PDA

View Full Version : TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Pages : [1] 2

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 21:54
Normal sezon maçlarını bu başlık altından konuşalım arkadaşlar.Büyük maçlar için ayrı başlıklar açılabilir.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2011, 21:55
Beşiktaş Telekom'un 'hatlarını kesti'
Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş Milangaz deplasmanda Türk Telekom'u 97-88 mağlup etti.

Beko Basketbol Ligi'nde 3. hafta açılış maçında, henüz mağlibiyeti bulunmayan iki takım, Beşiktaş Milangaz ve Türk Telekom, Ankara'da karşılaştı. Maçı Beşiktaş 11 sayı farkla kazanmayı başardı.

Henüz ilk dakikalarda rakibi karşısında üstünlüğü ele geçiren Beşiktaş, tamamını önde götürdüğü karşılaşmanın; ilk yarısını 54-38, maçı da 97-88 kazanarak üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Milangaz'da Deron Williams 23 sayı 8 asistle oynarken, Kemp 25 sayı ile siyah-beyazlıların en skorer ismi oldu. Türk Telekom'da ise Washington 29 sayı atarak maçın en skorer ismi olmayı başardı.

Türk Telekom 88-97 Beşiktaş Milangaz

1.Çeyrek: 23-27
Devre: 38-54
3.Çeyrek: 63-72

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ekim.2011, 22:57
İyi gidiyoruz iyi :) D-Will'de yavaş yavaş farkını hissettiriyor. :)

Fearless Coward
28.Ekim.2011, 23:04
Haber yanlış maç 9 sayı farkla bitmiş 11 nerden çıktı:D

anil luque
29.Ekim.2011, 15:40
Lokavt saçma sapan bir zamanda bitmezse bu sene çok iş yapacağız. Ah şu Avrupa'dan elenmeseydik , hala aklımdadır o maç =/

GeNç KaRTaL
06.Kasım.2011, 20:36
Dev derbi Beşiktaş Milangaz'ın 83-78

Beko Basketbol Ligi dördüncü hafta mücadelesinde Beşiktaş Milangaz Fenerbahçe Ülker 83-78 yenerek namağlup ünvanını sürdürdü.

Sezonun ilk derbisinde Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler

Beşiktaş Milangaz oldukça zorlu bir mücadelenin sonucunda Fenerbahçe Ülker'i 83-78'lik skorla devirdi.

Takımlar sahaya şu beşlerle çıktılar.

Beşiktaş Milangaz

Zoran Ergec, Deron Williams, Semih Erden, Can Akın, Marcelus Kemp

Fenerbahçe Ülker

Reko Ukic, Ömer Onan, Vidmar, Emir Preldzic, Gist

1. Periyot skoru: 28-20 Beşiktaş lehine

2. Periyot skoru: 47-34 Beşiktaş lehine

3.Periyot skoru: 64-50 Beşiktaş lehine

Night_Mare17
06.Kasım.2011, 20:49
D-Will show kısa ve net.

vego
06.Kasım.2011, 20:51
Çok güzel maçtı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Kasım.2011, 21:16
Her gece yatmadan önce dua ediyorum ki lokavt bitmesin... :)

anil luque
07.Kasım.2011, 14:30
Maçı baştan sona üstün götürdük. Son periyot rakibimiz biraz kıpırdanır gibi oldu ancak D-Will maçı almayı kafasına koymuştu bir kere bırakması olmazdı. Ukicle girdiği üçlük yarışında da bunu açıkça belli etti :)

Daha önce de söylediğim gibi lokavt erken bitmezse (ki bu sene nba iptal gibi duruyor) çok büyük işler başaracağız tabii sakatlık vb badirelerden de uzak kalırsak. Çok güzel bir hava yakaladık gerçekten Allah bozmasın.

Tebrikler Kartal !

Lucas Neill
13.Kasım.2011, 17:18
Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe Ülker, sezon başında yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Türk Telekom’u ağırladı.

Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün bir oyun sergileyen Türk Telekom, salondan da 83-64'lük skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe Ülker, bu mağlubiyetle ligdeki ikinci yenilgisini aldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf başkent temsilcisi Türk Telekom oldu. İlk 4 dakikayı 10-4 önde geçen konuk ekip, Mehmet Okur ve Washington’ın sayılarıyla rakibinin farkı eritmesine izin vermedi ve ilk çeyreği de 22-14 önde kapattı.
İkinci çeyreğe Ali Karadeniz’in basketiyle başlayan Türk Telekom, skoru 24-14’e getirerek farkı çift hanelere taşıdı. Ancak Gist ve Bogdanovic’in hücumda devreye girmesiyle birlikte oyunda dengeyi kuran Fenerbahçe Ülker, farkı 2 sayıya kadar indirdi: 23-25. Başkent temsilcisi sarı lacivertlilere cevap vermekte gecikmedi. Üst üste kolay sayılar bulan Türk Telekom, arayı yeniden açtı ve soyunma odasına da 41-31 önde gitti.
Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinin ilk dakikalarından iki takım da skor üretmekte sıkıntı yaşadı. Fenerbahçe Ülker boş atışları değerlendiremezken, Mehmet Okur’la sayılar bulmaya başlayan Türk Telekom, skoru 64-48’e getirerek farkı 16 sayıya kadar çıkardı ve son çeyreğe de 14 sayılık avantajla başladı: 50-64.
Son çeyreğin ilk dakikalarında Türk Telekom’da Mehmet Okur, ikinci sportmenlik dışı faulünü alarak diskalifiye edildi. Başkent ekibinin savunmasını kolay aşmaya başlayan sarı lacivertliler, arayı kapatmaya başladı. Ancak Kambala'nın hücumda sahne almasıyla birlikte yeniden ipleri eline geçiren başkent ekibi, farkı daha da artırdı ve salondan da 83-64 galip ayrıldı.

Türk Telekom'da Kambala 20 sayı ve 5 ribaundla galibiyette büyük pay sahibi olurken, Mehmet Okur 18 sayı, 9 ribaund, Washington da 16 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle mücadele etti.

Fenerbahçe Ülker'de Oğuz Savaş'ın 12 sayı, 8 ribaundu ile Gist'in 10 sayı ve 6 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Sirius Black
13.Kasım.2011, 22:20
İşte büyük bir takım böyle mağlup olur anca.

Gururumuzsun Galatasaray.

http://s14.directupload.net/images/111113/66fcnc7m.swf

uAburak89
13.Kasım.2011, 22:28
Mücadele çok üst düzeydeydi, maçtan keyif aldım. Kısalardan katkı gelse ve inanılmaz bir şekilde en az 5 topumuz çemberin içinden enteresan şekilde çıkmasa farklı olabilirdi. 14 sayı geriden gelip farkı düşürdük ama tecrübe faktörü ön plana çıktı.

byariff
13.Kasım.2011, 22:31
Kerem"i durduramadik attigi her 3"luk hemen hemen girdi Kerem"i durdursak maci alirdik ve bizde baya 3"luk kacirdik shumpert,lakovic falan kolay toplari atamadilar.

vego
16.Kasım.2011, 23:34
Antalya BŞB Koçunu Buldu (http://www.solobasket.net/2011/11/antalya-bsb-kocunu-buldu.html)

http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/11/sakota-300x212.png (http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/11/sakota-300x212.png)

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya BŞB, Geçtiğimiz günlerde koç Serdar Apaydın ile yollarını ayırmıştı. Antalya BŞB, geçtiğimiz sezon Trabzon'u çalıştıran Dragan Sakota ile anlaşmaya vardı. Hiç kimse bu ismi beklemiyordu. Sürpriz bir isim oldu. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Solobasket

anil luque
25.Kasım.2011, 21:45
Aliağa deplasmanından 92-80lik galibiyetlik döndük.

byariff
25.Kasım.2011, 21:54
besiktasin iyi kadrosu var ama savunmada sorunlar var galiba cok sayi yiyorlar.

anil luque
25.Kasım.2011, 23:50
Biraz oyun tarzımızla alakalı bu durum Arif. Tempoyu genelde yüksek tutuyoruz gidip gelişler çok oluyor. Sete set hücumlardaysa genelde savunmamız iyi. Ama yine de olması gereken seviyede değil orada haklısın.

vego
17.Aralık.2011, 20:44
Bugünkü derbiyi takan pek yok galiba. :)

anil luque
17.Aralık.2011, 21:17
Takımımıza güvenim tam. Kuponumda da 1den 1 verdim direk :)

Pops-Andric eşleşmesi kilit olacak bence. Andric'ten gelecek ekstra skor katkısını kesebilirsek çok rahatlarız.

vego
17.Aralık.2011, 23:16
7 kişilik rotasyona rağmen 73-65 kazanmasını bildik.GSMP gerçekten rezil bir oyun oynadı bugün.

C h A o S
17.Aralık.2011, 23:27
Rakibin en önemli skoreri olmamasına karşın "vego"nunda dediği gibi rezalet bir oyun oynadık.Bu sezonun en kötü Galatasaray'ı vardı sahada.Nedenini Oktay hocanın iyi irdelemesi lazım.
Erceg ve Hawkins iyi işler yaptı bugün.Özellikle Erceg salon dışından atsa girecekti.İyi bir transfer olmuş Beşiktaş adına.

Songaila'yı takımdan göndermemiz lazım.Adam ruh gibi geziniyor sahada.Bu adam nasıl Nba'de oynamış merak ediyorum.Çok balon çıktı adam.Lakovic'te hala istenilen performansı veremiyor.Onunda toparlanması lazım.

Bizim takıma 3 ve 4 numara şart.Oktay hoca takviye istemiyor ama görünen köy kılavuz istemez.Bir Erceg'e bakıyoruz birde Songaila'ya.

footballer33
17.Aralık.2011, 23:50
Açık söylemek gerekirse; kesinlikle yeniliriz diyordum, bu galibiyet çok iyi oldu. Efes dışında önemli bir maçımız kalmadı ilk yarıda. Bu sayede ilk 3'te bitireceğiz devreyi ve 2. devreye de yeni transferlerle girip daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Tebrikler Beşiktaş'ım.:)

anil luque
18.Aralık.2011, 00:02
Marcellus Kemp'in olmadığını bilmiyordum açıkçası. Böylesine önemli bir skor opsiyonunun yokluğuna rağmen bu sezonun istim üstündeki ekiplerinden birini yenmek çok güzel oldu. Tebrikler KARTALIM

LaigLeNoiR
18.Aralık.2011, 01:58
Bravo takıma Williams ve Semih gittikten sonra hem de Kemp'de yokken derbide kazanmak büyük başarı. Bu başarının sebebide kesinlikle koç Ergin Ataman'dır.

Suicider
29.Aralık.2011, 01:15
FB-GS macina hala gecen derbiden dolayi iddaanamede konusmalarida gecen Recep Ankarali verilmis komedi gercekten:)

C h A o S
29.Aralık.2011, 01:20
Geçen hafta Engin Kennerman'dan sonra derbide "her şey kontrol altında" R.Ankaralı.Şaşırdık mı? hayır.

Derbi içinse rakipte Preldzic yok ve 1 yabancısıda tribünde olacak.Açıkçası sakatlıktan çıkan Ömer'i ve son haftaların formda oyuncusu Oğuz'u durdurursak maçı alırız diye düşünüyorum.Güzel bir maç olucak.Ancak niye cuma günü oynanıyor maç onu anlamadım.

RaSenGan
30.Aralık.2011, 19:53
Maçın hakeminden sonuç belli zaten izlemeye gerek yok :)

DisCo
30.Aralık.2011, 21:45
Galatasaray kazanırsa ne olacak peki?

byariff
30.Aralık.2011, 22:59
Küfüre anons sadece Abdi İpekçide oluyormuş anladık :)

byariff
30.Aralık.2011, 23:16
Oktay Hoca'ya yabancı madde isabet etti Fenerbahceli Taraftarlar Tarafindan.. hakemler soyunma odasına gitti. ayrica oktay hocaya şimdi de küfürler ediliyor..

C h A o S
30.Aralık.2011, 23:18
Fenerbahçe taraftarı maçın başından beri küfürlü tezahüratlar yapıyor.Sahaya yabancı maddelerde cabası.Büyük ihtimal salon boşaltılcak.

Suicider
30.Aralık.2011, 23:19
Herkese küfur edin herkese madde atinda oktay hocaya bunlarin olmasi hic yakismiyor yahu.Nese her derbide alistik artik.

barahir
30.Aralık.2011, 23:20
Ayıp etmişler şimdi..

Suicider
30.Aralık.2011, 23:28
Yok yahu ne ayip edicekler derbi deyince maddeler atilir küfürler edilir olmasi gereken bu :)

barahir
30.Aralık.2011, 23:30
Yok ben ciddi söylüyorum, en azından basketbolda olmaması lazım bunların..

C h A o S
30.Aralık.2011, 23:44
70-62 öndeyiz.

RaSenGan
30.Aralık.2011, 23:55
Galatasaray kazanırsa ne olacak peki?

Hakeme rağmen kazanmış olacağız :D

byariff
30.Aralık.2011, 23:57
76-76 su an

Bekq
31.Aralık.2011, 00:03
Helal olsun HELAL..

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Aralık.2011, 00:03
FBU 80-79 MPGS mac bitti...

C h A o S
31.Aralık.2011, 00:04
Ben böyle bir maç görmedim.Maç sonunu o kadar kötü oynadık ki resmen rakibe geri gel dedik.Yine son topu bulduk ancak Gordon ile değerlendiremedik.Güzel maç oldu.Tansiyon çok yüksekti.

byariff
31.Aralık.2011, 00:04
Hak ettigimiz maci son periyotta resmen rakibe hediye ettik. guzel macdi

sui generis
31.Aralık.2011, 00:05
Muthis destegimizle hakeme rağmen kazanmasını bildik. Bu taraftarla bu takım herseyi hakediyor

Fearless Coward
31.Aralık.2011, 00:08
Valla maçı kendi ellerimizle verdik...Tebrik ediyorum Fenerbahçe Ülker'i...Abdi İpekçi'de kazanmalıyız mutlaka...

Suicider
31.Aralık.2011, 00:08
Sen bütün mac önde götür son 2 dk da ver maci.Neyse saglik olsun.Tebrikler fb

furkan58
31.Aralık.2011, 00:09
Hakemlere rağmen o kadar eksiğe rağmen müthiş galibiyet. Biraz daha yüzdeli atabilsek serbest atışlarda , üçlüklerde maçı çoktan koparabilirdik . Helal olsun çocuklar .

Sekopej
31.Aralık.2011, 00:11
Engin sakatlığın etkisini tamamen üzerinden atsın, Ukiç falan hikaye.:)

Ömer'in sakat oynaması, Tomas ve Engin'in uzun süren sakatlıklardan yeni çıkması, Ukiç'in sakatlanması, Mirsad'ın yokluğu, Emir de yoktu bugün, O'nun da mı sakatlığı var, takip edemedim son dönemde. Kaya çok etkili oynadı, Tomas yokları oynasa da o 3'lükleri maçı getirdi, Engin, Oğuz da iyilerdi.

Bize Mrsic gibi birisi lazım, oyun tıkandığı an çıkıp 3'lüklerle maça tutunmayı sağlayacak, bu maç bunu Tomas yaptı ama bunu hep yapacak bir oyuncu lazım.

Derbi galibiyeti güzel ama Euroleague'de dörtlü final hedefse eğer, mutlaka takviye lazım bu takıma.

Bekq
31.Aralık.2011, 00:19
O kadar sakatlığa ve hakeme rağmen kazanmasını bildik. Bu takım herşeyi hakediyor.

Hakeme şişe vs. atan insanlar(insan bile dememem gerekiyor) Fenerbahçe'nin taraftarı olamaz. Yazıklar olsun o insanlara. Yılda 1 maça gidip bütün kin ve nefretini orada açığa çıkaran adam sonraki maçları düşünmez.

KaPaLı
31.Aralık.2011, 00:25
Hakeme rağmen kazanmış olacağız :D

:icon_lol:

Maç sonunu iyi getiren maçı kazandı. Bu kadar eksikle çok iyi oynadı Fenerbahçe Ülker.

C h A o S
31.Aralık.2011, 00:28
Bizim takıma uzun oyuncu lazım.Bas bas bağırıyor takım ribaund alamıyoruz diye.Songaila denen adam 20 dakikada 1 ribaund almış.Mücadele etmiyorsun bari ribaund al.Bu adam 10 yılmı ne Nba'de oynamış.Bu fizikle nasıl oynamış hayret.Dedemi koysam sahaya seken toplardan felan yine 3-4 ribaund alır.Derhal gönderilmeli takımdan.
Andric desen zaten çok yumuşak kalıyor.Oda etkili değil ribaundlarda.Oktay hoca transfer yapmıyacağız dedi ancak hoca bir kez daha düşünmeli bu kararını.

barahir
31.Aralık.2011, 00:36
Güzel galibiyet oldu hepsinin yüreğine sağlık.. Bu kadar eksiğe rağmen kazanmasını bildiler, ancak takıma takviye şart..

Sirius Black
31.Aralık.2011, 00:39
Bizim takıma uzun oyuncu lazım.Bas bas bağırıyor takım ribaund alamıyoruz diye.Songaila denen adam 20 dakikada 1 ribaund almış.Mücadele etmiyorsun bari ribaund al.Bu adam 10 yılmı ne Nba'de oynamış.Bu fizikle nasıl oynamış hayret.Dedemi koysam sahaya seken toplardan felan yine 3-4 ribaund alır.Derhal gönderilmeli takımdan.
Andric desen zaten çok yumuşak kalıyor.Oda etkili değil ribaundlarda.Oktay hoca transfer yapmıyacağız dedi ancak hoca bir kez daha düşünmeli bu kararını.

Edelim de kimi edelim? Ortalık pivot kaynamıyor ya... Pivot elinde bavuluyla beklemiyor sonuçta İpsala'da.

38 dakika biz iyi oynadık ama bu oyun böyle bir şey yapacak bir şey yok, tebrikler Fenerbahçe.

C h A o S
31.Aralık.2011, 00:45
Edelim de kimi edelim? Ortalık pivot kaynamıyor ya... Pivot elinde bavuluyla beklemiyor sonuçta İpsala'da.

Transfer istese Oktay hoca illaki bulunur uzun oyuncu.Yeterki kurtasın bizi Songaila'dan.Oktay hocanın transfere ihtiyaç görmemesi çok eleştiriliyor.Bugünki maçtan sonra bir kez daha düşünmeli.
Mesela aklıma geldi Akingbala ve Mario Kasun ile ilgileniyoz diye söylentiler vardı.
Ama yinede güveniyoruz hocamıza.İstediği gibi oyuncu yoksa Songaila'yı kessin yeter.Onada razıyız.

sananes
31.Aralık.2011, 00:54
Müthiş maç oldu.İki takıma da tebrikler.

Hakemler felaketti,aleyhimize çok düdük çaldılar ama oluyor her maç zaten bunlar burası türkiye.

Ve taraftarımız ben evde utandım yaptıklarınızdan! Ne gerek vardı be ne amaçlıyodunuz anlamıyorum ki.

Night_Mare17
31.Aralık.2011, 00:56
Fenerbahçe'ye tebrikler. Maç çok zevkliydi.

ReaList
31.Aralık.2011, 00:57
Taraftarların yaptıkları hoş değil, efendim tüm maçlarda aynısı oluyor deyip bunu meşrulaştırmak da en az yapmak kadar ayıptır. En azından bizim yapmamamız lazım, futbolun hakkı futbola basketin hakkı basket'e.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum maçın son 2 dakikasına kadar iyi götürdü ama sonunu getiremedi, bize gelince oynadığımız oyunu beğenmiyorum sakatlıklar formsuzluklar mevcut ama sezon başındandır orta şeker performansımız ileride başımızı yakabilir.

Sekopej
31.Aralık.2011, 00:59
Futbol seyircisi salona girmemeli, demek ki istendiğinde küfürsüz de destekleniyormuş, o uyarıya kadar neden rezil bir ortam yarattılar ki.

futureless
31.Aralık.2011, 01:01
Valla hiç geri dönüş yapacak gibi durmuyorduk , ama Galatasaray o kadar yanlış tercihler yaptı ki hücumda son dakikalarda , geri dönüş kaçınılmaz oldu.Maç gerçekten zevkliydi , Galatasaray'ı da iyi oyunundan ötürü tebrik ediyorum.Marko Tomas'ın peşpeşe 2 üçlüğü durumu eşitlerken duygulanmaktan alamadım kendimi , son topta bomboş Lucas atışı yaparken gözlerimi kapattım dayanamayıp :) İki takıma da Euroleague'de Final-Four için takviye şart diye düşünüyorum yine de.

Fearless Coward
31.Aralık.2011, 01:03
Tek eksiğimiz pota altı oyuncusu...Songalia hayal kırıklığı yaşatıyor Furkan'ın yanına daha sağlam birisi lazım zaten o eksiğimizi de kapatırsak zor tutuluruz gibi duruyor...

C h A o S
31.Aralık.2011, 01:14
Oktay hoca güzel konuşmuş.

"Spor adamı olarak konuşmam gerekirse, Türk sporunda nefret taraftarlığın çok önüne geçmiş. Bu hepimizin suçu. İnsanlara ne verirseniz onu görüyorsunuz. Buranın şölen olmasını kimse beklemesin. Türk sporunun gidişatı hiç iyi yolda değil. Büyük bir ihtimalle bu konuşmam unutulacaktır. Yokuş aşağıya sürüklenen bir taraftarlık anlayışımız var."

Kendisine küfür edildiğini ve aynı şeyin Galatasaray'ın sahasında da yaşandığını söyleyen Mahmuti, "Bugün burada bana küfür edildi. Neden bana küfür edildiğini bilmiyorum. Bizim salonda da Neven Spahija'ya küfür edilecek. Neden? Gazetelerimiz taraf... Şiddet akıyor gazetelerin arka sayfalarında. Durum böyle olursa şölen havasında bir maç nasıl oynanabilir? Bana göre içler acısı bir durumdayız" diyerek sözlerini noktaladı.

Bekq
31.Aralık.2011, 15:38
1'er hafta arayla 2 şey gördük.

Gökhan Gönül Trabzon maçında hakeme "Hocam kart verme faul yok" dediği için basın tarafından eleştirilmişti. Vay efendim neden hakemi zor durumda bırakmış diye.

Tutku Açık kendi arkadaşına gülerek eliyle steps yaptın değil mi diye gülerek işaret yapıyor fakat basında bununla ilgili 1 tane yazı yok. :)

RaSenGan
31.Aralık.2011, 16:15
1'er hafta arayla 2 şey gördük.

Gökhan Gönül Trabzon maçında hakeme "Hocam kart verme faul yok" dediği için basın tarafından eleştirilmişti. Vay efendim neden hakemi zor durumda bırakmış diye.

Tutku Açık kendi arkadaşına gülerek eliyle steps yaptın değil mi diye gülerek işaret yapıyor fakat basında bununla ilgili 1 tane yazı yok. :)

TV izlemiyorsun sanırım kaç yerde Gökhan Gönül'ün bu yaptığına tebrikler yağdı :) Eleştirilen şey Mehmet Topuz'un yaptığı şeydi :)

Bekq
31.Aralık.2011, 16:20
TV izlemiyorsun sanırım kaç yerde Gökhan Gönül'ün bu yaptığına tebrikler yağdı :) Eleştirilen şey Mehmet Topuz'un yaptığı şeydi :)
Konuyla alakası olmayacak ama; M. Topuz Gökhan'ın hakeme itiraz ettiğini sandı ve sarı kartı olduğu için Gökhan'ı oradan çekti. Sonrasında Gökhan; tamam abi diyerek dönüp söyledide hakeme.

Homer J.S
31.Aralık.2011, 16:25
Evet doğru, basın Galatasaray'ı tutuyor.

byariff
31.Aralık.2011, 16:26
gecmis olaylari solemek istemiyorum ama bir stepsi 10 dakka yayin yapan Ligtv Spikerlerine Burdan Selamlarimi Yolluyorum.

Bekq
31.Aralık.2011, 16:33
Evet doğru, basın Galatasaray'ı tutuyor.
Cidden yazdığım mesajdan bunu çıkardıysan birşey diyemiyorum. Basın Galatasaray'ı tutuyor demedim sadece pozisyonun basında fazla yer bulmamasından şikayetçi oldum.

Ayrıca geçen sene Fenerbahçe sayı attığında "Maalesef basket" diyen de Spormax spikerleriydi. Fazla söze gerek yok açıkcası.

Fearless Coward
31.Aralık.2011, 16:34
Basında yer almasına gerek yok aslında dün maçta gördük zaten kaç dakika aynı tekrarı verdi...

Mamadou
31.Aralık.2011, 19:14
Beşiktaş Milangaz 83-76 Anadolu Efes

GeNç KaRTaL
31.Aralık.2011, 19:22
Sürekli takip etmiyorum basketbol ligini.Mesela yakın zamanda Efes ile maçımız olduğunu biliyordum ama maçın bugün olduğunu bilmiyordum.Şimdi sonucu öğrendim.Tebrikler takımımıza.Deron gidince Beşiktaş'ın gazı biter ehehe mehehe diyorlardı ama pek bitmemiş gibi gözüküyor.:icon_smile:

Fearless Coward
31.Aralık.2011, 19:47
Beşiktaş ilginç ya :D 3 önemli maçı da yenilmediler Deron varken FBÜlker'i yendiler sonra Deron yokken bizi ve Efes'i yendiler...Bizi yendikten sonra Bandırma Kırmızı'dan sonra en kötü takım olan Hacettepe'ye yendiler :D Orroyo oynadı sanırım onun da etkisiyle kazandı Beşiktaş...Tebrik ediyorum...

footballer33
01.Ocak.2012, 23:39
Tebrikler Beşiktaş'ım. :) Ah bir de Erdemir ve Hacettepe maçlarını kazanabilseydik! Şimdi liderdik.

LaigLeNoiR
02.Ocak.2012, 01:48
Arkadaşlar tartışma yaratacak konulara girmeyelim :)

Beşiktaş'ım iyi bir oyunla galibiyete uzandı. Arroyo takıma alışınca daha da iyi olacaktır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ocak.2012, 23:43
Bonsu ve Arroyo... :)

furkan58
03.Ocak.2012, 01:38
gecmis olaylari solemek istemiyorum ama bir stepsi 10 dakka yayin yapan Ligtv Spikerlerine Burdan Selamlarimi Yolluyorum.

Basında yer almasına gerek yok aslında dün maçta gördük zaten kaç dakika aynı tekrarı verdi...

O kaç kere tekrarlandı dediğiniz pozisyon yüzünden maç yarıda kaldı belirtmek isterim ki futbolda felan herhangi bi pozisyonu 2-3 defa gösteriyor burda %100 2 tane stepsi görmeyen hakemler yüzünden 3'lük yemişiz maç durmuş göstermiş bişey mi ?

Fearless Coward
07.Ocak.2012, 16:54
Anadolu Efes,Fenerbahçe'yi 90-83 yendi...Jerells çok savaştı valla tebrik etmek lazım ancak yetmedi...

C h A o S
04.Mart.2012, 21:22
Anadolu Efes'i 74-65 mağlup ettik.Çok kritik bir maçtı.İlk maçta 8 sayı ile yenilmiştik.9 sayı ile yenmek güzel oldu.İpekçi'de ev sahibi olmamamıza rağmen yine taraftarımız büyük destek verdi.Tebrikler aslanlar.Son olarak Gordon ve Shipp diyorum başka bir şey demiyorum.

Homer J.S
04.Mart.2012, 21:30
Bu sene ya şampiyonuz ya da şampiyonuz :)

byariff
04.Mart.2012, 21:31
muthis oynadik gordon ve shipp hele :)

Sirius Black
04.Mart.2012, 21:39
Bu Gordon her eve lazım valla. :)
16 sayı 6 asist 5 ribaund 2 top çalma 1 top kaybı

C h A o S
04.Mart.2012, 21:50
Bu Gordon her eve lazım valla. :)
16 sayı 6 asist 5 ribaund 2 top çalma 1 top kaybı

Yaptığı savunmada cabası.Hem atıyor hemde aslan gibi mücedele ediyor.İnşallah uzun yıllar kadromuzda görürür Gordon'u.

LaigLeNoiR
07.Mart.2012, 00:38
Kartal güle oynaya

http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/3/06/rrtt0001.jpg

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz, deplasmanda Erdemirspor'u 81-64 yendi.

Mücadelede ilk hücum şansını yakalayan Erdemirspor oldu. Wesson'ın bu atakta pota altına girdiği pozisyonda etkisiz kaldı. Beşiktaş Milangaz ise yakaladığı hücum şansını iyi değerlendirerek ilk sayısını buldu. Maçın ilk 2 dakikası karşılıklı top kayıplarıyla geçildi. Erdemirspor özellikle pota altında etkili olarak 7. dakikada 13-11 üstünlük sağladı. Periyodun son dakikalarında ağırlığını koyan Beşiktaş Milangaz, bu çeyreği 15-13 üstün tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, ikinci periyodun başında Barış'ın isabetli 3 sayısıyla farkı 5'e yükseltti ve periyot boyunca aradaki farkı korumaya çalıştı. Erdemirspor ise farkın açılmasına izin vermedi, ancak devre 33-30 Beşiktaş Milangaz'ın üstünlüğüyle geçildi.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde ilk hücum şansını yakalayan Erdemirspor, Soner ile sayı buldu. Ev sahibi takımın top kayıplarını iyi değerlendiren Beşiktaş Milangaz, üstünlüğünü korudu. Konuk ekibin savunmada ve hücumda etkili oyunu, Erdemirspor'a zor anlar yaşattı. Periyot 58-50 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyreğe Erceg'in pota altından bulduğu sayıyla başlayan Beşiktaş Milangaz'ın etkili hücumlarına karşı koyamayan Erdemirspor, öne geçmeyi başaramadı. Maçın 34. dakikası Beşiktaş Milangaz'ın 70-55 üstünlüğüyle geçilirken, aradaki farkı koruyan siyah-beyazlı takım, karşılaşmadan 81-64 galip ayrıldı.

Erdemirspor: 64 Beşiktaş Milangaz: 81

Salon: Erdemir

Hakemler: Mehmet Keseratar , Ahmet Ersan Ergüler , Önder Yılmaz

Erdemirspor: Wesson 14, Robinso 12, Mutlu 10, Yunus 9, Soner 2, Altan 5, Melih , Henderson 5, Caner 4, Eren 2, Alper 1

Beşiktaş Milangaz: Erceg 19, Serhat 9, Bermu 14, Hawkins , Ersin 9, Barış 6, Mehmet Yağmur , Kartal , Kemp 9, Mensah 15

1. periyot: 13-15
Devre: 33-30 (Beşiktaş Milangaz lehine)
3. periyot: 50-58

anil luque
07.Mart.2012, 13:40
Hawkins'ten skor olarak faydalanamadığımız bir maçta dahi 81 sayıyı görmek bu takımın ne denli etkili olduğunun göstergesi. Bu sene ligimizde ve Avrupa'da çok ümitliyim takımımızdan. Taraftar olarak desteğimizi biraz daha artırabilsek çok güzel olacak. Bu takım hakediyor bunu.

Arroyo'nun da Bermu diye yazılması değişik olmuş :)

C h A o S
14.Mart.2012, 21:40
Shipp az önce çok kötü sakatlandı.Bileği terse dönüp kırldı.Çok kötü oldum.Böyle bir şey görmedim ben.Kanım dondu.Off be Shipp.

byariff
14.Mart.2012, 21:52
adamsin be hoca.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426306_339641116081625_122379131141159_910131_1852 244722_n.jpg

Stan13
14.Mart.2012, 22:21
Lideriz, olması gerektiği gibi. Shipp için kazanıldı bu maç, bundan sonrakiler de öyle olacak.

byariff
14.Mart.2012, 22:38
olmasi gereken yerdeyiz

http://imgim.com/basketpuandurumu.jpg

C h A o S
14.Mart.2012, 22:44
Sezonun geri kalanında Shipp için sahada olmalıyız.Ve inşallah şampiyon olduğumuzda ilk Shipp'in kollarında yükselecek kupa.Oyuncularda inanıyorum bizden çok bunu istiyordu.Shipp için...

byariff
15.Mart.2012, 02:30
Oktay Hoca Shipp"in Yaninda iken.

http://s14.directupload.net/images/120314/hahvos28.swf

LaigLeNoiR
18.Mart.2012, 03:39
Antalya bugün G.Saray'ı deplasmanda yenerek büyük bir sürpriz yaptı, tebrikler Antalya.

anil luque
18.Mart.2012, 19:40
Arroyo'nun sakatlanmasından sonra çıktığımız ilk maçta Olin Edirne deplasmanından 76-64 lük skorla galip döndük. Şanssızlıklar maalesef bir türlü yakamızı bırakmıyor. Ne futbolda ne baskette. Nasıl bir iştir anlamadım gitti. Tam da F4 e kalmışken. İnşallah O'nun yokluğunu aramayız diyeceğim ama Carlos Arroyo'dan bahsediyoruz..

vego
18.Mart.2012, 19:43
Arroyo'nun sakatlanmasından sonra çıktığımız ilk maçta Olin Edirne deplasmanından 76-64 lük skorla galip döndük. Şanssızlıklar maalesef bir türlü yakamızı bırakmıyor. Ne futbolda ne baskette. Nasıl bir iştir anlamadım gitti. Tam da F4 e kalmışken. İnşallah O'nun yokluğunu aramayız diyeceğim ama Carlos Arroyo'dan bahsediyoruz..

F4'e yetişecek abi.

anil luque
18.Mart.2012, 23:27
F4'e yetişecek abi.
Nasıl yetişiyor abicim 4-6 hafta arası diyordu haberlerde. Ne zaman ki bu finaller? Bu arada transfer bölümüne yazmışım ama TBL konusuna taşınabilir mesajlar.

vego
18.Mart.2012, 23:36
27-29 nisan arası abi.

http://www.fibaeurope.com/cid_kzGg4OAHH9AIe-gvfj3Nl0.coid_IXO7heupHqEDX-OOA1k5m1.articleMode_on.html

*Son cümle

LaigLeNoiR
19.Mart.2012, 02:36
O değil bugün Serhat Çetin'de sakatlandı umarım onun da birşeyi yoktur.

vego
19.Mart.2012, 23:09
O değil bugün Serhat Çetin'de sakatlandı umarım onun da birşeyi yoktur.
3 hafta yokmuş :uzgun:

footballer33
20.Mart.2012, 02:19
Takımda adam kalmayacak bu gidişle. Can, Arroyo derken şimdi de Serhat. İki tane adam akıllı yerli oyuncumuz vardı, ikisi de sakatlıktan gitti. Korkuyorum, yarın bir gün Barış Hersek, Adem Ören, Kartal Özmızrak vs. falan iyi oynamaya başlarlar, sonra onlar da sakatlanır diye.

Kaliteli yerli transferi şart dedik dedik, inanmadınız. Bakın ne oldu şimdi, gördünüz mü?

anil luque
12.Nisan.2012, 22:16
Efes'i bu sezon yanlış hatırlamıyorsam 3. kez yendik (2ligde 1 de kupada). Çok çok iyi oldu bu galibiyet. Çok önemli bir mesaj verdik.

footballer33
13.Nisan.2012, 00:29
Maçı, başından sonuna kadar üstün götüren taraf da Beşiktaş'tı, bu da çok önemli. ;;) Efes'e karşı, çok az bir süre yenik oynadık maç boyunca. Tebrikler Potanın Kartalları.

LaigLeNoiR
13.Nisan.2012, 01:38
Dev maç Kartal'ın

http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/4/12/arr.jpg

Potada haftanın bir diğer dev maçında Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes'i 86-77'lik skorla mağlup etti. 4. sıra için büyük bir avantaj yakalayan Kartal, rakibine liderlik yarışında büyük bir darbe indirdi.

Beko Basketbol Ligi’nde 27. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş Milangaz, Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk olduğu Anadolu Efes’i 77-86 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Beşiktaş Milangaz oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlılar ilk dakikada farkı açarken, geç toparlanan Anadolu Efes ise bulduğu sayılarla farkı hemen kapattı. Son beş dakikaya Beşiktaş Milangaz, David Hawkins ile 9-12 üstün girdi. Rakibi ile arasındaki farkı kapatmak isteyen Anadolu Efes ise son 2 dakikaya girilirken Savanovic ile skoru eşitledi (16-16). Periyot Mensah-Bonsu’nun basketiyle 18-21 Beşiktaş Milangaz’ın üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyota iki ekip arka arkaya basketlerle hızlı başlarken skor üstünlüğünü koruyan Siyah Beyazlı takım Hawkins ile farkı 7 sayıya çıkardı ve skor 23-30 oldu. Anadolu Efes ise rakibine Batista ve Vujacic ile hemen cevap verdi ve skoru yeniden eşitlerken (30-30) son dört dakikaya girilirken 32-30 öne geçti. periyodun son bölümlerinde Ersin Dağlı ile hücumda etkili olan Beşiktaş Milangaz soyunma odasına ise 36-41 önde girdi.

Üçüncü periyota etkili başlayan Beşiktaş Milangaz bulduğu basketlerle rakibiyle arasındaki farkı açarken skoru 42-51 yaptı. Doğuş Balbay’ın üst üste ve Batista’nın da skora katkısıyla Anadolu Efes aradaki farkı eritti (49-53). Rakibi karşısında etkili oyununa devam eden Beşiktaş Milangaz son periyoda ise 5 sayı farkla 58-63 öne girdi.

Maçın son periyodunda rakibiyle arasındaki farkı kapatan Anadolu Efes,Vujacic ve Kerem Gönlüm ile skoru eşitledi (69-69). Kerem Tunçeri’nin de 3 sayılık basketiyle Lacivert Beyazlılar maçta 72-71 öne geçmeyi başardı. Bu andan sonra Siyah Beyazlılar rakibine Serhat Çetin ile cevap verirken Arroyo, Erceg ve Ersin Dağlı ile seri yakaladı ve farkı açtı (72-78). Üstünlüğünü devam ettiren Beşiktaş Milangaz mücadeleden ise 77-86 galip ayrılan taraf oldu.

ANADOLU EFES-BJK MİLANGAZ: 77-86
SALON: Sinan Erdem Spor Salonu
HAKEMLER: Recep Ankaralı, İsmail Aydın, Fatih Arslanoğlu

ANADOLU EFES (77): Doğuş Balbay 12 (2 ribaund, 1 asist), Kerem Tunçeri 12 (4 ribaund, 9 asist), Kerem Gönlüm 2 (2 ribaund), Esteban Batista 18 (7 ribaund, 1 asist), Aleksandr Vujacic 12 (2 ribaund), Dusko Savanovic 3 (1 asist), Sinan Güler 5 (4 ribaund, 1 asist), Oliver Lafayette 5 (2 ribaund), Stanko Barac 7 (4 ribaund)

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ (86): Mehmet Yağmur (1 asist) Zoran Erceg 16 (2 ribaund), Serhat Çetin 8 (2 ribaund, 5 asist), Marcelus Kemp 2 (1 asist), Carlos Arroyo 18 (3 ribaund, 3 asist), David Hawkins 16 (1 ribaund, 3 asist), Ersin Dağlı 20 (11 ribaund), Mensah-Bonsu 6 (3 ribaund)

1.PERİYOT:18-21
2.PERİYOT:18-20
3.PERİYOT:22-22
4.PERİYOT:19-23

byariff
29.Nisan.2012, 17:47
normal sezonu lider bitiren galatasarayi tebrik ederim simdi sirada sampiyonluk...

Nedvedmania
29.Nisan.2012, 17:51
Galatasaray MP, Aliaga Petkim deplasmaninda buyuk bölümünü geride götürdügü macta, 12sayi geriden gelerek galibiyete ulasti ve 43 yil sonra normal sezonu lider tamamlamis oldu !

byariff
29.Nisan.2012, 18:27
Tofas ile eslestik , fenerbahce ile besiktas eslemis , yari finalde rakibimiz ise fenerbahce-besiktas galibi ile oynucakmisiz.

SaLviO
29.Nisan.2012, 18:33
bu sene gsmp çok iyi oynuyor mahmuti çok iyi hoca

Deus Dominus
29.Nisan.2012, 18:34
Banvit'te kazanarak normal sezonu bitirdi. Olin Edirne :56-71 : Banvit.
Bize de Aliağa Petkim geldi, diğer çeyrek finalde Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka arasında oynanacak.

Homer J.S
29.Nisan.2012, 20:00
Mahmuti'ye güveniyoruz, bu sene şampiyonuz.

vego
02.Mayıs.2012, 17:25
Potada dev kapışma!

2 Mayıs 2012 15:03 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final serisi maçlarının programı belli oldu. Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker arasındaki serinin ilk maçı 6 Mayıs Pazar günü saat 15:00’te Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanacak.

Facebook'ta Paylaş (http://www.facebook.com/share.php)

http://media1.ntvspor.net/C/I/257/bjkfbulkerhaber3_KJYLK.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final serisi maçlarının programı belli oldu.
Ligde normal sezon bu akşam Beşiktaş Milangaz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak erteleme karşılaşmasıyla tamamlanacak.
Ligde sıralama geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla netleşmiş, Galatasaray Medical Park, Banvit, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkim ve TOFAŞ, play-off'a yükselen takımlar olmuşlardı.
Play-off çeyrek final mücadelelerinde Galatasaray Medical Park ile TOFAŞ, Banvit ile Aliağa Petkim, Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker eşleşirken, oynanacak çeyrek final maçlarının ardından yarı finale çıkacak olan takımlar belirlenecek.
reklam
Beko Basketbol Ligi play-off mücadelelerinin tüm maçları, sezon içinde alınan sonuçlara bakılmaksızın, 0-0'lık eşitlikle başlayacak. Çeyrek final müsabakaları kazanılmış iki maç üzerinden oynanırken, bu turdaki ilk maç normal sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında, ikinci maç rakip sahada ve gerekmesi durumunda üçüncü ve son maç ise yine sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında oynanacak.
PROGRAM
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçları 5 ve 6 Mayıs'ta oynanacak.
Çeyrek final maçlarının programı şöyle:
5 MAYIS CUMARTESİ
17.30 Banvit–Aliağa Petkim (Banvit Kara Ali Acar)
20.00 Galatasaray Medical Park–TOFAŞ (Abdi İpekçi)
6 MAYIS PAZAR
15.00 Beşiktaş Milangaz–Fenerbahçe Ülker (Beşiktaş Milangaz Arena)
20.00 Anadolu Efes–Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem)
8 MAYIS SALI
TOFAŞ–Galatasaray Medical Park (Bursa Atatürk)
Aliağa Petkim–Banvit (ENKA)
9 MAYIS ÇARŞAMBA
Pınar Karşıyaka–Anadolu Efes (Karşıyaka)
Fenerbahçe Ülker–Beşiktaş Milangaz (Ülker Sports Arena)
Not: Play-off çeyrek final ikinci maçlarının başlangıç saatleri Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacak.

LaigLeNoiR
15.Ekim.2012, 00:33
Şampiyon kaldığı yerden

http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/10/14/bjk6877.jpg

Beko Basketbol Ligi ilk hafta maçında son şampiyon Beşiktaş, Türk Telekom'u zorlu geçen karşılaşmada 1 sayı farkla 61-60 yendi.

Beşiktaş, maçın ilk dakikalarında Vidmar ile pota altından sayılar üretirken, konuk ekip Türk Telekom ise Pasalic ile basketler buldu ve 5. dakika siyah-beyazlıların 9-7 üstünlüğüyle geçildi. Karşılıklı basketlere sahne olan ilk periyotun son saniyesinde Brown ile sayı bulan Türk Telekom, ilk çeyreği 16-14 önde kapadı.

İki takımın da düşük şut yüzdesiyle oynadığı ikinci periyotta, Beşiktaş son bölümde rakibine üstünlük kurup, Serhat Çetin'in son saniyede attığı 3 sayılık basketle soyunma odasına 33-27 önde gitti.

İlk yarıda Beşiktaş 3 sayılık atışlarda yüzde 25 (8'de 2), Türk Telekom ise yüzde 7.7 (13'de 1) ile oynadı.
İkinci yarıya kötü başlayan Beşiktaş, hücumda çok top kaybı yapıp, savunmada da etkili olamayınca 27. dakikada skor 39-39 oldu. Siyah-beyazlılar, Muratcan ve Cevher, başkent ekibi ise Ceyhun ile sayılar üretirken, 3. periyot da 47-46 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Son periyota taraftarlarının da desteğiyle iyi başlayan ve etkili savunma yapan Beşiktaş, rakibine 4 dakika boyunca sayı attırmayıp, 6-0'lık bir seri yakaladı ve 34. dakikayı 53-46 önde bitirdi. Ancak bu dakikadan sonra toparlanan Türk Telekom da 9-0'lık seriyle rakibine karşılık verip, 37. dakika içinde 55-53 öne geçti.

Karşılaşmanın son bölümü büyük bir çekişmeye sahne oldu. Beşiktaş Jerrels, Türk Telekom da Brown ile sayılar bulurken, son 47 saniyeye 61-60 Beşiktaş üstünlüğüyle girildi. Siyah-beyazlılar, yaptıkları hücumdan yararlanamazken, Türk Telekom da son hücumda Brown, ardından Ceyhun Altay ile bulduğu şut şanslarını değerlendiremedi ve karşılaşmayı Beşiktaş 1 sayı farkla 61-60 kazandı.

Beşiktaş: 61 - Türk Telekom: 60

Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Engin Kennerman, İsmail Aydın, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu

Beşiktaş: Jerrels 13, Serhat Çetin 7, Christopher 4, Cevher Özer 3, Vidmar 13, Barış Hersek 2, Muratcan Güler 5, Can Akın, Dasic 4, Markota 8, Tutku Açık 2

Türk Telekom: Brown 21, Ceyhun Altay 14, Alper Saruhan 4, Zupan 6, Pasalic 13, Polat Kocaoğlu 2, Can Uğur Öğüt, Mustafa Baki Görür, Banks

1. periyot: 14-16
Devre: 33-27
3. periyot: 47-46

5 faulle oyundan çıkan: 37.33 Alper Saruhan (Türk Telekom)

manager725
29.Ekim.2012, 15:27
Erman Kunter istifa!!1 aydır kupa alamıyoruz.:)

uAburak89
29.Ekim.2012, 20:55
Anadolu Efes * Galatasaray MP maçı çok zevkli geçiyor.

Walter Sakana
29.Ekim.2012, 21:04
Anadolu Efes * Galatasaray MP maçı çok zevkli geçiyor.

tüh ya izlemeyi istediğim bir maçtı. nedir durum?

uAburak89
29.Ekim.2012, 21:05
tüh ya izlemeyi istediğim bir maçtı. nedir durum?

Devreye 03.24 var, 21-34 öndeyiz. Savunmamız çok iyi şu ana kadar.

uAburak89
29.Ekim.2012, 21:47
Son çeyreğe 49-61 önde giriyoruz.

Walter Sakana
29.Ekim.2012, 21:55
Son çeyreğe 49-61 önde giriyoruz.

12 sayı çok iyi Efes karşısında, inşallah koruruz farkı.

uAburak89
29.Ekim.2012, 22:09
Son 50 saniye, 68-81 skor. :)

73-83 kazandık, baştan sona üstündük, hakederek galip geldik diyebiliriz rahatlıkla. :)

Walter Sakana
29.Ekim.2012, 22:14
Son 50 saniye, 68-81 skor. :)

73-83 kazandık, baştan sona üstündük, hakederek galip geldik diyebiliriz rahatlıkla. :)

Helal Aslanlara. En çok Farmar'dan çekiniyordum, neyse ki sıkıntı olmamış. Hem özgüven kazandıracak hem de rakiplere gözdağı verecek çok değerli bir galibiyet.

Deplasman galibiyeti değil mi bu?

uAburak89
29.Ekim.2012, 22:15
Helal Aslanlara. En çok Farmar'dan çekiniyordum, neyse ki sıkıntı olmamış. Hem özgüven kazandıracak hem de rakiplere gözdağı verecek çok değerli bir galibiyet.

Göksenin oldukça zorladı Farmar'ı, tabii yine attı ama. Bezdirdi. :)

uAburak89
03.Kasım.2012, 17:28
Göksenin'e nazar değdirdik iyi mi, sakatlanmış ve 4 ay sürecekmiş ne yazık ki. Bu sene baskette en büyük rakibimiz sakatlıklar olacak herhalde.

Universal
05.Kasım.2012, 21:36
Güzel bir maç bekliyor, Fenerbahçe ile Beşiktaş birazdan karşılasacak. Kağıt üstünde Fenerbahçe çok üstün; ama Bo sahada olmayacak. Büyük sıkıntı olabilir.

Böyle bir maçın haftaiçi olmasın, tribünleri boş olmasına sebep oldu. Umarım ilerleyen saatlerde dolar.

uAburak89
05.Kasım.2012, 21:57
Beşiktaş daha iyi başladı, maçtan önce oranın hatrına Beşiktaş kazanır ve Beşiktaş +8.5 almıştım bakalım akıbeti ne olacak.

ReaList
05.Kasım.2012, 21:58
Sert savunma yapamıyoruz, Bu nedenle çok rahat basket yiyoruz. Zaten zor basket atıyoruz çok rahatta yeyince işler kolay olmuyor.

uAburak89
05.Kasım.2012, 22:02
Emir toparladı Fenerbahçe adına işleri.

Universal
05.Kasım.2012, 22:05
Fenerbahçe çok berbat başladı; ama ilk periyotun sonuna doğru iyi toparladık. İkinci periyotta aynı şekilde devam edebilirsek maçı kazanabiliriz. Zevkli müsabaka oluyor.

uAburak89
05.Kasım.2012, 22:10
Beşiktaş ne atsa giriyor arkadaş.

Universal
05.Kasım.2012, 22:14
Beşiktaş'ın kısa oynaması büyük avantaj önüne geleni attılar üçlükte.

uAburak89
05.Kasım.2012, 22:43
Beşiktaş çok iyi hazırlanmış maça, Fenerbahçe'de Bo olsa işler farklı olabilirdi tabii ki. Yine de son çeyrekte Fenerbahçe vurup geçecekmiş gibi geliyor bana.

Tam tahmin etttiğim gibi olmaya başladı, +8.5 yanmasa bari.

Universal
05.Kasım.2012, 23:09
2den1 alacakken 1den1 aldım. Yanarım yanarım buna yanarım.

Bu arada sezon maçını izliyoruz. Çok keyifli ikiside Avrupa Ligi takımı olduğunu sahada bizlere kanıtladı.

Walter Sakana
05.Kasım.2012, 23:12
Arada skor da yazın yahu :)

Universal
05.Kasım.2012, 23:13
Arada skor da yazın yahu :)

76 - 70 son 3 dakika

Walter Sakana
05.Kasım.2012, 23:16
eyvallah :)

uAburak89
05.Kasım.2012, 23:22
83-74 bitti maç, yarım sayıdan yattık ama miktar ufaktı Allah'tan, güzel maç oldu, seyir zevki yüksekti. :)

Universal
05.Kasım.2012, 23:22
83 - 74 Fenerbahçe maçı kazandı. Emir bana göre maçın adamı çok kritik müdahalelerle maçı döndürdü. İstekli idi.

Bo'nun sahada olmaması Fenerbahçe'yi çok etkiledi. Şu takım bir form yakalayamıyor. Çok üzüyor beni.

furkan58
05.Kasım.2012, 23:34
83-74 kazandık. Her ne kadar iyi oynamasakta daha uyum süreci %100 atlatılmış değil üstüne üstün Bo sahada yoktu. Form tuttuğumuzda takım olarak durdurulamaz oluruz.

uAburak89
10.Kasım.2012, 16:14
Erdemir - Galatasaray maçı var, 16-0 lık seri ile başladık. Takım fena. :)

İlk çeyrek, 10-24.

31-44 bitti devre, savunmada boşladık biraz. Lakovic'li bölümlerde özellikle bariz kötüyüz, Lakovic gitse, Arroyo gelse takım daha da fena olabilir. :)

Mahmuti dönemindeki 3. çeyrek sendromu atlatılmış gözüküyor. :)

62-85 bitti maç, kazanmaya devam. :)

Özgür Çetin
10.Kasım.2012, 21:10
Bu sene fakrlı bir Galatasaray.. Bakalım kım durduracak özellikle takım 20 farkta atsa oyunu bırakmıyor.. Bu sene bambaşka bir ruh var takımda

uAburak89
11.Kasım.2012, 19:47
Karşıyaka:72 - Fenerbahçe Ülker:66

İlk yarıyı izledim, Fenerbahçe yine Cantu maçındaki gibiydi, Bo gelmeden düzelmeleri zor gözüküyor.

Bu sonuçla 5 hafta sonunda tek namağlup takım Galatasaray.

LaigLeNoiR
11.Kasım.2012, 20:57
http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/11/11/erty.jpg

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 83-69 yendi.

Karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı ve ilk 5 dakikayı ev sahibi Beşiktaş 9-8 önde geçti. Bu dakikadan sonra oyun kontrolünü eline alan siyah-beyazlılar, Jerrells'ın etkili oyunuyla ilk çeyreği 21-14 öne tamamladı.

İkinci çeyreğe hücumda iyi başlayan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un alan savunması karşısında sayı üretmekte zorlanmayan Beşiktaş, bir ara farkı 10 sayıya çıkardı ve 15. dakikayı 38-31 önde bitirdi. İlk yarının kalan süresinde konuk ekip daha etkili oynayarak aradaki farkı 3'e indirdi ve soyunma odasına Beşiktaş'ın 45-42'lik üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyreğe Beşiktaş hızlı başladı. Savunma sertliğini artırıp rakibine ilk 3 dakika sayı şansı vermeyen Beşiktaş, 8-0'lık seri yakaladı ve 23. dakikayı 11 sayı farkla üstün geçti: 53-42. Konuk ekip, aldığı moladan sonra oyuna iyi dönmesine rağmen, rakibinin hücumdaki etkinliğine engel olamadı ve Beşiktaş son çeyreğe 64-58 üstün girdi.

Son periyota Cevher Özer ve Markota'nın 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla 9-0'lık seri yakalayarak başlayan Beşiktaş, 33. dakikada farkı 15 sayıya (73-58) kadar çıkardı. Bu dakikadan sonra konuk ekip Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyuna tutunmaya çalıştıysa da Beşiktaş aradaki farkı korudu ve karşılaşmadan 83-69 galip ayrıldı.

Beşiktaş, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesspor'u 14 sayı farkla yenip, 3. galibiyetini alırken, bu sezon ligde kendi sahasında oynadığı 3. maçını da kazandı. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise 5. maçında 4. mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi konuk ekipten 19 sayı atan Rhodes oldu. Ayrıca, Swann'ın bulduğu 10 sayı mağlubiyete engel olamadı. Beşiktaş takımında ise 4 oyuncu çift hanelere ulaştı. Christopher 15, Barış Hersek 13, Vidmar 12 ve Jerrells 11 sayı kaydederek, takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldu.

Beşiktaş: 83 - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesspor: 69

Hakemler: Recep Ankaralı, Ali Serkan Emlek, Ahmet Sırtmaç

Beşiktaş: Jerrells 11, Serhat Çetin 6, Christopher 15, Cevher Özer 7, Vidmar 12, Dasic 2, Barış Hersek 13, Markota 6, Fikret Can Akın 8, Muratcan Güler 3, Kartal Özmızrak

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Collins 6, Swann 10, Mutlu Akpınar 6, Caner Ercan 7, Macklin 8, Rhodes 19, Erden Eryüz, Mesut Ademoğlu 5, Yunus Çankaya 8, Murat Göktaş

1. Periyot: 21-14
Devre: 45-42
3. Periyot: 64-58

Walter Sakana
18.Kasım.2012, 02:24
Galatasaray MP zorlanmadı

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/321/gs_1ZIJ0.jpg

Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Galatasaray Medical Park, TED Ankara Kolejliler'i 90-66 yendi.

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle ligde 6. maçını da kazanarak, namağlup liderliğini sürdürdü. TED Ankara Kolejliler ise ligde 3. mağlubiyeti ile tanıştı.

GALATASARAY MEDİCAL PARK: 90 - TED ANKARA KOLEJLİLER: 66
Hakemler: Engin Kennerman, Sami Özel, Zeynep Funda Teoman
Galatasaray Medical Park: Gordon 10, Hawkins 5, Cenk Akyol 23, Macvan 14, Furkan Aldemir 2, Engin Atsür, Ender Arslan 17, Ersin Dağlı 2, Lakovic 5, N'Dong 6, Sertaç Şanlı 4, Can Korkmaz 2
TED Ankara Kolejliler: Woodside 3, Penney 18, Caner Erdeniz, Nedim Yücel 10, Stanojevic 13, Murat Kaya 5, Berent Kavaklıoğlu 9, Plisnic 4, Erdal Bibo 2, Mehmet Nezih Özbakır 2, Gökhan Yazıcıoğlu

1. Periyot: 22-10
Devre: 41-37
3. Periyot: 63-57

EndoplazmiK RetikuluM
18.Kasım.2012, 20:59
Banvit 79-69 BJK

Bugün en önden yerimizi aldık. BJK taraftarını kutlamak istiyorum salonun 5'te 1'i BJK'li olmasına rağmen 5'te 4'ünü susturdular. Bu 5'te 4'ün yarısından çoğu teyze-nine-dede-aile olsa da :D takımlarını yürekten desteklediler.

Tebrikler Banvit !

uAburak89
02.Aralık.2012, 16:48
15.30'da Galatasaray - Beşiktaş maçı var, 8'de 8 yaparız umarım.

İlk çeyrek skoru, 23-12.

37-25 önde kapattık ilk yarıyı.

43-41 bitti 3. periyot, Beşiktaş çok iyiydi bu periyotta sadece 6 sayı bulabildik.

uAburak89
02.Aralık.2012, 19:07
64-60 kazandık, namağlup yola devam. Hawkins 26 sayı ile maçın yıldızı oldu.

Facx
02.Aralık.2012, 19:44
düzletme : öğrendim gerek kalmadı

uAburak89
08.Aralık.2012, 13:26
Saat: 15.00'de, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin galip gelemediği Karşıyaka deplasmanındayız, hedef 9'da 9, zevkli bir maç bekliyorum.

uAburak89
08.Aralık.2012, 18:37
Son çeyrek oynanıyor, Ksk:54 - Galatasaray:59 bitime 8.30 dakika var ama maç durdu. Maçın başında konfeti ve başı kesilen Aslanlı kareografi yaptılar, maçın başından beri sürekli küfürlü tezahürat var, az öncede hatalı olduğunu düşündükleri -ki aslında doğruydu- bir karar yüzünden sahaya yabancı madde attılar, hakemler içeri girdi. Çok fazla geriyorlar ortamı, umarım kazanıp gereken cevabı vereceğiz önce sahada, sonra da rövanşta..

uAburak89
08.Aralık.2012, 19:11
KSK:72 - Galatasaray:69

Son dakikalardaki Lakoviç tercihi ve onun hataları, üstüne bütün maç sadece Ender üzerinden oynamamız yetmiyor gibi ribaundlarda çok kötü oluşumuz ile son periyotta verdik maçı.

ksk taraftarları ile Abdi İpekçide görülecek hesap var..

furkan58
08.Aralık.2012, 19:18
Karşıyaka evinde 3 büyükleride yendi seyirci desteğiyle çok iyi bir ekip kurmuş Ufuk Sarıca. Bu sene playoffta zorlu bir ekip olurlar.

uAburak89
08.Aralık.2012, 19:22
Seyirci desteği değil, taraftar holiganizmi demek lazım. Fark 8'e çıkınca başladılar yabancı maddeye, 15 dakika soğudu oyun. ksk tarafı ısınırken, biz ısınmadık bile. Çok iyi oynamadık belki ama bu şekilde olması can sıkıcı. Yine de son topa kadar mücadele eden, pes etmeyen, karakter koyan bir takımız yine gösterdik bunu. Playoffta inşallah eşleşiriz Ksk ile, kendi salonlarında yenmek çok zevkli olur.

sakary Ali
08.Aralık.2012, 22:13
Jaka'ya yazk oldu.

E.Cartman
08.Aralık.2012, 23:24
O 15 dakikalık duraklama büyük zarar verdi bize ama bu bahane değil tabii ki yeterince iyi oynayamadık.

Walter Sakana
15.Aralık.2012, 22:53
Cim Bom liderliği bırakmadı

Beko Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi'de konuk ettiği Tofaş’ı 71-61 mağlup ederek 9 galibiyetle liderliğini sürdürdü.

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/331/gs6_DW64U.jpg

Hakemler: Fatih Söylemezoğlu, Alper Özgök, Ahmet Sirtmaç

Galatasaray Medical Park: Engin Atsür 2, Hawkins 12, Cenk Akyol 10, Ersin Dağlı 7, Furkan Aldemir 6, Ndong 4, Ender Arslan 6, Macvan 6, Gordon 18

Tofaş: Burtt 11, Can Altıntığ 10, Nichols 2, Ruzic 11, Heytvelt 6, İnanç Koç 6, Kenan Sipahi 6, Elonu 3, Samet Geyik 6

1. Periyot: 17-21
Devre: 32-35
3. Periyot: 57-49

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Medical Park'ın geçtiğimiz ay başında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da katıldığı özel turnuvada Mega Vizura ekibiyle oynadığı karşılaşmada aldığı darbe sonucu dizinde dönme meydana gelen Göksenin Köksal, maç kadrosunda bulundu. Genç oyuncu, yaklaşık 45 gündür sarı-kırmızılı takımdaki yerini alamıyordu.

Bu arada, maçın ardından tribünlerdeki az sayıdaki Galatasaray Medical Park taraftarı, takımlarını ve antrenör Ergin Ataman'ı tribüne çağırarak alkışladı.

Walter Sakana
19.Aralık.2012, 23:41
FB-GS maçını izleyen var mı? Varsa nasıl gidiyor? Skora baktım 54-49 FB önde, 3.periyot.

Ekleme: 54-45'te açmıştım, 54-50 gördüm en son, şimdi 60-50 olmuş. Fener 3'er 3'er gidiyor herhalde? :D

uAburak89
19.Aralık.2012, 23:48
Ben izliyorum, 60-50 bitti 3. çeyrek. Fenerbahçe daha iyi, 3'lükler de farkı açtılar. Dönmez bu maç, takım düşüşte ne yazık ki. Zor deplasmanların hepsini kaybediyoruz. Domercant ve Göksenin sezonu kapatmış durumda, takviye şart.

Walter Sakana
19.Aralık.2012, 23:52
Ben izliyorum, 60-50 bitti 3. çeyrek. Fenerbahçe daha iyi, 3'lükler de farkı açtılar. Dönmez bu maç, takım düşüşte ne yazık ki. Zor deplasmanların hepsini kaybediyoruz. Domercant ve Göksenin sezonu kapatmış durumda, takviye şart.

hmmm kötü. Çevirirse çevirse Hawkins çevirir maçı o zaman. Ama McCalebb coşmuşsa o da zor :)

61-55 olmuş, 5-1'lik seriyle başlamışız. Hadi bakalım, inşallah toparlarız.

uAburak89
19.Aralık.2012, 23:54
hmmm kötü. Çevirirse çevirse Hawkins çevirir maçı o zaman. Ama McCalebb coşmuşsa o da zor :)

61-55 olmuş, 5-1'lik seriyle başlamışız. Hadi bakalım, inşallah toparlarız.

Bo sayılar buldu tabii ki ama çok efektif değil, takım olarak daha iyi Fenerbahçe.

Bu arada Ender Arslan çok rezil bir maç çıkartıyor, her topu kullanmaya çalışıyor. Maçı çevirme ihtimali olan adam Hawkins ama önce topun ona gelmesi lazım.

Ergin Ataman mola aldı, moladan sonra 8-0'lık seri geldi, 66 - 63 oldu skor.

Maçı yakalayacak fırsat buluyoruz ama kullanamıyoruz, yine Ender ile başlayan hatalar zinciri sonunda farkı 1'e indirecekken veya eşitleyecekken skoru Sportmenlik Dışı faul aldık, bugün top da istemiyor takım da istemiyor kazanmamızı.

Walter Sakana
20.Aralık.2012, 00:39
Güzel bir geri dönüş olacakmış ama olmamış. Öyle bir anlattın ki maçı izlemedim ama Ender'e saydırıyorum deminden beri :D

74-67 yenilmişiz. Tebrikler Fenerbahçe.

uAburak89
20.Aralık.2012, 00:41
:D

Son bölümleri izleyemedim elektrik kesildi, izlediğim kısımda Fenerbahçe bizden daha iyiydi, hakettiler ve kazandılar. Lider de oldular galiba. Ergin Hoca topu yönetime atmış, gereğini yapsınlar takviye olmadan hedefleri tutturamayız.

Maç sonu Ergin Ataman;

Ergin Ataman maç sonu açıklamaları

footballer33
20.Aralık.2012, 23:13
Beşiktaş-Anadolu Efes maçı oynanıyor. Az önce, 2. çeyrek sona erdi ve 36-29 önde tamamladık ilk yarıyı.

footballer33
21.Aralık.2012, 00:14
Son 5 dakikadaki kötü performansımızdan ve ardı ardına yediğimiz 3 sayılık basketlerden sonra maçı da, 74-67 kaybettik.

darkkobal123
21.Aralık.2012, 00:16
Maçların sonunu saçma sapan oynuyoruz ya, bi' soğukkanlı olmayı öğrenemedik.

LaigLeNoiR
21.Aralık.2012, 00:16
Savanoviç son periyodda maçı aldı. Sinan'ın katkısı da unutulmamalı. Bizde ise skorer eksikliği yine boy gösterdi öte yandan Jerrels'ın da kulağı çekilmeli.

fotosuki
21.Aralık.2012, 01:50
Jerrels'a sağlam bir fırça lazım, set temposunu çok düşürüyor. Ayrıca Markota'nın PR savunması inanılmaz kötü, neredeyse her PR sayı oldu. Muratcan'ın eksikliği de çok hissedildi. Umarım bu mağubiyetten ders çıkarabiliriz.

vego
24.Aralık.2012, 18:00
GSMP ve FBÜ'de maddi kriz baş göstermiş.Özellikle GSMP'da Türk oyuncular 2 aydır para almıyor.Yabancılarında bu ayki maaşları tam ödenememiş durumda.

@ugrturker

uAburak89
30.Aralık.2012, 16:17
Banvit - Gs maçı var, ilk çeyrek 20-23 bitti, zevkli geçiyor tavsiye edilir..

74-67 kaybettik, 60-50'den 60-60'a gelip 7-0'lık seri yedik zaten o andan sonra bitti maç. 3 deplasmandır yeniliyoruz, düşüş devam ediyor.

attirson
30.Aralık.2012, 17:46
Banvit çok iyi takımmıs özellikle Davis'i çok begendim.Bu arada Gs'de Furkan Aldemir serbest atısları kendini gelistiremeyip hunharca serbest atısları kaçırmaya devam ederse hiçbir şey olmaz ondan.Atletik bir yapısı var ama sayı atamayan adamdan basbetbolcu olmaz.

footballer33
30.Aralık.2012, 21:23
Erdemir'i 73-62 mağlup ettik. Maçta 10 sayı barajını geçen tek Beşiktaşlı Gasper Vidmar oldu. En skorer isim ise, 21 sayıyla Engin Emre Bayav'dı.

uAburak89
05.Ocak.2013, 22:24
Hacettepe'yi 83 - 52 yendik, ilk iki çeyrek çekişmeliydi. 3. çeyrek de gelen 20-0'lık seri ile maçı kopardık. Arroyo oynadı, Jamont Gordon ile birlikte maçın en skorer ismi oldu, 13 sayı atarak. Yine en büyük rakibimiz olan sakatlıklarla baş edemedik, Ender sakatlandı durumu ciddiymiş, Ndong'un da kaşı açıldı ne yazık ki. Hafta içi eurocup maçı öncesi güzel prova oldu sakatlıkları saymazsak.

zeck17
08.Ocak.2013, 00:23
ANADOLU EFES 94:76 FENERBAHÇE ÜLKER

Bitmiştir yine ilkan karamanın kendi potasına sayı attığı bir maç olmuştur ayrıca :)

http://s7.directupload.net/images/130107/gprih9xc.swf

http://s1.directupload.net/images/121220/7kax3qvt.swf

uAburak89
02.Şubat.2013, 19:46
Aliğa Petkim:77 - Galatasaray:78

Kötü oyuna rağmen kazandık. Ender Arslan ağır saçmaladı son anlarda, 3 saniye kala skor 77-77, Ender 2 atış kullanacak, ilkini attı 2. yi bilerek kaçıracak ve Aliağa'nın işi mucizelere kalacak, plan buydu. Ancak bunu uygulayamadı Ender, serbest atış çizgisinden topu çembere değdiremedi, direk panyaya vurdu. :D Allah'tan Aliağa 3 saniyeyi kullanamadı ve maçı kazandık.

C h A o S
02.Şubat.2013, 20:07
Ender Arslan,basketbolun Sabri Sarıoğlu'su.Enteresan adam.Bazen iyi işler yapıyor.Bu sezon yine geçen seneye göre daha iyi.Birde şu son topları kullanmasa iyi olur.Bir kere bile şu son topları iyi kullandığını görmedim.Kötü oynayarak kazanmakta başarıdır.Hücum ribaundlarında ezildik.Bir ara üst üste 4 hücum ribaundu aldılar.
Arroyo'da olmasa heralde Domercant ve Hawkins'in yokluğunda takım çekilmez olurdu.Allahtan Arroyo var.Hiç yoktan heyecan katıyor takıma.

Hugo
03.Şubat.2013, 03:20
Aliğa Petkim:77 - Galatasaray:78

Kötü oyuna rağmen kazandık. Ender Arslan ağır saçmaladı son anlarda, 3 saniye kala skor 77-77, Ender 2 atış kullanacak, ilkini attı 2. yi bilerek kaçıracak ve Aliağa'nın işi mucizelere kalacak, plan buydu. Ancak bunu uygulayamadı Ender, serbest atış çizgisinden topu çembere değdiremedi, direk panyaya vurdu. :D Allah'tan Aliağa 3 saniyeyi kullanamadı ve maçı kazandık.

Tutku Açık'ın yanlışlıkla o topu soktuğunu hatırlıyorum bir maçta. Sanırım Ülker'de oynarken olmuştu bu olay. Bilerek kaçıracaksın arkadaş yahu. çok mu zor çemberden sektirmek :)

manager725
17.Şubat.2013, 17:36
Erman Kunter Beşiktaş'a büyük zarar veriyor. Bu adam açıkçası hiçbir şey bilmiyor. Kadro çok kötü falan ama Erman Kunter maçın sonunda ne yapacağını bilmiyor. Bu sene her dalda bir teknik direktör sorunu yaşıyoruz. Basketbol şubesinin başında olsam Erman Kunter'i Beşiktaş'ta bir saniye çalıştırmam.

uAburak89
17.Şubat.2013, 19:15
Galatasaray:49 - Efes:34 ilk yarı sonucu.

Dengeli giden maçta dengeyi alternatifi olmayan tek oyuncumuz Manuchar'a verilen 2 ucuz faul değiştirdi. 3. faulu almasıyla, Ergin hoca şapkadan tavşan çıkardı resmen, iyi mücadele de eklenince farkı açtık. Mahmuti iki teknik faul alarak ihraç oldu, tartışmalı bir pozisyonda itirazı abarttı, şerefler, belalar havada uçuştu. Esas kızdığı bazı oyunculardı, hırsına yenik düştü.

byariff
17.Şubat.2013, 19:56
gerçekten helal olsun bu kadar eksige ragmen efesi yeniyoruz

uAburak89
17.Şubat.2013, 19:58
gerçekten helal olsun bu kadar eksige ragmen efesi yeniyoruz

Daha maç bitmedi, hakem faktörü yine devrede. Gordon'un yaptığı hücum faul verilmedi üstüne tekniği yedik. 23 sayıya kadar çıkan farktan dönebilir maç, Galatasaray maçlarında herşey mümkün.

byariff
17.Şubat.2013, 20:09
Mac bitti. Galatasaray :77 - Efes : 70

Tesekurler Galatasaray o kadar eksige ragmen

furkan58
17.Şubat.2013, 20:48
O kadar eksiğe rağmen dediğiniz Göksenin ve Domercant yok zaten yerlerine de Arroyo ve Markoisvili alındı ben anlamıyorum o kadar eksik nasıl oluyor :D

uAburak89
17.Şubat.2013, 20:51
Cenk ve Jamont yoktu bugün. Hawkins zaten yok. Kısalarda sıkıntı vardı bugün, eksikten kasıt o.

C h A o S
17.Şubat.2013, 20:52
O kadar eksiğe rağmen dediğiniz Göksenin ve Domercant yok zaten yerlerine de Arroyo ve Markoisvili alındı ben anlamıyorum o kadar eksik nasıl oluyor :D

Göksenin
Domercant
Hawkins
Cenk
Gordon
Hiç eksiğimiz yok canım.Bunlara eksik mi denirmiş.Bugün kenarda "11"oyuncu vardı.3'ü zaten sanırsam Can Korkmaz,Sertaç ve Doğukan gibi alt yapı oyuncularıydı.

Maça gelirsek bir takım düşünün sezon başı 2 oyuncusu sezonu kapıyor.Sonra takımın kaptanı sorumsuzca davranıyor.Maç öncesi Cenk'ten sakatlık haberi geliyor.Gordon cezalı.Şubede maddi sıkıntılar var.Ama çıkıp Efes gibi bir rakibi baştan sona üstün oynayarak yeniyoruz.Çok anlamlı bir galibiyetti.Mücadelemiz ve ortaya koyduğumuz karakter mesaj verir gibiydi.Tebrikler takıma ve koç Ergin hocaya.

byariff
17.Şubat.2013, 20:52
Dar rotasyon ile oynuyor galatasaray =)

Hawkins , Domercant , Gordon , Goksenin , Cenk Akyol

E.Cartman
17.Şubat.2013, 22:38
Ergin Ataman'ın eline geniş kadro geçince eli ayağı birbirine dolaşıyor heralde bu adama az para az adam vericen anca öyle coşucak :D

footballer33
17.Şubat.2013, 22:44
Ergin Ataman'ın eline geniş kadro geçince eli ayağı birbirine dolaşıyor heralde bu adama az para az adam vericen anca öyle coşucak :D
Bkz. Beşiktaş Milangaz. 7-8 oyuncuyla 3 kupa aldı bizdeyken. Bu açıdan da, eksiklerin bahane olduğuna inanmıyorum. G.Saray'ın bu seneki kadrosu çok sağlam çünkü. Üstelik, geçen sene 3 kupayı kazandığı kadrodan da 2-3 önemli isimle çalışıyor bu sene.

