Log in

View Full Version : Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Pages : [1] 2

GeNç KaRTaL
08.Kasım.2011, 16:35
http://img153.imageshack.us/img153/3598/turhr.jpg (http://img153.imageshack.us/i/turhr.jpg/)

Night_Mare17
08.Kasım.2011, 16:37
Kazanırız. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Kasım.2011, 16:43
Hırvatistan cephesinin (Bilic,Simunic vs.) Türkiye'yi her türlü yeneceğiz,onları 4 yıldır rüyalarımızda görüyoruz gibi açıklamaları,bir başka deyişle hırsları ters tepecektir diye bir düşüncedeyim. Hele ki TT Arena'nın zemini düzelmişken ve stadın %100 dolu olacağını düşünürsek,bunun üstüne iyileşen bir Hamit,Atletico'da sürekli şans bulan bir Arda,8 maçta 13 golü olan Burak'ı da katarsak 1-0 ya da 2-0 kazanır ve avantajı ele geçiririz diye düşünüyorum,umarım öyle olur :)

fbdevil190737
08.Kasım.2011, 16:48
Umarım kazanırız diyorum . Hırvatlar'ın özellikle savunması çok kötü , Lovren'de sakat sanırım 2 maçta da oynayamayacak savunmanın en sağlam ismi . Çok formda olan Burak'a Selçuk'la Emre'yle Arda'yla atacağımız toplarla ağır savunmalarını delersek kazanırız .

Şöyle bir 11 bekliyorum .

Volkan

Gökhan Egemen Ömer Toprak Hakan Balta ( Çok formda olmasından dolayı )

Hamit Emre Selçuk İnan Caner

Arda

Burak

Ancak Hiddink ve Oğuz efendiler'in bu kadro ile çıkmaları imkansız gibi yine savunmada Sabri , Servet , Caner'in yerine de Mehmet Topal oynayacaktır büyük ihtimal 4-3-3 şeklinde .

BaFraLı
08.Kasım.2011, 16:48
Bu maçtan umutluyum bende açıkcası. Grup maçlarında sakat olup oynayamayan oyuncularımız, formsuz oyuncuların düzelmesi, Burak gibi bir gol silahımızın olması, Emre Belozoğlu ( hiç sevmesemde ) gibi oyuncularımızın milli takım için şu aşamada iyi durumda olmaları takımımız için gayet iyi avantaj.

Hırvatistan Euro 2008'i hatırlayıp hırs yaptıkça hırslarına yenik düşebilir. Bu yüzden soğuk kanlı ve sakin oynamalıyız. İlk maçın burda olması tek dezavantajımız gibi duruyor. Ama evimizde 2-0 gibi gol yemeden alacağımız her galibiyet deplasman için iyi sonuç olur. Milli takımımıza başarılar.

Hakem içinde biraz dengesiz deniliyor. Bundesliga'nın en erken kırmızı kartını çıkartan hakemmiş sanırım. Kartlarını çok kullanan bir hakemmiş. Sorun olmaz umarız.

Nedvedmania
08.Kasım.2011, 17:58
Maç ücreti ne kadar olur acaba. Uygun bir fiyat olursa gideceğim.

barahir
08.Kasım.2011, 18:06
biletler çoktan çıktı satışa

Addolorato
08.Kasım.2011, 20:58
Galibiyette gözüm yok sahamızda gol yemeyelim bana yeter.

Ralph
08.Kasım.2011, 21:00
Sonucu her şeye açık olan bir maç. Bence berabere bitecek. Tabi ki gönlüm galibiyetten yana.

SyNdRoMe23
08.Kasım.2011, 21:18
çok olay olur bu eşleşmede bence. ama ilk maçta değil, ikincide. isviçre maçlarına döner. umarım yanılırım ama bana öyle geliyor. hırvatlar inanılmaz hırs yapmış. biz zaten genetik olarak hırslı bi topluluğuz -hatta çok çekeriz bundan- bunun sonucu bizi kıyasıya bi mücadele bekliyor gibi.

umarım ilk maç bizim üzerimizde rehavet olmaz. tek korktuğum odur ilk maç içeride gollü bi beraberlik falan alırsak durum vahim. hırvatistan iyi takım, pimi çekerler öyle bi rehavet durumunda.

futureless
08.Kasım.2011, 21:27
Nedense çok umutluyum bu eşleşmede , geçeceğiz gibime geliyor.İlk 11 olarak istediğim şöyle bir şey olurdu :

Volkan - Gökhan - Egemen - Ömer Toprak - Hakan - Emre - Selçuk İnan - Hamit - Arda - Caner - Burak.

Gol yemeden tamamlamamız gereken bir maç.

meddah
08.Kasım.2011, 21:52
Maçın tarihi hoş olmuş.

SAİT71
08.Kasım.2011, 23:32
Her zamanki gibi final hastalığımız depreşir ve bir türlü istediğimizi alamayız. Bu tip final maçları bana göre bizim yapımıza uygun değil. Bazen motive olup iyi oynarsak zoru başarabiliyoruz ama genel olarak finalde fişi bir türlü çekemiyoruz. Turnuvada bir çeyrek final maçında karşılaşsak zoru severiz felan derdim ama turnuvaya katılmakta zorlanan ve elemelerde genel olarak başarısız bir takım olduğumuz için bence beraberlik daha ağır.

anil luque
09.Kasım.2011, 13:44
Deyim yerindeyse büyük bir kuyruk acısıyla buraya gelecekler. Bu hırs oyunlarına yansıyacaktır. Bunu avantajımıza nasıl çeviririz onu düşünmemiz lazım.

Genel olarak kilit noktalardaki oyuncularımız çok formda. Örneğin Burak , Arda. Grup maçlarında en çok gol atan iki oyuncumuz zaten bunlar. Günlerinde olup standardın biraz üzerine çıkmaları bizim için büyük bir avantaj olur.

Ben şahsen Oğuz Çetin'in kadroyu katletmediği takdirde kazanacağımızı düşünüyorum.

ReaList
09.Kasım.2011, 14:00
Golsüz beraberlik iyidir, Galip geleceğimizi sanmıyorum.

antiochia
09.Kasım.2011, 14:15
ben bu hiddink ve milli takımdan pek ümitli değilim.Oynattığı sistem bizim oyunculara uygun değil ayrıca hakedene forma şansı vermiyor.Bence kadro şu şekilde olmalı:
Volkan-Gökhan,Egemen,Ömer Toprak,Hakan-Emre,Selçuk İnan-Burak,Arda,Hamit-Umut.

DenizlispoR
09.Kasım.2011, 14:25
Gol yemesek yeter benim için. 0-0,1-0 her türlü skora kafiyim.

sarianet
09.Kasım.2011, 18:39
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI STAR TV'DE
www.ntvspor.net
Euro 2012 play-off ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arena'da Hırvatistan'ı ağırlıyor. 11 Kasım Cuma günü saat 21:05'te başlayacak karşılaşma Star TV'den CANLI yayınlanacak. Bu kritik karşılaşmayı Yapı Kredi sponsorluğunda "NTVSpor.net"ten de CANLI izleyebilirsiniz.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/51556/turkiyehirvatistan-maci-star-tvde

fbdevil190737
09.Kasım.2011, 18:45
Maçların yayın hakkı NTV ve NTV Spor'da değil miydi noldu ? Umarım Star şifreye girmez uydu da .

sarianet
09.Kasım.2011, 18:49
Maçların yayın hakkı NTV ve NTV Spor'da değil miydi noldu ? Umarım Star şifreye girmez uydu da .

ntvnin grubu starı satın aldı :)

barahir
09.Kasım.2011, 19:08
Peki şimdi şampiyonlar ligi nolacak ?

sarianet
09.Kasım.2011, 19:10
Peki şimdi şampiyonlar ligi nolacak ?

bende onu merak ediyorum ama trabzonun maçını verdiler satış çok önceden bitmesine rağmen belki bu konuda özel bi anlaşma yapmış olabilirler doğuş grubuyla

sakary Ali
09.Kasım.2011, 22:57
Milli futbolcu Hamit Altıntop, Avrupa Şampiyonası'na katılamamaları durumunda Türkiye'de neler olacağını düşünmek bile istemediğini söyledi.

Hamit'in bu açıklamalarının çok içten olduğuna inanıyorum.1 ay önceki karşılaşmalardan sonrada samimi açıklamalar yapmıştı.

Fearless Coward
09.Kasım.2011, 23:00
Gol yememeliyiz mutlaka...0-0 bile iyidir yeterki yemeyelim ben 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum Arda atar kazanırız...

footballer33
09.Kasım.2011, 23:53
Skor önemli değil, galip gelinsin yeter. Deplasmanda alınacak beraberlik bile yeterli olacaktır çünkü. Fakat, bu galibiyet gol yemeden olursa daha güzel olur. İstediğim değil, ama beklediğim kadro şöyle:

Volkan Demirel
G.Gönül - Servet - Egemen - H.Balta
Hamit - S.İnan - Emre
Kazım - Burak - Arda

Cengo
10.Kasım.2011, 01:54
Bence böyle çıkabiliriz ve bence en iyisi olur.

--------------------------Burak -----------------------

Caner ------------------------------------------ Arda

----------- Emre ----- S.İnan ----- Hamit ----------

Hakan B. ----- Egemen ----- G.Zan ----- G.Gönül

------------------------- Volkan ----------------------

Kaka Leite
10.Kasım.2011, 01:58
Bencede gol yemeden kazanırsak süper olur 1-0 iyi skor olur bizim için :0:

----------------------Volkan---------------------
----Hakan---Egemen-----Gökhan-----Caner-----
-------------Emre-Selçuk-Hamit-------------------
--------Kazım---------------------Arda-----------------
---------------------Burak--------------------

anil luque
10.Kasım.2011, 01:58
Volkan Demirel
G.Gönül - Servet - Egemen - H.Balta
Hamit - S.İnan - Emre
Kazım - Burak - Arda

Bu kadroda Servet-Ömer veya Servet-Serdar ve Kazım-Töre değişiklikleri bomba olurdu ama öyle birşey olmayacak tabiki..

eXcitinG
10.Kasım.2011, 02:03
HaLa Servet ve Kazım.

Servet ve Kazım`a kadar bu takımda oynamayı hakeden bir sürü oyuncu var.

TR.CaPTaiN
10.Kasım.2011, 02:05

Gökhan Zan sakat galiba. Sakat olmasa dahi o mevkide oynayabilecek daha kaliteli oyuncularımız var. Genel olarak sağlığına kavuşan Serdar Kesimal, Serdar Aziz, Giray gibi oyuncular Egemen'le birlikte çok daha iyi olur bence. Ama bunun haricinde güzel kadro.

sui generis
10.Kasım.2011, 10:57

şuan da olması gereken kadro bu bence...

uAburak89
10.Kasım.2011, 13:43
Form durumlarına bakılırsa,

Kalede Volkan veya Tolga farketmez ancak Volkan tecrübesiyle öne çıkıyor.

Sağ bekte Gökhan Sabri'den daha ıyı bır oyuncu ama formda olan Sabri bence. Solda ise Hakan'ı tercih ederim, bu sene iyi. Stoperde Egemen banko, yanında Giray oynamalı.

Orta üçlü Mehmet Topal, Emre ve Selçuk inan olmalı.

Sağ açıkta Hamit, sol açıkta Arda, forvette de Burak oynamalı.

Gönlümden gecen kadro bu ancak teknik heyet böyle bir kadro ile çıkmaz herhalde..

fbdevil190737
10.Kasım.2011, 13:57
Form durumlarına bakılırsa,

Kalede Volkan veya Tolga farketmez ancak Volkan tecrübesiyle öne çıkıyor.

Sağ bekte Gökhan Sabri'den daha ıyı bır oyuncu ama formda olan Sabri bence. Solda ise Hakan'ı tercih ederim, bu sene iyi. Stoperde Egemen banko, yanında Giray oynamalı.

Orta üçlü Mehmet Topal, Emre ve Selçuk inan olmalı.

Sağ açıkta Hamit, sol açıkta Arda, forvette de Burak oynamalı.

Gönlümden gecen kadro bu ancak teknik heyet böyle bir kadro ile çıkmaz herhalde..

Bana göre bu kadro çıkacaktır . Bir tek Giray'ın yerine Hiddink ve Oğuz takıntılarına devam edip Servet'i oynatabilirler . Çıkacak 11 budur bana göre .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Kasım.2011, 14:43
Hiddink basın toplantısında Egemen-Giray oynatacağının sinyallerini verdi. Bir de bu adam (Hiddink) çok gerçekçi,mantıklı,güzel konuşuyor fakat her zaman bizim için ''Emotion'' kelimesini ön plana çıkarmasa daha güzel olmaz mı ? :) Tamam futbolda duyguya yer yok fakat biz duygularıyla hareket eden bir milletiz kardeşim.Sen bu milletin oyuncularına hemen bi kaç maçta üst düzey profesyonellik aşılayamazsın ki :)

BaGa TaRKaN
10.Kasım.2011, 14:55
Olic'e Bak Sen :icon_evil:

Hırvatistan’ın tecrübeli golcüsü İvica Olic, “Türkiye’ye elenirsek, Milli Takım’ı bırakacağım” dedi.

