View Full Version : [16.Hafta] Orduspor - Galatasaray
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2011, 16:02
http://img806.imageshack.us/img806/2664/ordugs.jpg (http://img806.imageshack.us/i/ordugs.jpg/)
byariff
15.Aralık.2011, 16:15
Ordu"da Moraller Coktu 8 haftadir galibiyet alamiyorlar , ve hocalarida istifa etti cokmus durumdalar diye dusunuyorum Ve Galatasaray 2 haftadir siir gibi top oynuyor devam ettiririz diye dusunuyorum skor tahminim 0-2.
enesemin53
15.Aralık.2011, 16:20
Galatasarayın bir serinin başlarında olduğunu düşünüyorum ve bu seri Ordu maçıyla devam eder.
Alicanfmfan
15.Aralık.2011, 16:26
Ordu'nun son 8 haftada ki performansı çok kötü ancak Galatasaray maçında çıkış arayacaklardır umarım iyi bir oyunla galip ayrılırız.
Culio ve Stancu ek olarak daha bir hırslı oynayacaklardır , yardımcı hakeminde Erdinç Sezertam olduğuna göre bizden biri atılır :icon_smile:
Allah utandırmasın :)
ReaList
15.Aralık.2011, 16:31
Bu maçtan bir sürpriz çıkabilir diye düşünüyorum. Genelde hoca değişikliğinde sonra takımlarda anormal bir performans gözlemlenir, Galatasaray'ı zorlayacak tek etken bu diyebiliriz.
Nedvedmania
15.Aralık.2011, 17:37
Şu anda takım uçağı Samsun havaalanına indi. Ben karşılamaya gideceketim ama ders bitiş süresi ile havaalanına giden otobüsün kalkış saati uymuyordu. Tam ders erken bitti diye sevinirken kötü mesaj geldi "Uçak 1 saat etkene alınmış acilen gitmek zorunda kaldık :-(" Ben gidemedim ama uA 19.05(19 Mayıs) UNI ve uA Samsun şu anda en güzel şekilde karşılıyorlardır diye düşünüyorum. Resimleri eklerim akşam.
Edit : Çevik kuvvet sağolsun çok güzel önlem almış. Futbolcular 5 saniyede otobüse binip gitmişler :D
Suicider
15.Aralık.2011, 22:31
Ordu formda değil fakat hocasının tam bizim maç öncesi gitmesi bence bizim için kötü oldu.bu tip olaylar takımı gaza getirir.Sanırım yeni gelicek hoca maçı tribünden izleyecekmiş Ordunun.Bu da ekstra motivasyon demek futbolcular için.Ne olursa olsun çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp kazanmalıyız.Ve özellikle Baros'un da artık kendine gelmesi gerekiyor.
William Rookwood
15.Aralık.2011, 22:45
6 maçtır deplasmanda gol yemiyoruz ve çok iyi oynuyoruz, kazanırız diye düşünüyorum
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Aralık.2011, 23:41
Orduspor puan alacak gibime geliyor. Teknik direktör değişikliği yapan takımlar ilk maçlarında daima iyi oynamışlardır ve puan almışlardır. Bu durum devam eder ve maç 0-0 biter.
C h A o S
16.Aralık.2011, 02:46
Teknik direktör değişikliği diyorsunuzda daha henüz birini getirmediler.Yardımcı antrenör çıkıcak muhtemelen.
Maçı ise kazanırız diye düşünüyorum.İlk 20 dakikada gol bulursak fark yaparız.
DisCo
16.Aralık.2011, 02:53
Çalışma düzenini iyi ayarlamak gerekiyor. Rijkaard dönemine baktığınızda takım öyle çabuk forma girdi ki her hafta kazanmaktan ziyade kaç atarız diye konuşuyorduk. Sonrasında düşüşte aynı hızla gerçekleşmişti.
