Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

1 6.67%
  • Berabere biter

4 26.67%
  • Galatasaray kazanır

10 66.67%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: [16.Hafta] Orduspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [16.Hafta] Orduspor - Galatasaray

So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ordu"da Moraller Coktu 8 haftadir galibiyet alamiyorlar , ve hocalarida istifa etti cokmus durumdalar diye dusunuyorum Ve Galatasaray 2 haftadir siir gibi top oynuyor devam ettiririz diye dusunuyorum skor tahminim 0-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Galatasarayın bir serinin başlarında olduğunu düşünüyorum ve bu seri Ordu maçıyla devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ordu'nun son 8 haftada ki performansı çok kötü ancak Galatasaray maçında çıkış arayacaklardır umarım iyi bir oyunla galip ayrılırız.

Culio ve Stancu ek olarak daha bir hırslı oynayacaklardır , yardımcı hakeminde Erdinç Sezertam olduğuna göre bizden biri atılır

Allah utandırmasın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçtan bir sürpriz çıkabilir diye düşünüyorum. Genelde hoca değişikliğinde sonra takımlarda anormal bir performans gözlemlenir, Galatasaray'ı zorlayacak tek etken bu diyebiliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu anda takım uçağı Samsun havaalanına indi. Ben karşılamaya gideceketim ama ders bitiş süresi ile havaalanına giden otobüsün kalkış saati uymuyordu. Tam ders erken bitti diye sevinirken kötü mesaj geldi "Uçak 1 saat etkene alınmış acilen gitmek zorunda kaldık :-(" Ben gidemedim ama uA 19.05(19 Mayıs) UNI ve uA Samsun şu anda en güzel şekilde karşılıyorlardır diye düşünüyorum. Resimleri eklerim akşam.

Edit : Çevik kuvvet sağolsun çok güzel önlem almış. Futbolcular 5 saniyede otobüse binip gitmişler
    Last edited by Nedvedmania : 15.Aralık.2011 at 18:43
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ordu formda değil fakat hocasının tam bizim maç öncesi gitmesi bence bizim için kötü oldu.bu tip olaylar takımı gaza getirir.Sanırım yeni gelicek hoca maçı tribünden izleyecekmiş Ordunun.Bu da ekstra motivasyon demek futbolcular için.Ne olursa olsun çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp kazanmalıyız.Ve özellikle Baros'un da artık kendine gelmesi gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

6 maçtır deplasmanda gol yemiyoruz ve çok iyi oynuyoruz, kazanırız diye düşünüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Orduspor puan alacak gibime geliyor. Teknik direktör değişikliği yapan takımlar ilk maçlarında daima iyi oynamışlardır ve puan almışlardır. Bu durum devam eder ve maç 0-0 biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik direktör değişikliği diyorsunuzda daha henüz birini getirmediler.Yardımcı antrenör çıkıcak muhtemelen.
    Maçı ise kazanırız diye düşünüyorum.İlk 20 dakikada gol bulursak fark yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çalışma düzenini iyi ayarlamak gerekiyor. Rijkaard dönemine baktığınızda takım öyle çabuk forma girdi ki her hafta kazanmaktan ziyade kaç atarız diye konuşuyorduk. Sonrasında düşüşte aynı hızla gerçekleşmişti.

Fatih Terim ile beraber takım kimi zaman kötü kimi zaman orta halli oynasa bile puanlar alarak olumsuz süreci iyi geçirdi. Süreç iyi ayarlandığından ötürü ilk yarı biterken takımın performansı üst seviyelere geldi ve artık katlayarak sezon sonuna kadar gideceklerini düşünüyorum. Özgüvenle beraber özsaygının geri gelmesi Galatasaray'ı üstün kılan en önemli etkendir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray
    Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Milan Baros, Johan Elmander

Yedekler
    Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Engin Baytar, Sercan Yıldırım

Orduspor
    Fevzi, Abdurrahman, Garcia, Yalçın, Emre, Dalmat, Gosso, Culio, Ali, Riberio, Stancu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fornezzi sakatmi acaba ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ordu iyi basladi culioda iyi tabiki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk 18 dakka ordu oynadi izliyoruz resmen cok top kaybi yaptik

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baros atti 0-1 ilk atak ilk gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kazim 6 pas icinde 21321 metre havadan auta atti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ordu iyi oynuyor iyi başladı ama son paslarda hep hata yapıyorlar Galatasaray'ın ise neredeyse geldiği tek pozisyon gol oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

semih sari kart gordu manisa macinda yok culio cok etkili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda bir kaç net pozisyonumuz vardı onlardan birini atsardık rahatlardık.Ordu etkili gözüktü ilk yarı.Mutlaka 2.golü bulmamız lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İlk yarının özeti; Ordu oynuyor Galatasaray atıyor. Gol dışında 3 tane net gol pozisyonumuz vardı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yanlış görmediysem Ordu'nun golü yendi . Ordu iyi oynuyor ancak yedikleri ilk pozisyon kalelerinde gol oldu . Fevzi'nin şanssızlığımı desem bireysel hatamı desem ne desem bilemedim .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yanlış görmediysem Ordu'nun golü yendi . Ordu iyi oynuyor ancak yedikleri ilk pozisyon kalelerinde gol oldu . Fevzi'nin şanssızlığımı desem bireysel hatamı desem ne desem bilemedim .

Top Kavis alarak disardan geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kazim ne kadar gereksiz bir oyuncu aldigi topu eziyor adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kazim 0-2 oldu 5 mac daha yeri garanti oldu adamin, barosun hakkini yemiyek guzel top tuttu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Orduspor'un golünde top dışardan gelmemiş bu arada ama fark etmez handikap 2 oynamıştım ben

Bunun dışında Baros kral topçu gerçekten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Orduspor'un golünde top dışardan gelmemiş bu arada ama fark etmez handikap 2 oynamıştım ben

Bunun dışında Baros kral topçu gerçekten.
    Aynen abi benim içinde birşey fark etmeyecekti. Bende 2-3 gol demiştim. Birde bir ile başladık.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Top içerideydi ama topun kavisi dışarıdan geldiği için gol iptal edildi, doğru karardı

Emre çok iyiydi bugün defansa çok yardım etti. Semih'e zaten söylenecek birşey yok harika oynuyor, tekmeye kafa atıyor. Baros'da 1 gol ve 1 asist yaptı bunun dışında 3-4 tane net gol pozisyonda payı vardı harika oynadı. Tebrikler Galatasarayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un iyi performansına sevindim gerçekten.Onun forma girmesi bizi hücumda çok rahatlatır.Rahat bir galibiyet aldık diye düşünüyorum.2. golden sonra maç Trabzon maçı gibi kontrolümüz altında geçti.Tebrikler aslanlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baros, Hagi misin Allahsız?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri