View Full Version : Trabzonspor - CSKA Moskova [Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç]
Trabzonspor
02.Kasım.2011, 00:55
Tarih: 02 - 11 - 2011 / 21:45
Yer: Hüsyin Avni Aker
Yayın : Star Tv
Hakem : Alberto Undiano Mallenco
http://www.resimyukleyin.com/di-XN1J.png
europeanconquer
02.Kasım.2011, 00:58
Trabzonpor'un en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum.
Fearless Coward
02.Kasım.2011, 00:59
Sonunda Burak'ı izleyeceğiz Ş.L'de...Bakalım neler yapacak gol atma serisini sürdürecek mi ? Umarım kazanan taraf oluruz ben 1-0 alacağımızı düşünüyorum golü de Henrique atacak...
futureless
02.Kasım.2011, 01:03
CSKA sorunlu bir takım.Maç içinde Trabzonspor'un yapacağı her olumlu hareket onları düşürür.İlk maçtan farklı olur diye düşünüyorum.
Bordo61Mavi
02.Kasım.2011, 03:21
Bu maci aldigimizdan taktirde yolu yarilariz gibime geliyor, zor mac olacaktir. 1-0 veya 2-1 diyorum.
anil luque
02.Kasım.2011, 12:43
Takımın tartışmasız en büyük gücü Burak'sız 3 maçta 4 puan hiç de fena değil. Athletic maçının hırsıyla Burak daha bir verimli oynar bana kalırsa. Kaldı ki CSKA savunmasındaki hiçbir adam Burak'ın hızına yetişebilecek kapasitede değiller. Bunu iyi kullanması lazım. Defans arkasına atılacak toplarla etkili oluruz gibime geliyor hatta stoperlerin birinden kırmızı kart bekliyorum desem yeridir. Ancak Love ve Doumbia'nın ani çıkışlarına dikkat etmemiz lazım mutlaka.
Trabzon'un 3 puan alacağını düşünüyorum ve inşallah bunu başarırlar , yarın da biz başarır Türkiye'ye güzel bir Avrupa haftası yaşatırız.
Bu arada bizim maçın konusu neden açılmadı hala. Yazacak başka yer bulamadım kusura kalmayın.
sarianet
02.Kasım.2011, 13:16
Trabzonsporun kaybedeceğini düşünüyorum
Bordo61Mavi
02.Kasım.2011, 14:40
Acaba deplasman tribununden hic bilet satildimi :)
Bordo61Mavi
02.Kasım.2011, 21:55
Rus taraftarlar oglen saatlerinde Ganitada denizdeymisler :D Trabzonda soguktu
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Kasım.2011, 22:16
Trabzonspor'un Burak etkisiyle kazanacağını düşünüyorum,umarım öyle de olur :)
RasAnt
02.Kasım.2011, 23:43
Avni Aker değiştimi yahu karşılıklı çatı yokmuydu bu stadda ? Atmosfer güzel bu arada başarılar Trabzon :)
Kaka Leite
02.Kasım.2011, 23:51
Şu takımda top dağıtacak 1 tane adam olsa iyi olacak ama yok Colman o görevi üstlenemiyor.
Night_Mare17
03.Kasım.2011, 00:30
Çok net geri pas vardı hakem atladı.
SaLviO
03.Kasım.2011, 00:42
Yan hakem görnedi 6.hakemde uyudu görmedi yazık oldu geri pasa
anil luque
03.Kasım.2011, 00:46
Türk takımlarının maçlarında o çizgi hakemlerine bir haller oluyor zaten niyeyse.
Bordo61Mavi
03.Kasım.2011, 01:05
Senol hocayi ilk defa bukadar cesur gordum
BaGa TaRKaN
03.Kasım.2011, 01:08
Maşşallah ! :D Maçın Bitmesine Az Zaman Kaldı Ama Maça Olan Yoğun İlgi Gözlerimi Yaşarttı
Kaka Leite
03.Kasım.2011, 01:09
Yedi güzelim pozisyonu Alanzinho :icon_sad:
Gncl1905
03.Kasım.2011, 01:15
73. dk, Doumbia kızardı :)
RasAnt
03.Kasım.2011, 01:24
cska hata kaza gol atarsa şaşırmam
RasAnt
03.Kasım.2011, 01:35
Tolga sayesinde 1 puanı aldı Trabzon
Chinatown
03.Kasım.2011, 01:36
ilk yarı 44.55 ikinci yarı 3 dk uzatma ile 92.50.. hakemin acelesi var sanırım.
onun dışında kazanmayı haketmedik. ama cska da rusyada kazanmayı haketmemişti. artık işimiz zor.
BaGa TaRKaN
03.Kasım.2011, 01:38
Bu Takımı 90dk Yine Tam İzledim ve Yineliyorum Bu Trabzon Pas Yapacak Oyun Geliştirecek Adamdan Aciz Ayrıyetten Güçlü Bir Forvet Elemanına İhtiyacı Var :)
Tolga'ya Gerçekten Bravo Bu Performansı Şuanda Milli Takımının 1 Numaralı Kalecisi Olmaya Haddinden Fazla Yetiyor Gör Bunları Hiddink, Gör Bunları Oğuz
SaLviO
03.Kasım.2011, 01:41
ilk yarı 44.55 ikinci yarı 3 dk uzatma ile 92.50.. hakemin acelesi var sanırım..
Avrupa maçlarında bari yapmayalım şu hakem muhabbetlerini
footballer33
03.Kasım.2011, 01:41
Tolga ve CSKA'nın beceriksizliği sayesinde Trabzon bugün yenilgiden kurtuldu. 90+1'de kaçan gol ise Trabzon'un en büyük şanssızlığıydı. Kalan 2 maçını Lille ve İnterle oynayacak olan Trabzon'un şansını çok az görüyorum. Sonuncu olmamaları ve Avrupa'da devam etmeleri için en azından 1 beraberlik ya da galibiyet almaları lazım.
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 01:44
Bu kadar kötü oynayacaksak hiç oynamayalım daha iyi.Burak Burak dediler al işte bakın Burak...
Uzun zamandır bu kadar kötü maç izlemedim ben.Tolga mükemmel kurtarışlarıyla puanın sahibi.Hakemde o kadar duran oyunda niye bu kadar az uzatma veriyor anlamış değilim.
Gncl1905
03.Kasım.2011, 01:46
Avrupa diye uzayda oynamıyoruz, onlarda insan hata yapıyorlar.Bu maçta çok net geri pasıda vermedi mesela.Tartışmamak imkansız hatalar yapıldığı sürece.Futbol bu 1 dk 1 dk'dir...
Gerilere gidersek aklımda hala At.Madrid-Galatasaray maçındaki 1 metreden elle oynamayı görmeyen hakemler var.Hala zaman zaman anarım o hakemleri :)
Fearless Coward
03.Kasım.2011, 01:46
CSKA'nın Lille'yi yenmesi çok zor o maç berabere bitecektir bence Trabzonspor'da İnter'e yenilir Lille ile berabere kalır grubu 3. bitirir diye düşünüyorum...Celustka'nın pozisyonu çok büyük şanssızlık oldu Burak bugün çok ofsayta düştü :D Alanzinho orda pas atsa ne güzel gol olacaktı çok bencil oynadı...
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 01:47
Sinirden sitresten tırnak bırakmadım elimde.:)
anil luque
03.Kasım.2011, 01:48
Maçın özellikle ikinci yarısı tıpkı bizim Kiev maçının ikinci yarısı gibiydi. Tek paslık hale geldi ama o paslar bir türlü yapılamadı. Adrian çok çok kötüydü bugün. Gereğinden fazla kaldı. O'nun değişikliği biraz daha erken yapılmalı ve eğer sakatlığı yoksa kesinlikle Sapara'dan yana kullanılmalıydı bu değişiklik ama hocanın takdiri. İnter'i yenmek farz oldu artık. Tek şansımız İnter'in Trabzon'a rahat gelecek olması. Ama bir intikam maçı olarak görürlerse işimiz zorlaşır.
sarianet
03.Kasım.2011, 01:50
kaçan üç puan gerçekten üzücü trabzon rta sahası ve hucum hattı son yirmi dakkada resmen uyudu alanziny girdiğinde etkili lsada bi yere kadar yazık lsu
Fearless Coward
03.Kasım.2011, 01:50
Trabzonspor 3. olsa daha iyi olur gibime geliyor bu sene kolay takım da çok orada en azından 1-2 tur ilerleyebilirler...
