Haftaiçi bir derbi maçı daha içimde ki futbol aşkı azalıyor.
Fenerbahçe'nin son yaşananlardan sonra motive olacağını düşünüyorum, eğer olursak kazanırız, yok olmadık mı tarihi fark yener eve döneriz. Gerçek budur.
Kanatlarımız sayesinde bu macı alırız diye düşünüyorum.
Beklediğim diyemesem de istediğim 11 söyle :
..............bienvenu
stoch........alex..........Caner
............Emre cristian..........
Ziegler yobo Serdar Gökhan
..............Volkan
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galatasaray uzun bir süredir yenemiyor Fenerbahçe'yi yanılmıyorsam. Bu psikolojik olarak da bir strestir. Bunun için GS'nin kesin kazanması şart.
FM Gazetesi
Maç saatini iple çekiyorum. Fenerbahçe'mden bir galibiyet daha bekliyorum.
Last edited by SacrificeGGTC : 06.Aralık.2011 at 20:03
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Eğer Mehmet oynayacaksa solda da Caner-stoch-dia 3 lusunden birini izleriz ama dia nin sakatlıktan yeni çıkmış olması onu biraz geri plana itiyor stoch ve Caner in yanında..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bilica oynucak macda hoca serdari risk etmez, eger 2 Forvet oynarsak bu maci kesinlikle rahat kazaniriz neden cunki fenerbahce savunmasi savunmada top cikartirken zorlaniyor yobo,bilica,bekir,serdar top cikartirken zorlanan insanlar bana gore ee bizdede baros ve elmander gibi baskili adamlar var hataya zorlatiriz cunki sivas fenerbahceyi yenerken bole yapmisti baski ile oynadi ama tabiki bu derbi daha farkli olucak ama benim dusuncem boyle , genel olarak bakarsak 10 numara oyuncu rol SIKINTISINI Cekecegiz , ik itakimda iyi oynamiyor ama saha ve seyirci destegi ile Fenerbahceyi Yeneriz.
Sıkıcı bir beraberlik bekliyorum ben bu maçtan.Golsüz beraberlik.Ama GS-FB derbisi bu , golsüz beraberlik dersin 5-6 gol olur veya çok gol olur dersin gol olmaz.İlk aklıma gelen yine de beraberlik.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Zurnanın zırt dediği yere geldik.![]()
Uzun zamandır hep yeniliyoruz ama yıllardır ilk defa maça favori çıkmıyoruz. Fenerbahçe bir iki adım önde görünüyor. Galatasaray'a göre daha üretken oyunculara sahip bir kadrosu var. Galatasaray'ın ise savunma anlayışı artısı olarak ön plana çıkıyor. Seyirci avantajı olmasına rağmen bunu kullanamıyoruz. Tabi sadece Fenerbahçe maçları için söylemiyorum. şşşş 3-2-1 Sarı, Kırmızı, en büyük Cimbom dışında tezahürat anlamında bir baskı göremedik. Eğer golü erken bulursak ve hız kesmezsek iyi bir sonuç alabiliriz. Temennim hızımızın hakem tarafından da kesilmemesidir. Umarım iyi maç yönetirler.
Galatasaray bu sefer saha ve seyirci avantajını iyi kullanacak bence. Tahminin Galatasaray galibiyeti.
3 Aralık 2006 Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
19 Mayıs 2007 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe
8 Aralık 2007 Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray
27 Nisan 2008 Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe
9 Kasım 2008 Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
12 Nisan 2009 Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe
25 Ekim 2009 Fenerbahçe 3 - 1 Galatasaray
28 Mart 2010 Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe
24 Ekim 2010 Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray
20 Mart 2011 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe
Blogum için araştırdım burayada ekleyeyim dedim.
Vay be son 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet.İstatistiklere bakınca kazanma ile ilgili hiç bir umudum yok ama ne yapacağımız belli olmaz.Ama bu maçı alırız gibime geliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maçı alacağız taraftar baskısı çok olacaktır umarım güzel bir maç olur.Yenilsek bile iyi oynayarak yenilelim.Taraftarlar bişey yapmaz umarım dostça iyi bir maç olur.
İki takımada başarılar.Fenerbahçe'm umarım kazanır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Heyecanı Galatasaray yaşar
Maçı Fenerbahçe kazanır
...
Genelde hep favori oluruz ama bu sefer şanslar eşit gibi.Galatasaray kötü dönemlerden geçerken hep zorlanmısızdır ama bu sefer liderlik için çıkıyorlar maça bence bu sefer rahat kazanırız skor tahminim 0-2.
