View Full Version : Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2011, 18:09
http://img441.imageshack.us/img441/8162/almanya.jpg (http://img441.imageshack.us/i/almanya.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ekim.2011, 18:20
İçeride 2-1 yenildiğimiz İspanya maçına benzer bir maç olur diye düşünüyorum. Önce 1 tane atıp öne geçeriz,havaya gireriz. Sonra sonlara doğru Almanlar 2 tane atar,havamız söner 2-1 yeniliriz. Ama umarım tersi olur-ki ankette de gönlümden geçeni,Türkiye galibiyetini işaretledim. :)
Fearless Coward
04.Ekim.2011, 18:38
Almanya bence çok asılmaz kazanacağımızı düşünüyorum ben...Burak oynarsa hele kazanma ihtimalimiz daha yüksek olur...
europeanconquer
04.Ekim.2011, 20:02
Gerçekçi olmaz lazım.Almanya havada karada alır bu maçı :)
ReaList
05.Ekim.2011, 10:46
Volkan
Gökhan-Egemen-Ömer-İsmail
Hamit-Selçuk İ.-Emre-M.Topal-Arda
Burak
görünen en iyi ideal 11
lakin ileri de sorun yaşarız çünkü oyun stilimiz ilerideki tek elemanın pasör görevi görmesine bağlı, bu da sırtı dönük oyuncu gerektirir, böyle bir oyuncu da kadroda yok.
titates1
05.Ekim.2011, 13:28
ömer toprak formsuz falan diyorlar hiç gerek yok , kaç kere oynadı ki ? hangimiz iyi mi değil mi biliyoruz ?
egemen oynasın onun yanında da onla oynamış bir adam oynasın , böyle büyük maçlarda stoper ikilisini birden değiştirmek gibi bir hata yapılmaz umarım.
byariff
05.Ekim.2011, 15:53
egemen-gokhan zan ikilisi oynar galiba.
gokhan gonul sakatliktan yeni cikti hoca belki risk etmiyebilir
maca gelirsek siddetle puan almaliyiz almanlar rahat 0-0 veya 1-0 kazaniriz
Fearless Coward
05.Ekim.2011, 15:57
Servet yedekteydi bizim maçta hoca belki milli maç için oyntmamıştır...Servet-Egemen oynar bence...Zan çok hata yapıyor...
BaGa TaRKaN
05.Ekim.2011, 16:12
Almanya Milli takım teknik direktör Joachim Löw 24 kişilik aday kadroyu belirlerken, 2 Eylül'de Avusturya ile oynanan maçta sakatlıklar nedeniyle şans veremediği Mario Gomez, Sami Khedira, Cacau ve Dennis Aogo'yu bu kez aday kadroya davet etti.
24 kişilik kadroda yer alan Hannover kalecisi Ron-Robert Zieler ve Möenchengladbach'lı ortasaha oyuncusu Marco Reus ise, şu ana kadar A Milli takım formasını hiç giyemedi.
Teknik direktör Löw yaptığı açıklamada, "Mümkün olduğunca erken bir şekilde Euro 2012 vizesini almak çok önemliydi. Şimdi Türkiye ve Belçika maçlarına da yüksek konsantrasyonla hazırlanmaya devam edeceğiz. Hedefimiz grubu namağlup şekilde 10'da 10 yaparak tamamlamak" dedi.
Almanya Milli takımının kadrosu şöyle:
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Munich), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Defans: Dennis Aogo (Hamburg), Jerome Boateng (Bayern Munich), Holger Badstuber (Bayern Munich), Philipp Lahm (Bayern Munich), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal), Christian Trasch (Wolfsburg)
Ortasaha: Mario Götze (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Mesut Özil (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Thomas Muller (Bayern Munich), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Andre Schurrle (Bayer Leverkusen)
Forvet: Lukas Podolski (Köln), Mario Gomez (Bayern Munich), Miroslav Klose (Lazio), Cacau (Stuttgart)
Eğer Servet ve Egemen Oynarsa Stoperde Almanya'nın Hızlı Adamlarına Karşı Halimiz Vay Vay Vay...!
BaGa TaRKaN
05.Ekim.2011, 16:24
Birde Bişey Dikkatimi Çekti 4 Oyuncu; Öezil, Khedira, Klose ve Mertesacker Dışında Almanya Liginin Dışında Oynayan Adamlar Yok. Birde Deriz Kendimize ve Hayıflanırız Elin Adamları Dünyanın Her Liginde Her Kalitesinde Adamlar Bizimkiler Yalnızca Kendi Ligimizdeki Adamlar Diye. Şimdi Bizimkilere Baksan Almanlardan Daha Fazla Ligde Oynayan Var Dışardaki Oyuncularımızdan. Ama Sorun İlla Bir Şeyleri Görmezden Gelmek ve At Gözlüğüyle Bakmak Olursa Bunda Üstümüze Yok Hiçbir Ulusta Olduğu Kadar.
Alman Ligi Marka Diyenler Olacaktır Bunu Biliyorum Ama Birazda Biz Kendimizi Yaratalım...
Bordo61Mavi
05.Ekim.2011, 17:05
Almanya her turlu alacak. Az biraz sistemimiz belli olsa, az biraz futbola benziyen bir oyun oynasak umudum olacak ama malesef.
Redrum
05.Ekim.2011, 17:38
Birde Bişey Dikkatimi Çekti 4 Oyuncu; Öezil, Khedira, Klose ve Mertesacker Dışında Almanya Liginin Dışında Oynayan Adamlar Yok. Birde Deriz Kendimize ve Hayıflanırız Elin Adamları Dünyanın Her Liginde Her Kalitesinde Adamlar Bizimkiler Yalnızca Kendi Ligimizdeki Adamlar Diye. Şimdi Bizimkilere Baksan Almanlardan Daha Fazla Ligde Oynayan Var Dışardaki Oyuncularımızdan. Ama Sorun İlla Bir Şeyleri Görmezden Gelmek ve At Gözlüğüyle Bakmak Olursa Bunda Üstümüze Yok Hiçbir Ulusta Olduğu Kadar.
Alman Ligi Marka Diyenler Olacaktır Bunu Biliyorum Ama Birazda Biz Kendimizi Yaratalım...
O mantıkla bakarsan, İspanya'nın 11i de Real & Barça karması :)
SAİT71
05.Ekim.2011, 17:52
Adamlar makina gibi oynuyorlar. Bizim tek avantajımız eğer iyi teknik adamlarımız oynarsa onların üstün teknikleri olur. Almanya'da o tarzda bir tane isim gösterirsiniz o da Mesut. Zaten hem Alman disiplini hemde tekniği olması bu kadar iyi yerlere getirdi onuda. O sebepledirki makinanın dişlilerinin arasına demiri sokmayı başarabilirsek işlemesini durdurabiliriz yok öyle yapalım diye elimizi kaptırırsak parçalanırız... Almanya favori bana göre.
footballer33
05.Ekim.2011, 17:54
Almanlara karşı şansımız yok gibi bir şey. İlk golü yersek kesin yeniliriz. Tek farklı bir mağlubiyet bekliyorum.
sananes
05.Ekim.2011, 22:11
Kalitemizin yetmeyeceği bir takımla oynuyoruz bakalım yüreğimiz bize ne kazandıracak?
Varonil
05.Ekim.2011, 22:22
Rakibimiz bizden 3-4 gömlek üstün bir futbol oynuyor.Rahat kazanacaklarını düşünüyorum.
attirson
05.Ekim.2011, 22:24
Bence bu maçtan en kötü beraberlik koparıcaz.Hiddink'in 'Almanya Favori' açıklamaları Almanya'yı rahatlık havasına sokmak içindi oda biliyor maçın önemini ve çok iyi hazırlandığına ve hazırladığına eminim.
fbdevil190737
05.Ekim.2011, 23:32
Emre ve Servet kesin olarak oynayamayacaklarmış .
Sporx
RasAnt
06.Ekim.2011, 19:03
Selçuk Şahin sakatlanmış kadrodan çıkartılmış
europeanconquer
06.Ekim.2011, 23:05
Sakatlanmasına üzüldüm.Ama oynamaması milli takım için daha hayırlı olacak gibime geliyor.
footballer33
06.Ekim.2011, 23:20
Volkan
G.Gönül - Ömer Toprak - Egemen - H.Balta
Kazım - Hamit- S.İnan - M.Topal - Arda
Burak
Bu kadro esasında benim istediğim kadro değil, ama Hiddink'in böyle bir 11 süreceğini düşünüyorum.
Fearless Coward
07.Ekim.2011, 01:09
Ömer olmaz bence onun dışında böyle olur bence de ama Kazım istediği zaman oynayabilen birisi Hamiti sağa çekip ortada başka bir oyuncu oynatsa hoca fena olmaz...
TR.CaPTaiN
07.Ekim.2011, 01:21
Muhtemelen iyi mücadele eder milli takım oyuncuları ama maçın sonunda şu meşhur Almanların kazandığı oyundur lafını söyleriz gibi duruyor. Tahminim 2-0 Almanya alır.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 03:40
Ömer bencede oynamaz oynamamalıda böyle bir maçta onu oynatmak uygun olmaz :)
byariff
07.Ekim.2011, 03:45
omer bu macda oynamamali uyum sorunu vs olucak azerbaycan macinda oynasin daha iyi.
Hiddinkin 11"i boyle bence
Volkan
G.Gonul - Gokhan Zan - Egemen - H.Balta
Kazim- Hamit - M.Topal - S.Inan - Arda
B.Yilmaz
BleedingMoon
07.Ekim.2011, 04:06
sol bekte ismail oynar umarım. bıktım hakan balta'nın ağır vasıta hareketlerinden.
Mamadou
07.Ekim.2011, 04:48
sol bekte ismail oynar umarım. bıktım hakan balta'nın ağır vasıta hareketlerinden.
İsmail'in Hakan Balta'dan kalır yanı yok. Savunma yönü sıfır. Müller sağ tarafta oynarsa o kanatı otoban gibi kullanır. Hakan Balta'da oynasa İsmail Köybaşı'da oynasa fark etmez. İkisi de yetersiz.
anil luque
07.Ekim.2011, 11:44
İsmail bir benze de olsa hızlı geri dönüşleriyle sıkıntı yaşatır Müller'e. Ama Hakan Balta'yı hallaç pamuğu gibi sallar atar.
Şahsen oynadığımız oyunu pek iç açıcı bulmuyorum. İnşallah kazanırız. Zamanında Norveç'e de çok umutsuz gittik sonrasında Avrupa 3.sü olduk..
attirson
07.Ekim.2011, 11:52
Solda İsmail oynamalı Kazım'da 11 başlamamalı.
sarianet
07.Ekim.2011, 12:39
Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
europeanconquer
07.Ekim.2011, 13:29
Kazım fiziğiyle dikkat çeken bir futbolcu bu yüzden ikili mücadelelerde zorluyor ama futbol zekası pek gelişmediği için topla ne yapacağını bilemiyor.
