Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

So what?
    Saike

Nesil
    2006

Haftaiçi bir derbi maçı daha içimde ki futbol aşkı azalıyor.

Fenerbahçe'nin son yaşananlardan sonra motive olacağını düşünüyorum, eğer olursak kazanırız, yok olmadık mı tarihi fark yener eve döneriz. Gerçek budur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kanatlarımız sayesinde bu macı alırız diye düşünüyorum.
    Beklediğim diyemesem de istediğim 11 söyle :

..............bienvenu
    stoch........alex..........Caner
    ............Emre cristian..........
    Ziegler yobo Serdar Gökhan
    ..............Volkan
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray uzun bir süredir yenemiyor Fenerbahçe'yi yanılmıyorsam. Bu psikolojik olarak da bir strestir. Bunun için GS'nin kesin kazanması şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Maç saatini iple çekiyorum. Fenerbahçe'mden bir galibiyet daha bekliyorum.
    Last edited by SacrificeGGTC : 06.Aralık.2011 at 20:03
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kanatlarımız sayesinde bu macı alırız diye düşünüyorum.
    Beklediğim diyemesem de istediğim 11 söyle :

..............bienvenu
    stoch........alex..........Caner
    ............Emre cristian..........
    Ziegler yobo Serdar Gökhan
    ..............Volkan
    Mehmet Topuz oynar bence, basındaki dedikodulara pek inanmıyorum. Sağa Mehmet'i koy, solda Dia da olabilir, Stoch da bilemiyorum. Geri kalanı aynı şekilde çıkar.

Avantajlı olan takımın Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer Mehmet oynayacaksa solda da Caner-stoch-dia 3 lusunden birini izleriz ama dia nin sakatlıktan yeni çıkmış olması onu biraz geri plana itiyor stoch ve Caner in yanında..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bilica oynucak macda hoca serdari risk etmez, eger 2 Forvet oynarsak bu maci kesinlikle rahat kazaniriz neden cunki fenerbahce savunmasi savunmada top cikartirken zorlaniyor yobo,bilica,bekir,serdar top cikartirken zorlanan insanlar bana gore ee bizdede baros ve elmander gibi baskili adamlar var hataya zorlatiriz cunki sivas fenerbahceyi yenerken bole yapmisti baski ile oynadi ama tabiki bu derbi daha farkli olucak ama benim dusuncem boyle , genel olarak bakarsak 10 numara oyuncu rol SIKINTISINI Cekecegiz , ik itakimda iyi oynamiyor ama saha ve seyirci destegi ile Fenerbahceyi Yeneriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sıkıcı bir beraberlik bekliyorum ben bu maçtan.Golsüz beraberlik.Ama GS-FB derbisi bu , golsüz beraberlik dersin 5-6 gol olur veya çok gol olur dersin gol olmaz.İlk aklıma gelen yine de beraberlik.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Zurnanın zırt dediği yere geldik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uzun zamandır hep yeniliyoruz ama yıllardır ilk defa maça favori çıkmıyoruz. Fenerbahçe bir iki adım önde görünüyor. Galatasaray'a göre daha üretken oyunculara sahip bir kadrosu var. Galatasaray'ın ise savunma anlayışı artısı olarak ön plana çıkıyor. Seyirci avantajı olmasına rağmen bunu kullanamıyoruz. Tabi sadece Fenerbahçe maçları için söylemiyorum. şşşş 3-2-1 Sarı, Kırmızı, en büyük Cimbom dışında tezahürat anlamında bir baskı göremedik. Eğer golü erken bulursak ve hız kesmezsek iyi bir sonuç alabiliriz. Temennim hızımızın hakem tarafından da kesilmemesidir. Umarım iyi maç yönetirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu sefer saha ve seyirci avantajını iyi kullanacak bence. Tahminin Galatasaray galibiyeti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Dev Derbide Son 10 Lig Maçı

3 Aralık 2006 Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
    19 Mayıs 2007 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

8 Aralık 2007 Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray
    27 Nisan 2008 Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe

9 Kasım 2008 Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
    12 Nisan 2009 Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe

25 Ekim 2009 Fenerbahçe 3 - 1 Galatasaray
    28 Mart 2010 Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe

24 Ekim 2010 Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray
    20 Mart 2011 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Blogum için araştırdım burayada ekleyeyim dedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vay be son 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet.İstatistiklere bakınca kazanma ile ilgili hiç bir umudum yok ama ne yapacağımız belli olmaz.Ama bu maçı alırız gibime geliyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu maçı alacağız taraftar baskısı çok olacaktır umarım güzel bir maç olur.Yenilsek bile iyi oynayarak yenilelim.Taraftarlar bişey yapmaz umarım dostça iyi bir maç olur.

