1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Son Hafta Kayıpları

Question Son Hafta Kayıpları

Son iki üç sezondur lider götürdüğüm ligleri son iki üç hftada kaybediyorum. Beşiktaşta fenere bir puan ile, bayernde werder iki puan ile(son üç maçı kazanamadım), roma ile de iki puan gerideyim ve son hafta.Üstümde inter var ve son iki maçı kaybettim. Su size de oluyo mu? Nasıl önüne geçilir???????????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Bu takımın havaya girmesiyle alakalı bence .Sezon boyunca takımı teamtalk ta cok övmüssen böyle olabilir.Biraz daha mesafeli ol....

alakası warmı bilmiyorum ama bana hiç öle olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

takımın ne? galiba beşiktaş.

Genelde ben son haftalarda 1. sıraya oturuyom

bende hiç olmadı zaten son iki üç hafataya girdiğimde genelde sampiyonlugu ilan etmiş prestij maçları yapıyo oluyorum ama sen son haftalarda yada uzun bi galibiyet serisi yakalamışken bi taktiği değiştireyim diyip taktiği değiştiriyosan olbilir

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Bence De takımını Çok Övmüşsün Biraz Havalanmışlar - (Çak İki Tane Adam Olsunlar) - Bence Adamlarını biraz Eleştir Bi Kaçınada Uyarı Ver - Maç Sonunda Yenilirsen - Bu Takım İçin Utanç Vericiydi Falan De Ama Fazla Abartma - HADİ KOLAY GELSİN

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abart sen bosverr işin ucunda sampiyonluk var mac ortasındayken onlara kazanmak için sahaya cıkın gibisinden bişeyler söyle

Nesil
    2005
    Yer
    ev

benim başıma hiç gelmedi ama aklıma oyuncuların kondisyon düşüklüğünden kaynaklanabileceği ihtimali geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

allahıma sükür böyle birsey basıma gelmedi

romayla 2. olmakta başarı

Quote Originally Posted by lordEAGLE
    Son iki üç sezondur lider götürdüğüm ligleri son iki üç hftada kaybediyorum. Beşiktaşta fenere bir puan ile, bayernde werder iki puan ile(son üç maçı kazanamadım), roma ile de iki puan gerideyim ve son hafta.Üstümde inter var ve son iki maçı kaybettim. Su size de oluyo mu? Nasıl önüne geçilir???????????
    O bana her ligde we her sezon bitimine 3 4 hafta kala aynısı oluo hiç puan fln alamıom zar zor 2-1 3-2 1-0 gibi skorlarla wede zorlanarak kazanıorm kazandıımda takımın hawasıyla ilgili olabilir ama arkadaşın dediği gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu tamamen oyuncuların psikolojisiyle alakalı bir durum. Son maçlar öncesinde oyuncuları daha iyi motive tmek gerek. Hele hele rakipleriniz küme düşme potasındaki takımlarsa daha fazla gayret gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Bu tamamen oyuncuların psikolojisiyle alakalı bir durum. Son maçlar öncesinde oyuncuları daha iyi motive tmek gerek. Hele hele rakipleriniz küme düşme potasındaki takımlarsa daha fazla gayret gerek.
    fener-denizliye dönmesin diyosun

Mesaj Yetkileri