıyor? art niyet ararım ben bu işte. geçen haftada pazardan pazara oynamıştınız.

Art niyet aramak yerine biraz araştırsanız neden olduğunu anlarsınız.

1. hafta pazartesi Fenerbahçe oynadı.
2. hafta pazartesi Beşiktaş oynadı
4. hafta pazartesi Galatasaray oynıyacak.

Bu düzen yıllardır böyle gidiyor takımlar değişerek.

Flawless Victory
23.Eylül.2011, 15:04
Grafik eklendi ise görünmüyor. Grafiğin eklendiği site uff olmuş.

Aşk-ı Şehir
23.Eylül.2011, 16:21
Muhtemelen şu kadroyla çıkacağız sahaya;

------------------Ivesa------------------
-Koray--Nadarevic--Diego--Dede-
----------------Veysel Sarı-------------
-------------Alper-----Pele-------------
-Serdar--------------------------Erkan-
------------Mehmet Yıldız--------------

Zevkli maç olur. Maçın kilit eşleşmeleri; Selçuk - Veysel ve Alper - Melo eşleşmeleri. Serdar'dan gol bekliyorum. Muhtemelen Diego, Pele, Alper, Erkan, Veysel kaleyi görünce şut çekeceklerdir. Bu yüzden Ufuk'un çok zorlanacağı ve top sektireceği kesin. Bu yüzden forvette olası bir Mehmet Yıldız - Kris Boyd değişikliğiyle Boyd'un ayağındanda goller bulabiliriz. Ayrıca sanırım bu maçta BandoESES'te tribünlerde olacakmış...

eng1n
23.Eylül.2011, 17:17
Muhtemelen şu kadroyla çıkacağız sahaya;

------------------Ivesa------------------
-Koray--Nadarevic--Diego--Dede-
----------------Veysel Sarı-------------
-------------Alper-----Pele-------------
-Serdar--------------------------Erkan-
------------Mehmet Yıldız--------------

Zevkli maç olur. Maçın kilit eşleşmeleri; Selçuk - Veysel ve Alper - Melo eşleşmeleri. Serdar'dan gol bekliyorum. Muhtemelen Diego, Pele, Alper, Erkan, Veysel kaleyi görünce şut çekeceklerdir. Bu yüzden Ufuk'un çok zorlanacağı ve top sektireceği kesin. Bu yüzden forvette olası bir Mehmet Yıldız - Kris Boyd değişikliğiyle Boyd'un ayağındanda goller bulabiliriz. Ayrıca sanırım bu maçta BandoESES'te tribünlerde olacakmış...

Kamara cezalı veya sakat mı 11'e yazmamışsın da

byariff
23.Eylül.2011, 17:37
eskisehir macinda en ideal kadromuz bu bence :)

http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/233008_Galatasaray_SK.jpg

Aşk-ı Şehir
23.Eylül.2011, 17:47
Kamara cezalı veya sakat mı 11'e yazmamışsın da

Son maçta çok yorgun gözüktü. Kesik yiyeceğini düşünüyorum ben bu maçta. O yüzden kadroya yazmadım. :)

Night_Mare17
23.Eylül.2011, 20:44
Stad : Türk Telekom Arena
Teknik Direktör : Fatih Terim yazıyorsa tek ihtimal vardır ...

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 20:48

Kadro bu olacaktır zaten başka seçenekte yok :D :D

urwrdskkn
23.Eylül.2011, 21:21
kardeşim sen zaten yanlış anladın beni bi espri yapayım dedim,yoksa sana bir şey demedim neyse.şimdi sen en aşağıya ufuk'u koysaydın dediğin olurdu ama yanlış yapmışsın :) sende kusura bakma,sorun değil :)
bişi değil üstadım :) :) :) :)

Homer J.S
23.Eylül.2011, 23:26
Sonunda Fatih Terim sözüme gelmiş, hocayı tebrik ediyorum. Rakip takım teknik direktörü de Skibbe, golü seven teknik direktörlerden. Hem de çok seviyor.

Fatih Terim sözüme gelmiş derken Ceyhun konusunu kastettim, okuduğum habere göre Ceyhun bu maç ilk 11 başlıyormuş. Bol gollü bir maç olacak, skor tahminim 3-2.

Kafamdaki kadro ise şu;

http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/233438_Galatasaray_SK.jpg

ReaList
23.Eylül.2011, 23:31
Eskişehirli arkadaşlar Kris Boyd'un neden oynamadığı hakkında bilginiz var mı ?