BaFraLı
07.Ekim.2011, 13:36
Bu maçtan en kötü 1 puan alabiliriz diye düşünüyorum. Almanya zaten gruptan çıktı. Maça çok çok fazla asılabileceklerini düşünmüyorum ama makina gibide top oynuyorlar. Çok iyi oyuncuları var. Belçika maçın da genç oyunculara şans vereceklermiş büyük ihtimal. Bu onlar için gruplarda son ciddi sınav gibi görünüyor.
Umarız iyi oynayıp kazanırız. Kazanamıyorsakta kaybetmememiz gereken bir maç.
ShevAnil
07.Ekim.2011, 13:46
Hiddink takımı korkak oynatmaz ise başabaş mücadele olur ama Hiddink ne anlar Türk oyuncusunu motive etmekten. Bu şartlar altında kazanabiliceğimize inanmıyorum.
ForsakeN
07.Ekim.2011, 14:13
Biz bastırırız ama Almanlar atar. 3-1 Almanya kazanır diyorum.
fbdevil190737
07.Ekim.2011, 17:12
A Milli Takımımız'ın 11'i belli oldu ;
Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak
Bana kalırsa oldukça yanlış tercihler var . Servet yerine Ömer Toprak , Aurelio'nun yerine Mehmet Topal , Hamit ortada Sabri yerine de Umut ya da Mevlüt oynamalıydı .
byariff
07.Ekim.2011, 17:16
mehmet topalin sakatliktan yeni ciktigi aklima yeni geldi oynamamasi bence normal, aurelio ideal secim.
servette sakatliktan yeni cikti, omer topragin oynamasi riski bence, gokhan zan oynuyabilirdi.
sabri konusuna gelince sac bas yolduruyor bazen ama,takimi atesleyen,basan,mucadele eden bir adam oldugu icin hiddink o yuzden oynatmak istemistir
tabi kadro ne kadar dogru bilmiyorum aksama dogru daha net olur
Varonil
07.Ekim.2011, 17:18
Hamit ortada,sağda da Mevlüt veya Kazım olsaydı daha ideale yakın bir kadro olabilirdi.
Suicider
07.Ekim.2011, 17:28
Sabri yi hepimiz kötü biliriz ama ben kaç senedir ilk defa bu kadar kötü görüyorum sabriyi.Hiçbirşey yapmıyor kaç maçtır eğer oynarsa yanlış tercih olur.
footballer33
07.Ekim.2011, 17:54
Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak
Bana kalırsa oldukça yanlış tercihler var . Servet yerine Ömer Toprak , Aurelio'nun yerine Mehmet Topal , Hamit ortada Sabri yerine de Umut ya da Mevlüt oynamalıydı .
Hakan yerine İsmail, Sabri yerine M.Topal olmalıydı. Onun dışında fena sayılmaz. Çok defansif bir düzenle çıkacağız sahaya.
ozaniel
07.Ekim.2011, 18:14
Herkesi anlıyorum da Hakan Balta nasıl kadroda yer buluyor bir türlü anlamıyorum.
ForsakeN
07.Ekim.2011, 18:24
Yalnız savunma hattındaki 6 oyuncudan oyun kurabilen tek kişi yok.
byariff
07.Ekim.2011, 18:24
Herkesi anlıyorum da Hakan Balta nasıl kadroda yer buluyor bir türlü anlamıyorum.
son 4-5 maca gore degerlendirirsek hakan baltayi izlememissin bence iyi basladi bu sezon simdilik tabiki son 4-5 maca gore.
urwrdskkn
07.Ekim.2011, 18:33
çok çok özveri ile oynamaları lazım sabri boş adam diye sürekli eleştiriyorum koşuyor ama bencilce pozisyonları harcıyor hamit sakatlıktan daha yenice çıktı tehlikeye atmaması lazımdı bence sabrinin yerine mehmet ekici oynayıp burağı sağ kanata çekip ileri uca ya mevlüt yada umutu ilk 11 e koyması gerekirdi inşallah bu bende bir yanılgıya dönüşür ve a milli futbol takımımız bu maçı akıttığı teri ile sahada verdiği özveri mücadele gücü ile kazanırlar yeter ki İLK GOLÜ ATTIKTAN SONRA REHABETE KAPILMAYALIM yoksa keklik gibi avlanırız......
Fearless Coward
07.Ekim.2011, 18:44
Sabri umarım iyi işler çıkartır Balta son maçlardaki gibi oynarsa çok can yakar...Sabri dışında iyi olmuş kadro...
E.Cartman
07.Ekim.2011, 20:49
Mehmet Topal mevcut kadroda nasıl 11 çıkmaz anlam veremiyorum. Sabri veya Aurelio daha mı iyi o bölgede. Hadi Sabri'yi geçtik koşuyor dinamik falan da Aurelio ne alaka. Adamı orta sahaya koyuyosun stoperlerin arasından zor ayrılıyor. Mehmet çift yönlü oynamaya başlamış durumda, geriden oyunda kurabilir, isabetli pasları var ama yedek. Neden ?
nannar
07.Ekim.2011, 20:50
Kırmızıların o formayı şu anki formuyla hak etmediklerini düşünüyorum :)
urwrdskkn
07.Ekim.2011, 20:55
Kırmızıların o formayı şu anki formuyla hak etmediklerini düşünüyorum :)
hocam selçuku yabana atıyorsunuz selçuk iyi oynuyor son maçlarda pek fazla ortalarda gözükmesede!!!!!
nannar
07.Ekim.2011, 20:57
Galatasaray'ın neredeyse tüm maçlarını izliyorum ve sürekli oyunu yavaşlatan,top ezen bir Selçuk izliyorum. 90 dakikada 2 top atacakta gol olacak diye bakıyoruz.Evet geçen yıla göre BAM yok orta alanımızda ama Selçuk Trabzonspor'daki gibi değil şu anda. Zaten ben özellikle belirttim şu anki formlarıyla hak etmiyorlar diye :)
Mamadou
07.Ekim.2011, 20:58
Mehmet Topal mevcut kadroda nasıl 11 çıkmaz anlam veremiyorum. Sabri veya Aurelio daha mı iyi o bölgede. Hadi Sabri'yi geçtik koşuyor dinamik falan da Aurelio ne alaka. Adamı orta sahaya koyuyosun stoperlerin arasından zor ayrılıyor. Mehmet çift yönlü oynamaya başlamış durumda, geriden oyunda kurabilir, isabetli pasları var ama yedek. Neden ?
Beşiktaş maçlarını izliyor musun bilmiyorum ama Aurelio gayet iyi oynuyor kendi takımında ilerlemiş yaşına rağmen. Fernandez'den sonra en formda ve hazır orta saha oyuncumuz. Sabri ve Hamit'in performansları önemli. Malum Hamit daha yeni sakatlıktan kurtuldu.
Galatasaray'ın neredeyse tüm maçlarını izliyorum ve sürekli oyunu yavaşlatan,top ezen bir Selçuk izliyorum. 90 dakikada 2 top atacakta gol olacak diye bakıyoruz.Evet geçen yıla göre BAM yok orta alanımızda ama Selçuk Trabzonspor'daki gibi değil şu anda. Zaten ben özellikle belirttim şu anki formlarıyla hak etmiyorlar diye :)
adama o kadar uzak oynuyolarki adam kafasını kaldırıp kime atmak için bakınıyo çevresine ayrıetten servetin egemenin hakettiği yerde selçuk hayli hayli hakeder
E.Cartman
07.Ekim.2011, 21:09
Beşiktaş maçlarını izliyor musun bilmiyorum ama Aurelio gayet iyi oynuyor kendi takımında ilerlemiş yaşına rağmen. Fernandez'den sonra en formda ve hazır orta saha oyuncumuz. Sabri ve Hamit'in performansları önemli. Malum Hamit daha yeni sakatlıktan kurtuldu.
Aurelio ne kadar iyi oynarsa oynasın belli ve bilinen bir oyun stili var ara sıra bu stilin dışına çıksa da. Ayrıca dediğin gibi yaşı ilerlemiş durumda ve yedeği yabana atılacak bi adam değil. Son olarak kimse kusura bakmasın ama elimde Mehmet Topal varken yerine Selçuk Şahin'i, Mehmet Aurelio'yu oynatmam, zaten 70 milyon nüfustan bir Aurelio bulamamış olmamış yeterince üzücüyken elimizdeki en iyi DMC'yi de kullanmamak bana göre büyük saçmalıktır.
BaFraLı
07.Ekim.2011, 21:24
Klose ve Mesut ilk 18 de yok. Sevindirici haber.
byariff
07.Ekim.2011, 21:34
anlasilimiyor galiba mehmet topal sakatliktan yeni cikti ve antremanlara yeni yeni katiliyor adamin daha mac oynamisligi yok yahu.
fbdevil190737
07.Ekim.2011, 21:42
İşte İlk 11'ler ;
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan
Servet
Egemen
Hakan
Aurelio
Sabri
Selçuk İnan
Hamit
Arda
Burak
YEDEKLER
Sinan Bolat
Gökhan Zan
Emre Belözoğlu
Umut
Mehmet Topal
Kazım
Gökhan Töre
ALMANYA
Neuer
Boateng
Mertes
Badstuber
Lahm
Khedira
Müller
Götze
Podolski
Schweinsteiger
Mario Gomez
Sporx
ForsakeN
07.Ekim.2011, 21:45
Mesut'un olmaması üzücü. Güzelce bir yuhalanırdı oynasaydı :)
europeanconquer
07.Ekim.2011, 21:47
Mesut büyük ihtimal kendi istedi oynamamayı.Klose'nin oynamaması ise harika.Nedir ya her maç her maç atıyor bize.İlk 11 idare eder.Hakan ve Sabri dışında iyi kadro.En kötü 1 puan alırız ne ya ?Almanya'dan 1 puan alırsak davul zurnayla kutlamak gerek.Eğer 1 puan alırsak Azerbaycan maçında çok çok çok büyük bir talihsizlik olmazsa gruptan çıkarız :)
Edit:Yedeklere baktımda Sabri'yi oynatacağına çek Arda'yı sağa.Sabriyi çıkar Gökhan'ı sola koy.Ha bu arada Hamit'de Selçuk'un yanına geçiyor :D
byariff
07.Ekim.2011, 21:47
taktigimiz 4-1-4-1 almanlar ise 4-2-3-1 cikicak eksiklerii mesut ve klose gibi
ForsakeN
07.Ekim.2011, 21:49
Sabri'ye sinirlenmem inşallah bu akşam. Sanırım maçın anahtar oyuncusu Sabri olacak bizim açımızdan. Ne yapacağı meçhul.
