PDA

View Full Version : Yücel İldiz İstifa Etti,Yerine Bülent Korkmaz Getirildi

vego
05.Kasım.2011, 22:14
http://www.24haber.com/images/news/yucel_ildiz2.jpg

sporxcom: Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz istifa etti.

Vieri
05.Kasım.2011, 22:50
karabükspor adına çok büyük kayıp.

Zekirdek
05.Kasım.2011, 22:59
Yücel İldiz bir hata etmiş. Bir daha Süper Lig'de çok zor iş bulacağını düşünüyorum. Piyasası pek olmayan bir hoca. Geçen sezon ile bu sezon arasındaki Emenike farkı ortaya çıktı. Bu ülkeye 10 yılda bir Emenike gelir artık o da Karabükspor'a gelmez.

byariff
05.Kasım.2011, 23:47
bence cok erken istifa etti hayirlisi olsun karabugun adaylari belli bence yilmaz vural , hikmet karaman :D

sakary Ali
06.Kasım.2011, 01:48
Galiba taraftarlar hocayı istifaya davet etmiş Hoca da bunun arkasından istifa etmiş..

Bence de hiç gerek yoktu böyle bir şeye.Sonuna kadar devam etmeliydi.

Rick Nelson
06.Kasım.2011, 10:48
Heh , helal olsun (!)

Kimi alacaksınız başka ? Yılmaz Vural'ı mı ?

Memleketim kendine yazık etti , taraftar taraftar olmayı bilemedi o maçta ..

hakankor
06.Kasım.2011, 11:25
Heh , helal olsun (!)

Kimi alacaksınız başka ? Yılmaz Vural'ı mı ?

Memleketim kendine yazık etti , taraftar taraftar olmayı bilemedi o maçta ..

Aynen öyle.

uAburak89
08.Kasım.2011, 21:13
Bülent Korkmaz ile anlaşmış Karabükspor.

KaPaLı
08.Kasım.2011, 22:05
1 adım ilerleyemeyin zaten. Bülent Korkmaz'ın ne başarısı varki gidip onu getirdiniz ?

byariff
08.Kasım.2011, 23:04
Yorumculuk yaparken bulent korkmaz cok iyi konusuyordu umarim takimanada aynisini yansitir ve yaptirir. :) hayirli olsun

Ralph
08.Kasım.2011, 23:06
Türkiye'nin en büyük hatası ve ayıbı. Daha doğrusu Türkiye'nin değil, Türk klüplerinin. Yarım sezon ya da 1 sezon hadi en fazla 2 sezon başarı olmadımı hemen hatayı teknik direktörü değiştirmekte ararlar. Halbuki şu hareket ile en büyük hatayı klüp başkanı yapıyor. Adam ayrılmak istese bile başkan bırakmamalı.

Türk futbolu bu işte...!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Kasım.2011, 01:34
Bülent Korkmaz için olumlu fakat Karabük için saçma bir karar.

DisCo
09.Kasım.2011, 01:37
Yetenekli isimleri bulmak ve bunları parlatmak zor değildir. Yücel İldiz'in, Yılmaz Vural'ın ya da başka bir hocaya bakalım. Türk futboluna kattıkları isimler var mı? Zaten bütçelerden dolayı 2 seçenek var. Takımı ligden düşürmeyeceksin. Düşürmediğin sürece 15. 13. 8. olmuşsun pek farketmiyor. 2. işinde oyuncu parlatıp, süsleyip büyük takımlara her sene 1-2 oyuncu satarak bütçe anlamında büyüyeceksin. Bu ikisini de yapamıyorlar.

Elin takımına bakıyorsun hocaya 20 küsür yıl takım emanet ediyorlar. Adamlar çoluk çocuğu ünlü ediyor, faydalanıyor, şampiyonluklar kazanıyor, yerelde, dış dünyada bu oyuncuları çok iyi paraya satıyor arada 1-2 kötü gidiyor. Şimdi buna mı tahammül edersiniz yoksa yukardaki basit 2 işi yapamayana mı tahammül edersiniz.

O yüzden sadece yönetimlere bakıp Türk futbolu bu işte denmemeli. Bu hocalar tahammül edilecek, zaman gösterilecek yetenekte malesef değiller.