View Full Version : [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2011, 19:06
http://img62.imageshack.us/img62/2702/gsfb.jpg (http://img62.imageshack.us/i/gsfb.jpg/)
Universal
06.Aralık.2011, 19:24
Haftaiçi bir derbi maçı daha içimde ki futbol aşkı azalıyor.
Fenerbahçe'nin son yaşananlardan sonra motive olacağını düşünüyorum, eğer olursak kazanırız, yok olmadık mı tarihi fark yener eve döneriz. Gerçek budur.
sui generis
06.Aralık.2011, 19:46
Kanatlarımız sayesinde bu macı alırız diye düşünüyorum.
Beklediğim diyemesem de istediğim 11 söyle :
..............bienvenu
stoch........alex..........Caner
............Emre cristian..........
Ziegler yobo Serdar Gökhan
..............Volkan
Ralph
06.Aralık.2011, 19:53
Galatasaray uzun bir süredir yenemiyor Fenerbahçe'yi yanılmıyorsam. Bu psikolojik olarak da bir strestir. Bunun için GS'nin kesin kazanması şart.
SacrificeGGTC
06.Aralık.2011, 19:53
Maç saatini iple çekiyorum. Fenerbahçe'mden bir galibiyet daha bekliyorum.
Cengo
06.Aralık.2011, 19:59
Kanatlarımız sayesinde bu macı alırız diye düşünüyorum.
Beklediğim diyemesem de istediğim 11 söyle :
..............bienvenu
stoch........alex..........Caner
............Emre cristian..........
Ziegler yobo Serdar Gökhan
..............Volkan
Mehmet Topuz oynar bence, basındaki dedikodulara pek inanmıyorum. Sağa Mehmet'i koy, solda Dia da olabilir, Stoch da bilemiyorum. Geri kalanı aynı şekilde çıkar.
Avantajlı olan takımın Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum.
sui generis
06.Aralık.2011, 20:06
Eğer Mehmet oynayacaksa solda da Caner-stoch-dia 3 lusunden birini izleriz ama dia nin sakatlıktan yeni çıkmış olması onu biraz geri plana itiyor stoch ve Caner in yanında..
byariff
06.Aralık.2011, 20:20
bilica oynucak macda hoca serdari risk etmez, eger 2 Forvet oynarsak bu maci kesinlikle rahat kazaniriz neden cunki fenerbahce savunmasi savunmada top cikartirken zorlaniyor yobo,bilica,bekir,serdar top cikartirken zorlanan insanlar bana gore ee bizdede baros ve elmander gibi baskili adamlar var hataya zorlatiriz cunki sivas fenerbahceyi yenerken bole yapmisti baski ile oynadi ama tabiki bu derbi daha farkli olucak ama benim dusuncem boyle , genel olarak bakarsak 10 numara oyuncu rol SIKINTISINI Cekecegiz , ik itakimda iyi oynamiyor ama saha ve seyirci destegi ile Fenerbahceyi Yeneriz.
futureless
06.Aralık.2011, 20:21
Sıkıcı bir beraberlik bekliyorum ben bu maçtan.Golsüz beraberlik.Ama GS-FB derbisi bu , golsüz beraberlik dersin 5-6 gol olur veya çok gol olur dersin gol olmaz.İlk aklıma gelen yine de beraberlik.
Sirius Black
06.Aralık.2011, 20:40
Zurnanın zırt dediği yere geldik. :)
DisCo
06.Aralık.2011, 20:49
Uzun zamandır hep yeniliyoruz ama yıllardır ilk defa maça favori çıkmıyoruz. Fenerbahçe bir iki adım önde görünüyor. Galatasaray'a göre daha üretken oyunculara sahip bir kadrosu var. Galatasaray'ın ise savunma anlayışı artısı olarak ön plana çıkıyor. Seyirci avantajı olmasına rağmen bunu kullanamıyoruz. Tabi sadece Fenerbahçe maçları için söylemiyorum. şşşş 3-2-1 Sarı, Kırmızı, en büyük Cimbom dışında tezahürat anlamında bir baskı göremedik. Eğer golü erken bulursak ve hız kesmezsek iyi bir sonuç alabiliriz. Temennim hızımızın hakem tarafından da kesilmemesidir. Umarım iyi maç yönetirler.
anil luque
06.Aralık.2011, 20:49
Galatasaray bu sefer saha ve seyirci avantajını iyi kullanacak bence. Tahminin Galatasaray galibiyeti.
Bekq
06.Aralık.2011, 21:15
http://1.bp.blogspot.com/-8eGVQ1AFuZc/Tt5NQcx_HVI/AAAAAAAAAIk/YyuaO5ZSMXU/s1600/fb_gs_derbi_landing_r3_c1.jpg
3 Aralık 2006 Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
19 Mayıs 2007 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe
8 Aralık 2007 Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray
27 Nisan 2008 Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe
9 Kasım 2008 Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
12 Nisan 2009 Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe
25 Ekim 2009 Fenerbahçe 3 - 1 Galatasaray
28 Mart 2010 Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe
24 Ekim 2010 Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray
20 Mart 2011 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe
Blogum için araştırdım burayada ekleyeyim dedim.
europeanconquer
06.Aralık.2011, 21:32
Vay be son 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet.İstatistiklere bakınca kazanma ile ilgili hiç bir umudum yok ama ne yapacağımız belli olmaz.Ama bu maçı alırız gibime geliyor.
Kaka Leite
06.Aralık.2011, 21:36
Bu maçı alacağız taraftar baskısı çok olacaktır umarım güzel bir maç olur.Yenilsek bile iyi oynayarak yenilelim.Taraftarlar bişey yapmaz umarım dostça iyi bir maç olur.
İki takımada başarılar.Fenerbahçe'm umarım kazanır.
ReaList
06.Aralık.2011, 21:44
Heyecanı Galatasaray yaşar
Maçı Fenerbahçe kazanır
attirson
06.Aralık.2011, 22:23
Genelde hep favori oluruz ama bu sefer şanslar eşit gibi.Galatasaray kötü dönemlerden geçerken hep zorlanmısızdır ama bu sefer liderlik için çıkıyorlar maça bence bu sefer rahat kazanırız skor tahminim 0-2.
RaSenGan
06.Aralık.2011, 22:53
Normalde Fener favori olur biz maça iyi başlar balık bir golle Fener öne geçer sonra da kopardı maç :) Bu sefer böyle olacağını düşünmüyorum.Fenerbahçe'nin sezon başındaki güç kaybı,bizim bu sene toparlanmamız gibi şeyler bir araya geldiğinde şartlar eşit gibi gözüküyor.Gollü bir maç beklemiyorum pek.0-0 bitme ihtimali yüksek geliyor bana veya bir gol de olabilir maçta.Umarım kalitleli ve seyir zevki güzel bir maç olur ve kazanırız.
A.FaruK
06.Aralık.2011, 22:57
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Hiç bi derbiyi bu kadar istememiştim. Allahın izniyle alacağız bu maçı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Aralık.2011, 23:03
Galatasaray bu kez seyirci avantajını kullanacaktır diye düşünüyorum. Çok formda olan bir Bekir'in sakatlanıp oynamayacak olması,yine çok formda bir Elmander'in cezasının bitmesi,bu maçta oynayacak olması beni Galatasaray galibiyeti için düşündüren nedenler,çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray kazanır.
RaSenGan
06.Aralık.2011, 23:06
Ben Şükrü Saraçoğlu'nda zannediyordum maçı ya :D Rahat alırız o zaman :p
Night_Mare17
06.Aralık.2011, 23:24
Fark atacağımızı bekliyorum. Yenilsek bile umrunda değil. Volkan ve Emre'yi bekliyoruz. Stad full son yıllarda oynadığımız en iyi derbi ve en iyi taraftar olacak gibi. Taraftar ve takım bir oldu aşırı motive. Kısaca fark atarız diye icime doğuyor.
barahir
06.Aralık.2011, 23:26
Bence de fark yeriz gibime geliyor..
Night_Mare17
06.Aralık.2011, 23:29
Fark atacağımızı bekliyorum. Yenilsek bile umrunda değil. Volkan ve Emre'yi bekliyoruz. Stad full son yıllarda oynadığımız en iyi derbi ve en iyi taraftar olacak gibi. Taraftar ve takım bir oldu aşırı motive. Kısaca fark atarız diye icime doğuyor.
Tabi bir tahmin benim ki :)
fbdevil190737
06.Aralık.2011, 23:41
Rahat olun zorlanmadan kazanırız .
sui generis
06.Aralık.2011, 23:43
Biz de fark atarız. Stoch x2 alex x2 Caner ve bienvenu nun golleriyle galip geliriz :)
Night_Mare17
06.Aralık.2011, 23:46
Maçta bolca kart çıkar :D
uAburak89
06.Aralık.2011, 23:56
Saçma sapan bir şekilde gol yemessek (son derbilerin çoğunda yiyoruz ne hikmetse), sakin kalarak, sabırlı bir oyun ortaya koyarsak maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Muhtemel 11 için yapılan tahminlere baktığımda Galatasaray adına, çürük elma Ayhan olacaktır. Ya futbolu bırakır yarın, ya efsane olur. Maçın kilit adamları bizim adımıza Melo - Selçuk ikilisi olacak. Engin cezalı olmasaydı, Engin-Melo-Selçuk-Kazım önlerinde Baros - Elmander ile çok iyi bir oyun ortaya koyabileceğimizi ön görüyordum lakin bu düşüncem olmayacak ne yazık ki.
Kalemiz emin ellerde, Muslera'nın son haftalardaki performansı güven veriyor. Eboue geçen hafta golünü attı, form grafiği yükseliyor her maç, Hakan hala çok iyi değil ama geçen seneye kıyasla bu sezon oldukça iyi. Stoper seçimi kritik, Ujfalusi banko yanında ben olsam Gökhan'ı oynatırım. Gökhan bu sene çok iyi, Semih de oldukça formda geleceği parlak ama tecrübe önemli bir faktör, üstelik fizik olarak Gökhan daha iyi şu an için.
Fatih hoca orta üçlü de Ayhan Melo Selçuk şeklinde oynatacak gibi, kanatlarda Kazım ve Riera, ileri uçta savunmamızı başlatan isim olan, hücum pres üstadı Elmander olacaktır.
Analizim tek taraflı farkındayım, çünkü Fenerbahçe'yi irdeyelecek kadar takip etme fırsatım yok. Derbi maçı, havası farklı, Galatasaray derbilerde pek iyi değil yıllardır böyle bu, nedense yarın işlerin renginin değişeceğini hissediyorum. İyi bir maç çıkaran Galatasaray'ın, rakibi ne oynarsa oynasın kendi oyununu kabul ettirerek maçı 3-1 kazanacağını düşünüyorum.
Maçın bitişiyle birlikte hakem konuşmadığımız, çirkin şeyler yerine güzel gollerden bahsettiğimiz bir maç olmasını diliyorum.
SAİT71
07.Aralık.2011, 00:54
Eğer biraz adam gibi oynarsak gelenek bozulmaz diye düşünüyorum. Ancak çoğu maçta olduğu gibi bireysel hata yapan oyuncularımızın oluşu olumsuz etkileyecektir bizi. Gol bile yiyebiliriz bu sebeple. Artı yaşanan olaylar nedeniyle motivasyonun düşmesi ve kadro olarak geriye gitmemizde zorlar bizi. Fakat dediğim gibi kişiliğimizi ligde olduğu gibi sahaya yansıtabilirsek galip geleceğimizi tahmin ediyorum.
barahir
07.Aralık.2011, 01:01
Bilica varken bireysel hatanın olmaması sürpriz olur..
europeanconquer
07.Aralık.2011, 01:11
Fenerbahçe'yi en son 3,5 yıl önce yendik.Bu az bir süreç değil.Normalde bir hırs bir istek olur ama onuda göremiyorum ben.Artık her maça psikolojik olarak geride başlıyoruz.
Şu sezona baktığımızda tıpkı 2007-2008 sezonunu görüyorum o zaman da yeni bir takım vardı şimdide yeni bir takım var.Şu maçtan galip gelirsek taraftara o kadar büyük bir moral gelecektir ki bu takımada yansıyacaktır.Hep eski günler diyoruz artık eski günleri eskide bırakıp yeni günler demeliyiz yani eskisinden daha iyi bir Galatasaray olmalıyız.Eskisinden daha iyi olmak içinde bu maçı kazanmalıyız.
Şunu da açıkça belirteyim.Türkiye'de müzesinde avrupa kupaları olan tek kulüp Galatasaray olduğu için beklentilerde diğer takımlara göre daha yüksek oluyor.Bu maçı psikolojik olarak atlatabilirsek güle oynaya kazanırız.
Alicanfmfan
07.Aralık.2011, 01:15
Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.
Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
Bekq
07.Aralık.2011, 01:22
Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.
Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.
Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?
Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.
Alicanfmfan
07.Aralık.2011, 01:24
3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.
Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?
Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.