RaSenGan
07.Ekim.2011, 21:59
Bizimkiler Mesut'la resim çektiriyor :D
byariff
07.Ekim.2011, 22:02
Mesut Kola iciyor :D
mesutun bence sakatligi yok baskidan korkmustur..
europeanconquer
07.Ekim.2011, 22:07
Şöyle yapmayın ya baskıdan korkmuştur diye.Adamın kökeni Türk.Kökenini unutmaz yani.Bende Mesut'un yerinde olsam milli takım olarak Almanya'yı seçerdim.Ama Türkiye ile maçımız olsaydı oynamak istemezdim.Onun da böyle düşündüğünü sanıyorum.Mesela %100 lük gol pozisyonu oldu diyelim atmayacakmı ? Gol olunca sevinse bir türlü sevinmese bir türlü.Bence en doğru olanı yaptı. :)
RaSenGan
07.Ekim.2011, 22:08
Şöyle yapmayın ya baskıdan korkmuştur diye.Adamın kökeni Türk.Kökenini unutmaz yani.Bende Mesut'un yerinde olsam milli takım olarak Almanya'yı seçerdim.Ama Türkiye ile maçımız olsaydı oynamak istemezdim.Onun da böyle düşündüğünü sanıyorum.Mesela %100 lük gol pozisyonu oldu diyelim atmayacakmı ? Gol olunca sevinse bir türlü sevinmese bir türlü.Bence en doğru olanı yaptı. :)
Almanya'daki maçta oynadı ve golünü de attı golden sonra da sevinmedi :)
sananes
07.Ekim.2011, 22:12
Zaten oynamak istemediğini net bir şekilde biliyoruz Mesut'un.Yüksek ihtimalle de sakatlık bahanesiyle oynamamıştır. İşimize gelen bir gelişme.
LadroN
07.Ekim.2011, 22:13
Maç uyduda şifreliymiş galiba.Milli maçta şifreli olacaksa hangi maçı seyredeceğiz biz.
europeanconquer
07.Ekim.2011, 22:13
Almanya'daki maçta oynadı ve golünü de attı golden sonra da sevinmedi :)
Şimdi durumlara bakmak lazım ya :n: Sen Almanya'nın en iyi oyuncususun.Almanya'dasın ve grubunun en önemli maçı var ve oynamazsan zaten teknik direktör bir süre seni milli takıma almaz.Ama bu durum çok farklı.Türkiye'desin,atacağın bir gol sevinmesen de tribünleri çıldırtacaktır,takımın rahat vs. vs. Bu durumdan bahsediyorum :)
Redrum
07.Ekim.2011, 22:17
Şimdi durumlara bakmak lazım ya :n: Sen Almanya'nın en iyi oyuncususun.Almanya'dasın ve grubunun en önemli maçı var ve oynamazsan zaten teknik direktör bir süre seni milli takıma almaz.Ama bu durum çok farklı.Türkiye'desin,atacağın bir gol sevinmesen de tribünleri çıldırtacaktır,takımın rahat vs. vs. Bu durumdan bahsediyorum :)
Emre de Galatasaray'a karşı çıktı paşa paşa oynadı. Ne alakası var? Bu kadar saygı duyuyor bu kadar etkileniyorsa Türk Milli Takımını seçerdi zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kimse kimseyi öldürmüyor stadda. Komik ya :)
ForsakeN
07.Ekim.2011, 22:17
Gol attı diye Mesut'u sahada dövecek halimiz yoktu. Ama attığına pişman ederlerdi :)
byariff
07.Ekim.2011, 22:23
basdtuber ve mertesacker yavas adamlar diye biliyorum burak onlari dagitir dusuncesindeyim :)
Redrum
07.Ekim.2011, 22:24
basdtuber ve mertesacker yavas adamlar diye biliyorum burak onlari dagitir dusuncesindeyim :)
Badstuber gayet hızlı. Ayrıca Mertesacker'le de baş etmek kolay değil aslına bakarsak.. Bütün takımımızdan çok şey bekliyorum inşallah başaracağız :)
E.Cartman
07.Ekim.2011, 22:25
Emre de Galatasaray'a karşı çıktı paşa paşa oynadı. Ne alakası var? Bu kadar saygı duyuyor bu kadar etkileniyorsa Türk Milli Takımını seçerdi zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kimse kimseyi öldürmüyor stadda. Komik ya :)
Herkes sen ben gibi değil ki. Mesut eline geçse bi kaşık suda boğacak o kadar çok insan var ki. O statta da böyle insanların fazlasıyla olduğuna eminim.
RaSenGan
07.Ekim.2011, 22:27
Mesut bizim milli marşı söylemedi :)
byariff
07.Ekim.2011, 22:31
Mesut bizim milli marşı söylemedi :)
icinden okumustur :D
europeanconquer
07.Ekim.2011, 22:33
Sizin doğrunuz budur benim doğrum odur.
byariff
07.Ekim.2011, 22:36
Hamit cok net gol kacirdi :(
sabri reyiz buraga cok iyi atti burak hamit"e ama hamit cok net kacirdi :(
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 22:36
Hamit ne yaptın ya :(
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 22:37
Olsun bu bizi hareketlendirir Haydi Türkiye'm !
sananes
07.Ekim.2011, 22:53
Sabri konusunda şunu anlayamıyorum orta sahanın ortasına sırf koşmak için koyulur mu bu adam? Yani koskoca türkiye'de bu mantık dışı geliyor bana. O zaman Mehmet Topuz'u koy, hem Sabri kadar koşar hem de birazcık daha olsa oyuna hükmetme yeteneği var Sabriye nazaran.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:00
Selçuk nasıl vurdun yahu
sananes
07.Ekim.2011, 23:00
Çok güzel geldik ama yine kaçtı, daha iyi be Selçuk.
RaSenGan
07.Ekim.2011, 23:01
Doğru düzgün atak yapabilsek atıcaz da atak yapmakta çok zorlanıyoruz.
Kaka Leite
Sabri konusunda şunu anlayamıyorum orta sahanın ortasına sırf koşmak için koyulur mu bu adam? Yani koskoca türkiye'de bu mantık dışı geliyor bana. O zaman Mehmet Topuz'u koy, hem Sabri kadar koşar hem de birazcık daha olsa oyuna hükmetme yeteneği var Sabriye nazaran.
Sabrinin baskısını çok beğendim bence seçim güzel :)
byariff
selcuk inan nereye vurdun yahu ah ah aricaz bunlari.
gozume carpan takimda su an sabri baya iyi.
byariff
07.Ekim.2011, 23:06
2.ci yari hamit yerine emre veya umut girmeli umut girerse burak"i sag cizgiye umut"u forvete cekmek gerek emre girerse sabriyi sag aciga gokhan ile degismeli oynarlar.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:07
Hamit orda acele etmese çekse topu şuan golü biz atmış olacaktık ah hamit :(
sananes
Servet stoperse ben uzaydan geldim, böyle şey mi olur ya. Gomez gibi bir ağır vasıtadan tek harekette yediği çalıma bak!
byariff
Gomez atti kontradan yedik servet hantal kaldi 2.ci"de donemedi
Servet müthiş bir çalım yedi o kadar basit bir çalım ki.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:10
Gökhan o ne klas çalımdır :)
byariff
07.Ekim.2011, 23:10
"Sabri" Xavimisin abi o nasil pasti ya cok ince gordu adam
byariff
07.Ekim.2011, 23:16
Servet tam bomba abi ya adamin cikmasi lazim hemen zaten oynamasi hataydi sakatliktan yeni cikmisti.
SAİT71
07.Ekim.2011, 23:20
ceza sahasından gol atmayı beceremezsen sonunda yersin. Kendi ellerimizle veriyoruz maçı. Bu maçtan 1 puan alsak çok iyi olacak. 3 puan alabilecek kapasitemiz normal şartlarda maalesef mevcut değil. Almanya her şartta en az 5 gömlek üstümüzde.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:25
Vasat oynamıyoruz ceza sahasına giriyoruz elbet biri girecek topların :)
Çok saçma bi hata yüzünden gol yememez kötü keşke adam gibi gelip atsalardı böyle devam edersek 1 puan alırız :)
europeanconquer
07.Ekim.2011, 23:27
Eğer oyun böyle devam eder ve goldeki gibi kontralar yemezsek elbet bir gol buluruz.Kötü oynamıyoruz.Bireysel olarak yapılan tek büyük hata Servet'in ağır kalmasıydı.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:35
Yok artık selçuk çıktı diyecek bişey bulamıyorum
byariff
07.Ekim.2011, 23:35
Tore girdi - s.inan cikti hamit ortada
goosfraba
07.Ekim.2011, 23:36
milli takımdaki oluşumların hiçbiri birbirine uymuyor.
ne tff, ne teknik heyet ne de teknik heyetin çağırdığı futbolcular.
bu yüzden başarıya bir yüzyıl daha var galiba...
Deus Dominus
07.Ekim.2011, 23:37
Sabri'nin bu oyununu gerçekten beğeniyor musunuz? Ortasahada yaptığı top kayıplarından kaç kez Almanya hücum şansı buldu...Kondüsyonu, çalışkanlığı dışında bir artısı olmayan bir oyuncuyu, özellikle de asli mevkisi değilken ortasahanın ortasında oynatmanın mantığını anlamıyorum, anlayamıyorum...
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:38
Hamit napıyosun bugün sen ya bir tane olumlu hareketin yok
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:39
Sabri'nin bu oyununu gerçekten beğeniyor musunuz? Ortasahada yaptığı top kayıplarından kaç kez Almanya hücum şansı buldu...Kondüsyonu, çalışkanlığı dışında bir artısı olmayan bir oyuncuyu, özellikle de asli mevkisi değilken ortasahanın ortasında oynatmanın mantığını anlamıyorum, anlayamıyorum...
Aynı zamanda presleriyle kaç kez rakibi zora soktu bunuda eklemek gerek :)
byariff
07.Ekim.2011, 23:40
gunah kecisi sabri, sanki toplari sabri kaybetti, su buldugumuz pozisyonlarda sabrinin paslari var.
sananes
07.Ekim.2011, 23:40
Sabri fena değil iyi bile diyebilirim ama her ne olursa olsun mevkisi olmayan yerde oynatılmamalı koskoca türkiye milli takımı burası.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:43
Sabri fena deği iyi bile diyebilirim ama her ne olursa olsun mevkisi olmayan yerde oynatılmamalı koskoca türkiye milli takımı burası.
İyi oynuyorsa bence oynamalı :)
Şuan herkes sabriyi beğenmiş olsa Hiddink onu sağ beke alsa maçtan sonrada senin yaptığın yorumu yapsa günah keçisi Hiddink olur iyi oynarken neden aldı oraya adamı diye :)
Bence iyi presleri rakibi strese sokuyor
sananes
07.Ekim.2011, 23:43
Ayrıca Hiddink'te bi Emre takıntısı var sanırım. Her bulduğu fırsatta oynatmamayı seçiyor. Hamitte sakatlıktan yeni çıktı ve çok daha uzun bir sakatlıktı, Emre'yi oynatmıyorsan Hamit ne alaka hala? Üstelik Selçuk İnan'ı çıkarıp Hamit'i onun mevkisine çekiyor bir de.
sananes
07.Ekim.2011, 23:44
İyi oynuyorsa bence oynamalı :)
Şuan herkes sabriyi beğenmiş olsa Hiddink onu sağ beke alsa maçtan sonrada senin yaptığın yorumu yapsa günah keçisi Hiddink olur iyi oynarken neden aldı oraya adamı diye :)
Bence iyi presleri rakibi strese sokuyor
İyi pres yapıp o mevkinin adamı olan oyuncularımız da mevcut. Maçtan önce Sabriyi ortanın ortasına yazmak tamamen kumardır. ve bu kumar 1 kere tutarsa 2 kere tutmaz.