Bayern Münih’ten eski takım arkadaşı olan Hamit Altıntop’a karşı bir kez daha mücadele edeceğini belirten Olic, “Avrupa Şampiyonası’nda Hamit bizi mahvetmişti. Ama şimdi rövanşı alma zamanı geldi. Bu kez sevinen taraf biz olacağız” dedi.

sui generis
10.Kasım.2011, 16:36
Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ayasofya ziyareti sonrası NTV Spor'a konuştu. Bilic, Türkiye ile yapacakları maçları EURO 2008 çeyrek finalinin intikamı alma fırsatı olarak görmediklerini söyledi.

EURO 2012'ye katılma yolunda Türkiye ile playoff maçlarına çıkacak Hırvatistan Milli Takımı, kritik maç öncesi Ayasofya'yı ziyaret etti.
Hırvatistan kafilesinin Ayasofya'dan çıkışında teknik direktör Slaven Bilic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Bilic, temkinli konuşmayı tercih etti.
Bilic, "Hem biz hem de Türkiye için çok önemli bir maç olacak. Oyuncularımdan ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını bekliyorum ve bunu yapacaklarına da inanıyorum. Çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve umarım iyi bir sonuçla Türkiye'den ayrılırız" dedi.
EURO 2008 çeyrek finalinde milli takımımıza karşı yarı finale çıktıklarını düşünürken, kaybettikleri maç da hala Bilic'in aklındaydı.
Bilic bununla birlikte, Türkiye ile oynayacakları maçları bir intikam fırsatı olarak görmediklerini söyledi.
Bilic, "Karşılaşmaya EURO 2008'in intikamı gözüyle bakmıyoruz. Türkiye'ye çeyrek finalde kaybettiğimiz maç çok önemliydi. Ancak şimdi de en az o kadar önemli maçlara çıkacağız. İnsanların bu maçlar hakkında sürekli "İntikam" kelimesini kullanmasını anlayamıyorum. Elimizdeki tek motivasyon kaynağı, Türkiye'yi elersek Avrupa Şampiyonası’na katılabilecek olmamız" dedi.
Oyuncularının çok önemli bir maça çıktıklarının bilincinde olduğunu ifade eden Bilic, EURO 2008'deki yenilgiyi extra bir motivasyon kaynağı olarak kullanmasının gereksiz olduğunu da vurguladı.

NTVSPOR

uAburak89
10.Kasım.2011, 16:50
Bana göre bu kadro çıkacaktır . Bir tek Giray'ın yerine Hiddink ve Oğuz takıntılarına devam edip Servet'i oynatabilirler . Çıkacak 11 budur bana göre .

Bana da Sevet'i ve Kazım'ı oynatacak gibi geliyor. Kesilecek isimlerde Selçuk ve Giray olur yazdığım kadroya göre konuşursak. Gerçi basın toplantısında Giray neden olmasın tarzında konuştu ama bilemeyiz tabii.

Hiddink basın toplantısında Egemen-Giray oynatacağının sinyallerini verdi. Bir de bu adam (Hiddink) çok gerçekçi,mantıklı,güzel konuşuyor fakat her zaman bizim için ''Emotion'' kelimesini ön plana çıkarmasa daha güzel olmaz mı ? :) Tamam futbolda duyguya yer yok fakat biz duygularıyla hareket eden bir milletiz kardeşim.Sen bu milletin oyuncularına hemen bi kaç maçta üst düzey profesyonellik aşılayamazsın ki :)

Bahsettiği duygu muhabbeti enteresan aslında. Onun vurguladığıyla bizim anladığımız tam olarak aynı şey mi bu tartışılır. Diğer yandan da Hiddink'in bizim için uygun olmadığını da çok iyi özetliyor "emotion", biz en başarılı dönemlerimizde yüreğimizle heyecanımızla coşkumuzla bir yere geldik. Hiddink ise taktik diyor, oyun planı diyor. Taban tabana zıt iki görüşten başarı çıkmıyor oluşuna şaşırmamak lazım.

Hiddink'in konuşmaları güzel evet ama ben Fatih Terim'i, Mustafa Denizli'yi, Şenol Güneş'i dinlemeyi tercih ederdim.

Şu kadroda Nuri olmalıydı, ikinci maçta kullanabilirdi özellikle. Öte yandan formda isimler Mehmet Topuz, Serdar Aziz da alınmalıydı. Galatasaray'da oynayamayan Servet'i ciddi ciddi oynatmayı düşünen bir Hiddink var. Ben bu düşünceyi anlayamıyorum.

Kaka Leite
10.Kasım.2011, 20:27

Herkes çok hırslanmış sanırım teknik direktörleride turu geçemezlerse bırakır milli takımı :)
Bu kadar söz ve hırstan sonra :0:

Estranged
10.Kasım.2011, 20:37

Olic 79'lu, Bu turnuvada da oynayamazsa 2014'e kadar 35 yaşında olacak. Bırakmasının nedeni budur zaten iddialı olduğundan değildir :)

Facx
11.Kasım.2011, 01:49
Volkan
gg- ö.toprak - egemen - h.balta
hamit - selçuk - emre
g.töre - arda
Burak

11 iyle çıkmalıyız

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 01:54
Volkan
gg- ö.toprak - egemen - h.balta
hamit - selçuk - emre
g.töre - arda
Burak

11 iyle çıkmalıyız

Şu kısmı görmek bile istemiyorum Hiddink yüzünden Töreden soğudum :0:

footballer33
11.Kasım.2011, 02:57
Herkes farklı farklı kadrolar yapmış. Anlaşılan, maça hangi 11 ile çıkarsak çıkalım memnun olmayacağız. Tabii, galip gelirsek fikirler değişecektir illa ki. :D

eXcitinG
11.Kasım.2011, 03:39
Hiddink efendi ''Emotion'' diyor ama kendisi haLa Kazım ve Servet ten medet umuyor. Bu mu yani taktik demek, sistem demek, stiL demek. Nerde senin mantığına uyuyan sistem ve kadro. GeLdiğinden bu yana o sistem ve kadroyu göremedik çok şükür. Bir tane adam gibi, rahat, eze-eze maç izLemedik yahu. Ne sisteminden bahsediyor.

Hiddink sadece hava gazı. Kendisinden oLsa oLsa süper TV ve Maç yorumcusu oLur. Konuşmayı beceriyor sadece. Bundan sonra bu mesLek için çaLışmaLar yapsa daha iyi.

Benim şöyLe bir senaryom var. HırvatLar bizi eLer, haftaya Bursa mağLup, hoşgeLdin ErtuğruL SağLam.

Bordo61Mavi
11.Kasım.2011, 08:10
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/8842-6O4S7T3J.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/8842-7W7C3G0O.jpg

Umidim pek yok, hirvatlar cok guclu ve iyi bir TAKIM. Biz grup maclarinda takim olamadik bu macta olabilirmiyiz, zor gibi gozukuyor.
InsAllah bugun tamamen takim oluruz ! Milli takima yakisir oynariz.

BaFraLı
11.Kasım.2011, 14:46
Slaven Bilic'in her röportajında intikam maçı olarak görmüyoruz diyor ama ben böyle bir maçı intikamdan daha öte görürüm valla :D. Yani illaki hırslılardır Türkler'i yeneceğiz diye falan.

Zaten Vedran Runje intikam olarak görüyomuş :D. Bakalım Bilic küpe takacak mı bu gün. Adam çok karizmatik anasını satim. Ama milli takımımızın asaleti daha karizmadık. Umarım Hırvatlar'ı sahaya gömeriz bu gün.

EndoplazmiK RetikuluM
11.Kasım.2011, 15:39
Play-Off'lara kalan 8 takım içerisinde 10 maçta 7 gol atan Karadağ'dan ve 8 maçta 12 gol atan Çek Cumhuriyeti'nden sonra en az gol atan takımız 13 golle. Ve karşımızda İrlanda ve Karadağ ile birlikte 7 golle en az gol yiyen takım var. Gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Tabii ki isterim Hırvatları elememizi ama umarım eleniriz de Hiddink ve Çetin beyefendiler gider.

GALATAS4R4Y
11.Kasım.2011, 17:24
3-4 yeniliriz bu maçta.

Bordo61Mavi
11.Kasım.2011, 18:59
Ilk 11 belli'mi?

lexoqe
11.Kasım.2011, 20:01
Bugün bu maçı biz kazanacağız. İnanıyorum. Dualarım Millilerle :)

"Cola hazır dolapta,aburcubur da var oho mis :)

barahir
11.Kasım.2011, 20:04
Bugün bu maçı biz kazanacağız. İnanıyorum. Dualarım Millilerle :)

"Cola hazır dolapta,aburcubur da var oho mis :)

Yeminle İmrendim şimdi ben de mi yapsam aynısını :)

Redrum
11.Kasım.2011, 20:07
Bu maç 1-1 beraberlik gibi geliyor bana. Rövanş maçı çok ateşli geçecek gibi sanki. İnşallah burada galibiyet alırız.
Egemen - Giray - Selçuk - Burak 4lüsü muhtemelen ilk 11de olacak, Geçen senenin Trabzonspor'undaki en iyi yerli oyuncular, özellikle Selçuk - Burak uyumunu dikkatle bekliyorum.

sui generis
11.Kasım.2011, 20:12
Milli takim 11: Volkan - Gokhan, Giray, Egemen, Hakan - Selcuk, Sabri, Emre - Hamit, Arda, Burak

sabri ortasaha da mı oynayacak yine :)

barahir
11.Kasım.2011, 20:14
Sabri Gökhan ve Hamit'in aynı anda sahada olması ilginç geldi bana.. Acaba birini durdurma planı mı yaptı dicem de Hırvatlarda öyle öne çıkan bi oyuncu yok..

uAburak89
11.Kasım.2011, 20:20
Sabri ya da Gökhan yerine Mehmet Topal tercih edilseydi keşke. Sabri orta sahada olmuyor, ne Galatasaray'da ne de Milli Takım'da denendiğinde verim alınamadı. Bu ısrar çok gereksiz.

footballer33
11.Kasım.2011, 20:20
Milli takim 11: Volkan - Gokhan, Giray, Egemen, Hakan - Selcuk, Sabri, Emre - Hamit, Arda, Burak

sabri ortasaha da mı oynayacak yine :)
Eğer öyle olursa kanser olmaya hazırlanın derim. :) Sabri sağda, Hamit ortada daha mantıklı olur. Başka türlü olacak gibi değil çünkü. Eğer Sabri orta sahada oynarsa, M.Topal niye oynamaz o zaman, derler adama.

lexoqe
11.Kasım.2011, 20:23
Yeminle İmrendim şimdi ben de mi yapsam aynısını :)

Yap yap ama colayı iyice soğut, ani gol yediğimizde hop diye gümlet :)

barahir
11.Kasım.2011, 20:27
Yap yap ama colayı iyice soğut, ani gol yediğimizde hop diye gümlet :)

Off ne güzel olur yaa :) ama gol yemeyelim tabi ben yine gümletirim :)

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 20:30
Arda kart sınırdaymış umarım sarı görmez uğraşacaklardır görmesi için eğer görürse rövanşta yok ve bu gerçekten kötü olur :icon_neutral:
Şu Modric maç başı ters felan basıp sakatlansa ne güzel olur aslında :p :icon_biggrin:

lexoqe
11.Kasım.2011, 20:35
Modric'in bu maç pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 20:45
Modric'in bu maç pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Bende ama orayıda sağlama alalım biz :icon_biggrin:

lexoqe
11.Kasım.2011, 20:47
Ha ama bizimkiler Modric'in pasından gol yerse bilemem :n:

kalemci
11.Kasım.2011, 20:51
Modric konusunda katılıyorum lexoqe'ye.

Sabri'yi orta sahada bende beğenmiyorum ama Hırvatların orta sahasına karşılık Sabri ve Emre gibi iki adamla orada başlaması Hırvatların taktiğine göre daha iyi olur.

Emre'yi sevmem ama bu milli takıma ikinci bi Emre lazım. Bu maç Sabri yerine o oynardı. Lige bakınca bi Alper oynar gibi geliyor o şekilde. İnşallah yavaş yavaş milli takıma monte edilir böyle maçlarda cidden çok lazım.

sui generis
11.Kasım.2011, 21:08
Emre yi de sevmeyen ne kadar çok kişi varmış yahu :)

Bordo61Mavi
11.Kasım.2011, 21:20
Giray eski partneri ile stoper mevkilerinde.