Fenerbahçe balla yada şansla yıllardır kazandı demedim , sadece Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi bir oyun galibiyete bizi ulaştıracaktır dedim
Mesajımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum , kendi kendine cevap vermişsin orada :)
Corpus
07.Aralık.2011, 01:43
Öncelikle forumda güzel ve tartışmasız bir konu diliyorum :D
Maç analizine geçersek eğer , takım gayet iyi durumda ancak oyun kurgusu anlamında hala eksiklerimiz var. Bu maçta Semih' in oynamasını mantıklı bulmuyorum çünkü yapacağı bir hata Semih' i min 3-4 hafta mental olarak kaybetmemize yol açacaktır. Fenerbahçe' nin sol kanadı bu maçta sorun yaratmayacaktır çünkü eboue gibi üst düzey bir oyuncumuz var, sağ kanatları ise eğer Dia oynarsa sıkıntı olacaktır çünkü Hakan Dia kadar çabuk bir oyuncu değil. Kendini unutturmayı başaran bir Alex sıkıntı yaratabilir gibi dursa da Melo' nun maçlara ne kadar konsantre olduğunu biliyoruz. Takımın açıklarını , kendini unutturan oyuncuları gayet iyi gözlemliyor o yüzden bu maçta Alex ten pek fazla korkmuyorum. Rakibin defans hattı sıkıntılı bana göre ve bu yüzden bu maçta gol buluruz diye düşünüyorum. Elmander ve Melo bizden gol atacak oyuncular , rakipten ise Stoch oynarsa atar oynamaz ise maç 2-0 Galatasaray lehine biter.
nannar
07.Aralık.2011, 01:45
Galatasaray'ın savunma düzenini ve son haftalardaki form durumlarını ben beğeniyorum açıkçası. Hakan Balta bile düzeldi yahu :n: Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan dörtlüsünün önünde Melo,Selçuk oynayacak sanırım. kanatların birinde Rieira garanti ama sağda Kazım varsa yine çok küfür ederiz :D Fenerbahçe'li arkadaşlar Stoch'dan lig sonuncusuna oynanan oyunu falan beklememeli bence. Eboue ve Melo'nun performansları maçın kaderini belirler. Fenerbahçe sol kanattan ve Alex ile ortadan pozisyon üretebiliyor. Bu 2 bölgeyi iyi kapatmak için Kazım yerine Eboue'ye yardım edecek bir kenar oyuncusu lazım ama o da bizde yok :D
Ben az pozisyonlu,az gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Fenerbahçe'de Emre,Alex ve sol kanatta oynayacak olan Caner ya da Stoch göze çarpar. Baroni'nin uzaktan şutları yine olacaktır, Muslera yerse Leo Franco gibi taraftarın gözünden düşer :) Galatasaray'da kim pozisyon üretecek derseniz cevap yok :D Elmander-Baros 2 forvet oynarsak ancak o zaman gol pozisyonuna gireriz.Yoksa ne solda Rieira ne sağda Kazım iş görmez. Emre Çolak iyi hoş ama ezilir böylesine bir maçta...
sui generis
07.Aralık.2011, 01:45
Bu macı Uefa kupasina bağladınız ya diyecek bir şey yok :)
Ne kadar zor dönemden gecersek gecelim Galatasaray i yeneriz diye dusunuyorum.
nannar
07.Aralık.2011, 01:48
Hadi len ordan :D Geçen yıl 2 maçta da biz iyi oynadık. Deplasmanda Volkan, bizim sahada ise bizim kaleciler kurtardı sizi :D
Night_Mare17
07.Aralık.2011, 01:49
Yersek Selçuk'tan yeriz :D
Corpus
07.Aralık.2011, 01:50
Maç olaylı geçsin bak nerelere bağlanacak konu :D Aklının alabileceği her yere bağlanacak bak görürsün :D
europeanconquer
07.Aralık.2011, 01:52
Süper Kupa'da var :p Şaka bir yana tam olarak bağlamadım.Her yenilgide taraftar büyük hayal kırıklığına uğruyor.Bu kadar büyük hayal kırıklığına uğramasının sebebi bence aldığımız avrupa kupalarıdır.Katılan olur olmayan olur ben ne demek istediğimi açıkça belirteyim de çarpıtılmasın sonra.
sui generis
Hadi len ordan :D Geçen yıl 2 maçta da biz iyi oynadık. Deplasmanda Volkan, bizim sahada ise bizim kaleciler kurtardı sizi :D
hocam mesaj silinmesin diye o kadar hassas davranmaya çalışıyorum ki; ama gecen son maçta geriye düşmemize rağmen aldık. Söyle ya da böyle kazanmayı biliyoruz :) bir zafer daha ekleriz biz :)
Alicanfmfan
Öncelikle forumda güzel ve tartışmasız bir konu diliyorum :D
Maç analizine geçersek eğer , takım gayet iyi durumda ancak oyun kurgusu anlamında hala eksiklerimiz var. Bu maçta Semih' in oynamasını mantıklı bulmuyorum çünkü yapacağı bir hata Semih' i min 3-4 hafta mental olarak kaybetmemize yol açacaktır. Fenerbahçe' nin sol kanadı bu maçta sorun yaratmayacaktır çünkü eboue gibi üst düzey bir oyuncumuz var, sağ kanatları ise eğer Dia oynarsa sıkıntı olacaktır çünkü Hakan Dia kadar çabuk bir oyuncu değil. Kendini unutturmayı başaran bir Alex sıkıntı yaratabilir gibi dursa da Melo' nun maçlara ne kadar konsantre olduğunu biliyoruz. Takımın açıklarını , kendini unutturan oyuncuları gayet iyi gözlemliyor o yüzden bu maçta Alex ten pek fazla korkmuyorum. Rakibin defans hattı sıkıntılı bana göre ve bu yüzden bu maçta gol buluruz diye düşünüyorum. Elmander ve Melo bizden gol atacak oyuncular , rakipten ise Stoch oynarsa atar oynamaz ise maç 2-0 Galatasaray lehine biter.
Ben aksine Hakan Balta da 3-4 maçtır gözle görülür bir performans artışı oldugunu görüyorum , rakibiniz hızlı ve kilit isimleri dediğimiz (bkz.Hurşut,) 'u maç boyu kilitledi tabi ki üretken olamadı bindiremedi birde önünde Riera gibi biri varken :) ama Dia'ya karşıda iyi oynayacağını boş alan bırakmayacağını düşünüyorum.
sui generis
07.Aralık.2011, 01:54
Sunu da belirtiyim insallah mac sonunda hakemi konuşuyor olmayız.
nannar
07.Aralık.2011, 01:54
Yarın okula buldum lig tv :D öğrencilerle okulun çok amaçlı salonunda projeksiyonu duvara yansıttım, dev ekranda izleyeceğiz. Ama şimdi ben Fenerbahçe gol atsa fena küfür sayarım, nasıl izleyeceğiz bilemiyorum :) İnşallah gol yemeyiz de küfür etmek zorunda kalmam .Normalde sigarayı da bıraktım ama lig maçlarında içiyoruz.Yarın 1 paket alalım yine de yanımıza, ne olur ne olmaz.
nannar
07.Aralık.2011, 01:56
Ayhan ve Kazım'ı sahada görmek istemiyorum.Bir de Aydın'ı :D Ama işte adam kalmıyor.
Corpus
07.Aralık.2011, 01:56
Ben aksine Hakan Balta da 3-4 maçtır gözle görülür bir performans artışı oldugunu görüyorum , rakibiniz hızlı ve kilit isimleri dediğimiz (bkz.Hurşut,) 'u maç boyu kilitledi tabi ki üretken olamadı bindiremedi birde önünde Riera gibi biri varken :) ama Dia'ya karşıda iyi oynayacağını boş alan bırakmayacağını düşünüyorum.
Umarım öyle olur Alican. Ben Hakan' ı çok severim iyi de oynasa kötü de oynasa ama maça odaklanırsa süper oynuyor odaklanamaz ise otoban oluyor. Umarım tam konsantre çıkar maça.
Alicanfmfan
07.Aralık.2011, 01:57
Ayhan ve Kazım'ı sahada görmek istemiyorum.Bir de Aydın'ı :D Ama işte adam kalmıyor.
Aynen öyle hepsi kötü ama kötünün iyisini seçmeliyiz , sorarsanız Kazım mı Aydın mı , Kazım derim yine en azından 2-3 şut felan atıyor yani :D
nannar
07.Aralık.2011, 02:02
Nerden geldi,nasıl geldi bu adamlar Galatasaray'a yahu? :) Mustafa Sarp,Barış falan vardı.Onlar gitti ,bunlar geldi bu seferde.Vallahi ben Rieira'nın o yavaş çalımlarını falan görünce mideme ağrılar giriyor.Hele Kazım'ın bomboş topu almasına rağmen rakibi bekleyip çalım denemeleri falan.Bu adamlara milyon € paraları veriyoruz.Yarın görücez bakalım. :)
TR.CaPTaiN
07.Aralık.2011, 02:52
Kadromuz geçen seneye göre daha dar, hücumdaki üretkenlik daha az ama oyuncularımız verdikleri mücadeleyle zirvedeler. Dolayısıyla kadro dezavantajımızın minimum seviyede hissederiz diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda değil. Derbilerde deplasmanlardan alınan 1 puan kötü değil. Deplasmanda kaybedip, evinde kazanırsan zaten 1 adım önde oluyorsun. Bundan dolayı Fenerbahçe oyuna dengeli başlar. Eğer Galatasaray erken gol bulursa asıl maç o zaman başlar.
Psikolojik olarak nasıl ki Türkiye kupası maçlarına 1-0 geride başlıyorsak derbilerde de tam aksine 1-0 önde başlıyoruz. Son 10 yılda derbilerde önemli bir üstünlüğümüz var ve bu psikoloji oyuncularımıza olumlu etki yapıyor. Geriye düşsek dahi ordan maçın çevrilebileceğini biliyorlar.
Teknik anlamda sakatlıklar can sıkıyor. Özellikle Mehmet Topuz gibi sadece kendi oyununu değil Gökhan'ın da oyununu etkileyen bir oyuncunun yokluğu bizim açımızdan çok kötü olur. Antremanlara katılmadığından son anda kadroya alınsa bile bildiğimiz Topuz olamaz gibi. Mehmet-Gökhan ikilisi sağda çok önemli uyum sağlamışlardı. Gökhan'ın ileri çıkışlarında Topuz defansif emniyet oluyordu. Ancak Topuz'un yerine oynayan oyuncular Gökhan'la bir türlü o uyumu sağlayamıyor. Gökhan ileri çıkıp ilerde kaldığında önünde oynayan oyuncu da ilerde kalmış oluyor. Son maç performansıyla Stoch kesinlikle solda başlamalı. Sağ tarafta ise Özer yerine ters ayaklı Caner tercihi bana daha mantıklı geliyor. Zaten en uçta Bienvenu olduğunda yan toplarda pek etkili olamıyoruz. Çizgiye inmek ne kadar fayda sağlar bilemiyorum. Bu yüzden de hem Stoch hem Caner içeri katederek kaleye çekecekleri şutlarla etkili olabilir. Tabi bu bir kumar ama bana göre iyi bir kumar olur.
Emurafu
07.Aralık.2011, 03:38
Maçta 35 bin atkı dağitalacak. 1500 adet 2 metre boyunda bayraklar hazırlandı. Ayrıca 100x50 metrelik dev bayrak açılacak.
Kazım malesef bu maçta kötülerin iyileri olacak. Fb maçınada farklı motive olacağını biliyoruz. Kazım çok iyi oynarsada şaşırmayın. Anadolu maçlarında artık Mertanı koysunlarda görelim.
LaigLeNoiR
07.Aralık.2011, 04:29
Bu derbide olay olmasın, hakem konuşulmasın diyoruz da. Bu ikisinin birlikte konuşulmadığı bir derbi hatırlayan varmı.
ikisinden birisi mutlaka olacaktır.
Tarafsız bir gözle maçı izleyeceğim için hoş bir derbi olacak.
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 04:54
Forumda maç sonrası bu konuda ne yorumlar silinecek ki biz sahada bir olay olmaz İnşallah diyoruz. :0:
Her derbide bir olay olur o olay buraya yansır ve buradaki yorumlar silinir ortalık karışır futbol tartışmalarında belli bir yerde durmayı bilemeyen bir toplumuz buna bende dahil :)
Sahadan önce sosyal alanda birbirimize saygı duyamıyoruz ki sahada maç esnasında bişeyler umalım.
byariff
07.Aralık.2011, 05:16
Genc Yetenek Dedigimiz Emre oynasa keske 10 numara pozisyonunda son gencler macinda girdiginde olumlu isler yapti gibi , ayhan yerine keske emreyi oynatsa terim. ve su kazim yerinede merthani veya oynatmasa bile yedege alsin su adamida 2.ci yari goruruz kazimin yerine.
ParduS
07.Aralık.2011, 12:17
Sağ kanatta Özer'i oynatmaz inşallah hoca. Her oynadığı maç kansere bir adım daha yaklaştırıyor beni. Maçın çok sıkıcı geçmesini bekliyorum. Küfürler, tepkiler havada uçacaktır. İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Umarım o golü atan ve kazanan taraf biz oluruz, hakeme de Allah'tan sabır diliyorum...
uAburak89
07.Aralık.2011, 12:37
Hala bilet arıyorum maça gitmek için, çevresinde gören duyan olursa bana paslasın lütfen.
anil luque
07.Aralık.2011, 14:47
Burak abi şansına 4 kişiye sordum dün bitirdiklerini söylediler :) Ama kovalamaya devam ediyorum .
Nedvedmania
07.Aralık.2011, 14:50
Bugün Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasarayımız da hazırlıklar tamamlandı. Türk Telekom Arena'daki en önemli hazırlık ise olası cezaların önüne geçmek için sağduyulu mesajlar veren çıkartmaların koltuklara yapıştırılmasıydı. Tam 45 bin adet koltuğa, "Tahriklere kapılmayalım. Tek işimiz takımımızı desteklemek olsun. Küfürsüz derbi yaşayalım” yazılı çıkartma yapıştırıldı.
uAburak89
07.Aralık.2011, 14:54
Burak abi şansına 4 kişiye sordum dün bitirdiklerini söylediler :) Ama kovalamaya devam ediyorum .
Sağolasın kardeşim. Ben de aramaya devam ediyorum bakalım artık.