İki takımada başarılar.Fenerbahçe'm umarım kazanır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Heyecanı Galatasaray yaşar
    Maçı Fenerbahçe kazanır
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Genelde hep favori oluruz ama bu sefer şanslar eşit gibi.Galatasaray kötü dönemlerden geçerken hep zorlanmısızdır ama bu sefer liderlik için çıkıyorlar maça bence bu sefer rahat kazanırız skor tahminim 0-2.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Normalde Fener favori olur biz maça iyi başlar balık bir golle Fener öne geçer sonra da kopardı maç Bu sefer böyle olacağını düşünmüyorum.Fenerbahçe'nin sezon başındaki güç kaybı,bizim bu sene toparlanmamız gibi şeyler bir araya geldiğinde şartlar eşit gibi gözüküyor.Gollü bir maç beklemiyorum pek.0-0 bitme ihtimali yüksek geliyor bana veya bir gol de olabilir maçta.Umarım kalitleli ve seyir zevki güzel bir maç olur ve kazanırız.
    Last edited by RaSenGan : 06.Aralık.2011 at 23:06

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Hiç bi derbiyi bu kadar istememiştim. Allahın izniyle alacağız bu maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray bu kez seyirci avantajını kullanacaktır diye düşünüyorum. Çok formda olan bir Bekir'in sakatlanıp oynamayacak olması,yine çok formda bir Elmander'in cezasının bitmesi,bu maçta oynayacak olması beni Galatasaray galibiyeti için düşündüren nedenler,çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben Şükrü Saraçoğlu'nda zannediyordum maçı ya Rahat alırız o zaman

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fark atacağımızı bekliyorum. Yenilsek bile umrunda değil. Volkan ve Emre'yi bekliyoruz. Stad full son yıllarda oynadığımız en iyi derbi ve en iyi taraftar olacak gibi. Taraftar ve takım bir oldu aşırı motive. Kısaca fark atarız diye icime doğuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence de fark yeriz gibime geliyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fark atacağımızı bekliyorum. Yenilsek bile umrunda değil. Volkan ve Emre'yi bekliyoruz. Stad full son yıllarda oynadığımız en iyi derbi ve en iyi taraftar olacak gibi. Taraftar ve takım bir oldu aşırı motive. Kısaca fark atarız diye icime doğuyor.
    Tabi bir tahmin benim ki

Rahat olun zorlanmadan kazanırız .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biz de fark atarız. Stoch x2 alex x2 Caner ve bienvenu nun golleriyle galip geliriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçta bolca kart çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Saçma sapan bir şekilde gol yemessek (son derbilerin çoğunda yiyoruz ne hikmetse), sakin kalarak, sabırlı bir oyun ortaya koyarsak maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Muhtemel 11 için yapılan tahminlere baktığımda Galatasaray adına, çürük elma Ayhan olacaktır. Ya futbolu bırakır yarın, ya efsane olur. Maçın kilit adamları bizim adımıza Melo - Selçuk ikilisi olacak. Engin cezalı olmasaydı, Engin-Melo-Selçuk-Kazım önlerinde Baros - Elmander ile çok iyi bir oyun ortaya koyabileceğimizi ön görüyordum lakin bu düşüncem olmayacak ne yazık ki.

Kalemiz emin ellerde, Muslera'nın son haftalardaki performansı güven veriyor. Eboue geçen hafta golünü attı, form grafiği yükseliyor her maç, Hakan hala çok iyi değil ama geçen seneye kıyasla bu sezon oldukça iyi. Stoper seçimi kritik, Ujfalusi banko yanında ben olsam Gökhan'ı oynatırım. Gökhan bu sene çok iyi, Semih de oldukça formda geleceği parlak ama tecrübe önemli bir faktör, üstelik fizik olarak Gökhan daha iyi şu an için.

Fatih hoca orta üçlü de Ayhan Melo Selçuk şeklinde oynatacak gibi, kanatlarda Kazım ve Riera, ileri uçta savunmamızı başlatan isim olan, hücum pres üstadı Elmander olacaktır.

Analizim tek taraflı farkındayım, çünkü Fenerbahçe'yi irdeyelecek kadar takip etme fırsatım yok. Derbi maçı, havası farklı, Galatasaray derbilerde pek iyi değil yıllardır böyle bu, nedense yarın işlerin renginin değişeceğini hissediyorum. İyi bir maç çıkaran Galatasaray'ın, rakibi ne oynarsa oynasın kendi oyununu kabul ettirerek maçı 3-1 kazanacağını düşünüyorum.

Maçın bitişiyle birlikte hakem konuşmadığımız, çirkin şeyler yerine güzel gollerden bahsettiğimiz bir maç olmasını diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer biraz adam gibi oynarsak gelenek bozulmaz diye düşünüyorum. Ancak çoğu maçta olduğu gibi bireysel hata yapan oyuncularımızın oluşu olumsuz etkileyecektir bizi. Gol bile yiyebiliriz bu sebeple. Artı yaşanan olaylar nedeniyle motivasyonun düşmesi ve kadro olarak geriye gitmemizde zorlar bizi. Fakat dediğim gibi kişiliğimizi ligde olduğu gibi sahaya yansıtabilirsek galip geleceğimizi tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilica varken bireysel hatanın olmaması sürpriz olur..

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri