PDA

View Full Version : CSKA Moskova - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maç]

Trabzonspor
18.Ekim.2011, 01:17
http://www.resimyukletin.com/di-1MN3.jpg
Yayın : Star Tv
Hakem : Mark Clattenburg

Fearless Coward
18.Ekim.2011, 01:20
Zor maç olacak umarım temsilcimiz kazanır...İddaacılara tavsiyem karşılıklı gol ya da üst oynasınlar bol gollü bir maç bekliyorum ben...

Trabzonspor
18.Ekim.2011, 01:23
Zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor.Sahadan 3 puan ile ayrılırsak bu guruptan çıkmamız garanti sayılır yok 1 puan alırsak kötünün iyisi demektir ama yenilirsek herşey bitmiş sayılmaz.Bu ligde yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Bizde onu düşünerek hareket etmeliyiz.

Deplasmanda iyi olduğumuzu göz önüne alırsak puan alabiliriz diye görünüyor ancak eksikler dikkat çekiyor.En önemli gol silahımız Burak cezalı ve bu cezasının son maçı.Henrique ve Vittek sakat.Bu maç Pawel ile işimiz zor olabilir.Orat alanda ve savunmada sağlam olursak gol atarız bir şekilde he atamdık diyelim sorun değil yemeyelimde :)

Bu Doumbia çok fena bir adama benziyor bize büyük sıkıntılar yaratabilir.Ona çare bulmalıyız.

Benim 11'imde şu ve çıkacak en iyi 11'de bu.

-----------------Tolga----------------
Celustka----Giray---Glo------Marek
----------Zokora------Colman--------
Serkan------------Adrian--------Halil
----------------Pawel----------------------

futureless
18.Ekim.2011, 01:27
Bu maçı kaybetmemesi halinde en kötü ihtimal 3. olacaktır Trabzonspor.Başarılar.

Kaka Leite
18.Ekim.2011, 01:40
Trabzonspor bugün zor da olsa beraberlik alacaktır diye düşünüyorum.

Tolga
Celustka--Giray--Glowacki--Marek
Zokora--Colman
Serkan----Sapara----Adrian
Pawel

Böyle çıkmalı bence özellikle Alanzinho değilde Sapara oynamalı nedeninin bilmiyorum :zuhaha

Ama oynamalı içimden bir ses o oynar ise gol atacak diyor :) Başarılar Trabzonspor.

byariff
18.Ekim.2011, 01:46
trabzonsporumuza basarilar diliyorum 1 puan alalim bizim olsun ozellikle wagner love , Alan Dzagoev, Doumbia bu 3 adama dikkat ederse trabzon 1 degil 3 puan bile alabilir ozellikle csk"nin kalecisi cok kotu bunu iyi degerlendirmeliyiz.

Trabzonspor
18.Ekim.2011, 01:59
Cska'nın durumu aslında hiç iyi değil son 8 maçında sadece bir takımı yenmiş oda zorla 2-1'lik skorla.Son maçında da ligde Terek ile 2-2 berabere kalmış.

anil luque
18.Ekim.2011, 02:00
İnşallah temsilcimiz puan ya da puanlarla döner. Bunu yapacak güçteler kesinlikle. Cska'da Honda ve Doumbia'ya dikkat etmek lazım eğer oynuyorlarsa. Bu arada Burak kaç maç ceza aldı yahu ?

Trabzonspor
18.Ekim.2011, 02:08
İnşallah temsilcimiz puan ya da puanlarla döner. Bunu yapacak güçteler kesinlikle. Cska'da Honda ve Doumbia'ya dikkat etmek lazım eğer oynuyorlarsa. Bu arada Burak kaç maç ceza aldı yahu ?

3 almıştı bu maçla birlikte sonlanıyor.

anil luque
18.Ekim.2011, 02:09
3 almıştı bu maçla birlikte sonlanıyor.

Saçmalığın daniskası ya neyse.

Teşekkür ettim bilgi için.

SAİT71
18.Ekim.2011, 11:50
CSKA'nın iyi bir kadrosu var. Etkili hızlı adamları var. Burada kolay kolay puan bırakacaklarını sanmıyorum. Kazanmaya daha yakın taraf onlar. Beraberlik şahane olur aslında.

byariff
18.Ekim.2011, 20:11
of of giray ile cok net gol kacirdik

Ralph
18.Ekim.2011, 20:16
Trabzon Şampiyonlar Ligi'nde şaşırtıcı bir sonuçlarını almaya bir yenisini ekleyecek diye düşünüyorum. Gerçi şaşırtıcı değil. Performansını beğeniyorum Avrupa'da Trabzonspor'un. Olması gerektiği gibi oynuyorlar. İnter maçı dahil.

byariff
18.Ekim.2011, 20:21
yine cok net gol kacirdik alanzinho ve halil ile

Ralph
18.Ekim.2011, 20:22
Alanzinho çok amatörce bir gol kaçırdı bence. Avrupa'da bu gibi pozisyonları kaçırmayacaksın.

