PDA

View Full Version : G.Saray Store para basıyor

mgungor
29.Mayıs.2006, 13:43
Galatasaray’ın şampiyonluğu kulübe önemli bir gelir kazandıracak gibi gözüküyor. Yurt genelindeki Storelar’da şampiyonluktan sonraki bir haftalık süreçte 3 milyon YTL’lik bir ciro elde eden Sarı-Kırmızılı kulüp, sezonluk kombine kart satışlarında da önemli girdiler sağlamaya başladı. Cuma günü satışa çıkan ve geçen sezon fiyatlarına oranla yüzde 33 zamla satılan sezonluk kartlar, satışa çıktığı ilk üç günde kulüp kasasına toplam 1.9 milyon YTL sıcak para girmesini sağladı.

http://www.superspor.com/images/1/29/5631_B_Taraftar005.jpg

Karaborsa gibi!..

Henüz numaralı tribün biletlerinin satışa çıkmadığı, kapalı tribün biletlerinin de yüzde 80’inin tükendiği öğrenildi. Bu arada eski sahiplerine öncelik tanınması için elde tutulan birçok bilete, normal fiyatından daha fazla fiyat önerildiği kaydedildi. 3-4 bin YTL’lik kombinelere bazı taraftarların, 7-8 bin YTL ödemeyi teklif ettiği ancak eski hak sahiplerinin önceliğinin bulunması nedeniyle bu biletlerin 3 Haziran’a kadar satılmayacağı ifade edildi.
29.05.2006

Kaynak : Fanatik

paco
29.Mayıs.2006, 13:48
taraftar görevini yapıyor sıra yönetimde bu harcamaların karşılığını boşa çıkarmamalı ... bende gs-store den atkı şapka falan aldım formalarım zaten almıştım .... parçalı forma ve siyah formayı ....

LaKe
29.Mayıs.2006, 13:51
Allah daha çok versin :D :D yarasın...

ama inşallah bu paraları çar çur etmezler.. paco nun da dediği gibi TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI .... ;)

ibo
29.Mayıs.2006, 14:17
bu şamp. sonra bu kadar da olsun artık...

dnz498
29.Mayıs.2006, 14:34
normal bi satış rakamı aslında yöneticiler akıllarını kullanıp şu sıra bir ürün çeşitliliği sunsalar piyasaya "şampiyonluk özel üretimi sınırlı sayıda" gibi

SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 14:48
onlar bizim yüzümüzü güldürsün bizde onların yüzünü güldürmesini biliriz TURKUYENIN EN güzel taraftarı Galatasaraylılardır.

korray87
29.Mayıs.2006, 18:01
ya kmbneler bitmesin de cok pahalı kapalıya para brktrmek ölüm temmuz ortasına bter mi sizce

Berkaiser
29.Mayıs.2006, 18:17
Galatasaray Store'un para bastığı doğru.Son 1 hafta içerisinde 50 YTL'lik alışveriş yaptım ve benim gibi bir sürü Galatasaraylı var.:D

Nedvedmania
29.Mayıs.2006, 18:20
kapalı tribün biletlerinin de yüzde 80’inin tükendiği öğrenildi

ewet bunlardan biride benim :)

emirduman
29.Mayıs.2006, 18:31
Eh, şampiyon olduktan sonra yapılmış onca yardımın taraftar görevini yaptı olarak söylenmesi yanlış bence...

Bence biz GS'liler bu sene görevimizi yapmadık, şampiyon olduktan sonra zaten takımın yanında olursun maksat takım şampiyon değilken takımın yanında olmaktı, her zaman Store'lara aynı ilgiyi göstermekti. Ama biz yapamadık bence...

Ancak yine de şampiyonluktan sonra bile, bunları yapmış olmamız iyi..

enesao
30.Mayıs.2006, 00:41
paco nun da dediği gibi TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI .... ;)
taraftar ne zaman görevini yapti... son 3-4 hafta ondan önceki haftalar nerdelerdi... hasani ve necatiye yapialanlarida sölemiyorum.. ama GS miz sampiyon oldu taraftar cosmaya basladi GS storeleri doldurmaya basladi peki neden böle oluyoo??

nic-39
30.Mayıs.2006, 00:45
gs taraftarı ve gs yonetımı ısı bılse 2000de abartmayım ama en az 15 mılyon dolalrık bı satıs yapardı kupalardan..baya bı mac trıbunler bostu bence gs taraftarı bence bu sene (forumdakıler harıc) gorevını tam yapmadı...ama sımdı yaparlarsa bence cok onemlı..cunku transfer ıcın para gerek sonuctaaa

dick
30.Mayıs.2006, 01:03
Maalesef Türkiye'de tek maç taraftarları çok fazla.Son maçla şampiyon olduk geçen seneden çok da farkımızı yok ama şu ilgiye bakın.Bu bütün takımlar için geçerli sadece galatasaray için değil.Zamanında Hasan Şaş'a küfreden arkadaşlarım hasanı ilah yaptılar bu sene hayretle dinledin konuşmalarını.

paceywitter
30.Mayıs.2006, 05:45
gs taraftarı eski yönetimi yüzünden sezonun büyük bölümünü takıma destek vermeyere geçirdi şampiyonluk geldi şimdi en büyük görev onlarda klüpte zaten belli bir maddi kriz var yapılacakları en ufak destek bile katkı sağlıcaktır takımlarına

dnz498
30.Mayıs.2006, 11:10
gs taraftarı ve gs yonetımı ısı bılse 2000de abartmayım ama en az 15 mılyon dolalrık bı satıs yapardı kupalardan..baya bı mac trıbunler bostu bence gs taraftarı bence bu sene (forumdakıler harıc) gorevını tam yapmadı...ama sımdı yaparlarsa bence cok onemlı..cunku transfer ıcın para gerek sonuctaaa

diyorsunya taraftarlaar görevini tam yapmadılar diye aksine bence yaptılar
nasıl mı? Şöyle eğer taraftarlar protestolarına aralıksız devam etmeselerdi bu yönetim asla hatalarını görmeyecekti, Taraftarlar oyunculara destek vermeseydi bu seferde o sürekli bahsettiğimiz takımdaki takım ruhu asla oluşmayacaktı, şampiyonluk gelmeyecekti Ama şimdi sıra yine bizde sonsuz destek hiç bitmeden sürmeli

barcelos
30.Mayıs.2006, 13:28
allah daha çok versinde güzel transferler yapalım

cureshot
30.Mayıs.2006, 13:32
hadi inşallah. manchester merchandising sayesinde zengin oldu neden biz de olmayalım ama bunun için de transfer şart.

barman
30.Mayıs.2006, 20:52
inş. böle devam eder gerisi gelmezse pek bi iş görmez;;)

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 01:44
Sırf yabancı futbolcu transfer etsınler dıye hıc gıymeyecegım lisanslı ürünler aldım yahu sevgılım fenerlı ona ßile gs şapkası ve forması aldım giymeyecegını bile bile :)