PDA

View Full Version : Son Hafta Kayıpları

lordEAGLE
29.Mayıs.2006, 18:56
Son iki üç sezondur lider götürdüğüm ligleri son iki üç hftada kaybediyorum. Beşiktaşta fenere bir puan ile, bayernde werder iki puan ile(son üç maçı kazanamadım), roma ile de iki puan gerideyim ve son hafta.Üstümde inter var ve son iki maçı kaybettim. Su size de oluyo mu? Nasıl önüne geçilir???????????

uyurtsever
29.Mayıs.2006, 19:11
Bu takımın havaya girmesiyle alakalı bence .Sezon boyunca takımı teamtalk ta cok övmüssen böyle olabilir.Biraz daha mesafeli ol....

ronaldinho34
29.Mayıs.2006, 21:25
alakası warmı bilmiyorum ama bana hiç öle olmadı

cüneyt11
29.Mayıs.2006, 21:48
takımın ne? galiba beşiktaş.

ronaldinho34
29.Mayıs.2006, 23:22
Genelde ben son haftalarda 1. sıraya oturuyom:D

notformoney
30.Mayıs.2006, 16:21
bende hiç olmadı zaten son iki üç hafataya girdiğimde genelde sampiyonlugu ilan etmiş prestij maçları yapıyo oluyorum ama sen son haftalarda yada uzun bi galibiyet serisi yakalamışken bi taktiği değiştireyim diyip taktiği değiştiriyosan olbilir

eser3131
30.Mayıs.2006, 16:42
Bence De takımını Çok Övmüşsün Biraz Havalanmışlar - (Çak İki Tane Adam Olsunlar) - Bence Adamlarını biraz Eleştir Bi Kaçınada Uyarı Ver - Maç Sonunda Yenilirsen - Bu Takım İçin Utanç Vericiydi Falan De Ama Fazla Abartma - HADİ KOLAY GELSİN

nekop
30.Mayıs.2006, 18:36
abart sen bosverr işin ucunda sampiyonluk var mac ortasındayken onlara kazanmak için sahaya cıkın gibisinden bişeyler söyle

dnz498
30.Mayıs.2006, 18:39
benim başıma hiç gelmedi ama aklıma oyuncuların kondisyon düşüklüğünden kaynaklanabileceği ihtimali geliyor

Emurafu
01.Haziran.2006, 14:07
allahıma sükür böyle birsey basıma gelmedi

FatalRhymeR_58
01.Haziran.2006, 17:11
romayla 2. olmakta başarı

Emir_Bjk
01.Haziran.2006, 18:07
Son iki üç sezondur lider götürdüğüm ligleri son iki üç hftada kaybediyorum. Beşiktaşta fenere bir puan ile, bayernde werder iki puan ile(son üç maçı kazanamadım), roma ile de iki puan gerideyim ve son hafta.Üstümde inter var ve son iki maçı kaybettim. Su size de oluyo mu? Nasıl önüne geçilir???????????
O bana her ligde we her sezon bitimine 3 4 hafta kala aynısı oluo hiç puan fln alamıom zar zor 2-1 3-2 1-0 gibi skorlarla wede zorlanarak kazanıorm kazandıımda takımın hawasıyla ilgili olabilir ama arkadaşın dediği gibi :)

Selman Ozturk
01.Haziran.2006, 18:42
Bu tamamen oyuncuların psikolojisiyle alakalı bir durum. Son maçlar öncesinde oyuncuları daha iyi motive tmek gerek. Hele hele rakipleriniz küme düşme potasındaki takımlarsa daha fazla gayret gerek.

pessy
01.Haziran.2006, 18:52
Bu tamamen oyuncuların psikolojisiyle alakalı bir durum. Son maçlar öncesinde oyuncuları daha iyi motive tmek gerek. Hele hele rakipleriniz küme düşme potasındaki takımlarsa daha fazla gayret gerek.
fener-denizliye dönmesin diyosun :D