Ziya38
18.Ekim.2011, 20:30
1-0 Cska....

byariff
18.Ekim.2011, 20:30
Glowacki ile gol attik ofsayatti sonraki csk pozisyonunda gol yedik doumbia atti 1-0.

Fearless Coward
18.Ekim.2011, 20:31
Neyse iyi oynuyoruz böyle devam etmeliyiz...Hoca Sapara'yı alırsa güzel olur 2. yarıda...

edit: derken yemişiz :(

byariff
18.Ekim.2011, 20:38
cok etkili geliyoruz...

Chinatown
18.Ekim.2011, 20:49
şanssız gol yedik, Glo'nun sırtına çarptı adamın önüne düştü. can sıkıcı oldu.. ama iyi oynuyoruz adamlarda pek birşey yok. umarım gol buluruz, Lille ve Inter'den sonra bu Cska bizi yenmeyi haketiyor. Umarım yenilmeyiz..

Fearless Coward
18.Ekim.2011, 20:52
Gole baktımda 3 kişi dalmışız yahu Vagner Love'a oda akıllıca davranmış...Kalecileri zaten pek iyi değil adam gibi kaleye top yollayabilirsek 1-1'i yakalayabiliriz...

anil luque
18.Ekim.2011, 20:52
Trabzon bence daha iyi olan taraf. Sahanın 3. bölgesinde beceriksiziz sadece. Halil yokları oynuyor. Burak olsaydı ne güzel olacaktı bea..

Ralph
18.Ekim.2011, 20:56
Trabzon bence daha iyi olan taraf. Sahanın 3. bölgesinde beceriksiziz sadece. Halil yokları oynuyor. Burak olsaydı ne güzel olacaktı bea..

Kesinlikle. Tam Burak'ın maçı bu maç

eng1n
18.Ekim.2011, 21:09
Trabzon'un forvetsiz oynaması biraz sıkıntı yaratmıştı bence ilk yarıda çok iyi olmasa da Brozek'in oyuna girmesi olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum bu arada şu dakikalarda tempo arttı biraz 2 takımdan biri gol bulabilir.

byariff
18.Ekim.2011, 21:20
halil yerine sapara girmeli.

byariff
18.Ekim.2011, 21:34
sapara girdi - cech cikti

Celutsa sol bek"e gecti serkan sag bek"e simdi sapara forvet arkasi.

byariff
18.Ekim.2011, 21:35
nalet olsun ya kontradan yedik 2-0 oldu.

byariff
18.Ekim.2011, 21:46
3-0 oldu demistim doumbiaya cok dikkat etmek gerek diye.

furkan58
18.Ekim.2011, 21:49
Doumbıa bana Emenekiye hatırlattı hızlı güçlü iyi oyuncu

byariff
18.Ekim.2011, 21:53
3-0 bitti evet yenildik ama skor kimseyi aldatmasin Trabzon bana gore daha iyiydi beceriksizlik vardi + savunma kotu trabzonun egemenin yoklugu hissediliyor, bu gruptan en az 4 puan almamiz lazim en kotu uefaya gitmek icin. insallah bugun macda berabere biter.

Fearless Coward
18.Ekim.2011, 21:54
3 golde defans hatasından geldi...Defans çok ileri çıkıyor valla sıradaki maçta Burak'ın olacağını düşünürsek Trabzonspor sağlam defans yaparsa evinde CSKA'yı yener...

Chinatown
18.Ekim.2011, 22:01
takımda 3 tane ilk 11 oynayabilecek oyuncu eksiği var, üçü de forvet. yapacak birşey yok, oynadık oynadık sonu gelmedi, defans da yoruldu goller de arka arkaya geldi.

ne lille ve interden sonra cska bizden 3 puan almayı hakedecek top oynadı, ne de biz puan almamayı hakedecek top oynadık. umarım Avni Aker'de yeneriz bu takımı. eğer yenersek problem olmaz bizim için.

Cska'yı Avni Akerde yenip, Lille ile de beraberliğe yatacağız, ve Inter'in tüm maçlarını kazanmasını bekleyeceğiz. Gruptan çıkma formulü budur.

Chinatown
18.Ekim.2011, 22:10
bir sorum var. şimdi biz bu grupta 8 puan topladık diyelim. o 8 puanla gruptan çıkmak ile, o 8 puanla 3. olup avrupa ligine devam etme arasında ülke ve takım puanına katkı bakımından fark var mıdır? yoksa mühim olan toplanan 8 puan mıdır?