DisCo
07.Aralık.2011, 16:44
Galatasaray’da Fatih Terim, F.Bahçe derbisinde 4-1-4-1 sisteminden vazgeçip, takımını sahaya 4-2-3-1 dizilişiyle sürecek. Ön liberoda görev yapacak Melo-Ayhan ikilisi, tecrübeli teknik adamın bu maçtaki kilit isimleri olacak
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bugün oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz bir taktikle takımını sahaya sürme kararı aldı. Sezon başından beri Cimbom’u genellikle 4-1-4-1 düzeniyle sahaya süren, son maçlarda ise 4-4-2 sistemini benimseyen tecrübeli teknik adam, iki sistemden de vazgeçerek F.Bahçe maçına özel bir taktik uygulamaya karar verdi. Teknik adamın bugünkü mücadelede, derbiye özel 4-2-3-1 sistemiyle takımını oynatacağı, savunmanın önünde Melo ve Ayhan ikilisine görev vererek, orta sahayı daha güçlü tutmaya çalışacağı belirtildi.
Milan Baros’u yedek kulübesine çekerek forvette cezası biten İsveçli golcüsü Johan Elmander’i oynatacak olan teknik adam, 6. yabancı tercihini ise ‘son bir şans tanıdığı’ Albert Riera’dan yana kullanacak. Muslera, Ujfalusi, Eboue, Melo, Elmander ve Riera altılısı ile sahaya çıkacak olan Terim’in, ‘B planı’nda ise yedekte oturacak olan Çek golcü Milan Baros bulunuyor. Forvetin arkasındaki üçlüyü Kazım, Selçuk ve Riera ile oluşturacak olan Fatih Terim, maçın gidişine göre sistem ve taktik değişiklikler uygulayacak. Cimbom, derbinin hazırlığını tamamlayıp Florya’da kampa girerken, sakat Sabri ve Yekta ile cezalı Engin forma giyemeyecek.
anil luque
07.Aralık.2011, 16:53
Selçuk'un daha ilerde rol alabilecek olması GS için avantaj bence. Araja etkili toplar bırakabilir uzun toptan ziyade.
ReaList
07.Aralık.2011, 17:22
Maçta 35 bin atkı dağitalacak. 1500 adet 2 metre boyunda bayraklar hazırlandı. Ayrıca 100x50 metrelik dev bayrak açılacak.
Hazırlanın bakalım her zaman gelmiyoruz sene de bir defa idare edin artık (//m) :D
byariff
07.Aralık.2011, 17:41
Firat Gunayer ; Futbolcular ve teknik direktörlerin üzerindeki tedbir kararı kaldırıldı..Sercan Yıldırım derbide forma giyebilir
Corpus
07.Aralık.2011, 18:23
Bu sefer erken konuşmak istemiyorum ezeriz dağıtırız falan gibi ama içimden geçen istediğim skor 2-1.
Bu arada maçtan önce ve sonra buradaki muhabbeti sokak seviyesine çekip saçma sapan konuşmayalım lütfen. Yıllardır olmayan birşey olsun ve adam akıllı sohbet edelim maçtan sonra :)
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 18:30
Bu sefer erken konuşmak istemiyorum ezeriz dağıtırız falan gibi ama içimden geçen istediğim skor 2-1.
Bu arada maçtan önce ve sonra buradaki muhabbeti sokak seviyesine çekip saçma sapan konuşmayalım lütfen. Yıllardır olmayan birşey olsun ve adam akıllı sohbet edelim maçtan sonra :)
İmkansız...
DisCo
07.Aralık.2011, 18:32
İmkansız...
En azından tarafı sen olmayabilirsin. Yani bence olmamalısın. Hatta olma. :n:
BaGa TaRKaN
07.Aralık.2011, 18:43
Hadi Uşaklar Göreyim Sizi Kan Vahşet Ne Ararsa Olsun Maçta :n:
C h A o S
07.Aralık.2011, 19:00
Elmander-Baros ikilisiyle maça başlamalıyız.Hücumda ancak bu şekilde etkili olabilirz.Kanatlar zaten yeteri kadar hücuma destek vermiyor.Sercan oynacaksa Kazım'ın yerine onu kanatta oynatmalıyız.Kazım bu formayı hak etmiyor.
Birde içimdeki his Baros oynarsa onun maçı olucak diyor.
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 19:04
Stoch oynarsa mutlaka atacaktır gol...Aslında tam Dialık maç var belki Aykut hoca sürpriz yapıp onu oynatabilir...Balta tarafını iyi kullanmalı Aykut hoca oraya Dia ya da Stoch'u koyarsa iş biter zaten...Balta kötü demiyorum ama dayanamaz bu oyunculara :D alt skor bekliyorum ben 0-0 1-0...Kimin yeneceğini kestirmek güç...
C h A o S
07.Aralık.2011, 19:11
İstanbul trafiği ve hafta içi olmasını hesaba katarsak stad maç saatinde tam dolu olmayabilir.Yada millet bugün bi bahaneyle 2 saat önce çıkar işten.Böyle bir derbinin hafta içine denk gelmesi ve saat 19.30 da oynanması çok büyük talihsizlik.
William Rookwood
07.Aralık.2011, 19:13
Bu masala bir son verip iyi bir skorla maçı alacağımızı düşünüyorum ve inanıyorum.
Ahmet Göktaş
07.Aralık.2011, 19:16
Berabere biter umarım iddaa yaptık :D
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 19:41
En azından tarafı sen olmayabilirsin. Yani bence olmamalısın. Hatta olma. :n:
Ne tarafı noluyor :icon_biggrin:
Flawless Victory
07.Aralık.2011, 19:49
Bu maçı alamazsak Aygün bikini giyermiş. :n::k:
eng1n
07.Aralık.2011, 19:50
Galatasaray Yener bence bu sefer yenileceğiz
furkan58
07.Aralık.2011, 19:51
Normalde Fener favori olur biz maça iyi başlar balık bir golle Fener öne geçer sonra da kopardı maç :) .
Hep balık goller atıyoruz zaten bi adam gibi golümüz yok..
barahir
07.Aralık.2011, 20:27
Volkan, Orhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Gökhan, Emre, Alex, Cristian, Caner, Bienvenu
Sirius Black
Beyler 62 numara Selçuk'a dikkat. Onu tuttuk mu tamamdır. :D
eng1n
İlk 11.
--------------Volkan
Gökhan--Bilica---Yobo---Ziegler
-------------Selçuk
--------Cristian------Emre
Bienvenu------------------Caner
----------------Alex
Alex'li 4-3-3 ile oynuyoruz derbi de.
Sirius Black
07.Aralık.2011, 20:29
Muslera, Eboue Ujfalusi Semih Hakan, Kazım Selçuk Melo Emre, Baros Elmander.
Emre için hayatının şansı. :)
sananes
07.Aralık.2011, 20:31
İlk 11.
--------------Volkan
-------------Selçuk
Bienvenu------------------Caner
----------------Alex
Alex'li 4-3-3 ile oynuyoruz derbi de.
kazansak bile ayıp yahu bu nedir? Böyle 11 mi olur? Alex'i kesip Stoch'u falan oynatsaydı bari de adam gibi 4-3-3 olsaydı.İlla biz rakibe mahkum bekleyerek oynamak zorundayız sanki.
C h A o S
07.Aralık.2011, 20:36
Muslera, Eboue Ujfalusi Semih Hakan, Kazım Selçuk Melo Emre, Baros Elmander.
Emre için hayatının şansı. :)
İnşallah Semih gibi Emre'yide ilk 11'e kazandıracak Fatih hoca.Benim için Bu kadro sürpriz oldu.Ama cesaretli seçimler yapmış Sinyor Terim.Şu Kazım'da bir iki numara yapsada takıma katkısı olsa.İnşalalh Fenerbahçe maçı ona 1 maçlıkta olsa ekstra güç katar.
ReaList
07.Aralık.2011, 20:41
Fenerbahçe sohbet alanında bu maç için 3 farklı kadro ve sistem kurmuştum 3.süyle çakışmış kadro ve sistem
Ön Gördüğüm Kadro
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Cristian-Selçuk-Emre
Bienvenu-Semih-Alex
Çıkan Kadro
Volkan
-------------Selçuk
Alex------------------Caner
---------------Bienvenu
Sadece Caner beklediğim 11'de yoktu. Aykut Kocaman Semih'in formsuzluğunu düşünerek böyle bir 11 ile çıkmayı düşünmüş ikinci yarı Cristian büyük ihtimalle çıkacak yerine Dia veya Stoch girecek Semih Bienvenu değişikliği ise olası bir değişiklik görünüyor.
Kısaca Fenerbahçe ilk yarı oyunu elinde tutmayı deneyecek Selçuk çürük yumurta burda umarım adam gibi oynar da kahretmez gene bizi !
futureless
07.Aralık.2011, 20:45
Orta saha ağırlıklı çıkan biz olmuşuz.Ben tahmin etmiyorudum Selçuk Emre Cristian üçlüsünü.Bienvenu sağ açık Alex forvet.
Galatasaray'da da Emre Çolak benim açımdan sürpriz oldu.Bu kadrolarla 0-0 bitmez gibime geldi şimdi.
barahir
07.Aralık.2011, 20:46
Selçuğun hiçbir GS maçında kötü oynadığını hatırlamıyorum ve ciddi olarak diyorum ki en büyük kozumuz olacak..
sui generis
07.Aralık.2011, 20:49
Kadroyu beğenmedim ama inşallah kazanan taraf olacağız
ReaList
07.Aralık.2011, 20:51
Bende kadroyu beğenmedim gönül isterdi ki öndeki üçlü
Dia-Henri-Stoch olsun
ama kontenjan önümüzü kesiyor, bir de mehmet topuz olacaktı ki
Topuz-Emre-Cristian resmen çin seddi koyardık oraya :D
Aykut Kocaman'ın düşüncesi ve eldeki imkanlar ne yazık ki birebir örtüşmüyor onun için bütün oyuncuların kendini daha çok maça vermesi ve mücadele etmesi gerek.
C h A o S
07.Aralık.2011, 20:53
Arena'da atmosfer muhteşem.Bugün tek sorun yağmur olucak gibi.İyi yağıyor mübarek.Zemin ağırlaşıcak gibi.
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:00
Fatih Terim terse yatırdı herkesi, çok cesur kadro bu. İşte Fatih Terim bu yüzden büyük hoca, herkesin yapacağı şey değil bu. Dengede gitmez bizim bu kadromuzla maç, beraberlik bu kadrolardan sonra uzak ihtimal.
Hakeden formayı giyer lafının arkasında durduğunu gösterdi Fatih Terim, gerisi oyunculara kaldı.
byariff
07.Aralık.2011, 21:01
4-1-3-2 oynucaz.
muslera
eboue - semih - ujfa - balta
kazim -melo - selcuk - emre
baros - elmander
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:21
İlk golü Fenerbahçe atarsa maç farka gidebilir, kontra ataklara çok dikkat etmemiz gerek. Bunun yanında ben kırmızı kart olacağını düşünüyorum. Caner ve Emre Çolak atılması muhtemel isimler.
DisCo
07.Aralık.2011, 21:23
Doğa olayları Selçuk Şahin'in lehinde gelişiyor. Bol bol uzaktan çeker.
barahir
07.Aralık.2011, 21:26
Beni açıkçası Volkan'ın son maçlardaki performansı korkutuyor.. Maçları pek ciddiye almıyor gibi bu aralar..
DisCo
07.Aralık.2011, 21:27
Müthiş bir atmosfer var.
"Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar"
byariff
07.Aralık.2011, 21:28
atmosfer harika cok iyi mac olur umarim basarilar her iki takimada iyi seyirler arkadaslar.
byariff
07.Aralık.2011, 21:34
eboue sari gordu cok erkenden.
byariff
07.Aralık.2011, 21:38
Baroooss yapma abi :(
byariff
07.Aralık.2011, 21:41
kazimin kafasi volkan 90"dan cikartti
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:41
3. de gelsin artık gol..
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:44
İlk yarım saat bir tane atmamız lazım, sonra momentum Fenerbahçe'ye geçebilir. Yakaladığımız 3 fırsattan birinde gol çıkarabilseydik çok iyi olacaktı.
byariff
07.Aralık.2011, 21:47
ujfanun kafa volkan tuttu. emrenin vurusu volkan cikartti farki kacirioruz resmen.
barahir
07.Aralık.2011, 21:47
Bilicanın çıkması lazım acilen..
attirson
07.Aralık.2011, 21:48
Bilica gibi oyuncunun neden oynamıyor Serdar ya en formsuz hali bile iyidir Bilica'dan.
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:48
Tek kale maç oluyor an itibariyle ama bu böyle gitmez, atamayana atacaklar yine. Gerçi hepsini biz kaçırmıyoruz, Volkan çok iyi maç çıkarıyor.
Oha Volkan oha artık, adam çıksın maçtan sonra ben dünyanın en iyisiyim desin valla tek kelime etmeyeceğim.
byariff
07.Aralık.2011, 21:49
allahim allahim kacan gollere bak.
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:50
Baros çek git birader, iyi ki gidememişim maça askerlik öncesi sinir harbi bu ne yahu. Net 5 pozisyondan gol çıkmadı.
DisCo
07.Aralık.2011, 21:51
Atacaksın işte. Hep aynı senaryo.
Gncl1905
07.Aralık.2011, 21:51
Bu kadar baskıdan sonra gol atamassak hem moralmen hemde kondisyon olarak biteriz, gol lazım...
uAburak89
07.Aralık.2011, 21:52
Şu ilk 20 dakikadaki oyunu biz her maça yaysak valla rahat şampiyonuz, tabii pozisyonların %20'sini falan atmak lazım..
byariff
07.Aralık.2011, 21:54
20 dakkada tarihi farki kacirdik desek yalan olmaz.