Redrum
03.Kasım.2011, 01:52
Şu Colman'ın bu takımda işinin ne olduğunu söyleyecek olan var mı acaba?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Kasım.2011, 01:53
3.luk icin bile sansini zora soktu TS. Tek sansi Lille deplasmaninda yenilmemek olucak, o da 3.luk icin. Belki sansi yaninda olur da CSKA sifir cekerse kalan maclarda Lilleden alicagi tek puan bile 2. yapar. Belli olmaz :D
Fearless Coward
03.Kasım.2011, 01:54
2-2 Bitmesi lazım öyle olması için :D 0-0 kurtarmıyor 1-1'de averaja bakarlar heralde...
Chinatown
03.Kasım.2011, 01:57
hani bu kişiden kişiye değişmez. sana böyle bana böyle değil. yorum değil benim yaptığım. bir yarı 45 dakikadır. ve uzatma 3 dakika ise en az 3 dakika oynanır. ha avrupa maçlarında kurallar değişiyorsa tabi birşey diyemem.
@ Redrum seni bilmem ama bence bugün sahadaki en iyi 2 adamdan biri Colman'dı. Bugün bizi batıran daha avrupa tecrübesi olmayan Burak ve olağanüstü kötü Adrian'dı.
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 01:58
Cska deplasmanında bugün oynadığımızdan daha iyiydik.Bu Avni Akerde bi sıkıntı var harbiden.
Fearless Coward
03.Kasım.2011, 01:59
Ayrıca hakem maçı tam 45'te bitirmedi rezillik valla uzatma nasıl verilmez ki 45 olmadan bitiriyor...
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 01:59
hani bu kişiden kişiye değişmez. sana böyle bana böyle değil. yorum değil benim yaptığım. bir yarı 45 dakikadır. ve uzatma 3 dakika ise en az 3 dakika oynanır. ha avrupa maçlarında kurallar değişiyorsa tabi birşey diyemem.
@ Redrum seni bilmem ama bence bugün sahadaki en iyi 2 adamdan biri Colman'dı. Bugün bizi batıran daha avrupa tecrübesi olmayan Burak ve olağanüstü kötü Adrian'dı.
Sahada bizim adımıza 3 isim vardı iyi olan TOLGA,Zokora ve Colman.Burak ve adrian berbattı.Heleki Burak döküldü döküldü işallah hasta olduğu için böyyledir diğer maçlarda da bu şekilde olursa sonumuz kötü.
Chinatown
03.Kasım.2011, 02:02
Cska deplasmanında bugün oynadığımızdan daha iyiydik.Bu Avni Akerde bi sıkıntı var harbiden.
abicim adamlar uyuyor ne yapacaksın. istiyorlar ki 3-0 önde olalım hep. yani Trabzon'daki taraftar kadar Trabzonspor'a köstek olan bir taraftar yok.
şimdi bize düşen Inter'den 1 puan almak. Cska'nın da kazanmamasını beklemek. orada da Lille son kozunu oynayacak. Doumbia da yok. Son maçta Inter Cska'yı yener gibi geliyor. Bizde Lille yenilmezsek anca bu şekilde çıkarız.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Kasım.2011, 02:05
Ayrıca hakem maçı tam 45'te bitirmedi rezillik valla uzatma nasıl verilmez ki 45 olmadan bitiriyor...
Hakemin umrunda deilmis gibiydi mac. Bitse de gitsem havasindaydi. Sebebini anlayabilmis degilim.
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 02:07
Hakemin umrunda deilmis gibiydi mac. Bitse de gitsem havasindaydi. Sebebini anlayabilmis degilim.
Oda sıkılmıştır abi bu ne lan böyle diye.Adam İspanyada ne maçlara tanık oluyor :)Zaten o geri pasında iyi sıvadım kendilerini.
sarianet
03.Kasım.2011, 02:21
çok kmiksiniz beyler üç dakkanın hesabını yapıyrsunuz
klmana gelince ne bekliyosun ki ondan iki üç çalım atıp ara pası vermesini mi :)
Bordo61Mavi
03.Kasım.2011, 02:28
klmana gelince ne bekliyosun ki ondan iki üç çalım atıp ara pası vermesini mi :)
Kac yasindasin :)
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 02:28
Saçmalamışsın resmen tabiki 3 dakikanın hesabını yapacaksın hatta 10 saniye bile önemli.Hiç uzatma vermeseydi o son direkten dönen top olmayacaktı futbolda saniyelerin önemi vardır.Bunu bilmiyorsan izleme zaten.