Nocna Mora
17.Şubat.2013, 23:46
Çok zevkli bir maçtı. Galatasaray'ın eksik kadrosu bu ise hep böyle kalsın cok iyiydi takım özellikle pota altı oyuncuları. :)

zeck17
24.Şubat.2013, 19:15
Piangiani görevinden ayrıldı

Sekopej
24.Şubat.2013, 19:44
Aydın Örs yeniden parkeye inmeyecekse ki muhtemelen olmaz artık Ertuğrul Hoca ile devam edilmeli, bu sezonu o tamamlayacaktır zaten, bir şampiyonluk daha kazandırırsa, kesinlikle hakettiği koçluk ona verilmeli.

Universal
25.Şubat.2013, 23:56
Güzel bir galibiyet takım oyununu eskiye nazaran iyi sergiledik. Umarım Ertuğrul Koç kaldığı yerden devam eder.

darkkobal123
26.Şubat.2013, 00:04
Bir kerede yensek şaşarım zaten. Basketbol branşına destek gerek bu böyle devam etmez.

footballer33
26.Şubat.2013, 00:09
Fener'e karşı 4 maç ve 4 yenilgi! 5. si de Eurolig'de olur ve istikrarımızı bozmayız!!!

barahir
26.Şubat.2013, 00:23
Bu sezon tüm konsantrasyon futbol takımında bence, gerek borçlar gerek oyuncuların sorunları. Bence seneye iyi bir planlamayla daha iyi olacaktır.

OrcunFB
26.Şubat.2013, 01:39
Piangiani gittiyse tamamdır. (rr)

Mamadou
26.Şubat.2013, 04:00
barahir

Yok arkadaş alakası yok. El Amin'in olduğu dönemde dahamı farklıydı sanki şartlar. Az bütçe tamam ama alınan oyuncuların hepsi boş çıkar mı yahu . Sorumlular Sözer , Kunter. Futbolda en ufak yanlışta Samet Aybaba'yı yerden yere vuranlar Erman Kunter için ağızlarını açmıyor.

erdem344
30.Mart.2013, 17:43
Karşıyaka maçında olaylar çıkmış . Karşıyakalı taraftarları döverek dışarı çıkarmış gs taraftarları

uAburak89
30.Mart.2013, 17:49
İlk maçta yaptıklarının ardından geliyoruz, asarız, keseriz, bizansı fethedeceğiz diyenler salonda da aynı şekilde atar yaparak gelin gelin deyince, bizimkiler de gitmişler. Gereken yapılmış.

Rahmetli Alpaslan Abinin dediği gibi, Galatasaray taraftarı kavgacı değildir, kavgayı başlatmaz ama gerektiğinde en sert tepkiyi koyar.

Suicider
30.Mart.2013, 17:52
Karşıyaka taraftarı kaç gündür sosyal medyada 'Klavye delikanlıları,bizans taraftarları' falan filan diyerek zaten maçın nasıl geçeceğinin habercisi oldular.İlk maçta yaptıklarını unutmuş değil.Onların yaptıkları ne kadar yanlışsa bunlar da yanlış.Ama bazen haddini bilmesi gerekiyor insanların.

erdem344
30.Mart.2013, 17:56
Şu olanları onaylıyosunuz ya helal olsun

uAburak89
30.Mart.2013, 17:56
Karşıyaka - Galatasaray maçında, maç geç başlar tribünler yüzünden, Galatasaray öndeyken 2 defa oyun durdurulur, yabancı madde yağdırılır ve o maç seyircili tamamlanır.

Galatasaray - Karşıyaka maçı yani rövanşta maç başlamadan 30 dakika önce olay çıkar. Maçın seyircisiz oynamasına karar verilir. Son sürat çifte standart..

Nedvedmania
30.Mart.2013, 18:02
Tribünlerin boşaltılması daha iyi oldu. Fener maçı seyircili oynanır bu şekilde.

Bu arada basket maçına gidecektim ama ev büyükleri maçın olaylı maç olacağını bildiği için izin vermedi gidemedim :D

Suicider
30.Mart.2013, 18:03
Şu olanları onaylıyosunuz ya helal olsun

Kimse bir şey onaylamıyor.Kötü olduğunu söyledik.Ama karşı tarafın tahriklerini siz sosyal medyada galatasaray medyasını takip etmediğiniz için bilmiyorsunuz.

barahir
30.Mart.2013, 18:24
Karşıyaka - Galatasaray maçında, maç geç başlar tribünler yüzünden, Galatasaray öndeyken 2 defa oyun durdurulur, yabancı madde yağdırılır ve o maç seyircili tamamlanır.

Galatasaray - Karşıyaka maçı yani rövanşta maç başlamadan 30 dakika önce olay çıkar. Maçın seyircisiz oynamasına karar verilir. Son sürat çifte standart..

Bence ilk yapılan hataydı, ikinci yapılan doğru.. Çifte standart demek ağır olur da yanlıştan dönülmüş gibi. Tabii bu farklılığın il güvenlik kurulunun da aldığı kararların etkisi olduğunu düşünüyorum hakemlerin yanında..

zeck17
30.Mart.2013, 19:17
Yapılan ayıp sen takımına desteğini verirsin pankart açarsın marşını söylersin doğrusu buydu bu yapılmalıydı ama yapılmadı son olarak karşıyakanın önceki maç yaptığı ve maçın kaybedilmesi de maçı izleyen gözlemcilerin ve hakemlerin hatasıdır hem de çok büyük bir hatadır...

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303316_513103058748392_989028822_n.jpg

zaten bu görüntüden savaşa gidildiği belli oluyormuş

Nedvedmania
30.Mart.2013, 19:25
Disarda meydan savasi oldu da haberimiz mi yok :) Maca giden insanlarin, efekt verilmis fotografindan bu yorum cikarmak garip oldu biraz :)

C h A o S
30.Mart.2013, 19:53
Salondaydım bugün.Karşıyakalı taraftarlar otobüsle salona girerken zaten olaylar başladı.Sonrasında ise salona girmeye çalışan Karşıyakalıları baya kötü ettiler.Bir kaç tanesini tiribüne çekip baya linç ettiler.Sonuçta insanız acıdım o kişilere.O taraftarların ailelerine yazık.İlk maçta yaptıları düşünülünce kaçınılmazdı bu olaylar.İzmir'den gelip dayak yiyip gittiler.Yazık spora bunlar yakışmıyor.Bugün salonda bir çok kişi ailesiyle gelip haftasonunu bu maçla renklendirmek istedi.Onlara olan oluyor.Çoğu zaten kendi taraftarımızı sitem etti.Adamların İzmir'den zaten otobüs kaldırıp gelme amaçları olay çıkartmaktı.Ekmeklerine yağ sürdük.İnşallah Fenerbahçe Ülker maçı seyircisiz olmaz.

Bu arada olayları önleyen ne emniyet nede o turuncu gömleki görevlilerdi.Sebahattin Şirin eline aldı mikrofonu adam tek başına yüzlerce kişiyi geri çevirdi.Baya çabaladı.Amigolarda Galatasaray'lı taraftarların önüne geçmese otobüse bile sokmazlardı Karşıyakalıkları.Polis çok azdı.Zaten önleyemediler.

C h A o S
30.Mart.2013, 20:00
Bu arada 49-34 ilk yarıyı önde kapadık.Takım etkilenmemiş olaylardan.
Ergin hocada mikrofonu alıp baya kızdı taraftara.Sonrasında mikrofonu fırlatıp takımı geri çekti.Ben Karşıyakalılara bir şey demiyorum.Zaten amaçları buydu.Galeyena gelip bu günü maf eden ve muhtemelen 2 maç seyircisiz ceza alıp derbiyi seyircisiz oynatacak o kişilere yazıklar olsun.Onlarda benim gözümde holigandan başka bir şey değil.

C h A o S
01.Nisan.2013, 22:17
Uzun bir aradan sonra yeni lider Galatasaray M.P.
Ergin Ataman sağ olsun maçlara öyle bir hazırlıyorki takımı hiç bir olumsuzluk yaşanmamış gibi devam ediyoruz.İnşallah playoflar sonucunda ligide alırız.

byariff
14.Nisan.2013, 18:45
Dar kadroya ragmen ve tabi yine sakatlik verdik engin sezonu kapatti + seyircisiz maçta rakibimizi rahat yendik. rahat derken farki hep 13-15 sayilara kadar cikarttik ama oyuncular hep rehavet sonucu rakibin farki azaltmasini sagladi ciddiye alinca is bitti zaten tebrikler potanin aslanlari.

C h A o S
14.Nisan.2013, 18:47
Fenerbahçe Ülker'i 66-53 yenerek liderliğimizi perçinledik.Genel olarak maçı hep önde götürdük ve daha rahat alabilirdik.Zaman zaman şutları sokamayınca maça ortak ettik Fenerbahçe Ülker'i.Ama vitesi arttırınca kolay oldu.Seyircimiz olsa şu maç abartmıyorum +20 olurdu.Fenerbahçe Ülker çok çabuk düşüyor oyundan.Bo bugün çok mücadele etti ve takımını ayakta tuttu.Diğerleri ise sahada geziniyordu.Ama genel olarak oda yetersiz.Şutları sokamıyor.Devamlı içeri zorluyor.Takımı oynatmıyor yani.Hep kişisel becerileri ile var sahada.Fenerbahçe Ülker mücadele ve gayret kısmında çok vasat takım.
Engin'in aşil tendonu koparak sezonu kapadı.Ve sanırım 10 ay felan olmayacak.Geçmiş olsun.Şanssızlığımız devam ediyor.Bir oyuncu daha kaybettik.Ama aslan gibi hocamız var.Dar rotasyonla adam daha iyi iş çıkarıyor.En büyük güvencemiz o.

E.Cartman
14.Nisan.2013, 18:58
Engin'in aşil tendonu kopmuş, yazık oldu, büyük geçmiş olsun.

europeanconquer
14.Nisan.2013, 19:13
Engin Atsür'e büyük geçmiş olsun,tebrikler Yenilmez Armada!

Bu arada geçen yıl bu zamanlarda bize karşı olan espriyi artık bizim kullanmamız da güzel bir şey :D

Bakınız;

https://pbs.twimg.com/media/BH0iIl4CUAAmD6l.jpg:large

uAburak89
25.Nisan.2013, 21:43
Galatasaray:49 - Banvit:33 ilk yarı sonucu. Üst üste 15. galibiyete yakın gözüküyoruz.

uAburak89
25.Nisan.2013, 22:40
83-75 kazandık.

C h A o S
25.Nisan.2013, 22:44
Rahat kazandık.Zaman zaman Banvit farkı 8-9'a indirsede kontrol hep bizdeydi.Tebrikler Ergin Ataman'ın aslanlarına.

europeanconquer
28.Nisan.2013, 19:26
Hacettepe Üni. 69-104 Galatasaray Medical Park

16 da 16 ! İnşallah bu yıl şampiyon olacağız.

Fearless Coward
21.Mayıs.2013, 20:31
Tofaş'ı 82-49 yenerek Play-off'ta yarı finale kaldık.Banvit'te dün Beşiktaş'ı yenerek yarı finale kalmıştı.Anadolu Efes ise dün kazanarak seriye eşitliği getirdi son maç Efes'in sahasında oynanacak.Karşıyaka ise bugün sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor seride 1-0 önde Karşıyaka.Başa baş bir mücadele olacağı kesin ama Karşıyaka evinde büyük takımlara maç vermedi bu sezon yine vermez gibi geliyor bana.

uAburak89
21.Mayıs.2013, 20:32
Üst üste 19. kez kazandık galiba, takım otomatiğe bağladı resmen.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 20:32
1. ÇEYREK : 6 - 26
2. ÇEYREK : 24 - 26 (30 - 52)
3. ÇEYREK : 15 - 11 (45 - 63)
4. ÇEYREK : 4 - 19 (49 - 82)

Tebrikler Yenilmez Armada !

Fearless Coward
21.Mayıs.2013, 20:36
Bu sene bu hasret dinecek inşAllah.Takım 19 maçtır kazanıyor hem de çok rahat farklarda buluyor deplasmanda da fark atmayı başarıyoruz rahat bi şekilde.Karşıyaka bugün yenerse yarı finalde rakibimiz olacak.Olaylar olacağı kesin ama onları da rahat geçeceğimize inanıyorum ben bu takım yenilirse finalde yenilir o da 1-2 maç şampiyonluk yakın meşaleyi yakın diyelim biz ne olur ne olmaz.

C h A o S
21.Mayıs.2013, 20:56
Karşıyaka gelirse deplasman yasağı olur diye düşünüyorum.Ortam gergin bence ortak karar alır kulüpler.

uAburak89
21.Mayıs.2013, 22:48
Rakibimiz Karşıyaka oldu. Maç sonunda kutlamayı bize küfrederek yapıyorlar, Ergin Ataman ve takım gereğini yapmalı.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 22:48
Karşıyaka 81-78 kazandı ve Fenerbahçe'yi eledi.

Haydi bakalım,inşallah eleyeceğiz.

zeck17
21.Mayıs.2013, 23:05
boşa atılmış 27 milyon euro+ağır kontratlar seneye de devam edecek ve fesh için de yüklü para çıkacak nasıl başarısız olunur ve nasıl para çöpe atılırın en büyük örneği fenerbahçe ülker

Mamadou
21.Mayıs.2013, 23:15
Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı Fenerbahçe Ülker.

Fearless Coward
21.Mayıs.2013, 23:18
Final four hedefleri vardı Top 16'yı 8. bitirdiler.Lige de 2 sezondur Çeyrek Finalde havlu atıyorlar.Bo geldiğinde herkes bütün kupaları bekliyordu büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.Karşıyaka'ya en güzel cevabı sahada vereceğimizi düşünüyorum ben.

footballer33
22.Mayıs.2013, 00:53
G.Saray-Efes finali olur, sonrasına karışmam. :) Halef-selef mücadelesi güzel olacak ama. Her iki koç da eski takımına karşı kupa mücadelesi verecek. :)

erdem344
22.Mayıs.2013, 01:14
Bizim gofletciler .... neyse :D şu obradoviç gelse de rahatlasak :D

davidvilla
23.Mayıs.2013, 10:29
Rakibimiz Karşıyaka oldu. Maç sonunda kutlamayı bize küfrederek yapıyorlar, Ergin Ataman ve takım gereğini yapmalı.

Fb gelse bu kadar gergin olmazdı heralde durum :)
Buyuk olaylar cıkabilir.

ReaList
23.Mayıs.2013, 14:52
Ben Ksk-Gs maçlarına rakip seyirci alınmasını yasaklardım, 2 maçtada büyük olaylar çıkar.

byariff
23.Mayıs.2013, 14:54
seyircisizmis zaten :D

europeanconquer
25.Mayıs.2013, 19:44
G.Saray 37-29 Pınar Karşıyaka

İlk yarı sonucu.

europeanconquer
25.Mayıs.2013, 20:17
G.Saray 52-45 Pınar Karşıyaka

3.çeyrek sonucu.Haydi son çeyrek kaldı,saldır Yenilmez Armada !

uAburak89
25.Mayıs.2013, 20:32
20. maçımızı da kazandık. :) İçeride hiç yenilmedik bu sezon ve bu istatistik devam ederse şampiyonluk gelecek.

Fearless Coward
25.Mayıs.2013, 20:35
Yenilmez Armada yine yeni yeniden kazanmaya devam ediyor.Karşıyaka'yı rahat bir şekilde yenmeyi başardık seride 1-0 öne geçtik.Serinin 2. maçı Pazartesi günü yine sahamızda oynanacak.Seriyi 2-0'da yaparız biz önemli olan İzmir'de oynanacak maçlar.Karşıyaka büyük takımlara evinde maç vermedi hiç.Şüphesiz uzun süredir yenilmeyen takımımız için en zorlu maç olacak İzmir'de oynanacak maç.İnşAllah kalan 3 maçı da alıp 4-0'la finale yükseliriz bu takım şampiyonluğu hakediyor fazlasıyla.

europeanconquer
25.Mayıs.2013, 20:35
Tebrikler Yenilmez Armada !

Galatasaray MP 70-54 Pınar Karşıyaka

KaRaBükLü KraL
26.Mayıs.2013, 01:44
Artık şampiyonluk vakti geldi bence.O potansiyelde var.İnşallah şampiyon olacağız :)

C h A o S
26.Mayıs.2013, 11:34
Rahat maç oldu.Ara ara KSK farkı kapasada kontrol elimizdeydi.Ama 2 takımda dün vasattı.Biz kaptığımız toplar sonucunda hızlı hücumları hiç kullanamadık.Maçın ilk periyotundaki fark maçı getirdi aslında.2.maçta toparlanmalıyız.

Dün salon hayal kırıklığıydı.Ergin Ataman'ında dediği gibi 23 yıllık kupa hasreti çeken taraftarın salonu hınca hınç doldurması gerekiyordu.P.tesi'de salondayım inşallah dolar.Ama hiç sanmıyorum.

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 21:40
1. ÇEYREK : 15 - 17
2. ÇEYREK : 19 - 9 (34 - 26)

İlk yarıyı 8 sayı önde kapadık.Saldır Yenilmez Armada !

byariff
27.Mayıs.2013, 22:48
21/21 yaptik bugun kotu oynadik ama kazanmasini bildik 2-0 oldu bu is bitti bence.

Suicider
27.Mayıs.2013, 22:48
Galatasaray Medical Park 64 - Pınar Karşıyaka 59 // Seride durum GS lehine 2-0 oldu.

zeck17
27.Mayıs.2013, 22:53
Süpürmeye yaklaştık burdan sonra bırakmayız finalde de efes le yine başa baş oynarız şampiyonluk yakın meşaleyi yakın :)

uAburak89
27.Mayıs.2013, 23:20
Maçı kaçırdım ama biraz bakındım ne olmuş ne bitmiş diye, 2 defa farkı açıp sonrasında ortak etmişiz rakibi, en sonunda bitirici darbeyi Gordon blok koyarak yapmış, içimin yağları eridi resmen, rakibimiz olduklarında küfür ederek kutluyorlardı, şimdi çok büyük avantajımız var bakalım ne tür holiganlıklar göreceğiz İzmir'de.

zeck17
29.Mayıs.2013, 23:11
https://twitter.com/erginataman/status/339808557891465216

İnşallah bu maçta Aslanlar gibi çıkar yeneriz ve finale kalırız

uAburak89
30.Mayıs.2013, 20:59
3. maç başlamak üzere, bitecek gibi de görünmüyor. Her türlü fair play dışı hareket gelebilir.

cureshot
10.Aralık.2013, 00:29
Helal aslanlara, çok büyük iş başarıyoruz.

CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 00:31
Ergin Ataman ... Bu adamın karşısında durabilecek bir koç yok

Şunu yazarken ciddimiydin :)

Yanlış anlaşılmasın tamamen Obradovic ile alakalı.

Ergin Ataman - Obradovic kıyaslaması yapmak bile büyük ayıp olur da ondan dolayı sormak istedim ciddimiydin diye :)

barahir
10.Aralık.2013, 00:31

When you look at the tabeleea diyosun yani..

Aşırı kötü oynadık, şut isabetimiz yerlerdeydi özellikle de 3 sayı yüzdemiz. Sonuç olarak Galatasaray kazandı. Tebrik etmek lazım.

Cengo
10.Aralık.2013, 00:34

Cumhurbaşkanlığı Kupası sonrası da Željko Obradović'in karşısında durabilecek koç yoktu o zaman?

Željko Obradović > Ergin Ataman

Bunun tartışması bile yapılamaz.

Maç kazanınca iyi, kaybedince ses seda yok.

https://pbs.twimg.com/media/BbEdrYPCQAAnlWq.jpg:large

CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 00:39
Öncelikle antrenörlük işini profosyonelce yapan birisi olarak yapıyorum yorumumu.Taraftar gözüyle bakmadığımı tekrar tekrar belirtmek isterim.Eskiler Fenerbahçe taraftarı olarak anımsayabilir beni öyle birşey yok bunuda belirteyim tekrardan.

Gerçekten iki antrenörü kıyaslamak veya kıyaslamaya çalışmak büyük ayıp olur.Messi ve Arda - Ronaldo ve Alex nasıl kıyaslanmaz ise bu iki isimde kıyaslanamaz.

Ergin Ataman'ın Obradovic açıklaması :)

http://basketfaul.com/makale/26507/atamandan-obradovic-yabanci-sinirlamasi-genc-oyuncu-yorumlari.html

Ataman, Obradovic ile ilgili soruyu yanıtlarken, "Avrupa'nın tartışmasız en kariyerli koçu. Bana sıralamayı sorsalar, ya Obradovic ya da Messina, derim. Benim açımdan Türkiye'de çalışması mutluluk veriyor. Herşeyden önce iyi arkadaşım. Eurolegue'de birçok kez karşı karşıya geldik, çoğunu o kazandı, özellikle Panathinaikos'la. Şimdi Elimizde denk takımlar var. Bu sezon sonunda kim şampiyon olursa, sezonun başarılısı o olur ama bu Obradovic'in "1" numara olmasını değiştirmez." dedi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Aralık.2013, 00:42
ergin ataman kumar oynadi, pivotsuz fenere karsi pota altini savundu. dis sutlari riske etti. ise de yaradi. sadece bojan gununde olsaydi bu maci fenerin kazanmasi isten bile degildi. 3.ceyrek macin sonucunu belirledi. 4.ceyrekte fenerden beklenen reaksiyon gelmedi, galatasaray rahat kazandi. tebrikler.

E.Cartman
10.Aralık.2013, 00:48
Koç Fener'e büyü yapmış net. İlk yarının büyük bi bölümünü izledim. Saçma bi savunmayla bol bol atış imkanı verdik Fener'e. Onlarda sağolsun bol bol kaçırdı. Aynı fırsatları biz yakalayıp yüksek yüzdeli atınca zaten koptu maç. Fener bi ara yaklaşsada çabuk toparladık. Ancak bana göre iki takımda hiç iyi oynamadı. Daha çok başkaldıran kazandı bana göre.

Night_Mare17
10.Aralık.2013, 00:56
Ben Ergin Ataman > Obra demiyorum ki.

Demek istediğim Ergin Ataman Dünya'nın en iyi koçunu yenebilecek bir potansiyele sahip yenemeyeceği biri yok. Ama bu en iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Cengo
10.Aralık.2013, 01:01
Ben Ergin Ataman > Obra demiyorum ki.

Demek istediğim Ergin Ataman Dünya'nın en iyi koçunu yenebilecek bir potansiyele sahip yenemeyeceği biri yok. Ama bu en iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Sezon başı Cumhurbaşkanlığı Kupası, Galatasaray 62-64 Fenerbahçe Ülker

Az önce daha iyi dediniz, karşısında durabilecek biri yok dediniz. Lütfen yaptığınızı hatanın üstüne gitmeye, savunmaya çalışmayın.

Skor yorumculuğu yaparak bir yere varılamaz.

byariff
10.Aralık.2013, 01:08
tebrikler aslanlara ender arroyo bonsu iyilerdi

Homer J.S
10.Aralık.2013, 01:19
http://s7.directupload.net/images/131209/leuxybgt.swf

Hababam gum gum gum :)

Börk
10.Aralık.2013, 01:33
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1478997_614776541892894_565431906_n.jpg

Türkiye böyle bir yer işte takımın oyuncusu bile maçın linkini istiyor :)

zeck17
10.Aralık.2013, 02:02
Kıyaslamak saçma zaten yukarda da pek kıyas yapılmamış ergin hoca önceden maç yaptığı takımlara tekrar yenilmeyen dersler çıkaran bir hoca

bu arada kıyaslamanın saçma olma nedeni ergin ataman türk bir hoca ne yazık ki bizim ülkemizde öyle şanslar verilmiyor iyi bir ekibin yeni şeyler öğrenebileceğin kimseler pek olmuyor belki bir gün o seviyeye gelebilir ergin hoca ama bunun için fırsatların verilmesi devamlılık gerekli obradovic avrupanın en iyilerinden (ilk3te) ergin hoca şu anda aktif olan en iyi türk hoca futboldan örnek verecek olursak hagi vs alex kadar saçma şu anda

byariff
10.Aralık.2013, 03:07
obradovic sansli doganlardan maalesef ergin hoca ise tam tersi ha turkiyede ergin hocanin uzerine koc yok orasi belli zaten bakalim avrupada gorucez ne yapcak.

he bu kadar sakatliklara ragmende zorluklarla bas eden ergin hocayida tebrik ederim net winner hoca oldugunu gosteriyor her defasinda.

Fearless Coward
10.Aralık.2013, 05:15
Ergin Ataman şuan çok iyi ilerliyor ve bu çizgide devam ederse Obra ile kıyaslanabilir.Şuan tabi kıyaslanamaz orası ayrı.

europeanconquer
10.Aralık.2013, 16:08
https://pbs.twimg.com/media/BbG9JijCMAAjgEX.jpg

Şu sayıda aklım kaldı benim,bunlar nasıl adamlar yahu :(

Asist harika,smaç ondan da harika.

Bu arada tebrikler Galatasarayım !

titates1
11.Aralık.2013, 13:51
Ergin Ataman'ın açıklamalarını okudum da saçma sapan açıklamalar yapmış , ne gerek var ki ?

CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 13:55
Çok gereksiz konuşmuş bende bahsedicektim ama şimdi görünce hatırladım tekrardan.

Kompleks'in karşılığına tam da uyuyor zaten yaptığı açıklamalar :)

fmhastasi
11.Aralık.2013, 14:00
galatasaray takımını tebrik ederim .onlarda guclu takım . euro ligde oynuyor.bu sene gördüklerim voleybol basket bol herseyde var gs. tebrıkler bır fenerbahcelı olarak.

IcedEarth
11.Aralık.2013, 14:26
Açıklamalarda yanlış birşey görmedim. Bu konu altında bile BBL'de namağlup şampiyon olunacağı yolunda söylemler olmuştu.

Hocamız açıklamalarında da demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Ama hocamızın da dediği gibi ilah haline getirmenin de bir lüzumu yok. Yenilmez bir hoca değil, dünyada hiç kimse yenilmez değil. Hocamızın değindiği nokta "Ergin Ataman kim ki?" havasının oluşturulmasından duyduğu rahatsızlık, ve bence haklı da. Bir ismin büyüklüğünden bahsederken diğer ismi küçümsemek doğru değildir.

titates1
11.Aralık.2013, 14:40
Kompleks yapmış , gerek yok böyle şeylere , kalkıp Mourinho gelse Samet Aybaba falan yapar bu açıklamaları , Drogba'yı da mesela Çare Drogba diye heryerre yazılıyo , ilah gibi bakılıyor , Sow çıkıp böyle konuşsa ne dersiniz ? Ayrıca bir hoca olarak , eze eze yendik falan demesi vb. , ben kızıyorum böyle adamlara kendi takımımda olunca da bırak işte herkes sana saygı duysun , niye bozuyosun saçma sapan.

IcedEarth
11.Aralık.2013, 14:56
Yanlış anlaşılma olmasın ben Ergin Hoca'yı pek sevmem. Kaybettiği zaman acayip tavırlar içine giriyor, egosu inanılmaz boyutlarda, bir de Galatasaray'ın çocuğu filan deniliyor da adam Beşiktaş'ta filan defalarca çalışmış. Eze eze yendik demese daha hoş olurmuş, ama maç atmosferinde sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama o. Zaten bu son açıklamasında da o açıklamaya değinmiş biraz.

Ama Obradovic kısmında yanlış bir şey görmüyorum şahsen. Adamın şikayet ettiği kısım Obradovic'in övülmesi değil, adam kendi de demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Obradovic pek tabii ki övülecek, adam Euroleague'de tek mağlubiyetle grup birincisi olarak götürüyor takımını. Ama överken diğer insanları da küçük görmemek gerekli. Sizin örnekten yürüyelim hatta, biz "Çare Drogba" derken "Sow da kimmiş lan" filan dersek yanlış yapmış oluruz. Kaldı ki "Çare Drogba" biraz da geyiğine yapılan bir söylem, yani kimse Drogba'nın kalkıp da bu yaşında tek başına bütün takımları yenmemizi sağlayacağına inanmıyordur.

Bu kadar tartıştık bu konuyu, açıklamayı da koyalım bari, insanlar yabancı kalmasın olaya.

Galatasaray Liv Hospital'ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'in hocası Obradovic hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Liv Hospital 'ın başantrenörü Ergin Ataman ses getirecek açıklamalar yaparak takımının durumunu değerlendirdi. İşte Ataman'ın anlattıklarından öne çıkanlar, Fenerbahçe derbisi bizim için çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda biz iyi oynamıştık ama onlar kazandı. Ligde ise bu kez seyircimiz önünde maça tempolu başladık. Rakibi kilitledik ve maçı kazandık. Böylece kupanın rövanşını almış olduk. F.Bahçe Ülker'in hocası Obradovic'i Türk medyası çok abarttı. Türkiye'de sanki basketbol bilinmiyormuş da Obradovic, sihirli bir değnek değdirmiş gibi konuşuluyor. Öyle bir hava var ki 'Obradovic geldi, Ataman'ın saltanatı bitti' gibi. Yok öyle bir şey. Obradovic, Avrupa'nın en kariyerli hocası ama kalkıp da ilah haline getirmenin anlamı yok.
" Ligin favorisi Galatasaray'dır "
“Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynadığımız oyun bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdi. İki kulvarda da yarışıyoruz. Euroleague'de şampiyonluktan bahsetmek hayal olur ama Türkiye'de geçen yılın şampiyonu olarak bu unvanımızı korumak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Ligin favorisi Galatasaray'dır. Olympiakos maçında kavga eden Bonsu'ya Euroleague 3 maç ceza verdi. Ben de maçın ardından Bonsu'ya ağır bir ceza verebileceğimizi söylemiştim. Daha sonra görüntüleri izleyince bundan vazgeçtik. Çünkü ağır tahrik var. Bugün sokakta biri sizin boynunuza dirsek atsa, dönüp siz de bir tane çakarsınız!”
" Fenerbahçe'yi küçümsemedim "
“Maç sonunda yayıncı kuruluşa, 'F.Bahçe'yi eze eze yendik' diye bir söz söyledim. Benim oradaki amacım F.Bahçe'yi küçümsemek değildi. Maçı baştan sona önde götürdük. Bir ara F.Bahçe'nin havlu attığını gördüm. Ezici bir üstünlükle yendik demek istedim. G.Saray'ın F.Bahçe'yi 72-62 yendiği maçı izleyen, Montepaschi Siena Başkanı Ferdinando Minucci, atmosfere hayran kaldı. Minucci, “Gerçekten müthiş bir atmosferdi. Çok etkilendim. Galatasaray, Fenerbahçe dersini çok iyi çalışmış” dedi.”
Hedefimiz Euroleague'de en iyi 8 takım arasına kalmak
“Bizim için Euroleague çok büyük bir hedef. Sezon başında da buna yönelik iddialı bir takım kurduk. Malum büyük sakatlıklar bizi Avrupa'da zor durumda bıraktı. Başkanımızın desteği ile çok acil müdahaleler yaptık. Böylece üst üste Siena, Münih, Malaga gibi önemli takımları yenip gruptan çıkmayı garantiledik. Şu andaki kadromuz ile Euroleague'deki gerçekçi hedef Top 16'dan bir ileri gitmek. Yani en iyi 8 takım arasına kalmaktır. Kendime bu hedefi koydum. Bunu gerçekleştirebilirsek sonra nerelere gidebileceğimizi göreceğiz.”

byariff
11.Aralık.2013, 15:09
futbolda terim neyse basketboldada ergin ataman odur. :D

Fearless Coward
11.Aralık.2013, 15:20
Yanlış anlaşılma olmasın ben Ergin Hoca'yı pek sevmem. Kaybettiği zaman acayip tavırlar içine giriyor, egosu inanılmaz boyutlarda, bir de Galatasaray'ın çocuğu filan deniliyor da adam Beşiktaş'ta filan defalarca çalışmış. Eze eze yendik demese daha hoş olurmuş, ama maç atmosferinde sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama o. Zaten bu son açıklamasında da o açıklamaya değinmiş biraz.

Ama Obradovic kısmında yanlış bir şey görmüyorum şahsen. Adamın şikayet ettiği kısım Obradovic'in övülmesi değil, adam kendi de demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Obradovic pek tabii ki övülecek, adam Euroleague'de tek mağlubiyetle grup birincisi olarak götürüyor takımını. Ama överken diğer insanları da küçük görmemek gerekli. Sizin örnekten yürüyelim hatta, biz "Çare Drogba" derken "Sow da kimmiş lan" filan dersek yanlış yapmış oluruz. Kaldı ki "Çare Drogba" biraz da geyiğine yapılan bir söylem, yani kimse Drogba'nın kalkıp da bu yaşında tek başına bütün takımları yenmemizi sağlayacağına inanmıyordur.

Bu kadar tartıştık bu konuyu, açıklamayı da koyalım bari, insanlar yabancı kalmasın olaya.
Açıklamada yanlış olan ne anlamadım valla adam ne güzel demiş öyle abartmamak lazım bazı şeyleri.Sanki Obradovic Lebron James-Kobe Bryant'ta saha da oynuyor hoca bu hoca fazla abartıldı gerçekten Ataman'da bunun üzerine tepki vermiş abartmamak lazım.

cureshot
11.Aralık.2013, 15:37
GS'nin çocuğu denmesinin sebebi Beşiktaş'ı çalıştırırken bile ödemelerini GS Bonus kartıyla yapması, yani saklamıyordu adam o zaman bile. :)

titates1
11.Aralık.2013, 16:44
Açıklamada yanlış olan ne anlamadım valla adam ne güzel demiş öyle abartmamak lazım bazı şeyleri.Sanki Obradovic Lebron James-Kobe Bryant'ta saha da oynuyor hoca bu hoca fazla abartıldı gerçekten Ataman'da bunun üzerine tepki vermiş abartmamak lazım.

Fatih Terim UEFA kupasıyla efsane koç , İmparator falan dimi dostum , Obradovic'in kaç tane Avrupa Şampiyonluğu olduğuna bakarsanız neden abartıldığını anlarsanız , kendisi Avrupa'nın tartışmasız en iyi koçu yani futbolda mesela düşünürsün Fergie mi Mourinho mu Klopp mu falan diye bunda ise karşısına çıkabilecek bir isim var mı ? Obradovic Avrupa'nın en büyük koçudur , kimsenin abarttığı yok yani.

Estranged
11.Aralık.2013, 17:10
Avrupa'daki her büyük koç ya Messina'nın, ya Ivkovic'in ya da Obradovic'in mürididir :n:

Sadixx
11.Aralık.2013, 22:09
Bilmiyorum biliyormusun ama Ataman basketbol camiasında pek sevilmez karakteri nedeni ile. Çocuk gibidir egosu arkadaşında dediği gibi tavanlardadır. Bu kadar gereksiz yorumlar olmaz olmamalı . Özelliklede böylesine tecrübeli yaşı başı ilerlemiş bir insanda.Ben sadece bu maçtan sonraki yorumlarından bahsetmiyorum bu adam hep böyle. Ben hatta ona basketbal muhabbetinde adı geçtiğinde ondan ergen ataman diye bahsedirim. :)

uAburak89
15.Aralık.2013, 23:32
KSK - GS maçında olaylar var, şeref tribününde Murat Özyer'e saldırı oldu, sahaya maddeler yağıyor.

Maçın başından beri üstün oynuyoruz, hazmedemedi herhalde KSK taraftarı. Bizim taraftar da yok salonda, buna rağmen olay çıkarabiliyorlar. Her sene aynı şey. Fark gelmeye başlayınca illa ki bir pislik yapılıyor.

uAburak89
15.Aralık.2013, 23:54
Yine boşaltmıyorlar salonu, bizde olunca anında boşaltıyorlar. Bıktım ben bu TBF'den, ayıptır bu çifte standart en basitinden.

Onlar boşaltmadı ama Arroya imzasını attı, 2 dakika kala salonu terketmeye başladı KSK taraftarı. 58-71 kazandık maçı.

CeNTeR_TR
16.Aralık.2013, 03:08
Bugün Galatasaray Karşıyaka'yı İzmir'de 13 sayı gibi azımsanmayacak bir farkla yendi kimse bahsetmemiş maç sonundan entresan.

davidvilla
16.Aralık.2013, 17:25
Bizim Uşak ilk kaybını verdi iç sahada.
Ama çok kazanmıştık elbet kaybedecektik.
Maçtaydım ben de Banvit taraftarı harikaydı. Takımları da çok iyi. Tebrik etmek lazım.

CeNTeR_TR
22.Aralık.2013, 17:46
Fenerbahçe kaybetmeye devam ediyor :)

Büyük ihtimal son 1 dakikasına girilen Karşıyaka maçın da büyük süpriz olmassa kaybedecekler.

Kaldı ki fark 8 oldu böylelikle 3.mağlubiyet de gelmiş oldu.

attirson
22.Aralık.2013, 17:47
Pınar Karşıyaka'ya da kaybettik.Bütün zorlu maçları kaybediyoruz Tofaş Ksk Gs Banvit bunlar bizim playofflarda oynayacagımız rakiplerimiz maşallah hepsine kaybettik böyle giderse yine bir şokla karşılasıcaz playofflarda ilk turda elenebiliriz.

Suicider
22.Aralık.2013, 17:55
Dünyanın en iyi takımı bile olsan ayakların yere sağlam basması gerekiyor.Şu forumda bile herkes 30'da 30 yapar artık yenilmez takım falan diyordu.Fenerbahçe hala ligin en büyük favorisi ama sürekli 'en iyi biziz diğerleri kim ki ya' tavrı kendilerine maç kaybettirmeye devam ediyor ligte.

furkan58
22.Aralık.2013, 17:57
Koç'un yabancı olarak Vidmar'ı dışarıda bırakması yüzünden kaybediyoruz maçları. Yeterli sertlik olmuyor ve her takımın pota altı bize üstünlük kuruyor olay bu. Vidmar'ı alıp Zoric'i bırakırsa da erken faul probleminden korkuyor muhtemelen. Yabancı sınırı eli kolu bağlıyor yani.

Fearless Coward
22.Aralık.2013, 18:08
Dünyanın en iyi takımı bile olsan ayakların yere sağlam basması gerekiyor.Şu forumda bile herkes 30'da 30 yapar artık yenilmez takım falan diyordu.Fenerbahçe hala ligin en büyük favorisi ama sürekli 'en iyi biziz diğerleri kim ki ya' tavrı kendilerine maç kaybettirmeye devam ediyor ligte.

Herkes ne la ABOOO de gitsin direk. :D Başka diyen görmedim ben. :D Tofaş 3'lük sınırlarını aşmıştı diğer mağlubiyetlerde de rakipler 2'lik sınırlarını falan aşmıştır yoksa 30'da 30 olurdu. :p

barahir
22.Aralık.2013, 18:55
Oğuz'un dönmesiyle toparlanır takım ligde de. Yerli uzun sıkıntısı var maalesef.

Night_Mare17
22.Aralık.2013, 18:56
Fenerbahçe kaybetmeye devam ediyor :)

Büyük ihtimal son 1 dakikasına girilen Karşıyaka maçın da büyük süpriz olmassa kaybedecekler.

Kaldı ki fark 8 oldu böylelikle 3.mağlubiyet de gelmiş oldu.

4. mağlubiyet değil mi ?

CeNTeR_TR
22.Aralık.2013, 19:01
4. mağlubiyet değil mi ?

Hep bayanlar ligine odaklandığım için onu da karıştırmışım :)

Evet dediğin gibi 4. mağlubiyet olmuş.

eng1n
22.Aralık.2013, 19:09
Bi ABOO'luk ta ben yapayım 8.de olsak şampiyon olacağız.

byariff
22.Aralık.2013, 19:09
obradovic napmis ya ufuk hocayi itmeler falan benche kadar gelmis ksk"nin hic teknik faulde çalmamislar masallah.. neyse dedigim gibi burasi turkiye basketbol ligi hos geldin obradovic :)

attirson
22.Aralık.2013, 19:13
obradovic napmis ya ufuk hocayi itmeler falan benche kadar gelmis ksk"nin hic teknik faulde çalmamislar masallah.. neyse dedigim gibi burasi turkiye basketbol ligi hos geldin obradovic :)

Yoo çalındı teknik faul.

uAburak89
22.Aralık.2013, 19:51
Galatasaray:87 - Trabzonspor:81

Özellikle 2. çeyrek (4 teknik faul) hakemler tarafından doğranmamız ve Arroyo'nun yokluğuna rağmen kazanmasını bildik.

furkan58
22.Aralık.2013, 20:08

maçı izleyip gelseydin keşke arif çalındı teknik faul.

Oğuz yada İlkan'ın dönmesi lazım lig için Vidmar dışarı kalınca çok sıkıntı oluyor ama birde şu var oyuncular yeterince konsantre değiller çok fazla seriler oluyor maç içinde. PO'da bunlar olmıcaktır.

uAburak89
25.Aralık.2013, 21:13
Uşak:79 - Galatasaray:94

Ergin Ataman takımı toparladı.

davidvilla
25.Aralık.2013, 21:26
Mactan geldim simdi. Usak hic direnc gosteremedi rahat bi galibiyet oldu acikcasi.

E.Cartman
05.Ocak.2014, 17:35
Olin Edirne maçında hunharca 3'lük attık :zuhaha %62'lik bir yüzde yakaladık bir ara %70-75 seviyesindeydi :D

Ayrıca maçta ses bombaları atan, küfür eden, olay çıkartan gereksiz insanlara da yazıklar olsun.

attirson
05.Ocak.2014, 17:51
İlk çeyregi izledim kapattım sonra maçta üçlük yagmuru vardı devam etmiş demekki. :D Erolcan Çinko yanlış görmediysem üst üste 3 tane üçlük attı. :D

Fearless Coward
05.Ocak.2014, 18:02
Bu maça alt oynayan intihar etmiştir. :D Ligde coştuk artık 8 maçtır yeniyoruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ocak.2014, 20:13
Bu maça alt oynayan intihar etmiştir. :D Ligde coştuk artık 8 maçtır yeniyoruz.

o degil de bir macin handikapiyla bu kadar oynanir mi arkadas. saat basi degisti. bir bu mac bi de fenerin maci. bir dustu, bir yukseldi. fener 6,5 - 9,5 arasinda gitti geldi. cimbom da 8,5 - 11,5. cok acayip :D

usak da kskyi yendi bu arada. pek dusundugum bir sonuc olmadi acikcasi.

himone
05.Ocak.2014, 20:23
Mejia, Simmons, Davis, Rowland Banvit'te şuan bu oyuncuların hepsi sahada. En fazla 3 yabancının sahada olması gerekmiyor mu? Ben mi kuralı yanlış biliyorum, ya da bu oyunculardan bir tanesi yerli statüsünde mi?

davidvilla
05.Ocak.2014, 23:57
Usak maçının ozeti izleyin müthiş mac oldu

attirson
26.Ocak.2014, 21:48
Mersin BB'yi 87-63 yendik.Son çeyregin tamamını gençlerle oynadık Berk-Ayberk-Metecan-Melih-İzzet beşiyle oynadık özelllikle Berk çok umut vaad ediyor önümüzdeki maçlarda da skor acıldıgında son çeyreklerde bu beşi görürüz gibi görünüse göre Obra bu gencleri takıma kazandıracak.

Bu arada Bogdanovic gibi bir şutörü kaybedecek gibiyiz.Barca maçında kaçırdıgı üçlükten beri inanılmaz bir güvensizlik var Barca maçından sonra oynadıgımız dört maçın toplamında 12/0 üçlük attı Bogdanovic'in üstüne düsüp bu problemi çözmeleri lazım.

Fearless Coward
28.Ocak.2014, 00:28
Efes'e yenilmişiz yahu son saniye üçlüğü adamları coşturdu resmen. :D Sinan'da yokmuş onu aradık sanıyorum. :)

footballer33
03.Şubat.2014, 23:58
G.Saray Liv Hospital'i 82-78 mağlup ettik. Tebrikler Beşiktaş. :k:

anil luque
04.Şubat.2014, 02:33
Ergin Bey'e selam olsun , çok güzel bir galibiyet oldu.

Taraftar destansıydı yine.

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2014, 02:51
Maç sonucuyla alakalı Beşiktaş İntegral Forex,Beşiktaş Milangaz'ı yendi tarzı bir yorum gördüm,çok ince.:icon_lol:

uAburak89
04.Şubat.2014, 02:53
Helal olsun Beşiktaş'a, bildiğim kadarıyla bu sezon düşük bir bütçe ile mücadele ediyorlar.

Bizim takımda ciddi bir düşüş var, geçen sene play-off dahil alınan mağlubiyete ulaştık şimdiden, Ergin Ataman bulur herhalde bir çözüm.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 02:55
bajramovic show vardi deniyor, bjknin ilaci oldu sanirim. son gunlerde bjk de pek iyi gitmiyordu cunku.

fener de efesi rahat yendi, bizim oyunumuzdan cok efes dokuldu biraz. bugun cok kotuyduler. kendilerini eurolige sakladilar galiba :D