Fatih Terim ile beraber takım kimi zaman kötü kimi zaman orta halli oynasa bile puanlar alarak olumsuz süreci iyi geçirdi. Süreç iyi ayarlandığından ötürü ilk yarı biterken takımın performansı üst seviyelere geldi ve artık katlayarak sezon sonuna kadar gideceklerini düşünüyorum. Özgüvenle beraber özsaygının geri gelmesi Galatasaray'ı üstün kılan en önemli etkendir.
William Rookwood
16.Aralık.2011, 21:27
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Milan Baros, Johan Elmander
Yedekler
Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Engin Baytar, Sercan Yıldırım
Orduspor
Fevzi, Abdurrahman, Garcia, Yalçın, Emre, Dalmat, Gosso, Culio, Ali, Riberio, Stancu
byariff
16.Aralık.2011, 21:50
Fornezzi sakatmi acaba ?
byariff
16.Aralık.2011, 22:07
Ordu iyi basladi culioda iyi tabiki.
byariff
16.Aralık.2011, 22:16
ilk 18 dakka ordu oynadi izliyoruz resmen cok top kaybi yaptik
byariff
16.Aralık.2011, 22:20
Baros atti 0-1 ilk atak ilk gol.
byariff
16.Aralık.2011, 22:24
Kazim 6 pas icinde 21321 metre havadan auta atti.
eng1n
16.Aralık.2011, 22:24
Ordu iyi oynuyor iyi başladı ama son paslarda hep hata yapıyorlar Galatasaray'ın ise neredeyse geldiği tek pozisyon gol oldu.
byariff
16.Aralık.2011, 22:33
semih sari kart gordu manisa macinda yok culio cok etkili.
C h A o S
16.Aralık.2011, 22:46
İlk yarıda bir kaç net pozisyonumuz vardı onlardan birini atsardık rahatlardık.Ordu etkili gözüktü ilk yarı.Mutlaka 2.golü bulmamız lazım.
William Rookwood
16.Aralık.2011, 22:46
İlk yarının özeti; Ordu oynuyor Galatasaray atıyor. Gol dışında 3 tane net gol pozisyonumuz vardı
furkan58
16.Aralık.2011, 23:05
Yanlış görmediysem Ordu'nun golü yendi . Ordu iyi oynuyor ancak yedikleri ilk pozisyon kalelerinde gol oldu . Fevzi'nin şanssızlığımı desem bireysel hatamı desem ne desem bilemedim .
byariff
16.Aralık.2011, 23:08
Yanlış görmediysem Ordu'nun golü yendi . Ordu iyi oynuyor ancak yedikleri ilk pozisyon kalelerinde gol oldu . Fevzi'nin şanssızlığımı desem bireysel hatamı desem ne desem bilemedim .
Top Kavis alarak disardan geldi
byariff
16.Aralık.2011, 23:16
Kazim ne kadar gereksiz bir oyuncu aldigi topu eziyor adam.
byariff
16.Aralık.2011, 23:23
Kazim 0-2 oldu 5 mac daha yeri garanti oldu adamin, barosun hakkini yemiyek guzel top tuttu.
sananes
16.Aralık.2011, 23:25
Orduspor'un golünde top dışardan gelmemiş bu arada ama fark etmez handikap 2 oynamıştım ben :)
Bunun dışında Baros kral topçu gerçekten.
Zekirdek
16.Aralık.2011, 23:40
Orduspor'un golünde top dışardan gelmemiş bu arada ama fark etmez handikap 2 oynamıştım ben :)
Bunun dışında Baros kral topçu gerçekten.
Aynen abi benim içinde birşey fark etmeyecekti. Bende 2-3 gol demiştim. Birde bir ile başladık.