DisCo
07.Aralık.2011, 21:58
Fenerbahçe'nin defanstaki yedeği kim?
Homer J.S
07.Aralık.2011, 21:59
Yine aynı şey olmasın, bu sefer bizim olsun maç.
futureless
07.Aralık.2011, 22:01
Fenerbahçe'nin defanstaki yedeği kim?
Kesimal , Orhan.
Aykut Kocaman umarım atamayana atarlar kuralına güvenmeyip birşeyler yapar.Gidişat kötü.İlk yarıyı atlatmak lazım.Maç skoru da ne olursa olsun Galatasaray'ı bu baskısı için şimdiden tebrik ediyorum.
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:02
İlk yarım saat önemliydi, muhteşem futbol, net pozisyonlar ama sonucu gelmedi. Bundan sonra maç bizim için kritik özellikle son yarım saat, bu tempo işimizi zora sokacak, üstelik külübede etkili, dirençli bir oyuncu yok. Bu kaçanları arayacağız gibi geliyor.
DisCo
07.Aralık.2011, 22:04
Bilica her an skoru değişebilir. Kırmızı kart görmeside fena olmaz. Fenerbahçe'nin hamle kartını eksiltmiş oluruz. Eğer Aykut hoca önlem almazsa Bilica kötü görünüyor.
Homer J.S
07.Aralık.2011, 22:05
Gooll eboueeeee :)
uAburak89
Oh be oh !
byariff
EBOUEEEEEE EBOUEEE allahim sana geliyorum 1-0
Gncl1905
Gol be gol çok şükür sonunda :)
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 22:07
E bir zahmet artık :) bu oyunla sonunda attık...Çok klas çalımlardı adamım benim ya :D bir söz vardı o sözü yerine getirdi Eboue :D :D
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:08
Eboue, Baros'a, Elmander'e nazire yaparak attı golünü..
eng1n
Galatasarayın en etkili ismi Bilica.
SAİT71
G.Saray 70. dakika civarında yorulur. Eğerki maç 1-0 devam ederse kazanabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü sürekli bastırıyorlar. Maçın sonuna kadar böyle devam etmez.
attirson
07.Aralık.2011, 22:09
Aferin Aykut Kocaman ...
ParduS
07.Aralık.2011, 22:10
Geçen 35-40 dakikalık süre içerisinde bizim şutumuz var mı ? Bienvenu nasıl oynuyor ?
DisCo
07.Aralık.2011, 22:10
Mutlaka farkı artırmamız gerekiyor. Çünkü Fenerbahçe oyun şablonunu ikinci yarı değişecektir. Kanatları oyuna alması bizi zorlayabilir. Makus bir kaderimiz var ve maç biraz o sinyalde gidiyor. Yine vurduk vurduk vurduk vurduk girmedi. Sonunda gol geldi ama şok atlatılmadan bir tane daha lazım.
byariff
07.Aralık.2011, 22:12
Elmanndeeeerrrr 2-0
Homer J.S
07.Aralık.2011, 22:12
Elmandeeeeeeeeeeeeeeeeer :)
SAİT71
07.Aralık.2011, 22:13
G.Saray'ı tebrik ediyorum. Aykut hocanın kendine çeki düzen vermesini diliyorum. Son derece berbat oynuyoruz. Rakipten önce biz kendimiz zaten vermişiz maçı.
Tahmin ettiğim gibi olmadı ve maç 1-0 dan 2-0 a geldi. Maçta burada bitti zaten...
uAburak89
Johan Erik Calvin Elmander !
futureless
Geçen sene TT Arena'daki maçtan bir fark yok gibiydi şu dakikaya kadar.Şimdi fark 2.yi attı Galatasaray.Bu kez aynı hataya düşmeye niyetleri de yok gibi.Sonumuz hayır olsun ne diyeyim Aykut Hoca bu kadar korkak çıkmanın mantığı ne..
Gncl1905
07.Aralık.2011, 22:14
Şimdi rahatladım işte, 1-0 riskliydi ama 2-0 iyi.Aykut Kocaman kanatları oyuna almadan oyunu ve skoru değiştiremez.Kanatlar oyuna girerse önlem almamız gerekir...
Tebrikler Aslanlar, gerçekten aslanlar gibi oynuyoruz :)
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 22:14
Fenerin şutu yok Selçuk bi tane boş şut denedi o kadar :D net şut yok...Elmander adamsın ya adamsın...
DisCo
07.Aralık.2011, 22:15
Fenerbahçe'yi böyle yakalamışken farkı daha da artırırsak iyi olur. Çünkü tempoyu kestiğimiz noktada Fenerbahçe yüklenecektir. Bilica'da sağolsun beni yanıltmadı.
eng1n
Bugün sürpriz bir sonuç çıkacağı belliydi hep illuminatinin oyunları bunlar.
Fearless Coward
Bu arada dediğim gibi Stoch ve Dia oynasa çok farklı olabilirdi hata etti Kocaman...Elinde 2 tane hızlı oyuncun var oynatmıyorsun...
Homer J.S
3 olmazsa yine de rahatlamayacağım.
leventb12
Elmanderrrrr
DisCo
07.Aralık.2011, 22:16
3 olmazsa yine de rahatlamayacağım.
Bu maç zaten ya farka gidecek ya berbere biter. Rölantiye alıp alıp gol atmak lazım.
anil luque
07.Aralık.2011, 22:20
Son zamanlarda izlediğim en aciz Fenerbahçe.. Galatasaray işin cılkını çıkartmayıp kontrollü oynamaya devam ederse tarihi farklardan biri gelebilir.
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 22:20
Çok kaçırdık valla 2 az bile diyebilirim...Hoca Baros yerine Riera'yı alırsa güzel olacak...
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:21
Son zamanlarda izlediğim en aciz Fenerbahçe.. Galatasaray işin cılkını çıkartmayıp kontrollü oynamaya devam ederse tarihi farklardan biri gelebilir.
O fark ilk yarıdan da gelebilirdi ama olmadı ne yazık ki.
2. yarı işin rengi değişebilir, Fenerbahçe'nin kulübesi bize nazaran oldukça yetenekli ve etkili isimlerden oluşuyor.
Yalnız Fatih Terim takımı nasıl motive ettiyse helal olsun, takım halinde çok iyiyiz.
William Rookwood
07.Aralık.2011, 22:21
4 olur 4 :)
C h A o S
07.Aralık.2011, 22:22
Böyle bir maçta 3-4-5 Allah ne verdiyse atmak lazım.Rakibi her zaman böyle yakalamayız.
Saldırınn Durmadaaann !
SAİT71
Ne yazıkki bu sezon büyük maçlarda berbatız. Hem skor hem oyun olarak çok kötüyüz.
anil luque
O fark ilk yarıdan da gelebilirdi ama olmadı ne yazık ki.
2. yarı işin rengi değişebilir, Fenerbahçe'nin kulübesi bize nazaran oldukça yetenekli ve etkili isimlerden oluşuyor.
Yalnız Fatih Terim takımı nasıl motive ettiyse helal olsun, takım halinde çok iyiyiz.
O konuda haklısın Burak abi , dün akşam halısahada kaçırmadık biz o golleri ama futbol işte :)
Benim bildiğim Sinyor buradan maç vermez. Ama dediğim gibi futbol enteresan oyun. Bakalım ikinci yarı neler olacak.
ReaList
07.Aralık.2011, 22:23
Serdar Kesimal şu haliyle oynasa Bilica'dan daha mı kötü oynayacaktı ?
Bienveunuyu orta sahanın sağına çekmenin ileriyi tamamen boş bırakmanın mantığı ne ?
Hadi bakalım GS bize bi yarıda kaç tane atabilirsin tezini mi test ediyorsun Kocaman ?
Daum gibi KOORRKKAAAKKK OLMA BE ADAM !
TR.CaPTaiN
07.Aralık.2011, 22:24
Fenerbahçe kazanır veya kaybeder mesele bu değil. Ama Fenerbahçe sahaya bu kadar korkak bir kadroyla çıkamaz, çıkmamalı. İlk yarı boyunca 30 tane ortasahayla oynamamıza rağmen bir ton pozisyon verdik, 1 tane bile pozisyon bulamadık. Oyuncularımız sahada ne yapacaklarını bilmez bir haldeler. 30 tane ortasahayla oynamak demek defansif anlamda müthiş olacağınız anlamına gelmiyor. Bkz: Baros'un karşı karşıya kaldığı pozisyon; 3 tane oyuncumuz birbirini tutuyor, arkada Baros bomboş.
Fenerbahçe'nin yıllardır alıştığı 4-4-1-1 düzeni varken şuan sahada saçma sapan bir sistemle oynuyoruz. İlk 20 dakikada maçın buraya geleceği belliydi. Bilica'nın Galatasaray forvetlerine attığı müthiş pasları Gs forvetleri değerlendiremedi ama Bilica kararlılığını konuşturdu ve golü attırdı. Acilen Cristian yerine Stoch'un girmesi lazım. Bilica da çıkmalı, yerine birisi girmese de olur.
DisCo
07.Aralık.2011, 22:24
Ne yazıkki bu sezon büyük maçlarda berbatız. Hem skor hem oyun olarak çok kötüyüz.
Beşiktaş maçında bence Fenerbahçe çok iyi top oynadı.
futureless
07.Aralık.2011, 22:26
Fenerbahçeye bu baskıyı kuran maalesef kendi taktiğimizdir.Galatasaray'ın hakkını yediğim sanılmasın , Fatih hocanın büyük payı var şuanki durumda.Ama bu kadar ezici bi üstünlüğün asıl sebebi üzülerek söylüyorumki bizim oyun anlayışımız.
RaSenGan
07.Aralık.2011, 22:26
Of of of müthişiz.Harika oynuyoruz Fenerbahçe'yi ezdik resmen.Nazar değmesin.İkinci yarı Fenerbahçe risk alacaktır.Fırsatları iyi değerlendirirsek rahat farka gider maç.Şu son iki sene içinde gördüğüm en iyi maçımız.Büyüksün Terim.Büyüksün Galatasaray.
Böyle oynamaya devam edersek Galatasaray 6-0'ın rövanşını alır.Berbat oynuyoruz.
SAİT71
07.Aralık.2011, 22:30
Herkes bizim risk alacağımızı söylüyor ancak biz zaten gerekli riski bu kadar korkak oynayıp iki gol yiyerek aldık. Bence ikinci yarı biz normal oyun anlayışımıza dönmeliyizki maça denge gelebilsin. Off be hocam ya niye macera arıyosun anlamıyorum...
DisCo
07.Aralık.2011, 22:30
Galatasaray maç başlar başlamaz 3'ü atmalıdır. Açıkçası taraftar fark bekliyor. Fenerbahçe karşılık veremiyor ve geriye yaslanarak cesaretlendirmememiz lazım.
futureless
07.Aralık.2011, 22:31
Fatih Hoca maçı tutmayı bilecektir bence.Kocaman naparsa yapsın Terim karşılık verirse Fenerbahçe durumu eşitleyemez.Tam anlamıyla karamsar değilim aksine oyun anlamında Fenerbahçe etkili olur bence ama Terimin orta sahaya yapacağı bir takviye bizi kalemizden 3. 4. kez top çıkartmaya yöneltir.
furkan58
07.Aralık.2011, 22:31
Bilica tam vasat 10 kişi oynasak bu kadar pozisyon yemezdik . Zemininde ağır olması Emre'nin , Caner'in istediği topları alıp ileri katetmesine engel oluyo gerçi bunlar bahane olamaz takım olarak kötüydük . 1-0 olsa yenerdik derdim ama 2-0 anca beraberlik ..
SAİT71
07.Aralık.2011, 22:32
Bana göre G.Saray amacına ulaştı. İki farklı öne geçti ve maçı rolantiye alır. Çünkü ilk yarı ile ikinci yarı futbolda farklıdır. Ha derseki bu Feneri bulmuşken yakalamışken 2 gol daha sallayalım diye o zaman istisna olur. Ama yüksek olasılıkla 3 puana ulaşmak için riski almadan rolantiye alacaklardır. Bu sefer biz ofansın derdine düşüp 2 gol bulma telaşına gireceğiz puan için.
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:32
Maç bitti kafasında olanlar var, şaşırarak okuyorum yorumları (sadece bu forum için konuşmuyorum, genel kanı) daha 45 dakika var. Umarım oyuncular ve teknik heyet tamam oldu bu iş moduna girmezler. Aynı ciddiyette devam etmemiz gerek.
Bir de maç en kötü böyle bitmeli, 6 orandan h1 kupon yaptık. :D
leventb12
07.Aralık.2011, 22:40
Bilica tam vasat 10 kişi oynasak bu kadar pozisyon yemezdik . Zemininde ağır olması Emre'nin , Caner'in istediği topları alıp ileri katetmesine engel oluyo gerçi bunlar bahane olamaz takım olarak kötüydük . 1-0 olsa yenerdik derdim ama 2-0 anca beraberlik ..
Saha düzeltildi yalnız :)
Homer J.S
07.Aralık.2011, 22:41
Saha düzeltildi yalnız :)
Yağmurlu olduğu için hava sanırım onu kastetti arkadaş, yanlış değil.
Gncl1905
07.Aralık.2011, 22:42
İkinci yarıya da iyi başladık, Fenerbahçe'nin değişiklikleri korktuğum kadar iyi olmadı.
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:42
Melo'nun süpriz şutları çok iyi.
Maçın adamı Elmander benim için, bu dakikadan sonra ne olursa olsun bu fikrim değişmez.