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:45
Ayrıca Hiddink'te bi Emre takıntısı var sanırım. Her bulduğu fırsatta oynatmamayı seçiyor. Hamitte sakatlıktan yeni çıktı ve çok daha uzun bir sakatlıktı, Emre'yi oynatmıyorsan Hamit ne alaka hala? Üstelik Selçuk İnan'ı çıkarıp Hamit'i onun mevkisine çekiyor bir de.
Katılmamak elde değil biri çıkacaksa o kesinlikle hamit olmalıydı
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:47
İyi pres yapıp o mevkinin adamı olan oyuncularımız da mevcut. Maçtan önce Sabriyi ortanın ortasına yazmak tamamen kumardır. ve bu kumar 1 kere tutarsa 2 kere tutmaz.
Rakip zaten bizden güçlü ve böyle hızlı oyuncular rakip defansına sıkıntı yaşatıyor :)
O kumarı bu maç oynamıcaksak ne zaman oynayacağız zaten rakip bizden üstün :)
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:49
Önce hata sonra çok güzel bir pas :D
byariff
07.Ekim.2011, 23:51
aynen sabri hatasini telafi etti cok klas pas atti ama boatengde burak kadar hizli mertesacker olsaydi ah ah.. :)
Kaka Leite
07.Ekim.2011, 23:56
Diyecek bişey bulamıyorum valla dondum kaldım yok böyle bişey bir top bir takımı bu kadar mı sever arkadaş
byariff
07.Ekim.2011, 23:56
G.Gonul"un hatasi vardi gibi geldi bana yedigimiz 2.ci golde sag bek bombos"du cunki servet orayi kapatayim derken ...
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:00
Gökhan töreyi oyuna alan menejeri kutluyorum 2 atağa giriyoduk pas yapıp artık onuda giremiyoruz :)
byariff
08.Ekim.2011, 00:01
arda cikti - kazim girdi hamit neden cikmaz anlamadim.
sananes
08.Ekim.2011, 00:01
Hamit'e daha fazla eziyet etmesine gerek yok hocanın.Adam sakatlıktan çıkmış 90 dakika tutmasın sahada zaten hem kötü gününde hem de oyundan düştü iyice
valla 1 puan alsak iyiydi adım gibi eminin vericek maçı almanya belçikaya olmadı bu işte ya .s
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:03
arda cikti - kazim girdi hamit neden cikmaz anlamadim.
Hiddink'in takımı mahfetmede kullandığı bir tür silah olsa gerek çıkmaması :)
byariff
08.Ekim.2011, 00:06
almanlar vermez bence belcikaya. almanlar sever turkleri :)
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:08
almanlar vermez bence belcikaya. almanlar sever turkleri :)
Her turnuva kaderimizin başkası elinde olmasından bıktım bir türlü adam gibi çıkamıyoruz anlamıyorum diğer liderlerden eksiğimiz ne onlar insan değil mi ?
baltaaaa kaan abiye maçtan önce dalgasına demiştim balta bide gol atarmış diye :D
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:09
Gol oldu ama geç umarım kalan dakikalarda bu bir ışık olur ve 2-2 yaparız haydi ya iyi oynadığımız maçı elimizle vermeyelim şunlara :/
Night_Mare17
Hakaaan Goooool
byariff
Hakan Balta aslanim ne taktin be :D ama gokhaninda hakkini yememek lazim guzel orta acti
Fearless Coward
08.Ekim.2011, 00:11
Sabri umarım iyi işler çıkartır Balta son maçlardaki gibi oynarsa çok can yakar...Sabri dışında iyi olmuş kadro...
Dedim ama dimi attı koçum Balta :D
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:13
Neden kaleciyi geçen toplarda Gökhan hep orda olur ki :D Adamın kısmeti bu :D
Night_Mare17
08.Ekim.2011, 00:14
Neden kaleciyi geçen toplarda Gökhan hep orda olur ki :D Adamın kısmeti bu :D
Kader değil ki o :D oyuncunun yeteneği.
byariff
08.Ekim.2011, 00:15
penalti almanlar kullaniyor yapma be gokhan 2-2 yapabilirdik maci.
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:15
Hakem yapma ya bunu yapma işte ya bide tutarmı bizde bi gol atarmıyız yılın maçı olur yemin ederim :D
Night_Mare17
08.Ekim.2011, 00:16
Beyler . :( :(
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 00:16
Olmadı bu hiç iyi olmadı :/
byariff
08.Ekim.2011, 00:17
umut girdi aurelio cikti
sananes
08.Ekim.2011, 00:20
Tek başına 4 adamı geçiyor Muller sonra da penaltı yapıyoruz.Bu kadar mı aciz bizim oyuncularımız, Muller dediğin adam Ronaldo ya da Messi değil.
fbdevil190737
08.Ekim.2011, 00:22
Bu takımda bu teknik kadro olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz . Artık Servet , Egemen , Hakan Balta ( gol atmasına rağmen ) , Aurelio , Sabri milli kadrodan çıkarılmalı ve mümkünse birdaha alınmamalı !
europeanconquer
08.Ekim.2011, 00:22
Maçın özeti:Maçın başından beridir kendini yırtan milli takım 2 kontra bir penaltı ile yıkıldı.Hiddink'in harika değişiklikleri ise gözden kaçmadı :) Ayrıca penaltı gerçekten çok komikti.
Bu takımda bu teknik kadro olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz . Artık Servet , Egemen , Hakan Balta ( gol atmasına rağmen ) , Aurelio , Sabri milli kadrodan çıkarılmalı ve mümkünse birdaha alınmamalı !
Hakan Balta ne yapmış ? Son 3 milli maçtır iyi oynuyor adam.
fbdevil190737
08.Ekim.2011, 00:26
Maçın özeti:Maçın başından beridir kendini yırtan milli takım 2 kontra bir penaltı ile yıkıldı.Hiddink'in harika değişiklikleri ise gözden kaçmadı :) Ayrıca penaltı gerçekten çok komikti.
Hakan Balta ne yapmış ? Son 3 milli maçtır iyi oynuyor adam.
Yahu şaka mı yapıyorsun be arkadaşım adam , 1 metre önündeki topa koşmaya aciz .
Flawless Victory
Dalga geçtiler resmen. Bence bu futbolla şampiyonaya falan gitmeyelim zaten.
Kaka Leite
Egemen ve Aurelio çok formdalar bunları almazsak düşünemiyorum halimizi aldığımız halde böyleysek.
İlk yarıda çok iyi oynuyorduk şahsi hata ile gol yedik Töreyi oyuna alma zihniyetini anlamıyorum devam etsene böyle belli gol olacak neden değiştiriyosun ortasahayı ve oyundan aldığı adamda Selçuk inan bu zihniyeti anlamıyorum.
Almanya belçikayı yense bizde kazandık diyelim böyle biri yardımı ile yürüdükten sonra çıkmışız çıkmamamışız açıkçası önemli değil takım oynasada Hiddink oynamasın istiyo gibi bi amaç var burda iyi oynarken bir ortasahanın oyundan almasının tek açıklaması benim açımdan budur.
byariff
08.Ekim.2011, 00:27
Servet konusunda haklisin dicem ama adam sakatliktan yeni cikti hocanin sucu oynatmasi ona kalirsa ozman gokhan gonulde kadrodan ciksin 2.ci yedigimiz gol onun hatasi ? bu nasil zihniyet yahu, servet 1 hata yapti diye hemen kovdunuz adami sabri tas gibi oynadi bugun hakan balta iyiydi servet konusunda haklisin dicem ama sakatliktan yeni cikti adam egemenenin neyi var egemen sahsen begendigim bir adam nese yenildik olan oldu yine suprizleri oynucaz son mac.
ForsakeN
08.Ekim.2011, 00:29
Biz bastırırız ama Almanlar atar. 3-1 Almanya kazanır diyorum.
Skoru tutturdum. Mesut'un ayagina kaldi tur sansimiz bir bakima
Redrum
08.Ekim.2011, 00:29
Balta iyiydi, Aurelio da. Sabri bence müthişti bir iki hatalı pas dışında. Bana kalırsa iki golde de payı büyük olan kişi Servet'ti. Ayrıca Arda ve Hamit aşırı derece pasifti. Burak, Gökhan Gönül ve Töre gerçekten iyiydiler. Bu takıma Sabri'nin yanına Emre olsaydı gerçekten çok farklı olabilirdi. ALmanlar iyi oynadılar ve kazandılar. Yalnız arkadaşlar dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var,
Bu adam gerçekten bizim teknik direktörümüz olmayı hak ediyor mu? Kazım'ı soktuğunda o kadar sinirlendim ki. Kazım kimdir ne iş yapar? Yok mu Semih, Umut, Mevlüt, Halil Altıntop da olsa olur ya Kazım kadar boş bir adam alınmaz. Dakika 86 oldu gol yedik hala adam değiştirecek Hiddink'imiz. Bence en yakın zamanda gönderilmeli ben yaparım arkadaş teknik direktörlüğü. Gönüllü yaparım. O kadar teknik direktörümüz var bırakalım gitsin nereye gidecekse zorla durmasın zaten.
Fearless Coward
08.Ekim.2011, 00:33
Hiddink hoca falan değil valla ya...Selçuk'la Arda'yı çıkarıyor saçmalıyor...Hamit çok kötüydü bence onu çıkartması gerekirdi...Mevlüt zaten niye oynamaz anlamam...Gökhan Töre çok iş yapacak bu çocuk ileride ManU'da falan rahat oynar...
anil luque
08.Ekim.2011, 00:34
Adamlar geldiler ter atıp gidiyorlar uzatmanın anlamı yok.
Trabzonspor
08.Ekim.2011, 00:34
Biryanda çıkmayı garantilemiş hatta fark atmış Almanya diğer yanda öıkmak için yırtınan bir takım skora yine garantilemiş olan takımın lehine.Mesela roller değişmiş olsa biz bu farkı açmış olsak.Almanya bizim yerimizde olsa bu maçı kesin biz kaybederdik.İşte zaten olay burda bitiyor daha başka yorum yapmaya luzum yok.
europeanconquer
08.Ekim.2011, 00:35
Bizim zar zor yendiğimiz Kazakistan'ı Belçika 4-1 dağıtıyor.İşimiz harbi Mesut'un ayağına kaldı.Ama başımızda Hiddink olacaksa zaten gitmeyelim Euro 12'ye falan.