Aşk-ı Şehir
24.Eylül.2011, 12:08
Eskişehirli arkadaşlar Kris Boyd'un neden oynamadığı hakkında bilginiz var mı ?

Boyd'un 6 kilo fazlası varmış. Skibbe bu 6 kiloyu vermezsen seni 11e almam diyormuş Boyd'a. Boyd'da 6 kiloyu vermeye çalışıyo işte. Yani sebebi tamamen Alman disiplini. :)

urwrdskkn
24.Eylül.2011, 12:12

kazım mı boş adam yoksa sabrimi karar bence senin geçen maçın yıldızları melo ve kazımdı sabri çok boş adam pasları bile rezalet ötesi eboue sağ bekte bence daha iyi:D :D :D :D :D

ReaList
24.Eylül.2011, 12:28
Boyd'un 6 kilo fazlası varmış. Skibbe bu 6 kiloyu vermezsen seni 11e almam diyormuş Boyd'a. Boyd'da 6 kiloyu vermeye çalışıyo işte. Yani sebebi tamamen Alman disiplini. :)

Ama biraz hoş görmek lazım yani bu 10-15 değil sonuçta 6 kilo :)) en azından 15-20 dk görev alması hem boyd hem eskişehir hem de izleyenler için iyi olacaktır.

uAburak89
24.Eylül.2011, 12:29
Kazım geçen maç sadece 10 dakika iyi oynadı, hani şu artislik hareketler yaptığı periyot. Canı isteyince iyi oynayan oyuncunun oynamaması gerekli. Geçen maç nasıl Baros kesik yediyse, bu maçta da Kazım oynamamalı. Muslera cezalı olduğu için kontenjan sorunu da yok.

byariff'in verdiği kadro güzel, belki Eboue beke çekilip sağ kanada Sercan konulabilir. Bunun dışında ideal, olması gereken kadro bu.

İçerde oynuyor olmamız avantaj, ancak Eskişehir oldukça formda ve maçlarının özetlerinden anladığım kadarıyla bizden daha uyumlu gözüküyorlar. Kesinlikle kolay bir maç olmaz, umarım hakem hatalarının olmadığı, seyir zevkinin üst düzey olduğu ve sonunda kazandığımız bir maç olur.

Fearless Coward
24.Eylül.2011, 12:36
Eboue bekte pek yapamıyor bence Samsun maçında açıkta gayet iyiydi...Ayrıca Kazım mı maçın yıldızıydı güldürme valla canı isteyince oynayan birisi...Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız yok...Sercan yine Samsun maçındaki gibi 60-65. dakikalarda girmeli oyuna...Ceyhun'a da artık bir şans vermeli hoca bence...

Aşk-ı Şehir
24.Eylül.2011, 12:47
Ama biraz hoş görmek lazım yani bu 10-15 değil sonuçta 6 kilo :)) en azından 15-20 dk görev alması hem boyd hem eskişehir hem de izleyenler için iyi olacaktır.

Valla taraftar hocanın tamamen arkasında. Skibbe müthiş bir güven verdi taraftara şu geçen 3 maçlık süreçte. Duruşunu hiç bozmadı ve bu tarz konularda taviz vermiyo kesinlikle. Hem taraftara hem takım içindekilere bir mesajda veriyo olabilir. Takımın en iyi golcüsü olsun fit olmazsa forma vermem, gözünüzün yaşına bakmam hesabı.

Fearless Coward
24.Eylül.2011, 12:56
Skibbe kesinlikle çok iyi bir hoca hep güzel oyun oynatan bir hoca Galatasaray senesindeki gibi Eskişehir'e müthiş futbol oynatıyor kadro zaten buna müsait...EPL maçı tadında bir maç olacak bence bu maç...Skibbe'yi yenmek çok zor olacak çok...

okumus
24.Eylül.2011, 20:05
Bizde bu defans olduğu sürece her maç tehlikeli

Sirius Black
24.Eylül.2011, 20:22
Açık oynayan takımlara karşı daha iyi oynarız. O yüzden pek ihtimal vermiyorum puan kaybına. :)

byariff
26.Eylül.2011, 17:52
GALATASARAY: Aykut Sabri, Gökhan, Ujfalusi, Hakan, Kazım, Selçuk, Melo, Engin, Riera, Elmander

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Koray, Diego, Dede, Pele, Kamara, Alper, Burhan, Erkan, Mehmet Yıldız

europeanconquer
26.Eylül.2011, 17:57
GALATASARAY: Aykut Sabri, Gökhan, Ujfalusi, Hakan, Kazım, Selçuk, Melo, Engin, Riera, Elmander