ParduS
07.Aralık.2011, 22:43
Ezik ezik oynayıp kaybetmektense başları dik oynasınlar. Kaybetmek mesele değil. Her hafta bizde Aykut hoca gibi maçları izliyoruz. İtiraf edeyim, Bienvenu'yu tarif edemiyorum. Forvet mi,sol açık mı sağ açık mı. Selçuk'un yaptığı pas hataları bariz herkes görüyor. Stoch için fazla söze gerek yok sanırım. Bizde değil de GS'de olduğunu düşünün.
Neyse. İkinci yarı olumlu bir sonuç alamasakta olumlu bir oyun oynarız umarım..
SAİT71
07.Aralık.2011, 22:44
Hoca bastır biraz pozisyona gir eyvah dedirt 5 tane ye önemli değil...
Homer J.S
07.Aralık.2011, 22:45
Hala diken üstünde olmak kötü bi şey, acil 3 lazım.
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:45
Stoch etkisini göstermeye başladı.
futureless
07.Aralık.2011, 22:48
İlk pozisyonumuz geldi sonunda :D Atılacak bir gol rakibe de eyvah , acaba ? dedirteceğinden önemli olacak.3ü yemeden bi atmak lazım .
uAburak89
07.Aralık.2011, 22:50
Ah be, yine Volkan çıkardı. Kazım da bencillik yapmasa daha iyi olacaktı aslında..
DisCo
07.Aralık.2011, 22:51
Kazım evladım olsa sevmem, bu maçı tek başına 8-0 yapsa sevmem. Gitsin artık bu takımdan.
Gncl1905
07.Aralık.2011, 22:56
Bitti artık 3-0 :)
byariff
Meloooooooooooooo 3-0
uAburak89
Gooooll Melooo !
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 22:57
Pitbulll adamsın Melo adamsın !
SAİT71
07.Aralık.2011, 22:58
Olmadı Aykut hoca olmadı seni cesur olmandan dolayı çok sevmiştik. Bu yaptığınla benliğini yitiriyorsun....
Ne koşulda olursa olsun korkak olmamalıydık..
byariff
Riera Giriyor baros cikiyor cok iyi degisiklik. Emre colak amc olcak galiba.
Homer J.S
Şimdi rahatladık :)
DisCo
07.Aralık.2011, 23:01
Riera'dan da bir tane bekliyorum.
enesemin53
07.Aralık.2011, 23:01
15. dakikada 2-0 yenilmeye razıyım dedim olmadı, helal olsun Galatasaraya tebrik eidyorum müthiş oynuyorlar, inşallah 3 te kalır...
uAburak89
07.Aralık.2011, 23:02
Elmander'le 4 kaçtı, gerçi bu maç neler kaçtı sayamıyorum artık. Volkan ve Yobo ayakta kalan isimler Fenerbahçe'de.
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:02
Bütün yeniler gol atacak galiba :D Selçuk ve Riera'da sıra :D
byariff
07.Aralık.2011, 23:03
caner cikti ozer girdi
Homer J.S
07.Aralık.2011, 23:03
Yobo'yu tebrik ediyorum Eboue'nin golünde bile yapacak bir şeyi yoktu. Çok iyiydi bugün.
uAburak89
07.Aralık.2011, 23:05
Selçuk çok güzel vurdu, olmadı.
Semih Kaya'dan sonra, sonunda Emre Çolak da formayı kaptı gibi..
byariff
07.Aralık.2011, 23:05
semih kaya cok kotu sakatlandi umarim eski sakatlandigi yerler degildir.
DisCo
07.Aralık.2011, 23:09
Hayatımda böyle temiz derbi görmedim. İnşallah sonuda böyle olur.
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:10
Yobo gibi adamın yanına Bilica gitmedi Kesimal gibi adamın var tamam uzun süre oynamadı ama yani oynatsan ne olacak en azından Bilica'dan iyi olabilirdi...Mağlubiyetin en büyük sorunu hocanın yaptığı hatalardı...Bizdede Terim'i tebrik etmek gerek takımı çok iyi hazırlamış maça zaten en büyük artısıda bu Terim'in...
SAİT71
07.Aralık.2011, 23:12
İlk kez hakem tartışmıyoruz :D
Ama hakem skora etki etti, inkar etmeyin şimdi :n:
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:14
İlk defa böyle temiz bir derbi izledik..Az kartlı az faullü bir derbi...Son dakikada 1 tane daha atsak iyi olur :D
byariff
07.Aralık.2011, 23:14
Eboue cikti servet girdi ufja sag bekte.
byariff
07.Aralık.2011, 23:16
ayhan giricek kazim cikar umarim. bu arada servet sag bek :D
emre colak cikti ayhan girdi
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:20
Emre gerçek Galatasaraylı olduğunu bir kez daha gösterdi...Bu çocuk büyük topçu olacak...Semih'ten sonra oda kaptı formayı...Daha ne gençler var bizde Terim takip ediyordur zaten daha çıkar böyle yıldızlar...
futureless
07.Aralık.2011, 23:23
Galatasaray'ı haklı galibiyetinden ötürü kutluyorum , oynayan kazanmalıydı öyle de oldu.Tek tek analiz yapmak yersiz takım olarak iyiydi Galatasaray.Yapılması gerekenleri yaptılar , Fatih Hoca maça iyi hazırlamış oyuncularını.Bizden Yobo dışında ayakta kalabilen olmadı Yobo'yu da tebrik ediyorum.Umarım oyuncularımız artık iyi olduğumuz için değil geçen senenin ve soruşturmanın verdiği gazla ilerlediğimizin farkına varırlar.Bütün renktaşlarıma sabır diliyorum.Aykut Hocamıza da Stoch'un kariyeriyle oynamaktan vazgeçmesini tavsiye ederek susuyorum :)
uAburak89
07.Aralık.2011, 23:23
Hakemlik bir şeyin olmadığı, çok temiz bir derbi oldu.
Galatasaray kazandı, cesaretiyle herkesi şaşırtan Fatih Terim kazandı. Dengeli geçmesi beklenen maç iki teknik adamın tercihleriyle beklentilerin oldukça dışında geçti ve çok iyi bir futbol ortaya koyarak kazanmasını bildik. Son derece istekliydik, sahada bütün futbolcular ne yaptığını biliyordu. Son vuruşlarda biraz daha şanslı olsak skor daha da farklı olabilirdi.
Maçın kare ası Elmander, Eboue, Semih Kaya, Emre Çolak. Maçın adamı Johan Elmander.
Lider olduk uzun bir aradan sonra, kalan maçlarda da iyi oynayarak iyi sonuçlar almalı devreyi lider bitirmeliyiz.
Bu arada maç öncesi analizimde yazdığım skor tahmini de tuttu, keşke handikaplının yanında bir kupon da öyle yapsaydım...
Fearless Coward
07.Aralık.2011, 23:24
Stoch girip etkisini gösterdi Aykut hoca 2. yarı biraz dersini almış gibiydi ilk yarıda böyle bir kadro olsa bu kadar rahat oynayamazdık...Tebrikler Galatasarayım ! yeni lider !
byariff
07.Aralık.2011, 23:25
3-1 kazandik 1 gol yedigimize uzulmuyorum mac en az 6-7 olacakti ama olmadi buna uzuluyorum cok gol kacirdik. mac baslamadan oncede demistim terim 2 forvet cikartirsa fenerbahce savunmasi cok hata yapcak dedim ve cok rahat kazaniriz demistim ve oylede oldu TEBRIKLER GALATASARAYIM.
eng1n
07.Aralık.2011, 23:27
Alex attı maç bitti
Galatasaray'ı tebrik ediyorum iyi oynadılar kazandılar 3 yılın sonunda bu sefer yenebildiler , acaba bu sefer yenerler mi ? soruları aklımdan geçerdi ilk defa bu soru olumlu sonuçlandı. Aykut hocanın ciddi hataları vardı bu maçta ama olsun güzel heyecanlı maç oldu. Galatasaray bu sonuçla lider oldu ama Playoff olduğu için tedirgin değilim.
furkan58
Yobo olmasa fark olabilirdi tartışmasız çok kaliteli bi stoper . 2. yarının başında çok etkiliydik özellikle Stoch'un şutu gol olsa herşey değişebilirdi derken Aygün'ün dediği "Balık" gollerden biri gelince iyice koptuk neyse dersimizi alalım bu maçtan yeter
anil luque
Temiz bir derbi oldu dibine kadar hakeden kazandı. Tebrikler Galatasaray. Yarın biz kazanırsak uzun zamandır görülmemiş bir puan durumu olacak.
attirson
07.Aralık.2011, 23:30
Aykut Kocaman ve Fabio Bilica'dan Galatasaray'a mükemmel bir hediye.Serdar Kesimal isterse 2 sene maça çıkmasın Bilica'dan iyidir.Anlamıyorum bu adamı formsuz diye oynatmıyorsun e hangi maçta oynatıp form kazanmasını sağlıyacaksın.Böyle önemli bir maçta saçma sapan bir taktik rotasyonuna gitti ve takımı mahvetti.2. yarıdaki kadromuzla oynasak bu maç en kötü berabere biterdi hele Serdar Kesimal oynasa kazanma ihtimalimiz bile vardı.Ama yapıcak bir şey yok maalesef umarım bu maçtan sonra Aykut Kocaman kendine gelir ve bir daha böyle saçma işlere kalkışmaz.Yobo ise harikaydı kalitesini bir kez daha herkese gösterdi.Daha çok fazla şey var söyleyeceğim ama şuan bu sinirle aklıma gelmiyor.Tebrikler Galatasaray.
C h A o S
07.Aralık.2011, 23:33
Bu kadar rahat bir maç izleyeceğimizi tahmin etmiyordum.Son golü yemesek iyiydi neyse oda nazar boncuğu olsun.
Hepinize helal olsun.Galatasaray forması dediğin öyle ıslatılır.Arena'da biz çok zor maç kaybederiz.Atmosferi hepimiz gördük.Kim olursa olsun ayakları titrer bu stadda.
Pitbull'un attığı golede ayrı sevindim...
William Rookwood
07.Aralık.2011, 23:33
Nasıl hediye yahu Allah aşkına basa basa yendik. Gol dışında 1 tane pozisyonu vardı Fenerbahçe'nin.
SAİT71
07.Aralık.2011, 23:34
Tebrik ediyorum Galatasaray'ı. Hakettiler kazandılar. :)
ReaList
07.Aralık.2011, 23:35
Galatasaray haketti ve kazandı tebrik ediyorum.
Aykut Kocaman sen böyle Daum efendinin yolundan korkak korkak git semer vuran çok olur,
Elinde gücün var ve bunu kullanmıyorsan korkaklığın bedeli ağır olur
İyi niyet iyi niyet diye tuttuk elimizde selçuk bilica vb kalas adamları
İyi niyetle futbol oynanmaz bu da artık ders olur !
UMARIM
TR.CaPTaiN
07.Aralık.2011, 23:35
Gördüğüm en rezil, en korkak derbiydi. 5-0 kaybetseydik ama sahaya bu takımla çıkmasaydın Aykut hocam. Çin malı 4-3-3'ü deneyecek derbiden başka maç bulamadın mı ? Bu takım 7 senedir Alex'li sisteme alışmış, 7 senedir derbilerde ezici üstünlüğü var. Saçma sapan bir 4-3-3 kumarı nerden çıktı ? İkinci yarının başında normal sisteme döndük 15-20 dakika hiç yoktan dengeli bir oyun oldu, pozisyon bulduk. İkinci yarıya başlarken de hoca Emre'yi çıkardı. Yahu Cristian var, Selçuk var, gole ihtiyacın var Emre'yi niye çıkarıyorsun ? Orda da ayrı bir hata. Oyuncular da insan. Hocalarına bakıyor 50 tane ortasahayla maça başlıyor, bu adam nasıl motive olsun nasıl hücuma çıksın ? Maç boyunca bizim oyuncularımız gereksiz kalabalık yapmaktan başka hiçbir şey yapmadılar. Aslında maçın özeti Melo'nun attığı goldü. Bilica'yla Caner birbirlerine omuz atıyorlar, top Melo'ya çarpıp giriyor.
Bilica muhteşem bir maç çıkardı ama Galatasaray adına muhteşem bir maç çıkardı. Serdar Kesimal'ın da artık turşusunu falan kurarız herhalde. Bienvenu buzda oynar gibi, adam ayakta duramıyor. Devre arasında yöneticiler ellerini ceplerine mi atarlar nereye atarlar bilmem bu takıma adam gibi bir forvet alsınlar.
eng1n
07.Aralık.2011, 23:38
ya aslında playoff olmasa Alex'in golü çok değerli olabilirdi ikili averaj için ama bütün heycanımı götürdün be playoff.
RaSenGan
07.Aralık.2011, 23:38
İkinci yarı da biraz kassak 4-5'e rahat giderdi maç.Mükemmel bir galibiyet oldu.Harika oynadık sonuna kadar hakettik maçı.Uzun zamandır derbi zaferi yaşayamıyorduk ama bu derbi zaferinden çok daha büyük bir şeydi.Sahadaki Galatasaray'a herkes hayran kalmıştır.Takımdaki herkes çok çok iyiydi.Özellikle Emre uçmuş gitmiş.Önceki maçlardaki Emre ile bu maç arasındaki Emre arasında çok büyük bir fark var.Bu maçın derbi olması da buna bir etkendir tabii.Attığımız 3.golde bir şey dikkatimi çekti.Kulübedeki herkes coşup birbirine sarılırken Servet bir köşede sadece alkışlıyordu yüzü bile görmüyordu.Kafasında bitirmiş herhalde burayı..Yıllar sonra bile açıp tekrar tekrar izlenebilecek bir maç oldu.Fenerbahçe'ye top oynattırmadık.İki pozisyonları var zaten biri direk biri de gol.Son yılların acısını fena çıkardık :) Kadıköy'deki maçı da alırsak harika olur.Bu ruh bu istek olduktan sonra her şeyi yapabilir bu takım.Taraftar da harikaydı maç öncesi pankartlar vs. her şey çok güzeldi.Mükemmel bir akşam yaşadık.Tebrikler Aslanlarımıza.
furkan58
07.Aralık.2011, 23:39
1319 gündür bunu bekleyen galatasaray taraftarlarına tebrikler .
