daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Arena'daki atmosferden ve baskıdan dolayı sahamızda kolay kolay puan kaybediceğimizi düşünmüyorum.Bu maçtanda mutlaka 3 puan almalıyız.
Zorlu bir maç olacak geçen sezon durumumuz o kadar kötü olsa bile Eskişehir'i 2 maçta da yenmiştik...Eskişehirspor,Gençlerbirliği karşısında rahat bir galibiyet alabilirdi ama alamadılar...Defansı ve kalesi sağlam bir ekibe karşı mücadele edeceğiz sahadan galip ayrılan taraf oluruz...
Eskisehirin ne yapacagi belli olmayan bir takim oldugunu dusunuyorum ben. Ondan zorlu bir mac olur diyemiyorum ama kolay bir mac olurda diyemiyorum. Ama 3 puan sart!
Eskişehir'i biraz daha avantajlı görüyorum ben bu karşılaşmada. Çok akıllı oynuyorlar
son Gençlerbirliği maçında tek kale oynadılar neredeyse. Galatasaray o kadar kapalı savunma yapmaz, ev sahibi olarak daha açık, daha atak oynamayı deneyecektir. Muslera'da yok, savunma ve kalede sıkıntı yaşayabilir Galatasaray.
Eskişehir mutlaka puan alıcaktır çok iyi takım oldular
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
saha avantaji ve seyirci destegi ile kazancagimizi dusunuyorum tamam eskisehir guzel top oynuyor ama artik puan kayiplarina tahummulumuz yok ve cikis maci olarak dusunuyorum cikis maci derken seriye baglama zamani geldi yani 2-0 veya 2-1 kazaniriz
Eskişehir puan çıkarır diye düşünüyorum... Deyim yerindeyse taş gibi takım olmuşlar,çok kaliteli bir kadroları var. Skibbe hücumu seven bir teknik direktör,Galatasaray'ın defansta sıkıntı var.
Bu maç almalıyız. 3 puan gerisi yalan.
bu maçta inşallah ufuk hata yapmadan oynarda beni şaşırtır her neyse gelelim maça ben bu maçtan en az 1 puan alırız gibime geliyor çünkü karşı takımda chris boyd gibi tecrübeli silahı var o yüzden işimiz çok zor olacak savunmada karabük maçındaki gibi uyumadan oynarsak eskişehirspor a sıkıntı yaşatırız forvet hattı çok önemli olacak özellikle elmander in yanında kim oynayacak çok merak ediyorum ama sercanın oynamasından yanayım iyi koşuyor çalımda atıyor ancak bitiricilik konusunda çok bencilce davranıyor kadromuz tahmini şöyle olabilir
.................ufuk......................
hakan......ulfalushi.....gökhan(servet)......eboue
riera.........melo........selçuk............kazım kazım
...............elmander........baros(sercan)...... .....
11 i bekliyorum
galatasaray evinde favori ama eskişehir'den 1 puan bekliyorum. skor tahminim : 1-1
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
maç neden pazar günü değilde pazartesi akşamı oynanıyor? art niyet ararım ben bu işte. geçen haftada pazardan pazara oynamıştınız.
Grafik eklendi ise görünmüyor. Grafiğin eklendiği site uff olmuş.
Muhtemelen şu kadroyla çıkacağız sahaya;
------------------Ivesa------------------
-Koray--Nadarevic--Diego--Dede-
----------------Veysel Sarı-------------
-------------Alper-----Pele-------------
-Serdar--------------------------Erkan-
------------Mehmet Yıldız--------------
Zevkli maç olur. Maçın kilit eşleşmeleri; Selçuk - Veysel ve Alper - Melo eşleşmeleri. Serdar'dan gol bekliyorum. Muhtemelen Diego, Pele, Alper, Erkan, Veysel kaleyi görünce şut çekeceklerdir. Bu yüzden Ufuk'un çok zorlanacağı ve top sektireceği kesin. Bu yüzden forvette olası bir Mehmet Yıldız - Kris Boyd değişikliğiyle Boyd'un ayağındanda goller bulabiliriz. Ayrıca sanırım bu maçta BandoESES'te tribünlerde olacakmış...
I'm back...
eskisehir macinda en ideal kadromuz bu bence
![]()
Stad : Türk Telekom Arena
Teknik Direktör : Fatih Terim yazıyorsa tek ihtimal vardır ...
Sonunda Fatih Terim sözüme gelmiş, hocayı tebrik ediyorum. Rakip takım teknik direktörü de Skibbe, golü seven teknik direktörlerden. Hem de çok seviyor.
Fatih Terim sözüme gelmiş derken Ceyhun konusunu kastettim, okuduğum habere göre Ceyhun bu maç ilk 11 başlıyormuş. Bol gollü bir maç olacak, skor tahminim 3-2.
Kafamdaki kadro ise şu;
![]()
Eskişehirli arkadaşlar Kris Boyd'un neden oynamadığı hakkında bilginiz var mı ?
...