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Koray, Diego, Dede, Pele, Kamara, Alper, Burhan, Erkan, Mehmet Yıldız

4-2-3-1 ha ? Fatih Hoca bu takımın tek forvet oynayamayacağını anlayamadımı ? Sanırsam Engin ileri üçlünün ortasında olacak.Umalımda iyi şeyler yapsın kanatlardan hiç umudum yok.

byariff
26.Eylül.2011, 18:03
Kazim"dan Umut yok bence sercan olmaliydi ve kanadimiz daha hizli olurdu Riera bence iyi bir oyuncu gorunumu verdi ilk macinda samsunda yani bakalim rieara,engin,elmanderden umitliyim.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 18:52
Baros-Elmander'le başlamalıydı hoca ama durun bakalım değiştirir belki kadroyu...

Aşk-ı Şehir
26.Eylül.2011, 19:07

Skibbe'nin bu kadroyla çıkmayacağına adım gibi eminim..

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 19:11
Kadrolar bence yanlış Mustafa çünkü asıl kadrolar maçtan 1 saat önce falan belli oluyor...

Aşk-ı Şehir
26.Eylül.2011, 19:24
Valla Galatasaray'ın kadrosunu bilmem ama Skibbe'nin Veysel'i keseceğine ihtimal vermiyorum hatta Alper - Veysel - Pele 3lüsünün aynı anda oynayacağını düşünüyorum...

uAburak89
26.Eylül.2011, 19:43
Galatasaray: Aykut - Sabri, Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta - Kazım, Melo, Selçuk, Engin, Riera, Elmander.

Eskişehirspor: Ivesa, Sezgin, Diego, Nadareviç, Dede, Koray Aslan, Alper Potuk, Kamara, Veysel, Erkan Zengin, Mehmet Yıldız

E.Cartman
26.Eylül.2011, 20:33
Sanırım Kazım 2. forvet olarak oynayacak, serbestte olur böylece.

uAburak89
26.Eylül.2011, 20:35
Selçuk - Melo göbekte, Kazım sağda, Engin forvet arkası, Riera solda olacak gibi.

Ben kadroyu pek beğenmedim. Çok zor bir maç olacak.

byariff
26.Eylül.2011, 20:38
4-2-3-1 oynucaz ilk yari 0-0 biterse 2.ci yari 4-4-2"ye doneriz galiba.

Yazik stad bombos.

byariff
26.Eylül.2011, 20:59
Mac basliyor Bakalim Umarim kazaniriz yolumuza Devam ederiz Basarilar Galatasarayim.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:02
Çok zevkli maç olur umarım...Aykut'a güveniyoruz bakalım neler yapacak :D

sananes
26.Eylül.2011, 21:03
Ben eskişehirspor'un kaybetmeyeceğini hatta kazanacağını düşünüyorum. Galatasaray erken öne geçebilirse işler değişir tabi.

Çok etkili geldi eskişehirspor orta sahada kaybedilen bir top sayesinde, Kamara'nın kötü seçimi yüzünden gol kaçtı.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:07
Adnan Polat maçta bu arada...

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:09
Gökhan iyi hamle yaptı.

sananes
26.Eylül.2011, 21:09
Yine kaçtı yine Kamara,Eskişehirspor iyi başladı maça.

Şu Ümit Davala'yı çok seviyorum ben yahu.

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:17
Bu Sabri Dede'yi asla geçemez.

byariff
26.Eylül.2011, 21:20
Sabri ne kadar gereksiz bir kart gordu.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:24
Bu Gökhan adamı kanser eder ya az daha gol oluyordu Ujfa büyüksün...

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:25
Gökhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :D

byariff
Cam adam cam adam 1-0 :D

Fearless Coward
İşte ben ya :D :D Şöm ağzımı açtım Gökhan attı :D

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:27
İşte ben ya :D :D Şöm ağzımı açtım Gökhan attı :D

Abi söv bütün takıma :n:

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:27
Bilinçli yapınca olmuyor :D :D

byariff
26.Eylül.2011, 21:28
Meloooo cok net gol kacirdik

Facx
26.Eylül.2011, 21:30
eboue nie oynamıyo ?