Takım kötüydü tamam ama bilica olmasa ve Aykut hoca cıkarttığı kadroya biraz dikkat etse herşey farklı olabilirdi
Sirius Black
07.Aralık.2011, 23:40
1319 gündür bunu bekleyen galatasaray taraftarlarına tebrikler .
Takım kötüydü tamam ama bilica olmasa ve Aykut hoca cıkarttığı kadroya biraz dikkat etse herşey farklı olabilirdi
Evet gözlerimiz açık bunu bekliyorduk.
SAİT71
07.Aralık.2011, 23:42
Tek istediğim Yöneticilerimizin içeriden çıkıp o motivasyonla ikinci yarıdaki maça kadar şu takıma bir adam gibi ön libero bir forvet ve Lugano'yu geri almaları olacaktır. Hiç bu kadar rezil bir futbol görmedim ben son yıllarda.
uAburak89
07.Aralık.2011, 23:44
Fatih Terim: "Emre'yi alkışlatmak için çıkardım, yoksa çıkarma niyetim yoktu hiç."
Universal
07.Aralık.2011, 23:45
Bu maçın oynanmasına hiç gerek yoktu, maç öncesi kadrolara bakın herkes kimin üstün olacağını söyleyebilirdi, zaten öylede oldu.
Eğer sen Stoch'u oynatmıyorsan, zaten kazanamassın.
Tebrikler Galatasaray, tarihi farkı kaçırdılar, hezimete uğradık.
BaFraLı
07.Aralık.2011, 23:46
Teşekkürler Galatasaray.
LaigLeNoiR
07.Aralık.2011, 23:47
Tüm G.Saray'lıları tebrik ederim, F.Bahçe'lilere de geçmiş olsun diliyorum.
Maçla ilgili aklımda kalan birşey Emre Çolak oyundan çıkarken daha sahayı terketmeden formasını çıkarttı orada sarı kart görmesi gerekiyordu.
furkan58
07.Aralık.2011, 23:48
Evet gözlerimiz açık bunu bekliyorduk.
O benim sözüm değil LigTv spikerinin sözü :)
last breath
07.Aralık.2011, 23:48
Galatasarayı tebrik ediyorum.Gerçekten çok iyi oynadılar ve hak ettiler.Ben sadece tek bir şey diycem oda;
Bizi bu hallere düşürenler utansın.
GodfatheR
07.Aralık.2011, 23:49
Maçı veren Aykut Kocaman'dır. Onun saçma sapan ve korkak 11'dir.
Korktuğu takım 1300 küsür gündür bizi yenemeyen bir takım. Onlar korkup stres yapıcağına bunu biz yaptık hocamız sayesinde. Bienvenu ısrarı , Stoch'un ağzıyla kuş tutsa yedek kalması bunlar açıklanır şeyler değil.
Evet Aykut Kocaman müthiş bir adam ! Müthiş bir FenerbahçeLi ! Ama hala bu takımın teknik direktörü olucak seviyede değil.
Rakibinden çekindiğini belli ederek maç başlamadan maçı verdik.
Tebrikler Galatasaray.
Homer J.S
07.Aralık.2011, 23:51
Az oldu, yetmedi.
Çok teşekkürler Aslanlarımıza.
semih99999
07.Aralık.2011, 23:51
bence fenerliler 3-1 bittiğine dua etsin :n: Elmanderrrrrrrrrrrrrrrrr adamsın
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 23:53
Şu Bilica bu işten para kazanıyor ya hiçbirşey demiyorum.4 hatası bize 2 gol olarak döndü.
Galatasaray'ıda tebrik ederim her anlamda üstünlerdi bizden helal olsun diyorum.
Saçma bir kadro ile çıktık.Bienvenu kimdir ya kim bu adam koskoca Semih varken ne alaka oynaması ne basıyor nede geçiyor 1 tane artısı olmayan adamı oynatıyoruz.Semih basıyor,koşuyor,çabalıyor.
Stoch en baştan oynamalıydı saymakla bitmez eksilerimiz çok kötü oynadık hak eden kazandı maçı tekrar tebrik ederim Galatasarayı.
europeanconquer
Hak ettik ve kazandık.Tebrikler Galatasarayım.
SAİT71
bence fenerliler 3-1 bittiğine dua etsin :n: Elmanderrrrrrrrrrrrrrrrr adamsın
Evet 5 yada 6 da yiyebilirdik :)
RaSenGan
07.Aralık.2011, 23:54
Korktuğu takım 1300 küsür gündür bizi yenemeyen bir takım. Onlar korkup stres yapıcağına bunu biz yaptık hocamız sayesinde..
13 asır da yenemesek biz kimseden korkmayız.Hele hele kendi sahamızda 50bin küsür taraftarın önünde Fenerbahçe'den hiç korkmayız.
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 23:54
Alex atmış ya la ben görmedim onu ben çıktım gol atmışız :icon_biggrin:
İzlemez olaydım ya :icon_neutral:
ReaList
07.Aralık.2011, 23:55
Saçma bir kadro ile çıktık.Bienvenu kimdir ya kim bu adam koskoca Semih varken ne alaka oynaması ne basıyor nede geçiyor 1 tane artısı olmayan adamı oynatıyoruz..
Adam hayatında sağ bekin önünde mi oynamış ? Adamı Santrafor diye alıyoruz takıma Aykut efendinin yaptığına bak. Bu adamdan nasıl verim alacaksın ? aynısını Daum yapmıyor muydu ? koyuyordu Anelka'yı Serkan Balcının önüne, boşuna mı kaçtı adam.
Bile bile lades yemin ederim bile bile lades
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 23:56
13 asır da yenemesek biz kimseden korkmayız.Hele hele kendi sahamızda 50bin küsür taraftarın önünde Fenerbahçe'den hiç korkmayız.
Çekinmek anlamında söylemiş ama başka yere çekiyorsun.
Kaka Leite
07.Aralık.2011, 23:57
Adam hayatında sağ bekin önünde mi oynamış ? Adamı Santrafor diye alıyoruz takıma Aykut efendinin yaptığına bak. Bu adamdan nasıl verim alacaksın ? aynısını Daum yapmıyor muydu ? koyuyordu Anelka'yı Serkan Balcının önüne, boşuna mı kaçtı adam.
Bile bile lades yemin ederim bile bile lades
Yav ben o adamın şuana dek tek iyi yanını görmedim.Genç daha iyi olabilir ama elinde Semih varken düşünülecek en son oyuncu Bienvenu
sui generis
07.Aralık.2011, 23:58
Tebrikler Galatasaray. Bahane bulmaya gerek yok ama teknik adam yüzünden kaybettik. Bilica ya suc bulmuyorum. Adam ben buyum diyor; onu oynatan düşünsün. Alex tek forvet oynatildi ya helal olsun. Emre çolagi çok beğendim. Tebrikler tekrar.
William Rookwood
08.Aralık.2011, 00:01
Emre gerçekten çok iyi oynadı, zamanla dahada iyi olacaktır. Arda'nın gidişinden sonra iki yeni oyuncu kazandık diyebiliriz.
GodfatheR
İlk yarım saat oynanmış tek kale oynamış bir Gs var sahada. kaçırdıklarının yarısını atsa skor olurdu 4-0. Ama hala izleyen beni sinir krizlerine sokan bir teknik direktör var! Aykut Kocaman!!
Ben bugün Aykut Hoca'dan umudumu kestim. Çünkü yaptığı yanlışlardan ders de almıyor. 2. Daum oldu başımıza. Bienvenu diye bi adam almışız futbolcu diyemiycem çünkü top bile toplatmam ben o adama. Adam forvet değil anladık bari kanat yaratmaya çalışma !
Stoch gibi Dia gibi Semih gibi adamların kenarda beklerken böyle korkak oynama oynatma !
2.yarı oyuna kendi sistemimiz dizilişimizle çıktık ilk 15 dakika nerdeyse tek kale oynadık direkten dönen girse bu maçı çevirebilirdik bile. Ama b maç ordan 2-3 olsa bile bu yanlışları görmezden gelemeyiz.
Bilica denen adama hiç bir şey demiycem sadece Allahım bu taraftar ne yaptı da bunu bizim başımıza verdin diyorum.
sananes
Rıdvan Dilmen'in futbolu Aykut Kocaman'dan daha iyi anladığı tek sözüyle anlaşılıyor. "Fazla sayıda defansif oyuncuyla oynadığında iyi defans yapacaksın demek değildir." dedi adam devre arasında. Maç başında da yazdım böyle korkakca bir kadroyla kazansakta mutlu olamazdım.
Ayrıca ne Stoch ne Caner bu maçın adamı Dia idi. Neden mi? Caner sadece formda,Stoch ise daha çok kapanan takımlara karşı etkili olabiliyor, ceza sahasına yakın olduğunda yani.Sağına çekip şut atıyor.Böyle karşılıklı atakların olacağı geniş alanlı maçlarda Dia oynamak zorunda o kanatta.
Son 6 lig maçının 4ünde puan kaybettik.Bunun sorumlusu Bienvenu falan değil, adamı sağ açık oynatıyo, sol açık oynatıyo dolaştırıp duruyo.Emre sakat değilse de oyundan çıkartmışsa zaten Aykut Kocaman gidip biraz düşünsün derim.Bilica'yı da gördük.
takımımız ilk 20 dakikada tam 10 şut attırdı kaleye,Bilica 4 kere top kaptırdı hatalı pasları saymıyorum bile.20inci dakikada çıkart ölmezsin,küstürmezsinde yani bizi küstüreceğine oyuncularını küstür zaten.
Birde taraftarlarımızdaki Semih takıntısını anlamıyorum.Semih'in yürüyecek hali kalmamış, Bienvenu en azından mücadele etmeye çalışıyor.Alex'in formu dibe vurdu bunu görmek gerek hücum hattında diğerlerini değil.
enesemin53
Bu kadar temiz maçtan sonra bile tartışcak bişeyler buluyoruz:) Burda bi amca var uefa kupasından bahsediyo yav kabak gibi yenmişsiniz ne uefa sı şimdi:) çok acayip yerlere çekiyoruz konuları
GodfatheR
08.Aralık.2011, 00:02
Ne demek istediğimi sende biliyorsun da kahraman olma çabasındasın. Tamam Aygün ağzımın payını verdin siz kimseden korkmazsınız.
hakankor
08.Aralık.2011, 00:15
Müthiş bir galibiyet aldık. Yahu Aykut Kocaman nasıl bir taktik koydu anlamadım.
footballer33
08.Aralık.2011, 00:16
Aykut Kocaman'ın çok saçma ve anlamsız tercihleri, Fatih Terim'in ise, cesur düşüncesi (çift forvetle ve Emre Çolak ile çıkması) maçın skoruna doğrudan etki etti. G.Saray, galibiyeti hak eden taraftı. Aykut Kocaman ve tercihleri sanırım çok konuşulacak bu maçtan sonra.
Hakem de iyiydi, maçı direk etkileyecek önemli bir hatası yoktu.
LadroN
08.Aralık.2011, 00:16
Tüm gollerde sevindimde Eboue'nin golünde ortalığı yıktım.Rıdvan Dilmen'in yorumlarını bekliyordum aslında fakat değinmedi oraya.
Maça gelcek olursak tam anlamıyla ezdik.Ayrıca çok temiz maçtı.Bu yüzden iki takımıda tebrik ediyorum.Emre Çolak resmen seviye değil seviyeler atlamış harikaydı bugün.Son olarak
İMPARATOR FATİH TERİM diyorum.
C h A o S
08.Aralık.2011, 00:17
http://i.imgur.com/6G0ge.jpg
http://i.imgur.com/oq1aN.jpg
http://i.imgur.com/nycMX.jpg
http://i.imgur.com/7hREc.jpg
http://i.imgur.com/fWwi6.jpg
http://i.imgur.com/p9Z0f.jpg
Kaka Leite
08.Aralık.2011, 00:18
Aykut Kocaman'ın çok saçma ve anlamsız tercihleri, Fatih Terim'in ise, cesur düşüncesi (çift forvetle ve Emre Çolak ile çıkması) maçın skoruna doğrudan etki etti. G.Saray, galibiyeti hak eden taraftı. Aykut Kocaman ve tercihleri sanırım çok konuşulacak bu maçtan sonra.
Hakem de iyiydi, maçı direk etkileyecek önemli bir hatası yoktu.
Bilica vardı hakem yerine ben buyum diye bişey yok halı sahada yapılmıyo o hatalar.
SAİT71
08.Aralık.2011, 00:23
Bu Bilica'nın son maçıydı bana göre :)
footballer33
08.Aralık.2011, 00:24
Bilica vardı hakem yerine ben buyum diye bişey yok halı sahada yapılmıyo o hatalar.
Evet, maçı izlediğim yerde Fenerliler bile Bilica'ya çok saydı bu akşam. Golde yaptığı hatalar dışında ayrıca çok sayıda top kaybetti ve kalede çok büyük tehlikeler oluştu. Zaten, onun yüzünden Yobo ve 2. golü yiyene kadar Volkan Fener'in en iyileriydi maçta. Serdar da iyileşti, artık Bilica forma yüzü göremez sanırım.
ozaniel
08.Aralık.2011, 00:32
O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.