William Rookwood
16.Aralık.2011, 23:50
Top içerideydi ama topun kavisi dışarıdan geldiği için gol iptal edildi, doğru karardı
Emre çok iyiydi bugün defansa çok yardım etti. Semih'e zaten söylenecek birşey yok harika oynuyor, tekmeye kafa atıyor. Baros'da 1 gol ve 1 asist yaptı bunun dışında 3-4 tane net gol pozisyonda payı vardı harika oynadı. Tebrikler Galatasarayım
C h A o S
16.Aralık.2011, 23:52
Baros'un iyi performansına sevindim gerçekten.Onun forma girmesi bizi hücumda çok rahatlatır.Rahat bir galibiyet aldık diye düşünüyorum.2. golden sonra maç Trabzon maçı gibi kontrolümüz altında geçti.Tebrikler aslanlara.
Sirius Black
16.Aralık.2011, 23:55
Baros, Hagi misin Allahsız? :)
Night_Mare17
17.Aralık.2011, 00:10
3 atamadık :(
LaigLeNoiR
17.Aralık.2011, 04:28
Birisi Melo'ya bu yaptığı hareketlerin Türkiye'de etik olmadığını öğretmeli.
http://img31.imageshack.us/img31/6140/81880673.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/81880673.jpg/)
attirson
17.Aralık.2011, 05:07
Kazım zaten dünden hazır böyle şeylere.
byariff
17.Aralık.2011, 05:17
tekrar izledigimde evet top icerden gelmis ama golden once hakem dudugunu caldiginda muslera zaten topa hareketlenmedi elini vs kaldirmadi onuda gectim Yalcinin yukseldigi top faul elmandere karsi o kafa topunu almasi zor.
nannar
17.Aralık.2011, 10:05
melo ve kazım'ın golden sonraki hareketleri terbiyesizlik!yönetimin ciddi bir şekilde uyarması lazım.maçta ise ordu iyi mücadele etti ama bu sezon bizim en iyi yaptığımız iş kesinlikle takım savunması.bu yüzden rakipler topla oynasa da pozisyona giremiyorlar.baros te elmander harikaydı.kazım yine bizim takımın en kötüsüydü
DisCo
17.Aralık.2011, 14:04
G.Saray’ın 2. golü sonrası Kazım’la Melo’nun dansı geceye damgasını vurdu. Michel Telo’nun “Ah yakalarsam” şarkısındaki figürleri sergileyen ikili adeta Aslan’ın 5 maçlık zafer serisini kutladı!
Sarı-Kırmızılılar’ın Sivas, G.Birliği, F.Bahçe ve Trabzon’un ardından Orduspor’u da yenerek 5’te 5 yapması tribündeki taraftarından sahadaki futbolcusuna kadar herkesi coşturdu...
Aslan’ın 67. dakikada bulduğu gol sonrası Kazım’la Melo’nun dansı da bu coşkunun doruğa ulaştığı anlardı. Eğlenmeyi seven ikili korner direğinin yanında şu sıralar oldukça popüler olan Michel Telo’nun ‘Ai Se Eu Te Pego’ şarkısının dansını büyük bir keyifle gerçekleştirdi.
‘EŞLERİMİZ ÇOK SEVİYOR’
Kazım maç sonu röportajında da bu dansı şu sözlerle anlattı: “Melo ve benim eşim bu dansı çok seviyor. Beraber kararlaştırmıştık. Bu şekilde kazanmayı sürdürdüğümüz sürece farklı danslar da yaparız”
İMPARATOR DANSI BEĞENDİ
Kazım’ın röportajı sırasında arkasından geçen teknik direktör Fatih Terim “10 tane kaçırdı bunun gibi 1 tane atsın” sözleriyle oyuncusuna takıldı. İmparator, Kazım ve Melo’nun danslarını da beğendiğini ifade ederken “Oyuncu oynadığından keyif aldığı sürece eğlenmelidir” dedi.
BREZİLYALI FUTBOLCULARIN FAVORİSİ
Michel Telo’nun “Ah yakalarsam” şarkısı Brezilyalı futbolcuların 1 numarası. Real Madrid’in sambacısı Marcelo da Ronaldo ile meşhur figürleri sergiliyor. Geçen haftalarda da Milan’ın sitesinde Pato, Thiago Silva ve Robinho’nun trende giderken “Ah yakalarsam” dansı paylaşılmıştı.
