1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Tolunay Kafkas İstifa Etti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Tolunay Kafkas İstifa Etti

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 4 maçından puan çıkaramayan Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

AA muhabirinin kulüp yetkililerinden aldığı bilgiye göre, teknik direktör Tolunay Kafkas ile kulüp yöneticileri biraraya gelerek sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verdi.

Tolunay Kafkas'ın kulüp başkanı İbrahim Kızıl'la görüşerek istifa kararında anlaştığı, bugün konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılacağı bildirildi. Kafkas, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında alınan yenilgi sonrası görevini bıraktığını açıklamış, ancak ardından Başkan İbrahim Kızıl'ın isteğiyle görevine geri dönmüştü.

Kafkas yönetimindeki takım son olarak Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-0 yenilerek ligin dibine demir atmıştı.

sporx

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hayirlisi olsun tolunay hocanin emegi cok buyuktu antepe sonra ne oldu anlamadim umarim daha iyi kuluplerde hoca olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belliydi zaten Mersin maçında öyle kara kara bakıyordu...Ne diyelim yolu açık olsun keşke bırakmasaydı geçen senede böylelerdi sonradan toparlanmışlardı...Oyuncular isteksiz olduktan sonra hoca ne yapsınki...En kısa zamanda yeni bir takımı çalıştırır umarım...Başarılı olacağından şüphem yok...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Antepin basina Yilmaz vural gelir umarim bu takimi ancak yilmaz hoca sah"a kaldirir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yılmaz hoca atak futbolu ile çoşturur Antep'i tabi oyuncuların istekli olması önemli...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Keşke bizim maçtan sonra istifa etseydi. Şimdi yeni hoca, yeni sistem, yeni gaz. İşimiz zor oLacak.

Zaten sezon öncesinden beLLiydi, takımda birşeyLer doğru gitmiyordu. Amatör sayıLacak bir takıma Avrupa Liginden eLendiLer, Ligde isteksiz futboL..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha geçen gün röportajında ben şu ana kadar kimseyi yarıda bırakmadım bırakmam da dedi. 1 maç sonra istifa...
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence çok erken davrandı Tolunay Hoca.Her ne kadar şu an iyi olmasalarda Gaziantep ligde en iyi 5-6 takımdan biri.Sene sonunda yine ilk 6 da olacaklarına inanıyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezonun flaş ekiplerinden birisi olan Antep'in hocası Tolunay Kafkas değil miydi? Zaten yönetimlerin faturayı direk hocalara kestiği bir ülkedeyiz.Hocalar da böyle başarısızlıklarda hemen pes ederlerse Abdullah Avcı dışında istikrarlı bir birliktelik yürüten kulüp-hoca sayısı zor artar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yılmaz Vural aman gelmesin intihar olur Antep için.
    Last edited by attirson : 27.Eylül.2011 at 00:50

Yılmaz Vural Antepe Gelirseee...

Sizce Neler Olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yılmaz Vural falan Gaziantep gibi takımlara olmaz. Yılmaz hoca dolaşmayı seven bir hoca ve çok da takımı hazırlayamıyor antremanlarda. Antalyaspor'da hocayken a takıma yükselen bir arkadasımdan aldıgım bilgidir bu.Antremanlara gelirmiş bi su kutusu varmış(her takımda olur) onun üstüne oturur kimseyle konuşmadan izlermiş antremanları ama rakip takımları çok izletirmiş.Kısacası yılmaz hoca olmaz çünkü antep uzun vade çalışacak bir hocayla daha basarılı olur,bu isim de Ersun Yanal olmalı.Artık süper lige dönmeli büyük yetenek Ersun Hoca.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ersun Hoca'nın Antep için döneceğini sanmıyorum. Ama Yılmaz Hoca konusunda katılıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Büyük ihtimalle Abdullah Ercan gelecek, bence o gelmezse yönetim yabancıya yönelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir an için Tolunay Kafkas Vefat Etti diye okudum başlığı...

Bence doğru olanı yaptı. Kaç maç oldu ama takım maç kazanamıyor. Demek ki birşeyler olmayınca olmuyor. Kan değişikliği iyi olacaktır takım için. Biraz erken yolların ayrılması daha avantaj takım adına...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Okadar direndiler Cenk, Olcan ve Dany'yi satmadilar. Dedim Antep hedefleri ciddi bi sekilde buyutu ama demeki olmayinca olmuyor. Avrupada alinan sonuclarda biraz belli etmisti Antepin gelecegini

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tam da bizim maç öncesi, yandık. 4'te 0 çeken takım, şimdi gelir şampiyon takım gibi oynar artık bize karşı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gaziantepspor'un teknik direktörlüğüne Abdullah Ercan getirildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz sabrımız olsa Türk futbolu çok ilerleyecek ama hocalar bile sabredemiyorsa işimiz zor.

Mesaj Yetkileri