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:31
Maç aşırı zevkli :)

Edit:Melo coşturuyor :D

Edit:Sabri bırak şu hareketleri ya off off

Facx
26.Eylül.2011, 21:34
sabri ne kadar beceriksiz ve futbol zekasından yoksun biri olduğunu yine gösterdi helal olsun

byariff
26.Eylül.2011, 21:34
Eboue sakat

melo kudurdu arkadas :D

sabri varya sana birsey demiom o guzelim pozisyonu nasil harcarsin ya

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:36
Hakan Balta soldan atakmı geliştirdi banamı öyle geldi :0:

Edit:ahahaha nasıl kaçırdı :n: ofsayt olabilir ama sonuçta kaçırdı :n:

eng1n
26.Eylül.2011, 21:38
Hakem Engin Baytar'ı müthiş idare ediyor ilk hareket net sarıydı direk bileğine vurdu, az önce de kontrolsüz girdi 2 harekette net sarı ama ikisine de kart çıkmadı müthiş gerçekten.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:39
Engin bunlaramı laf ediyon yav :D Fener maçındaki hakemi görmedin heralde :D

byariff
26.Eylül.2011, 21:42

ilki haydi sari olabilirdi ama 2.cisi sari degil.

eng1n
26.Eylül.2011, 21:43

Kayserispor-Fenerbahçe maçında ki hakem kötü maç yönetti diye lig de ki bütün hakemlerin kötü maç yönetmeye hakkı yok.

MeMo
26.Eylül.2011, 21:44

Ordu,Antep ve Manisa maçları dimi.Hay ağzına sağlık !

byariff
26.Eylül.2011, 21:46
Engine cikartilan kart yanlis bir kartti Hakemi alkisliyorum

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:46
Kayserispor-Fenerbahçe maçında ki hakem kötü maç yönetti diye lig de ki bütün hakemlerin kötü maç yönetmeye hakkı yok.
Hakemlerin geneli hatta hepsi böyle Engin alışın bence...Bu arada hakem o pozisyonda vermediği sarıyı şimdi gereksiz bir şekilde verdi...

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:47
Sabri naptı ya öyle :n:

byariff
26.Eylül.2011, 21:49
ilk yari bitti iyi futbol oynamiyoruz, bence Kazim Cikip,Sercan girmeli,

yeni transferlere gelirsek, ujfalusi cok iyi oynuyor,Elmander ilerde cok yalniz kaliyor,Engin iyi basladi bence maca geriye yardima falan geliyor ayaginda top tutuyor,riera idare eder zamanla daha iyi olurlar umarim

europeanconquer
26.Eylül.2011, 21:55
ilk yari bitti iyi futbol oynamiyoruz

Katılmıyorum.Bence gayet iyi oynuyoruz.Eskişehir de şu an ligin en formda takımlarından biri.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:58
Bence Baros girmeli golünü atacaktır...

byariff
26.Eylül.2011, 21:59
Hakan balta 10 kez depar"a kalkmis yani hucum"a :D

Galatasaraydan en cok kosan adam elmander,selcuk,engin,riera,kazim

byariff
26.Eylül.2011, 22:06
Sabri bence cikmali Ujfalusi Sag bek"e gecip Ceyhun Gulselam"i Stopere Alabilirz..

uAburak89
26.Eylül.2011, 22:08
İyi mücadele ediyoruz, oyunun kontrolünü elimizde tutmaya çalışıyoruz, duran toptan gol bulmamız güzel, Selçuk kornerleri ön direğe kesmiyor, bunlar iyi yanlarımız. Taktiğimizi çözebilmiş değilim, Sabri felaket, ucuz da bir kart gördü. Eskişehirspor önde basarak bozmaya çalışıyor, Selçuk asisti dışında vasat ancak Melo çok iyi bir maç çıkardığı için dengeliyor. 2'yi bulabilirdik ama beceriksizlikten olmadı. Maçı bu şekilde bitirmeye çalışırsak sonumuz hüsran olur.

byariff
26.Eylül.2011, 22:12
Ivesa kafasiyla topu cikartti :D Iveseya degmese gol olucak :D

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:12
İvesa çok şanslı ya kafasına çarptı :D

byariff
26.Eylül.2011, 22:13
Melooooooooooooooooooooooooo 2-0

byariff
26.Eylül.2011, 22:15
Hakan balta Vurdu sag ayagi ile eskisehirli oyunculara carpti donen top melooooo 2-0 :D

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:16
Gol olmasa yazık olurdu direkten dönmüştü :D kim attı ya onu yakından göremedik :D

SAİT71
26.Eylül.2011, 22:17
Galatasaray çok istekli çok arzulu bir oyun oynuyor. 2-0 öne geçtiler. Hakkettiler.