Servet çok hantal kaldı savunmada. Gökhan Gönül'ün yaptığı penaltıda çok gereksizdi. Onun dışında ezildik yani diyecek tek söz bu. Futbol oynamayı öğretecek bir video olur bu maçtan.
Gökhan Töre'yi aşırı beğendim bu arada.
Fearless Coward
08.Ekim.2011, 00:39
Zaten Neuer'in 2 golde de payı büyüktü bizim savunma ayakta uyudu çok yavaşız Serdar Kesimal gelince daha iyi oluruz en azından savunmada...Server güçlü takımlara karşı çok kötü kalıyor...2. Olursak zaten en iyi kura Ermenistan olur(tabi olurlarsa onların grubuda karışık) onun dışındaki takmları zor eleriz diye düşünüyorum...
Deus Dominus
08.Ekim.2011, 00:43
İte kaka gidicez Euro 2012'ye ama gitsek neye yarayacakki...Yine aynı futbolcular, yine aynı mentalite, yine aynı teknik ekip olduktan sonra. Rıdvan Dilmen doğru söyledi, futbolumuz ileri gideceğine daha da gerilere gidiyor zamanla. Gerçekle yüzleşmek, başarılı ülkeleri örnek alıp belli bir sistem oturtmak lazım, kısacası köklü değişiklikler şart ülke futbolunun geleceği için. Durum hiç iç açıcı değil.
ReaList
08.Ekim.2011, 00:46
Ben oyunculara bişey demek istemiyorum
Kapasiteleri bu kadar dün de böyleydi bugün de
Fazlasını beklemek abeste iştigal
Ama Ben Hiddink gibi bir hocanın Sabri'yi ortasaha oynatacak kadar bilgisiz olacagını tahmin etmiyorum, ve onun aklıyla oynayan biri var orada
O da Oğuz Çetin !
Şu şartlar arasında şu teknik ekipten acilen uzaklaştırılması gereken biri
Yoksa şu çeşitli oyuncu çağırma fantezileri ve garip kadro oluşturma şekilleri by takımın başını daha çok ağrıtacak.
cimboom
08.Ekim.2011, 00:51
Gökhan Gönul cok amatörce davranip penalti verdi Almanlara. Dakikalar sonra ise kendisi penalti ayarlamaya calisiyordu ki oda amatörce idi, orda pas falan denese tehlikeli bir pozisyon olurdu. Hem benim anlamadigim bir nokta var, sunu bunu onu bunu milli takima almayin diyorsunuz, eee peki kim oynayacak sunun bunun onun bunun yerine? sanki milyonlarca oyuncularimiz var milli takimda oynayabilecek kapasiteye sahip olan. Bundan iyisi yok bizde demekkki, birturlu anlamiyor bunu bazilari.
Deus Dominus
08.Ekim.2011, 00:54
Sabri'yi eleştirdiğim beğenmediğim için kızıyorsunuz bana biliyorum :) Ama ortasahada oynuyorsan daha olumlu oynaman lazım. Çok koşuyor, pres yapıyor, rakibi bozuyor kabul. Kazanılan topların bu şekilde harcanması benim sinirimi bozan, boyundan büyük işlere kalkışıyor, sanırsın Xavi...3 kişinin arasından pas atmaya çalışmak, 50 metrelik uzun paslar denemek, birebirde çalıma girmek gibi. Halbuki daha basit oynasa hem verimliliği daha çok artacak, hem göze batmayacak. Görmezden geliyorsunuz belki ama ortasahada, kendi yarı sahamızda çok ciddi pas hataları yaptı, golle sonuçlanmaması hatası olmadığı anlamına gelmez. Bu hataları yaptığı iyi işleri de siliyor, sınavlarda bile böyle değil mi? Yanlışlar doğruları götürüyor işte :)
goosfraba
08.Ekim.2011, 01:46
sabri 11 isabetli pas
neuer 14 isabetli pas
olay sabri veya ahmet, mehmet değil. bu konuda bir önceki mesajımı da alıntılayayım, özet geçmiş olurum.
milli takımdaki oluşumların hiçbiri birbirine uymuyor.
ne tff, ne teknik heyet ne de teknik heyetin çağırdığı futbolcular.
bu yüzden başarıya bir yüzyıl daha var galiba...
zararın neresinden dönülse kârdır.
cimboom
08.Ekim.2011, 01:48
Bir kalecinin YANLIS bir pozisyonda oynayan oyuncudan daha fazla isabetli pas atmasi normal degilmi? Sorun tabiki Sabri Mabri degil, sorun hocada ve yardimcisinda.
meddah
08.Ekim.2011, 01:51
Ofans hattında her zaman iki tane yetenekli adamımız olsa, orta sahamız bir değil, iki Sabri'yi de kaldırır. Ama ofans hattımız saman alevi gibi olduğu için, içinde Sabri bulunan orta sahamız top tutamıyor.
İstikrarlı bir kadro ve istikrarlı bir oyun yapısı olan her takımda, her futbolcu her yerde oynayabilir, ama bizde, malum, bunların ikisi de yok.
goosfraba
08.Ekim.2011, 01:52
Bir kalecinin YANLIS bir pozisyonda oynayan oyuncudan daha fazla isabetli pas atmasi normal degilmi? Sorun tabiki Sabri Mabri degil, sorun hocada ve yardimcisinda.
normal.
lakin, kanat veya bek oyuncusunun alışık olmadığı bir bölgede, sırf pırpır diye, dinamik diye oynatılıp, en önemli bölgede topun kaybedilmesi sağlanıyorsa ciddi sorunlar var. mesajının sonunda da dediğin gibi, teknik heyet.
en kilit bölge ortasaha. topu orda kaybedersen atak yersin, ataklar gol olur.
ReaList
08.Ekim.2011, 02:27
Hamit " 6 Aydır oynamıyorum sahadakilerinden (bizim diğer oyuncuları kastediyor) fiziksel olarak bi farkımı gördünüz mü"
Bence şu söz bile bize yeter, Bu işler çalışarak oluyor başka yolu yok
SAİT71
08.Ekim.2011, 02:29
Bize müstehak. İçimden bir ses Belçika'nın Almanya maçında süpriz yapabileceğini söylüyor. Anca biz play-offlara gitsek dahi zor geçeriz. Bana kalırsa Euro 2012'ye katılmamak en güzeli. Hem bu takımla gitmeyelim hemde bu millete yazık yani bıraksınlar biz yabancıları rahatça izleyelim. Yine millete bu yazda zehir olmasın.
Almanya rekor kırmak için oynuyor biz ise 2. olabilmek için. Almanyayı hiç beğenmedim. Yinede bize pek top göstermediler ancak iyide oynamadılar bana kalırsa. Çok pozisyon verdiler. Hele o ceza sahasında atamadıklarımızı başka takım bulsa affetmezdi. Umuyorum ki Belçika'yada öyle pozisyonlar vermezler.
Belçika bizim yerimize play-off oynarsa üzülürüm ancak Belçika'ya kaybettiğimize değil gidemediğimize üzülürüm. Kesinlikle Belçika bireysel olarak bizden çok daha iyi bir takım... İşimiz zor.
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 02:44
Belçika bi süpriz felan yapamaz bence Almanyayı yenebilecek takım şuan az bence Azerbeycan bir süpriz yapabilir :)
Yapsa dahi artık üzülmem yerinde tadında bitirmek en iyisidir zorlayınca olmuyor ittirmenin faydası yok her turnuva birinin yardımı ile üst tura çıkan bir takıma sahibiz sıkıldım bu olaydan artık ya efendi gibi çık oyna adam gibi çık senin Almanyadan ne eksiğin var anlamıyorum ?
Yada hiç bişey yapma üst turada çıkma bari bizi sinir etme,yatarak olmuyor bu işler Teknik direktörden önce adamlarda var bişey oynamak mı istemiyorlar oynayamıyorlar mı anlamıyorum böyle gitmez !
cimboom
08.Ekim.2011, 02:45
normal.
lakin, kanat veya bek oyuncusunun alışık olmadığı bir bölgede, sırf pırpır diye, dinamik diye oynatılıp, en önemli bölgede topun kaybedilmesi sağlanıyorsa ciddi sorunlar var. mesajının sonunda da dediğin gibi, teknik heyet.
Evet 100% katiliyorum. En önemli bölgemize orali olmayan futbolcuyu koymak maci öldurmek gibiydi ki öyle oldu zaten.
sui generis
08.Ekim.2011, 02:45
arkadaş böyle bir şey yok ya. biz kendimizi ne sanıyoruz anlamadım. adamlar istedikleri gibi geldiler gittiler, biz izledik sadece. sabri nin orta sahada oynamasının mantıklı açıklaması olamaz. hep diyorum bize pivot santrafor lazım. semih i çağırmamışsın al Mevlüt ü koy Burak ı kanada. bu kadar mı zor anlamıyorum. ve hakan balta yı ilk yarıda görmüşsünüzdür. şaka gibiydi ya. koşmaya üşeniyor. koy ismail i koşsun gitsin. hakan dan da daha çok top kapardı eminim. adamlar bir ara sağ beklerinde adam bırakmadılar. arda sağa geçti. sol tarafımız balta ya kaldı.. adamlar da doğal olarak burası boşta olsa olur dediler..
uzun lafın kısası; bizden bir cacık olmaz.
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 03:10
Yılmaz Vural: "Milli Takımın Başına İlla Yabancı Hoca Gelecekse, Benim Alman Pasaportum da Var."
Şu adamı alında döverek bi adam etsin bizimkileri ya :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Ekim.2011, 03:32
Bu tahmin edilebilir bir durumdu acikcasi. Gemileri yakmanin bir alemi yok. Almanya her zaman favoridir, hele ki simdiki Almanya...
Yeter ki Azerbaycan macina bu macin etkisini uzerimizden atmis cikalim. Gecen sefer de boyle oldu, Almanya yenilgisine takildik. Bunlar bizim rakibimiz degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekir. Hedefimiz playofsa son maci almak zorundayiz. Sahsen Belcikanin Almanya deplasmanindan galibiyet cikarmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum, ancak; o da belki; 1 puan alabilirler ki bu bize yeter.
Enseyi karartmayin hemen, bu Almanya Hiddinkin de dedigi gibi kupanin da favorisi. Karamsar olmak icin bir neden goremiyorum. 4-5 yil icinde cok iyi duruma gelecegimizi dusunuyorum. Ha, olur da gruptan cikamayiz. O zaman gercekten uzulurum. Hem kupaya gidememis oluruz hem de olusan yapiyi yeniden bozup ise bastan baslariz. Basladigimiz yere geri doneriz maalesef.
Trabzonspor
08.Ekim.2011, 03:54
Bu tahmin edilebilir bir durumdu acikcasi. Gemileri yakmanin bir alemi yok. Almanya her zaman favoridir, hele ki simdiki Almanya...