Mac saati yaklastikca umutlaniyorum nedense, biz severiz boyle maclari.

sui generis
11.Kasım.2011, 21:27
2-1 alırız biz bu maçı.. hamit yazar bir tane :) bir tane de burak...

Trabzonspor
11.Kasım.2011, 21:32
Geçen sezon ki kadromuzda 4 isim sahada birbirlerini tanıyorlar bu artı avantaj sağlar.Keşke Sabri yerine Mehmet olsaydı.

europeanconquer
11.Kasım.2011, 21:38
3-1 biter.Kazanırız.Tabi ''normal'' kadroyla çıkarsak.

nekop
11.Kasım.2011, 21:42
Giray geçen sene Egemen ile birlikte çok iyi maçlar çıkarmıştı bu maçtada iyi bir performans gösterebilir ama insan bunu deneyen Hiddink'in neden daha önceki maçlarda bunu denemediğini düşündürtüyor insana.

Chinatown
11.Kasım.2011, 22:03
yani bu grupta o kadar defansif anlamda çerez maçlar oynadıkki. ama hiçbirinde güvenilmedi Giray'a. hemen hemen tamamında kadroya çağırıldı, ama oynamadı. umarım bugün hata yapmaz. artık bu maç oyuncuların kendileri için oynayacakları maç. onlar da 2012 de olmak isteyecekler. ben de kazanacağımızı düşünüyorum.

ReaList
11.Kasım.2011, 22:08
Sabri yine ortasaha yemin ediyorum yazık bu adama verilen paraya yazık 70 milyonluk ülkede daha kendi mevkisinde tartışılan bir adamı ortasaha diye oynatıyorsak ve oraya adam koyamıyorsak pes

ReaList
11.Kasım.2011, 22:08
Ayrıca bu kadro değil gol atmak kaleye organize bir şekilde yaklaşsın helal olsun arkadaş başka bişey demem kim deplasmanda oynuyor belli değil

RaSenGan
11.Kasım.2011, 22:09
Tarih 11.11.2011 . Skor da olur 1-1 :) Sabri'nin yerine Mehmet Topal olsa daha iyi olurdu ama bakalım.

byariff
11.Kasım.2011, 22:11
Türkiye: Volkan, Gökhan, Giray, Egemen, Hakan, Selçuk İnan, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Burak

Hırvatistan: Pletikosa, Corluka, Simunic, Schildenfeld, Vida, Srna, Rakitic, Modric, Dujmovic, Olic, Mandzukic

Kadro iyi ama sabri yerine mehmet topal olabilirdi sabri ortasahada yapamiyor G.G ise formsuz bana gore sabri sag bekte oynasa daha iyi olurdu Maca gelirsek Alt olur vasat bir futbol oynariz diye dusunuyorum.

Bu Arada Schildenfeld bu adam bi ara besiktastaydi demi ?

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 22:13
Türkiye: Volkan, Gökhan, Giray, Egemen, Hakan, Selçuk İnan, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Burak

Hırvatistan: Pletikosa, Corluka, Simunic, Schildenfeld, Vida, Srna, Rakitic, Modric, Dujmovic, Olic, Mandzukic

Kadro iyi ama sabri yerine mehmet topal olabilirdi sabri ortasahada yapamiyor G.G ise formsuz bana gore sabri sag bekte oynasa daha iyi olurdu Maca gelirsek Alt olur vasat bir futbol oynariz diye dusunuyorum.

Bu Arada Schildenfeld bu adam bi ara besiktastaydi demi ?

Evet bende öyle hatırlıyorum :n:
Gökhan formsuz ise Gökhan çıktığında kapaması için orada oynadığını düşünüyorum.Hırsı bize bişeyler getirebilir ayrıca :icon_biggrin:

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 22:15
Sabri yine ortasaha yemin ediyorum yazık bu adama verilen paraya yazık 70 milyonluk ülkede daha kendi mevkisinde tartışılan bir adamı ortasaha diye oynatıyorsak ve oraya adam koyamıyorsak pes

Bende Mehmet oynamasını tercih ederdim ama bi düşünüyorumda çok hırslı ve hızlı bu hızı rakibi hataya zorlar umarım yanılmam :0:

Varonil
11.Kasım.2011, 22:18
Giray-Egemen tercihi oldukça doğru olmuş,geçen seneden birbirini tanıyan 2 isim.

Orta sahada Sabri'yi oynatacağına oraya Mehmet Topuz gibi bir isim orada çok daha iyi bir tercih olurdu.Hoş daha kadroya bile çağrılmıyor orası ayrı.

Onun dışında kadro gayet iyi.Takımın motivasyonunun yüksek olacağını düşünüyorum.

2-0 kazanırız. (Egemen,Burak)

GALATAS4R4Y
11.Kasım.2011, 22:24
Kimse bahsetmemiş ama rakip takımın defans 4'lüsü çok vasat durumda ve kötü.

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 22:25
Arda gol atar diye düşünüyorum onun oyunu çok önemli bizim için onun iyi oynadığı maçlarda takım net pozisyonlar yakalıyor :)
Arda bana izlerken bile zevk veren bir oyuncu haydi Arda :icon_smile:

GALATAS4R4Y
11.Kasım.2011, 22:25
Bide golümüz veya gollerimizden biri kornerden kafa vuruşuyla gelicek bence.

barahir
11.Kasım.2011, 22:46
Özgür Buzbaş İlk 11'i First Eleven olarak çevirerek gönüllerdeki yerini aldı böylece :)

Gncl1905
11.Kasım.2011, 23:09
Yok artık ya...

byariff
11.Kasım.2011, 23:09
0-1 yeniliyoruz.

Night_Mare17
11.Kasım.2011, 23:10
Euro değil mi bu illa sonradan çevirceza arkadaş.

uAburak89
11.Kasım.2011, 23:11
Çok ucuz bir gol yedik ve fena kötü başladık.

byariff
11.Kasım.2011, 23:14
Golde G.G"nin hatasi var nese olur boyle seyler , umarim ceviririz maci.

barahir
11.Kasım.2011, 23:16
Milli takımımızın en iyi yaptığı iş: Saçma sapan goller yemek..

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:18
Arda bu hırsla devam ederse döner bu maç (::)

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:19
Çok iyi pozisyon bulduk ama işte :mad:

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:26
Selçuk yapması gerekeni Sabri yapıyor şuanda :icon_surprised:

byariff
11.Kasım.2011, 23:27
Sabri su an bence iyi basladi , maca gelirsek hirvatlar pas yapamiyor oyunu yiktik resmen su anlik ama.

lexoqe
11.Kasım.2011, 23:32
Gol atamazsak fark yiyeceğiz.

Facx
11.Kasım.2011, 23:39
mandzukic 2 oldu

byariff
0-2 oldu cok iyi oldu hiddink gule gule

RaSenGan
Ah Türkiyem Ah.Defolsun gitsin artık Hiddink.

Gncl1905
Geçmiş olsun artık, bu kadar zor atamayıp bu kadar kolay yersen byle olur

uAburak89
11.Kasım.2011, 23:41
Resmen kabus..

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:41
Ah Türkiyem Ah.Defolsun gitsin artık Hiddink.

Hiddink bencede gitmeli.
Gökhan 2 goldede hatalı çıkar şunu artık :( :icon_twisted:

lexoqe
11.Kasım.2011, 23:43
Rakip bir geliyor tehlike, biz 45 dakikanın 40'ını oynayalım ama boş oynayalım. Sistem bu herhalde, taktik yani.

leventb12
Ulan bende Burak Arda gibi adamlar olacakta ben Allah'ın hırvatlarına göz yumcam baş eğecem defol artık hiddink görevin bitti burada! burası Kore, Japonya değil...

C h A o S
Hata Gökhan'da felan değil.Tüm takım kötü.Bu kadar kolay pozisyon buldurursan rakibe böyle atarlar.Defans hattımız rezil bir görüntü veriyor.Egemen ve Giray ortalıkta yok.Bekler zaten maçta değil hala antrenmandalar.

uAburak89
11.Kasım.2011, 23:45
Adamlar hesapta yokken attı sonra çok akıllı oynadılar ve 2yi buldular. Bizim takım ne oynuyor belli değil, yan pas ve orta. Bireysel olarak çok takılmamak lazım isimlere, skor daha da fena olursa yine külüpçülük yapanlar çıkacak -ki twitter da çoktan başlamış - bazı isimler var hata yapmamak için kaçak dövüşüyor resmen. Yazık.

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:48
Hata Gökhan'da felan değil.Tüm takım kötü.Bu kadar kolay pozisyon buldurursan rakibe böyle atarlar.Defans hattımız rezil bir görüntü veriyor.Egemen ve Giray ortalıkta yok.Bekler zaten maçta değil hala antrenmandalar.

2 goldede saçma sapan hatalar yaptı Gökhan onuda geçtim Buraktan gol aramak kadar saçma bir zihniyet yok adamın 3 pozisyonunun 2'si ofsayt onuda geçtim karambol olacakta atacak sen yine oynat Burağı ama kanata koy yardıma gitsin Hamit desen kanatta berbat bune arkadaş.

eng1n
11.Kasım.2011, 23:48
GG hatalı başladı öyle de devam ediyor ortaları da kötü bugün ve Burak ile olmuyor yani bu sistemle oynayacaksak bize sırtı dönük daha iyi oynayan adam lazım.

barahir
11.Kasım.2011, 23:50
Bence Hiddink'in yanında Fedarasyonun da gitmesi lazım..

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:51
GG hatalı başladı öyle de devam ediyor ortaları da kötü bugün ve Burak ile olmuyor yani bu sistemle oynayacaksak bize sırtı dönük daha iyi oynayan adam lazım.

Şuan oraya şu hali ile Semih'i koy parçalar bişeyler yapar Burak iyi evet ama kanat oynarsa yararlı olur bize

Facx
11.Kasım.2011, 23:52
olic in içine güiza kaçmasa 3lemişlerdi

Gncl1905
Bizim takım ne yapıyor, bizim defans ne yapıyor.

Kaka Leite
Yine GG hatası ile yiyorduk :)
Bu kadar kötü oynadığı tek maç sanırım :icon_smile:

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:55
Topa boş sahip olma Türkiye %64

barahir
11.Kasım.2011, 23:55
Yahu adam haftalardır formsuz işte oynatmak zorunda değilsin ki.. Sırf Adı olduğu için oynuyor.. Koy sabriyi sağ beke oynat Mehmet Topal'ı..

lexoqe
11.Kasım.2011, 23:56
Türkiye-------&-------Hırvatistan

0/2----------Şut----------2/8
%6--Topla oynama--%36
0--------------Gol------------2

Kaka Leite
Yahu adam haftalardır formsuz işte oynatmak zorunda değilsin ki.. Sırf Adı olduğu için oynuyor.. Koy sabriyi sağ beke oynat Mehmet Topal'ı..

Böyle oynayacaksa adı batsın :)
Hiddinkte azcık kafa olsa şuan bizim takımın başında olmazdı zaten

Ralph
Gökhan'ın ilk iş oyundan alınması lazım. Maça hiç hazır değil. hadi sıfır olsa neyse ama eksilerde. Onun dışında takımda ruh yok. Hiddink'in uyuduğu yeter. Rıdvan Dilmen'in dediği gibi biz bu değiliz.

ReaList
11.Kasım.2011, 23:57
Hata ne oyuncularda ne takımda ne taraftarda ne bizde
Aslında hata hepimizde
"Ulan burası katar mı yılda 7-8 milyon € alacaksın 3-4 ayda bir ülkeye geleceksin" demeyen hepimizde bunu sorgulamayan peşinde koşmayan hepimizde

Bugün bu hoca şöyle berbat bir 11 ile şu önemli maçta sahaya çıkıyorsa adam bizi çoktan uyutmuş uçak biletleri hazır tüydü tüyecek demektir. ama biz hala " ali hatalı veli hatalı o böyle yapmasa'nın" derdindeyiz böyle ülkeye böyle bir durum müstehak

europeanconquer
11.Kasım.2011, 23:57
Komedi filmi gibi takımız.Ölmüşüz ağlayanımız yok.Aman Hırvatistan'a falan gitmeyelim yeni bir 8-0 faciası daha kaldıramaz bu ülke.

nannar
11.Kasım.2011, 23:58
Gökhan Gönül'ü geçen haftaydı sanırım,FB maçında izledim ve maç boyu kötü oynadı.Sakatlıktan çıktığı için mi yoksa form düşüklüğü mü var bilmem ama benim gözümde şu anda ,bizim geçen yılki Hakan Balta'dan farkı yok.

barahir
11.Kasım.2011, 23:58
Biz bu değiliz lafını 2008'den beri söylüyo Rıdvan artık onun da bi esprisi kalmadı ki.. Yakında 'Bi alex değil' klişesi gibi çıkar ortaya o laf da..

Ama artık yeter hakkaten, Yılmaz Vural falan gelsin.. Biz Yabancı antrenörle yapamıyoruz..