Ama öte yandan Eskişehir çok berbat bir oyun oynuyor. Ofansif oynuyormuş gibi görünüyor ancak ofansif açıdan bir kaç pozisyon dışında bir etkinliği yok ve üstelik orta sahayı rakibi çok çabuk ve rahatça geçebiliyor.

Melo yazdı 2. golü bu arada...

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:22
Eskişehir'in topu direkten döndü...

sananes
26.Eylül.2011, 22:26
Veysel topu dışarı atmadığı için sarı kart gördü sanırım. Başka bi şey gelmedi aklıma çünkü izleyince olanları.

byariff
26.Eylül.2011, 22:27
Yekta Girdi - Engin Cikti Dogru bir degisiklik bence Engin sakatlandi ve sari kartidada vardi yani

Bence bi elmander-baros degisikligi iyi olur

byariff
26.Eylül.2011, 22:34
Selcugun yaptigi hareket bence kirmiziydi pozisyonda veysel faul yapti ama selcuk ole yapmamasi gerekirdi baya bi karsilik verdi bence selcugun pozisyonu kirmiziydi

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:37
Abartma Arif birden üstüne atlıyor durup dururken tamda göstermedi zaten...

europeanconquer
26.Eylül.2011, 22:38
Top müthiş yere gidiyormuş :D

Edit:Herkes topu formasıyla siler Sabri eliyle siliyor :n:

byariff
26.Eylül.2011, 22:41
Riera Cikti - Emre colak girdi

europeanconquer
26.Eylül.2011, 22:45
Sarı kartlara sarı kart vermeyip sarı kart olmayan pozisyonlara sarı kart veriyor Tolga Özkalfa :n:

byariff
26.Eylül.2011, 22:48
Ceyhun Girdi Kazim Cikti

europeanconquer
26.Eylül.2011, 22:49
Emre'nin çok ince bilek hareketleri var :)

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:49
Bu Emre'de çok yetenek var çok...

europeanconquer
26.Eylül.2011, 22:56
Güzel bir galibiyet oldu :) Melo yine iyi işler yaptı :) Gerçi takımca iyi oynadık.Gökhan Zan'da gol attığından yırttı :p :n:

byariff
26.Eylül.2011, 22:57
2-0 Skor olarak guzel, ama oyun Tat vermedi bana guzel paslasiyoruz ama hucumda gereken katkiyi pek yapamiyoruz hucumda cogalamiyoruz falan iste ilerliyen haftalarda daha iyi olcaz insallah tebrikler galatasarayim.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 22:58
Gökhan Zan'ın hata yaptığı pozisyonda Aykut iyiydi...Aykut'luk bir şey yoktu pek bu maçta Ujfalusi müthişti gerçekten savunmada...Genel anlamda hemen hemen herkes iyiydi ilk defa gol yemeden kazandık tebrikler aslanlarımıza...Uyum sorunu da bitince bu takım çok can yakacak...

uAburak89
26.Eylül.2011, 23:00
Oyun anlamında vasattık Elmander çok yalnız kaldı ama iyi mücadele ettik. İstedik, hakettik ve kazandık. Transferlerini eleştirdiğim Ujfalusi ve Melo bu maç dahil olmak üzere takımın en iyileri. Özellikle Melo bu maçın yıldızı, çok büyük oynuyor. Farklı bir kişiliği var, fazla agresif oluşu eksi özelliği ancak ligimizin üzerinde bir oyuncu olduğu kesin. Taraftarın tezahüratlarına kafasıyla eşlik etmesi süperdi. :)

Bir başka iyi isim şaşırtıcı bir şekilde Hakan Balta'ydı. Eski rezil haline nazaran oldukça faydalı oynadı. Selçuk'un Veysel ile girdiği tartışma gereksizdi, kırmızı verilse şahsen ben itiraz etmezdim. Yardımcı hakem artık ne söylediyse iki oyuncuya da sarı vererek geçiştirdi.