Yeter ki Azerbaycan macina bu macin etkisini uzerimizden atmis cikalim. Gecen sefer de boyle oldu, Almanya yenilgisine takildik. Bunlar bizim rakibimiz degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekir. Hedefimiz playofsa son maci almak zorundayiz. Sahsen Belcikanin Almanya deplasmanindan galibiyet cikarmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum, ancak; o da belki; 1 puan alabilirler ki bu bize yeter.
Enseyi karartmayin hemen, bu Almanya Hiddinkin de dedigi gibi kupanin da favorisi. Karamsar olmak icin bir neden goremiyorum. 4-5 yil icinde cok iyi duruma gelecegimizi dusunuyorum. Ha, olur da gruptan cikamayiz. O zaman gercekten uzulurum. Hem kupaya gidememis oluruz hem de olusan yapiyi yeniden bozup ise bastan baslariz. Basladigimiz yere geri doneriz maalesef.
Zaten hep bu yüzden kaybettik.Olmadı baştan.Yahu bir bırakalımda olmasını bekleyelim elma bile 1 ayda olmaz belli bir zamanı olur ama bizim halkımızda insanımızda sabırsızlık var.Şimdi şimdi şimdi hep bunu söylerler.Adamlar 92 doğumlu oyuncuyu sürüyor 90 oynatıyor.Artık birşeyde karar kılıp onu sürdürmeliyiz.
Şenol hocayı yerden yere vurup yolladılar.Adamıtakımı dünya 3.sü yaptığı turnuvada bile eleştirdiler.Sonra bir çırpıda harcadılar.Dalga geçenler bile oldu.Ersun Yanal,bir Hakan derdine adamın başını yediler.Terim,her ne kadar sevmesemde,bir taktik anlayışı olmasada onuda didik didik edip yoladılar.Şimdi de Hiddink.Tamam kötü yapıyor olabilir bazı şeyleri ama bu adam sonuçta Hiddink.boru değil yani Hiddink.
Bu ülke ne zaman değişecek merak ediyorum.
Bu arada orata alanımız berbattı ve bence yenilginin başladığı yer orası.Bu kadar defansif orta saha ile çıkarsan böyle oluyor işte.
sarianet
08.Ekim.2011, 07:35
Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
yenildik çünkü onlar bizden daha iyi takım bıdıbıdı konuşmaya gerek yok :D
Universal
08.Ekim.2011, 11:47
Her eleme sonrası aynı sonuç başka takımın sonucunu beklemek.
Aslında Almanya'ya yenilmek doğal, biz bu gün Azerbaycan'ı deplasmanda yenemediğimiz için buradayız...
Redrum
08.Ekim.2011, 11:51
Zaten hep bu yüzden kaybettik.Olmadı baştan.Yahu bir bırakalımda olmasını bekleyelim elma bile 1 ayda olmaz belli bir zamanı olur ama bizim halkımızda insanımızda sabırsızlık var.Şimdi şimdi şimdi hep bunu söylerler.Adamlar 92 doğumlu oyuncuyu sürüyor 90 oynatıyor.Artık birşeyde karar kılıp onu sürdürmeliyiz.
Şenol hocayı yerden yere vurup yolladılar.Adamıtakımı dünya 3.sü yaptığı turnuvada bile eleştirdiler.Sonra bir çırpıda harcadılar.Dalga geçenler bile oldu.Ersun Yanal,bir Hakan derdine adamın başını yediler.Terim,her ne kadar sevmesemde,bir taktik anlayışı olmasada onuda didik didik edip yoladılar.Şimdi de Hiddink.Tamam kötü yapıyor olabilir bazı şeyleri ama bu adam sonuçta Hiddink.boru değil yani Hiddink.
Bu ülke ne zaman değişecek merak ediyorum.
Bu arada orata alanımız berbattı ve bence yenilginin başladığı yer orası.Bu kadar defansif orta saha ile çıkarsan böyle oluyor işte.
Sözlerine neredeyse tamamen katılıyorum. Örnek vermek gerekirse Rijkaard'ı da hep savundum. Hiddink'i de hep savundum ama beni artık deli ediyor. Kazım'ı 5 senedir izliyorum ve bu adamdan bir şey olmayacağını, milli takımda kurtarıcı olarak sokulmayacağını ben görüyorum. Umut'u oyuna alana kadar gol yedik dakika 86da değiştirdi.
Türk milleti kısa vadeli gazlarla çalışan bir millettir. O yüzden uzun vadede genelde başarısız oluyoruz. Playoff'a katılmak demek bizim turnuvaya katılmamız demek. Turnuvada başarılı olmamız demek. Merak etmeyin :)
Ama bize ruhlu hoca lazım. Türk olmasa bile ruhlu olacak atıyorum Lucescu gibi Hagi gibi olacak agresif olacak. Ama bence Türk olmalı. Ne yapıp edip Türk Hoca koymalıyız bu takımın başına.
Universal
08.Ekim.2011, 11:52
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320969_224861674242169_137712972957040_630063_1871 502460_n.jpg
BaGa TaRKaN
08.Ekim.2011, 11:55
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320969_224861674242169_137712972957040_630063_1871 502460_n.jpg
Güzeldi :D Ağlanacak Halimize Gülüyoruz :zuhaha
Neuer ne paslar attı be, goosfraba'nın verdiği istatistikde de görünüyor bu yani bizim orta sahadan sabriyi çıkar koy Neuer'i vallahi sırıtmaz.
Matteo Ferrari
08.Ekim.2011, 12:07
torpilli oyuncular olduğu sürece milli takımın yenilmesi üzülmüyorum. şahsen bu maça almanya'nın handikaplı galibiyetine 100 eur yatırmıştım. sağolsunlar beni yanıltmadılar ve öğrenci için çok güzel bir meblağ sağladılar bana.
meddah
08.Ekim.2011, 12:10
Hatta maçın psikolojisini çok güzel örnekleyen bir pozisyon var, maçın sonlarına doğru, bir uzun topta Umut kafaya çıkıyor, hemen yanında da Burak var, Alman stoperin kafasından seken top kornere doğru giderken bizim ikili korner için pozisyon alma moduna geçiyorlar, Neuer ise koşup topu yakalıyor kornere çıkmadan. Akabinde attığı yine isabetli uzun pas neredeyse 4. gol oluyordu.
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 12:26
torpilli oyuncular olduğu sürece milli takımın yenilmesi üzülmüyorum. şahsen bu maça almanya'nın handikaplı galibiyetine 100 eur yatırmıştım. sağolsunlar beni yanıltmadılar ve öğrenci için çok güzel bir meblağ sağladılar bana.
en azından parasal açıdan iyi olmuş :D :D :D
Trabzonspor
08.Ekim.2011, 12:28
Hatta maçın psikolojisini çok güzel örnekleyen bir pozisyon var, maçın sonlarına doğru, bir uzun topta Umut kafaya çıkıyor, hemen yanında da Burak var, Alman stoperin kafasından seken top kornere doğru giderken bizim ikili korner için pozisyon alma moduna geçiyorlar, Neuer ise koşup topu yakalıyor kornere çıkmadan. Akabinde attığı yine isabetli uzun pas neredeyse 4. gol oluyordu.
O pozisyonda ben utandım ya.Bu kadar olur dedim tv kapadım.
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 12:33
normal.
gerçekten de çok doğru tesbit teknik heyet te sorun kesinlikle ve bana göre oğuz çetinde sorun çünkü takım kadrosuna baktığımızda 7 galatasaraylı ve bir o kadar fenerbahçeli oyuncu var acaba beşiktaş tan kaç kişi var SADECE 3 KİŞİ beşitaş diye bir kulübümüz var avrupadan değil bu takım bir türk takımı ne ingiliz ne de fransız HALİS MULİS TÜRK TAKIMI eğer finallere gidersek "ki o da çok zor" hiddink i oğuz çetini yollamak lazım acilen
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 12:34
O pozisyonda ben utandım ya.Bu kadar olur dedim tv kapadım.
utanmak ne kelime ben babamla seyrettim maçı babamla gol diye ayaklanacaktık almanyanın golü için alkış tutuyorduk
BleedingMoon
08.Ekim.2011, 12:52
fenerbahçe'den hepi topu iki işi vardır dün. :)
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 12:58
Maçın Anatomisine Gelince Bu Takım Halen Daha Ayağına Top Gelsin Diye Bekleyip Bir Iki Hareket Yapayım Avrupanın Dikkatini çekeğim Diye Uğraşıyor Pozisyonları Cömertçe Harcadık En Azından Hamitin Pozisyonu Golle Sonuçlansaydı Sonuç Gene Aynı Olurdu Bana Göre çünkü Kimse Topa Basmıyor Kimse Atağa Gelmiyor Ve Bunun Sonucunda Paslarımız Hep Yalnış Yerlere Gitti Ve Bunun Bedelini Ağır ödedik Milli Takım Eğer Finallere Gidersek Bence Guus Hiddink Ve Ekibi Turnuva Başlamadan Gitmeli Yoksa Daha çok Acı çekeriz.....
KanaKe
08.Ekim.2011, 12:59
Hamit " 6 Aydır oynamıyorum sahadakilerinden (bizim diğer oyuncuları kastediyor) fiziksel olarak bi farkımı gördünüz mü"
Bence şu söz bile bize yeter, Bu işler çalışarak oluyor başka yolu yok
aynen.. suc hiddinkte felan degil suc tamamen türk futbolcusundadir.. bizim futbolcularimiz tembel kardesim 2-3 haftada bir sakatlik gecirir idmanlara tam olarak kendini vermez, geceler onlardan sorulur o ortam senin bu ortam benim gezer tozarlar... azicik kendilerini futbola verselerdi gruptan rahat 2. olarak cikardik... bu adamlarin basina fatih hoca gibi disiplini elden birakmayan birisi lazim hiddink gibi yumusak antrenörler türk oyuncusuna yaramaz.
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 13:00
fenerbahçe'den hepi topu iki işi vardır dün. :)
ben ilk 11 deki oyunculardan bahsetmiyorum 24 kişilik kadrodaki oyuncuları söylemiştim :)
urwrdskkn
08.Ekim.2011, 13:01
aynen.. suc hiddinkte felan degil suc tamamen türk futbolcusundadir.. bizim futbolcularimiz tembel kardesim 2-3 haftada bir sakatlik gecirir idmanlara tam olarak kendini vermez, geceler onlardan sorulur o ortam senin bu ortam benim gezer tozarlar... azicik kendilerini futbola verselerdi gruptan rahat 2. olarak cikardik... bu adamlarin basina fatih hoca gibi disiplini elden birakmayan birisi lazim hiddink gibi yumusak antrenörler türk oyuncusuna yaramaz.
kesinlikle katılıyorum
ForsakeN
08.Ekim.2011, 13:01
Göbekte Sabri ve Selçuk, ön libero da Aurelio olunca o takımdan Almanlara karşı pozisyon yaratmasını beklemek Pollyannacılık olurdu zaten. Stoperde Servet ve Egemen var dikkatinizi çekerim.
Uzun top dışında bişi yapamadık.