Kaka Leite
11.Kasım.2011, 23:59
Soyunma odasında sülalece mi sövücekse sövsün yeter artık boş top istemiyoruz biz :s7:

Chinatown
12.Kasım.2011, 00:01
Gökhan formsuz , kötü oynadığından değil. tam atlatamamış gibi sakatlığını. Giray da iyi durmuyor. defans olarak kötüyüz. Hakan Balta fena değil bir tek.

Burak tek başına olmaz ilerde. ya Şenol Hoca işi biliyormu geçen sene Umut, bu sene Halil gibi 5 haftada bir gol atan adamı yanında oynatıyor? Burak bizdeki lig maçlarından daha çok çırpınıyor milli takımda. ama tek başına olamaz. yanına bir adam lazım defansı dağıtacak.

neyse şimdi ahlar vahlar edecek zaman değil. rakibi 3. bölgede bir doğabilsek, defansları kalitesiz, Corluka sol bek oynuyor. Gordon - Simonic bence iyi değil. ama ikinci yarı bir direniş lazım. 2 oyuncu birden değişmeli..

nannar
12.Kasım.2011, 00:01
Türk antrenör lazım... Başarısız da olacaksak olalım ama türk insanıyla olalım.Hiddink şu anda duygu olarak ne yükleyebilir soyunma odasında? :)

"Biz bu değiliz" diye birşey yok.Baya bildiğin buyuz işte.Kendimizi dev aynasında görmeye de gerek yok :) Eskiden herkes Hakan Şükür'ü eleştirirdi. Milli takım onun üzerine kurulu,bıraksın artık deniyordu.Alın size Hakan Şükür'süz milli takım :D

Corpus
12.Kasım.2011, 00:02
Hamit ortasahaya
Sabri sağbeke
Burak sağ açığa çekilebilir.

Gökhan' ın yerine sırtı oynayabilecek bir forvet alınırsa daha mantıklı olur. Şimdi bir Hakan Şükür olaydı keşke :)

BaFraLı
Diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Rıdvan'ın dediği gibi adamlar 45 dakka uyuttu bizi. Beraberliği falan yakalasak bari. Corluka ile Dujmovic'midir nedir 2. maç yok.

Kaka Leite
Ardanın hırsını,heycanını hareketlerinden görüyorum ama bu hırs tüm oyuncularda olmadıktan sonra yersiz.
Diğerleri bitsede gitsek ayaklarındalar hele ki defans ölmüşte haberimiz yok.
Türk takımlarının basketbol ve futbolda en iyi yaptığımız şey savunma anlayışımız ölmüşse bitmişiz bi demektir.
Toparlanmalıyız gol atmalıyız Arda gibi herkesin hırslı oynaması gerekli yeter artık.

TR.CaPTaiN
12.Kasım.2011, 00:03
2008'deki gibi bir mucize olmazsa yeni hedef 2014 Dünya Kupası olacak gibi gözüküyor. Hırvatlar erkenden öne geçti 15 dakikada şoku ancak atlattık, iyi pas yapmaya başladık ama pozisyona dönüşmüyor paslar. Hırvatlar 2. golü de attıktan sonra yine şok olduk, atlatmaya çalışırken de ilk yarı bitti zaten. Şuan takımda kendi kalitesinde oynayan hiçbir oyuncumuz yok. İkinci yarının başında belki şansa 1 gol bulursak takım ateşlenir.

Hakem de bize karşı esnek davranıyor. Rahat 9-10 kez uyardı bizimkileri. Corluka ilk faulünde kartı yedi. :}

uAburak89
12.Kasım.2011, 00:04
Ben Selçuk İnan'a takıldım en çok, hatasız oynuyor çünkü sahada yok. Eksik oynuyoruz resmen.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:04
Bu Burak olayı hep içimdeydi ancak yeter artık :)
Sabrında bir sınırı var 1 tane olumlu hareketini görmedim.

Sabri beke alınmalı
Gökhan yerinede forvet girmeli

Bordo61Mavi
12.Kasım.2011, 00:05
Onu bunu suclamak yersiz. Grup maclarinin basindan beri Hiddink futbol oynatmiyor.

Sabri MC
Hamit AMR
Burak ST
Arda ona pozisyon bile bulamiyorum, resmen adama maci kurtar diyorlar nerde oynarsan oyna.

Heyecani kalmadi bu isin

sarianet
12.Kasım.2011, 00:06
ben şimdi kime küfredeceğimi bile bilmiyorum ne iştir anlamadım.

Corpus
12.Kasım.2011, 00:07
Sabri ortasahada pekte sırıtmıyor açıkçası. Hatta güzel maç çıkarıyor bile denilebilir.

FenoMachine
12.Kasım.2011, 00:07
arkadaşlar hata şunda hata bunda şu girse takım uçar bu girse Maçı alırız falan diye kendinizi kandırıyorsunuz sistem yanlış hata hiddinkde
hata takımda GG Yapmasa başkası yapacak hadi diyelim ilk golde hata yaptı fakat gg yi geçtikten sonra oradaki şahıslar ne diye topun gitmesine boş boş izlediler ?
Burak ı fazla abarttınız bence hatta ronaldoyla kıyaslamalar falan bir zamanlar tuncay içinde böyle medya balonluğu yapıyorlardı aynısını kendimce burak içinde geçerli bence burak üst düzey bir oyuncu değil takımda emre hamit arda sabri(ciddiyim)den başka şuan kimse adam gibi oynayamıyor adam adama savunma yapıyoruz adamlar iki pasta bizi geçiyor düzenli bir sistem yok futbolcular kafalarına göre takılıyor Allah aşkına ne burak dan selçuktan ardadan falan bahsediyorsunuz sanki burak gelicek herkezi geçecek Tabi adamda ronaldoya bi çakacak gol
Yani varya takımımızı çok büyütüyoruz ha adam gibi oyuncular var ama çok heyecan yapıyoruz adamlar oyun psikolojisi olarak maça odaklanmamışlar akıllı düşünemiyorlar savunma çizgisi çok geride konsantrasyon eksikliği var hiç ümitlenmeyin bu maçı eğerki yine eşek şansı olmasa adamlar yine gol atar bırakın heyecanı hırsı mırsı hırsla biyere kadar daha takım takım değilki!
daha yazsam bitmez...

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:10
Gökhan çıkar Töre girer hiç sevmiyorum Töreyi ama GG'den iyi olduğundan kızamıcam :icon_surprised:

fotosuki
12.Kasım.2011, 00:11
Volkan'ın ikinci goldeki hareketi neydi öyle? Yanından top geçiyor (yanından dediğim omzunun hemen yanı) el kol yapıyor faul demeye çalışıyor. İlk golde de hem GG ayakta kalamadı hem Volkan zamanlamayı iyi yapamadı. Hamit ve Burak felaket. Öyle sahada deli danalar gibi sağa sola koşmakla olmuyor bu işler. Ayrıca bir tane tacıda rakibin kafaya atmayın yahu.

Ayrıca adamlar deplasmanda çift forvet oyunuyorlar, biz tek forvet. Türk futbolu şu 4-3-3 zincirlerinden kurtulmalı artık. Olmuyor işte Türk futbolunun doğasına aykırı 4-3-3.

EndoplazmiK RetikuluM
12.Kasım.2011, 00:11
Yazıklar olsun Hiddink'e. Yerinde olsam devre arasında valizimi toplar giderdim. 2 paralık etti o ay yıldızlı formayı.

barahir
12.Kasım.2011, 00:12
Volkan yediği ikinci golün aynısnı Beşiktaş maçında yemişti..

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:16
3 oldu

Facx
3 oldu yazıklar olsun

Kaka Leite
Rakip oynuyor biz izliyoruz.

byariff
3.cu golu nasil yedik beyler yayini kapatmistim cunki ?

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:17
Defansa bak defansa

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:19

Frikikte adam tuvalete gider gibi gitti kafayı çaktı attı.

Gncl1905

Sağ kanattan serbest atış kazanıp kullandılar.Corluka bomboş altıpasın oralarda topu yolladı ağlara...

Walter Sakana
Bizim araştırmacılardan sonraki güncellemede bütün Türk oyuncuların mental özelliklerinin hepsini 1 yapmalarını rica ediyorum. Anca o şekilde en gerçekçi şekilde yansıtmış olurlar oyuna.

GeNç KaRTaL
12.Kasım.2011, 00:21
Adamlar dikmişler kuleleri stopere,içeride bir tane Burak,bizimkiler hala havadan gol arıyorlar.Hoca ayrı bir terane,oyuncular ayrı bir terane.3.golü yemeden önce dedim yedik diye.Daha fazla bu rezaleti seyredip kahrolmak istemiyorum.

Gncl1905
Arda, Emre ve Sabri'ye yazık...

Kaka Leite
Şu maça gidenlerede yazık onca paraları boşa gitti rakip gollerini izlediler

uAburak89
12.Kasım.2011, 00:22
TV'nin sesini kapattım, ne Ercan Taner ne de Rıdvan Dilmen çekilmiyor. Daha yemesek bari resmen rezil olduk.

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:23
Şu maça gidenlerede yazık onca paraları boşa gitti rakip gollerini izlediler

Aynen bende onu yazıcaktım. İyiyi biletler bitmişte maça gidemedim. Bu soğukta yazık olacaktı bana.

sarianet
12.Kasım.2011, 00:23
tvyi kapattık bırak sesini:D
ibrahim sadri dinliyorum ALDIRMA REİS:D

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:24
Savunmada top çevirirken tribünlerden ıslıklı tepki var.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:24
Fatih Terimin o kenardaki duruşunu özledim.Yemin ediyorum özledim.

muhteşem seyirci desteğiyle başladık topu aldık 3-4 saniye sonra kaptırdık ve gol oldu

byariff
12.Kasım.2011, 00:25
maci tekrar actim izliyorum 0-3. fark yemeyiz umarim.

is yapmiyor olabilir sizlere gore iyi oynasada hep kotu oynuyor dediginiz sabri Forması için koşan tek adam.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:26
maci tekrar actim izliyorum 0-3. fark yemeyiz umarim.

is yapmiyor olabilir sizlere gore iyi oynasada hep kotu oynuyor dediginiz sabri Forması için koşan tek adam.

Maçtan öncede söylemiştim yanılmadım.Helal olsun Sabriye

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:30
4-5 i yeriz bu gidişle.

europeanconquer
12.Kasım.2011, 00:30
Hakemin son pozisyonundaki saçma kararından sonra zaten berbat oynayan milli takımı izlemeye dayanamayacağım.Bu ne böyle ya.Play off heyecanı 60 dk da bitti.Adamlar güle oynaya Euro 2012 ye gitti.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:31
Gurbetçilerin bizim Milli takımımızı seçmemeleri çok normal 3-4 senede bir turnuva oynuyoruz oda başlamadan bitiyor.

europeanconquer
12.Kasım.2011, 00:33
Gurbetçilerin bizim Milli takımımızı seçmemeleri çok normal 3-4 senede bir turnuva oynuyoruz oda başlamadan bitiyor.

3-4 turnuvada bir desek yeridir bence.

Facx
12.Kasım.2011, 00:33
hiddinkten süper bi değişiklik daha m.topal oyunda selçuk kenarda skoru korumamız lazım ya

FenoMachine
12.Kasım.2011, 00:34
Arkadaşlar ben taktiği anlamadım hangi taktikle oynuyoruz ? biri bana söylesin
ben buldum asd-asd-asd oynuyoruz şuan arkadaşlar

europeanconquer
12.Kasım.2011, 00:35
Arkadaşlar ben taktiği anlamadım hangi taktikle oynuyoruz ? biri bana söylesin
ben buldum asd-asd-asd oynuyoruz şuan arkadaşlar

2010 yılının Temmuz ayından beridir futbol oynamıyor ki milli takım :)

Gncl1905
Mehmet Topal oyunda...

Srna'da heryerde yav, 5 dakika içinde kendi defanslarının sollarında foul kazandırdı.Sonra bizim sol tarafta foul kazandırdı.Sonrada tam cepheden bir foul kazandırdı, ve 2 sarı yedirdi.Helal olsun, ne diyelim...

byariff
Sabri reyiz sakin ol dovuyordu adami :D

2010 degil 2002"den beri Senol hoca zamanindan beri milli takimi begenmiyorum Hep son dakka ve sans yardimiyla euro 2008"de falan birseyler yapabildik.

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:36
Mehmet neden ilk 11 de değildi ? Valencia'da oynayan Chelsea'dan teklif alan bir adamımız var neden oynamıyor ?

uAburak89
12.Kasım.2011, 00:36
Sabri Aslansın helal olsun.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:37
Bu sınırdakiler ile diğer maçta 11 kişi çıkabilirsek alkışlayacağım herkes sınırda çok aramışmı acaba bunları ?

Fearless Coward
12.Kasım.2011, 00:41
Neyse en azından Hiddink'ten kurtulacağız...Bakalım kim gelecek?