Facx
26.Eylül.2011, 23:02
ujfa - melo müthiş riera - selçuk iyi gerisi ortalamaydı bence bu maçta (sabri hariç)

Deus Dominus
26.Eylül.2011, 23:12
Galatasaray'da istenen hırs, mücadele oluşmaya başlamış, Kazım'da dahil olmak üzere çoğunlukla savunmaya yardıma geldi hücum oyuncuları, önde basıp rakibin oyun kurmasına engel olmaya çalıştılar. Hak ettiği 3 puanı aldı Galatasaray. Yalnız gözüme çarpan ve beni çokça rahatsız eden ( sadece bu maç için değil, genel olarak) şeylerde oldu. Engin sinirlerine hakim olamayan, dengesiz oyuncunun teki. Her kaptırdığı toptan sonra rakibe topla karışık girişleri oldu kaç kez, oyundan atılmadığı için şanslı saymalı kendisini. Kazım'da öyle, birçok gereksiz faul yaptı, hakemin ekstra tolerans gösterdiği kişilerden birisi oldu. Selçuk-Veysel pozisyonu nedir öyle?! Top oyunda, devam ediyor pozisyon, çirkin hareketler... O sahada görevli 4 hakem var, oyun durması gerekirse onlar durdurur, buna oyuncular karar veremez. Ben kesinlikle hakemlerin tarafsız karşılaşma yönetebildiğine inanmıyorum. İnandıramıyorlar beni. İsimlere, markalara kesinlikle takılıyorlar -olumlu ya da olumsuz- hiç bir şekilde belli bir standartları yok büyük çoğunluğunun. Bu da her yönden oynanan futbolu da kalitesinin de baltalıyor... Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama bir şeyler yapılmalı.
Ek paragrafta Ujfalusi'ye açayım. İlk alındığında sokağa atılan para, gereksiz bir transfer olarak düşünmüştüm ama laflarımı yutturdu bana Tomas. Galatasaray savunmasını tek başına ayakta tutuyor, yanındaki süper kazma Gökhan Zan'a rağmen bugün gol yemediyseler buna en başta Ujfalusi'ye borçlu Galatasaray. Mükemmel oynadı yine, nerede görev verilirse en iyi şekilde yerine getiriyor, müthiş disiplinli, akıllı, kaliteli bir futbolcu harikaydı yine bugün.

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 23:19
Ujfalusi'ye herkes geldiğinde sıcak bakmamıştı ama kendisi Galatasaray'ın en iyi transferi olduğunu gösterdi...Rahat en az 3 sene oynar bence...Futbola aç sanki futbola yeni başlamış 18 yaşındaki gençler gibi :D

cimboom
26.Eylül.2011, 23:51
Ujfalusi diyorum baska bisey demiyorum. Hakettigimiz 3 puandi. Ama daha iyi oynayabiliriz buna adim gibi eminim. Selcuk bildigimiz Selcuk degildi, Selcuk ve Melo ayni anda gununde olsalar manyak bisey olur, demeden gecemedim.

ReaList
27.Eylül.2011, 01:04
Günün en iyisi Felipe Melo
En kötüsü hakem 4lüsü (özellikle selçuk'un pozisyonu)

Suicider
27.Eylül.2011, 01:27
Günün en iyisi Felipe Melo
En kötüsü hakem 4lüsü (özellikle selçuk'un pozisyonu)

Aynen selçuğun pozisyonunda 2 oyuncuda kırmızı görmeliydi yanlış karar.

Genel olarak diğer maçlara göre iyi oynadık ben beğendim takımı.Özellikle Melo ve ujfalusi çok iyiydi.Umarımım böyle devam ederiz.Gökhan yerine servet,sabri yerinede eboue geldimi daha iyi olur.

europeanconquer
27.Eylül.2011, 02:35
Şu sol bek işimiz hallolsa süper olacak.Hakan Balta'ya ara sıra parlamalar geliyor ama kalıcı değil.Eski düzenini oturtabilse -ki artık oturtabilmesi çok zor- çok çok kaliteli bir sol bek ama kendine bakmıyor.Umarım Fatih Hoca biraz olsun toparlar Hakan'ı.Çağlar ise sakatlandığından beri ne iyi ne de kötü bir performans sergiliyor.Kapalı kutu yani.Defansta solda hücümda sağda sıkıntılarımız var.Acaba Sabri'yi sola alıp Hakan'ı mı sağa mı alsak? :n:

caglaruzun
27.Eylül.2011, 02:46
Bugün Hakan Balta mükemmel oynadı. Birde gözüme çarpan Emre Çolak oldu. Fatih Terim artık kolay kolay şans vermez ona. Gereksiz hareketlerde bulundu sürekli. Bugün forvette Elmander yerine Sercan oynasaydı skor üst olurdu. Yani maçın genelinde kontra ataklara çıktık sürekli ara paslarıyla ataklara kalktık. Hız üstünlügünden dolayı Sercan oynasaydı eğer veya Milan Baros kesinlikle skor daha farklı olabilirdi.