Ronaldo, Marcelo
http://www.youtube.com/watch?v=284Zntbtlgk
Neymar
http://www.youtube.com/watch?v=lLpEN1DU9DI
Pato, Robinho, Thiago Silva
http://www.youtube.com/watch?v=7yTkT9P1fqM
nannar
17.Aralık.2011, 14:12
Ah yakalarsam falan olmaz Türkiye'de. Bence uygun değildi ama Fatih Hocayı bilemem... :) Avrupa futbol seyircisi ile Türk futbol seyircisi aynı tepkiyi vermez bu dansa.
ForsakeN
17.Aralık.2011, 14:17
O dans eğlence amaçlıysa sorun yok da. Sağda solda işte Fener'e bunu yaptılar,Ordu'ya şöyle hareket yaptılar vs. diye paylaşımlar dolaşmaya başlarsa - ki başlar adım gibi biliyorum- rahatsız edici bir durum oluşur.
Nocna Mora
17.Aralık.2011, 14:39
Ronaldo, Marcelo
http://www.youtube.com/watch?v=284Zntbtlgk
Neymar
http://www.youtube.com/watch?v=lLpEN1DU9DI
Pato, Robinho, Thiago Silva
http://www.youtube.com/watch?v=7yTkT9P1fqM
17.Aralık.2011, 15:00
Adamlar ne güzel dans ediyor ne var bunda :)Takılacak başka bir şey mi bulamadınız?
nannar
17.Aralık.2011, 15:08
yahu benim ne kadar fanatik galatasaraylı olduğumu forumun çoğu bilir.melo'yu da en çok seven taraftarlardan biriyim.ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım.yabancıların türk insanının deyimiyle 'ne kadar karnı geniş' olduğunu hepimiz biliyoruz.türk insanı da o şekilde olmak zorunda mı?valla halısahada golü atınca öyle sevinen bir ton dayak yer.ama siz farklı düşünüyorsanız bilemem...
europeanconquer
17.Aralık.2011, 15:17
Futbolcuların saha içinde golü attıktan sonra istediği dansı etmesinde bir sakınca görmüyorum.Türk insanın da bunu kabullenmesi gerekiyor.Eğer ülkene yabancı oyuncu geliyorsa kendi kültüründe olan bir şeye engel olmak kimsenin hakkı değil.
Corpus
17.Aralık.2011, 15:18
yahu benim ne kadar fanatik galatasaraylı olduğumu forumun çoğu bilir.melo'yu da en çok seven taraftarlardan biriyim.ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım.yabancıların türk insanının deyimiyle 'ne kadar karnı geniş' olduğunu hepimiz biliyoruz.türk insanı da o şekilde olmak zorunda mı?valla halısahada golü atınca öyle sevinen bir ton dayak yer.ama siz farklı düşünüyorsanız bilemem...
Hocam "Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego" sende bir otur dinle sonra her golden sonra bu dansı yaparsın güzel şarkı olmuş :D Şaka maka yaptıkları şeyin Türkiye'de farklı anlamlara çekileceğini bilmiyorlardı büyük ihtimal bu yüzden suçlamak yanlış olur ama yönetim tatlı dille uyarabilir. Zamanla onlarda öğreneceklerdir.
LadroN
17.Aralık.2011, 20:12
Gol sevincinde birşey olduğunu düşünmüyorum.Rakipte yapsa aynı şeyi düşünüyor olurdum.Maça gelirsek deplasmanlarda hep böyle oynuyoruz.Deplasmanda gol yemememizin sebebi de bu.Son olarak takımın takviyeye ihtiacı olduğu bu maçta da ortaya çıktı.Çok iyi bir sağ kanat ve Baros ile Elmander'i en azından yedekliyecek bir alternatif gerekli.