Normalde Fener favori olur biz maça iyi başlar balık bir golle Fener öne geçer sonra da kopardı maçBu sefer böyle olacağını düşünmüyorum.Fenerbahçe'nin sezon başındaki güç kaybı,bizim bu sene toparlanmamız gibi şeyler bir araya geldiğinde şartlar eşit gibi gözüküyor.Gollü bir maç beklemiyorum pek.0-0 bitme ihtimali yüksek geliyor bana veya bir gol de olabilir maçta.Umarım kalitleli ve seyir zevki güzel bir maç olur ve kazanırız.
Last edited by RaSenGan : 06.Aralık.2011 at 23:06
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Hiç bi derbiyi bu kadar istememiştim. Allahın izniyle alacağız bu maçı.
Galatasaray bu kez seyirci avantajını kullanacaktır diye düşünüyorum. Çok formda olan bir Bekir'in sakatlanıp oynamayacak olması,yine çok formda bir Elmander'in cezasının bitmesi,bu maçta oynayacak olması beni Galatasaray galibiyeti için düşündüren nedenler,çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray kazanır.
Ben Şükrü Saraçoğlu'nda zannediyordum maçı yaRahat alırız o zaman
![]()
Fark atacağımızı bekliyorum. Yenilsek bile umrunda değil. Volkan ve Emre'yi bekliyoruz. Stad full son yıllarda oynadığımız en iyi derbi ve en iyi taraftar olacak gibi. Taraftar ve takım bir oldu aşırı motive. Kısaca fark atarız diye icime doğuyor.
Bence de fark yeriz gibime geliyor..
Rahat olun zorlanmadan kazanırız .
Biz de fark atarız. Stoch x2 alex x2 Caner ve bienvenu nun golleriyle galip geliriz![]()
Maçta bolca kart çıkar![]()
Saçma sapan bir şekilde gol yemessek (son derbilerin çoğunda yiyoruz ne hikmetse), sakin kalarak, sabırlı bir oyun ortaya koyarsak maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Muhtemel 11 için yapılan tahminlere baktığımda Galatasaray adına, çürük elma Ayhan olacaktır. Ya futbolu bırakır yarın, ya efsane olur. Maçın kilit adamları bizim adımıza Melo - Selçuk ikilisi olacak. Engin cezalı olmasaydı, Engin-Melo-Selçuk-Kazım önlerinde Baros - Elmander ile çok iyi bir oyun ortaya koyabileceğimizi ön görüyordum lakin bu düşüncem olmayacak ne yazık ki.
Kalemiz emin ellerde, Muslera'nın son haftalardaki performansı güven veriyor. Eboue geçen hafta golünü attı, form grafiği yükseliyor her maç, Hakan hala çok iyi değil ama geçen seneye kıyasla bu sezon oldukça iyi. Stoper seçimi kritik, Ujfalusi banko yanında ben olsam Gökhan'ı oynatırım. Gökhan bu sene çok iyi, Semih de oldukça formda geleceği parlak ama tecrübe önemli bir faktör, üstelik fizik olarak Gökhan daha iyi şu an için.
Fatih hoca orta üçlü de Ayhan Melo Selçuk şeklinde oynatacak gibi, kanatlarda Kazım ve Riera, ileri uçta savunmamızı başlatan isim olan, hücum pres üstadı Elmander olacaktır.
Analizim tek taraflı farkındayım, çünkü Fenerbahçe'yi irdeyelecek kadar takip etme fırsatım yok. Derbi maçı, havası farklı, Galatasaray derbilerde pek iyi değil yıllardır böyle bu, nedense yarın işlerin renginin değişeceğini hissediyorum. İyi bir maç çıkaran Galatasaray'ın, rakibi ne oynarsa oynasın kendi oyununu kabul ettirerek maçı 3-1 kazanacağını düşünüyorum.
Maçın bitişiyle birlikte hakem konuşmadığımız, çirkin şeyler yerine güzel gollerden bahsettiğimiz bir maç olmasını diliyorum.
Eğer biraz adam gibi oynarsak gelenek bozulmaz diye düşünüyorum. Ancak çoğu maçta olduğu gibi bireysel hata yapan oyuncularımızın oluşu olumsuz etkileyecektir bizi. Gol bile yiyebiliriz bu sebeple. Artı yaşanan olaylar nedeniyle motivasyonun düşmesi ve kadro olarak geriye gitmemizde zorlar bizi. Fakat dediğim gibi kişiliğimizi ligde olduğu gibi sahaya yansıtabilirsek galip geleceğimizi tahmin ediyorum.
Bilica varken bireysel hatanın olmaması sürpriz olur..