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:42
Volkan ne yapmaya çalışıyor ?

uAburak89
Volkan topa vururken bir şeyler söylüyor sürekli, ne dediğini anlayabilen var mı ?

Gncl1905
Volkan ne yapmaya çalışıyor ?

Bende merak ediyorum...

FenoMachine
Sorunu bulmaya çalışıyorum ne ofansif oynuyoruz nede defansif biraz hızlı paslaşmak ve sakin paslaşmak lazım adamlar kontrollü oynamaya çalışıyorlarsa sende adamları kızdırmaya çalışıcaksın iş bukadar basitti işi biz zorlaştırdık şuraya bakarmısın ya la o nebicim defanstır :D bgn halı sahada daha organize defans yaptık la :D

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:43
Bende merak ediyorum...

Taraftar dalga geçti sanırım :icon_redface:

byariff
12.Kasım.2011, 00:44
Hiddink gondermezlerse artik yaziklar olsun diyorum bosta olan , tolunay kafkas,m.denizli,yilmaz vural dusunulmeli. yazik yahu volkanida yuhluyorlar adam napsin.

FenoMachine
volkan ne yaptıki ben göremedim siz adama ne yapmaya çalışıyor dediniz

Nedvedmania
Volkan topa vururken bir şeyler söylüyor sürekli, ne dediğini anlayabilen var mı ?

Küfretti. Kendine yakışanı yapıyor işte :mad:

Ralph
12.Kasım.2011, 00:45
Kendi taraftarına küfür eden Volkan Demirel'i, kaleci diye oynatacak mı acaba fenerbahçe çok merak ediyorum.

uAburak89
Milli takımın kaptanı taraftara küfrediyor. Herşeyiyle berbat bir akşam.

Kaka Leite
Küfretti. Kendine yakışanı yapıyor işte :mad:

Taraftarın yaptığı ayıp esas Cihanım :)
Sanırım taraftar dalga geçti diye yaşandı bunlar
Edit : Volkan küfür mü etmiş :D

FenoMachine
12.Kasım.2011, 00:46
Maç bitince taraftar sahaya giricek...

byariff
12.Kasım.2011, 00:47

aynen bunu bende gordum emre kale direginin orda etti.

Del Piero_10
12.Kasım.2011, 00:48
Volkan, Emre fena yakalandı.

sarianet
helal olsun taraftara hırvatları alkışlıyolar

Kaka Leite
aynen bunu bende gordum emre kale direginin orda etti.

Resmen ayıp ben bunlara dikkat etmemiştim.
Sanırım taraftar dalga geçti ondan dolayı Volkan alkışladı ardındada taraftar küfür etti Volkana :)
Oda etmiş

FenoMachine
12.Kasım.2011, 00:49

Yapma be hocam emre nedediki bana söylermisin sadece sakin olun diyor adamın o kelimeyi dediğini nerden duyuyorsun biliyorsun nasıl yetenek vardır sizde kolay kolay adama laf atabiliyorsunuz anlamıyorum sadece alkışlıyorum devam edin diyorum

uAburak89
12.Kasım.2011, 00:50
Yapma be hocam emre nedediki bana söylermisin sadece sakin olun diyor adamın o kelimeyi dediğini nerden duyuyorsun biliyorsun nasıl yetenek vardır sizde kolay kolay adama laf atabiliyorsunuz anlamıyorum sadece alkışlıyorum devam edin diyorum

Görüntü düşecek internete elbet, izleyince göreceksin. Sadece ben demiyorum bunu üstelik. Yapmayın, sakin olun dedikten sonra söylediği yazdığımı.

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:51

:) Ne diyeyim bilemiyorum. Göz var nizam var.

sistem oyunu oynayamıyoruz ! biz heyacan takımıyız

BaFraLı
12.Kasım.2011, 00:51
Volkan'la Emre varya diyecek kelime bulamıyorum. Emre volkanı yatıştırmaya geliyo. Tribüne ana avrat giriyor. Terbiyesiz herif. Ağızdan herşey okunuyor. Seyirci zaten morali bozulmuş. Ne bekliyosun Volkan seyirciden. Hele Emre tribüne dümdüz kayıyor. Sen git topunu oynasan. Yazıktır. ya

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:52
3'ü yer yemez kendi kendime son dakikalarda Arda bilerek sarı görür demiştim gördüde tebrik ederim kendisini en iyisini yaptı bence

Gncl1905
12.Kasım.2011, 00:53
Sanki birde muhteşem kurtarışlar yapmışta tafra yapıyor, aferin Volkan böyle devam et; nasılsa Cenk, Tolga, Onur, Sinan senden alır kaleyi...

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:54
Rıdvan ne saçmalıyor ya.

BaFraLı
12.Kasım.2011, 00:55
Rıdvan Dilmen'de yani varya. '' Ne yaptılar çocuğa '' tecavüz mü ettiler ? Hayret bir olay ya.

Artık Fenerbahçeli oyuncuların hiçbirini Arenadaki bir milli maça göndermeyin tamam hata yapmış olabilirler gökhan ilk golde büyük hata yaptı peki sahada sabri dışında oynayan adam varmıydı? yoktu ama tribünler yalnızca volkan gökhan emreye küfretiyor sanki burak arda hamit egemen hayatının maçlarıın oynamış sadece bu üçü yüzünden maçı kaybetmişiz gibi uzun lafın kısası artık milli stad arena olacaksa fenerbahçeden hiç bir oyuncu gitmesin istiyorum milli takımada oyuncuyada fenerbahçeye zararı oluyor...

Nedvedmania
"Şimdi Hırvatları alkışlarlar. Yalandan. Alkışlasınlar,, alkışlamasınlar demiyorum." Kendide anladı saçmaladığını konuyu değiştirdi.

uAburak89
Rıdvan ne saçmalıyor ya.

Kendisi TV'de maç yorumlamıyor, kahvede olduğu için canı nasıl isterse öyle konuşuyor. Ha bir de tarafsız. Sesi kapattığım dakikaya kadar söyledikleri ibretlikti. Suç onda da değil onu oraya koyanda.

sarianet
12.Kasım.2011, 00:56
rıdvanın şanzuman psikoloji şaft kaydı normal düşünemiyo ama haklı yanları da var

Ralph
Şimdi millet suçlu arayacak. Kimisi diyecek takımda ruh yok oynamıyorlar, kimisi diyecek Hiddink'in suçu... Hayır arkadaş!

Bütün suç başımıza özentilik yapıp yabancı teknik direktör getiren federasyonda. Ülkemizde teknik direktör yok ya bizim. Bitti kimse kalmadı. Futbol bilgisi olan tek bir adam yok ya biz bunu dışarıda arıyoruz. Herşeyi hakediyoruz biz herşeyi. Daha beterinide.

Nedvedmania
Artık Fenerbahçeli oyuncuların hiçbirini Arenadaki bir milli maça göndermeyin tamam hata yapmış olabilirler gökhan ilk golde büyük hata yaptı peki sahada sabri dışında oynayan adam varmıydı? yoktu ama tribünler yalnızca volkan gökhan emreye küfretiyor sanki burak arda hamit egemen hayatının maçlarıın oynamış sadece bu üçü yüzünden maçı kaybetmişiz gibi uzun lafın kısası artık milli stad arena olacaksa fenerbahçeden hiç bir oyuncu gitmesin istiyorum milli takımada oyuncuyada fenerbahçeye zararı oluyor...

Ne alakası var Allah aşkına. Arda da tribüne hareket yapsa, küfretse onu da ıslıklarlar.

Del Piero_10
12.Kasım.2011, 00:57
Rıdvan cıvıttı.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 00:57
Bu olay hakkında konuşmuyorum çünkü görmedim ağızından çıkanları
Ancak böyle durumlarda eğer taraftar kendi takımını yuhluyorsa ve küfür ediyorsa oyuncu edince suçlu adam oluyor.
Taraftarımız gerçekten çok kötü özellikle 4 büyüklerin sahasında oynanan maçlarda oyunculara saygı gösterilmiyor.
Bu sözlerim bu olay için değil şimdi kalkar biri bu olay için söylediğimi sanar ancak pek göremedim söylediklerini Emre ve Volkanın :icon_confused:

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 00:59
Bütün tribünler Hırvarları alkışlıyor. Hakedeni alkışlayan bir taraftarımız var ne mutlu ki.

Ne alakası var Allah aşkına. Arda da tribüne hareket yapsa, küfretse onu da ıslıklarlar.

kardşeim maçta kritik hata yapan oyuncumuz 3 değil 10! taraftar 3ünde aşırı tepki veriyor diğer 7sinde normal yenilgi tepkisi veriyor benim demek istediğim bu

RaSenGan
12.Kasım.2011, 00:59
Futbolcusu taraftara söver yorumcusu saçmalamakta sınır tanımaz teknik direktörü ayrı bir olay federasyonun hali zaten içler acısı.Ne olacaktı ki sonuç ?

DaveJones
12.Kasım.2011, 01:00
Top kalecine gelince ıslıkla sonra de ki sen topunu oyna :) Yok öyle dünya arkadaş, iyi günde kötü günde sen milli takımının kalecisini sadece oynadığı takıma göre eleştiriyor, ıslıklıyorsan bu yapılan ayıptır. Sonra neymiş topunu oynaymış, çok biliniyor bunlar lafta ama deniyor ki duygusal insanlarız, ee o adam duygularına nasıl hakim olsun orda? Biraz akıl, biraz mantık lütfen ya.

Maç başından beri aynı oyunla hırvatları avlamaya çalışıyoruz ya Bilic le beraber ekran başından ben bile gülüyorum. Kare yere ait olan legoyu üçgen yere yerleştirmeye çalışmak gibi. Havadan oyna Burağa ki stoperler rahatça topu uzaklaştırabilsin. Yerden oynarsan hata yaparlar mazallah.

Takım ilk golü yedikten sonra hiçte kötü gözükmüyordu, hatta gol bulduk bulacağız diye beklerken ikinci gol geldi. İkinci yarı ise sanki önceki takım bizmişçesine rakip yarısahayı geçemedik. Hücumumuzda inanılmaz derecede durgunluk var. Herkes ortaya geçip topu ayağına bekliyor, kimse harekete geçmiyor. Arda ciğerlerini patlatırcasına pres yaptı ancak 3 ten sonra oda doğal olarak kesildi.

Son olarak takım halinde çirkef olduklarını görmüş olduk hırvatların. O Srna'ya birşeyler yazmak isterdim ama terbiyem müsaade etmiyor.

Facx
Bu olay hakkında konuşmuyorum çünkü görmedim ağızından çıkanları
Ancak böyle durumlarda eğer taraftar kendi takımını yuhluyorsa ve küfür ediyorsa oyuncu edince suçlu adam oluyor.
Taraftarımız gerçekten çok kötü özellikle 4 büyüklerin sahasında oynanan maçlarda oyunculara saygı gösterilmiyor.
Bu sözlerim bu olay için değil şimdi kalkar biri bu olay için söylediğimi sanar ancak pek göremedim söylediklerini Emre ve Volkanın :icon_confused:

taraftarın rakipten kendi evinde 3 yemiş bi takımı yuhalaması kadar normal bişey yok bence azcık hakkını verin o formanın !

Fearless Coward
Konuşmaya gerek bile yok adamlar çatır çatır oynadılar kazandılar...Futbol hariç her şeyi yaptık maçta...Hiddink gitse en azından biraz seviniriz...

europeanconquer
Oyuncu durup dururken taraftarına küfür etmez.Orda kendini bilmez bir kaç kişi ''Milli Takım oyuncusu Volkan''a laf atıyor veya küfür ediyor.Volkan'da Milli formaya saygısızlık yapanlara haddini bildirmeye çalışıyor ama Emre'nin savunulacak bir tarafı yok.

Legendary
Milli takım oyuncuları bile ıslıklanıyor.Ne bir birlik var ülkede ne de bir organize olma çabası.Ne bir yönetim var ülkede ne de bir yönetme çabası.Milli takımın başına Türk teknik adam geçirmezsen bu kadar başarısız olursun.O adam profosyonel sadece parasına bakar ama Türk birisi geçtiği zaman bu bayrağın bu formanın ne kadar değerli olduğunu bilir.Saygı gösterir , saygı gösterilmesini sağlar.Suç hem Hiddink'de hem de Hiddink'i buralara getirenlerde.Ben başından beri ama özellikle şu son oynanan 4 maçtan itibaren Türkiye'nin kazanmasını istememeye başladım.Tek sebep ise Hiddink'in bize oynatmaya çalıştığı futbol.Avusturya maçına bile beraberlik için çıktık.Neyse 2. Hırvatistan maçından sonra Hiddink devri de kapanmış olacak.Ben hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum.Eğer bu kötü futbolla Hırvatlar'ı elemiş olsaydık esas onlara üzülecektim.