Bekq
08.Aralık.2011, 00:34
Diyecek pek birşey yok. Galatasaray'ı tebrik ederim. Aykut Kocaman sanki Fatih Terim'le maç öncesi konuşmuş ve birebir istediği kadroyu çıkarmış gibiydi. :) Tam işine geldi Galatasaray'ın.
Gol sorunumuz beni düşündürüyor. Bienvenu golcü falan değil anlayın artık. Her maç sanki çok birşey yapmış gibi ilk 11'de çıkmasından bıktım. Semih'te kötüyse paftan adam çıkarırsın forvete koyarsın. En azından saç baş yolduracağına tecrübe kazanır ve anadolu takımlarına yıldız vermemiş oluruz.
Kaka Leite
08.Aralık.2011, 00:34
Evet, maçı izlediğim yerde Fenerliler bile Bilica'ya çok saydı bu akşam. Golde yaptığı hatalar dışında ayrıca çok sayıda top kaybetti ve kalede çok büyük tehlikeler oluştu. Zaten, onun yüzünden Yobo ve 2. golü yiyene kadar Volkan Fener'in en iyileriydi maçta. Serdar da iyileşti, artık Bilica forma yüzü göremez sanırım.
Yobo'ya yazık 2 kişilik terledi adam
Fearless Coward
08.Aralık.2011, 00:37
Şu görüntü süper masaüstü yapmak lazım :
http://i.imgur.com/p9Z0f.jpg
Bekq
08.Aralık.2011, 00:37
O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.
Aykut Kocaman mental olarak gerçekten müthiş bir hoca. Fakat taktik konusunda ciddi sıkıntıları var. Oyunu okuyamama, kadro kuramama, oyuncu seçememe gibi. Aykut Kocaman ilk geldiğinde en çok eleştirenlerin başında ben vardım. Şampiyon yaptı, saygı duydum ve tebrik ettim. Bir kötü sonuçla harcamadık her zaman kötü seçimleri yüzünden eleştirdik fakat sonunda böyle ağır bir galibiyet gelince bi yerdende patladı bu.
Gel gelelim başkanı içerde olan, hergün düşecek mi düşmeyecek mi tartışması yapılan, hakkında karalama kampanyası başlatılan, şike soruşturması ile uğraşan ve buna rağmen hala dimdik ayakta olabilen Fenerbahçe takımına, oyuncularına, yönetimine helal olsun.
sananes
08.Aralık.2011, 00:41
Hayatımda avrupada oynadığımız maçlarda dahil hiç bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum. Aykut Kocaman'ı kendine getirir umarım bu karşılaşma. Örneğin 4-3-3'de çıkacaksan illa Emre-Cristian-Selçuk olmaz orta saha, cristian-selçuktan birini silip gökay'ı yazman gerekir kadroya.
SAİT71
08.Aralık.2011, 00:44
Benim hocamız hakkında uzun vadede en ufak bir eleştirim yada fikir değişikliğim yok. Şahsım adına verdiğim tüm tepkiler bugünkü rezil futbolumuza ve akılalmaz taktiksel hatalara kızdım. Yapmamalıydı. Bu kadar korkak sayılacak bir düzenle çıkmamalıydı. Yada fantastik değişikliklerini bu maçta denememeliydi. Aykut hoca iyi bir hoca bana göre. Ancak bazen kafasına birşeyler esiyor ve garip şeyler deniyor. Bu huyunu sevmiyorum. Birde oyuncu değişiklikleri ve oyuncu seçimleri bana göre eleştirilebilecek noktaları arasında. Ben Stoch'un yerinde olsam futbola küserdim yemin ediyorum. Bu sonuna kadar eleştirilir.
Zekirdek
08.Aralık.2011, 00:44
Galatasaray çok iyi oynadı ve kazandı. İlk 30 dakika ve 60-80 arası ciddi bir üstünlüğü vardı. İpleri elimize hiç alamadık. Oyunu dengelediğimiz anda Stcoh'un direkten dönen topu ve ardından yenilen 3. gol tuz biber oldu. Kazanmak adına hiç bir şey yapmadık ve kaybettik.
Takım olarak kötü olsakta bireysel becerisizlik skoru belirledi. Bilica bu konuda takımda başı çekiyordu. Gökhan'ın halısaha topçusu gibi top geldiğinde oynaması veya Selçuk ve Caner'in kötü futbolu bu listeye eklenebilir.
Her ne kadar hatalı tercihler yapsada Aykut Kocaman Aykut Kocaman'dır. Tek kalemde silmek yanlış olacaktır. Önceden çok daha ciddi hatalarıda vardı. Fakat gelecek maçtan itibaren Serdar Kesimal'in forma şansı verilmesi taraftarıyım. Bunun yanında yoğun maç temposunu kaldıramayan Gökhan Gönül'ün dinlendirilip Stcoh'un ilk 11'e kazandırılması lazım. Orta sahada ise Gökay'a şans verilmesi durumu şu andan daha kötü yapmaz.
Tabi bu belirttiklerimin yanında transfere hala ihtiyacımız olduğu çok bariz. Lugano, ön libero ve forvet transferlerini kiralıkta olsa gerçekleştirmeliyiz.
Ralph
08.Aralık.2011, 00:45
Maçı başından sonuna kadar izledim. Galatasaray sonuna kadar haketti gerçekten. Fenerbahçe'nin Yobo'nun yanına sağlam bir stoper alması lazım ve de kesinlikle bir forvet lazım Fenerbahçe'ye. Bienvenu Fenerin topçusu değil. Geldiğinde de söyledim şimdide söylüyorum. 2 transfer net olarak belli. Stoper ve santrafor. Yoksa kör topal devam eder Fenerbahçe. Tamam kabul, Alex büyük futbolcu, ama okadar da değil yani. Adamı bi stopere koymadıkları kaldı. Herkesin yeri yurdu bellidir bir takımda. Saçmalamamak lazım.
nannar
08.Aralık.2011, 00:47
aslında bu maç başlamadan birşeyler belliydi.bu maç sürpriz bir oyun yoktu.geçen haftalarda olduğu gibi galatasaray yine çok iyi savunma yaptı.geçen hafta ankaragücü maçında fb savunmasının verdiği pozisyonları görünce etrafındaki fenerbahçeli arkadaşlara eğer bize karşı böyle oynarsanız hem 5 tane yer hem de çok zor pozisyon bulursunuz demiştim.5 atamadık ama en az 8 tane net gol kaçırdık.ilk 20 dakika zaten skorun hakkı 4-0 dı.temiz bir derbi oldu.en sevindiğin ise emre ve semih gibi 2 genç kazandık.tebrikler aslanım :)
Kaka Leite
08.Aralık.2011, 00:48
Maçı başından sonuna kadar izledim. Galatasaray sonuna kadar haketti gerçekten. Fenerbahçe'nin Yobo'nun yanına sağlam bir stoper alması lazım ve de kesinlikle bir forvet lazım Fenerbahçe'ye. Bienvenu Fenerin topçusu değil. Geldiğinde de söyledim şimdide söylüyorum. 2 transfer net olarak belli. Stoper ve santrafor. Yoksa kör topal devam eder Fenerbahçe. Tamam kabul, Alex büyük futbolcu, ama okadar da değil yani. Adamı bi stopere koymadıkları kaldı. Herkesin yeri yurdu bellidir bir takımda. Saçmalamamak lazım.
Lugano Psg'de pek oynamıyor sanırım alın o adamı geri neyse parası verin.Yobo ve Lugano harika anlaşıyordu forvete geçmek bile istemiyorum kesinlikle transfer şart ancak Semih'e forma şansı tanınmalı hiçbir oyuncu yedek klübesinde oturarak kahraman olamaz.Bienvenu'nun geçtiği yollardan Semih gece geçti üzerine 2 tur attı.
Bekq
08.Aralık.2011, 00:49
Lugano Psg'de pek oynamıyor sanırım alın o adamı geri neyse parası verin.Yobo ve Lugano harika anlaşıyordu forvete geçmek bile istemiyorum kesinlikle transfer şart ancak Semih'e forma şansı tanınmalı hiçbir oyuncu yedek klübesinde oturarak kahraman olamaz.
Semih'e forma şansı verildi. Derbiden derbiye mi maç izliyorsunuz anlamıyorum ki? Semih haftalardır formsuz. Bu sezon golü bile yok daha.
Kaka Leite
08.Aralık.2011, 00:53
Semih'e forma şansı verildi. Derbiden derbiye mi maç izliyorsunuz anlamıyorum ki? Semih haftalardır formsuz. Bu sezon golü bile yok daha.
Derbiden derbiye maç izlediğim falan yok.Bienvenu gol kralı oldu biz beğenmiyoruz zaten :icon_biggrin:
sui generis
08.Aralık.2011, 00:53
semih o şansı çoktan tüketti. gitmek isterse yolu açılsın. yoksa sadece yedek olarak kalır bu takımda.
Nedvedmania
08.Aralık.2011, 01:01
Tamamiyle hakettiğimiz bir maçtı. Çok gol kaçırdık fark olabilirdi. Tebrikler Aslanlar ! Samsunda 200-300 belki daha fazla kişiyle beraber izledik maçı. Meşaleler, tezahuratlar.. Süper bir geceydi. Aşağıdaki mesajların da hiç birini okumadım keyfimi hiç birşey kaçıramaz bu gün :)
C h A o S
08.Aralık.2011, 01:24
Alex ne yaptı etti attı yine golünü.Adam derbileri boş geçmiyor.Büyük oyuncu vesselam.
barahir
08.Aralık.2011, 01:27
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.. Hak etti kazandı..
barahir
08.Aralık.2011, 01:30
Bu arada Bilica'ya da selamlarımı iletiyorum.. Herhalde tarihimizdeki en kolpa oyuncudur..
Corpus
08.Aralık.2011, 01:40
Tek tek isim saymaya gerek yok. Tüm takım muhteşem oynadı. Gerçekten bu maçı almayı çok istemişiz çok belli. Helal olsun çocuklar gerçekten bizim lig kalitesinin üstünde bir top oynadık.
Son olarakta Alex' in golünden sonra hakemin hareketi dikkatimi çekti sanki Fenerliler ile dalga geçiyor gibiydi ya da bana öyle geldi. Bilmiyorum başka dikkat eden oldu mu ?
Bekq
08.Aralık.2011, 01:45
Tek tek isim saymaya gerek yok. Tüm takım muhteşem oynadı. Gerçekten bu maçı almayı çok istemişiz çok belli. Helal olsun çocuklar gerçekten bizim lig kalitesinin üstünde bir top oynadık.
Son olarakta Alex' in golünden sonra hakemin hareketi dikkatimi çekti sanki Fenerliler ile dalga geçiyor gibiydi ya da bana öyle geldi. Bilmiyorum başka dikkat eden oldu mu ?
Bende anlamadım tam o pozisyonu. Gülüp elini falan kaldırdı önce ofsayt diye golü vermedi sandım.
Fearless Coward
08.Aralık.2011, 01:46
Aynen ben gol değil sandım başta :D gülüyordu o görüntüyü bi daha izlemek lazım...
Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 02:09
Hayatımda izlediğim en olaysız ve ilk defa hakemin konuşulmadığı bir derbi oldu her iki takımıda tebrik etmek gerekli ancak sahada öyle bir Galatasaray vardı ki tek tek isim ayıramam hepsi inanmışlık ve motivenin sonucu müthiş oynadı ilk yarıda toplam 13 maçta girdiğimiz gol pozisyonlarına girdik ama bunlardan 2 tanesini atmak bizim adımıza düşündürücü
Konuşulması gereken çok şey var ama bugün maçı alan taraftardı ilk defa böyle atmosfer böyle ambiyans böyle baskı gördüm , Galatasaray taraftarı böyle olmalıdır her maç
Stoch ile başlamamak bizim adımıza çok yerinde oldu zaten ikinci yarı oyuna girdi son dakikada da asistini yaptı .
Teşekkürler ve Tebrikler Aslanlar.
Bekq
08.Aralık.2011, 02:14
3 şeyi söylemeden geçemeyeceğim.
1) Fenerbahçe bugün berbattı. Berbat bir takıma karşı Galatasaray mükemmel oynadı(Futbollarını küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)
2) Galatasaray taraftarı maçın 2. yarısında yaklaşık 10-15 dakika sesini dahi çıkarmadı. O dakikalarda gol yiyerek maçı döneceğini düşündüklerinden olmalı(taraftar gerçekten çok iyiydi fakat bu maçtan daha iyi olduğu maçlar vardı)
3) Sadece derbilerde stadın full dolduğu Galatasaray takımının neden FM'de stadı hep full çekiyor. :p
ardnz
08.Aralık.2011, 02:17
Muthis oynadik.. hakettigimiz galibiyeti aldik. Ilk 20 dakikada 3-4 olacak macti.. Helal olsun aslanlara..
Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 02:28
3 şeyi söylemeden geçemeyeceğim.