Trabzonspor
18.Ekim.2011, 22:36
Kötüydük.Doumbia'yı tutarsak tamadır demiştim tutamadık.Gol atamayacağımız belliydi.Takımda forvet yokki kim atsın golü.Neyse artık bu maçı unutup Bursa maçına konsantre olmalıyız.

nannar
18.Ekim.2011, 22:42
maçın rusya'da oldugunu unutmuşum :D maç izlemeye gelmiştim ama bitmiş. Trabzon iyi mücadele etmiş sanırım ama skora yansımamış.Diğer maçlara inşallah

byariff
19.Ekim.2011, 00:43
bu tur seyler ne zaman bitcek acaba.

http://www.internetspor.com/data/news/1/1318957636-1.jpg

nannar
19.Ekim.2011, 00:45

hiçbir zaman :D

europeanconquer
19.Ekim.2011, 00:52
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298046_229694627092207_137712972957040_646372_1103 450712_n.jpg
Ne yazık ki sadece Fenerbahçe taraftarıda değil böyle şeyleri yapan.Hiç beklemezdim ama bizim taraftarımızda yapmış yapacağını.

Edit:Bugünkü maçtan değil bu görüntü.

Fearless Coward
19.Ekim.2011, 00:54
en fazla 5-10 kişidirler takmayın...

Bordo61Mavi
19.Ekim.2011, 01:06
Elbet birgun hepimizin Turk oldugunu anlicaz ama ne zaman :D Mac icin diyecek sozu Ertem Sener soyledi

Chinatown
19.Ekim.2011, 01:22
bu gerçekten üzücü. yani ben Fenerbahçeliler bizi sevsin, bize ölsün demiyorum. ama 'bazıları' 'Trabzonspor hakederek gitseydi sonuna kadar desteklerdim, ama haksızca gidiyorlar' gibisinden mazeretler uyduruyor ya, hani sevmiyorsun anlaşılır da böyle mazeretle insanı aptal yerine koymak yakışmıyor.

Neyseki Inter Lille'i yendi. bize düşen belli, Cska'yı yenip Lille'den de bir puan almak. Inter iki takımı da evinde yener. Şu Cska'yı biraz dikkat, bir de Burak ile Trabzonda yeneriz bence. Defansları hiç iyi değil (bizden kötü olmasın) ve her yan topta tehlike yaşattık. Umarım yeneriz.

titates1
19.Ekim.2011, 01:47
hiç böyle olaylar olmamışken bizim karşımızdaki bütün taraftarların yaptığı şey , ayrıca habertürk röportajlarını okudum biz moskovoda yaşıyoruz cska moskova taraftarıyız aynı zamanda fenerbahçeliyiz demişler , gerçi demelerine de gerek yok trabzonspor'un avrupadaki rakiplerini destekliyorum , yenilmesini istiyorum , kimseyi de aptal yerine koymuyorum.

Trabzonspor
19.Ekim.2011, 01:49
bu gerçekten üzücü. yani ben Fenerbahçeliler bizi sevsin, bize ölsün demiyorum. ama 'bazıları' 'Trabzonspor hakederek gitseydi sonuna kadar desteklerdim, ama haksızca gidiyorlar' gibisinden mazeretler uyduruyor ya, hani sevmiyorsun anlaşılır da böyle mazeretle insanı aptal yerine koymak yakışmıyor.

Neyseki Inter Lille'i yendi. bize düşen belli, Cska'yı yenip Lille'den de bir puan almak. Inter iki takımı da evinde yener. Şu Cska'yı biraz dikkat, bir de Burak ile Trabzonda yeneriz bence. Defansları hiç iyi değil (bizden kötü olmasın) ve her yan topta tehlike yaşattık. Umarım yeneriz.

Evet duran toplarda birhayli tehlikeli olduk.Bakalım içeride ki maçı kazanırsak 7 puana ulaşırız.İnter 2 takımıda iç sahada yense lider çıkar zaten.Lille deplasmanından puan alamsakta Lille 5 CSKA 4 bizde 7 puanda oluyoruz.Bu durumda Trabzonspor - İnter maçından alınacak 1 puan bizi üst tura götürür yada en kötü UEFA'ya.

