Yayın : Star Tv
Hakem : Mark Clattenburg
Yayın : Star Tv
Hakem : Mark Clattenburg
Zor maç olacak umarım temsilcimiz kazanır...İddaacılara tavsiyem karşılıklı gol ya da üst oynasınlar bol gollü bir maç bekliyorum ben...
Zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor.Sahadan 3 puan ile ayrılırsak bu guruptan çıkmamız garanti sayılır yok 1 puan alırsak kötünün iyisi demektir ama yenilirsek herşey bitmiş sayılmaz.Bu ligde yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Bizde onu düşünerek hareket etmeliyiz.
Deplasmanda iyi olduğumuzu göz önüne alırsak puan alabiliriz diye görünüyor ancak eksikler dikkat çekiyor.En önemli gol silahımız Burak cezalı ve bu cezasının son maçı.Henrique ve Vittek sakat.Bu maç Pawel ile işimiz zor olabilir.Orat alanda ve savunmada sağlam olursak gol atarız bir şekilde he atamdık diyelim sorun değil yemeyelimde
Bu Doumbia çok fena bir adama benziyor bize büyük sıkıntılar yaratabilir.Ona çare bulmalıyız.
Benim 11'imde şu ve çıkacak en iyi 11'de bu.
-----------------Tolga----------------
Celustka----Giray---Glo------Marek
----------Zokora------Colman--------
Serkan------------Adrian--------Halil
----------------Pawel----------------------
Last edited by Trabzonspor : 18.Ekim.2011 at 01:46
Bu maçı kaybetmemesi halinde en kötü ihtimal 3. olacaktır Trabzonspor.Başarılar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Trabzonspor bugün zor da olsa beraberlik alacaktır diye düşünüyorum.
Tolga
Celustka--Giray--Glowacki--Marek
Zokora--Colman
Serkan----Sapara----Adrian
Pawel
Böyle çıkmalı bence özellikle Alanzinho değilde Sapara oynamalı nedeninin bilmiyorum![]()
Ama oynamalı içimden bir ses o oynar ise gol atacak diyorBaşarılar Trabzonspor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
trabzonsporumuza basarilar diliyorum 1 puan alalim bizim olsun ozellikle wagner love , Alan Dzagoev, Doumbia bu 3 adama dikkat ederse trabzon 1 degil 3 puan bile alabilir ozellikle csk"nin kalecisi cok kotu bunu iyi degerlendirmeliyiz.
Cska'nın durumu aslında hiç iyi değil son 8 maçında sadece bir takımı yenmiş oda zorla 2-1'lik skorla.Son maçında da ligde Terek ile 2-2 berabere kalmış.
İnşallah temsilcimiz puan ya da puanlarla döner. Bunu yapacak güçteler kesinlikle. Cska'da Honda ve Doumbia'ya dikkat etmek lazım eğer oynuyorlarsa. Bu arada Burak kaç maç ceza aldı yahu ?
CSKA'nın iyi bir kadrosu var. Etkili hızlı adamları var. Burada kolay kolay puan bırakacaklarını sanmıyorum. Kazanmaya daha yakın taraf onlar. Beraberlik şahane olur aslında.
of of giray ile cok net gol kacirdik
Trabzon Şampiyonlar Ligi'nde şaşırtıcı bir sonuçlarını almaya bir yenisini ekleyecek diye düşünüyorum. Gerçi şaşırtıcı değil. Performansını beğeniyorum Avrupa'da Trabzonspor'un. Olması gerektiği gibi oynuyorlar. İnter maçı dahil.
FM Gazetesi
yine cok net gol kacirdik alanzinho ve halil ile
Alanzinho çok amatörce bir gol kaçırdı bence. Avrupa'da bu gibi pozisyonları kaçırmayacaksın.
FM Gazetesi
1-0 Cska....
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Glowacki ile gol attik ofsayatti sonraki csk pozisyonunda gol yedik doumbia atti 1-0.
Neyse iyi oynuyoruz böyle devam etmeliyiz...Hoca Sapara'yı alırsa güzel olur 2. yarıda...
edit: derken yemişiz![]()
cok etkili geliyoruz...
şanssız gol yedik, Glo'nun sırtına çarptı adamın önüne düştü. can sıkıcı oldu.. ama iyi oynuyoruz adamlarda pek birşey yok. umarım gol buluruz, Lille ve Inter'den sonra bu Cska bizi yenmeyi haketiyor. Umarım yenilmeyiz..
Gole baktımda 3 kişi dalmışız yahu Vagner Love'a oda akıllıca davranmış...Kalecileri zaten pek iyi değil adam gibi kaleye top yollayabilirsek 1-1'i yakalayabiliriz...
Trabzon bence daha iyi olan taraf. Sahanın 3. bölgesinde beceriksiziz sadece. Halil yokları oynuyor. Burak olsaydı ne güzel olacaktı bea..
Trabzon'un forvetsiz oynaması biraz sıkıntı yaratmıştı bence ilk yarıda çok iyi olmasa da Brozek'in oyuna girmesi olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum bu arada şu dakikalarda tempo arttı biraz 2 takımdan biri gol bulabilir.
halil yerine sapara girmeli.
sapara girdi - cech cikti
Celutsa sol bek"e gecti serkan sag bek"e simdi sapara forvet arkasi.
nalet olsun ya kontradan yedik 2-0 oldu.
3-0 oldu demistim doumbiaya cok dikkat etmek gerek diye.
Doumbıa bana Emenekiye hatırlattı hızlı güçlü iyi oyuncu
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
3-0 bitti evet yenildik ama skor kimseyi aldatmasin Trabzon bana gore daha iyiydi beceriksizlik vardi + savunma kotu trabzonun egemenin yoklugu hissediliyor, bu gruptan en az 4 puan almamiz lazim en kotu uefaya gitmek icin. insallah bugun macda berabere biter.