1) Fenerbahçe bugün berbattı. Berbat bir takıma karşı Galatasaray mükemmel oynadı(Futbollarını küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)
2) Galatasaray taraftarı maçın 2. yarısında yaklaşık 10-15 dakika sesini dahi çıkarmadı. O dakikalarda gol yiyerek maçı döneceğini düşündüklerinden olmalı(taraftar gerçekten çok iyiydi fakat bu maçtan daha iyi olduğu maçlar vardı)
3) Sadece derbilerde stadın full dolduğu Galatasaray takımının neden FM'de stadı hep full çekiyor. :p
Bence çok etkileyiciydi atmosfer Berkay , spikerlerin sesi gelmiyordu gollerde ,e bırakta bi zahmet derbide full çekelim :)
Ayrıca ben fm 'de normal lig maçlarında 30-35.000 arası oynuyorum ki buda normaldeki gibi :)
Bekq
08.Aralık.2011, 02:36
Bence çok etkileyiciydi atmosfer Berkay , spikerlerin sesi gelmiyordu gollerde ,e bırakta bi zahmet derbide full çekelim :)
Ayrıca ben fm 'de normal lig maçlarında 30-35.000 arası oynuyorum ki buda normaldeki gibi :)
Valla 45 bin'den aşağıya düşmüyor bende. :)
Yok yani taraftar iyiydi fakat bundan daha iyi olduğu maçlar vardı. Bir ara nevizade gecelerini söylediler o bile adam akıllı duyulmadı.
Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 02:38
Valla 45 bin'den aşağıya düşmüyor bende. :)
Yok yani taraftar iyiydi fakat bundan daha iyi olduğu maçlar vardı. Bir ara nevizade gecelerini söylediler o bile adam akıllı duyulmadı.
O beste slow bi beste tempolu değil kaldı ki tribünün bir kısmı hala o besteyi tam anlamıyla bilmiyor.
Valla bende dediğim gibi 30-35.000 arası taraftar ss atayım istersn :D
sui generis
08.Aralık.2011, 03:06
Galatasaray müthiş maç çıkardı. Özellikle ilk yarıda rakibine top yüzü göstermeyen sarı-kırmızılılar, attıkları gollerin yanında çok net gol pozisyonlarını da harcadılar. Sahanın her yerinde topa ve rakibe baskı uygulayan bir Galatasaray takımı vardı. Fenerbahçe takımı ise iyi bir oyun ortaya koyamadı.
Fırat Aydınus maçın ilk yarısında iyi bir maç yönetti. Baros’un penaltı beklentisine devam kararı yerindeydi. Galatasaray’ın atmış olduğu ikinci golden önce Bilica faul bekledi, ancak Fırat inanmayarak devam ettirdi ve gol oldu. Fırat’ın devam kararı bence de doğru olan tercihti. Çünkü orada Elmander’in bir faulu söz konusu değildi.
Fırat Aydınus ikinci yarıda iyi bir performans ortaya koyamadı. Caner’in, Emre Çolak’ın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyona penaltı vuruşu vermeyerek önemli bir hata yaptı. Emre burada topa doğru bir hamle yaptı, fakat bunu başaramayarak Caner’i yere indirdi. İki Semih’in mücadelelerinde birbirlerine faulleri vardı. Ancak Fırat faul tercihini Semih Şentürk’ün aleyhine kullandı. Alex Taşçıoğlu, Alex’in pozisyonuna acele ofsayt bayrağı kaldırarak hata yaptı.
Selçuk Dereli
RaSenGan
08.Aralık.2011, 03:10
Böyle bir oyundan sonra hala pozisyon konuşuluyor ya :)
C h A o S
08.Aralık.2011, 03:12
Caner bile itiraz etmeden uzaklaştı pozisyondan.Caner attı kendini orada.
Corpus
08.Aralık.2011, 03:17
Net penaltı değildi
Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 03:20
Galatasaray müthiş maç çıkardı. Özellikle ilk yarıda rakibine top yüzü göstermeyen sarı-kırmızılılar, attıkları gollerin yanında çok net gol pozisyonlarını da harcadılar. Sahanın her yerinde topa ve rakibe baskı uygulayan bir Galatasaray takımı vardı. Fenerbahçe takımı ise iyi bir oyun ortaya koyamadı.
Fırat Aydınus maçın ilk yarısında iyi bir maç yönetti. Baros’un penaltı beklentisine devam kararı yerindeydi. Galatasaray’ın atmış olduğu ikinci golden önce Bilica faul bekledi, ancak Fırat inanmayarak devam ettirdi ve gol oldu. Fırat’ın devam kararı bence de doğru olan tercihti. Çünkü orada Elmander’in bir faulu söz konusu değildi.
Fırat Aydınus ikinci yarıda iyi bir performans ortaya koyamadı. Caner’in, Emre Çolak’ın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyona penaltı vuruşu vermeyerek önemli bir hata yaptı. Emre burada topa doğru bir hamle yaptı, fakat bunu başaramayarak Caner’i yere indirdi. İki Semih’in mücadelelerinde birbirlerine faulleri vardı. Ancak Fırat faul tercihini Semih Şentürk’ün aleyhine kullandı. Alex Taşçıoğlu, Alex’in pozisyonuna acele ofsayt bayrağı kaldırarak hata yaptı.
Selçuk Dereli
Alex'in pozisyonunda Alex topa hareketleniyor hareketlenmese tamam diyeceğim ama aceleci davrandı demek saçma olur kaldı ki yardımcı hakem sonra vazgeçti orta hakemden özür diledi.
Caner'in pozisyonu ise kimse itiraz etmedi , pozisyonun içinde olan Caner bile hiçbirşey demeden uzaklaştı , Emre'nin ayağı sabit sert bir temas yok komik bir penaltı olurdu o penaltıysa , Volkan'ın da Baros kaval kemiğine gelen ayağıda penaltıydı o zaman ikisi içinde penaltı kararı abes olurdu
ReaList
08.Aralık.2011, 03:26
Böyle bir oyundan sonra hala pozisyon konuşuluyor ya :)
Bakın tebrik ettik hakkını verdik sonuna kadar da hakketti Galatasaray.
velakin ben şu anlayışa karşıyım, hata vardır yoktur pozisyon penaltıdır değildir ama bir takım kötü oynuyor diye onun hakkının gasp edilip "efendim zaten kötüydü o olsa ne olurdu" mantığı gütmek ve hatayı meşrulaştırmak bana ters geliyor. Tabi herkesin kendi bakış açısı.
Alicanfmfan
08.Aralık.2011, 03:48
Tamam da ortada bir hata yok demek istiyor yani Aygün :)
Lucas Neill
08.Aralık.2011, 04:04
Bu macta oynayan oynamayan bütün Aslanlarimiza, teknik ekibe, yönetime ve taraftara helal olsun. Müthis bi ilk yari oynadik topu verdigimizi hatirlamiyorum. Hem galip gelmek hem de liderlik oldukca iyi oldu.
RaSenGan
08.Aralık.2011, 04:31
Bakın tebrik ettik hakkını verdik sonuna kadar da hakketti Galatasaray.
velakin ben şu anlayışa karşıyım, hata vardır yoktur pozisyon penaltıdır değildir ama bir takım kötü oynuyor diye onun hakkının gasp edilip "efendim zaten kötüydü o olsa ne olurdu" mantığı gütmek ve hatayı meşrulaştırmak bana ters geliyor. Tabi herkesin kendi bakış açısı.
Ortada bariz %100 bir hata olsa tamam da sahada oynanan futbol belli skor belli.Böyle gelip Caner'in olayda şu vardı,Alex'in pozisyon ofsayt çalınmayabilirdi gibi şeyler konuşmak çok gereksiz geliyor bana.Çok net bir pozisyon olsa tamam da bu pozisyonlar öyle çok fazla üzerinde durulacak pozisyonlar değil bence.Herkes izledi sonuçta maçı.Alex hareketleniyor ofsayt veriliyor gayet doğru.Caner kendini attı diye sarı görüyor hiçbir şey demiyor.Bilica kendi yeteneksizliğinden kaybediyor topu gol oluyor.Benim demek istediğim ortada bu skor ve oyun varken bu birkaç ufak tefek pozisyonu tartışmak çok gereksiz olur.
Lucas Neill
08.Aralık.2011, 05:02
Bu arada macta Emre Colak ve Semih Kaya gibi iki genc oyuncumuzun müthis oynamasi da arti bi durum takimimiz icin.
REsist JuvE11
08.Aralık.2011, 05:41
yabancılarımız kalitelerini gösterdiler.
DisCo
08.Aralık.2011, 09:53
2 yıl liderliği bekledik, bilmem kaç gün Fenerbahçe'yi yenmeyi bekledik, şu kadar gün derbi kazanmayı özledik derken beklediğimize değdi mi? Bu soruyu cevaplamak lazım.
Fark olsaydı daha da zevklenecektik ancak öyle bir futbol oynadık ki anlatılmazdı, dün gece yaşadık. Fenerbahçe yanlış işler yaptı. Özellikle Bilica'nın yaptıkları Galatasaray maçında olmasına rağmen benim bile ağrıma gitti. Böyle oyuncular büyük takımlardan faydalanmamalıdır. Bu takıma zarar verdiği halde parasını takır takır aldığı gibi yarın Fenerbahçe etiketi nedeniyle Türkiye'de bu rahatlıkla iş bulacaktır. Böyle oyuncuları büyük takımların hiçbiri barındırmamalıdır.
Dediğim gibi Fenerbahçe'nin kötü oyunu maçı bu noktaya getirdi ama Fenerbahçe'yi perişan duruma sokanda Galatasaray'ın müthiş oyunuydu. Her anlamda oyuncularıyla, hakemiyle, seyircisiyle güzel bir maç oldu.
Önümüze bakıp kalan maçlarımızıda böyle zevk vererek kazanmamız lazım.
urwrdskkn
08.Aralık.2011, 14:15
dün o kadar moralim bozuktu ki bu derbi galibiyeti benim neşemi yerine getirdi maçı anlatmaya gelince maçın başlamasından bana göre 3.gole kadar olan sürede fenerbahçe ye top dahi göstermedik baskı yaptık pozisyonlar bulduk ama volkan demirel ve joseph yobo bu maçta farkı önleyen isimler oldular 2. yarıda stoch ve semih değişikliği biraz da olsa 3. golden sonra oyunu fenerbahçe ye versede genede iyi oynadık çok koştuk çok mücadele ettik top kaptık çalım yaptık kısacası futbol adına herşeyi yaptık ancak bitiricilik ve bencillik konusunda engel tanımamaya devam ediyoruz kazım halen daha bencillik yapıyor bize 2. yarıda bu formu devam ettirmemiz için muhakkak topu ayakta tutabilen bir orta saha(yerli) bitiriciliği sağlam bir forvet ve bir 10 NUMARA lazım emre çolak belli bir yere kadar iyi oynar ama dahada kendini geliştirirse 2. ardanın doğacağının garantisini veririm semih kaya ya gelince AHHH..... semih kaya gene muhteşemdi ben bu çocuğu kayserispor maçındaki o oyunu ile geleceğin milli takımında değişmez stoper olacak demiştim ve beni gene yanıltmıyor semih gençlerbirliği maçında oynamadı acaba bu oynamaması formunu düşürürmü diye düşündüm ama gene beni yanılttı semih muhteşem oynuyorsun semih milli takımda ilk 11 in garantidir ben buna kefilim arkadaş fenerbahçeye gelince 11 i gördüğümde bu maçın bana göre en saçma 11 ini çıkardı fenerbahçe hadi ileri uçta caner bienvenu ve alex olarak oynatsa hadi neyse diyeceğim ama caner alex bienvenu ne demek alex forvet değil bienvenu sağ açık oyuncusu değil alakasız bir 3. bölge kurdu aykut hoca ancak bedelini çok ağır ödedi fenerbahçe bana göre kazanması gereken maça şöyle bir 11 ile çıksa daha iyi olurdu
................semih....................
................alex......................
stoch........emre...............dia..
...............s.şahin...................
ziegler...jobo...serdar.....gökhan
...............volkan...................11 i belki galibiyeti getirirdi ama bunu yapamadı neyse artık geçmiş şeyle konuşmak olmaz buradan ASLANLARIMA tebrik eder aynı oyunu da deplasmandaki trabzon maçında da devam ettirmesini dilerim.TEBİRKLER GALATASARAY.........
TR.CaPTaiN
08.Aralık.2011, 16:13
Dün mağlubiyetten sonra gece bazı taraftarlar takımı karşılamışlar. Onlara helal olsun.
Aykut hocamız evet dün fazlasıyla hatalıydı ancak Aykut Kocaman 3 Temmuz sonrasında aldığı rol nedeniyle (hem taraftar, hem başkan, hem teknik direktör) uzun yıllar bu takımın başında kalmayı haketmiştir. Dün yaptığı gibi hatalar bizi elbette üzecek ama bizim için bu sezon teknik taktikten daha önemli şeyler var ve bu sezon Aykut Kocaman yerinde herhangi bir başka teknik direktör olsaydı takımın böylesine zirveye tutunabileceğini hiç sanmıyorum.
futureless
08.Aralık.2011, 16:46
"Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'a karşı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynadığımız müsabaka öncesinde verdikleri nazik yemek davetinde yöneticilerimizi misafir eden, yine maç sırası ve sonrasında da yöneticilerimizi, teknik ve idari heyetimiz ile sporcularımızı son derece misafirperver bir biçimde ağırlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Galatasaray'ın yönetim ve taraftar kesimleri ayrı ayrı sorunsuz bir derbiye ev sahipliği yaparak büyüklüğünü göstermiştir , Fenerbahçe yönetimi de bu açıklamasıyla...Bizler de böyle derbi izlemek istemiyor muyuz zaten ?
Artul
08.Aralık.2011, 23:24
Bu maçın şöyle bir gerçeği vardı: "Galatasaray bu ruhla bu azimle karşısında fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosuyla çıksaydı da Galatasaray bu maçı kazanırdı."
Takım olarak inanmış, para kazanmak için değil, heyecan için futbol oynamaktan zevk aldıkları için oynayan bir takım vardı sahada. Bu su götürmez bir gerçek..
nannar
08.Aralık.2011, 23:45
iki kulübün yönetimini de davranışlarından ötürü tebrik etmek lazım.son yılların en temiz derbisi oldu sanırım