PDA

View Full Version : Gelecek oyuncular gelmedi!!

sergenNn
29.Mayıs.2006, 20:10
Arkadaşlar transfer dönemi başlamadan önce bazı transferler yapmıştım.Gelecek Transferlerdede yazıyodu yani kesin gelicekti.Ancak transfer dönemi açıldığında hiçbiri gelmedi!! Gelen oyunculara baktım yok,gelecek oyunculara baktım yok,kadroya baktım yok,arattırdım benim takımda değil..
Deli oldum o kadar oyuncuyla tekrar anlaşmak biraz sinir bozucu oldu :D
Sizdede böyle bişey oldu mu hiç??
Bu arada versiyon 6.0.3.

dentaconstantin
29.Mayıs.2006, 21:02
Bana da aynısı oldu türkiyede 6 yabancı sınırlaması olduğundan önceden satın aldığın oyuncu elindeki yabancıları satmana rağmen gelmiyor sebebi de anladığım kadarıyla alacağın oyuncu 1 temmuzda geliyor sattığın oyuncuda 1 temmuzda gidiyor bunların aldığın oyuncu geleceği zaman hala senin 6 yabancı takımda görünüyo ve bundan dolayı transfer gerçekleşmiyor ben buna alıştım hemen 1 temmuzda alacağım yabancıya aynı teklifi bir daha yapıyorum biraz geç de olsa geliyor sen de alacağin adama teklif yap göreceksin önceden yaptığın teklifin aynısı duruyor olacak yani aynı teklifi 1 temmuzda yapacaksın

hezzo
29.Mayıs.2006, 21:43
aynı şey olmuştu banada bazen de offer yaptığım oyuncular yok oluyor bitanesi 16 yaşında emekli oldu 10 yıldır oynuyorum hala future transfers kısmında duruyor transferlerde baya bi hata var düzeltilmesi gereken

cüneyt11
29.Mayıs.2006, 21:47
menejerlik hayatımda ilk defa böle bişey duyuyorum.ama soradan yüklediğin yamalardan olabilir.yani 6.02 gibi.örnek sadece bu.

Cnkby
29.Mayıs.2006, 23:09
aynı şey olmuştu banada bazen de offer yaptığım oyuncular yok oluyor bitanesi 16 yaşında emekli oldu 10 yıldır oynuyorum hala future transfers kısmında duruyor transferlerde baya bi hata var düzeltilmesi gereken

ewet aynısı bendede olmuştu...katılıyorum sana...

eser3131
30.Mayıs.2006, 17:07
Bendede Oldu Bi Ara Galatasaraydayken - Bu Arada Yeri Değil Ama Söyleyeyim Dedim - Geçen Gün Bi Maç Yaptım Leverkisenle Ben Schalke - Adamları Penaltılarda 3-2 Yendim - Ama Devam Ettiğimde Bana Haber Geldi 3-1 Yenilmişim - Lanet Oyun Canımı Sıktı -

dnz498
30.Mayıs.2006, 18:07
banada her yıl aynı şey oluyor bir çözüm bulamadım o yüzden transfer dönemi başlar başlamaz tekrar teklif götürüyorum ama sanırım yabancı kontejyanından kaynaklanıyor oyuncuyu satsak dahi aldığımız oyuncu gelmiyor

SezaiAbi
31.Mayıs.2006, 17:19
temur altunhan 22 senedir future transfers de sakatlıktan dolayı emekli oldu

FatalRhymeR_58
31.Mayıs.2006, 22:54
gerçektende transferlerde çok fazla hata war

Emurafu
01.Haziran.2006, 13:55
kardes senin haberi olmadan onlar reddetmiştir

dnz498
01.Haziran.2006, 14:38
kardes senin haberi olmadan onlar reddetmiştir

dediğin gibi birşey olamaz yabancı kadronuz full dolu iken dışardan bi oyuncu almaya kalkın görürsünüz sezon sonunda gelmediğini

pessy
03.Haziran.2006, 12:35
bunlar çok oluyo yabanncı kontenjanın doluysa ve 1 temmuzda takımındaysa gelmez ama o yabancı gidince hemen alırsın

Del Piero_10
03.Haziran.2006, 14:00
para yetişmemiştir belki.

gookhan
03.Haziran.2006, 19:21
belki maas butcenden dolayi bisiler olmustur