Yuhalanan oyuncular içinde birkaç kelam etmek istiyorum.Yuhalayan adamlar (!)(ne kadar adamlarsa) futbolcuya saygı göstermiyor olabilirler ama o futbolcunun da terlettiği forma senin milli takımının forması.O orda ülkesi adına bir şeyler yapmaya çalışıyor.Siz kenardan oturduğunuz yerden yuhalıyorsunuz.Sizlere hakaret etse de siz yuhalasanız kimse laf etmeyecek.2-3 tane hata yaptı diye yuhalıyorsanız eğer sizler zaten küfrü hak edersiniz benim gözümde.Bana katılan olur , katılmayan olur ama benim görüşlerim bu yönde.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 01:01
Bütün tribünler Hırvarları alkışlıyor. Hakedeni alkışlayan bir taraftarımız var ne mutlu ki.

Kendi oyuncusuna küfreden bir taraftarımız var ne mutluluk verici :D
Onları alkışlamaları güzel ancak Arenada oyuncularımıza küfür ediyorlar eminim bizim sahada oynasa bizimkilerde Galatasaraylılara yapacaklar bu yüzden 4 büyüklerin sahalarına verilmesin şu maçlar

Cengo
Mustafa Denizli ne güzel söylemiş: İçimizdeki İrlandalılar!

Corpus
Tamam taraftar dalga geçti hata yaptı ama Volkan ve Emre'nin taraftara ana avrat küfretmeleri gerekmiyordu. Yaptıkları şey çok ayıp !

Maça dönecek olursak.Hiçbir oyun çizilmeden sahaya sürülmüş bir takım vardı sahada. Bu oyun mentalitesini hiçbir umudu kalmayan ve 80 den sonra geride olan takımlar uyguluyor. Biz hem yanlış şekilde hem yanlış dakikada uyguladık bu taktiği. Herşeye rağmen SABRİ' ye Helal Olsun diyorum.

Giallorossi
12.Kasım.2011, 01:02
Kendi oyuncusuna küfreden bir taraftarımız var ne mutluluk verici :D
Onları alkışlamaları güzel ancak Arenada oyuncularımıza küfür ediyorlar eminim bizim sahada oynasa bizimkilerde Galatasaraylılara yapacaklar bu yüzden 4 büyüklerin sahalarına verilmesin şu maçlar
Milyon dolarlar kazanan futbolcuların sırf milli takımı desteklemek için stada giden taraftara küfretmesine ne demeli?

TR.CaPTaiN
12.Kasım.2011, 01:02
Üst üste kulüpçülüğün zirve yaptığı stat olan TT Arena'ya maç verirsen olacağı budur. Yerden yavaşça top geliyor tribünlerden alkış yükseliyor. Kimse birbirini yemesin o alkışın niyetinin ne olduğu gayet bariz. Sen adamla dalga geçersen üstelik bu ilk değil, o da döner sana o hareketleri yapar, senin yaptığını alkışlar. MAA efendi bundan sonra istediğin kadar TT Arena'ya maç verebilirsin.

Koskoca 90 dakikada rakip kaleciyi yere yatırmayı bile başaramayan tüm oyuncularımıza tebrikler.

nannar
12.Kasım.2011, 01:03
Milli maçların İstanbul'da oynanmaması gerektiği gerçeği bir kez daha ortaya çıktı Volkan olayında.Fakat asıl olan sadece Volkan meselesi değil.Hidding bizim takıma hiçbir artı veremediği gibi resmen tüketmiş. Böyle bir rezalet olamaz. :)Bu kadar duygusuz ,bu kadar azimsiz ve bitkin bir milli takım görmedim ben hayatımda.Yarın Hidding'le sözleşme feshedilsin de boşa adam götürmeyelim Hırvatistan'a. Yalnız şu arkasındaki Oğuz ve ekibini de kovmak lazım. Bu adamlar fayda getirmiyor milli takıma. Hırslı,heyecanlı isimler lazım. Fatih Terim,Hasan Şaş gibi isimlerin çalıştırdıgı takımda her zaman hırs olur.Yılmaz Vural gelse kesinlikle eminim ben daha iyi olacağına çünkü Volkan'ın olayında da görüldüğü gibi bizim milli takımın taktikle ,teknikle falan alakası yok.Mutluysa,gaza geldiyse her takımı yener,değilse her takıma yenilebilir...

Cengo
12.Kasım.2011, 01:03
Milyon dolarlar kazanan futbolcuların sırf milli takımı desteklemek için stada giden taraftara küfretmesine ne demeli?

Futbolcular seyircilere hiçbir zaman küfretmedi, mantıksız konuşuyorsunuz.

Kaka Leite
12.Kasım.2011, 01:04
Aynen öyle taraftar azdırmasa kimse kimseye küfür etmez.

Burada birlik içindeyiz herkesin amacı aynı ancak taraftarın değil demek ki bizim oyuncularımız Galatasaraylılar,Beşiktaşlılar hepsi tek forma altında oynuyorlar.
Ancak bunu takımlarla karşılaştıran taraftarlar var ayıp harbiden taraftarlar sövüyorsa ben oyuncunun sövmesine kızmam kısasa kısas :0:

Ralph
12.Kasım.2011, 01:04
Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.

FenoMachine
12.Kasım.2011, 01:05
Arkadaşlar görüceğiz diyorum yani birilerine bu kadar kolay iftira atmak benim kafama aykırı bu kadar kolay konuşulmamalı bu o söylediğiniz kişilere hakaretten başka bişey değildir çok kolay konuşuyorsunuz bence Sanki tüm oyuncular 10 numara oynadıda bir emre ile volkan sahaya ruhunu koymadı sanki oyüzden yenildik sanki taraftarlar emrenin volkanın küfür ettiğini (ettiyse tabi)duydularda ıslıklar onun içindi bilmiyorum ben pek dikkatli bakmadım ama emrenin küfür ettiğini falan duymadım elini kaldırıp konuşma işareti yaparken onlara küfür etmiş falanmı demiş oluyor ? Oradaki taraftarlarda çok masum canım heralde en çok küfür yiyen adamdır türkiyede emre zaten tüm oyuncular çok temiz bunlar pisliğin teki... gülüp geçiyorum

Kaka Leite
Tamam taraftar dalga geçti hata yaptı ama Volkan ve Emre'nin taraftara ana avrat küfretmeleri gerekmiyordu. Yaptıkları şey çok ayıp !

Maça dönecek olursak.Hiçbir oyun çizilmeden sahaya sürülmüş bir takım vardı sahada. Bu oyun mentalitesini hiçbir umudu kalmayan ve 80 den sonra geride olan takımlar uyguluyor. Biz hem yanlış şekilde hem yanlış dakikada uyguladık bu taktiği. Herşeye rağmen SABRİ' ye Helal Olsun diyorum.

Taraftar dalga geçmedi küfür etti oraya dikkat edelim

sui generis
küfür denilen pozisyonları görmedim ama taraftar niye volkan a yükleniyor. tek suçlu oymuş gibi.. orada gidip bana da sövselerdi ben de kendimi tutamazdım heralde. hangi taraftarın haddine milli maçta bir oyuncuyu yuhalamak.. sanki ne yapmışlar demeyin. önce emre sonra volkan.. ikisi de arena.. ne var arena da bu kadar farklı kılan onu da bilmiyorum zaten.. volkan ve emre ye kızdığınız kadar onlara laf atan taraftara da kızın bence..

"Şimdi Hırvatları alkışlarlar. Yalandan. Alkışlasınlar,, alkışlamasınlar demiyorum." Kendide anladı saçmaladığını konuyu değiştirdi.
orada demek istediği güzel futbol için elbette alkışlarsın ama milli futbolcuna nispet olsun diye ıslıklamayacaksın..

maça geleceksek; lanet olsun.. tek bir tane kafa topu alamadık ama yine havadan oynamaya özen gösterdik. işte biz böyleyiz..

Cengo
Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.

Milli Takım formasına küfredecekler, sakin kalacaksınız öyle mi?
Bunu yapan adamın bu ülkede yaşamaması lazım.

Bu bayrağa tek bir laf edenin sonu bellidir.

futbolcu milli maçtan ne kadar kazanıyor? 0 değilmi en fazla sponsorluk gibi ücretlerki bunuda ancak yıldız oyuncu alır

nannar
12.Kasım.2011, 01:06
Kimse boşa yazmasın arkadaş. Galatasaray'lılar Kadıköy'de,Fenerbahçeli'ler Telekom'da hata yaptıgında ıslıklanır.bu kadar basit. Kimse kendi taraftarının yaptıgı hakkında "hatalılar" ya da "haklılar" demesin. Bu iş düzelmez. Futbol bizde farklı anlaşılıyor.Milli takım başarılı oldugu sürece hepimizin. Başarısız oldugunda milli takım olmuyor,rakip takımın oyuncularını arıyor hemen gözler!

C h A o S
Birisi Rıdvan Dilmen'e bu maçı milyonlarca kişinin izlediğini,kahvehanede yorum yapmadığını söylesin.Tamam tribünler felan hatalı ancak sende onlar kadar rezilsin.

Giallorossi
Etti ya da etmedi, olay bu değil.

Sen gideceksin milyon dolarlar kazanacaksın, onlarca evin araban yatın katın olacak. Sonra maça çıkıp oynamayacaksın. Sonra da milli formanın arkasına sığınacaksın.

Ralf lafı ağzımdan almış zaten. Daha fazla şey yazmaya gerek yok.

Sekopej
Faturayı keselim Volkan ve Emre'ye, ohh ne ala. İlk tepki onlara gösteriliyor, sonra diğer şeyler geliyor.

Benim milli formama saygı göstermeyip, o formaya küfredenlere tepki gösterdi diye kimseye kızamam.

Hiddink ile olmayacağını,anlaşıldığı zaman söylemiştim, adamın Türkiye'ye ilk gelişi bile falsoydu, gelişinden belliydi, taraftarın Hiddink dururken, asıl tepkiyi onun görmesi gerekirken neden tepi göstermediğini anlayamadım Hiddink'e.

Corpus

Kendi gözümle gördüm ve okudum. Mantıksız bir konuşma yok tekrar izleyiniz.

Taraftar dalga geçmedi küfür etti oraya dikkat edelim

nerden biliyorsun ? İlk volkan alkışlamadan önce küfür etmediler. Volkan alkışladıktan ve küfür ettikten sonra topluca küfür geldi.

ReaList
12.Kasım.2011, 01:07
Bu gece futbol oynayan futbolu düşünen futbolu izleyen tek ülke vardı.
Maç bittikten sonra futbolu konuşacak ve futbolu tartışacak yine tek ülke olacak.

İkisininde cevabı bkz.Hırvatistan

A.FaruK

Kaç defa gördün seyircinin bi milli maçta Rüştüyle dalga geçtiğini ?

Cengo

Sen gideceksin milyon dolarlar kazanacaksın, onlarca evin araban yatın katın olacak. Sonra maça çıkıp oynamayacaksın. Sonra da milli formanın arkasına sığınacaksın.

Bu yapılan Milli Takım formasına ve Türk Bayrağı'na terbiyesizliktir.

Savunulacak bir yanı yok, kimse daha fazla uzatmasın lütfen.

Giallorossi
futbolcu milli maçtan ne kadar kazanıyor? 0 değilmi en fazla sponsorluk gibi ücretlerki bunuda ancak yıldız oyuncu alır
O ücret bizimkilerin emekli ikramiyesinin bilmem kaç katı. Hatırlatayım.

nannar
bu tartışma bitmez. nannar başlıktan kaçar :)

sui generis
12.Kasım.2011, 01:08

emre ve volkan ın yaptıgı ayıp ta emre volkanın sizce sinirleri orada normal mi ? dokunsan ağlıyacak durumdalar adamlar..

Trabzonspor
Bu kadar kötü olacağğımızı hiç tahmin etmezdim ama her açıdan kötüydük hemde her.Seyirici berbat(Başka tabirlerimde varda yazılmayacak bir platform),tkenik ekip berbat ve oyuncular onlarda berbat.

Şimdi bu Mağlubiyetten sonra herkes bir günah keçisi arar oda Giray'la Egemen olur.

Arda Turan o yaptığı hareketle gözümdeki bütün değerini yitirdi.Her ne skor olursa olsun kart görmek için o hareketi yapmamayacaksın.

Hiddink'te zaten bitsinde kurtulalaım diye oynadı.3-0 yenik durumdayız forvet çıkarmak nasıl bir mantıktır anlamış değilim.Hamit 2. yarıda oyunda yoktu al onu koy Umut'u ama yok illaki tek forvet oynayacaksın.

Ksaca rezalet!!!Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün dicem ama düşünsen ne yazar.

europeanconquer
Şimdi hatırladım.Bir daha İstanbul'a milli maç verilmesin Allah rızası için.Bu ne böyle ya.Yemin ediyorum orada olacaktım yuhalayanlara Hırvatistan'ı alkışlayanlara dayak yiyeceğimi bile bile kafa göz girerdim.İstanbul milli takımı haketmiyor bunu herkes kabul etsin.Anadolu milli takıma aç.Ben şahsen Ankara'da yani ülkemizin başkentinde en son milli maçın ne zaman olduğunu hatırlamıyorum.Eskişehir,Trabzon ve Bursa gibi ateşli taraftarlar olan şehirlerde oynanmasını isterim.Hatta Diyarbakır ve Şanlıurfa'da bile yapılabilir.İzmir var Kayseri var oralarda Milli Takım'a hasret.İstanbul dışında her şehir olur yani.Yeter ki İstanbul olmasın artık.

Varonil
Yazık üzülüyorum hala bu kafada insanlar olduğuna.Malesef bir arpa boyu yol katedemeyiz biz bu zihniyetle,bu akşam Euro 2012 finallerinden çok daha büyük şeyler kaybettik.

Cengo

Ben de kamera çekimlerini gördüm, alakası bile yok. Mantıksız konuşuyorsunuz, kendisine küfreden seyirciye buraya gelip yüzüme söylesene diye bağırıyor sadece.

Facx

imzamı atarım adam en ufak hatasında bile taraftardan özür diliyodu bu arada kimse milli takım formasına küfür etmiyor o formanın içindeki ruhsuz artistlere ediliyor o küfür

Suicider
Surda volkan ve emre küfür etmedi diyen arkadaslar varya foruma olan saygim bitiyor artik(Kimsenin umrunda degildirde nese).Iyi aksamlar.

Giallorossi
12.Kasım.2011, 01:09
Bu yapılan Milli Takım formasına ve Türk Bayrağı'na terbiyesizliktir.

Savunulacak bir yanı yok, kimse daha fazla uzatmasın lütfen.
Zaten sorun burada. Hata yaptıktan sonra milli formanın arkasına sığınmamak lazım.

Birisi milli takımda oynuyor diye ilah olamaz. Çıkarın şu milliyetçiliği futboldan artık.

Şimdi Volkan kim bilir "Gece bu paraları nasıl sayacağım" diye düşünüyordur.

Bizse sabaha kadar birbirimizi yeriz.

M.Scofield
volkan bu her zaman yaptığı şeyler çok daha fazlasını hakediyor aslında profesyonel oyuncu değilmi? susmasını bilecek bilmezse böyle olur işte

Gncl1905

Bende katılıyorum, mümkünse bıraksın kaleyi bence ondan daha yetenekli olan, sadece tecrübe eksiklikleri olan kalecilerimiz var.

Gökhan Gönül'e birşey deniyor mu?Çoğu başka takıma gönül vermiş arkadaş birşey demez, çünkü böyle hareketler yapmaz oyununu oynar.Bugünde hata yapmış, kim yapmadı sanki?Yine birşey demiyoruz(en azından ben demiyorum).Ama Volkan o formayı haketmiyor, gitsin artistliğini başka yerlerde yapsın.2. goldeki gibi baksın toplara sadece.

Emre'ye de birşey diyemiyorum, oda gayet iyiydi her zaman ki gibi.Onun da tek sorunu malum takımda olması, kendini Galatasaray'da geliştirip şu anda Fenerbahçe'de oynaması.

Örnek Vermem Gerekirse AliSamiYen'deki Türkiye Yunanistna maçı 21 oyuncu ıslıklanırken MehmetAurelio alkşılanıyordu Fener'de oynamasına rağmen o maçta Ardayı ıslıklayan taraftar Arenaya geçis sürecinden sonra ardanın istemli kart görmesine neyapacaktı diyip Fenerli oyunculara yükleniyorsa benim için Milli Takımda Galatasaray Seyircisi de volkan da Emrede ve hatta TFF kurumu bile benim gözümde bitmiştir

LadroN
12.Kasım.2011, 01:10
Kaptanı Emre Belözoğlu olan takım bu kadar taraftarıda bu kadar olur.Bir ara ne güzel demişti MUSTAFA DENİZLİ ne güzel demişti bir ara bana kargalar kılavuzluk yapamaz.Kılavuzum Emre Belözoğlu taraftarımız ne olsun.

Corpus
Ben de kamera çekimlerini gördüm, alakası bile yok. Mantıksız konuşuyorsunuz, kendisine küfreden seyirciye buraya gelip yüzüme söylesene diye bağırıyor sadece.

Mantıksız konuşmuyorum lütfen sözlerinize dikkat ediniz. Videolar internete düşünce izleyin lütfen. Böylece her zaman haklı çıkamayacağınızı öğrenmiş olursunuz. Üslubunuz çok kibar ama sözleriniz çok kaba bunu da belirtmek isterim.

Kaka Leite

nerden biliyorsun ? İlk volkan alkışlamadan önce küfür etmediler. Volkan alkışladıktan ve küfür ettikten sonra topluca küfür geldi.

Dalga geçer gibi alkışlarsan yersin cevabı bu bayrağa sövenleri korumayın bana lütfen adama küfür ediliyor oda cevap verecek tabi ki sanki gidip uyarsa anlayışla karşılayacak tribün :)

BaFraLı
12.Kasım.2011, 01:11
ABOOO göz var nizam var ya. Adamın nasıl şeyler söylediğini 70 milyon gördü zaten. Ama sorun Emre'nin küfür edip etmemesi değil.

Ralph
Kaç defa gördün seyircinin bi milli maçta Rüştüyle dalga geçtiğini ?

Rüştü milli takımın başında defalarca maç oynadı. Hep kazandık mı biz? Hep iyi mi oynadık? Hiç mi eleştiri almadı ıslıklanmadı maç esnasında? Bunları Fenerin kalecisi diye demiyorum ben. Beşiktaş'ın kalecisi Cenk'te olsa bunları yazardım. Bir milli takım oyuncusu kameraların önünde seyircisine küfür ediyorsa oynamayacak, giymeyecek o formayı.

DenizlispoR
Görünen köy kılavuz istemez,bundan kaç ay önce herkes Anadolu'ya maçın verilmesi gerektiğini söyledi. İstanbul'da her ne olursa o olsun o küfürler olacaktı. Tahminde etmiştim,eğer 3'ü yersek Emre'yi kalaylarlar diye. :n:

En azından hakeden gidiyor yahu. Şahsen bu rezil futbolu izleyeceğime gelecek yaz eğlenceli bir Hırvatistan maçını izlemeyi yeğlerim ben.

sui generis
12.Kasım.2011, 01:12
Zaten sorun burada. Hata yaptıktan sonra milli formanın arkasına sığınmamak lazım.

Birisi milli takımda oynuyor diye ilah olamaz. Çıkarın şu milliyetçiliği futboldan artık.

Şimdi Volkan kim bilir "Gece bu paraları nasıl sayacağım" diye düşünüyordur.

Bizse sabaha kadar birbirimizi yeriz.

eminim şuan Volkan ın tek derdi paradır. hatta para gibi bir derdi vardır. güldürmeyin Allah aşkına..

leventb12
12.Kasım.2011, 01:12
Oyuncu durup dururken taraftarına küfür etmez.Orda kendini bilmez bir kaç kişi ''Milli Takım oyuncusu Volkan''a laf atıyor veya küfür ediyor.Volkan'da Milli formaya saygısızlık yapanlara haddini bildirmeye çalışıyor ama Emre'nin savunulacak bir tarafı yok.

Allah aşkına Oğuzhan bırak yahu ne 1 kaç kişi bizden 50 bin kişi varsa 49 bini bunu yaptı, hatta bir ara annem noluyor burda felan dedi. Rezalettik resmen, 2.maçada bari oynayamayan Sinan, Gökhan gibi oyuncularla çıkalımda iyicene dibe batmayalım.

FenoMachine
12.Kasım.2011, 01:13
Surda volkan ve emre küfür etmedi diyen arkadaslar varya foruma olan saygim bitiyor artik(Kimsenin umrunda degildirde nese).Iyi aksamlar.

kendini sadece volkanın yerine koymayı dene.

Corpus
Dalga geçer gibi alkışlarsan yersin cevabı bu bayrağa sövenleri korumayın bana lütfen adama küfür ediliyor oda cevap verecek tabi ki sanki gidip uyarsa anlayışla karşılayacak tribün :)

Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.

M.Scofield
neden emre, gökhan, burak değilde volkan biraz gözünü açın fenerbahçeli arkadaşlar

Chinatown

bence zorlamayın.

uAburak89
12.Kasım.2011, 01:14

En kısa zamanda bir göz doktoruna görün bence.

Giallorossi
Sen de kendini taraftarın yerine koymayı dene.

Cengo
imzamı atarım adam en ufak hatasında bile taraftardan özür diliyodu bu arada kimse milli takım formasına küfür etmiyor o formanın içindeki ruhsuz artistlere ediliyor o küfür

Türk Milli Takım formasını bırakacaksınız kenara, hiçbir futbolcuya küfredemezsiniz. Haklı olarak tepki gösterir.

Küfür terbiyesizliktir, hiçbir insana yakışmaz.

Bir tek sorun Volkan zaten, tepki gösterdi diye hemen hırsla kin güdülmeye başlanır, yeldeğirmeninden intikam alınır. Rahatladınız mı şimdi?

fotosuki
Kulüpçülük başladı. Kimse babanızın oğlu değil.(Yani değildir heralde.) O haklı bu haksız diye yorum yapmakla, yafta yapıştırmakla bir yere varamayız. Türk futbolu klavye başından kurtarılamaz. Tabiki görüş belirtilebilir fakat bu görüşlerin yönünün nereye gittiği önemli.

attirson
Herkes Volkan'a saldırmış taraftara laf eden yok.Volkan'ın küfür etmeye hakkı yok ama taraftarın hakkı var öyle mi?Neymiş profesyonellik.Volkan insan degil mi? Çok merak ediyorum orda size sövseler bu kadar sakin karsılarmısınız olayı.Ben profesyonelim arkadas bana ne kadar söverlerse sövsünler ben bişey yapmamalıyım.Milli takımı ıslıklayanlar da bizi dünyaya rezil ettiler.Protesto ediceksen stadı terket olsun bitsin oyunculara sövmekle oyuncularımızı ıslıklamakla olmaz bu iş.Galatasaraylı oyuncular ne kadar kötü oynarsa oynasın alkış ama Fenerbahçeli oyuncuların en küçük hatasında küfür Milli maçta bile bunu yapıyorlarsa zaten Türk futbolu bitmiştir.

C h A o S
12.Kasım.2011, 01:15
Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.
Volkan'ın karakterini herkez biliyor kaale alınmaması gerekiyor.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.Asıl tepki onlara değil federasyona gösterilmesi lazım.Bir kez MAA istifa dediklerini duymadım.

sui generis
futbolcuların da insan olduğu unutuluyor..

FenoMachine
eminim şuan Volkan ın tek derdi paradır. hatta para gibi bir derdi vardır. güldürmeyin Allah aşkına..

evet sen volkanı çok iyi tanıyorsun adam kırk yıllık arkadaşın ve onun tek derdinin para olduğunu biliyorsun...

Nedvedmania
Hiddink canlı yayında. Hadi bi istifa ediyorum de.

Dennis Bergkamp
12.Kasım.2011, 01:16

Sabri,Arda çok oynadı o yüzden alkışlandılar değil mi?

90 dakika boyunca ceza sahası içinde kafa topu alamayan basiretsiz bir defans var ve sen git Volkan'ı ıslıkla terbiyesizliktir terbiyesizlik.Milli formanın arkasına saklanmak gibi bir olay yok ortada hiç bir futbolcu ıslıklanmayı haketmez ne kulüp maçında ne de milli maçta özellikle milli maçta...

Suicider

Evet koydum mactan ciktim ve belcikali sevgilimin yanina gidip etrafa para sacicam birsey umrumda olmayacak.Bence gayet guzel.

EndoplazmiK RetikuluM
O kadar konuşacak şey varken oturmuş Volkan'ın Emre'nin x'in y'nin küfür edip etmediğini tartışıyorsunuz. Klüpçülük var maç nerede olursa olsun, milli takım yok. Bu apaçık ortada. Hasan hocama katılıyorum milli takım başarılı olsun bu takım hepimizin oluyor ama başarısızlıkla hemen ligdeki rakip takım oyuncusunu aryıor gözler.

europeanconquer
12.Kasım.2011, 01:17
Şuna bak sahada futbolcusuyla taraftarı birbirini yiyor biz de burada birbirimizi yiyoruz.Ne güzel.

ReaList
Volkan Terbiyesiz
Emre Küstah
Gökhan Kötü
Alayı Cici

rahatladınız mı (:

DaveJones
Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.

FenoMachine
Evet koydum mactan ciktim ve belcikali sevgilimin yanina gidip etrafa para sacicam birsey umrumda olmayacak.Bence gayet guzel.

o adamın kişiliğini çok iyi biliyorsun...

sui generis
Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.

taraftar bunu yapmaması gerekiyordu deyip geçiştirmek ama volkan a emre ye saymadığını bırakmak ne kadar adaletli ? tartışılır.