Colman'a gelince 2,3 çalım atmasını beklemiyoruz pas atıp koşsun yeter bugün paslrda sorun vardı biraz o kadar mücadele kısmında başarılıydı.Çalım atmasını beklediğimiz bir adam olsaydı Alan baştan sona oynardı aten.
sarianet
03.Kasım.2011, 02:48
Saçmalamışsın resmen tabiki 3 dakikanın hesabını yapacaksın hatta 10 saniye bile önemli.Hiç uzatma vermeseydi o son direkten dönen top olmayacaktı futbolda saniyelerin önemi vardır.Bunu bilmiyorsan izleme zaten.
Colman'a gelince 2,3 çalım atmasını beklemiyoruz pas atıp koşsun yeter bugün paslrda sorun vardı biraz o kadar mücadele kısmında başarılıydı.Çalım atmasını beklediğimiz bir adam olsaydı Alan baştan sona oynardı aten.
ben ne anlatmak istiyorum sen ne anlıyorsun ben diyorum ki bu futblla üç dakka uzatsa ne beş dakka uzatsa ne futbol futbol değil ki
kolman için üstte bi arkadaş srmuştu yüzden yazdım senle alakası yoktu
Redrum
03.Kasım.2011, 02:50
Colman'dan istediğiniz şey arada bir gaza gelip kaleciye pres yapması mı? Yoksa attığı 10 pastan 3ünü isabetli 7sini saçma sapan atmak yerine, pas dağıtması mı? Bana kalırsa Tolga ve Zokora'dan başkası top mop oynamadı. Belki Serkan Balcı. Marek Cech ve Colman'a her top geldiğinde artık korkuyordum. Adrian etkisizdi. Alanzinho dikine iyi oynamayı beceriyor, biraz hareketlendirdi takımı ama olmadı. Burak'ta ise bir şeyler olduğu belliydi.. Paulo Henrique kadar boş bir adam daha görmedim.
Chinatown
03.Kasım.2011, 02:58
çok fazla nefes tüketmeye değmez. ama bir örnek vereyim; geçen hafta Antep maçında bu hakem olsaydı o maç berabere biterdi. ama biz kazandık. veya da hırvatistan maçı. bir gol 40 dakikada hazırlanmaz. futbol '3 dakikanın hesabını yapıonuz beyler :) ' olmuyor işte.
@Redrum yorumlarının Adrian olanı dışındakilere katılmıyorum.
Trabzonspor
03.Kasım.2011, 03:13
ben ne anlatmak istiyorum sen ne anlıyorsun ben diyorum ki bu futblla üç dakka uzatsa ne beş dakka uzatsa ne futbol futbol değil ki
kolman için üstte bi arkadaş srmuştu yüzden yazdım senle alakası yoktu
Ben bana yazdın diye cevap vermedim zaten.
Ayrıca o oyunla diye birşey de göremim ilk yazdığın mesajda.Direk 3 dk uzasa ne olacakdan senin bu söylediğin çıkmıyor.Hem ayrıca yine aynı şeyi söyleyeyim takım kötüydü evet ama bak o son direk pozisyonu mesela demek istediğim bu 3 değil 10 saniye önemlidir.Hiçbirşey yapmassın son dakika bir korner kafa gol al sana 3 puan.
nekop
03.Kasım.2011, 05:43
CSKA 10 kişi kalmasa bu maçtan 3 puan alabilirdik ama o kırmızı kart bizim 3 puan ihtimalimizi bitirdi bence. Karttan önce zaman zaman hucumu düşünen ve haliyle geride boşluklar bırakan bir CSKA vardı fakat ondan sonra haliyle savunma pek ileri çıkmadı bizde tek pozisyon bulma yöntemimiz olan Burak'ı kaçırma işini beceremedik.
ForsakeN
03.Kasım.2011, 12:21
Trabzon'un evinde oynadığı Lille maçını da düşünüyorum da deplasmandaki maçtan puan çıkaramaz bu futboluyla. Kalan 2 maçı da kaybeder Trabzon. Bugün kazanması gerekiyordu 2.lik veya 3.lük şansı için.