Bizim oyuncularımız her önemli maç öncesi sakatlık tiribine girerler. Dünkü ortasaha Emre-Topal-Selçuk 3'lüsüyle kurulsaydı dünkü skor daha farklı olurdu.
eXcitinG
08.Ekim.2011, 14:26
AdamLar kedinin fare iLe oynadığı gibi oynadı bizimLe resmen. Bu kadar eziLip, küçük düşürüLdüğümüz maç oLmamıştır herhaLde.
Bordo61Mavi
08.Ekim.2011, 14:28
Ne oynatmaya calistigi bir teknik adama destek veremem.
Oyuncularda 0 suc var, herkesin kapasitesi belli nerde neler yapabilecekleri sinirli. Buna ragmen kadroya aliniyorsalar Hiddinkte buyuk sorun var.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 15:16
Utandım resmen. Almanya oyuncak etti...
BaGa TaRKaN
08.Ekim.2011, 15:30
Kafam Rahattı Valla İzlemedim ve İzlememde :)
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2011, 15:47
Hiddink beni şaşırtmaya devam ediyor.Maç öncesi ve maç içerisindeki yaptığı tercihler neydi öyle yahu? Play-off'lara kalmak için önemli bir şansımız var hala ama play-off'ları geçip Avrupa Şampiyonası'na katılıp böyle oynayacaksak,bilmiyorum nasıl olacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ekim.2011, 16:04
Arda'yı çıkarıp Kazım'ı aldığında dakika 70'ti. Çok sinirlenmiştim,sağlam bi küfür basmıştım.
El Barto
08.Ekim.2011, 16:45
http://www.ntvspor.net/video-galeri/hamit-turkiyealmanya-macini-degerlendirdi
takımın içinden biri Hamit, anlayana çok güzel mesajlar vermiş.
SAİT71
08.Ekim.2011, 16:53
Her büyük turnuvadan sonra (katıldıklarımız) büyük düşüş yaşıyoruz. 2002'den sonrada büyük düşüş yaşamıştık, 2004 ve 2006 kaçmıştı. Biraz aklımızı başımıza alıp son anda (Oda bana göre tamamen şans) Norveç'i yenip 2008'e gitmiştik ve ondan sonra yine 2010'u kaçırdık. Şimdi 2012 var onu kaçırabilirsek bana göre 2014'e gideriz. Bu milli takımda çok şeylerin değişmesi lazım. Bir kere kendi milli takımına oyuncuyu sen yetiştiremeyip başka ülkedeki gurbetçilere bel bağlarsan hiç birzaman ilerleyemezsin. Bugün Yenilsende yensende programının kısa bir yerini seyretme imkanım oldu Almanyada yaşayan ve Alman futbolu hakkın bilen birisi Almanya 98'de zihniyetiyle birlikte herşeyini değiştirmeye başladı dedi. Çok doğru söyledi. Şu yüzyılda artık her ülke anladı neler yapılacağını ve en uyduruk dediklerimiz bile artık bize kafa tutuyor çünkü biz çağdışı bir futbol takımına sahibiz. Bizim alıştıramadığımız sistem oyununa her ülke alt yapıda eğitim vererek oyuncularını küçükten alıştırıyor. Örnek olarak bizim takımda ki oyuncuları bir çoğu dün mıknatıs gibi ayağına gelen topu bir türlü boş adama vermek yerine ayağında tutup kaptırdılar. Suçun büyük bölümü oyuncuda değil alt yapıdaki eksikliğinde. Çünkü alışmış artık öyle yapmaya. İŞte bu gibi şeyleri alt yapımızda bitirmek lazım...
Klasik şunu yapmalıyız bu olmalı lafları ediyoruz her mağlubiyetten sonra ama bu milli takım Euro 2012'ye zor gider. Gitsede birşey yapamaz. Bence gitmesin zaten. Önümüzde kaçırılacak bir Dünya Kupası duruyor neler yapabiliriz nasıl yapabilirizde kaçırabiliriz onu düşünelim. Belki ters bir etki yaparsa bu sefer kriz geçirmeden adam akıllıca katılabiliriz.
Ha birde şu kendimizi dünyanın en iyileri arasında görmemiz felan var. Birşey sanıyoruz. Bu moddan çıkmak lazım. Yoksa çok tokat yeriz. Geçenlerde sporx.com'da bir mizah haberi okudum. Bu isimlerle türkiyeye gelme gibi bir başlık atılmış ve türkçeye göre komik kaçan futbolcu isimlerini yazıyorlar..
Neymiş Kaka, Götze... Ya kimle dalga geçiyoruz. Dünyanıni %99,99 ülkesinde o isimler komik değil. Yani sen gülsende 100 ülkeden 99 u sana güler. Herifler Götze diye müthiş bir icat yapıyor biz ise ismiyle dalga geçiyoruz. İşte mantalite budur. Baştan aşağı yanlışız. Otobanda geri geri gidiyoruz biz. Herkes geçiyor bizi gülüyorlar. Medyamızda cins futbolumuzda.
europeanconquer
08.Ekim.2011, 17:10
http://www.ntvspor.net/video-galeri/hamit-turkiyealmanya-macini-degerlendirdi
takımın içinden biri Hamit, anlayana çok güzel mesajlar vermiş.
Avrupa'dan çıkmış adamın hali başka oluyor.Hem saha dışında,hemde içinde tam bir profesyonel.
ReaList
08.Ekim.2011, 17:19
Bi de seyirciye özellikle ayar olmaya başladım.
Yeter artık kardeşim bırakın şu milli maçta kulüpçülük işini.
Daha 1 ay önce Emre'ye dünde Volkan'a edilmedik küfür bırakılmadı
Ve Halen bu Statta maç oynatıyosanız yazıklar olsun
Koca ülkede Azerbaycan'ı ağırlayacak Stat mı yok pes !
byariff
08.Ekim.2011, 17:22
Stadla ne alakasi var yahu her stadda kufur ediliyor
Bordo61Mavi
08.Ekim.2011, 17:24
Yabanci kufur bilseler Hiddinkede edeceklerde :)
Night_Mare17
08.Ekim.2011, 17:28
Sadece bizim stadda mı küfüfr ediliyor ? Ben Kadıköyde'ki maça gittiğimde Alex'le başlayıp Cimbom'a nasıl şey yaptı gibi küfürler edildi.
europeanconquer
08.Ekim.2011, 17:32
Stad hangi kulübünse o kulübün taraftarı daha çok gidecek diye bir şey mi var ? Hangi stadda olursa olsun küfür ediliyor.Eğer maç Kadiköy'de olsaydı yine taraftar sayısı aynı olacaktı.Küfür eden adam yine edecekti.Stadla bir alakası yok ki.
ReaList
08.Ekim.2011, 17:33
Ben Saraçoğlunda bir Milli Maçta Galatasaraylı veya Başka bir takımın oyuncusunun organize olarak yuhalandığını görmedim ; Yine Kasıtlı olarak bu takım oyuncularına "Şikeci herif yine mi sattın maçı ş... diye başlayıp" toplu küfürleri de görmedim.
Azerbaycan maçı Saraçoğlunda oynansın diye de bi beklentim yok ama Fenerbahçeli oyunculara bu kadar tepki ve küfür Milli Takım çatısı altında şu Statta olmaya devam ediyor ve hala orada maç oynatılmaya zorlanıyorsa bu oyuncular, gerçekten yazıklar olsun.
europeanconquer
08.Ekim.2011, 17:38
Volkan Demirel baldırındaki sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı.
EndoplazmiK RetikuluM
08.Ekim.2011, 18:02
Valla billa artık yeter ya. Katılalım ya da katılmayalım artık benim için hiç bir değeri yok şu turnuvanın. Almanya resmen bizi oyuncak etti. Teknik kadro baştan sona değişmez ve formda oyunculardan kurulu oyuncularla kadrolar kurulmazsa daha çok bekleriz biz. Kimsenin babasının takımı değil burası. Almanya'da ki 3-4 milyon Türk içinden 70 milyonluk Türkiye'den fazla adam çıkıyor milli takım için. Artık durup düşünmek lazım.
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 18:02
Stad hangi kulübünse o kulübün taraftarı daha çok gidecek diye bir şey mi var ? Hangi stadda olursa olsun küfür ediliyor.Eğer maç Kadiköy'de olsaydı yine taraftar sayısı aynı olacaktı.Küfür eden adam yine edecekti.Stadla bir alakası yok ki.
Var ben estonya maçına gittiğimde stad'da çok az sayıda fenerli vardı o tramvay çıkışında aziz yıldırımın sayılmadık yeri kalmadı.
Takım ile milli takımı karıştırmaları çok kötü birşey al işte volkan örneği kesinde sakattır
footballer33
08.Ekim.2011, 18:14
Yenilgiye şaşırmadım, beklediğim bir skordu. Fakat şunu söyleyim ki ilk yarıdaki iyi futbolu 1-2 golle tamamlayabilsek maçı kazanabilirdik. 2. yarıda ise geride başlamamıza rağmen ilk yarıya göre daha da kötüydük. Almanlar işini bilerek oynadı ve tecrübesini konuşturdu. Yediğimiz 2 golün asistini kalecilerinin yapması ise, onların bizden farkını gösteriyor ve özetliyor.
Night_Mare17
08.Ekim.2011, 18:23
Var ben estonya maçına gittiğimde stad'da çok az sayıda fenerli vardı o tramvay çıkışında aziz yıldırımın sayılmadık yeri kalmadı.
Takım ile milli takımı karıştırmaları çok kötü birşey al işte volkan örneği kesinde sakattır
Diğer taraftarlar tek Fenerbahçe taraftarı olmuyor ki :D
BaFraLı
08.Ekim.2011, 18:24
Küfür falan hikaye. Ama bu takım böyle gittikçe küfür müstehak. Adamlar dün akşam ezdi resmen bizi. Hamit tam bir profesyonel. 6 ay oynamasa bile takımın en iyisiydi neredeyse. Maç sonun da da müthiş konuşmuş.
Hiddink'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Bizim takımımızda başarılı olamıyor bu adam. Yedek kulubesinde bile hiç bir aksiyon yok. Anca film izler gibi kenarda takılıyor. Oğuz Çetin direktif vermeye uğraşıyor. Hiddink kenarda çok pasif kalıyor. Türkçe bilmese bile ne ileyim boş takılıyo oralarda.
Sonuç olarak Almanya 10'da 10 yapacam diyorsa Belçika'yı havada karada yenmesi lazım. Bizde Azerbaycan'ı yeneriz heralde. Bir umut bişeyler olabilir.
Night_Mare17
08.Ekim.2011, 18:30
Fatih Terim varken son dakikalar bile olsa kazanma arzusunu hissediyorduk. Hiddink'le olmuyor bu takıma Yılmaz Vural , Abdullah Avcı , Tolunay Kafkas 3'lüsünden biri lazım.
Kaka Leite
08.Ekim.2011, 18:37
Diğer taraftarlar tek Fenerbahçe taraftarı olmuyor ki :D
Nasıl bir cevap bu ya :D
byariff
08.Ekim.2011, 18:57
"Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli kaleci Mert Günok davet edildi."
