View Full Version : Application error
ibrahim539
01.Kasım.2011, 14:42
arkadaşlar başlıktaki gibi bir hata alıyorum ne yaptıysam fayda etmedi sildim tekrar yükledim ama hiç bir faydası olmadı lütfen bir yardım edin bide aynı hatayı demosundada almaya başlıyorum demo ilk çıktığında yüklediğim her hangi bir sorun yoktu sonra bir anda bu hatayı almaya başladım
William Rookwood
01.Kasım.2011, 15:35
bu hatayı maça başlarken mi alıyorsun? çünkü bende buna benzer bir hata aldım takım konuşmasını yapıp play e bastığımda 3d maça girmedi ve fm donup kaldı. sorun ekran kartı güncellemesinden olabilir desem fm 2011 de ve demoda çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum
ibrahim539
01.Kasım.2011, 16:50
bu hatayı maça başlarken mi alıyorsun? çünkü bende buna benzer bir hata aldım takım konuşmasını yapıp play e bastığımda 3d maça girmedi ve fm donup kaldı. sorun ekran kartı güncellemesinden olabilir desem fm 2011 de ve demoda çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum
yok daha oyuna girmeden veriyor bu hatayı
Vieri
01.Kasım.2011, 17:01
yardımcı olmamız için neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın?
ibrahim539
01.Kasım.2011, 17:12
yardımcı olmamız için neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın?
oyunu sildim tekrar yükledim
eski serilerde oluğu gibi crash dumps dosyasını masaüstüne kesip kopyaladım
oyunu farkılı yerlere yükledim (C, veya D)
bunları denedim şimdilik başka bişe gelmedi aklıma oyunun ilk demo çıktığı gün yükledim gayet iyidi oynadım ama oyunu bir kaç gün bıraktım oynamadım sonra oynamak istedim demosundada bu hatayı almaya başladım halada hem demo hemde full versionunda bu hatayı alıyorum
Vieri
01.Kasım.2011, 17:18
STEAM üzerinden kurulum mu yaptın?
ibrahim539
01.Kasım.2011, 17:23
STEAM üzerinden kurulum mu yaptın?
yok normal yükleme yaptım ama demoyu steam üzerinden yükleme yapmıştım
Vieri
01.Kasım.2011, 17:25
yok normal yükleme yaptım ama demoyu steam üzerinden yükleme yapmıştım
Oyunun orijinal mi ?
ibrahim539
01.Kasım.2011, 17:29
Oyunun orijinal mi ?
orjinal değil
Vieri
01.Kasım.2011, 17:30
C.rack ve Muhteviyatları içeren mesajlar göndermek, Korsan kullanım destekleyici mesajlar atmak yasaktır.
- Turksportal, Sports Interactive'in Football Manager Türkiye Resmi Araştırmalarını yürüten ekibin web sitesi' dir.
Forumlarımızda korsan kullanım, kullanımı özendirmek, savunmak, c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
Yaptırım
- İlgili mesaj, bölüm yöneticisi tarafından silinecektir.
- Bu kural dahilinde belli başlı anahtar kelimeler foruma gönderildiği taktirde * karakteri ile değiştirilmektedir. Bu durumlarda dahil olmak üzere, içeriğinde korsan kullanım alakası bulunan mesaj silinecektir.
Ceza / Uyarı
- Kullanıcı alenen forum üzerinde bahsi geçen kural ihlalini yaparsa, yöneticiler tarafından uyarı alacaktır.
- Uyarılar sadece yöneticiler ve uyarıyı alan üye tarafından görülmektedir.
Örneğin; c.rack, nocd, cd key vb. mesajlar hakkında yardım talep edilen bir mesaj atan üye uyarı alacak ve mesaj/konu silinecektir.
- Yapılan ilk uyarıyı dikkate almadan tekrarlayan kullanıcıların foruma yazma hakları, kötü kullanım nedeniyle engellenir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80199