BaGa TaRKaN
19.Ekim.2011, 02:07
Maçı İzledim Trabzonun Yaratıcı 10 Numara Tabiriyle Bir Oyuncuya ve Kuvvetli, Rakip Defansı Parçalayan Bir Santrafora İhtiyacı Var Elindeki Forvetlerden Ne Halil, Ne de Brozek Bu Tip Adamlar Değil Defans ve Ortasahası Derli Toplu Beğendim İlerde Tutmasına Rağmen Defansı Kuru Çıkışlar Sonunu Hazırladı Eğer 1-1'i Yakalayabilseydi Çok Farklı Olurdu. Ama Oyun Kuracak Takımı Atağa Kaldıracak Pas Yapacak Adamdan Yoksun

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Ekim.2011, 02:14
Aslinda Trabzonda 10 numara bollugu var da, ilerde bunu degerlendirecek tek forvetleri var, Burak. Yoksa Zokora disinda hepsi yetenekli ortasaha, Serkani sag bek diye sayarsak. Bitirici kosulari ve vuruslari yapicak forvet eksikliginden maci verdi TS. Gol yemeyecek takim degildi yoksa CSKA. Uzun sure 1-0 gitti mac ve TSde forvetler butun mac naptilar merak konusu :D.

BaGa TaRKaN
19.Ekim.2011, 02:17
Hep İlerdeydi Ama Çok Savruktu Takım İlerde. Bir Allah'ın Kulu Oyunu Yönetemez mi Yahu Ne Pas Var Ne Bişey Var Hiç Oyun Kuramadılar

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Ekim.2011, 02:21
Ilk yarinin sonuna kadar ya da gole kadar diyelim, gayet iyidi top hakimiyeti ama geriye dusunce sendeledi o konuda TS. Kurgu tamamen 0-0 in uzerine kurulmus. Golden sonra duzen bozuldu tamamen, dedigin gibi takim savruldu.

Deus Dominus
19.Ekim.2011, 09:40
Kaleyi bulan şutu olmadı ki dün akşam Trabzonspor'un. Son vuruşlarda çoook kötüydüler. Sadece hatırladığım ilk yarıda Alanzinho'nun kaleciye faul yaptığı pozisyonda (hakemin devam ettirdiği) Halil'in boş kaleye topu gönderemediği şut. Başka yok herhalde. CSKA'nın 5 şutu kaleyi buldu 3'ü gol. Bitiricilik farkı buradan da belli. İnşallah kalan maçlarda Burak sahada olacak. İki maç Avni Aker'de, bir maç Fransa'da. Trabzonspor bu gruptan çıkar.

SAİT71
19.Ekim.2011, 11:42

Tartışma çıkarmak gibi olmasın ama G.Saray taraftarları biz Chelsea ile çok önemli bir maça çıkacakken onları havaalanında karşılayınca neden böyle tepkiler gelmedi :) ???

sarianet
19.Ekim.2011, 12:45

bedirhan gökçenin güzel bi lafı var

sen benden temiz değilsin ki.

afeneri beşiktaşı galatasaraylısı trabznlusu hepsi yapıyor bunu hepsine de örnekler çıkartabiliriz sonuçta futbol o kadar gözümüzü boyuyor ki takımlar ırkımızın önüne geçiyor

hiç kimse temiz değil kimse kimseyi bu konuda suçlayamaz özeti bu

Bordo61Mavi
19.Ekim.2011, 13:44
Yanliz Glowackinin attigi gol ofsayt degil gibi geldi bana.

Bordo61Mavi
19.Ekim.2011, 13:55
http://s14.directupload.net/images/111019/kjg8usr9.png

Trabzonspor
20.Ekim.2011, 01:50
Gol: Trabzonspor: 0 – CSKA Moskova: 3
Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - CSKA Moskova: 13
İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 5
İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 6
Faul: Trabzonspor: 17 - CSKA Moskova: 14
Korner: Trabzonspor: 8 - CSKA Moskova: 1
Ofsayt: Trabzonspor: 10 - CSKA Moskova: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 58 - CSKA Moskova:% 42

Şu istatistiklere bak yahu.

Varonil
20.Ekim.2011, 01:57

Amacım burada tartışma çıkartmak değil.Fakat Fenerbahçe'nin hakkı olan bir yere başka bir takım gidiyorsa ben o takımı desteklemem,rakibini desteklerim.Şu an Fenerbahçe taraftarlarının %99'unun da böyle düşündüğüne adım gibi eminim.Bunun kimseyi aptal yerine koymak olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca Chelsea'yi havaalanında karşılamalar,PAOK ile kardeş takım olmalar hiç sorun olmadı da bu mu tek sorun oldu yani? Moskovalı Aslanlar neden sevinmediler dün akşamki galibiyete?

uAburak89
20.Ekim.2011, 19:11
2000'deki Uefa kupası finali öncesi yapılanları da biliyoruz, bu konuda yazılanların hepsinden daha eski. Üstelik ben bütün olayların fitilini ateşleyen şey olduğunu düşünüyorum.