Mert"mi ? bu adam ligde ne yapmis kac mac oynamis ne tecrubesi var sirf varya oylesine alinmis bir isim kadroya yaziklar olsun turk milli takimina.
Mamadou
08.Ekim.2011, 18:58
"Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli kaleci Mert Günok davet edildi."
Mert"mi ? bu adam ligde ne yapmis kac mac oynamis ne tecrubesi var sirf varya oylesine alinmis bir isim kadroya yaziklar olsun turk milli takimina.
Oğuz Çetin faktörü
goosfraba
08.Ekim.2011, 19:02
daha ciddi sorunlar varken milli takıma dahil edilen 3. kaleciyi mi tartışıyoruz? :D
bence artık bizim futbol konuşmaya hakkımız yok.
Mamadou
08.Ekim.2011, 19:03
daha ciddi sorunlar varken milli takıma dahil edilen 3. kaleciyi mi tartışıyoruz? :D
bence artık bizim futbol konuşmaya hakkımız yok.
Milli takım için en ciddi sorunlardan biri oyuncu tercihleri değil mi ? 3.kaleci,yedek oyuncu ve ilk 11 oyuncusu olması neyi değiştirir.
europeanconquer
08.Ekim.2011, 19:17
Burada birbirimizi yemekten başka yaptığımız bir şey yok.Ya birbirimize destek olalım kenetlenelim milli takım konusunda ya da hiç yorum falan yapmayalım.En ufak bir konuda hurra tartışma çıkıyor.Sadece forumda değil her yerde öyle.Mesela en kötü günümüzde bile taraftar küfür etmek yerine desteklese milli takımı az da olsa oyunculara bir azim gelir bir şeyler olur.Zaten olması gereken de bu.Bende dahil birçoğumuz milli takımı kulüp takımlarıyla karıştırıyoruz.Bundan sonra Hiddink dahil milli takımdan bir kişi ne hata yaparsa yapsın hepsinin arkasındayım ben.
Zekirdek
08.Ekim.2011, 19:18
Milli takım için en ciddi sorunlardan biri oyuncu tercihleri değil mi ? 3.kaleci,yedek oyuncu ve ilk 11 oyuncusu olması neyi değiştirir.
Anlatmak istediği İlk 11 oyuncusu yada bir Necip olmaması yerine 3. kalecinin çağırılmasının konuşulması. Zaten bilindiği üzere 3. kaleci laf olsun diye çağırılıyor. İki kalecininde sakatlanıp yerinin 3. kaleciye gelmesinin ihtimalini konuşmak bile saçma.
Fearless Coward
08.Ekim.2011, 21:04
Muhammet'in teknik 19 Alex'te teknik 18 diye tartışılıyorsa bu ülkede bunun da tartışılması çok çok normal :D Sinan'a güveniyoruz 2-3 sene sonra da as kalecimiz olacaktır diye düşünüyorum...
Universal
08.Ekim.2011, 21:06
İkinci olsak bile en iyi ikinci olamayacağız, o yüzden ön eleme maçı yapacağız. Kısacası ben ön elemede aşağı yukarı bizim gücümüzde bir ekibi eleyeceğimizi sanmıyorum.
Varonil
08.Ekim.2011, 23:09
Milli Takımın ortada futbol adına koyduğu hiçbir şey yok,konuşulan konu neden Mert Günok'un çağrıldığı.
Bu futbol mantalitesiyle daha çok Dünya Şampiyonlarını,Avrupa Şampiyonalarını tv başında izleriz.
RaSenGan
09.Ekim.2011, 00:30
Milli Takımın ortada futbol adına koyduğu hiçbir şey yok,konuşulan konu neden Mert Günok'un çağrıldığı.
Bu futbol mantalitesiyle daha çok Dünya Şampiyonlarını,Avrupa Şampiyonalarını tv başında izleriz.
Bu derece kötü oynamamızın bir sebebi de yanlış oyuncu seçimleri.
Varonil
09.Ekim.2011, 00:39
Bu derece kötü oynamamızın bir sebebi de yanlış oyuncu seçimleri.
Ortasahanın ortasında Sabri'nin oynaması çok doğru,tek sorun Mert Günok o zaman?
Mamadou
09.Ekim.2011, 00:52
Ortasahanın ortasında Sabri'nin oynaması çok doğru,tek sorun Mert Günok o zaman?
Ortasahanın ortasında Sabri'nin oynaması ne kadar yanlışsa kendi takımında yedek kaleci olan Mert Günok'un kadroya alınması da yanlış.
Mert Günok'a kötü kaleci demiyorum. Ama oynayan kaleci varken oynamayan kaleci kadroya alınıyor.
BleedingMoon
09.Ekim.2011, 01:06
mert yerine başka biri alınsaydı ne değişirdi? herhangi bir kaleci alınabilirdi. hiddink bir konuşmasında mert'te büyük potansiyel gördüğünü ve mert'in a milli takım atmosferini yaşamasını istediğini söylemişti. 3. kaleci sonuçta. ilk 18'e bile girmez.
Night_Mare17
09.Ekim.2011, 01:08
Rakip Azerbeycan bırakında Mert gelsin yani :D
meddah
09.Ekim.2011, 01:19
Adamı 1 sene evvel maç izlemiyor diye eleştiriyorduk. Şimdi Fenerbahçe'nin yedek kalecisini bir şekilde izlemiş, hakkında zamanında yorum bile yapmış ve nihayet milli takıma 3. kaleci olarak çağırıyor. Rahat bırakalım da işini yapsın artık.
Universal
09.Ekim.2011, 03:27
Volkan yerine alınacak hiçbir kaleci zaten maçta forma giymeyecekti, Mert sadece tecrübe olsun bu tadı yaşasın diye alındı.
Mert'e Fenerbahçe çok şey borçlu, kurtardığı penaltı sayesinde bu gün şampiyon olduk. :)
goosfraba
09.Ekim.2011, 03:30
Adamı 1 sene evvel maç izlemiyor diye eleştiriyorduk. Şimdi Fenerbahçe'nin yedek kalecisini bir şekilde izlemiş, hakkında zamanında yorum bile yapmış ve nihayet milli takıma 3. kaleci olarak çağırıyor. Rahat bırakalım da işini yapsın artık.
abi alem adamsın güldürdün :n:
KanaKe
09.Ekim.2011, 11:46
Stadla ne alakasi var yahu her stadda kufur ediliyor
saracoglunda yada inönüde ne zaman milli macta milli takim oyuncularina küfür edildigini gördün? fakat galatasaray taraftarinin her zaman yaptigi birsey bu... gecen mactada 90 dakika emre isliklandi ve ana avrat küfür edildi bu macta ise aynisi volkana yapildi.. bu tip olaylari nasil savunabiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten.
Night_Mare17
09.Ekim.2011, 11:51
saracoglunda yada inönüde ne zaman milli macta milli takim oyuncularina küfür edildigini gördün? fakat galatasaray taraftarinin her zaman yaptigi birsey bu... gecen mactada 90 dakika emre isliklandi ve ana avrat küfür edildi bu macta ise aynisi volkana yapildi.. bu tip olaylari nasil savunabiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten.
Galatasaray taraftarı ne alaka yahu. Milli maçta o stada her takımın taraftarı gidiyor hemen karalayacak bir şeyler bulmaya çalışın. Saraçoğlunda oyuncuya küfür edilmedi fakat Galatasaray'a ana avrat küfür ettiler.
E.Cartman
09.Ekim.2011, 11:55
İnönü'de basit bir Honduras maçında bile sadece futbolculara değil bize de küfredildi. O maçta ordaydım ve Beşiktaş taraftarı her kırmızı beyaz tezahuratını bir anda siyah beyaza çevirip bütün stada söyletmeye çalıştı. Biz yuhalayıncada üstüne bir ton küfür ettiler, ne anamız kaldı ne bacımız. Oyunculara ettikleri küfürleri saymıyorum bile. O yüzden hiç savunmayın diğer taraftarları küfür her maçta ediliyor. Emre'nin milli maçta ıslıklanmasını bende istemiyorum ki Kazakistan maçında Emre ıslıklanmadı aksine alkışlandı hatta tribüne bile çağırıldı. Ama taraftarın kişisel kinini kusmasını normal olarak karşılıyorum ben çünkü Emre'nin yaptığı bana göre büyük ayıptı ve yanlıştı.
Varonil
09.Ekim.2011, 12:01
Ama taraftarın kişisel kinini kusmasını normal olarak karşılıyorum ben çünkü Emre'nin yaptığı bana göre büyük ayıptı ve yanlıştı.
Taraftarın kişisel kinini kusacağı maç milli maç değil,Fenerbahçe'li futbolculara yapılanların hiçbir açıklaması yok.Kendi takımının lig maçında istediğin kadar anasına bacısına küfür et,milli maçta edince ne oluyor?
SAİT71
09.Ekim.2011, 13:43
2. olup play-off oynama durumunda Bosna, İsveç, Hırvatistan, Danimarka, İskoçya gibi takımlar bekliyor bizi yüksek olasılıkla. Hırvatlar ve Bosna inşallah gelmez kalırsak. Ancak içimden bir ses play-offlara gidemeyeceğimizi söylüyor.
KanaKe
09.Ekim.2011, 13:51
2. olup play-off oynama durumunda Bosna, İsveç, Hırvatistan, Danimarka, İskoçya gibi takımlar bekliyor bizi yüksek olasılıkla. Hırvatlar ve Bosna inşallah gelmez kalırsak. Ancak içimden bir ses play-offlara gidemeyeceğimizi söylüyor.
gitsek bile o saydigin takimlarin hepsine yeniliriz.
Fearless Coward
09.Ekim.2011, 13:56
Ermenistan var Sait...Umarım onlar gelir gerisini eleyeceğimizi sanmıyorum...Gerçi Ermanistan'da güçlenmiş onlara karşı da ne yaparız bilmem ama en azından şansımız yüksek olur diğer takımlara göre...
Night_Mare17
09.Ekim.2011, 14:08
Karadağ ile eşleşirsek benim için çok dramatik bir eşleşme olur. Fakat Karadağ gelsin istiyorum aralarında en kolayı.
Ermenistan var Sait...Umarım onlar gelir gerisini eleyeceğimizi sanmıyorum...Gerçi Ermanistan'da güçlenmiş onlara karşı da ne yaparız bilmem ama en azından şansımız yüksek olur diğer takımlara göre...
irlanda ermenistanın önünde ve bu hafta onlar karşılaşıyolar kaldıki irlanda bizi yener bence
Fearless Coward
09.Ekim.2011, 14:15
İrlanda eler ama Ermenistan gelebilir yani futbol bu her şey olabilir :D Fransa-Bosna var Danimarka-Portekiz var onlarda kesin değil Fransa ve Portekiz 2. olursa zaten biz unutalım Euro 2012'yi falan :D