PDA

View Full Version : [9.Hafta] Gaziantepspor - Trabzonspor

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 16:57
http://img200.imageshack.us/img200/209/ganttrab.jpg (http://img200.imageshack.us/i/ganttrab.jpg/)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ekim.2011, 18:35
Gaziantepspor Abdullah hoca geldikten sonra çok ciddi toparlandı. Trabzonspor'da ise Burak yok... Gaziantepspor'un Burağın olmamasını iyi değerlendirip kazanacağını düşünüyorum.

furkan58
28.Ekim.2011, 18:36
Gaziantep puanlar toplayıp çıkışa geçti bu maçtanda 3 puan alırlar

Deus Dominus
28.Ekim.2011, 21:24
Gaziantepspor'da Mami yine gol atar, Trabzonspor'da Burak'ın olmadığını bilmiyordum, öyleyse kesin Gaziantepspor kazanacak :) Burak yoksa gol de yok Trabzonspor'da :)

byariff
28.Ekim.2011, 21:33
Burak,sapara,volkan sen yok trabzonun isi cok zor antep veya beraberlik diyorum

futureless
29.Ekim.2011, 19:27
Trabzonspor'un kazanması bana göre bu kez sürpriz olur , Burak da yok kadroda malum.

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Serdar
Emre
Dany
Ivan
Sosa
Popov
Orhan
Binya
Olcan
Muhammet

TRABZONSPOR
Tolga
Celustka
Giray
Glowacki
Cech
Serkan
Aykut
Colman
Adrian
Halil
Brozek

Bordo61Mavi
29.Ekim.2011, 19:31
Yedeklerde 2 kalecimiz var :) ceza yememek icin.

Altyapida ciddi sorunlar var, en son Gokdeniz ve Tolga geldi onlarda geldi kac yasina.

sananes
29.Ekim.2011, 19:54
Trabzonspor'un bu kadroyla kazanması çok olası gözükmüyor. Gaziantep kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Maç çok tempolu başladı, Adrian iyi oyuncu.

sananes
29.Ekim.2011, 21:52
Trabzonspor'un bu kadroyla kazanması çok olası gözükmüyor. Gaziantep kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Maç çok tempolu başladı, Adrian iyi oyuncu.

Yanıldım. Ama Halil'de çok ekstra bir katkıyla oynadı bugün.Formunu buluyor sanırım, eğer ki bulursa harika bir alternatif silahı olur trabzonspor'un.

Facx
29.Ekim.2011, 21:52
93 te halil attı 1-0 kazandı Ts

sarianet
29.Ekim.2011, 21:53
olacak şey değil ya otuz saniye dayanamadılar halil ilk golünü attı

narakan1969
29.Ekim.2011, 21:53
Maçın başından beri Murat girsin girsin dedim, girmeseydi keşke. Ama maçın hakkı beraberlikti.

Bordo61Mavi
29.Ekim.2011, 21:56
Off off cok iyi oldu eksik kadroyla valla.

Chinatown
29.Ekim.2011, 22:00
bugün güzel yaptığımız şey, uzun süredir ilk kez takım defansında direnci iyi yapmamızdı. gol ve galibiyet ekstra oldu, ama iki haftada 7 gol atan Antep'ten gol yemeden dönmek sevindiriciydi. onun dışında zaten oyun anlamında kötü oynamıyorduk, zor gol atıp kolay yiyorduk.

Aykut bugün iyiydi, 6 haftada dönecek denen Henrique'nin 3 haftada dönmesi de sevindirici oldu. Asisti de güzeldi.

öte yandan Antep-EsEs-Bursa üçlüsünden deplasmanda alınan 7 puan, bu sıkışık fikstürde çok iyi oldu.

Trabzonspor
29.Ekim.2011, 22:01
Şu galibiyet çok iyi oldu.CSKA maçından önce iyi moral oldu.İiyice dinlenip o maçıda kazanmalıyız.

narakan1969
29.Ekim.2011, 22:12
bugün güzel yaptığımız şey, uzun süredir ilk kez takım defansında direnci iyi yapmamızdı. gol ve galibiyet ekstra oldu, ama iki haftada 7 gol atan Antep'ten gol yemeden dönmek sevindiriciydi. onun dışında zaten oyun anlamında kötü oynamıyorduk, zor gol atıp kolay yiyorduk.

Aykut bugün iyiydi, 6 haftada dönecek denen Henrique'nin 3 haftada dönmesi de sevindirici oldu. Asisti de güzeldi.

öte yandan Antep-EsEs-Bursa üçlüsünden deplasmanda alınan 7 puan, bu sıkışık fikstürde çok iyi oldu.

Ben Aykut'u çok beğendim gerçekten.

Wagner'i çok aradık ama yaptığı hareketin bir cezası olmadı idi.

Birde şu Elyasa ve Şenol Can bana çok riskli adamlar gibi geliyor. Sanki her an hata yapacaklarmış gibi :D

Universal
29.Ekim.2011, 22:17
Tamam yemek yiyecektim; tvyi kapatıyordum, gol olur dedim, olduda demez olaydım emi. :) Trabzon'da Burak'dan sonra sanırsam ilk kez birisi gol attı, umarım bu Trabzon için olumlu sinyaldir.

kalemci
29.Ekim.2011, 22:43
Hayır, üçünü defa oldu farklı oyuncunun gol atması :)

Trabzonspor
30.Ekim.2011, 00:55
Tamam yemek yiyecektim; tvyi kapatıyordum, gol olur dedim, olduda demez olaydım emi. :) Trabzon'da Burak'dan sonra sanırsam ilk kez birisi gol attı, umarım bu Trabzon için olumlu sinyaldir.

Şuanda 14 gol var ve bunların 11'ini Burak attı.

Bence bu Burak mevzusu çok büyüdü.O bu takım forveti ve görevini yapıyor tabiki o gol atacak ve biz kazanacağız.Nasıl Real'de Ronldo atınca veya Higuain atınca kimse yadırgamıyorsa veya Fenerbahçede Alex atınca kimse yadırgamıyorsa artık bu Burak attı kazandı muhabbeti beni fazlasıyla sıktı.Bu olaya baişka bir açıdan bakarsak Tolga tuttu kazandık.Herkes görevini yapsın gerisi hikaye.

COLMAN20
30.Ekim.2011, 13:43
Zokora'nın yokluğunda orta sahamızın otoban olacağını düşünüyordum ama Aykut orayı kendi çapında idare etmiş. Henrique'nin iyi bir asistle dönmesi sevindirici, takıma katkısı olacaktır.