PDA

View Full Version : Tolunay Kafkas İstifa Etti

BaFraLı
26.Eylül.2011, 16:40
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/tolunay_kafkas_42.jpg

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 4 maçından puan çıkaramayan Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

AA muhabirinin kulüp yetkililerinden aldığı bilgiye göre, teknik direktör Tolunay Kafkas ile kulüp yöneticileri biraraya gelerek sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verdi.

Tolunay Kafkas'ın kulüp başkanı İbrahim Kızıl'la görüşerek istifa kararında anlaştığı, bugün konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılacağı bildirildi. Kafkas, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında alınan yenilgi sonrası görevini bıraktığını açıklamış, ancak ardından Başkan İbrahim Kızıl'ın isteğiyle görevine geri dönmüştü.

Kafkas yönetimindeki takım son olarak Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-0 yenilerek ligin dibine demir atmıştı.

sporx

byariff
26.Eylül.2011, 16:41
hayirlisi olsun tolunay hocanin emegi cok buyuktu antepe sonra ne oldu anlamadim umarim daha iyi kuluplerde hoca olur

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 16:42
Belliydi zaten Mersin maçında öyle kara kara bakıyordu...Ne diyelim yolu açık olsun keşke bırakmasaydı geçen senede böylelerdi sonradan toparlanmışlardı...Oyuncular isteksiz olduktan sonra hoca ne yapsınki...En kısa zamanda yeni bir takımı çalıştırır umarım...Başarılı olacağından şüphem yok...

byariff
26.Eylül.2011, 16:45
Antepin basina Yilmaz vural gelir umarim bu takimi ancak yilmaz hoca sah"a kaldirir :)

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 16:46
Yılmaz hoca atak futbolu ile çoşturur Antep'i tabi oyuncuların istekli olması önemli...

eXcitinG
26.Eylül.2011, 16:49
Keşke bizim maçtan sonra istifa etseydi. Şimdi yeni hoca, yeni sistem, yeni gaz. İşimiz zor oLacak.

Zaten sezon öncesinden beLLiydi, takımda birşeyLer doğru gitmiyordu. Amatör sayıLacak bir takıma Avrupa Liginden eLendiLer, Ligde isteksiz futboL..

Ralph
26.Eylül.2011, 17:09
Daha geçen gün röportajında ben şu ana kadar kimseyi yarıda bırakmadım bırakmam da dedi. 1 maç sonra istifa... :n:

europeanconquer
26.Eylül.2011, 17:16
Bence çok erken davrandı Tolunay Hoca.Her ne kadar şu an iyi olmasalarda Gaziantep ligde en iyi 5-6 takımdan biri.Sene sonunda yine ilk 6 da olacaklarına inanıyorum ben.

GeNç KaRTaL
26.Eylül.2011, 20:20
Geçen sezonun flaş ekiplerinden birisi olan Antep'in hocası Tolunay Kafkas değil miydi? Zaten yönetimlerin faturayı direk hocalara kestiği bir ülkedeyiz.Hocalar da böyle başarısızlıklarda hemen pes ederlerse Abdullah Avcı dışında istikrarlı bir birliktelik yürüten kulüp-hoca sayısı zor artar.

attirson
26.Eylül.2011, 22:22
Yılmaz Vural aman gelmesin intihar olur Antep için. :D

jesmatador
26.Eylül.2011, 22:23
Yılmaz Vural Antepe Gelirseee...

Sizce Neler Olur ? :)

sananes
26.Eylül.2011, 22:40
Yılmaz Vural falan Gaziantep gibi takımlara olmaz. Yılmaz hoca dolaşmayı seven bir hoca ve çok da takımı hazırlayamıyor antremanlarda. Antalyaspor'da hocayken a takıma yükselen bir arkadasımdan aldıgım bilgidir bu.Antremanlara gelirmiş bi su kutusu varmış(her takımda olur) onun üstüne oturur kimseyle konuşmadan izlermiş antremanları ama rakip takımları çok izletirmiş.Kısacası yılmaz hoca olmaz çünkü antep uzun vade çalışacak bir hocayla daha basarılı olur,bu isim de Ersun Yanal olmalı.Artık süper lige dönmeli büyük yetenek Ersun Hoca.

kalemci
26.Eylül.2011, 22:45
Ersun Hoca'nın Antep için döneceğini sanmıyorum. Ama Yılmaz Hoca konusunda katılıyorum.

krapinovic
27.Eylül.2011, 15:31
Büyük ihtimalle Abdullah Ercan gelecek, bence o gelmezse yönetim yabancıya yönelir...

SAİT71
27.Eylül.2011, 15:59
Bir an için Tolunay Kafkas Vefat Etti diye okudum başlığı...

Bence doğru olanı yaptı. Kaç maç oldu ama takım maç kazanamıyor. Demek ki birşeyler olmayınca olmuyor. Kan değişikliği iyi olacaktır takım için. Biraz erken yolların ayrılması daha avantaj takım adına...

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 16:52
Okadar direndiler Cenk, Olcan ve Dany'yi satmadilar. Dedim Antep hedefleri ciddi bi sekilde buyutu ama demeki olmayinca olmuyor. Avrupada alinan sonuclarda biraz belli etmisti Antepin gelecegini

footballer33
27.Eylül.2011, 17:00
Tam da bizim maç öncesi, yandık. :D 4'te 0 çeken takım, şimdi gelir şampiyon takım gibi oynar artık bize karşı. :D

Night_Mare17
28.Eylül.2011, 22:42
Gaziantepspor'un teknik direktörlüğüne Abdullah Ercan getirildi.

ozaniel
29.Eylül.2011, 18:48
Biraz sabrımız olsa Türk futbolu çok ilerleyecek ama hocalar bile sabredemiyorsa işimiz zor.