Sekopej
Volkan'ın yaptığından daha terbiyesiz olanı, bu formayı giymemek için çaba sarfedenlerin yaptığıdır, asıl kabul edilemez olan budur ama işimize gelen şekilde yorum yapıp, hemen kutuplaştığımız için, orta yolu bulmak imkansızdır.

Corpus
12.Kasım.2011, 01:18
Bari bu maçta Sabri' ye laf etmeyin be arkadaş. Daha ne yapsın çocuk.Adamın kapasitesi belli sonuçta bundan daha ötesi beklenemez.

TR.CaPTaiN
neden emre, gökhan, burak değilde volkan biraz gözünü açın fenerbahçeli arkadaşlar

Neden Kadıköy'de, İnönü'de, Bursa'da değil de TT Arena'da ? Fenerbahçe taraftarı Sabri'yi çok mu seviyor zannediyorsunuz ? Kaç kez Kadıköy'de Sabri'nin milli maçta ıslıklandığını gördünüz ?

Dennis Bergkamp

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.Asıl tepki onlara değil federasyona gösterilmesi lazım.Bir kez MAA istifa dediklerini duymadım.

Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..

Sheriff
12.Kasım.2011, 01:19
Sen de kendini taraftarın yerine koymayı dene.

Bizde zaten taraftarızda, sen milli futbolcuna küfür etmeyi savunuyorsan bişey diyemem, oyuncular ettimi bilmiyorum ama taraftar etmeseydi oyuncuda etmemiş olurdu eğer ettiyse, bi arkadaş demiş küfürü kaldıramıyorsan milli takımın kalesine geçmeyeceksin diye, milli formayı giymek için kendine küfür ettirmen lazım öylemi yani? Küfürü kaldıramıyorsan, evet ben o dediğinizdenim diyemiyosan giymeyeceksin formayı öylemi, az saçmalayın ya.

A.FaruK
Rüştü milli takımın başında defalarca maç oynadı. Hep kazandık mı biz? Hep iyi mi oynadık? Hiç mi eleştiri almadı ıslıklanmadı maç esnasında?

Onu ben değil sen biliyosun. O kadar emin konuştuğuna göre vardır bi bildiğin diye dedim. Yani Rüştüyle alay edilen maçlar hatırlıyorsundur illaki.

20 kere yazdım sildim. Sürekli bişey yazasım var ama sonra gerisinde kötü şeyler söylerim korkusuyla yazmıyorum. Emre ile Volkan'a yapılanları yada onların yaptıkları hakkında bişey demicem. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun. Ben belki Fenerliyimdir diye savunuyorumdur ama emin olun onlara sallıyanlarda sevmedikleri için böyle atıp tutuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize saç baş yolduran Hamit'i , Hakan'ı yada ne bileyim başka birini değilde Emreyle , Volkana yapılır bunlar. Nasılsa mimlenmişlerya isteyen sallamaya devam etsin.

Bize sistem hocası lazım değil bize bizim diliizden anlayan adam lazım. Cruyff gelse bize sistem oturtamaz biz öyle bi takım değiliz. Gerçi bunları yazmakta anlamsız oldu şimdi Emreyle , Volkana sallamak varken ama neyse...

sui generis
evet sen volkanı çok iyi tanıyorsun adam kırk yıllık arkadaşın ve onun tek derdinin para olduğunu biliyorsun...

dostum sen beni anlamamıssın neyse bosver :D

Varonil
Yani burada Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu rezalet nasıl hiçbirşey yokmuş gibi empoze ettiriliyor,üstüne Emre ve Volkan yerden yere vuruluyor.Yazık diyorum cidden çok yazık.

Neredeyse 6 senedir bu forumdayım.Çok değişti buradaki insan profili.Forumun eskileri de beni bilir zaten nasıl bir insan olduğumu.Ama artık burada yazılanları kaldıramayacak duruma geldim.Hakkınızı helal edin,kalbini kırmış olduğum kim varsa özür dilerim.

ReaList
Neden Kadıköy'de, İnönü'de, Bursa'da değil de TT Arena'da ? Fenerbahçe taraftarı Sabri'yi çok mu seviyor zannediyorsunuz ? Kaç kez Kadıköy'de Sabri'nin milli maçta ıslıklandığını gördünüz ?

Sadece Islık mı ?

Ne mutlu ki bize sne volkan değilmissin bu futbolcuların çoğu bu akşam trilyonlarca para kazandı ama yatamayacak çünkü 30binden kişinin hırvatlara baskı yapması gerekirken futbolcularımıza stres yaptılar bu streste büyük kaosa nende oldu sorunun çözümü
1- Hiddink İStifa
2- Emre ve volkan milli takım kariyerleri bitirlmesi
3- milli maçları büyüklerin sahasında oynamamalıyız

attirson
12.Kasım.2011, 01:20
Klüpçülük nedense bir tek TT Arenada oluyor.İnşallah Volkan'da Emre'de açıklama yapar ve Milli takım kariyerini noktalar o zaman rahatlarsınız.

C h A o S
12.Kasım.2011, 01:21
Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..

İllaki öyledir...

RaSenGan
Yahu tamam Volkan ve Emre'den tek kelime kötü söz duyamayız biz.O taraftar yok mu o taraftar hepsini ülkeden göndermek lazım.Yaşatmamak lazım onları bu ülkede.Sen kimsin ki ıslıklıyorsun ? Sonra söverler anana babana.Ama hakkıdır.İstese sabaha kadar küfreder sen kimsin ? Onlara laf söyleyemezsin.Haddini bileceksin.Onlara laf söyleyeni bu ülkede yaşatmamak gerekiyor.Islıklayamazsın,küfür yemek de en doğal hakkın.

TR.CaPTaiN
andremoritz10 Andre Moritz

Unutmiyalim ki su kirmizi forma tasiyanlar TURK futbolcular, Turkiye icin oynyorlar ne FB ne BJK ne GS ne TS ne Bursa ne baska takimlar

FenoMachine
12.Kasım.2011, 01:22
Volkan Terbiyesiz
Emre Küstah
Gökhan Kötü
Alayı Cici

rahatladınız mı (:

süpersin

Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişler :icon_evil: ağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış

Chinatown
şurada zaten yaşadıklarımız, tartışmalarımız özetliyor herşeyi. milli takımın taraftarı mı var da oyuncusu olsun. ülkemizin içinde bulunduğu büyük sıkıntılar var. bütünlükle ilgili sıkıntılar. çünkü birliğimiz yok, her alanda.. sosyal alanı geçtim sporda var mı? rakibini bir kaşık suda boğmıyor mu insan..

neyse. teknik kadro hemen gönderilmeli. 8-10 oyuncu milli takıma alınmamalı. artık Serdar Aziz-Kesimal, Ozan İpek, Cenk-Muhammed, Hasan Ali, Ömer Toprak vs. barındıran genç bir takım oluşturulmalı. gerekirse bir dünya kupası da feda ederiz önemli değil.

ve en önemlisi, 3 tane birbirine düşman derecesinde rakip bütük takımın olduğu bir şehirde, tamamen kenetlenilmesi gereken milli takım maçları yapılmamalı. İzmir, Eskişehir, Kayseri, Şanlıurfa, Ankara, Bursa, Trabzon gibi şehirler unutulmamalı.

sarianet
NTVSPOR muhabiri birazdan hidinke kalaylıcak canlı yaytında zor tutuyo kendini:D

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 01:23

Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?

Corpus
12.Kasım.2011, 01:23
Yani burada Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu rezalet nasıl hiçbirşey yokmuş gibi empoze ettiriliyor,üstüne Emre ve Volkan yerden yere vuruluyor.Yazık diyorum cidden çok yazık.

Milli takım taraftarı olacak.

Ayrıca taraftarın yaptığı terbiyesizliktir. Bunda herkes hemfikir zaten o yüzden bunun hakkında tartışma yok. Olay Volkan'ın yaptığı terbiyesizlik mi değil mi ? :)

attirson
12.Kasım.2011, 01:24
Yahu tamam Volkan ve Emre'den tek kelime kötü söz duyamayız biz.O taraftar yok mu o taraftar hepsini ülkeden göndermek lazım.Yaşatmamak lazım onları bu ülkede.Sen kimsin ki ıslıklıyorsun ? Sonra söverler anana babana.Ama hakkıdır.İstese sabaha kadar küfreder sen kimsin ? Onlara laf söyleyemezsin.Haddini bileceksin.Onlara laf söyleyeni bu ülkede yaşatmamak gerekiyor.Islıklayamazsın,küfür yemek de en doğal hakkın.

Küfür yemek Volkan ve Emre'nin en doğal hakkı demi çok özür diliyorum senden haklısın.

Trabzonspor
Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.

Egemen-Giray konusu sanırım bana yazıldı.Ben Rıdvan dilmen neden onlar oynadı dedi diye yazdım.

DenizlispoR

Neden yenildiğimiz önemli değil ki abi. Bizz yenilgi için bahane arıyoruz,hiç onu düzeltmek için uğraşmadık ki.Sırf şu Emre-Volkan olayı bu rezil futbolu örttü ya başka bir şey söylenemez.

Night_Mare17
Klüpçülük nedense bir tek TT Arenada oluyor.

Önce şuna değineyim sadece TT Arena'da olan maçları izlemişsiniz demek ki. Kadıköy'de milli maça gittiğimde Galatasaray'ın geçmişi ,geleceği bir güzel sayıldı.

Bu arada tartışmaya hiç gerek yok sonuç yine Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı kapışacak şaşırdık mı hayır.

Böyle taraftara da böyle kaleci , taraftarın yaptığı hareket çok ama çok yanlış , Volkan'ın da küfür gelmeden verdiği tepki yanlış. Zaten bir taraftar kendi oyuncusuna küfür ediyorsa olay bitmiştir tartışmaya hiç ama hiç gerek yok. Bizim ülkemizde hiç bir şey planlanlanamaz ve hiç bir şey başarılamaz bu mantık bitene kadar.

Ralph
Onu ben değil sen biliyosun. O kadar emin konuştuğuna göre vardır bi bildiğin diye dedim. Yani Rüştüyle alay edilen maçlar hatırlıyorsundur illaki.

20 kere yazdım sildim. Sürekli bişey yazasım var ama sonra gerisinde kötü şeyler söylerim korkusuyla yazmıyorum. Emre ile Volkan'a yapılanları yada onların yaptıkları hakkında bişey demicem. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun. Ben belki Fenerliyimdir diye savunuyorumdur ama emin olun onlara sallıyanlarda sevmedikleri için böyle atıp tutuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize saç baş yolduran Hamit'i , Hakan'ı yada ne bileyim başka birini değilde Emreyle , Volkana yapılır bunlar. Nasılsa mimlenmişlerya isteyen sallamaya devam etsin.

Bize sistem hocası lazım değil bize bizim diliizden anlayan adam lazım. Cruyff gelse bize sistem oturtamaz biz öyle bi takım değiliz. Gerçi bunları yazmakta anlamsız oldu şimdi Emreyle , Volkana sallamak varken ama neyse...

Herneyse zaten önemli olan bu değil. Daha çok bu takıma neler oluyor? Bunu tartışmak lazım.

Suicider
12.Kasım.2011, 01:25
Nasil ttarenada gs cogunlukta diye fenerli futbolcular isliklaniyosa forumda da fenerli arkadaslarin fazlaligi belli ediyor kendini :).Ben volkan gibi alkislayip tahrik edicegime haklisiniz deyip cekilmeyi tercih ediyorum.:)

Sekopej
12.Kasım.2011, 01:26
Kutuplaşmaya şaşmıyorum çünkü birileri bunu çok iyi başarıyor, büyük resmi göremiyoruz, her alanda hemen kutuplaşıp, fanatizm yapıyoruz, hayatımızın her alanında.

Belki çok uç örnek olacak, şimdiki tabloyla pek ilgisi yok ama Yugoslavya'nın bölünmesini tetikleyen olaylardan biri de futbol maçıydı, bu nedenle önemlidir futbol, bu nedenle son dönemde futbol üzerinde yaşanan kutuplaşmalar doğru değildir. Ama biz buna karşı olmak yerine buna alet olmaya devam edeceğiz bence.

attirson
12.Kasım.2011, 01:26
Nasil ttarenada gs cogunlukta diye fenerli futbolcular isliklaniyosa forumda da fenerli arkadaslarin fazlaligi belli ediyor kendini :).Ben volkan gibi alkislayip tahrik edicegime haklisiniz deyip cekilmeyi tercih ediyorum.:)

Alkışladığı için ana bacı küfür yemek zorundaysa o tribündekilerin seviyesi belli oluyor zaten.

Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?

adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar

Nedvedmania
12.Kasım.2011, 01:28
adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar

Din yorumunu nereden çıkardınız anlayamadım ?